ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING"

Transcriptie

1 ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET Wij hebben het graag gedaan!!! Chantal, Corrine, Ellen, Joke, Hilde, Marie-Louise, Roel en Sylvia.

2 Hieronder volgt een kort verslag van de activiteiten die de Oudervereniging in het schooljaar 2012/2013, samen met het team, heeft georganiseerd. JAARVERGADERING De jaarlijkse informele ouderavond (jaarvergadering) vond dit jaar plaats op dinsdag 28 augustus. Deze avond werd bezocht door ongeveer 50 ouders / verzorgers. Voor koffie/thee met een lekker snoepje was gezorgd. BEGINFEEST Anders dan andere jaren! Dit jaar was er gekozen voor een gezellig samenzijn met een hapje en drankje. Alle leerlingen die aanwezig waren met hun ouder(s) hadden iets te eten meegebracht. Dit werd allemaal in de multi-ruimte op tafels neergezet en zo ontstond er een heerlijk buffet. Allerlei soorten eten was er meegenomen van pannenkoeken tot hartige taart. Iedereen kon dus proeven van allerlei lekkers. Gelukkig was het een mooie nazomeravond waardoor er lekker buiten gegeten kon worden. We kijken terug op een sfeervolle lekkere avond. Een leuke bijkomstigheid: recepten werden her en der uitgewisseld. Voor herhaling vatbaar! SCHOENZETAVOND De schoenzetavond vond dit schooljaar plaats op dinsdag 28 november. De kinderen van groep 1 t/m 5 hadden weer hun mooiste nachtgewaden uit de kast getrokken om die aan elkaar te showen. In de multiruimte werden, met ondersteuning van het leerlingenorkest van Wilhelmina, enkele liedjes gezongen. Na afloop kregen de kinderen nog een lekker zakje snoepgoed. De volgende dag was het duidelijk te zien dat de pieten weer langs waren geweest. Wat en rommeltje hadden die er weer van gemaakt. Maar ondanks dat ze, vooral in de jongste groepen, flink hadden huisgehouden, waren ze niet vergeten bij ieder kind een cadeautje en wat lekkers in de schoen te doen. SINTERKLAAS Woensdag 5 december kwamen Sint en zijn pieten weer een bezoek brengen aan onze school. Na een hartelijk welkom door alle kinderen gingen Sint en zijn pieten alle groepen langs. In alle groepen werd gezongen voor de Sint en er waren stukjes en dansjes ingestudeerd. De kinderen van groep 1 t/m 5 mochten een cadeautje uitzoeken. In groep 6 t/m 8 kwamen de mooiste surprises voor de dag. Deze leerlingen hadden lootjes getrokken en van de OV een envelopje met geld gekregen, waarvan zij een leuk cadeau voor degene die er was getrokken konden kopen. Om uur was het feest voorbij en ging iedereen tevreden met zijn/haar cadeautje naar huis.

3 KERSTVIERING Het jaarlijkse kerstdiner vond dit jaar plaats op woensdag 19 december. Alle kinderen hadden weer iets lekkers voor het kerstdiner meegenomen en hun mooiste kleren voor het diner uitgezocht. Dit jaar was er ook voor de ouders een welkome verassing: ook zij kregen iets te eten en drinken. In de multi-ruimte was het dan ook een gezellig samenzijn van alle ouders onder het genot van een bakje snert en broodje hotdog. Als klap op de vuurpijl zorgde de OV ervoor dat ieder kind een lekker ijsje kreeg met versiering. Nadat de buikjes goed rond waren gegeten was het helaas tijd om weer naar huis te gaan. NIEUWJAARSBORREL Het nieuwe jaar werd door meester Dennis ingeluid met een speech. Al proostend luidde leerlingen en leerkrachten het nieuwe jaar in. CITO TOETS De week van 5, 6 en 7 februari stond voor de kinderen van groep 8 in het teken van de Cito-toets. Voor eten en drinken tijdens deze toets heeft de OV gezorgd. Om iedereen succes te wensen, hebben alle leerlingen van groep 8 een kaartje in de bus ontvangen. CARNAVAL I.v.m. de Cito van groep 8 dit jaar een gesplitst carnaval. Donderdagmiddag 7 maart was het hossen geblazen voor de kinderen van groep 1 t/m 5. Na het hossen was er nog een leuke klasse-activiteit. Op vrijdagochtend was het de eer aan de kinderen van groep 6 t/m 8. Op beide dagen heeft de OV gezorgd dat alle kinderen iets te eten en drinken kregen. PASEN Dit jaar geen paasontbijt, maar een lekkere paaslunch voor alle kinderen van de Prinses Margrietschool. Lekkere gekookte eitjes, broodjes en croissantjes waren er voor de kinderen aanwezig. Nadat de buikjes goed rond waren gegeten liepen de kinderen van groep 1/2 de paasoptocht (zie hieronder). Voor de groepen 3 t/m 8 stond het Zweedsloopspel op het programma. Een leuk spel wat door heel Spankeren plaats vond. Wij kunnen terugkijken op een erg geslaagde dag. PAASOPTOCHT In tegenstelling tot vorig jaar, toen het erg warm was, liepen de kinderen van groep 1/2 donderdagmiddag na de paaslunch hun paasoptocht. Samen met de paashaas trok de vrolijke stoet kinderen door Spankeren met hun mooie paasstokken om de in Spankeren wonende grootouders te verblijden met een vrolijk bloemetje. Haantjes en snoep voor aan de stokken werden door de OV Verzorgd.

4 ipad-run Na het succes van een paar jaar geleden was het weer tijd voor een sponsorloop. Deze werd omgedoopt tot ipad-run. Van het opgebrachte geld zouden nl. voor iedere groep ipads gekocht worden. De opkomst was geweldig! Na de warming up gingen de kinderen van start en werden er heel wat rondjes op het Kerkplantsoen gelopen. Helaas voor de fanatiekelingen klonk er na 3 kwartier de bel. De sponsorloop was voorbij. Gauw naar de inschrijftafel het formulier weer ophalen en kijken hoeveel rondjes er gelopen waren. En wij kunnen jullie vertellen dat het er heel veel waren! Als beloning voor deze prestatie kregen de kinderen een medaille en mocht er een appeltje uit de start/finish boog worden gehaald. Over de opbrengst valt te zeggen dat deze grandioos was! Iedere groep heeft 2 ipads in ontvangst mogen nemen. Nogmaals onze dank aan alle kinderen en hun sponsoren. KONINGSSPELEN Dit jaar een extra activiteit ter ere van de kroning van Willem Alexander. Onze school deed ook mee aan de koningsspelen. Om half 9 stond ons een ware verrassing te wachten: prins Willem Alexander en zijn Maxima kwamen een bliksembezoekje brengen aan onze school. Na het zingen van het Wilhelmus begon de dag met een overheerlijk ontbijt. Daarna werd er in de klas gezamenlijk gekeken naar de aftrap van de spelen. Op het voorplein volgde een warming up en de spelen konden beginnen. Alles was buiten in gereedheid gebracht, maar helaas zaten de weergoden ons niet mee. Op 2 spelletjes na, die echt niet binnen gedaan konden worden, hebben we alles naar binnen verplaatst. Gelukkig kon dat de pret niet drukken. Na een vervroegde pauze met een lekker ijsje zijn we gewoon binnen verder gegaan. Van de organisatie kregen alle kinderen een oranje t-shirt en van school nog een frisbee als aandenken. Al met al een hele geslaagde ochtend die om 1 uur de meivakantie inluidde! AVONDVIERDAAGSE Van 16 t/m 19 mei werd er dit schooljaar de avondvierdaagse gelopen. Onder wisselende weersomstandigheden liepen er dit jaar 98 kinderen mee met de avondvierdaagse. 67 Kinderen liepen de 5 kilometer en 31 kinderen liepen de 10 kilometer. Zoals gewoonlijk zorgde de OV dat er onderweg voor zowel de kinderen als de ouders een versnapering aanwezig was, welke geserveerd werden door diverse hulpouders. Hiervoor nogmaals onze dank, want zonder jullie hulp zou er geen versnapering mogelijk zijn onderweg. De laatste regenachtige avond mocht natuurlijk het traditionele ijsje niet ontbreken. Ondanks dat het weer niet altijd meezat, hebben alle kinderen hun medaille dik verdiend.

5 OUDERBEDANKOCHTEND Alle ouders / verzorgers en andere vrijwilligers die zich dit schooljaar, op welke wijze dan ook, verdienstelijk hebben gemaakt voor de school waren uitgenodigd voor de ouderbedankochtend op donderdag 27 juni. Helaas was er dit jaar wederom een bijzonder lage opkomst. Voor degene die er wel waren was er iets te drinken met wat lekkers. AFSCHEID GROEP 8 Voor groep 8 was woensdag 28 juni een drukke dag. In de middag hadden diverse ouders van groep 8 samen met de leerlingen gekookt voor het buffet wat s avonds klaarstond om genuttigd te worden. Allerlei vreemde en lekkere gerechten stonden er op het menu. Dit alles in het teken van hun musical Wat maak je me-nu? die zij daarna ten gehore brachten. De multi-ruimte die het decor was voor de musical, was omgetoverd tot een heus restaurant. Wat deden ze goed hun best! Tijdens de pauze en na de musical verzorgde de OV lekkere hapjes en drankjes. Na de musical was het tijd voor het serieuze gedeelte. Voor alle kinderen was er een woordje en kregen zij een aandenken mee naar huis. Veel succes allemaal op jullie nieuwe school. LAATSTE SCHOOLDAG Vrijdagochtend was het dan zover De laatste schooldag van dit schooljaar. Rond uur begon het lekker te ruiken in de school, de pannenkoeken gebakken door de (groot)ouders werden gebracht. Hiervoor nogmaals onze hartelijke dank! Na deze gegeten te hebben, iets gedronken te hebben en ook nog een lekker ijsje gehad te hebben werden juf Aniek, juf Manon, juf Lianne en groep 8 weggestuurd. Nadat alle kinderen een bloem hadden gekregen en de muziek lekker hard stond mochten eerst de juffen en daarna de kinderen uit groep 8 weer naar binnen komen en een paar rondjes door de bloemenboog lopen. Na de bloemen te hebben ontvangen was het dan echt tijd voor ze om te gaan en met High-Fives werd er afscheid genomen van alle kinderen en leerkrachten. Groep 1 t/m 7 ging ook nog even naar hun eigen klas en nadat iedereen een schoolkrant had gekregen was het dan echt vakantie!!!!!!!!!! De OV heeft met veel plezier het team meegeholpen deze activiteiten te organiseren. Langs deze weg willen wij ook alle ouders/verzorgers/opa s en oma s of wie dan ook die ons op wat voor een manier dan ook heeft geholpen nogmaals heel hartelijk bedanken. Zonder uw hulp kunnen wij het ook niet allemaal redden!!!!!!!

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET 2011-2012

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET 2011-2012 ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET 2011-2012 Wij deden het graag voor uw kind(eren)!!! Annemarie, Chantal, Corrine, Ellen, Jacqueline, Joke, Marie-Louise, Roel en Sylvia.

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar Jaarverslag activiteiten Oudervereniging De Poolster Schooljaar 2017-2018 Kinderboekenweek 2017 De OV was dit jaar niet betrokken bij de activiteiten rondom de kinderboekenweek. Sinterklaas 2017 Een paar

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Ouderhulp brochure Zoals elk jaar vragen wij de ouder om onze ouderhulp brochure in te vullen zodat we weten welke ouders we bij welke activiteit om hulp mogen

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Sinterklaas. Hartelijk gefeliciteerd!

INFO De Toverlaars. Agenda. Sinterklaas. Hartelijk gefeliciteerd! INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl December 2015 Agenda DECEMBER 4. Sint op school groep 1 aanwezig 11. Groep 2 vrij 16. Kerstviering

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5 OBS Mesch Grijzegraaf 12 6245 KG Mesch-Eijsden 28-12-2017 Nummer 5 Mescher Mail IN DIT NUMMER Nieuwjaarswens......1 Sinterklaas.......2 Chapeau knutselgroep.....2 Kerstmarkt.......3 Kerstmusical.........3

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

12-12-2014 Extra Editie 7a

12-12-2014 Extra Editie 7a 12-12-2014 Extra Editie 7a Inhoud: Kerst 2014 Continurooster Kerstmis 2014 Beste ouders / verzorgers, Ook dit jaar organiseert de ouderraad in samenwerking met het team een kerstviering voor alle kinderen

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Beste ouders en verzorgers, De activiteiten Commissie (AC) ondersteunt elk jaar het leerkrachten team bij de organisatie en uitvoering van een aantal

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2016-2017 Voorwoord In het schooljaar 2016-2017 hebben we met de oudervereniging weer een aantal leuke activiteiten kunnen doen. Met een klein clubje van zeer betrokken

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie