DEFINITIEVE DAGORDE DEFINITIEVE DAGORDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEFINITIEVE DAGORDE DEFINITIEVE DAGORDE"

Transcriptie

1 Nationale algemene vergadering van oktober (1 ste deel) VRIJDAG 21 oktober 2011 om 10u00, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. VERKIEZINGEN sessie a) bekrachtiging van de kandidaturen en van de kiesprocedure b) bekrachtiging van de notulen aangaande de kiesverrichtingen opgesteld door de nationale raad van beheer overeenkomstig de beschikkingen van art. 31 van de statuten evenals voor het tellen van de stemmen en bekrachtiging van de verschillende verkiezingen c) procedure voor het tellen van de stemmen Nationale buitengewone algemene vergadering ZATERDAG 22 oktober 2011 om 10u00, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. 2. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN Art DEFINITIEVE DAGORDE De duur van alle mandaten of functies is zes jaar. Allen zijn uittredend op de algemene vergadering van januari of februari, die volgt op de verkiezingen. Art Mogen geen kandidaat zijn bij de verkiezingen, noch deel uitmaken van een PE/SPE of van nationale comités van de K.B.D.B.: 1. elke aangeslotene die het voorwerp is geweest of uitmaakt van een schorsing 2. de vergunninghoudende liefhebber die een totale verkoop van zijn duiven heeft gehouden of doen houden, voor een periode van drie jaar te rekenen vanaf de dag van de verkoop, ongeacht de plaats waar hij is gevestigd; 3. de lokaalhouders; 4. elke vergunninghoudende rangschikker; 5. begeleiders en bezoldigde verzenders van reisduiven; 6. de fabrikanten van duivensportartikelen; 7. elke beheerder, directeur, vertegenwoordiger of kaderlid in de schoot van een firma die zich bezighoudt met de fabricatie van of de handel in duivensportartikelen; 8. de bezoldigden en loontrekkenden van de K.B.D.B. of van een interprovinciaal, provinciaal, regionaal of plaatselijk orgaan; 9. iedere duivensportjournalist, in hoedanigheid van kroniekschrijver, uitgever, directeur of beheerder van een duivensportblad en/of krant; ieder aangeslotene die samenwoont met een persoon zoals vermeld onder punt 1 tot 9; - alle personen die een bezoldigde bezigheid hebben in rechtstreeks verband met de duivenliefhebberij; 11. ieder aangeslotene die in associatie speelt met een persoon zoals vermeld onder punt 1 tot 9; 12. alle aangeslotenen die de leeftijd van 69 jaar bereikt hebben in het jaar van de verkiezingen; 13. alle minderjarige aangeslotenen; 14. elk lid van een associatie waarvan de partner een mandaat vervult in één of ander comité; elke aangeslotene die deel heeft uitgemaakt van het K.B.D.B.-personeel.

2 Art nieuwe De bloed- en aanverwanten tot en met de 4 de graad mogen zich kandidaat stellen maar indien beiden verkozen zal slechts de kandidaat-mandataris worden weerhouden met het hoogst behaalde percentage Art Elke PE/SPE wordt bestuurd door een comité samengesteld uit de in haar schoot verkozen mandatarissen, overeenkomstig de beschikkingen van het huishoudelijk reglement. Zij vergaderen in functie van de noodwendigheid en rekening houdend met het toegekend budget. Art. 43 De dienst boekhouding zal de voorstellen tot inschrijving op de begroting van de PE/SPE aan de penningmeester voorleggen. De nationale penningmeester zal, na onderzoek van deze voorstellen, de budgetten van de PE/SPE bepalen en ze voorleggen aan de onderscheidenlijke comités van de PE/SPE. Deze zullen vervolgens onderzocht worden tijdens een zitting van de nationale raad van beheer en bestuur, die deze op de dagorde plaatst van de nationale algemene vergadering die in laatste instantie beslist over de budgetten van de PE/SPE. De PE/SPE zullen worden verwittigd indien de helft van het budget is gespendeerd. Art Een college van drie censoren wordt opgericht, gekozen uit de nationale mandatarissen die geen deel uitmaken van de nationale raad van beheer en bestuur of die geen voorzitter zijn van een PE/SPE. Zij worden door de nationale algemene vergadering benoemd voor een periode van zes jaar. Art Naam, voornaam, beroep, nationaliteit en woonplaats van de leden van de nationale raad van beheer en bestuur zullen om de zes jaar op de griffie van de rechtbank worden neergelegd, binnen de 15 dagen volgend op de nationale algemene vergadering die de verkiezingen heeft behandeld, dit met het oog op de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. ************** Nationale algemene vergadering van oktober ZATERDAG 22 oktober 2011 om 10u00, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. Notulen van de buitengewone en statutaire algemene vergadering van Goedgekeurd 2. Vaststelling van de prijs van de ring 2012 voor te stellen aan de Minister van Financiën 0,80 euro 3. Voorstellen tot wijzigingen aan de K.B.D.B.-reglementen (in bijlage) a. HUISHOUDELIJK REGLEMENT art. 17 1, art en 18 2 b. NATIONAAL SPORTREGLEMENT art. 8 3, 28 3, 36 7, 52 laatste, 80 3, 98, en c. DUIVENLIEFHEBBERSWETBOEK art. 6, 8 1, 11, 13, 15 en Voorstel(len) tot uitsluiting : Geen voorstellen

3 5. Voorstel(len) tot opheffing van uitsluiting : Geen voorstellen 6. Project sportieve organisatie voor het seizoen 2012 (in bijlage) 7. Vaststelling van de data en lossingsplaatsen van de nationale en internationale wedvluchten voor 2012 (in bijlage) 8. VERKIEZINGEN mededeling van de resultaten Bijlage punt 3a definitieve dagorde statutaire algemene vergadering Voorstellen tot wijzigingen aan het HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art De PE/SPE wordt geleid door één comité dat zich zal schikken naar de richtlijnen door de KBDB gegeven. Zij vergaderen in functie van de noodwendigheid en rekening houdend met het toegekend budget. Art De PE/SPE stelt zijn kandidaten voor de nationale mandaten en deze in haar schoot, die haar van rechtswege toekomen, voor aan de KBDB. Indien een voorstel wordt onderworpen aan een stemming dan dient de PE/SPE, bij gelijkheid van stemmen (3 ronden), te beslissen aangaande de voor te stellen kandidaat en dit door middel van het anciënniteitbeginsel als mandataris in de schoot van de KBDB. Bij een nieuwe gelijkheid zal de leeftijd van de mandataris doorslaggevend zijn m.n. de oudste in leeftijd zal worden voorgesteld. Art Deze drie mandatarissen vormen de bestuursraad van de PE/SPE, belast met de afhandeling van de lopende zaken. Zij vergaderen in functie van de noodwendigheid en rekening houdend met het toegekend budget. Bijlage punt 3b definitieve dagorde statutaire algemene vergadering Voorstellen van aanpassingen aan het NATIONAAL SPORTREGLEMENT Art.8 schrapping van 3 Voor nationale, interprovinciale en provinciale wedvluchten kan eveneens een wedstrijd voor 2-jaarse worden ingericht. Art.28 3 bijvoegsel Bij inkorving via de computer mag de print van de inkorvingslijst aan de inschrijvingsformulieren worden vastgeniet. Art.36 bijvoeging van een 7 de Het voorstel werd niet weerhouden.

4 Art.52 schrapping laatste en vervanging door In geval de ongunstige weersomstandigheden aanhouden tot de derde dag na de voorziene lossingsdag (meestal maandag) mag op de tweede dag (meestal zondag) vanaf 12 uur s middags uitgeweken worden naar een andere erkende lossingsplaats gelegen op dezelfde vluchtlijn en met een afstand die ongeveer 10% minder bedraagt. De inrichter van een nationale of interprovinciale vlucht zal hieromtrent altijd het advies inwinnen van voornoemde ondervoorzitter. De bevoegde Federale Overheidsdienst zal hiervan eveneens worden geïnformeerd. Art.80 bijvoegsel aan 3 Iedere liefhebber dient in het bezit te zijn van de erkende coördinaten (afgerond tot tienden van seconden) van de ingang van zijn duivenhok. Art.98 Bijvoegsel nà 2 De twee gummiringen mogen niet aan dezelfde poot worden aangebracht. Bijvoegsel nà 4 Indien het elektronisch systeem faalt en er bij de inkorving slechts één gummi werd aangebracht wordt de gummi gebruikt bij wijze van 1 ste bestatiging. De chip kan bestatigd worden ter controle (in een potje of rechtstreeks in functie van het type van de gebruikte chip). Art Voor elke verkoping, ingericht in België of in het buitenland, is de verkoper verplicht: 1. de administratieve kosten vastgesteld per duif en onverminderd de eventuele supplementaire onkosten, te betalen; 2. in de hoedanigheid van aangesloten lid, volgende schijven af te dragen aan de K.B.D.B., ten bate van de promotie: 3% van het toegewezen bedrag tot EURO 2,50% van het toegewezen bedrag vanaf EURO tot EURO 2% van het toegewezen bedrag vanaf EURO. Indien het bedrag van het percentage hoger ligt dan EURO beschikt de nationale raad van beheer en bestuur over de mogelijkheid om te onderhandelen met de verkoper over het af te dragen bedrag aan de KBDB. Te vereffenen binnen de 30 dagen te rekenen vanaf de datum van de verkoop. Bij ontstentenis zal het percentage van 3% worden toegepast; 3..uiterlijk 15 dagen na de verkoop en op zijn kosten de verkochte duiven te laten overschrijven op naam en adres van de nieuwe eigenaar(s); 4. een afschrift van het proces-verbaal van de verkoop over te maken aan zijn PE/SPE. Dit proces-verbaal dat hij doet afleveren door de tussenkomende ambtenaar, zal vermelden: naam en adres van de koper(s) en de ringnummers van de door hem (hen) aangekochte duiven. Bijlage punt 3c definitieve dagorde statutaire algemene vergadering Voorstellen tot wijzigingen aan het DUIVENLIEFHEBBERSWETBOEK Art. 6 De Kamers van eerste aanleg bestaan uit vijf gewone leden en uit vijf plaatsvervangende leden.

5 De gewone en plaatsvervangende leden worden door van de nationale raad van beheer en bestuur benoemd, op voorstel van de comités van de PE/SPE, voor een termijn van zes jaar. Al de leden zullen nochtans de uitoefening van hun functie blijven waarnemen tot op de dag dat in hun vervanging, door benoeming, is voorzien. De nationale raad van beheer en bestuur wijst de voorzitter aan alsook de ondervoorzitter, die de voorzitter vervangt bij verhindering of afwezigheid. Voor elk geschil wijzen de rechters uit hun midden een lid als secretarisverslaggever aan, tenzij een vast secretarisverslaggever, evenwel zonder stemrecht, door de nationale raad van beheer en bestuur buiten hun midden mocht aangewezen zijn en voor zover deze secretarisverslaggever noch verhinderd, noch afwezig is. Bij afwezigheid of verhindering van een gewoon lid, wordt dit lid door een plaatsvervangend lid vervangen. Art. 8 1 Het Openbaar Ministerie en zijn plaatsvervanger bij de Kamer van eerste aanleg worden benoemd door de nationale raad van beheer en bestuur op voorstel van de comités van de PE/SPE voor een termijn van zes jaar, uit de K.B.D.B.-leden die niet vallen onder de toepassing van artikel 26 van de statuten. Art. 11 De Kamers van beroep bestaan uit vijf gewone en uit vijf plaatsvervangende leden. De gewone en plaatsvervangende leden worden door de nationale raad van beheer en bestuur benoemd, op voorstel van de comités van de PE/SPE voor een termijn van zes jaar. Al de leden zullen nochtans de uitoefening van hun functie blijven waarnemen tot op de dag dat in hun vervanging, door benoeming, is voorzien. De nationale raad van beheer en bestuur wijst de voorzitter aan alsook de ondervoorzitter, die de voorzitter vervangt bij verhindering of afwezigheid. Bij afwezigheid of verhindering van een gewoon lid wordt dit lid door een plaatsvervangend lid vervangen. Voor elk geschil wijzen de rechters uit hun midden een lid als secretarisverslaggever aan, tenzij een vast secretarisverslaggever zonder stemrecht, door de nationale raad van beheer en bestuur buiten hun midden mocht aangewezen zijn en voor zover deze secretarisverslaggever noch verhinderd, noch afwezig is. Art Het Openbaar Ministerie en zijn plaatsvervanger bij de Kamer van beroep worden benoemd door de nationale raad van beheer en bestuur op voorstel van de comités van de PE/SPE voor een termijn van zes jaar uit de K.B.D.B.-leden die niet vallen onder de toepassing van artikel 26 van de statuten. Art De Kamer van cassatie bestaat uit zeven gewone leden en uit een gelijk aantal plaatsvervangende leden. De gewone en de plaatsvervangende leden worden door de nationale raad van beheer en bestuur benoemd, op voordracht van de comités van de PE/SPE, voor een termijn van zes jaar. Al de leden zullen nochtans de uitoefening van hun functie blijven waarnemen tot op de dag dat in hun vervanging, door benoeming, is voorzien. De nationale raad van beheer en bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter en een ondervoorzitter, die de voorzitter vervangt bij verhindering of afwezigheid. Art Het Openbaar Ministerie en zijn plaatsvervanger bij de Kamer van cassatie worden benoemd door de nationale raad van beheer en bestuur op voorstel van de comités van de PE/SPE comités voor een termijn van zes jaar uit de K.B.D.B.-leden die niet vallen onder de toepassing van artikel 26 van de statuten. Bijlage punt 6 definitieve dagorde statutaire algemene vergadering BESLISSINGEN GENOMEN DOOR HET NATIONAAL SPORTCOMITE SAMENVATTING

6 1. NATIONALE EN INTERNATIONALE WEDVLUCHTEN - Programma in bijlage 2. INLEG VOOR KOSTEN - Verlaging met 0,25 EURO behalve voor Pau, Barcelona et Tulle/Agen (Bordeaux Télévie) Herneming van punt verlaging kosten op volgende algemene vergadering. 3. AANTAL DUIVEN PER MAND - Verhoging met één eenheid voor de nationale wedvluchten - Schrapping van de «rieten» manden die niet meer worden gebruikt 4. GUMMIRINGEN - Eén gummiring per poot - Alternatieve oplossingen in onderzoek 5. VERPLAATSING NAAR EEN ANDERE LOSSINGSPLAATS - Akkoord van de voorzitter van het NSC (2de dag) - Erkende lossingsplaats op dezelfde vluchtlijn - Afstand +/- 10% korter 6. GEEN CONTACTNAME MET DE VOORZITTER VAN HET NATIONAAL SPORTCOMITE - Indien in 2012 geen contact wordt opgenomen dan wordt de inrichting in 2013 afgenomen en een boete van 2,50 EURO/mand wordt opgelegd 7. AANKONDIGINGEN TELETEKST - Aankondiging per provincie en niet meer per vereniging - Einde van de inlichtingen op 30/09 8. OVERSCHRIJVINGEN - Einde van de procedure van overschrijvingen door de mandatarissen NATIONALE BEHEERRAAD Begin en einddatum van het seizoen 2012 : Snelheidslossingen (Frankrijk) van 07 april tot 30 september UITZONDERING : PE grenzend aan Frankrijk Begin van de wedvluchten in Frankrijk vanaf zondag 1 april. Bijlage punt 7 definitieve dagorde statutaire algemene vergadering Datum Vlucht Datum Inkorving Vlucht Categorie Inrichter Bourges Oude + jaarlingen Brabantse Unie Châteauroux Oude + jaarlingen K.B.D.B. Limoges Oude Belgische

7 Vrijdag Maandag Dinsdag Montélimar Oude Club de Fond Wallonie Cahors Oude Cureghem-Centre Montluçon Oude + jaarlingen K.B.D.B. Pau Oude Colombe Joyeuse Montauban Oude Belgische Orange Oude Club de Fond Wallonie Argenton Oude + jaarlingen O.V.V. Agen (Bordeaux) (Int.) Oude + jaarlingen Amis de Bordeaux Télévie Vrijdag Zondag Barcelona (Int.) Oude Cureghem-Centre Zondag of Vrijdag Zondag of??? Dinsdag Libourne Jaarlingen Cureghem-Centre Brive Oude Belgische Tarbes(Int) of Irun (Int) Oude Belgische Limoges Jaarlingen Belgische Marseille (Int) Oude Club de Fond Wallonie Souillac Oude Belgische Narbonne (Int.) Oude + jaarlingen Indépendante de Liège Bourges II Jonge + Oude+ Jaarlingen Belgische VRIJDAG MAANDAG Perpignan (Int.) Oude Belgische

8 Tulle Oude + jaarlingen Amis de Bordeaux Télévie Argenton Jonge + oude + jaarlingen La Souterraine Jonge + oude O.V.V. Cureghem-Centre Guéret Jonge + oude Cureghem-Centre

DEFINITIEVE DAGORDE. Mogen geen kandidaat zijn bij de verkiezingen, noch deel uitmaken van provinciale of nationale comités van de K.B.D.B.

DEFINITIEVE DAGORDE. Mogen geen kandidaat zijn bij de verkiezingen, noch deel uitmaken van provinciale of nationale comités van de K.B.D.B. Buitengewone algemene vergadering ZATERDAG 30 OKTOBER 2010 om 10u, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. Wijzigingen aan de STATUTEN DEFINITIEVE DAGORDE

Nadere informatie

DEFINITIEVE DAGORDE 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN. Art. 8

DEFINITIEVE DAGORDE 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN. Art. 8 Nationale buitengewone algemene vergadering op WOENSDAG 23 oktober 2013 om 14u00 in het administratieve KBDB.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN Art.

Nadere informatie

TWEEDE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING WOENSDAG 25 oktober 2017 om 9u30 KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE.

TWEEDE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING WOENSDAG 25 oktober 2017 om 9u30 KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. TWEEDE STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING 2017 WOENSDAG 25 oktober 2017 om 9u30 KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. VERKIEZINGEN 2018 2024 (deel 1 - ZONDER

Nadere informatie

Buitengewone algemene vergadering ZATERDAG 31 OKTOBER 2009 om 10u, Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE.

Buitengewone algemene vergadering ZATERDAG 31 OKTOBER 2009 om 10u, Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. 1. Wijzigingen aan de STATUTEN Art. 7 3 inlassing van een nieuwe Buitengewone algemene vergadering ZATERDAG 31 OKTOBER 2009 om 10u, Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DAGORDE De leden dienen gehoor

Nadere informatie

UITNODIGING TOT DE EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2016

UITNODIGING TOT DE EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2016 UITNODIGING TOT DE EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2016 woensdag 24 februari 2016 KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. Wijzigingen aan de STATUTEN

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 mdc CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING zaterdag 25 oktober 2008 om 9u00 in 1050 BRUSSEL.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING zaterdag 25 oktober 2008 om 9u00 in 1050 BRUSSEL. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING zaterdag 25 oktober 2008 om 9u00 in 1050 BRUSSEL. 1.- Wijziging aan de STATUTEN DEFINITIEVE DAGORDE ------------------------------------- Art. 28 ongelijkheid tussen de

Nadere informatie

DAGORDE. 1. ZONDER PERS Klacht van de HH. DELSTANCHE & GOFFARD tegenover dhr VAN BOCKSTAELE

DAGORDE. 1. ZONDER PERS Klacht van de HH. DELSTANCHE & GOFFARD tegenover dhr VAN BOCKSTAELE De nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 28 oktober 2015 om 14u00, in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DAGORDE 1. ZONDER PERS Klacht van de

Nadere informatie

DEFINITIEVE DAGORDE. Art. 21 laatste KBDB-statuten in overeenstemming brengen van de Nederlandstalige en Franstalige tekst

DEFINITIEVE DAGORDE. Art. 21 laatste KBDB-statuten in overeenstemming brengen van de Nederlandstalige en Franstalige tekst Nationale buitengewone algemene vergadering VRIJDAG 10 februari 2012 om 18u00, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN DEFINITIEVE

Nadere informatie

Data en lossingsplaatsen van de nationale en internationale wedvluchten voor 2014

Data en lossingsplaatsen van de nationale en internationale wedvluchten voor 2014 KBDB : Algemene vergadering van 23 oktober 2013 Op woensdagnamiddag 23 oktober was er te Halle de tweede statutaire Algemene Vergadering van de KBDB. Een voltallige vergadering met alle aanwezige mandatarissen.

Nadere informatie

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2015

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2015 EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2015 op woensdag 25 februari 2015 om 14u00 in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE Wijzigingen aan

Nadere informatie

Nationale buitengewone algemene vergadering

Nationale buitengewone algemene vergadering Nationale buitengewone algemene vergadering DONDERDAG 23 oktober 2014 om 9u00, in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN DEFINITIEVE

Nadere informatie

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING vrijdag 22 juni 2018 om 11u00 te 1500 HALLE.

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING vrijdag 22 juni 2018 om 11u00 te 1500 HALLE. 1 BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2018 vrijdag 22 juni 2018 om 11u00 te 1500 HALLE. DAGORDE 1. Goedkeuring van de notulen van de nationale algemene vergaderingen van 28.02.2018 & 16.03.2018.

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige prijzen),

Nadere informatie

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerst afgegeven duif, op 8 wedvluchten, klassement per 5-tal, hetzij 2 in de GROTE FOND

Nadere informatie

Nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 26 oktober 2016 om 14u00 administratieve KBDB-gebouw, Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE.

Nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 26 oktober 2016 om 14u00 administratieve KBDB-gebouw, Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. Nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 26 oktober 2016 om 14u00 administratieve KBDB-gebouw, Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN Art.

Nadere informatie

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van 28-11-2014 Verslag dienstjaar 2015/2016 van het 2016 Provinciaal verschil Comité Aangesloten leden

Nadere informatie

DEFINITIEVE DAGORDE 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN. Art. 8

DEFINITIEVE DAGORDE 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN. Art. 8 Nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 27 juni 2012 om 9u30, in het administratieve KBDB.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN Art. 8 DEFINITIEVE

Nadere informatie

DEFINITIEVE DAGORDE DEFINITIEVE DAGORDE

DEFINITIEVE DAGORDE DEFINITIEVE DAGORDE nationale buitengewone algemene vergadering WOENSDAG 24 oktober 2012 om 14u00, in het administratieve KBDB.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN Art. 23

Nadere informatie

op ZATERDAG 27 februari 2010, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE

op ZATERDAG 27 februari 2010, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1 van 8 27/02/2010 18:56 de buitengewone algemene vergadering op ZATERDAG 27 februari 2010, in het administratieve K.B.D.B.-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. 1. Wijzigingen aan de

Nadere informatie

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2018

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2018 BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2018 op vrijdag 26 oktober 2018 om 10u00, in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. Wijzigingen

Nadere informatie

Wijzigingen aan de statuten

Wijzigingen aan de statuten 06/03/2015 Wijzigingen aan de statuten Art,14 inlassing van een nieuwe op het einde van het artikel De duivenliefhebbersverenigingen zullen jaarlijks vrij hun kampioenendagen kunnen inrichten met uitzondering

Nadere informatie

PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE)

PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE) PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) 1.2 EN SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE) Art. 1. (NAV 25.02.2015) De artikelen 27, 28, 29 en 30 van de statuten van de KBDB beheren meer in het bijzonder de PE/SPE

Nadere informatie

DE WARE VRIENDEN OPLINTER

DE WARE VRIENDEN OPLINTER 1 DE WARE VRIENDEN OPLINTER ONDERRICHTINGEN KBDB-WEDVLUCHTEN 2018 Châteauroux CHATEAUROUX 09/06/2018 Inkorving : donderdag 7 juni 2018 Lossing : zaterdag 09 juni 2018 Lossingsplaats : Parc des Loisirs:

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2017

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2017 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 2017 voorgeschreven bij artikel 23 van de statuten woensdag 22.02.2017 om 14u00 in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE

Nadere informatie

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN PROVINCIALE GESUBSIDIEERDE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE DUIVEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op W.E. vluchten

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2016 OMTREK SNELHEID 2016 LE TOUCQUET ARRAS CLERMONT

Nadere informatie

Benaming. Doeleinden

Benaming. Doeleinden 1 Geschiedenis Ter gelegenheid van het internationaal duivenliefhebberscongres op 16 oktober 1910 werd door de Belgische afvaardiging tot de stichting van een nationale federatie besloten. Deze federatie

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten per 12 juni Hoofdstuk I - Naam, zetel, doel. Naam

Gecoördineerde statuten per 12 juni Hoofdstuk I - Naam, zetel, doel. Naam Europese Vereniging voor het Bank- en Financieel Recht Belgium, verkort : E.V.B.F.R.-Belgium, internationale vereniging AEDBF-EVBFR B E U M Identificatienummer : 14916/91 Gecoördineerde statuten per 12

Nadere informatie

PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE)

PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE) PROVINCIALE ENTITEITEN (P.E) EN SAMENGEVOEGDE PROVINCIALE ENTITEITEN(SPE) Art. 1. De artikelen 27, 28, 29 en 30 van de statuten van de K.B.D.B. beheren meer in het bijzonder de PE/SPE die ten allen tijde

Nadere informatie

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2019

BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2019 BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2019 op vrijdag 22 februari 2019 om 11u00, in het administratieve KBDB-gebouw, gelegen Gaasbeeksesteenweg 52-54 te 1500 HALLE. DEFINITIEVE DAGORDE 1. BENOEMINGEN

Nadere informatie

STATUTEN. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1

STATUTEN. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1 STATUTEN Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1 KONINKLIJKE VLAAMS-BRABANTSE VOLLEYBALBOND VZW IDENTIFICATIENUMMER:

Nadere informatie

Benaming. Doeleinden

Benaming. Doeleinden 1 1.10 Geschiedenis Ter gelegenheid van het internationaal duivenliefhebberscongres op 16 oktober 1910 werd door de Belgische afvaardiging tot de stichting van een nationale federatie besloten. Deze federatie

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 21-06-2019 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

STATUTEN. Een duivenliefhebbersvereniging zonder rechtspersoonlijkheid wordt gesticht, onder de benaming : "..."

STATUTEN. Een duivenliefhebbersvereniging zonder rechtspersoonlijkheid wordt gesticht, onder de benaming : ... Oprichting van de duivenliefhebbersvereniging (benaming) "..." op / /20 Maatschappelijke zetel:. Adres:.... STATUTEN Tel:.. Fax:.. E-mail:. 1* Benaming - Voorwerp - Zetel - Duur Maatschappelijk dienstjaar.

Nadere informatie

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP De liefhebber met het meeste aantal vermeldingen in de verschillende categorieën met 1+2 behaald

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige prijzen),

Nadere informatie

ONZE REISDUIVEN BONDSBLAD OVERWINNAARS ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 2015 PROFICIAT AAN ALLE LAUREATEN! nr.1. bpost PB- PP B-703 BELGIE(N) - BELGIQUE

ONZE REISDUIVEN BONDSBLAD OVERWINNAARS ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 2015 PROFICIAT AAN ALLE LAUREATEN! nr.1. bpost PB- PP B-703 BELGIE(N) - BELGIQUE BONDSBLAD van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w. bpost PB- PP B-703 BELGIE(N) - BELGIQUE ONZE REISDUIVEN Afgiftekantoor Kortrijk Massport P309983 52-54 Gaasbeeksesteenweg 1500 Halle

Nadere informatie

Pr ovi n ci a a l Sp or t r egl em en t 2010

Pr ovi n ci a a l Sp or t r egl em en t 2010 Pr ovi n ci a a l Sp or t r egl em en t 2010 Samen met de reglementen en voorschriften van het Nationaal Sportreglement van de K.B.D.B. zijn volgende schikkingen van toepassing voor alle verenigingen en

Nadere informatie

Zaterdag 26 mei 2018 BOURGES

Zaterdag 26 mei 2018 BOURGES Zaterdag 26 mei 2018 BOURGES Inrichting : Brabantse Unie Administratief secretariaat : Populierenweg 18 te 3020 Herent (0475/670481) e-mail:alex.rans@skynet.be Inkorving : donderdag 24 mei 2018 Deelneming

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op weekend vluchten

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK V DE COMMISSIES Artikel 11. De Commissies 11.1 In toepassing van Artikel 33 der Statuten worden Commissies opgericht voor alle FEI disciplines: Dressuur,

Nadere informatie

NATIONALE EN INTERNATIONALE VLUCHTEN 2013 Vlucht Inkorving Kost Aantal Coördinaten Km Bxl Vlucht Categorie Inrichter Za Do

NATIONALE EN INTERNATIONALE VLUCHTEN 2013 Vlucht Inkorving Kost Aantal Coördinaten Km Bxl Vlucht Categorie Inrichter Za Do NATIONALE EN INTERNATIONALE VLUCHTEN 2013 Vlucht Inkorving Kost Aantal Coördinaten Km Bxl Vlucht Categorie Inrichter Za 25.05.13 Do 23.05.13 1,75 22 (+)47 05'48" (+)02 23'31" 440 Bourges Oude + jaarlingen

Nadere informatie

De te nemen stappen in de verkiezingsprocedure ná dag X en vóór dag Y: X+7 tot en met X+80

De te nemen stappen in de verkiezingsprocedure ná dag X en vóór dag Y: X+7 tot en met X+80 De te nemen stappen in de verkiezingsprocedure ná dag X en vóór dag Y: X+7 tot en met X+80 X+7: Tussen 14 februari en 25 februari 2012 Indienen van een klacht Uiterste datum waarop de werknemers van de

Nadere informatie

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel.

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel. STOS, vzw STATUTEN Oprichting en zetel. Artikel 1. De sinds 1956 opgerichte Soc. Turnrkirng Ontwikkeling Schoten is op 22 september 1998 omgevormd in een vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 22-06-2018 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 18 juni 2018 Los: vrijdag 22 juni 2018 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

Statuten 18 JUNI I. SAMENSTELLING, BENAMING EN ZETEL Artikel 1. II. DUUR Artikel 2. Artikel 3

Statuten 18 JUNI I. SAMENSTELLING, BENAMING EN ZETEL Artikel 1. II. DUUR Artikel 2. Artikel 3 Statuten 18 JUNI 2014 I. SAMENSTELLING, BENAMING EN ZETEL Artikel 1 De stichtende leden, waarvan de naam aan het eind van deze statuten is vermeld, richten een vereniging van de in België gevestigde beursleden

Nadere informatie

Voorwoord. Vanwege het bestuur. Beste sportvrienden,

Voorwoord. Vanwege het bestuur. Beste sportvrienden, Vluchtprogramma 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, We willen eerst en vooral de liefhebbers bedanken voor het vertrouwen dat werd gegeven aan het nieuwe bestuur. Daarnaast willen we ook alle sponsors

Nadere informatie

STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER dd.6/2/03 REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE Gelet op het decreet van 13 juli 2001, houdende de organisatie van het overleg en de inspraak in het Gemeentelijk Cultuurbeleid. Gelet

Nadere informatie

VOOR NEDERLAND (ZLU) Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU.

VOOR NEDERLAND (ZLU)   Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. VOOR NEDERLAND (ZLU) www.colombejoyeuse.be Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. Inkorving : maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2018 Het programmaboekje werd opgemaakt aan de hand van

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie KBRSF VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie KBRSF VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie KBRSF VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT Goedgekeurd door de Algemene Vergadering op 26 mei 2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE RUITERSPORTFEDERATIE

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT UITTREKSEL UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT dd. 28/09/2016 HOOFDSTUK V Artikel 11. De Commissies 11.1 In toepassing van Artikel 33 der statuten worden commissies opgericht voor alle FEI disciplines: Dressuur,

Nadere informatie

Functie en bevoegdheden Sociale raad

Functie en bevoegdheden Sociale raad Functie en bevoegdheden Sociale raad De statuten van de Sociale Raad van Zaventem worden als volgt vastgesteld : OPDRACHT EN BEVOEGDHEID Artikel 1 : De Sociale Raad heeft als opdracht : 1. het verstrekken

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2017 Het programmaboekje werd opgemaakt aan de hand van

Nadere informatie

Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van

Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van Algemene Vergadering van vzw Voetbal Vlaanderen van 11.01.2017 VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN EN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VOETBAL VLAANDEREN Motivering 1. De duur van de mandaten in de Raad

Nadere informatie

SPONSORGROEP 3PROVINCIES

SPONSORGROEP 3PROVINCIES SPONSORGROEP 3PROVINCIES PROGRAMMA 2019 25.000,0 aan prijze 0 n te winnen BIJ ONS KAN U TERECHT VOOR 4 Gratis promotie van uw kampioenendag en club 4 Gratis fotoalbum 4 Gratis webpagina voor uw club 4

Nadere informatie

Turnhoutse Fondvrienden

Turnhoutse Fondvrienden Turnhoutse Fondvrienden Kampioenendag 2013 ALGEMEEN KAMPIOEN KLEINE FOND nce ALGEMEEN KAMPIOEN GROTE FOND EN MARATHON ALGEMEEN KAMPIOEN EERSTE GETEKENDE KLEINE FOND + GROTE FOND EN MARATHON KEIZER ALGEMEEN

Nadere informatie

REKKEM. Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe

REKKEM. Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe REKKEM Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe www.dearendrekkem.be 2018 Gesticht in 1919 stamnummer 33193 Telefoons enkel te gebruiken bij aanmeldingen:

Nadere informatie

BELGISCH GENOOTSCHAP VOOR FARMACEUTISCHE WETENSCHAPPEN. Ondernemingsnummer: GECOORDINEERDE STATUTEN. 3de WIJZIGING VAN DE STATUTEN

BELGISCH GENOOTSCHAP VOOR FARMACEUTISCHE WETENSCHAPPEN. Ondernemingsnummer: GECOORDINEERDE STATUTEN. 3de WIJZIGING VAN DE STATUTEN BELGISCH GENOOTSCHAP VOOR FARMACEUTISCHE WETENSCHAPPEN V.Z.W. Ondernemingsnummer: 410639206 Zetel: Archimedestraat 11, B1000 Brussel GECOORDINEERDE STATUTEN 3de WIJZIGING VAN DE STATUTEN Algemene vergadering

Nadere informatie

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS HOOFDSTUK I Naam en doel (I.1 I.4) HOOFDSTUK II Raad van Bestuur : a) aanstelling, bevoegdheid en samenstelling (II.1 II.7) b) algemene punten (II.8 II.11)

Nadere informatie

F L U X Y S Naamloze Vennootschap. Kunstlaan Brussel BTW BE RPR Brussel

F L U X Y S Naamloze Vennootschap. Kunstlaan Brussel BTW BE RPR Brussel F L U X Y S Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel UITTREKSEL VAN DE BIJEENROEPING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 MEI 2006 Voorstel om de statuten

Nadere informatie

BELGIAN PARCOURS SHOOTING ASSOCIATION afgekort "B.P.S.A." ASBL (BCE ) GECOORDINEERDE STATUTEN (1/01/2017)

BELGIAN PARCOURS SHOOTING ASSOCIATION afgekort B.P.S.A. ASBL (BCE ) GECOORDINEERDE STATUTEN (1/01/2017) Page 1 of 5 BELGIAN PARCOURS SHOOTING ASSOCIATION afgekort "B.P.S.A." ASBL (BCE 0433.488.050) GECOORDINEERDE STATUTEN (1/01/2017) Titel I Benaming, maatschappelijke zetel. Art. 1. Een vereniging zonder

Nadere informatie

Artikel 4 Het maatschappelijk jaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 4 Het maatschappelijk jaar valt samen met het kalenderjaar. Benaming: Rechtsvorm: Zetel : Ondernemingsnr.: Voorwerp akte: Vlaams Genootschap van Santiago de Compostela Verening zonder winstoogmerk Varkensstraat 6 2800 Mechelen 430.947.739 NIEUWE STATUTEN - RAAD

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur zijn bevoegdheden

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE PROVINCIALE ALGEMENE VERGADERING

VERSLAG VAN DE PROVINCIALE ALGEMENE VERGADERING KONINKLIJKE BELGISCHE DUIVENLIEFHEBBERSBOND v.z.w. PROVINCIALE ENTITEIT OOST-VLAANDEREN ************************************************************************************* VERSLAG VAN DE PROVINCIALE

Nadere informatie

ONZE REISDUIVEN BONDSBLAD SQUARE BRUSSELS MEETING CENTRE 27,28 & 29/01/2017. nr.1. van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w.

ONZE REISDUIVEN BONDSBLAD SQUARE BRUSSELS MEETING CENTRE 27,28 & 29/01/2017. nr.1. van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w. BONDSBLAD van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w. België - Belgique P.B. - P.P. B-703 ONZE REISDUIVEN Afgiftekantoor Kortrijk Massport P309983 52-54 Gaasbeeksesteenweg 1500 Halle Trimestrieel

Nadere informatie

Richtlijnen kampioenschappen 2016 HAGELANDSE DUIVENBOND TIELT-WINGE

Richtlijnen kampioenschappen 2016 HAGELANDSE DUIVENBOND TIELT-WINGE Richtlijnen kampioenschappen 2016 HAGELANDSE DUIVENBOND TIELT-WINGE ER WORDEN APARTE KAMPIOENSCHAPPEN GEORGANISEERD VOOR: MOMIGNIES, SOISSONS, KLEINE HALVE FOND EN ZWARE HALVE FOND. LOSSING VAN DE DUIVEN:

Nadere informatie

BONDSBLAD. van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w.

BONDSBLAD. van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w. BONDSBLAD van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond v.z.w. België - Belgique P.B. - P.P. B-703 ONZE REISDUIVEN Afgiftekantoor Kortrijk Massport P309983 52-54 Gaasbeeksesteenweg 1500 Halle Trimestrieel

Nadere informatie

Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams- Brabant 2018

Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams- Brabant 2018 Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams- Brabant 2018 Artikel 1 Het nationaal en provinciaal sportreglement zijn in de provincie Vlaams-Brabant van toepassing voor al diegenen die de duivensport

Nadere informatie

Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams-Brabant 2019

Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams-Brabant 2019 Provinciaal Sportreglement Provinciale Entiteit Vlaams-Brabant 2019 Artikel 1 Het nationaal en provinciaal sportreglement zijn in de Provinciale Entiteit (PE) Vlaams-Brabant van toepassing voor al diegenen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn.

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. Huishoudelijk Reglement I Algemene Bepalingen 1. Sociale Zetel en Administratief Secretariaat De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. 2. Logo

Nadere informatie

GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018

GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018 GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018 Deze statuten werden opgesteld op 15 februari 1974 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 11 april 1974, werden gewijzigd ingevolge een beslissing van de

Nadere informatie

ENKEL EN ALLEEN AS-DUIVEN,1 E PRIJSWINNAARS, PROV. WINAARS OF DV DIE MINSTENS 2 TOT EN MET 5 X TOP -100 NATIONAAL GEVLOGEN HEBBEN

ENKEL EN ALLEEN AS-DUIVEN,1 E PRIJSWINNAARS, PROV. WINAARS OF DV DIE MINSTENS 2 TOT EN MET 5 X TOP -100 NATIONAAL GEVLOGEN HEBBEN TEAM BART BASSEZ!!!! HET KWEEKHOK MET HET KLEINSTE COEFICIENT!!!! ENKEL EN ALLEEN AS-DUIVEN,1 E PRIJSWINNAARS, PROV. WINAARS OF DV DIE MINSTENS 2 TOT EN MET 5 X TOP -100 NATIONAAL GEVLOGEN HEBBEN - PALMARES

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Federale Deontologische Commissie aangenomen op 8 september 2016

Huishoudelijk reglement van de Federale Deontologische Commissie aangenomen op 8 september 2016 Huishoudelijk reglement van de Federale Deontologische Commissie aangenomen op 8 september 2016 Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de werking en de nadere regels volgens dewelke de Federale

Nadere informatie

Vlaamse Schermbond vzw (ondernemingsnummer: ) Statuten

Vlaamse Schermbond vzw (ondernemingsnummer: ) Statuten Vlaamse Schermbond vzw (ondernemingsnummer: 0418.821.452) Statuten 1. Naam, zetel, doel en duur. Art. 1 De vereniging zonder winstoogmerk werd gesticht op 25 april 1978 onder de benaming "Bond der Vlaamse

Nadere informatie

in zaal Witte duif te Halle

in zaal Witte duif te Halle KONINKLIJKE BELGISCHE DUIVENLIEFHEBBERSBOND v.z.w. PROVINCIALE ENTITEIT VLAAMS-BRABANT tel. : 051/20.06.14 *************************************************************************** Verslag algemene provinciale

Nadere informatie

Vereniging zonder winstoogmerk. Statuten

Vereniging zonder winstoogmerk. Statuten Fédération Mondiale du Berger Belge. Vereniging zonder winstoogmerk Statuten TITEL I - BENAMING, ZETEL, DUUR Artikel 1: Benaming De vereniging zonder winstoogmerk Fédération Mondiale du Berger Belge afgekort

Nadere informatie

BELGIAN DISABILITY FORUM VZW (BDF) Vereniging zonder winstoogmerk (vzw) 150, 1000 BRUSSEL

BELGIAN DISABILITY FORUM VZW (BDF) Vereniging zonder winstoogmerk (vzw) 150, 1000 BRUSSEL Benaming: Rechtsvorm: Maatschappelijke zetel: Ondernemingsnr.: 478.218.809 BELGIAN DISABILITY FORUM VZW (BDF) Vereniging zonder winstoogmerk (vzw) FINANCE TOWER - KRUIDTUINLAAN, 50, bus 150, 1000 BRUSSEL

Nadere informatie

STATUTEN VAN HET BELGISCH ARBITRAGEHOF VOOR DE SPORT (BAS)

STATUTEN VAN HET BELGISCH ARBITRAGEHOF VOOR DE SPORT (BAS) STATUTEN VAN HET BELGISCH ARBITRAGEHOF VOOR DE SPORT (BAS) I. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijke zetel, duur, doel artikel 1: rechtsvorm - benaming De vereniging is opgericht als een vereniging zonder

Nadere informatie

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM).

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING ARTIKEL 1: naam 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). ARTIKEL 2: zetel 1 De zetel van de vereniging is

Nadere informatie

C O N F E R E N T I E V A N V L A A M S E G E R E C H T S D E U R W A A R D E R S

C O N F E R E N T I E V A N V L A A M S E G E R E C H T S D E U R W A A R D E R S CONFERENTIE VAN VLAAMSE GERECHTSDEURWAARDERS, vereniging zonder winstgevend doel, te 2000 Antwerpen, Drukkerijstraat 16. ----------------------------------------- GECOORDINEERDE TEKST DER STATUTEN ---------------------------------------

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND v.z.w. KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND, Globelaan 49, 1190 Brussel HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND Het huishoudelijk reglement van de v.z.w. Koninklijke Belgische

Nadere informatie

5 JULI Koninklijk besluit tot oprichting van een nationale raad voor dringende geneeskundige hulpverlening.

5 JULI Koninklijk besluit tot oprichting van een nationale raad voor dringende geneeskundige hulpverlening. 5 JULI 1994. - Koninklijk besluit tot oprichting van een nationale raad voor dringende geneeskundige hulpverlening. BS : 16-09-1994 in voege 16/09/1994 (art. 11) Gewijzigd door: KB BS in voege blz 04/07/2004

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement culturele raad

Huishoudelijk reglement culturele raad Huishoudelijk reglement culturele raad Artikel 1 Het huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Culturele Raad door het organiseren van de Algemene Vergadering, van het bestuur,

Nadere informatie

Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer )

Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer ) Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer 0441 646 146) Benaming, zetel, doel, duur Art. 1: De vereniging droeg oorspronkelijk als naam "Vereninging van de Inrichtingshoofden van

Nadere informatie

Functie en bevoegdheden dorpsraad

Functie en bevoegdheden dorpsraad Functie en bevoegdheden dorpsraad Sterrebeek OPDRACHT EN BEVOEGDHEID Artikel 1 : De Dorpsraad van Sterrebeek, als vertegenwoordigend orgaan van de verenigingen die in de deelgemeente werkzaam zijn, heeft

Nadere informatie

OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU

OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU OCMW LEUVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET VAST BUREAU Vastgesteld door het vast bureau in zitting van 11 januari 2019 Inhoud 1. Bijeenroeping... 3 2. Informatie voor de leden van het vast bureau... 3

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur zijn bevoegdheden uitoefent overeenkomstig zijn statuten. Algemene

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Titel I. Naam, zetel Artikel 1 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren.

Nadere informatie

De Reisduif Baasrode

De Reisduif Baasrode De Reisduif Baasrode Informatiebrochure 2015 Lokaal Café Polderhof Broekkantstraat 71 9200 Baasrode 0479/46.13.27 Lidnummer: 44066 V.U. Verhulst Nancy, Boerderijstraat 12, 9200 Baasrode, 0486/40.74.49

Nadere informatie

FASEN VAN DE VERKIEZINGSPROCEDURE PRE-ELECTORALE FASE

FASEN VAN DE VERKIEZINGSPROCEDURE PRE-ELECTORALE FASE FASEN VAN DE VERKIEZINGSPROCEDURE PRE-ELECTORALE FASE X - 60 Van 9 december tot 22 decembre 2011 Schriftelijke mededeling door de werkgever : aan de Raad of aan het Comité of, bij ontstentenis ervan, aan

Nadere informatie

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD p/a Molenstraat 5 2310 Rijkevorsel Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD Goedgekeurd door de cultuurraad op 26 november 2008. Goedgekeurd op de Gemeenteraad van 17 december 2008 Hoofdstuk

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP. 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5.

STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP. 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5. STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5. 2. De Vereniging draagt de naam Koninklijk Limburgs

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE Openbare zitting DEPARTEMENT MANAGEMENT EN PERSONEEL 1 Zorgbedrijf. Aanduiden vertegenwoordiging in de algemene vergadering

Nadere informatie

Alle documenten uitgaande van de vereniging zullen de naam van de vereniging vermelden.

Alle documenten uitgaande van de vereniging zullen de naam van de vereniging vermelden. Statuten EVA Jeugdhuis Impuls vzw Ondernemingsnummer 0428964979 I. Algemene bepalingen Art. 1. De vereniging draagt de naam Jeugdhuis Impuls vzw en haar zetel is gevestigd te 9840 De Pinte, Polderbos 2,

Nadere informatie

S T A T U T E N. S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk

S T A T U T E N. S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk S T A T U T E N S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk 10 juni 2004 S T A T U T E N HOOFDSTUK I - Naam, zetel, doel, duur -------- ------ Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk

Nadere informatie