KOTHOOS - CULTUREEL ERFGOED PUR SANG Hoeve Cottessen Vijlen (Zuid-Limburg)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KOTHOOS - CULTUREEL ERFGOED PUR SANG Hoeve Cottessen Vijlen (Zuid-Limburg)"

Transcriptie

1 KOTHOOS - CULTUREEL ERFGOED PUR SANG Hoeve Cottessen Vijlen (Zuid-Limburg) Een subliem uitgevoerd 14e eeuws rijksmonument met landgoedstatus bestaande uit een charmant woonhuis, vier vakantiewoningen en stalvleugel gelegen op een perceel van circa m² midden in het hart van het Limburgse heuvellandschap. Hoeve Cottessen staat in de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.

2 EEN WONING MET EEN WAARDEVOLLE STATUS Deze woning draagt het waardevolle predikaat BUITENSTATE. Een BUITENSTATE is een vrij gelegen one of a kind woning in een buitengewone omgeving. Een weidse woning, waar de beleving van rust en ruimte centraal staat en waar vrijheid heerst. Een niet-alledaags onroerend goed met optimaal woongenot en veel mogelijkheden. Hoeve Cottessen is een bijzonder object dat om een buitengewone benadering vraagt. Daarom werken alle Buitenstate makelaars actief samen om dit unieke complex te promoten. Geeft deze brochure u een (buiten)goed gevoel? Uw BUITENSTATE makelaar nodigt u van harte uit voor een bezichtiging. Want alleen dan ervaart u de emotie en zintuigprikkeling die de woning teweeg brengt. Tijdens een bezichtiging krijgt u informatie over de woning en de omgeving. U kunt al uw vragen en/ of onzekerheden aan onze makelaar voorleggen. Is dit uw buitenkans? Met vriendelijke groet, Richard Vroonen, Aelmans Rentmeesters & Makelaars.

3 OVER DE OMGEVING Buurtschap Cottessen Cottessen (Limburgs: Kotteze) is een buurtschap bij het dorp Vijlen, behorend tot de Nederlandse gemeente Vaals. De buurtschap ligt dicht bij de grens met België, tussen het Vijlenerbos en de rivier de Geul. Aan de andere kant van de grens ligt Sippenaeken. Strategisch gelegen Vijlen is strategisch gelegen ten opzichte van bourgondische steden zoals Maastricht, Aken en Luik. Verkozen tot mooiste plek van Limburg Cottessen behoort, met het aangrenzende Camerig, tot de best behouden en wellicht mooiste dorpjes van het Zuiden. Daarnaast maakt Cottessen deel uit van het Geuldal, dat in 2005 door de Stichting Natuur en Landschap is benoemd tot een 5 sterren landschap. Daarnaast het verkozen tot mooiste plek van Limburg. Unieke natuur Het unieke landschap bied natuurvriend en wandelaar alles wat deze zich maar wensen kan. Kortom: Moeder Natuur op haar best!

4 Subliem 14e eeuws rijksmonument Sfeervolle overloop Prachtige vijverpartij

5 CULTUREEL ERFGOED Het rijksmonument heeft als basis een charmant woonhuis met verdieping en tentdak dat is opgetrokken uit vakwerk met Andreaskruizen. Verder herbergt het complex vier vakantiewoningen en een stalvleugel. Het geheel ligt op een perceel van circa 2.700m² midden in het hart van het Limburgse heuvellandschap. NSW RANGSCHIKKING Kothoos, zoals Hoeve Cottessen in de omgeving bekend staat, heeft de officiële NSW-landgoedstatus. Met het uitvoeren van een rangschikking onder deze Natuurschoonwet kunt u als grondbezitter gebruik maken van alle (fiscale-) faciliteiten die toebehoren aan de natuurschoonwet Het object staat in de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.

6 WOONHUIS, BEGANE GROND Entree via de binnenplaats. Charmant uitgevoerde hal afgewerkt met authentieke hardstenen vloer welke toegang biedt aan het gastentoilet, de meterkast en de praktische liftinstallatie. Tevens zijn vanuit de hal de keukenruimte en de overige woonruimten bereikbaar. De gesloten eetkeuken is voorzien van een praktische aanbouwkeuken met de navolgende apparatuur; keramische kookplaat, afzuiging, oven, spoelbak en koel-vriescombinatie. Vanuit de keukenruimte is tevens de gewelfde wijnkelder te bereiken alsook een afgescheiden boilerruimte t.b.v. het warme water. Aan de andere zijde van de hal is de statige eetkamer gelegen welke is afgewerkt met een plavuizen vloer en fraai troggewelfd plafond. Ook is deze ruimte voorzien van een houtkachel voor extra sfeer en warmte. Tuincontact is mogelijk aan de westzijde waar tevens de sfeervolle overkapping te vinden is. Aansluitend aan de eetkamer is de comfortabele zitkamer gelegen welke zowel uitkijkt over de binnenplaats als over de mooi aangelegde tuin en het achterliggende heuvelland. Deze zitkamer is afgewerkt met een hardstenen vloer en uitgerust met een grote openhaard opgebouwd uit streek eigen krijtsteen. Tevens is de zitkamer voorzien van een eenvoudige doch strak vormgegeven aanbouwkeuken. Vanuit de zitkamer is via een tussenhal de binnenplaats, het 2e trappenhuis, gastentoilet en de voorraadkelder bereikbaar welke uitermate geschikt is voor opslagdoeleinden.

7 ROYALE OUDERSLAAPKAMER OP DE EERSTE VERDIEPING In deze slaapkamer is het authentieke karakter behouden gebleven door de aanwezigheid van de verschillende stijlelementen zoals de eiken spanten, het troggewelfde plafond en de fraaie schouwpartij. EERSTE VERDIEPING De eerste verdieping is zowel via het trappenhuis als via de lift bereikbaar en biedt via de overloop ruimte aan de volgende vertrekken. Royale ouderslaapkamer van ca. 39 m² welke is afgewerkt met een plankenvloer. De slaapkamer is in L-vorm gebouwd met een separate zithoek. Vanuit de ouderslaapkamer is de loggia bereikbaar vanwaar een subliem uitzicht genoten wordt over het fraaie heuvelland. Direct aan de ouderslaapkamer grenst een eenvoudig uitgevoerde badkamer met een toilet, douchecabine en een dubbele wastafel. De tweede en derde slaapkamer liggen aan de noordzijde en zijn uitgerust met fraaie elementen. Daarnaast is er nog een tweede badkamer: een geheel betegelde doucheruimte voorzien van toilet, vaste wastafel en douchecabine.

8 DE APPARTEMENTEN Huisnummer 5A t Klungelke Entree via binnenplaats, gelegen aan voorzijde, hal met meterkast en badkamer, woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers op de verdieping. Totale gebruiksoppervlakte ca. 62 m². Huisnummer 5C De Lierelei Entree via binnenplaats, hal met meterkast en badkamer, woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de verdieping. Totale gebruiksoppervlakte ca. 62 m². Huisnummer 5B De Belemniet Entree via binnenplaats, hal met meterkast en badkamer, woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de verdieping. Totale gebruiksoppervlakte ca. 62 m². Huisnummer 5D Keukelaer Dit appartement is het meest zuidelijk gelegen en biedt op de begane grond aan een hal met meterkast, badkamer met toilet, wastafel en douche, woonkamer met tuincontact en open keuken met trap naar de 1e verdieping waar naast de ruime overloop, 2 slaapkamers zijn gerealiseerd. Totale gebruiksoppervlakte ca. 60 m².

9 DE SCHUUR De schuur is gebouwd in de 18e eeuw en vroeger in gebruik geweest als koestal. Deze schuur en de langgerekte voormalige stalvleugel aan de noordoostkant die daarop aansluit, zijn opgetrokken uit vakwerk met breukstenen onderbouw en afgedekt met zadeldaken. De schuur heeft aan de veldzijde c.q. zuidzijde een uitbouw onder een doorgetrokken dakschild. De schuur is thans als garage c.q. werkplaats in gebruik en is voorzien van elektra, water en rioolaansluiting. Tevens is in de schuur de c.v.-installatie op oliebasis geplaatst. Gebruiksoppervlakte schuur± 101m² (12,90m x 6,25m plus 8,86m x 2,30m). Bruto inhoud± 610 m³

10 ALGEMENE GEGEVENS Koopprijs: ,- k.k. Adres: Cottessen 5, 6294 NE, Vijlen Bruto inhoud woonhuis: 893 m³ Netto inhoud kelderruimten: 50 m³ Bruto inhoud stalvleugel: 609 m³ Bruto inhoud appartementvleugel: 867 m³ OPPERVLAKTE Woonopp. appartementen: 246 m² Woonopp. woonhuis: 260 m² Bijzonderheden: soutterrain met wijnen voorraadkelder. Oppervlakte 2e verdieping: mogelijkheid tot werkkamer.

11

12 BUITENSTATE is een samenwerkingsverband - en een bundeling van kennis en expertise - van geselecteerde NVM makelaardijen die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Dit betekent in de praktijk dat deze woning actief wordt gepromoot bij: Een BUITENSTATE makelaar is geselecteerd op grond van zijn of haar jarenlange aantoonbare ervaring en deskundigheid. Hij is geworteld in het buitenleven. Hij is vertrouwd met de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Hij zal u deskundig voorlichten tijdens de bezichting. Hij laat u de rust en ruimte van de woning ervaren. Eigen. Solide. Aangenaam. En net een beetje anders. Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met de verkopende makelaar van deze BUITENSTATE Aelmans Rentmeesters & Makelaars - Kerkstraat JE VOERENDAAL - T: +31 (0)

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM IN 2002 GEHEEL NIEUW OPGETROKKEN WOONBOERDERIJ OP EEN PERCEEL VAN 6.719M2. BIJ DE NIEUWBOUW IS GEBRUIK GEMAAKT VAN ZORGVULDIG

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Vraagprijs 539.000,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Deze zeer fraaie semi-bungalow is gelegen op een perceel van 7.145 m² en is voorzien van een verzorgde aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Een woning

Nadere informatie

KEUTENBERG 1A SCHIN OP GEUL

KEUTENBERG 1A SCHIN OP GEUL KEUTENBERG 1A SCHIN OP GEUL Laat uw droom uitkomen: uw eigen Bed & Breakfast in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland op een perceel van ruim 4.000 m2! Een schitterend vrijstaand woonhuis met een drietal

Nadere informatie

LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT

LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT Aan de rand van Montfoort op de grens van stad en buitengebied, bieden we deze fantastische woonvilla aan, gelegen op een kavel van circa 4.000 m2 met schitterende tuin, gastenverblijf

Nadere informatie

Prachtig landhuis met schuren en kas op m2

Prachtig landhuis met schuren en kas op m2 DORP 118A BENSCHOP Prachtig landhuis met schuren en kas op 4.035 m2 Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure

Nadere informatie

PAPEKOPPERSTRAATWEG 18 PAPEKOP

PAPEKOPPERSTRAATWEG 18 PAPEKOP PAPEKOPPERSTRAATWEG 18 PAPEKOP Ruim woonhuis met twee bijgebouwen Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure

Nadere informatie

MOLENDIJK 166 KRIMPEN AAN DE LEK

MOLENDIJK 166 KRIMPEN AAN DE LEK MOLENDIJK 166 KRIMPEN AAN DE LEK Aan de Nieuwe Maas binnendijks gelegen vrijstaande woning met eigen afrit, veranda, tuin, ondergrond met garage/schuur, voormalige hondenkennel, paardenstal met 2 boxen,

Nadere informatie

ROBUUSTE WOONVILLA. Dit object wordt collegiaal aangeboden met:

ROBUUSTE WOONVILLA. Dit object wordt collegiaal aangeboden met: WALEM 37 WALEM ROBUUSTE WOONVILLA Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over deze prachtige

Nadere informatie

BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING BROEKWEG 12 HENGELO GLD

BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING BROEKWEG 12 HENGELO GLD BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING BROEKWEG 12 HENGELO GLD In 1981 nagenoeg geheel nieuw gebouwde en recent gemoderniseerde VRIJ GELEGEN, RIETGE- DEKTE WOONBOERDERIJ met garage, fraai aangelegd

Nadere informatie

LEKDIJK OOST 4 LOPIK

LEKDIJK OOST 4 LOPIK LEKDIJK OOST 4 LOPIK Herenboerderij August s Hoeve Een Rijksmonument, gebouwd door jonkheer Augustinus F.C. Graswinckel in 1903/1904. Graswinckel had de wens een herenhuis als zomerverblijf te bouwen,

Nadere informatie

OOSTUMERWEG 35 GARNWERD

OOSTUMERWEG 35 GARNWERD OOSTUMERWEG 35 GARNWERD UW SCHEEPJE OP HET DRO- GE Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie

Nadere informatie

LOPIKERWEG OOST 84 LOPIK

LOPIKERWEG OOST 84 LOPIK LOPIKERWEG OOST 84 LOPIK Woonboerderij met bijgebouw Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie

Nadere informatie

BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT

BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT Aan de prachtige Bovenberg gelegen karakteristieke boerderij, met diverse voormalige veestallingen en een perceeltje weiland. Het plaatsje Bergambacht met diverse voorzieningen

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG 31 D GEESBRUG

COEVORDERSTRAATWEG 31 D GEESBRUG COEVORDERSTRAATWEG 31 D GEESBRUG In Zuid Drenthe aan de rand van het dorp Geesbrug, op 2 autominuten van de A37, ligt deze woning met een vrijstaande loods. Bij de woning ligt een fraai aangelegde tuin

Nadere informatie

Unieke vrijstaande woning

Unieke vrijstaande woning RONDWEG 48 ZEGVELD Unieke vrijstaande woning Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over

Nadere informatie

OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE

OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over deze prachtige

Nadere informatie

BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP

BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP Is er het budget voor (net) een vrijstaand woonhuis? Maar zijn er de wensen voor een boerderij met wooncomfort, veel schuren en weiland voor bijvoorbeeld het houden van paarden

Nadere informatie

BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP

BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP Monumentaal wonen in de voorste helft van een riet gedekte boerderij, met een prachtige tuin met multifunctionele grote schuur. De historie van deze boerderij begint rond 1745

Nadere informatie

CABAUWSEKADE 83 A LOPIK

CABAUWSEKADE 83 A LOPIK CABAUWSEKADE 83 A LOPIK Altijd al vrijstaand willen wonen? Met een prachtig, landelijk uitzicht? Waar uw kinderen iedere dag kunnen buitenspelen en in de woonkamer (van 77 m²!) kunnen leren fietsen? Kom

Nadere informatie

ACHTHOVEN-WEST 13 en 13A MONTFOORT

ACHTHOVEN-WEST 13 en 13A MONTFOORT ACHTHOVEN-WEST 13 en 13A MONTFOORT Op een prachtige centrale locatie onder de rook van Utrecht (Oudenrijn) gelegen eigen wereld bestaande uit twee woningen en een questhouse genaamd Mont Schoten. MONT

Nadere informatie

KOOLWIJKSEWEG 25A STOLWIJK

KOOLWIJKSEWEG 25A STOLWIJK KOOLWIJKSEWEG 25A STOLWIJK Vrijstaande woning Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over

Nadere informatie

ZUID-LINSCHOTERZANDWEG 2 SNELREWAARD

ZUID-LINSCHOTERZANDWEG 2 SNELREWAARD ZUID-LINSCHOTERZANDWEG 2 SNELREWAARD Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over deze prachtige

Nadere informatie

BOVENEIND NZ 66 BENSCHOP

BOVENEIND NZ 66 BENSCHOP BOVENEIND NZ 66 BENSCHOP HUIZE SNELLENBURG Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over

Nadere informatie

VIERDE TOCHTWEG 9A MOORDRECHT

VIERDE TOCHTWEG 9A MOORDRECHT VIERDE TOCHTWEG 9A MOORDRECHT Royale kavel tegen bebouwde kom Voor u ligt de brochure met informatie over het object waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel

Nadere informatie

ZUIDEINDE 8 ZEVENHUIZEN

ZUIDEINDE 8 ZEVENHUIZEN ZUIDEINDE 8 ZEVENHUIZEN PRACHTIGE VOORMALIGE BOERDERIJ Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Broek 18 te Bocholtz

INFORMATIEBROCHURE. Broek 18 te Bocholtz INFORMATIEBROCHURE Broek 18 te Bocholtz Rapportnummer Contactpersoon R21485.01.003 R.J.H. Vroonen RMT/ RT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg 6367 JE Voerendaal T (045)

Nadere informatie

UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN

UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN Wonen eventueel gecombineerd met werken en dat nabij het centrum van Woerden in één van de weinige stadsboerderijen. Hier bieden wij u te koop aan: een gesplitste helft

Nadere informatie

ZUID ZIJPERWEG 30 WIERINGERWAARD

ZUID ZIJPERWEG 30 WIERINGERWAARD ZUID ZIJPERWEG 30 WIERINGERWAARD WORDT DIT UW BUITENSTATE? Deze woning draagt het waardevolle predikaat BUITENSTATE. Een Buitenstate is een vrij gelegen - one of a kind - woning in het buitengebied. Een

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

GRAAFLAND 18-18A GROOT-AMMERS

GRAAFLAND 18-18A GROOT-AMMERS GRAAFLAND 18-18A GROOT-AMMERS ROYALE WOONBOERDERIJ Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie

Nadere informatie

LEKDIJK-WEST 87 B BERGAMBACHT

LEKDIJK-WEST 87 B BERGAMBACHT LEKDIJK-WEST 87 B BERGAMBACHT Vrij gelegen aan de mooie Lekdijk van Bergambacht staat een luxe villa. Nieuw gebouwd in 2010 met een woonoppervlakte van circa 270 m2, een inhoud van circa 1080 m3 en een

Nadere informatie

Cottessen NE te Vijlen. Samenvatting

Cottessen NE te Vijlen. Samenvatting Cottessen 3 6294 NE te Vijlen Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting Zo af en toe komen

Nadere informatie

DWINGELERWEG 15 ANSEN

DWINGELERWEG 15 ANSEN DWINGELERWEG 15 ANSEN COMPLEET PAARDENBEDRIJF Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over

Nadere informatie

SCHINKELDIJK 58 A REEUWIJK

SCHINKELDIJK 58 A REEUWIJK SCHINKELDIJK 58 A REEUWIJK Een grote woonboerderij met uitstraling op een perceel van 3.050 m2 met veel mogelijkheden voor een herbestemming. In het volume kunnen bijvoorbeeld meerdere wooneenheden gecreëerd

Nadere informatie

MHEER Steegstraat 21. Vraagprijs ,- K.K.

MHEER Steegstraat 21. Vraagprijs ,- K.K. MHEER Steegstraat 21 Een lieflijke halfvrijstaande vakwerkhoeve met binnenplaats, schuur en royale tuin. De eigenaren restaureerden dit monumentale object sinds 2003 met veel gevoel voor authenticiteit

Nadere informatie

GAGELDIJK A UTRECHT

GAGELDIJK A UTRECHT GAGELDIJK 94-94 A UTRECHT Prachtige woonboerderij Wij bieden u aan, deze prachtige, vakkundig gerenoveerde woonboerderij met een woonoppervlak van circa 315 m2, dit is inclusief de voormalige deel, die

Nadere informatie

TE KOOP. Baneheide K.K AK Baneheide. AB-Plaza Vastgoed. Brandhofstraat KA Landgraaf

TE KOOP. Baneheide K.K AK Baneheide. AB-Plaza Vastgoed. Brandhofstraat KA Landgraaf TE KOOP 675.000 K.K. AB-Plaza Vastgoed Brandhofstraat 23 6372 KA Landgraaf 045-5330330 vastgoed@ab-plaza.nl Baneheide 35 6353 AK Baneheide Baneheide 35 6353 AK Baneheide Inleiding Op een nostalgische locatie

Nadere informatie

LEKDIJK-WEST 125 BERGAMBACHT

LEKDIJK-WEST 125 BERGAMBACHT LEKDIJK-WEST 125 BERGAMBACHT VINTAGE VILLA MET ADEMBENEMEND PANORAMA Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure

Nadere informatie

CABAUWSEKADE 86 LOPIK

CABAUWSEKADE 86 LOPIK CABAUWSEKADE 86 LOPIK Ontzettend mooie landelijk gelegen woonboerderij, op korte afstand van Schoonhoven aan de idyllische Cabauwsekade. Traditioneel gebouwde boerderij met bijzondere portieken, met kelder

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE HUUR HEIDE 2 A, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Huurprijs 1.500,- per maand (excl. gas,water,licht) WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Levensloopbestendig wonen in het buitengebied van

Nadere informatie

EEN MEER DAN UNIEKE EN BUITENGEWONE STOLPBOERDERIJ KONINGSPADE 36 HOOGWOUD (NH)

EEN MEER DAN UNIEKE EN BUITENGEWONE STOLPBOERDERIJ KONINGSPADE 36 HOOGWOUD (NH) EEN MEER DAN UNIEKE EN BUITENGEWONE STOLPBOERDERIJ KONINGSPADE 36 HOOGWOUD (NH) Deze in 1871 gebouwde, goed onderhouden en compleet geïsoleerde stolpboerderij is een one of a kind object. De woonoppervlakte

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

Landgoed Op Gen Wei. Weyerweg 2 te Mechelen. Samenvatting

Landgoed Op Gen Wei. Weyerweg 2 te Mechelen. Samenvatting Landgoed Op Gen Wei Weyerweg 2 te Mechelen Samenvatting Zeer uniek object op een uitzonderlijk mooie locatie! Midden in het 5- sterren heuvellandschap van Zuid- Limburg ligt deze prachtig gerenoveerde,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Strucht 86 te Schin op Geul

INFORMATIEBROCHURE. Strucht 86 te Schin op Geul INFORMATIEBROCHURE Strucht 86 te Schin op Geul Rapportnummer R21509.01.002 Contactpersoon E.H.E.J. Horsmans RMT/RT INFORMATIEBROCHURE Strucht 86 te Schin op Geul Op een mooie locatie in het Limburgse heuvelland,

Nadere informatie

HOFSTEDE BOUWLUST: UNIEK, 17de EEUWS & BIJZONDER LUXE EN COMPLEET GERESTAUREERD BOVENBERG BERGAMBACHT

HOFSTEDE BOUWLUST: UNIEK, 17de EEUWS & BIJZONDER LUXE EN COMPLEET GERESTAUREERD BOVENBERG BERGAMBACHT HOFSTEDE BOUWLUST: UNIEK, 17de EEUWS & BIJZONDER LUXE EN COMPLEET GERESTAUREERD BOVENBERG 54-58 BERGAMBACHT HOFSTEDE BOUWLUST ECHT UNIEK! Uniek. Het wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt in advertenties

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Grijzegrubben 35. te Nuth

INFORMATIEBROCHURE. Grijzegrubben 35. te Nuth INFORMATIEBROCHURE Grijzegrubben 35 te Nuth Rapportnummer Dossiernummer Contactpersoon 13/02408/V/R/PR R18073.02 E.H.E.J. Horsmans RMT/RT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. De Reijmer 20 te Reijmerstok

INFORMATIEBROCHURE. De Reijmer 20 te Reijmerstok INFORMATIEBROCHURE De Reijmer 20 te Reijmerstok Rapportnummer R154235.001 Contactpersoon R.J.H. Vroonen RMT/RT INFORMATIEBROCHURE De Reijmer 20 te Reijmerstok Gunstig gelegen, zeer verrassend en ruim opgezet

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Dan is dit zeker een aanrader! Op een van de mooiste plekjes van Oud Gastel gelegen woning met bedrijfsruimte op een perceel

Nadere informatie

BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING DIESDONK 41 OMMEL AUTHENTIEKE BOERDERIJ MET DIERENPENSION

BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING DIESDONK 41 OMMEL AUTHENTIEKE BOERDERIJ MET DIERENPENSION BUITENGEWOON WONEN IN DEZE BUITENSTATE PLUS WONING DIESDONK 41 OMMEL AUTHENTIEKE BOERDERIJ MET DIERENPENSION WIJ NODIGEN U UIT. Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Verlengde Klinkertstraat 84-86 te Hoensbroek

INFORMATIEBROCHURE. Verlengde Klinkertstraat 84-86 te Hoensbroek INFORMATIEBROCHURE Verlengde Klinkertstraat 84-86 te Hoensbroek Rapportnummer Dossiernummer Contactpersoon 13/03221/V/R/LK R19408.04 R.J.H. Vroonen RMT/ RT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 3 vakantiewoningen. Humcoven (bij) 3 + 3A te Ulestraten

INFORMATIEBROCHURE. 3 vakantiewoningen. Humcoven (bij) 3 + 3A te Ulestraten INFORMATIEBROCHURE 3 vakantiewoningen Humcoven (bij) 3 + 3A te Ulestraten Rapportnummer R10930.04.001 Contactpersoon R.J.H. (Richard) Vroonen RMT/RT INFORMATIEBROCHURE 3 vakantiewoningen Humcoven (bij)

Nadere informatie

TE KOOP. Kreugerlaan 4 te Weesp. www.idmakelaars.nl

TE KOOP. Kreugerlaan 4 te Weesp. www.idmakelaars.nl TE KOOP Kreugerlaan 4 te Weesp www.idmakelaars.nl Werkelijk prachtig gelegen vrijstaande villa, temidden van uitgestrekt natuurgebied en aan de s-gravelandse vaart! Deze vrijstaande villa is in 2003/2004

Nadere informatie

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Stobbeveen 61 DONGEN Stobbeveen 61 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe hoekwoning met o.a. sfeervolle lichte woonkamer, luxe keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder, een houten berging,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

St. Pieterstraat 17 Sint Pietersvoeren (B)

St. Pieterstraat 17 Sint Pietersvoeren (B) St. Pieterstraat 17 Sint Pietersvoeren (B) Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Fraai gelegen in het Voerense dorpje Sint-Pietersvoeren op ca. 15 autominuten van Maastricht

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Cazenderstraat 3. te Meerssen

INFORMATIEBROCHURE. Cazenderstraat 3. te Meerssen INFORMATIEBROCHURE Cazenderstraat 3 te Meerssen Rapportnummer Dossiernummer Contactpersoon 13/01936/V/R/LK R20742.01 J.H.M. (Jan) Horsmans RT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg

Nadere informatie

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Vraagprijs 375.000 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Landelijk en centraal

Nadere informatie

Mensheggerweg PX Landgraaf. Samenvatting

Mensheggerweg PX Landgraaf. Samenvatting Mensheggerweg 38 6372 PX Landgraaf Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.co m IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BT W NL 854460500B01 Samenvatting In het buitengebied

Nadere informatie

GLOBALE INDELING: EERSTE WOONEENHEID (woonhuis met huisnummer 4a):

GLOBALE INDELING: EERSTE WOONEENHEID (woonhuis met huisnummer 4a): PARTIJ-WITTEM OUDE HEIRBAAN 4A Dit Rijksmonument is gelegen in de rechtervleugel van de 300-jaar oude carré-boerderij "het Wienhoes", op een gunstige locatie tussen Maastricht - Vaals, en verkeert in uitstekende

Nadere informatie

Zeeland, Trentsedijk 24

Zeeland, Trentsedijk 24 Zeeland, Trentsedijk 24 Aan bosrand in het buitengebied gelegen vrijstaand landhuis met royaal bijgebouw, overdekte stallingsruimte met berging, erf, tuin en weide op royaal perceel. Bouwjaar: woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kloosterstraat 53 5708 GM Helmond 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5708 GM Ligging Aan

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Bijzonder charmante en luxe afgewerkte woonboerderij met inpandig zwembad gesitueerd direct nabij het plassen- en natuurgebied van Bodegraven-Reeuwijk

Nadere informatie

Anemonenweg 2 te DALUM

Anemonenweg 2 te DALUM Anemonenweg 2 te DALUM Vraagprijs 235.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ

VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ Enter Langevoortsweg 5 VAN BRUSSEL MAKELAARDIJ 849.000,= K.K. Op prachtige locatie in het Twentse coulisselandschap gelegen uniek object met twee karakteristieke, ruime en sfeervolle woningen, atelier

Nadere informatie

Royworks Vastgoedspecialisten

Royworks Vastgoedspecialisten Royworks Vastgoedspecialisten Rijksweg Zuid 133, 6161 BJ Geleen Tel: 046-4233961 www.royworks.nl info@royworks.nl TE KOOP vraagprijs 359.500,- k.k. Beukenberg 39 in Oirsbeek Op uitermate fraaie locatie

Nadere informatie

Veel woonplezier. Aarle Rixtelseweg 67 en 65 Helmond. e 345.000,- k.k./ nr. 67 e 375.000,- k.k./ nr. 65. Opvallend actief! tel.

Veel woonplezier. Aarle Rixtelseweg 67 en 65 Helmond. e 345.000,- k.k./ nr. 67 e 375.000,- k.k./ nr. 65. Opvallend actief! tel. Aarle Rixtelseweg 67 en 65 Helmond Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Hunsstraat 47. te Ubachsberg (gemeente Voerendaal)

INFORMATIEBROCHURE. Hunsstraat 47. te Ubachsberg (gemeente Voerendaal) INFORMATIEBROCHURE Hunsstraat 47 te Ubachsberg (gemeente Voerendaal) Rapportnummer Dossiernummer Contactpersoon 13/02709/V/R/PR R20966.01 E.H.E.J. Horsmans RMT/RT Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor

Nadere informatie

Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper

Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper UNIEK WONEN IN DEZE OOSTENRIJKSE WONING? WANNEER U VAN SFEER EN AUTHENTIEKE DETAILS HOUDT IS DEZE WONING ECHT DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen

Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen Lanaken-Smeermaas Oude Heirbaan 151 PRIJS OP AANVRAAG Exclusief en

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Huize De Verre Kijker

Huize De Verre Kijker Huize De Verre Kijker Witsebornsweg 3 te Epen Samenvatting De naam van het huis "de verre kijker" is erg toepasselijk. De plek werkt bedwelmend: vanuit huis en tuin leiden de zichtassen naar Epen, Vijlen,

Nadere informatie

Vrijstaande woning op ruim perceel.

Vrijstaande woning op ruim perceel. Vrijstaande woning op ruim perceel. TE KOOP: Bouwerij 7 4855 AM Galder 449.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 449.000,- k.k. In overleg Geheel perceel

Nadere informatie

Horsterweg PR Epe k.k.

Horsterweg PR Epe k.k. TE KOOP Horsterweg 3 8161 PR Epe 865.000 k.k. KENMERKEN Prijs 865.000 k.k. Postcode 8161 PR Ligging Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Garage Garage,

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Vraagprijs 195.000,- k.k. Rustig gelegen, ruime tussenwoning voorzien van zonnepanelen, 4 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin gelegen op het Zuid-Westen. Van den Bosch

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Schuddebeursdijk ,- k.k. 3209LG Hekelingen landhuis

TE KOOP Schuddebeursdijk ,- k.k. 3209LG Hekelingen landhuis TE KOOP Schuddebeursdijk 2 3209LG Hekelingen 1.850.000,- k.k. landhuis Op een werkelijk unieke locatie buitendijks aan de rivier Het Spui gelegen zeer bijzonder en royaal woonhuis met dubbele garage

Nadere informatie

te koop vrij in het veld gelegen voorhuis van woonboerderij 217 m² woonoppervlakte 30 m² oppervlakte Perceel

te koop vrij in het veld gelegen voorhuis van woonboerderij 217 m² woonoppervlakte 30 m² oppervlakte Perceel rondweg 2 overloon Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Stadsedijk 63, Oudemolen

Stadsedijk 63, Oudemolen Op een mooie locatie in het buitengebied nabij het pittoreske vestingstadje Willemstad gelegen, vrijstaand woonhuis, op een ruim bemeten perceel van maar liefst 2205 m² ondergrond. Deze geheel geïsoleerde

Nadere informatie

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting Brouwerij De Kroon Marcellienstraat 18 te Geleen Samenvatting Dit rijksmonumentale complex is een typisch voorbeeld van een verscholen parel in een beschermd dorpsgebied. Verscholen in de kern van Oud-Geleen

Nadere informatie

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Dudokstraat 17 DONGEN Dudokstraat 17 Luxe tweekapper met royaal uitgebouwde woonkeuken, luxe keuken, sanitair en afwerkingsniveau, carport en fraaie achtertuin. De woning is gelegen aan zeer kindvriendelijk binnenhofje

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE

TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Woning met kantoor, dubbele garage, serre en Japanse tuin. Straat: Toupsbergstraat 86 Postcode: 6463

Nadere informatie

TE KOOP. Bovenstraat 38 6141 CD Limbricht

TE KOOP. Bovenstraat 38 6141 CD Limbricht TE KOOP Bovenstraat 38 6141 CD Limbricht Woning is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. Leuke karakteristieke boerderij woning, gelegen op een groot perceel (ca. 1083 m²). De woning is

Nadere informatie

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k.

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k. DONGEN Hoge Ham 18 Volledig gerenoveerd en in 2001 in stijl uitgebouwd karakterstiek vrijstaand woonhuis, met o.a. een luxe salon, verrassend diepe achtertuin en luxe keuken en badkamer, bijzonder fraai

Nadere informatie

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k.

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k. ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80 vraagprijs: 2.299.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 1275 m³ Garage vrijstaand steen, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1934 garage met carport Kamers 9 Tuin tuin rondom Woonopp.

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1 Heerlijk vrij wonen DALFSEN Venneweg 1 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Soort: LANDHUIS Kamers: 7 Inhoud: 900m³ Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: 3940m² Overige inpandige ruimte: Gebouw gebonden

Nadere informatie

DRIELSEDIJK 1 ARNHEM

DRIELSEDIJK 1 ARNHEM DRIELSEDIJK 1 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 Scherpe prijs! Twee-onder-één kap woning met 4 slaapkamers, kantoor/slaapkamer op de begane grond, 2 badkamers en ruime berging, gelegen op een mooie plek in de De Hoge Akker.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout VERRASSEND RUIME, LUXE AFGEWERKTE TUSSENWONING, type drive-in woning met eigen oprit, gelegen op mooie lokatie met veel groen en vrij uitzicht. De voormalige, inpandige garage is omgebouwd tot een kantoorruimte

Nadere informatie

Kakertsweg GA Landgraaf

Kakertsweg GA Landgraaf Kakertsweg 25 6371 GA Landgraaf koopsom: 229.000,- k.k. Omschrijving Tuin/dierenliefhebbers! Op een unieke locatie en op een perceel van 868 m2 gelegen half vrijstaand woonhuis met aanbouw, (paarden) stal

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca. TE KOOP DE HOEVEN 54 - HAARSTEEG VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca. 1947 Perceeloppervlak: ca. 16.610

Nadere informatie

De Grienden 15 Puttershoek

De Grienden 15 Puttershoek De Grienden 15 Puttershoek In nieuwbouwwijk De Grienden met landelijk uitzicht en rustig gelegen, onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow (bouwjaar 2000) met tuin rondom en aan het water gelegen

Nadere informatie