Chiro op z n kop. Maand: September Het maandblad van.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chiro op z n kop. Maand: September 2011. Het maandblad van."

Transcriptie

1 Chiro op z n kop Maand: September 2011 Het maandblad van.

2

3 Voorwoord Vol spanning hebben we twee maanden op dit moment gewacht, maar eindelijk is het weer zover! Smijt het vuurwerk maar omhoog, en schiet de confetti de lucht in, want de eerste rochi van het nieuwe jaar is weer een feit! Naar jaarlijkse traditie zal de rochi nog steeds garant staan voor alle informatie betreffende activiteiten en informatie van de chiro. Moest het toch eens voorvallen dat door een sneeuwstorm of een natuurramp van andere aard de elektriciteit in onze drukkerij zou uitvallen, en we geen beroep kunnen doen op een manuele pers, of onze koerier onderweg verdwaalt met het gevolg dat u geen rochi in uw bezit heeft, kan u nog altijd terecht op onze website voor de digitale versie van de rochi (toch vanaf wanneer de elektriciteit van die sneeuwstorm hersteld is). Ik ga ervan uit dat U er minstens evenveel zin in heeft om de rest van deze rochi eens uit te pluizen, vooral dan de pagina waar helemaal bovenaan de naam van je afdeling staat. Maar daarvoor moet je nog even hier blijven want U zit nog maar halverwege de pagina. Nee nee, ik ga U niet lastigvallen met onnuttige informatie om de rest van dit blaadje te vullen, maar ik kan jullie gerust wel enkele nuttige mededelingen doen. Allereerst wil ik beginnen met het vers- en minder vers bloed dat we gevonden hebben om onze leidingsploeg te vervolledigen voor te stellen. De aspiranten die met volle goesting hebben ja gezegd op onze uitdaging zijn: Paulien, Jens, Yentl en Emeline. We krijgen ook vanuit een andere hoek een aanwinst, de hoek van de leiding die in het verleden al gestopt was. Sofie, die al enkele jaren voordien onze leidingsploeg vervolledigde, en het plezier van de chiro niet kon missen komt daarom terug deel uitmaken van het kloppend hart van de chiro. Spijtig genoeg zijn er ook mensen die na jarenlange trouwe dienst hebben besloten om achter hun actieve rol in de leidingsploeg een puntje te zetten. Frédéric, Elisabeth, Pierre-Yves, Kevin, Jef en Kamiel hebben besloten om een stapje opzij te zetten. In totaal hebben zij voor 18 jaar leidingervaring in onze chiro, waarvoor een groot bedankje zeker op zijn plaats is. Omdat Elisabeth vorig jaar groepsleiding was, zal Kazimir samen met Hans de groepsleiding vormen, nog eens een groot bedankje voor Elisabeth voor de toffe jaren die zij geleid heeft! Nu rest mij enkel nog om de volledige nieuwe leidingsploeg voor te stellen, en U veel plezier te wensen in het nieuwe jaar. Dus daarom vindt U hieronder vijftien namen van de nieuwe leidingsploeg en een groet. De eerste veertien namen zijn: Chiel, Sofie, Paulien, Jens, Ines Desmet, Ines Van de Voorde, Kazimir, Joke, Margot, Jesse, Yentl, Emeline, Sebastiaan en Hans. De vijftiende naam is natuurlijk die van onze VB: Pascale. Zij zullen voor een onvergetelijk jaar zorgen vol plezier, leute, ambiance, blijdschap, en verschrikkelijk vertier zorgen. Veel plezier! Hans

4 VeeBee (Volwassen Begeleidster) Als je een exacte omschrijving van VB opzoekt bij chiro nationaal, krijg je als antwoord dat er geen omschrijving van deze taak is. Elke chiro vult die voor zichzelf in. Wij hebben deze taak omschreven met als basisgedachte een communicatiepunt tussen ouders en leiding te zijn (ook al mogen ouders ons ook direct aanspreken, het is soms gemakkelijker om het aan een andere volwassene mee te delen). Verder krijgen we zo ook het inzicht van iemand met ervaring in de groep die op punten kan wijzen die wij niet (willen) zien. Pascale volgt regelmatig onze vergaderingen bij en is aanwezig bij het begin en het einde van de chirozondag. Ook kan ze ons adviseren over punten waar wij helemaal geen ervaring hebben. We hebben er het volste vertrouwen in dat ze een positieve invloed zal hebben op onze werking, zeker nadat ze er zelf in gegroeid geraakt. Hieronder vinden jullie wat ze zelf schreef als voorstelling: Toen Fré en Leen me vroegen of ik vb van chiro Eppegem wilde worden, moest ik toch even nadenken. Als oud-scout was het vb-schap me onbekend. Bij de meeste scoutsgroepen is de betrokkenheid van de ouders eerder beperkt tot een keer handdoeken wassen of groenten snijden voor een spaghetti-avond en daar blijft het meestal bij. Na wat bedenktijd nodigde ik Leen en Fré eens uit en hadden ze hun profiel vb gezocht uitgeschreven. Ik kon me wel vinden in de taken die ze me wilden geven, dus vandaar mijn nieuwe titel. Als een leidingsploeg zichzelf in vraag durft stellen door op zoek te gaan naar een VB, vind ik dat een sterk signaal. Het getuigt van een openheid en eerlijkheid. Belangrijkste uitgangspunt voor mij blijft wel dat chiro door en voor jongeren wordt gemaakt. Zij dragen ook de eindverantwoordelijkheid. Zij moeten kansen krijgen om zich te ontplooien, om fouten te maken en hieruit te leren. Ik ben er dan ook voor de schouderklopjes, een vinger op de wonde te leggen als er iets niet goed verlopen is en een brug te bouwen tussen ouders en leiding. Ik kijk er naar uit om met deze nieuwe ploeg aan de slag te gaan. Het is boeiend te zien hoe nieuwe leiding verantwoordelijkheden begint op te nemen, hoe oudere leiding hen daarin begeleidt en ervoor zorgt dat ze opgenomen worden in de groep. Ik wil graag even van deze gelegenheid gebruik maken om twee mensen in de bloemetjes te zetten: Fré en Elisabeth. Dankjewel voor jullie inzet, enthousiasme en gedrevenheid. Jullie zullen gemist worden! Nog even zeggen dat dit mijn derde, maar ook mijn laatste jaar wordt. Het is nog altijd fijn om te doen, maar onze kinderen hebben ook het recht om op zondag en op kamp te bewegen zonder dat mama in de buurt is. De leiding zoekt ondertussen opvolging voor volgend jaar. Mocht je geïnteresseerd zijn in het VB-schap, kan je contact opnemen met Hans of Kazimir.

5 Help de chiro aan 1000 euro! Liefste ouders, grootouders, nonkels, tante s, leden en andere iedereen die ons zeer gemakkelijk wil helpen. Weten jullie nog dat we vorig jaar gaan helpen zijn op een terrein van natuurpunt in weerde? Goed dan! Anders licht ik het even kort toe in 28 woorden: we gingen in het kader van het jaar van de vrijwilliger helpen bij een andere vrijwilligersvereniging, waarvoor we een mooie prijs in de wacht konden slepen: duizend euro! We hebben daar onze duizend euro krediet gekregen om daar materiaal van te kopen om onze lokalen op te knappen, een deel hiervan is reeds besteed, een ander deel wordt besteed in de tweede helft van dit jaar. Maar jullie kunnen allemaal onze chiro aan nog eens zo n mooie prijs helpen! Als onze foto de meeste stemmen krijgt van het publiek, winnen we ook de publieksprijs! Meedoen is heel gemakkelijk: ga naar (een beetje moeilijk om over te typen, maar op onze website staat de link) Daar moet je dan stemmen op onze foto, je kan hem herkennen aan Jens Vertongen die de strijd aangaat met enkele distels, of aan het onderschrift Chiro Eppegem. Uniform Een chiro is naar de buitenwereld te herkennen aan allerlei: zijn nasleep van plezier, activiteiten voor jong en oud, maar vooral aan het uniform. Vandaar dat we onze leden verplichten om in uniform naar de chiro te komen. Ribbels vragen we om een t-shirt te dragen. Van alle andere afdelingen zouden we graag wensen dat ze elke zondag perfect in uniform komen (Voor de Speelclub vanaf januari). Wat? Een chirobroek of rok, een chiro-t-shirt, een chirotrui of hemd. Vanaf de tito s worden leden die niet orde zijn terug naar huis gestuurd! De chiro Eppegem t-shirts zijn enkel bij ons verkrijgbaar, de rest van het uniform kunt u kopen in de banier (zie verder) of tweedehands bij ons in de chiro. U kunt dit steeds vragen op zondag aan de leiding.

6 We hebben zelf tweedehandsartikelen, die kunt u altijd vragen aan de leiding op

7 Kalender Ook dit jaar hebben wij onze kalender al eens onder onze neus gestoken en eens gekeken wat we wanneer gaan doen dit jaar. De belangrijke data krijgen jullie al van ons cadeau! Jeugdsportival 2 oktober Groepsuitstap 23 oktober Leidingsweekend (geen chiro) 30 oktober Bivaxie 6 november Sinterklaas brengt ons een bezoekje 4 december Jeneverfuif 3 maart Bingo en restaurant maart Leidingsweekend II (geen chiro) 1 april Aspi Hawaïenne (fuif) 16 mei Anti Nieuwjaar (fuif) 30 juni Zet deze data alvast met een dikke rode stift in jullie agenda!

8 GROEPSUITSTAP Op 23 oktober gaan we met ze n allen op groepsuitstap! Dit jaar trekken we naar Mol, meer bepaald het Zilvermeer. Daar zijn allerlei leuke dingen te doen voor jong en oud. Voor de jongsten is er een originele thematocht en een gigantische speeltuin, voor de oudsten is er dan weer een hoogteparcours en een avonturentocht. En verder nog keiveel coole dingen zoals speleobox, mountainbike, hindernissenparcours, alles aangepast naar leeftijd. Wie weet is het nog mooi weer ook en kunnen we genieten van het vele waterplezier. Maar mooi weer of niet, het wordt geweldig! De prijs voor dit alles bedraagt 20 euro, hierin zit de toegang tot het terrein, de begeleiding bij de activiteiten en de bus. Neem zeker ook een lunchpakket mee en een goede regenjas. De exacte uren vindt u in de rochi van volgende maand (het zal alleszins langer duren dan een gewone chirozondag). Om genoeg begeleiding en plaats op de bus te voorzien, vragen wij om op voorhand in te schrijven zodat we alles goed kunnen regelen. Geef ons het geld en onderstaand strookje in een envelop ten laatste op 9 oktober en je kan mee! Te laat is te laat! Je kan de envelop afgeven op zondag aan je leiding, of in de bus steken bij Ines Van de Voorde (Cardijnstraat 19). Als je nog vragen hebt, mag je ons steeds contacteren: Ines Van de Voorde: 0496/ of zotineke@hotmail.com Ines Desmet: 0474/ of inesdesmet001@hotmail.com Ik, (naam) van de (afdeling) ga mee op groepsuitstap en betaal hierbij 20 euro.

9 Bivak Elk jaar gaan we op kamp van 3 tot 13 augustus. Komend jaar zal dit niet anders zijn. Dus zet deze datum maar alvast in jullie agenda. Het is de bedoeling dat de leden een heel jaar door regelmatig naar de chiro komen. Anders is het mogelijk dat ze worden geweigerd voor het kamp. De foto s en uitleg over het vorige bivak kunt u komen bijwonen op de Bivaxie op 6 november. Daar worden de foto s geprojecteerd en kunt u genieten van onze heerlijke pannenkoeken. (Verdere info volgt nog) Aan allen die zijn meegeweest op kamp... Wat voor jou een verloren voorwerp is, is voor ons (vaak) een gevonden voorwerp! Kom dus zeker een kijkje nemen tijdens de maand september in de kegel. Je zal hier ook de handdoeken en aardappelmesjes vinden die je bij het begin van het kamp hebt afgegeven. Grote uitverkoop met bodemprijzen (lees: volledig gratis)! Vanaf oktober sluit onze winkel onherroepelijk, dus wacht niet te lang. Openingsuren: zondag tussen 14u en 19u (vlak voor of na de chiro)

10 Ribbels Een nieuw jaar, nieuwe leiding, nieuwe leden. Maar vooral een jaar vol plezier, een nieuw kamp in het vooruitzicht en veel nieuwe vriendjes. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor. Hopelijk jullie ook, want hier volgt het programma voor september. 11 september 2011 Vandaag is het startdag, dus de eerste zondag van het chirojaar. Je komt je nieuwe leiding te weten en we leren elkaar een beetje beter kennen. Vandaag zijn het dus kennismakende spelletjes. 18 september 2011 Vorig week was maar een korte zondag. We nemen je dus mee in de echte wereld van Chiro. Je wordt helemaal ondergedompeld en aan de hand van leuke spelletjes kom je er alles over te weten. 25 september 2011 Hopelijk ken je de chiro nu goed genoeg en ben je klaar om er helemaal in te vliegen. Vandaag doen we dat op een heel speciale manier. We kruipen in de huid van de dieren van de jungle. Breng dus zeker je beste leeuwenbrul of apengeroep mee. Zo dit was het voor september. Hopelijk zien we je op zondag en alvast veel plezier met deze rochi. Je leiding, Paulien en Sofie

11 SPEELCLUB Dag beste oud speelclubbers en nieuwe speelclubbers. Het is alweer zover, het nieuwe chiro jaar gaat van start. Het zal dit jaar een super leuk jaar worden met héél veel toffe activiteiten. Aller eerst is het elke zondag CHIRO, maar ook komt er een kei neig weekend en bivak. Maar belangrijker nu, wat gaan we in september doen? 11 september Vandaag is het de eerst chiro dag. Dus vandaag ben je te weten gekomen met wie je in de groep zit, maar veel belangrijker, je weet nu ook wie je leiding is!! 18 september Omdat we elkaar nog niet zo goed kennen zullen we vandaag héél veel met elkaar spelen. Bosspelen, weispelen, pleinspelen, ze zullen deze zondag allemaal aan bod komen. 25 september Het is al de laatste zondag van de eerst chiro maand, dus we gaan iets speciaal doen vandaag. Als je na deze dag aanwezig was op de chiro kan je als ECHT speelclubber benoemd worden. Dus zeker aanwezig zijn!! Deze dag moet je niet in uniform aanwezig zijn, maar in speelkledij dat vuil mag worden. De tofste leiding, Emeline, Joke & Kazimir

12 Rakwi Dag rakwikindjes! Hier is je eerste rochi van het jaar. Op deze pagina staat elke maand wat we gaan doen. 11 September Vandaag is het startdag. Al wie wil komen mag en pak maar vriendjes mee die niet in de chiro zitten! Vandaag (wanneer jullie dit zullen lezen dus) kom je ook te weten wie je nieuwe leiding is. Verrassing, dat zijn wij! 18 september Vandaag is het openstratendag. Er zullen veel voertuigen op de weg zijn, dus gaan wij ons verplaatsen naar een andere locatie. Hier gaan we echte Sherlock Holmes worden. 25 september Breng allemaal een vuile t-shirt mee waar verfspatten op mogen komen. Nu weet je direct wat we gaan doen vandaag. P.S Volgende week (2 oktober) gaan we naar het jeugdsportival in Hofstade. Dan spreken we al af om 13.30u aan de chiro en mag je zeker niet vergeten 7 euro en je fiets mee te nemen. Inie, Margie en Krollie

13 Tito 11 september Hoi, wij zijn uw nieuwe leiding, Yentl en Jesse. We gaan elkaar een beetje beter leren kennen. Wij zullen dit alvast doen door ons even kort voor te stellen. Yentl is een blond meisje van, binnenkort, achttien jaar. De 21 ste oktober om precies te zijn. Noteer dit dus in uw agenda, zodat ge haar kunt feliciteren. Dit is haar eerste jaar leiding. Jesse is een blonde jongen van tweeëntwintig jaar. Hij wordt er drieëntwintig op 13 maart. Noteer dit dus zeker ook, aangezien het veel verder in de toekomst ligt. Hij is ondertussen aan zijn zesde leidingjaar begonnen. Nu is het aan ons om u beter te leren kennen 18 september Ons teergeliefde jeugdhuis, de Jeppe, organiseert dit weekend heel wat dingen rond de autoloze zondag. Helaas is er hier voor ons niet veel te beleven. Daarom gaan we ergens anders onze eigen autoloze zondag houden. Neem zeker uw stalen ros (fiets) mee. Zo is ons bereik wat groter. 25 september Uit nostalgische redenen, vooral voor uw leiding eigenlijk, gaan we deze dag doorbrengen als Disneyfiguren. Doe uw mooiste Disney-outfit aan. En daarmee bedoelen we echt een mooie outfit. Degenen die het best verkleed zijn, krijgen reeds een voorsprong van vijf punten. Deze punten hebben totaal geen betekenis. Of toch? Nee, toch niet. Of wel? Veel liefs van uw splinternieuwe leiding, Yentl en Jesse Post scriptum Hierbij ook al de melding dat het eerste weekend van oktober het jeugdsportival plaatsvindt. Hou er dus rekening mee dat we deze zondag iets vroeger gaan afspreken. Meer info in de volgende rochi.

14 KETI Gegroet oude en nieuwe keti s, ziehier het programma dat uw leiding speciaal voor u bedacht heeft. 11 september Wanneer u dit leest, is de startdag al gedaan. Uiteraard was het leuk en kijkt u al uit naar de volgende zondag. Hoera! We vliegen erin! 18 september Onze vrienden van jeugdhuis de Jeppe organiseren vandaag een openstratendag, en wij gaan ons daar meten met het (non-)talent uit de omgeving. En wel in de categorien cagevoetbal en volleybal. Nieuw dit jaar is ook dat het niet meer lopen zal zijn, maar wel go-carten! Dus nu moeten jullie niet meer stiekem thuisblijven omdat jullie niet willen lopen! We spreken af om 14u aan de chiro. 25 september Doop! Aan allen die zullen komen: proficiat, aan allen die niet zullen komen: amuseer jullie bij de Tito s! Wie er niet kan zijn zorgt best voor een doktersbriefje. Het goede nieuws is wel dat het superleuk zal zijn. 2 oktober Neem allen uw fiets mee, we gaan naar het sportival. Dat is een festival/ sportevenement in het bloso-domein in Hofstade. Kom zeker op tijd! En neem vijf euro mee! Beste wensen van uw nieuwe leiding, Ines en Sebastiaan

15 ASPIRANTEN Deer asspies Nauw joe found out hoe joer leiding is we our tellin joe wat wie ar doing dis mont 9/11 Todeej is First daai of chiro jeer, joe now dis beceus todeej joe get dis bookske. So reeding en writing dis was a weest of time 9/18 Todeej is jeppe go-cart deej an we wont joe al too poet joer best beentje for. (gelieve aanwezig te zijn tegen 13u 50, want het begint om 14u) Sie joe al den. 9/24-25 Dis weekend is mekitburn weekend and for dis we wil sliep in de chiro for two deejz. Wie wil doe sum (coulm) activeties on saturdeej, but no on sundeej. Wie wil discus de timz leeter Greetinz from HANS & CHIEL

16 SPELLETJES Help babyschaap naar mamaschaap De leiding heeft zich verstopt tussen de letters. Kan jij ze allemaal vinden?

17 CONTACT RIBBELS Sofie De Win Paulien Ceuppens Ferd. Vercnockestraat 4 Schoolstraat Weerde 1980 Zemst 0499/ / sofie.dw_1990@hotmail.com paulienceuppens@hotmail.com SPEELCLUB Kazimir Vandendriessche Joke De Schuyteneer Jagers-te-voetlaan 2 Eetveldstraat Eppegem 1980 Eppegem 0494/ / kazimir_ vdd@hotmail.com 015/ joke7070@hotmail.com Emeline Ishimwe Peter Benoitlaan Zemst 0498/ / emeline_ish@hotmail.be RAKWI Ines Desmet Margot Hofmans Kompaartveld 5 Stijn Streuvelslaan Eppegem 1980 Eppegem 0474/ / / / inesdesmet001@hotmail.com margothofmans@hotmail.com Jens Vertongen Stijn Streuvelslaan Eppegem 0475/ jensvertongen3@hotmail.com

18 TITO Jesse Lauwers Yentl Desmet Grimbergsesteenweg 125 Kompaartveld Eppegem 1980 Eppegem 0473/ / / / jesse_lauwers@hotmail.com yentldesmet@hotmail.com KETI Ines Van de Voorde Sebastiaan De Meue Cardijnstraat 19 Brusselsesteenweg Eppegem 1980 Eppegem 0496/ / / / zotineke@hotmail.com sebastiaandemeue@hotmail.com ASPI Hans Van Nieuwenhuyse Chiel Van Den Heuvel Humbeeksebaan 143 Bosstraat Zemst-Laar 1980 Zemst 0485/ / hans_vn@hotmail.com Pascale Poedts Elewijtsesteenweg Eppegem 015/ pascale.poedts@cbe-openschool.be Zenneweg Eppegem info@chiroeppegem.be rekeningnummer: VB CHIRO EPPEGEM

19

20 Data 11 september Startdag! 18 september Chiro voor tito-keti-aspi: autoloze zondag 25 september Chiro

Chiro op z n kop. Maand: maart 2013. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: maart 2013. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: maart 2013 Het maandblad van. VOORWOORD Beste Chirovrienden, In de maand maart staat er weer veel boeiends op het programma. Onze jaarlijkse jeneverfuif is nog maar pas voorbij

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: september. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: september. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: september Het maandblad van. Voorwoord Welkom in deze fonkelnieuwe, en eerste versie van de rochi in het nieuwe werkjaar van de Chiro. Na een traditionele tweemaandelijkse stop

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: februari 2011. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: februari 2011. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: februari 2011 Het maandblad van. Hallo, Na een prachtige nieuwjaarsperiode en enkele zondagloze chirodagen ( ) hebben we de eerste maand van 2011 prachtig doorstaan. De meeste

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: januari Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: januari Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: januari 2012 Het maandblad van. Voorwoord Geachte lezer, U bent toegelaten om ervan te genieten: de allerlaatste Rochi van dit werkjaar, en ook om erbij te treuren Het is weeral

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: maart 2011. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: maart 2011. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: maart 2011 Het maandblad van. Beste iedereen, Wat is Chiro? Een vraag die niet in 1-2-3 te beantwoorden is. De site van Chiro Nationaal helpt ons al een stuk op weg: Chiro is een

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

300 AANDEEL 2011/020304-10/022

300 AANDEEL 2011/020304-10/022 startbedrag 300 AANDEEL 2011/020304-10/021 300 Je merkt dat er twee ribbels zijn die naar de Chiro moeten komen van hun ouders. Zij houden hun jas de hele dag aan en vragen voortdurend of het nog geen

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: oktober. Het maanblad van.

Chiro op z n kop. Maand: oktober. Het maanblad van. Chiro op z n kop Maand: oktober Het maanblad van. Gegroet beste lezer, Voorwoord En welkom bij deze nieuwe editie van de Rochi. Deze keer zou ik het graag kort hebben over een nieuw artikel dat sinds heden

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: maart. Het maanblad van.

Chiro op z n kop. Maand: maart. Het maanblad van. Chiro op z n kop Maand: maart Het maanblad van. Voorwoord Geachte lezer, De kortste maand van het jaar was voor ons een zeer drukke. Met onze Bingo en spaghettidagen hadden we onze handen vol. Maar achteraf

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: juni 2014. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: juni 2014. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: juni 2014 Het maandblad van. Voorwoord Beste lezer, We zijn aangekomen bij de laatste maand van dit chirojaar. Het jaar is weeral voorbij gevlogen. Maar niet getreurd, het beste

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte Liefste leden Welkom in het allerlaatste chiraske, ongelooflijk hoe snel het chirojaar gaat. Dit is waarschijnlijk te danken aan de zotte, leuke, onvergetelijke momenten en zoals het spreekwoord luidt

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: mei. Het maanblad van.

Chiro op z n kop. Maand: mei. Het maanblad van. Chiro op z n kop Maand: mei Het maanblad van. Voorwoord Wederom gegroet beste lezer, Ik krijg het gevoel dat een maand korter is dan ze hoort te zijn. Elke keer opnieuw met een origineel voorwoord naar

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: februari 2012. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: februari 2012. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: februari 2012 Het maandblad van. Voorwoord Beste lezer, Tijdens het nadenken en overwegen in verband met de hier neer te pennen informatie, heb ik besloten dat januari een vreemde

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: december Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: december Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: december 2010 Het maandblad van. Voorwoord Beste lezer, Het is ondertussen al enkele maanden geleden dat ik de eer kreeg om een voorwoord te schrijven. En eerlijk gezegd mis ik

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: September. Het maanblad van.

Chiro op z n kop. Maand: September. Het maanblad van. Chiro op z n kop Maand: September Het maanblad van. Voorwoord Gegroet beste lezers van de Rochi, Na twee maanden niet uitgebracht te zijn geweest, is hij er weer helemaal. Het maandelijks boekje van de

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Temporterke februari. de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan!

Temporterke februari. de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan! Temporterke februari de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan! Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne)

Nadere informatie

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes.

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen, ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni Chiro Bloemendaal Programma 3 : April Juni Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Wauw, dit jaar is weer voorbij gevlogen want we zijn aan het laatste programmaboekje gekomen. Natuurlijk

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: november 2011. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: november 2011. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: november 2011 Het maandblad van. Voorwoord November: niet de meest vrolijke der maanden. Bijgenaamd de slachtmaand of bloedmaand. De maan van Allerheiligen, Allerzielen en Wapenstilstand.

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Praktisch: Beste ouders,

Praktisch: Beste ouders, Beste ouders, Om een idee te hebben hoe jullie over onze chirowerking denken, zouden we jullie willen vragen even deze enquête anoniem in te vullen. Op deze manier hopen we alle chiro-ouders te bereiken,

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

SIKAMBERKE. September 2017

SIKAMBERKE. September 2017 SIKAMBERKE September 2017 Beste ouders en liefste leden, We zijn na een fantastisch kamp weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat betekent ook een nieuw Sikamberke, dat boordevol informatie en briefjes

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen. Sikamberke Januari Beste ouders, leden en chirosympathisanten, Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2 April 2012 Chiro Hofstade VOORWOORD www.chirohofstade.be 2 SPEL VAN DE MAAND www.chirohofstade.be 3 SLOEBERS 01/04: t is wit en het staat in den hoek (een stoute frigo!) 15/04: galaxipark 20-22/04: sloeberweekend,

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Beste ouders, Beste kapoentjes,

Beste ouders, Beste kapoentjes, Beste ouders, Beste kapoentjes, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en wij, als leiding, kijken er heel erg naar uit om er samen met jullie een super scoutsjaar van te maken, jullie hopelijk

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij FEBRUARI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u tot 17u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: September 2015. Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: September 2015. Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: September 2015 Het maandblad van. Voorwoord Beste ouders, kindjes, sympathisanten, olé, niet-leden, Eindelijk is het zover! Het nieuwe chiro jaar is gestart en wees er maar zeker

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: september Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: september Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: september 2013 Het maandblad van. Voorwoord Beste lezer, Bij deze heeft U hier de eerste Rochi van het nieuwe Chirojaar in handen, namelijk deze van september. Vanaf vandaag is

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

Chiro op z n kop. Maand: april Het maandblad van.

Chiro op z n kop. Maand: april Het maandblad van. Chiro op z n kop Maand: april 2013 Het maandblad van. Voorwoord Beste leden, 1 april 2013 ouders, vrienden, U heeft misschien al gehoord dat we van plan zijn om aan nieuwe gebouwen te laten zetten. De

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

Groepsuitstap zondag 24 juni

Groepsuitstap zondag 24 juni Groepsuitstap zondag 24 juni Beste ouders en leden, Het einde van het Chirojaar komt beetje bij beetje meer in zicht. Daarom maken wij ons op voor de jaarlijkse groepsuitstap. Traditioneel de laatste activiteit

Nadere informatie

Beste Chirovrienden, Ton

Beste Chirovrienden, Ton Chirojaar 2008-2009 Beste Chirovrienden, Als reactie op jullie alarmerende oproep voor een artikeltje, wil ik proberen iets uit mijn mouw te schudden, maar het wil er niet goed uitvallen. Allereerst om

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden.

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden. Warm in Verona Romeo loopt een beetje rond. Dat doet hij bijna elke dag. Hij vindt het leuk om door het stadje te lopen. Door de kleine straatjes. Langs de rivier waar de meisjes de was doen. En over de

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 2 2017-2018 Check zeker onze site en facebook pagina voor nieuwtjes! Beste ouders en leden Hier is ons tweede Patotterke

Nadere informatie

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd?

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd? t Patotterke Om te beginnen voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! 2013 wordt weer een knaljaar op onze chiro en we beginnen met een trimester boordevol activiteiten. Chiro coloma website en Facebook www.

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie