CHIROKRANTJE Chiromeisjes Veerle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CHIROKRANTJE 2011-2012. Chiromeisjes Veerle"

Transcriptie

1 CHIROKRANTJE Chiromeisjes Veerle

2 Dag vriendinnen! Hier een nieuwe editie van het chirokrantje! Na een spetterend kamp in Lint staan we weer klaar voor het nieuwe chirojaar. Het startsein is gegeven en een nieuwe leidingsploeg staat klaar om jullie elke zaterdag te animeren! We zijn enorm blij dat chiroveerle weer een hele hoop kleine kapoentjes heeft bijgekregen, we zijn weer klaar om ook dit jaar er een serieuze lap op te geven! In dit krantje komen jullie wat meer te weten over onze leiding en activiteiten, Charlotte, Claire, Lotte, Nina, Femke, Julie, Silke, Iris en Els staan klaar om zich elke zatedag te smijten! Wij wensen jullie een superleuk chirojaar toe! De redacteurs: Femke en Nina

3 Dankwoordje Voor we van start gaan met weetjes over onze kleinsten willen we toch even 2 mensen in de bloemetjes zetten! Eerst en vooral onze volwassenbegeleidster! Ook dit jaar neemt Agnes Gielis deze taak op zich en daar zijn we haar heel dankbaar voor! Elke keer staat ze voor ons klaar. Van de gewone vergaderingen tot het organiseren van mosselfeesten, fuiven en andere activiteiten. Op ons Agnes kunnen we altijd rekenen! Dankuwel om ook dit jaar voor ons klaar te staan! Ook willen we onze oudleidster Evy Rens bedanken voor haar mooie foto s die je in dit krantje terug vindt!

4 Speelclub Liefste speelclubjes, Omdat we nog maar eventjes jullie leiding zijn kunnen we nog niet over veel spelletjes iets zeggen. Daarom hebben we het super-coole speelclub alfabet gemaakt, veel plezier!! Alle weken is het van 2 tot half 5 chiro en maken we dolle pret Blij dat we zo n leuke leden hebben Charlotte, Claire en Lotte zijn jullie leidsters voor dit jaar De speelclub zijn de beste En tegen ons kan niemand op Fantastisch chirojaar gaat het worden Giechelen kunnen ze als de beste Hiep hiep hoera, chiro Veerle bestaat 40jaar Iedereen is welkom Jongenszotten zijn ze echt Kapoenen zijn ze 1ste klas Lol maken we elke week Mega leuke spelletjes spelen we elke week Niemand verveelt zich ooit Ooit worden jullie ook chiroleidsters Plagen de leidsters graag!

5 Q Ravotten in de gracht doen ze graag Speelclub heeft de kleur geel Tuttefrutten en snoepjes zijn niet toegelaten op de chiro Ultra super geweldige fantastische kindjes zijn jullie Vuil kunnen we worden, dus doe maar speelkledij aan We gaan er een super leuk jaar van maken X Y Zoentjes en knuffels van jullie allerliefste leiding

6 Kwiks Er was eens.. de kwiksleiding! Er was eens.. een klein, maar o zo leuke dorpje en dat heette Veerle- Laakdal. Op een dag gebeurde er iets heel speciaal in Veerle. De leden van Chiromeisjes Veerle moesten die dag op zoek naar een nieuw leidingsduo of trio. Het beloofde een zeer zonnige dag te worden en de superenthousiaste leden gingen op zoek en op zoek! Ze speelden spelletjes in het bos, verzamelden tips, probeerden te achterhalen wie het nu uiteindelijk zou worden! Rond 4 uur liep de spanning hoog op en het werd tijd dat de leiding van Chiromeisjes Veerle hun geheimen zouden blootgeven. Na een tijdje gaven ze toe welke groep ze hadden en voila, het nieuwe chirojaar kon meteen van start gaan! De kwiks die nu een grote groep vertegenwoordigen van het 4 de,5 de en 6 de leerjaar waren SUPER SUPER SUPER blij met hun nieuwe leidsters! Maar, wie zijn die toffe meisjes eigenlijk? Waar wonen ze? Wat zijn hun bezigheden door de week? Wel, deze exclusieve informatie (met andere woorden: nergens anders te verkrijgen) zullen we nu meteen is uit de doeken doen! LEIDING NUMMER 1 (LINKS OP FOTO): NINA PALERONI Dit meisje woont al 18 jaren in Veerle, maar vanaf dit jaar vertoeft ze ook een hele tijd in Leuven waar ze psychologie studeert (of dat toch in ieder geval probeert!). Chiro is haar allergrootste hobby en zij vindt het enorm leuk om elke week weer paraat te staan voor haar leden. Daarnaast staat ze ook altijd klaar om een dansje te placeren op de dansvloer en dat liefst met de chirokippen naast haar zijde. Als ze dan een kampdans moet verkiezen waar ze het liefst op danst dan is het Wild Dances van Ruslana. Nu is het voor haar het 2 de jaar op rij dat ze met de kwiks spelletjes mag spelen en ze is daar enorm blij om! Nog enkele belangrijke weetjes als je Nina echt wil leren kennen: ze eet enorm graag (en vooral spaghetti)! Ze maakt bij alles lekkere toast en heeft al veel croque monsieurmachines versleten! Ze is een enorme fan van Disney en o jawel K3 en heeft enorm veel fantasie! Zo zie je maar, dit meisje heeft heel wat in haar mars om de kwiks dit jaar een spetterend jaar te bezorgen!

7 LEIDING NUMMER 2 (RECHTS OP FOTO): FEMKE WILLEKENS Dit vriendinnetje van Nina woont ook al 18 jaar in Veerle! Ze zit met plezier al 11 jaar bij de chiro en dat is dan ook de enige hobby dat ze al zo lang volhoudt! (Wat uiteraard geen wonder is, want chiro wilde gene enkele zaterdag misse!) Verder heeft ze al enkele pogingen tot sportief zijn gedaan en momenteel vult ze haar vrije tijd met af en toe te gaan zwemmen! Verder houdt ze van muziek, meer bepaald de dwarsfluit. Ze houdt van lekker eten, lang slapen en dansen & zwanzen met haar vriendinnen! Studeren doet ze (af en toe) ook en dit op KHL lerarenopleiding te Diest. Ze hoopt dan ook dat ze op een dag eens bij de kwikskes in de klas kan komen stage lopen en is kan zien of da gelle allemaal goeie studentjes zijd! Verder kan ik jullie vertellen dat ze vorig jaar bij de speelclub leidster was, sommigen onder jullie dachten toen van haar af te zijn, maar helaaaaas pindakaaaas! Ze vond jullie zoo tof dat ze nog wel een jaartje wou spelen met jullie! Vol enthousiasme start ze aan haar tweede jaar als chiroleidster! Samen hebben ze dus heel wat in hun mars om de kwiks een spetterend jaar te bezorgen! En ze speelden nog lang en gelukkig!

8 Tippers Wij zijn de tippers. Wij doen het goed!! VEERLE Dat de tippers de beste zijn & het goed doen, weten we al lang. Maar zaterdag 24 september was het toch een speciale dag. De tippers kregen namelijk nieuwe leidsters. Door de luide kreten die weergalmde in Veerle was het duidelijk: De tippers vonden het goed & hadden er zin in! Ik ging hun leidsters opzoeken. Julie Den Hondt (19) & Silke Lodewijckx (20) zullen dit jaar de leidsters zijn van de tippers. Ik had afgesproken met hen op het warmste plekje van Veerle om hen beter te leren kennen. Hallo Julie & Silke. Zaterdag 24 september was het niet alleen voor de tippers een grote dag, maar ook voor jullie. Hoe vonden jullie het? Den Hondt: Ik vond het GEWELDIG! Eindelijk gedaan met al het stiekeme gedoe! Lodewijckx: Ik vond het een geweldige overschakeling! Ik heb er lang naar uitgekeken & eindelijk konden we vertellen welke groep we hadden. Gedaan met zwijgen!! Zien jullie het zitten om met zo n grote bende elke zaterdag op pad te gaan? Lodewijckx: Het is een gezellige, grote bende van wel 24 leden! Dat is natuurlijk leuk om elke zaterdag chiro te doen. Zo kunnen we de grootste, zotste spellekes doen! En dat vindt de leiding zeker niet erg! (Haha) Den Hondt: Zeker en vast! Ik ga me alvast voor de volle 100% geven en ik ben er ook zeker van dat de tippers dat ook zullen doen! En samen met Silka en deze grote, zotte bende gaan we er elke week een ferme lap op geven! Wat waren jullie leukste herinneringen aan Chiro Veerle toen jullie nog lid waren? Den Hondt: Oei.. Zelfs als ik 5 pagina s vol zou mogen schrijven zouden alle geweldige momenten er niet op passen! Maar wat me toch het meest bijgebleven is, is mijn laatste 2-daagse naar Oostende! Lodewijckx: Goh, dat is een moeilijke (Denkt) Ik denk dan vooral terug aan de kampen die ik heb meegedaan. Ook op 2-daagse beleef je wel de zotste avonturen die je bijblijven. Weet je dat kamp nog met Den James en De man in de bosse Julie? Toch grappig dat sommigen er echt mee weg waren!! (Haha)

9 Den Hondt: Té hilarisch voor woorden gewoonweg!!! Ik ga er nog altijd strijk mee, haha! Jullie zijn alle twee nog student. Wat studeren jullie juist? Den Hondt: Door de week zit ik in Leuven op kot en daar studeer ik farmaceutische wetenschappen! Zoals de naam het al zegt: zeer boeiend! En wie weet, binnen enkele jaren, kunnen jullie allemaal jullie pilletjes in mijne apotheek komen kopen!! Lodewijckx: Elke zondag zit ik op de trein richting Antwerpen. Daar zit ik door de week op kot. Ik studeer orthopedagogie. Nee, niet dat met de voeten! ;) Dit jaar mag ik stage doen. Ik hoop dat ik kan werken met probleemjongeren & gezinsbegeleiding. Wanneer ik afgestuurd ben, wil ik nog graag een lerarenopleiding bijdoen of gaan werken in De Hutten in Mol. Als jullie niet op de chiro te vinden zijn, waar moeten we jullie dan komen zoeken? Lodewijckx: Ik ga graag met mijn vrienden iets drinken of naar een (chiro)fuif. Ook vind ik het fijn om af en toe met de boyfriend een film te zien. Den Hondt: Als de zon schijnt, zal je me meestal ergens buiten vinden met een glaasje wijn en een chipske! Ergens in de winkelstraten zou je me ook kunnen spotten, maar op een koude winteravond vind je me zeker terug in de zetel met een fleeze dekentje, ne warme choco en een goei filmpke! Wat verwachten jullie van het nieuwe chirojaar? Den Hondt: Ik verwacht dat dit jaar, mega ultra-cool, vettig, prettig, onvergeetelijk, hilarisch, fantastisch,.. zal worden! Gewoonweg een chirojaar waarvan je al je hele leven droomt! En ik ben er zeker van, dromen gaan uitkomen dit jaar! Lodewijckx: Het gaat een geweldig jaar met de tippers worden! Julie & ik hebben al zotte spellekes uitgewerkt. Ook het kamp zie ik al volledig zitten! Ze wilden gestoorde, vettige, prettige spellekes, DIE ZULLEN ZE KRIJGEN! Het komt goed dit jaar! Den Hondt & Lodewijckx: Aahja, als laatste willen we nog zeggen: Wij zijn de tippers! Wij doen het goed! Wij amuseren ons zoals het moet! Wij maken veel plezier & daarom zijn we hier! Wij zijn de TIPPERS, wij doen het goed!!! Bedankt voor jullie gesprek en ik wens jullie een geweldig jaar toe! Nog meer weten? OF ook te vinden op facebook! Foto s: Loes Lodewijckx & Evy Rens

10 Tiptiens TEENAGE MUTANT TIPTASPI'S Vejel, 2011, een tijdperk waarin 8 strijdlustige vrouwen zich groeperen onder de naam 'Tiptaspi's'. Hun motto: NINJA!!!!!!!!!! Steeds zijn ze op hun hoede. Om elke hoek kan een NINJA-hater schuilen. Op lijn 19 richting vijandig gebied 'Geel', een betonnen jungle als het ware, ondervinden ze heel wat tegenstand. Vijanden hebben zelden zo'n machtige groep gezien. De vijand tracht hun vechtkunsten te imiteren. Tevergeefs. Om hun skills te onderhouden, trainen ze elke zaterdag op het trainingplatform van het hoofdkwartier, aan de chirolokalen. Op een dag treffen ze 2 ninja's, meesters in het vak, aan. Zij worden hun sensei's, hun experten in ninjamoves. Onmiddellijk hadden deze sensei's een missie klaar: het overwinnen van hun hoogtevrees op de VVV-toren in Schoot... Filmversie(s) Teenage Mutant Tiptaspi's Regisseur(s) Iris Janssens & Els Vangenechten Genre Actiethriller Cast Stien, Lore, Emelie, Yentl, Marieloor, Mien, Sofie & Michelle Duur 12 maanden Releasedatum 24 september 2011 Oorsprong Vejel City De regisseurs & cast

11 Kalender Welke data moeten zeker in jullie agenda staan? Zaterdag 15 oktober: Soepverkoop Die dag verkopen we heerlijke tomatensoep per liter aan huis en op het marktplein in Veerle van 10h-17h. Kom gerust af en als het gaat breng een literpot of potten mee die goed sluiten. 1L is 3 2 L is 5. De opbrengst is voor de nieuwe chirolokalen. Steunen dus!! Zaterdag 22 oktober: Officiële startdag De startdag met alle chiro s samen gaat dit jaar door in de lokalen van de jongens van Groot- Vorst op zaterdag 22 oktober. Er zijn bussen voorzien die om 14.00h vertrekken dus gelieve een beetje vroeger aan onze chirolokalen te staan! Omstreeks zal de bus terug aan de chirolokalen staan! Neem aangepaste kledij mee! Zondag 6 november: Mosselfeest Ook dit jaar organiseren we weer een mosselfeest om meer geld in het laatje te brengen. Op zondag 6 november zijn jullie allemaal welkom om lekker te komen eten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leidsters en inschrijven kan voor en na elke chiro. Zaterdag 19 november: Christus Koning Meer info volgt nog! Zaterdag 31 december: Voor de zangertjes is er warme chocomelk te verkrijgen aan de chirolokalen. Voor de ouders zijn er verschillende jeneverkes voorzien!

12 Kleuren maar!

13

14

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring!

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring! STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE 1 2016-2017 Kom in de kring! AGENDA INFOAVONDEN: 9 oktober 16 oktober Om 16u45 PASDAGEN: 2 oktober 9 oktober vanaf 13u Andere belangrijke data: 23 april: kwarekkendag ACTIVITEITEN:

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Beste meisjes en ouders,

Beste meisjes en ouders, Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen zegt, zegt hét

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Liefste chirochicks, ouders,...

Liefste chirochicks, ouders,... Liefste chirochicks, ouders,... It's time for a position switch! Sinterklaas heeft plaats gemaakt voor de Kerstman en de zomer voor de winter. Niet iedereen is hier zo blij mee maar wij zien vooral de

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Chirokrantje Januari - Februari

Chirokrantje Januari - Februari Chirokrantje Januari - Februari Editoriaal Liefste chirovrienden, Aan de start van dit nieuwe jaar hebben wij, de chiroleidsters, ons briefje klaar. 2013 ging als een trein, maar wij beloven: 2014 wordt

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Dag vriendinnen van de chiro!

Dag vriendinnen van de chiro! Chiromeisjes Veerle Dag vriendinnen van de chiro! Het werd weer eens tijd om jullie mama s en papa s op de hoogte te brengen hoe leuk het wel is op de chiro (maar we verklappen natuurlijk niet teveel!).

Nadere informatie

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten:

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: JANUARI 2015 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Lucas Geenen van de speelclub wordt 9 jaar op 1 januari. Wout van Olmen van de speelclub wordt 7 jaar op 4 januari. Paul Coppetiers van de speelclub

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

MEI. In mei leggen alle vogels een ei. Maar wat jullie vooral deze maand niet mogen vergeten is de

MEI. In mei leggen alle vogels een ei. Maar wat jullie vooral deze maand niet mogen vergeten is de MEI In mei leggen alle vogels een ei Maar wat jullie vooral deze maand niet mogen vergeten is de & de 22 ste mei gaan de aspi s ons verwennen met een heerlijke spaghetti Algemeen Nieuws Onze Werffuif 2016

Nadere informatie

muziek en tekst: Marco Lenaerts

muziek en tekst: Marco Lenaerts DE LIEDJESTEKSTEN VAN 'RADIO SINTERKLAAS' EEN CD VAN THEATER RAT muziek en tekst: Marco Lenaerts PIETENSCHOOL Wil je een toffe job? Geef het zoeken maar niet op. Wil je werken voor de Sint? Was dat je

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. GEEF ONS RUIMTE Dit Chirojaar staat helemaal in het teken van de ruimte. Ziggy neemt ons mee naar Planeet Strikta, waar hij woont. Maar

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016 Chirowietje 3 e trimester 2015-2016 Beste chirowietjes en ouders, Zijn jullie klaar om er nog een laatste trimester kei-hard voor te gaan? Wij hebben doorheen het jaar de spanning wat opgebouwd, onze

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

CHIRO HOFSTADE. Chiro hofstade

CHIRO HOFSTADE. Chiro hofstade 1 CHIRO HOFSTADE 2 Voorwoord Beste kinders, ouders en sympathisanten, We beginnen de maand september na twee maanden vakantie. We zijn in de maand Juli op een bangelijk kamp geweest waar iedereen heel

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Chirokrantje Chiromeisjes Larum

Chirokrantje Chiromeisjes Larum Chirokrantje 2016-2017 Chiromeisjes Larum De groepen en hun leiding Hieronder vind je de indeling van de verschillende groepen en de leidingsverdeling voor dit chirojaar. Pinkels (1ste - 2de leerjaar)

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes. G. is een jongen van 12 jaar oud. Hij heeft geen handicap maar komt tijdens de vakanties wel naar de regenboog samen met zijn zus die wel een handicap heeft. Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai.

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie

Werkjaar April juni

Werkjaar April juni Werkjaar 2015-2016 April juni Dit boekje is van Lieve chiromeiden en ouders, Hier zijn we alweer met ons laatste boekje van dit chirojaar Ohhhh Wij willen jullie alvast vertellen dat wij er ook dit jaar

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Beste ouders, coolste chirogriet!

Beste ouders, coolste chirogriet! 2012 Beste ouders, coolste chirogriet! Voor u ligt het kampboekske Dé bron van informatie voor de leukste week van het jaar rararara tumterumtum: HET CHIROKAMP!!! De leidingsploeg is al enkele maanden

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

BLOEMEN. zijn mooi want dat maakt. de heel schoon. Bloemen hebben alle kleuren en hebben verschillende geuren.

BLOEMEN. zijn mooi want dat maakt. de heel schoon. Bloemen hebben alle kleuren en hebben verschillende geuren. BLOEMEN zijn mooi want dat maakt de heel schoon. Bloemen hebben alle kleuren en hebben verschillende geuren. Bloemen maken me,, want ik pluk ze in de wei. Zoem, zoem, zoem, daar vliegt een, dan komt er

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus!

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus! Hoi! Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuwe maand vol Chiro? Het is ondertussen al maart, wat gaat de tijd toch snel! De lente staat voor de deur en het Chirokamp is ook niet zo veraf meer. De data

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie