Nieuwsbrief oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief oktober 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief oktober 2014 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel 09/ Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan 1B, 9160 Lokeren Tel : 09/ Fax : 09/ directie@olvc-lokeren.be Kalender Duizendvoet Van maandag 13 oktober tot en met vrijdag 24 oktober Projectweek : techniek Don. 2 oktober 9u : zwemmen K3 Ma. 6 oktober Lokale verlofdag : geen school voor uw kleuter Ma. 13 oktober 9u : animatie techniek voor K1 9u30 : animatie techniek voor K2/K3 Don. 16 oktober Hele dag : K2 en K3 bezoeken Technopolis 13u15 : koffiemoment 20u : ouderraad Van maandag 27 oktober tot en met vrijdag 31 oktober herfstvakantie Kalender OLVC Don. 2 oktober NM: tweede leerjaar naar het bos Ma. 6 oktober Lokale verlofdag: geen school Di. 7 oktober Bezoek erfgoedmuseum L6 Do. 9 oktober Medisch onderzoek 5A SOEMOP: startmoment Don. 16 oktober 20u ouderraad Ma. 20 oktober Medisch onderzoek eerste leerjaar Toneel vijfde leerjaar brandweer Don. 23 oktober Het zesde leerjaar op bezoek in het beroepenhuis. Rapport + kindercontact + oudercontact Van maandag 27 oktober tot en met vrijdag 31 oktober herfstvakantie

2 De eerste weken in de peuterklas Wanneer alle traantjes waren verdwenen, konden we aan de slag in ons klasje. We maakten kennis met Jules onze klaspop, met al die nieuwe juffen, onze vriendjes in de klas, de speelplaats, de schoolbel, ons jasje aan- en uitdoen, fruit of koek of yoghurt eten in de klas en naar toilet gaan. En zeker niet te vergeten, we maakten kennis met Millie Duizendvoet. We gingen op zoek naar Millie in onze school. Millie vertelde ons tijdens de poppenkast dat ze al haar puzzelstukken was verloren. Wij, de peuters, hebben zelf ook een puzzeldoos en een puzzel van Millie Duizendvoet gemaakt. Zo nemen we Millie al mee naar huis en kunnen we thuis verder puzzelen! Dikke knuffels uit de peuterklas! Nieuws uit de kikkerklas. (2KA bij juf Els en juf Griet.) Op een morgen hoorden we iets in de gang. Het was het gekwaak van kikker Boink! Hoe droevig was hij het water uit zijn vijver was helemaal op. Waar kon hij nu spelen? Gelukkig vonden onze vriendjes het direct goed dat hij in ons klasje zou blijven. De juf bracht twee echte kikkervriendjes mee die onze kleuters mochten voederen met insecten die ze zelf gevangen hadden thuis. Ook haar nonkel Kandoo kwam op bezoek en leerde ons in 5 stappen het toiletbezoek aan. Daarna kreeg ze van Tante Soncq ook een bril en oogplakker net zoals sommige kleuters in de klas. Nu gaat ze elke dag met de helper van de dag mee naar huis zodat ze ook de familie van onze kleuters leert kennen.

3 WIST JE DAT De kleuters uit de droomklas echte dromers zijn! Wij nare dromen kunnen vangen met onze zelfgemaakte dromenvanger We een dromen-schuddebol maakten voor een zalige zoete nacht Er een muis woont in de kelder We daar gezellig snoezelen We kijken naar de wolken en allerlei gekke dingen zien Wij er alvast een super droomjaartje van maken Groeten uit de droomklas. Juf katrien en de 3 de kleuterklas.

4 Strapdag! Op vrijdag 19 september was het STRAPDAG! Stappen of trappen! We vroegen aan alle kinderen om die dag te voet of met de fiets te komen. Een hele week hebben we er met de kleuters naartoe geleefd; samen geoefend om het dansje onder de knie te krijgen, een toneeltje gespeeld en de inkomhal versierd. Op de Strapdag zelf stonden alle juffen aan de poort en op straat met een heleboel kleurrijke armbandjes. Zijn jullie te voet of met de fiets? Zo ja, dan kregen de kinderen een armbandje. Op het einde van de dag waren alle ouders welkom op school om 15u30. Samen met hen dansten we op het straplied het dansje dat we geleerd hadden. Wat leuk als iedereen strapt! Veilig en gezond kraantjeswater De laatste tijd krijgen we veel vragen van ouders of het drinken van leidingwater wel gezond is. Water vormt dé basis van een evenwichtige voeding. Geregeld water drinken is de boodschap, ook op school! Kraantjeswater geniet de voorkeur: het water is direct beschikbaar, het is gezond en goedkoop en er is geen verpakking en transport nodig. Ons leidingwater wordt vaak en goed gecontroleerd en biedt dus geen enkel gezondheidsrisico. Mocht het toch voorkomen dat het leidingwater schadelijke bacteriën zou bevatten, dan stappen we onmiddellijk over op water in flessen. Belangrijk bericht in verband met de inschrijvingen! Hebt u een kindje dat geboren is in 2013 en is er al een broer of zus ingeschreven in onze school? Dan heeft uw kindje voorrang bij de inschrijvingen. Wanneer? Tussen 1 oktober en 28 november Laat deze periode niet voorbij gaan want daarna vervalt de voorrang en loopt u het risico dat er geen plaats meer is.

5 Op bezoek in het nieuwe Patjoepelke Patjoepelke is verhuisd! Ze verlieten deze zomer hun oude containers en kwamen terecht in twee mooie lokalen. Via onderstaande brief nodigen ze u uit om eens een kijkje te komen nemen. Beste ouders Met vreugde melden wij jullie de langverwachte geboorte van onze nieuwe opvang. Het is een pareltje! Heb je kinderen in Patjoepelke? Of komen ze in de toekomst? Kom dan een kijkje nemen op onze nieuwe locatie hier op school en deel in onze vreugde. Wij nodigen jullie uit op dinsdag 14 oktober tussen en uur in de opvang voor een drankje. Hopelijk tot dan! Het Patjoepelteam Het tweede, vijfde en zesde leerjaar in een nieuw kleedje Onze kinderen van het tweede en vijfde leerjaar zitten in een nieuwe klas. Deze zomer hebben de juffen en meesters hard gewerkt om de school klaar te krijgen. Er werd hard geklust door Jimmy onze klusjesman en vele klassen kregen een fris kleurtje. Scholenveldloop een groot succes! Vele sportievelingen uit het Onze-Lieve-Vrouwcollege trokken op woensdagmiddag naar het atletiekterrein in Lokeren voor een scholenveldloop. De inzet was zeer groot en er werd knap gelopen. We behaalden zelfs drie medailles! Een dikke proficiat aan iedereen die er die namiddag bij was!

6 Ouderraad organiseerde eerste ontbijt en spelletjesvoormiddag Zondagmorgen trokken de kinderen van de school en hun ouders naar school voor een heerlijk ontbijt. Daarna kwam er een opwarmertje en nadien deed iedereen zijn best tijdens de estafettes. Met enkele volksdansen werd de voormiddag afgesloten. Al wie deze leuke voormiddag miste en er niet bij kon zijn, wees volgend jaar zeker en vast van de partij! Huistaakbegeleiding, nieuw op onze school Binnenkort start op onze school de huistaakbegeleiding. Wat is hiervan de bedoeling? Het is bedoeld voor enkele kinderen uit het eerste en tweede leerjaar die op dinsdag en donderdag een half uurtje later op school blijven om daar hun huiswerk te maken en daar nog even te oefenen op lezen en rekenen. Zij worden er begeleid door meester Frankie (op dinsdag) en juf Melissa (op donderdag). Concreet betekent dit dat die kinderen nog tot op school zullen blijven. De juffen van het eerste en tweede leerjaar zullen kiezen welke kinderen hiervoor in aanmerking komen. U ontvangt dan een brief thuis, die u moet invullen en dan kan uw kind starten. Wij richten dit in omdat we alle kinderen alle kansen willen geven. Sommige kinderen hebben meer inoefentijd nodig en dat is thuis niet altijd mogelijk. De huistaakbegeleiding behoort tot de werking van de school en is bijgevolg gratis. Wij vragen u wel om de afspraken, die in de brief zullen staan, te respecteren. Jij bent een toffe peer! Vrijdag 5 september sloten we de eerste schoolweek af met een tegen allen. Hierin werden de kinderen uitgedaagd door de juffen en de meesters. De juffen en meesters verzonnen met de hele school opdrachten die de kinderen binnen 1 uur moesten volbrengen. Als de kinderen wonnen, was de beloning voor hen. Anders was de beloning voor de leerkrachten. Het was spannend, maar de kinderen wonnen toch! Als beloning werden ze een toffe peer en konden ze er ook eentje opsmullen.

7 Een nieuwe codi voor de scholengemeenschap Eén september blijft voor veel kinderen een speciale dag: de opwinding om alle vrienden terug te zien, de nieuwsgierigheid naar de nieuwe juf of meester, de zin om nieuwe dingen te leren en soms ook wat onwennigheid bij de overstap naar een nieuwe klas of school. Ook voor mij was één september dit jaar net iets meer bijzonder dan de voorbije jaren. Ik werd door het schoolbestuur van vzw Katholiek Basisonderwijs Lokeren en Moerbeke-Waas aangesteld als directeur coördinatie van de scholengemeenschap, in opvolging van Marc Beuseling, die nu van zijn pensioen geniet. Na jaren lesgeven in het secundair en een paar jaar loopbaanonderbreking om voor mijn 4 kinderen te zorgen, maakte ik 8 jaar geleden de overstap naar een directiefunctie in het basisonderwijs: eerst als directeur in een basisschool en de voorbije 5 jaar als (halftijds) directeur coördinatie van de scholengemeenschap in Stekene. De manier waarop in het basisonderwijs dagelijks de uitdaging wordt aangegaan om zorg te dragen voor elk kind, blijft me boeien. Het is fijn om daar deel van te mogen uitmaken. Voor wie niet weet wat een scholengemeenschap is en wat een directeur coördinatie doet, nog een klein woordje uitleg. Een scholengemeenschap is een samenwerkingsverband tussen een aantal scholen. Onze scholengemeenschap heeft 12 scholen onder haar vleugels: 10 scholen gewoon basisonderwijs en sinds 1 september ook 2 scholen uit het buitengewoon basisonderwijs. Elke school heeft zijn eigenheid, maar daarnaast zijn er ook heel wat gemeenschappelijke zaken. Dat kunnen administratieve zaken zijn zoals personeelsbeleid, boekhouding en preventiebeleid. Maar ook op pedagogisch vlak worden er afspraken gemaakt en wordt informatie uitgewisseld onder het motto van alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. Het is mijn taak als directeur coördinatie om alle gemeenschappelijke zaken in goede banen te leiden en de samenwerking tussen de scholen te stimuleren, met respect voor de eigenheid van elke school. De voornaamste partners in de dagelijkse werking van de scholengemeenschap zijn de directeurs en het schoolbestuur. Samen dragen we zorg voor alle kinderen die aan onze scholen worden toevertrouwd en voor alle personeelsleden die in één van onze scholen werken. Mocht u vragen hebben over onze scholengemeenschap, dan kan u tijdens de werkuren bellen op het nummer 09/ of mailen naar codi2@kabaolok.be. Onze kantoren bevinden zich op het Vrijheidsplein 25, 9160 Lokeren. Met vriendelijke groeten, Miet Depuydt Directeur coördinatie SG Katholiek Basisonderwijs Lokeren en Moerbeke-Waas

8 Menu oktober maandag 29/09/2014 dinsdag 30/09/2014 donderdag 02/10/2014 vrijdag 03/10/2014 Landbouwerssoep Varkensgebraad Duivelse saus Prinsessenbonen Aspergesoep Gebakken vleesbrood Rodekool Tomatensoep Vol-au-vent met champignons Puree Juliennesoep Zalm in roomsaus Gestoofde wortelschijfjes Trivelli maandag 06/10/2014 dinsdag 07/10/2014 donderdag 09/10/2014 vrijdag 10/10/2014 Courgettesoep Tomatengroentesoep Kervel-preisoep Varkensgebraad Prince met balletjes Kippenfilet Orloff Zeefantasie Appelmoes Erwtjes Bloemkool Puree maandag 13/10/2014 dinsdag 14/10/2014 donderdag 16/10/2014 vrijdag 17/10/2014 Tomatensoep Preisoep Boerensoep Jardinièresoep Gevogelteburger Kipfrietjes Runderstoverij Hesp in kaassaus Jachtsaus Ananas in currysaus Cruditeiten Macaroni Witte kool Rijst Puree maandag 20/10/2014 dinsdag 21/10/2014 donderdag 23/10/2014 vrijdag 24/10/2014 Wortelsoep Cordon bleu Spinazie Puree Tomatengroentesoep Visfilet in brévalsaus Wortelstamppot Pompoensoep met heksenhaar Oogballen in bloederige saus met krulslakken Seizoensoep Gevogeltemignonette Veenbessensaus Bloemkool Halloweenmenu Volg onze school via de website of Facebook Als u nieuwsgierig bent naar de laatste foto s. Volg onze school dan via onze website Ook de ouders kunnen lid worden van onze Facebookpagina. U kan ons terugvinden onder de naam OLVC Lokeren. Ook op twitter kunt u ons terugvinden. Geboortes : Amis, broertje voor Bassem Ouald Hadj (K3B) Jens, broertje voor Brecht (K3C) en Lena (K1C) Deneve Lore, zusje voor Matteo Boschmans (K1A) Nisa, zusje voor Kaan Güzel (K1A) Cézar, zoontje voor Liesbet Vergauwen, brugfiguur van onze school Feras, broertje voor Manar(4A) en Mohammed Rayan (2B) Van harte proficiat! Overlijdens : Ali, de broer van Rabia Sanli (2A) Ons oprecht medeleven!

Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16. Maandag 11/01/16 Dinsdag 12/01/16 Donderdag 14/01/16 Vrijdag 15/01/16

Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16. Maandag 11/01/16 Dinsdag 12/01/16 Donderdag 14/01/16 Vrijdag 15/01/16 WAARSCHOOT (T23) Verbindingsweg 14 BE-9950 WAARSCHOOT Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16 Tomatensoep Vol-au-vent met champignons Rijstmix Seldersoep Ardens gebraad Duivelse

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan 1B,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juni 2014 Nieuwsbrief juni 2014 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan 1B,

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervelpreisoep Oogballen in bloederige saus

Nadere informatie

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel.

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje Mei ver. uitg. Van der Eeken Lutgarde Activiteitenkalender

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen GBS DE KIEM SKL KLT (L27A) Nieuwbaan 6 BE1742 SINTKATHERINA LOMBEEK Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervelpreisoep Rundsbouletten champignons

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen VBS DE BLOESEM KERKSKEN Beekstraat 17 BE-9451 KERKSKEN Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervel-preisoep Oogballen in bloederige saus

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

Schoolduifje Juni. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel.

Schoolduifje Juni. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje Juni ver. uitg. Van der Eeken Lutgarde Activiteitenkalender

Nadere informatie

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16 SINT-JORIS (U38A) Fabiolalaan 2 BE-8930 MENEN Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Preisoep Kipfrietjes Ananas in currysaus Rijst Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen KLEUTERS DE KREKEL (A09A) Krekelberg 1 BE-9040 SINT-AMANDSBERG Maandag 02/05/16 Dinsdag 03/05/16 Donderdag 05/05/16 Vrijdag 06/05/16 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Kippenworst Gevogelteroomsaus

Nadere informatie

Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Maandag 12/12/16 Dinsdag 13/12/16 Maandag 19/12/16 Dinsdag 20/12/16

Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Maandag 12/12/16 Dinsdag 13/12/16 Maandag 19/12/16 Dinsdag 20/12/16 Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatengroentesoep Kalkoenfilet Veenbessensaus Erwtjes en wortelen Gekookte aardappelen Maandag 12/12/16 Dinsdag 13/12/16

Nadere informatie

Inschrijving warme maaltijden

Inschrijving warme maaltijden Vrije Basisschool Harten Troef Boekhoutstraat 1 1670 Pepingen 02 356 62 83 Inschrijving warme maaltijden Menu januari 2019 Pepingen, 10 december 2018 Beste ouders Hieronder het menu van de volgende maand.

Nadere informatie

Inschrijving warme maaltijden

Inschrijving warme maaltijden Vrije Basisschool Harten Troef Boekhoutstraat 1 1670 Pepingen 02 356 62 83 Inschrijving warme maaltijden Menu januari 2018 Pepingen, 13 december 2017 Beste ouders, U vindt hieronder zowel de menu als de

Nadere informatie

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen GBS "De Appelbloesem" (D75) Heirstraat 61 BE-9200 APPELS Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Ananas

Nadere informatie

Inschrijving warme maaltijden

Inschrijving warme maaltijden Vrije Basisschool Harten Troef Boekhoutstraat 1 1670 Pepingen 02 356 62 83 Inschrijving warme maaltijden Menu december 2018 Pepingen, 12 november 2018 Beste ouders Hieronder het menu van de volgende maand.

Nadere informatie

Wie slim is eet gezond!!

Wie slim is eet gezond!! DE BLOESEM KERKSKEN Beekstraat 17 BE-9451 KERKSKEN Dinsdag 01/03/16 Donderdag 03/03/16 Vrijdag 04/03/16 Tomatensoep Heekfilet in mosterdsaus Gestoofde wortelschijfjes Groentesoep Gevogeltemignonette Gevogelteroomsaus

Nadere informatie

Wie slim is eet gezond!!

Wie slim is eet gezond!! ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Dinsdag 01/03/16 Donderdag 03/03/16 Vrijdag 04/03/16 Tomatensoep Heekfilet in mosterdsaus Gestoofde wortelschijfjes Groentesoep Gevogeltemignonette

Nadere informatie

Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Donderdag 08/12/16 Vrijdag 09/12/16. Maandag 12/12/16 Dinsdag 13/12/16 Donderdag 15/12/16 Vrijdag 16/12/16

Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Donderdag 08/12/16 Vrijdag 09/12/16. Maandag 12/12/16 Dinsdag 13/12/16 Donderdag 15/12/16 Vrijdag 16/12/16 GVK ARK 7 SERINGENSTR KLT (A52A) Seringenstraat 57 BE8800 ROESELARE Maandag 05/12/16 Dinsdag 06/12/16 Donderdag 08/12/16 Vrijdag 09/12/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatengroentesoep

Nadere informatie

Mens sana in corpore sano

Mens sana in corpore sano Gbs De Kiem Wambeek klt (L28A) Langestraat 4 BE1741 WAMBEEK Dinsdag 01/09/15 Donderdag 03/09/15 Vrijdag 04/09/15 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Courgettesoep Rundshamburger Appelmoes Wortelsoep

Nadere informatie

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16 ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Ananas in

Nadere informatie

Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen. Boerensoep Runderstoverij Cruditeiten Roomaardappelen

Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen. Boerensoep Runderstoverij Cruditeiten Roomaardappelen VBS ST LODEWIJK KL - L1 BOVEN (X87B) Doornstraat 3 BE-8200 SINT-ANDRIES Maandag 01/10/18 Dinsdag 02/10/18 Donderdag 04/10/18 Vrijdag 05/10/18 Preisoep Croustifoot Provençaalse mix Courgettesoep Varkensgebraad

Nadere informatie

Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen. Boerensoep Runderstoverij Cruditeiten Roomaardappelen

Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff Erwtjes Gekookte aardappelen. Boerensoep Runderstoverij Cruditeiten Roomaardappelen VBS PIM PAM POEN (X92) Kardinaal Mercierstraat 56 BE-8000 BRUGGE Maandag 01/10/18 Dinsdag 02/10/18 Donderdag 04/10/18 Vrijdag 05/10/18 Preisoep Croustifoot Provençaalse mix Courgettesoep Varkensgebraad

Nadere informatie

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16 WAARSCHOOT (T23) Verbindingsweg 14 BE-9950 WAARSCHOOT Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Ananas in

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan

Nadere informatie

Maandag 01/10/18 Dinsdag 02/10/18 Woensdag 03/10/18 Donderdag 04/10/18 Vrijdag 05/10/18

Maandag 01/10/18 Dinsdag 02/10/18 Woensdag 03/10/18 Donderdag 04/10/18 Vrijdag 05/10/18 VBS GISTELSE STEENWEG LAGER (X66A) Hubrecht de Croockstraat BE-8200 SINT-ANDRIES Maandag 01/10/18 Dinsdag 02/10/18 Woensdag 03/10/18 Donderdag 04/10/18 Vrijdag 05/10/18 Preisoep Croustifoot Provençaalse

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen GVB MOZAòEK - LAGER 2-6 (A62) Nijverheidsstraat 7 BE-8800 ROESELARE Maandag 01/06/15 Dinsdag 02/06/15 Donderdag 04/06/15 Vrijdag 05/06/15 Wortelsoep Runderbouletten Tomatensaus Preistamppot Tomatensoep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Denk aan een gezond tussendoortje

Denk aan een gezond tussendoortje VBS DE BLOESEM KERKSKEN Beekstraat 17 BE-9451 KERKSKEN Maandag 02/05/16 Dinsdag 03/05/16 Donderdag 05/05/16 Vrijdag 06/05/16 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Kippenworst Gevogelteroomsaus

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2012

Nieuwsbrief oktober 2012 Nieuwsbrief oktober 2012 Kalender Duizendvoet Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel/fax 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Ma. 1 okt. : start projectweken

Nadere informatie

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17 GBS "De Klinker" - klt (D77A) Klinckaertstraat 28 BE-9200 SCHOONAARDE Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Woordje van de directie Een nieuw begin Op het einde van de grote vakantie komen de schoolkriebels op. Naast de beginnende verveling groeit de nieuwsgierigheid en het uitkijken

Nadere informatie

7 juni : BBQ-zomermenu

7 juni : BBQ-zomermenu TECHN.INST.DER HEILIGE HARTEN (L36B) Onderwijslaan BE-9400 NINOVE Maandag 03/06/19 Dinsdag 04/06/19 Donderdag 06/06/19 Vrijdag 07/06/19 Tomatensoep met rundsballetjes Hesp in kaassaus Macaroni Boerensoep

Nadere informatie

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17 GBS "Echo" - klt (D76A) Ouburg 25 BE-9200 OUDEGEM Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Provençaalse mix

Nadere informatie

Allergenen week 1 Allergenen week 2

Allergenen week 1 Allergenen week 2 Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Provençaalse mix Rijst Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Jardinièresoep Hesp in kaassaus Macaroni Kervelpreisoep

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Verkeer in de eerste kleuterklas. Menu. Op stap met de klas van juf Wivine. Activiteitenkalender

Inhoud. Voorwoord. Verkeer in de eerste kleuterklas. Menu. Op stap met de klas van juf Wivine. Activiteitenkalender t nieuwland oktober - november 2016 Een school is als een orkest Patr ick Inhoud 2 Voorwoord 5 Verkeer in de eerste kleuterklas 22 Menu 8 Op stap met de klas van juf Wivine 23 Activiteitenkalender 11 Meester

Nadere informatie

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17 Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Provençaalse mix Rijst Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff

Nadere informatie

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16

Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16. Maandag 10/10/16 Dinsdag 11/10/16 Donderdag 13/10/16 Vrijdag 14/10/16 Gbs De Kiem Wambeek - klt (L28A) Langestraat 4 BE-1741 WAMBEEK Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Ananas

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Denk aan een gezond tussendoortje

Denk aan een gezond tussendoortje GBS DE KIEM SKL KLT (L27A) Nieuwbaan 6 BE1742 SINTKATHERINA LOMBEEK Maandag 02/05/16 Dinsdag 03/05/16 Donderdag 05/05/16 Vrijdag 06/05/16 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Kippenworst Gevogelteroomsaus

Nadere informatie

Foto s schoolfeest lagere school:

Foto s schoolfeest lagere school: Foto: Lucien Van Impe KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje Juni Foto s schoolfeest lagere school:

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

7 juni : BBQ-zomermenu

7 juni : BBQ-zomermenu SINTMICHIELSSCHOOL KL (C20A) Bergstraat 34 BE9820 MERELBEKE Maandag 03/06/19 Dinsdag 04/06/19 Donderdag 06/06/19 Vrijdag 07/06/19 Tomatensoep met rundsballetjes Hesp in kaassaus Macaroni Boerensoep Koolvis

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17. Maandag 11/12/17 Dinsdag 12/12/17 Donderdag 14/12/17 Vrijdag 15/12/17

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17. Maandag 11/12/17 Dinsdag 12/12/17 Donderdag 14/12/17 Vrijdag 15/12/17 VBS Duinen KLT (X27A) Peter Benoitlaan 15 (levering H. Consciencelaan) BE-8450 BREDENE Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti

Nadere informatie

7 juni : BBQ-zomermenu

7 juni : BBQ-zomermenu Maandag 03/06/19 Dinsdag 04/06/19 Donderdag 06/06/19 Vrijdag 07/06/19 Tomatensoep met rundsballetjes Hesp in kaassaus Broccoli natuur Macaroni Boerensoep Koolvis in choronsaus Spinazie Tomatengroentesoep

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen EDEWALLE (W37) Pastoor D.Vanhautestr 12 BE-8610 EDEWALLE Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Vissticks Bloemkool Kervel-preisoep Rundsbouletten - champignons in tomatensaus

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Denk aan een gezond tussendoortje

Denk aan een gezond tussendoortje HANDZAME (W36) Kronevoordestraat 62 BE-8610 HANDZAME Maandag 02/05/16 Dinsdag 03/05/16 Donderdag 05/05/16 Vrijdag 06/05/16 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Kippenworst Gevogelteroomsaus

Nadere informatie

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! VBS BLIJMARE (X68) Knotwilgenlaan 24 BE-8200 SINT-ANDRIES Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus

Nadere informatie

7 juni : BBQ-zomermenu

7 juni : BBQ-zomermenu Gvb Zomergem - klt (T26A) Oude Staatsbaan 64 BE-9930 ZOMERGEM Maandag 03/06/19 Dinsdag 04/06/19 Donderdag 06/06/19 Vrijdag 07/06/19 Tomatensoep met rundsballetjes Hesp in kaassaus Macaroni Boerensoep Koolvis

Nadere informatie

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17 Ges. Vrije Basisschool (A30) Eeklostraat 2 BE-9940 ERTVELDE Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Wortelsoep Kippenfilet Currysaus

Nadere informatie

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! MAANDMENU SEPTEMBER Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Woensdag 05/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus Preistamppot Cressonsoep

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen VBS ST LODEWIJK LA2 TEM 6 BOVE (X87C) Doornstraat 3 BE-8200 SINT-ANDRIES Donderdag 01/09/16 Vrijdag 02/09/16 Hesp in kaassaus Macaroni Courgettesoep Vol-au-vent met champignons Maandag 05/09/16 Dinsdag

Nadere informatie

Schoolduifje. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel.

Schoolduifje. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje ver. uitg. Van der Eeken Lutgarde Beste wensen voor 2016 OP

Nadere informatie

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! SINTMICHIELSSCHOOL KL (C20A) Bergstraat 34 BE9820 MERELBEKE Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17 ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17 Seldersoep Ardens gebraad Duivelse saus Prinsessenbonen Tomatensoep Kip Appelmoes

Nadere informatie

Bijna Pasen! We wensen iedereen alvast hele fijne en lekkere paasdagen toe

Bijna Pasen! We wensen iedereen alvast hele fijne en lekkere paasdagen toe Ges. Vrije Basisschool (A30) Eeklostraat 2 BE-9940 ERTVELDE Maandag 05/03/18 Dinsdag 06/03/18 Donderdag 08/03/18 Vrijdag 09/03/18 Tomatengroentesoep Vissticks Bloemkool Juliennesoep Vol-au-vent met champignons

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bew egen

Gezonder eten, meer bew egen WAARSCHOOT (T23) Verbindingsweg 14 BE-9950 WAARSCHOOT Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervel-preisoep Oogballen in bloederige saus

Nadere informatie

wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! DE PANNE KLOOSTERWEG KLEUTER (Y88A) Kloosterweg 2 BE-8660 ADINKERKE Maandag 02/09/19 Dinsdag 03/09/19 Donderdag 05/09/19 Vrijdag 06/09/19 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18

Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 GES.VRIJE BASISSCHOOL LGR 1-2-3 (C60B) Latemstraat 30 BE-9830 SINT-MARTENS- LATEM Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep

Nadere informatie

Tomatensoep Kip Appelmoes Puree. Jardinièresoep Vol-au-vent met champignons Rijstmix. Tomatengroentesoep met rundsballetjes Vissticks Spinaziepuree

Tomatensoep Kip Appelmoes Puree. Jardinièresoep Vol-au-vent met champignons Rijstmix. Tomatengroentesoep met rundsballetjes Vissticks Spinaziepuree St ALENA Spanjebergstraat 1 1700 Dilbeek Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17 Seldersoep Ardens gebraad Duivelse saus Prinsessenbonen Tomatensoep Kip Appelmoes Puree Kervelpreisoep

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bew egen

Gezonder eten, meer bew egen WAARSCHOOT (T23) Verbindingsweg 14 BE-9950 WAARSCHOOT Donderdag 01/09/16 Vrijdag 02/09/16 Hesp in kaassaus Macaroni Courgettesoep Vol-au-vent met champignons Maandag 05/09/16 Dinsdag 06/09/16 Donderdag

Nadere informatie

Wie slim is eet gezond!!

Wie slim is eet gezond!! EDEWALLE (W37) Pastoor D.Vanhautestr 12 BE-8610 EDEWALLE Maandag 06/03/17 Dinsdag 07/03/17 Donderdag 09/03/17 Vrijdag 10/03/17 Tomatengroentesoep Vissticks Schorseneren Juliennesoep Vol-au-vent met champignons

Nadere informatie

Bloemkool - paprikasoep Kalkoenfilet Archiduc Cruditeiten Gekookte aardappelen. Erwtensoep Lekkerbekjes Schorseneren Puree

Bloemkool - paprikasoep Kalkoenfilet Archiduc Cruditeiten Gekookte aardappelen. Erwtensoep Lekkerbekjes Schorseneren Puree VBS ST LODEWIJK LA2 TEM 6 BOVE (X87C) Doornstraat 3 BE-8200 SINT-ANDRIES Maandag 03/10/16 Dinsdag 04/10/16 Woensdag 05/10/16 Donderdag 06/10/16 Vrijdag 07/10/16 Preisoep Kipfrietjes Ananas in currysaus

Nadere informatie

* Melk (incl. lactose) * Glutenbevattende granen. * Eieren * Selderij

* Melk (incl. lactose) * Glutenbevattende granen. * Eieren * Selderij 01/09/16 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni 02/09/16 Courgettesoep Vol-au-vent met champignons 05/09/16 Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus Preistamppot - 06/09/16 Kervel-preisoep Vissticks Spinaziepuree

Nadere informatie

7 juni : BBQ-zomermenu

7 juni : BBQ-zomermenu SINTMICHIELSSCHOOL KL (C20A) Bergstraat 34 BE9820 MERELBEKE Maandag 03/06/19 Dinsdag 04/06/19 Donderdag 06/06/19 Vrijdag 07/06/19 Tomatensoep met rundsballetjes Hesp in kaassaus Macaroni Boerensoep Koolvis

Nadere informatie

aug 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

aug 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag aug 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 sep 2017 1 Hesp in kaassaus Macaroni 2 3 4 Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus Preistamppot 5 Tomatengroente

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Donderdag 01/09/16 Vrijdag 02/09/16 Hesp in kaassaus Macaroni Courgettesoep Volauvent met champignons Maandag 05/09/16 Dinsdag 06/09/16 Donderdag

Nadere informatie

Wie slim is eet gezond!!

Wie slim is eet gezond!! KRUISHOUTEM 3+4E LEERJAAR (X16) Brugstraat 29 BE-9770 KRUISHOUTEM Maandag 06/02/17 Dinsdag 07/02/17 Donderdag 09/02/17 Vrijdag 10/02/17 Kervel-preisoep Runderbouletten Tomatensaus Wortelstamppot Tomatensoep

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Advent. Veilige Victors. Menu. Activiteitenkalender. Als je echt wil weten hoe het gaat. Traktaat bij verjaardagen

Inhoud. Voorwoord. Advent. Veilige Victors. Menu. Activiteitenkalender. Als je echt wil weten hoe het gaat. Traktaat bij verjaardagen t nieuwland december 2016 - januari 2017 Advent Patr ick Inhoud 2 Voorwoord 7 Advent 25 Menu 10 Veilige Victors 26 Activiteitenkalender 15 Als je echt wil weten hoe het gaat 21 Traktaat bij verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel/fax 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan

Nadere informatie

t Infootje Wensen Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Jaargang 8 nr 5

t Infootje Wensen Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Jaargang 8 nr 5 Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Wensen Jaargang 8 nr 5 In dit nummer: Het einde van 2018 nadert met rasse schreden, en stilaan komt 2019 dichterbij. Graag wil ik u een zeer

Nadere informatie

wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! Gvb Zomergem - klt (T26A) Oude Staatsbaan 64 BE-9930 ZOMERGEM Maandag 02/09/19 Dinsdag 03/09/19 Donderdag 05/09/19 Vrijdag 06/09/19 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus

Nadere informatie

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17 KRUISHOUTEM 3+4E LEERJAAR (X16) Brugstraat 29 BE-9770 KRUISHOUTEM Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17 Seldersoep Ardens gebraad Duivelse saus Prinsessenbonen Tomatensoep

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

INFO VOOR OUDERS april - mei 2018 Licht...

INFO VOOR OUDERS april - mei 2018 Licht... www.sintvic.be Licht... Sportnieuws! Pittige Pasen Fietslessen lagere school De laatste week van maart hebben alle kinderen van de lagere school tijdens de fietslessen opnieuw kunnen oefenen op hun fietsvaardigheden.

Nadere informatie

Vrolijke feestdagen!

Vrolijke feestdagen! VRIJE GES.ZELFST. KLEUTERSCHOOL (A26) Kloosterstraat 28 BE-9988 WATERVLIET Maandag 03/12/18 Dinsdag 04/12/18 Donderdag 06/12/18 Vrijdag 07/12/18 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatengroentesoep

Nadere informatie

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17

Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17. Maandag 16/01/17 Dinsdag 17/01/17 Donderdag 19/01/17 Vrijdag 20/01/17 Vbs St Jozefsinstituut (X79) Annuntiatenstraat 54B BE-8000 BRUGGE Maandag 09/01/17 Dinsdag 10/01/17 Donderdag 12/01/17 Vrijdag 13/01/17 Seldersoep Ardens gebraad Duivelse saus Prinsessenbonen Tomatensoep

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019

MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019 MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 4/02 DINSDAG 5/02 DONDERDAG 7/02 PREISOEP KOMKOMMERSOEP WORTELSOEP GEVOGELTEROLLADE VOL AU VENT GEHAKTBALLETJES VEENBESSENSAUS GESTOOFDE

Nadere informatie

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! GBS "Echo" - klt (D76A) Ouburg 25 BE-9200 OUDEGEM Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten Tomatensaus Preistamppot

Nadere informatie

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe!

Het Hanssens Catering team wenst jullie een fijn & gezond schooljaar toe! DE PANNE KLOOSTERWEG KLEUTER (Y88A) Kloosterweg 2 BE-8660 ADINKERKE Maandag 03/09/18 Dinsdag 04/09/18 Donderdag 06/09/18 Vrijdag 07/09/18 Tomatensoep Hesp in kaassaus Macaroni Seldersoep Runderbouletten

Nadere informatie

Wie slim is eet gezond!!

Wie slim is eet gezond!! VBS ST LODEWIJK KLEUTER BENEDE (X87A) Doornstraat 3 BE-8200 SINT-ANDRIES Maandag 06/02/17 Dinsdag 07/02/17 Donderdag 09/02/17 Vrijdag 10/02/17 Kervel-preisoep Runderbouletten Tomatensaus Wortelstamppot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Voorbije activiteiten

Voorbije activiteiten Nieuwsbrief 04.01.2019 Beste ouders, Het nieuwe jaar is ondertussen alweer bijna een week oud. Via deze weg wens ik u allen een gezond en voorspoedig 2019 toe. De batterijen van zowel leerlingen als leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Nieuwsbrief mei 2015 Vrije Kleuterschool Duizendvoet Dwarsstraat 1a, 9160 Lokeren Tel 09/349.44.23 directie@duizendvoet.be www.duizendvoet.be Onze-Lieve-Vrouwcollege Lagere school Heilig Hartlaan 1B, 9160

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Je Peuter mag nu naar school

Je Peuter mag nu naar school Je Peuter mag nu naar school Binnenkort gaat je kind voor het eerst naar school. Een grote stap voor je kind en voor jou. Een nieuwe situatie, die veel vragen kan oproepen. Elke dag vroeg opstaan, het

Nadere informatie

Kleur uw dag met groenten en fruit

Kleur uw dag met groenten en fruit GBS DE KIEM SKL KLT (L27A) Nieuwbaan 6 BE1742 SINTKATHERINA LOMBEEK Maandag 09/11/15 Dinsdag 10/11/15 Donderdag 12/11/15 Vrijdag 13/11/15 Groentesoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Aspergesoep Vissticks

Nadere informatie

9 juni : BBQ-zomermenu

9 juni : BBQ-zomermenu EDEWALLE (W37) Pastoor D.Vanhautestr 12 BE-8610 EDEWALLE Donderdag 02/06/16 Vrijdag 03/06/16 Seldersoep Kalkoenfilet Veenbessensaus Cruditeiten Kervel-preisoep Kippenhaasje Ananas Rijst met groentengarnituur

Nadere informatie

Aan allen een gezond & gelukkig nieuwjaar!

Aan allen een gezond & gelukkig nieuwjaar! KLOOSTERWEG L (J31B) Kloosterweg 1 BE1640 SINTGENESIUS RODE Maandag 07/01/19 Dinsdag 08/01/19 Donderdag 10/01/19 Vrijdag 11/01/19 Seldersoep Varkensgebraad Mosterdsaus Spinaziepuree Tomatensoep Kip Appelmoes

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie