De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10."

Transcriptie

1 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Gemeente De Bilt T.a.v. de heer B. Quaak Postbus AH Bilthoven Pythagoraslaan 101 Postbus TH Utrecht Tel Fax Datum 18 maart 2008 Team Bodemsanering Nummer 2008INT Referentie G. de Wolff Uw brief van - Doorkiesnummer Uw nummer - Faxnummer Bijlage - adres bodemloket@provincie-utrecht.nl Onderwerp Beschikking saneringsplan Groenekanseweg Ongenummerd te Bilthoven, code UT0310/00025 Geachte heer Quaak, 1 Inleiding Wij, Gedeputeerde Staten van Utrecht, hebben op 1 oktober 2007 een melding als bedoeld in artikel 28 van de Wet bodembescherming (Wbb) ontvangen van Gemeente De Bilt. De melder is voornemens de ernstige bodemverontreiniging ter plaatse van het perceel gelegen aan de Groenekanseweg Ongenummerd in Bilthoven (gemeente de Bilt) te saneren dan wel handelingen te verrichten als gevolg waarvan de verontreiniging van de bodem wordt verminderd of verplaatst. Bij brief van 30 oktober 2007 met kenmerk 2007INT hebben wij aangegeven dat bovenstaande rapporten nog niet volledig waren en hebben de beslistermijn geschorst met 12 weken. De ontbrekende gegevens zijn 21 januari 2008 bij ons binnengekomen. Vanaf dat moment is de beslistermijn weer hervat. Bij deze melding zijn diverse bodemonderzoeksrapporten en een saneringsplan gevoegd. Deze rapporten (en eventueel andere relevante stukken) zijn opgesomd in paragraaf 4.1 van deze beschikking. Het kadastrale perceel waarvan de bodem is onderzocht en waar verontreiniging is aangetoond, is: Kadastrale gemeente Sectie Nummer De Bilt F 1243 De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

2 2 2 Beschikking De hierboven bedoelde bodemonderzoeksrapporten, het saneringsplan en de aanvullende gegevens hebben wij op volledigheid en op inhoud beoordeeld. Aan de hand van deze gegevens besluiten wij het volgende. Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. Gelet op het huidige of het toekomstige gebruik van deze ernstige verontreinigde bodem is er geen sprake van zodanige risico s voor mens, ecosysteem en/of verspreiding van de verontreiniging dat spoedige sanering als bedoeld in artikel 37 van de Wbb, noodzakelijk is. Op grond van artikel 39 lid 2 van de Wbb stemmen wij in met het saneringplan. Met toepassing van dit artikellid hebben wij in hoofdstuk 5 van deze beschikking voorschriften aan onze instemming verbonden. 3 Inspraak Met betrekking tot deze melding is de procedure gevolgd van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De ontwerpbeschikking, de bijbehorende rapporten en de daarop betrekking hebbende stukken zijn gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegd. Belanghebbenden hebben gedurende deze periode hun zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren kunnen brengen. Er zijn geen schriftelijke of mondelinge zienswijzen ingebracht. Overeenkomstig artikel 28 lid 5 van de Wbb hebben wij Burgemeester en Wethouders van De Bilt van de melding op de hoogte gesteld. Het definitieve besluit wordt kenbaar gemaakt in een plaatselijk huis-aanhuisblad. 4 Overwegingen die ten grondslag liggen aan deze beschikking 4.1 Rapporten De volgende rapporten liggen ten grondslag aan deze beschikking: Orienterend bodemonderzoek op het terrein van het M.C. de Bilt, opgesteld door CSO Adviesbureau, rapportnummer , 4 februari 1992; Verslag van het nader bodemonderzoek op het terrein van M.C. de Bilt te de Bilt, opgesteld door Ecolyse Nederland B.V., referentie: D , 21 januari 1993; Verslag van het nader bodemonderzoek tweede fase op het terrein van M.C. de Bilt te de Bilt, opgesteld door Ecolyse Nederland B.V., referentie: D , 16 juni 1993; Verkennend Milieukundig Bodemonderzoek Groenekanseweg 150 te De Bilt, opgesteld door Centraal Bodemkundig Bureau, referentie , 30 maart 2000;

3 3 Nader bodemonderzoek Asbest O-NEN 5707 Mobilisatieterrein De Bilt Groenekanseweg 150 De Bilt, opgesteld door Prokam Milieutechnisch Adviesbureau, referentie: A GRO/DOM, 21 oktober 2002; Aanvullend bodemonderzoek vm. stortplaats op Larenstein in De Bilt, opgesteld door CSO Adviesbureau. referentie: 05.L196.20, 16 maart 2006; 2 e Aanvullend bodemonderzoek vm. stortplaats Larenstein Groenekanseweg 150 De Bilt, opgesteld door CSO Adviesbureau, referentie: 05.L196.20, 1 augustus 2007; Saneringsplan vm. stortplaats Larenstein Groenekanseweg 150 te De Bilt, opgesteld door CSO Adviesbureau, referentie: 05.L090.40, 1 augustus 2007; Aanvulling op het saneringsplan voormalige stortplaats Larenstein aan de Groenekanseweg 195 te Groenekan, opgesteld door CSO Adviesbureau, referentie: 05.L090, 17 januari Toetsingskader geval van ernstige bodemverontreiniging Van een geval van verontreiniging is sprake indien de verontreiniging van de bodem betrekking heeft op grondgebieden die vanwege die verontreiniging, de oorzaak of de gevolgen daarvan in technische, organisatorische en ruimtelijke zin met elkaar samenhangen (zie artikel 1 van de Wbb). Van een geval van ernstige bodemverontreiniging is sprake indien in minimaal 25 m 3 bodemvolume in het geval van grond- of sedimentverontreiniging of in 100 m 3 bodemvolume in het geval van grondwaterverontreiniging voor tenminste één stof de gemiddelde gemeten concentratie hoger is dan de interventiewaarde (zie Circulaire bodemsanering van 1 mei 2006, Stcrt.2006, 83), alsmede de Circulaire Streef en interventiewaarden bodemsanering van 4 februari 2000 (Stcrt. 24 februari 2000)). 4.3 Verontreinigingen grond en grondwater De locatie betreft een braakliggend terrein, voorheen het mobilisatiecomplex van Defensie. Op de locatie waren militaire opslagplaatsen (die in de periode januari t/m maart 2006 zijn gesloopt) en een bunker aanwezig. De funderingen (voornamelijk aanwezig onder de voormalige buitenmuren, aanwezig tot 0,8 m-mv) zijn bij de sloop blijven zitten. De bunker is nog aanwezig op de locatie. Op de locatie heeft een ondergrondse opslagtank (bij gebouw L3) gelegen. Deze is reeds verwijderd. Daarnaast hebben op de locatie tussen 1947 en 1957 stortactiviteiten plaatsgevonden. Hierbij zijn diverse materialen als bouw- en sloopafval, maar ook specifiek ziekenhuisafval, verwerkt. Uit de hierboven aangehaalde (bodemonderzoeks)rapporten blijkt dat in de grond op het in paragraaf 1 genoemde perceel stortmateriaal wordt aangetroffen over oppervlakte van circa m 2. De stort blijkt gemiddeld 1,4 meter diep te zijn en heeft een afdeklaag met een dikte van gemiddeld 0,6 meter. De kwaliteit van de afdeklaag varieert maar de afdeklaag is overwegend sterk verontreinigd met zware metalen en plaatselijk matig verontreinigd met Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen (PAK). In de afdeklaag wordt tevens asbest aangetroffen (maximaal aangetroffen gehalte van 59 mg/kg (gewogen)).

4 4 Het stortmateriaal zelf bestaat met name uit puin, aardewerk en glas. Het stortmateriaal is sterk verontreinigd met zware metalen. In één sleuf is een gehalte asbest van 101 mg/kg (gewogen) aangetroffen. De grond onder de stort is niet verontreinigd. In het grondwater zijn in het verleden plaatselijk zink en lood aangetroffen boven de interventiewaarden. Recent onderzoek toont aan dat in het grondwater slechts een licht verhoogde concentratie chroom wordt aangetroffen. Buiten de contouren van de stort worden eveneens licht verhoogde concentraties chroom en plaatselijk cadmium en/of zink aangetroffen. Ter controle zijn onder een aantal wegen en gebouwen monsters genomen en geanalyseerd. Er blijkt dat onder deze verhardingen geen verontreiniging wordt aangetroffen. Er heeft echter geen onderzoek ter plaatse van alle voormalige gebouwen/verhardingen plaatsgevonden. Er wordt vanuit gegaan dat de verkregen gegevens representatief zijn voor die delen waar (nog) geen onderzoek heeft plaatsgevonden en dat onder de nog aanwezige funderingen en wegen geen verontreiniging aanwezig is. Uit de analyseresultaten blijkt dat zware metalen (met name koper, lood en zink), PAK en asbest zijn aangetroffen in gemiddelde concentraties die hoger zijn dan de vastgestelde interventiewaarden. De aangetroffen verontreinigingen in zowel de grond als het grondwater hangen in technische, organisatorische en ruimtelijke zin met elkaar samen (gerelateerd aan de stort). De omvang van de verontreinigingen in de grond is op basis van de interventiewaardecontour aangegeven op de kadastrale kaart die in hoofdstuk 10 bij deze beschikking is gevoegd. Conclusie Omdat de gemiddelde concentratie zware metalen (met name koper, lood en zink), PAK en asbest gemeten in grond in minimaal 25 m 3 hoger is dan de interventiewaarde voor deze stoffen is er sprake van een geval van ernstige bodemverontreiniging. De verrichte bodemonderzoeken voldoen naar het oordeel van ons college aan de daartoe bij of krachtens de Wbb gestelde eisen. 4.4 Risicobeoordeling, spoedeisendheid en saneringstijdstip Het toetsingskader voor de risicobeoordeling is vastgelegd in de Circulaire bodemsanering 2006 van 1 mei 2006 (Stcrt.2006, 83). De standaard en locatiespecifieke risicobeoordeling betreffen de vraag of de aangetroffen ernstige verontreiniging al dan niet onaanvaardbare risico s oplevert voor de mens, het ecosysteem of van verspreiding, gelet op de huidige of toekomstige gebruiksfunctie van het onderhavige perceel. Uit de standaard risicobeoordeling zoals deze is uitgevoerd door het adviesbureau en opgenomen in het saneringsplan blijkt dat er geen sprake is van risico s voor mens, ecosysteem en/of verspreiding van de verontreiniging. 5 Saneringsdoelstelling 5.1 Algemeen De saneringsdoelstelling dient er volgens artikel 38 van de Wbb primair op gericht te zijn:

5 5 de verontreinigde bodem in ieder geval geschikt te maken voor de gebruiksfunctie; het risico van verspreiding van de verontreiniging zoveel mogelijk te beperken; de nazorg en gebruiksbeperkingen, bedoeld in artikel 39d van de Wbb zoveel mogelijk te beperken. In artikel 39 van de Wbb en artikel 6.3 van de Provinciale Milieuverordening Utrecht (PMV) is voorgeschreven waaraan een saneringsplan moet voldoen. 5.2 Immobiele verontreiniging en bodemgebruikswaarde Op dit moment is de locatie braakliggend. In de toekomst wordt de locatie gebruikt als bedrijfsterrein. De voormalige stortplaats wordt verwijderd. Er wordt gesaneerd tot extensief gebruikt (openbaar) groen (bodemgebruiksvorm II). De doelstelling wordt bereikt door: - ontgraving van de verontreiniging waarbij de stortlaag volledig wordt verwijderd. In totaal zal circa m 3 verontreinigd materiaal vrijkomen waarvan m 3 stortmateriaal en m 3 deklaag; - er wordt vanuit gegaan dat het vrijgekomen materiaal uit de deklaag wordt gezeefd. Naar verwachting zal circa 10% bestaan uit grove fractie (1.590 m 3 asbesthoudend puin/afval) en 90% uit gezeefde grond m 3 ; - het materiaal uit de stortlaag circa m 3 ( ton) wordt direct afgevoerd. Het vrijkomende asbesthoudende puin/afval wordt gestort bij een erkende stortplaats, de overige partijen worden afgevoerd naar een erkend verwerker; - na ontgraving worden conform het VKB Protocol 6001 monsters genomen van de de putbodem en -wanden ter controle van het eindresultaat; - er wordt vanuit gegaan dat onder de wegen en gesloopte panden geen sanering hoeft plaats te vinden. Dit wordt tijdens de uitvoering nog geverifieerd door middel van een eindbemonstering conform de BRL6000 als de nog aanwezige funderingen zijn verwijderd; - als aan de saneringsdoelstelling wordt voldaan wordt de put aangevuld met grond die wat betreft de saneringsparameters voldoet aan de saneringsdoelstelling. Voor de overige parameters dient te worden voldaan aan categorie 1 van het bouwstoffenbesluit. In totaal wordt circa m 3 grond ter aanvulling aangevoerd. De verwachting is dat na verwijdering van de het stortmateriaal de aanwezig grondwaterverontreiniging volledig wordt verwijderd. Ter controle worden na de afronding van de grondsanering 5 peilbuizen, waarvan 1 in de stort en 4 in alle windrichtingen net buiten de contouren van de stort opnieuw geplaatst, bemonsterd en geanalyseerd op het NEN-pakket. Het grondwater wordt tweemaal onderzocht, twee maanden na afloop van de grondsanering en nogmaals 1 jaar later. Als er geen concentraties boven de tussenwaarde worden aangetroffen wordt de sanering als afgerond beschouwd. Indien onverhoopt toch concentraties boven de tussenwaarde worden aangetroffen zal in overleg met het bevoegd gezag bekeken worden of en zoja welke maatregelen genomen moeten worden.

6 6 5.3 Nazorg en gebruiksbeperkingen (globaal) Indien na sanering ernstig verontreinigde grond op het bovengenoemde perceel achterblijft rust een nazorgverplichting op de saneerder. De nazorgverplichting houdt het volgende in: Het regelmatig inspecteren van de voorzieningen die ter uitvoering van de sanering zijn aangebracht; Het instandhouden en onderhouden alsmede waar nodig herstellen, verbeteren of vervangen van die voorzieningen. Conclusie Het saneringsplan voldoet aan de eisen die bij of krachtens de Wbb zijn gesteld. 6 Saneringsuitvoering De sanering wordt, indien van toepassing, uitgevoerd overeenkomstig: de Beoordelingsrichtlijn uitvoering bodemsanering: BRL SIKB 7000 van de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB); het SIKB protocol 7001: Uitvoering van landbodemsanering met conventionele methoden; het SIKB protocol 7002: Uitvoering van landbodemsanering met in-situ methoden. De onderzoeken, de uitvoering van de sanering en de milieukundige begeleiding als bedoeld in deze beschikking dienen te worden uitgevoerd door een persoon of instelling die op grond van het Besluit uitvoeringskwaliteit bodembeheer (Kwalibo) beschikt over een erkenning voor het uitvoeren van de betrokken werkzaamheden. 7 Melding start en wijzigingen saneringswerkzaamheden In verband met een mogelijk controlebezoek van één van onze medewerkers dient het tijdstip van de feitelijke aanvang van de bodemsanering ten minste 1 week voor dat tijdstip bij ons college te worden gemeld. Dat kan: schriftelijk: Gedeputeerde Staten van Utrecht, team Bodem, Water en Natuur, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht, of per fax: via de fax van het team Bodem, Water en Natuur, of per handhavingbodem@provincie-utrecht.nl Tevens dient u bij deze melding de volgende gegevens aan te leveren: geplande einddatum van de sanering; de naam van de aannemer die de saneringswerkzaamheden gaat uitvoeren; de naam van het bureau en de persoon die de saneringswerkzaamheden milieukundig begeleidt. Indien u vooraf of tijdens de werkzaamheden wilt of moet afwijken van het saneringsplan, dan dient u ons direct hiervan op de hoogte te stellen. Ook dit dient u te doen bij het team Bodem, Water en Natuur, via één van bovengenoemde mogelijkheden. Daarnaast attenderen wij u erop, dat bij onvoorziene omstandigheden tijdens de uitvoering van de sanering, met ons overlegd dient te worden.

7 7 8 Opslag en aan- en afvoer van grond De tijdelijke opslag van verontreinigde grond dient minimaal te voldoen aan de volgende eisen: Het is niet toegestaan een depot voor de opslag van bij de sanering vrijkomend materiaal in werking te hebben na het beëindigen van de grondsanering. Het is niet toegestaan partijen verontreinigde grond van verschillende kwaliteit en samenstelling te mengen. Partijen verontreinigde grond dienen naar aard, samenstelling en verontreiniging in te onderscheiden deelpartijen te worden opgeslagen. Tussen deze deelpartijen dient een afstand van ten minste één meter te worden aangehouden of een fysieke scheidingswand te worden aangebracht. Vrijgekomen asbesthoudende grond of bodemmateriaal dient uiterlijk vier werkweken na het vrijkomen afgevoerd te worden naar een erkende verwerker. 9 Milieukundig begeleiding De werkzaamheden worden milieukundig begeleid. De milieukundige begeleiding wordt, indien van toepassing, uitgevoerd overeenkomstig: de beoordelingsrichtlijn milieukundige begeleiding: BRL SIKB 6000 van de SIKB; het VKB-protocol 6001: Milieukundige begeleiding en evaluatie landbodemsanering met conventionele methoden van de SIKB; het VKB-protocol 6002: Milieukundige begeleiding en evaluatie landbodemsanering met in situ methoden. De milieukundig toezichthouder dient, in uw opdracht, na afloop van de sanering een evaluatierapport op te stellen dat voldoet aan de eisen van de provincie Utrecht. U dient het evaluatierapport in ieder geval binnen 3 maanden na afloop van de bodemsanering bij ons college in te dienen, in drievoud. Het verslag kan worden gezonden aan de provincie Utrecht, afdeling Vergunningverlening, team Bodemsanering, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht. 10 Kadastrale inschrijving Krachtens het bepaalde in artikel 55 Wbb zal ons college een afschrift van dit besluit, met een kadastrale kaart van het perceel waarop dit besluit betrekking heeft, ter inschrijving aanbieden aan de Rijksdienst van het Kadaster en de Openbare Registers. Het besluit wordt ingeschreven op basis van de interventiewaarde-contour van de verontreiniging in de grond. Deze contour is weergegeven op bijgevoegde kadastrale tekening. Het te registreren kadastrale perceel is: Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte De Bilt F

8 8 Sterk verontreinigd perceelsgedeelte 11 Beroep Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20900, 2500 EA, Den Haag. Daarvoor is een griffierecht verschuldigd van 145,- voor een natuurlijk persoon en van 288,- voor een rechtspersoon. Indien beroep is ingesteld, kan ook om een verzoek om een voorlopige voorziening worden gevraagd als er tijdelijke maatregelen nodig zijn waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarbij is hetzelfde griffierecht opnieuw verschuldigd. Onder vermelding van de code UT0310/00025 kan over deze beschikking nadere informatie worden gevraagd bij het team Bodemsanering van onze provincie, telefonisch bereikbaar: Hoogachtend, Gedeputeerde Staten van Utrecht, namens hen, mr. D.A.E. van Egmond-Bleumink afdelingsmanager Vergunningverlening

9 9 Een kopie van deze brief is verzonden naar: - Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, t.a.v. de heer E. de Wilde, Postbus 550, 3990 GJ Houten; - Gemeente De Bilt p/a Milieudienst Zuid-oost Utrecht, t.a.v. de heer R. Kockelkoren, Postbus 461, 3700 AL Zeist; - CSO adviesbureau, t.a.v. de heer M.H.M. van Gelderen, Postbus 2, 3980 CA Bunnik; - Gemeente De Bilt, t.a.v. mevrouw E. van Wel, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven; - Mw. Van Strijland, Groenekanseweg 195, 3737 AE Groenekan; - Kadaster t.a.v. WKPB-team, Postbus 9015, 6800 DT Arnhem.

10 10 Verklaring van eensluidendheid Ondergetekende, Dina Aleida Euphemia van Egmond, afdelingsmanager van de afdeling Vergunningverlening van de provincie Utrecht, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht, verklaart dat dit afschrift eensluidend is met het ter inschrijving aangeboden stuk. Utrecht, 18 maart 2008 Mr. D.A.E. van Egmond-Bleumink Afdelingsmanager Vergunningverlening De beschikking 2008INT met datum 18 maart 2008 is verstuurd op:

Aan: VvE Diensten Nederland Eindhoven BV VvE Hoofdsplitsing Het Slot te Bunnik T.a.v. de heer T. van Gurp Verdunplein 2 5627 SZ Eindhoven

Aan: VvE Diensten Nederland Eindhoven BV VvE Hoofdsplitsing Het Slot te Bunnik T.a.v. de heer T. van Gurp Verdunplein 2 5627 SZ Eindhoven 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: VvE Diensten Nederland Eindhoven BV VvE Hoofdsplitsing Het Slot te Bunnik T.a.v. de heer T. van Gurp Verdunplein 2 5627 SZ Eindhoven Pythagoraslaan 101 Postbus 80300

Nadere informatie

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb.

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: De Elf Provinciën BV T.a.v. de heer G. Haverkamp Bisonspoor 4005 3605 LV MAARSSEN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De deelsaneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

De deelsaneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Leo Lagemaat Verhuur BV T.a.v. de heer L. van de Lagemaat Bosmanskamp 5 4191 MS Geldermalsen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: Gemeente Woudenberg T.a.v. de heer M. Sengers Postbus EA Woudenberg. Geachte heer Sengers,

Aan: Gemeente Woudenberg T.a.v. de heer M. Sengers Postbus EA Woudenberg. Geachte heer Sengers, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Gemeente Woudenberg T.a.v. de heer M. Sengers Postbus 16 3930 EA Woudenberg Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Kadastrale gemeente Sectie Nummer IJsselstein C 1048 (terrein Terberg) IJsselstein C 1216 (trottoir)

Kadastrale gemeente Sectie Nummer IJsselstein C 1048 (terrein Terberg) IJsselstein C 1216 (trottoir) 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Terberg Exploitatie Mij BV T.a.v. de heer A.C. van Kats Postbus 202 3400 AE IJSSELSTEIN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Ter plaatse van de hierboven genoemde percelen is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb.

Ter plaatse van de hierboven genoemde percelen is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Slender You Woudenberg t.a.v. mevr. J.H. van Voskuilen Stationsweg West 54 3931 ET Woudenberg Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: Albucon BV T.a.v. de heer J. Ruizendaal Postbus CC Zeist. Geachte heer Ruizendaal,

Aan: Albucon BV T.a.v. de heer J. Ruizendaal Postbus CC Zeist. Geachte heer Ruizendaal, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Albucon BV T.a.v. de heer J. Ruizendaal Postbus 2123 3700 CC Zeist Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: de heer L. Kruimer en mw. M. Pisamai Jaigla Plaswijk AV VINKEVEEN. Geachte heer Kruimer en mevrouw Pisamai Jaigla,

Aan: de heer L. Kruimer en mw. M. Pisamai Jaigla Plaswijk AV VINKEVEEN. Geachte heer Kruimer en mevrouw Pisamai Jaigla, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: de heer L. Kruimer en mw. M. Pisamai Jaigla Plaswijk 30 3645 AV VINKEVEEN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: VOBI B.V. Aannemingsmaatschappij T.a.v. de heer R. de Rijk Spoorlaan EK Vinkeveen. Geachte heer De Rijk,

Aan: VOBI B.V. Aannemingsmaatschappij T.a.v. de heer R. de Rijk Spoorlaan EK Vinkeveen. Geachte heer De Rijk, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: VOBI B.V. Aannemingsmaatschappij T.a.v. de heer R. de Rijk Spoorlaan 31 3645 EK Vinkeveen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: Maatschap J. Floor, N.L. de Bruin en J.J. Floor Achtersloot NZ IJsselstein. Geachte heren Floor en mevrouw De Bruin,

Aan: Maatschap J. Floor, N.L. de Bruin en J.J. Floor Achtersloot NZ IJsselstein. Geachte heren Floor en mevrouw De Bruin, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Maatschap J. Floor, N.L. de Bruin en J.J. Floor Achtersloot 190 3401 NZ IJsselstein Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink,

Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink, Dienst Water en Milieu Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus 513 37 AM Zeist Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl Datum

Nadere informatie

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer adres Onderwerp

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer  adres Onderwerp VERzm\'nr:-~1 1 2 ~OV. 2009 Afdeling Vergunningverlening Aan: Provincie Utrecht, afd. Bodem en Water T.a.v. de heer H. de Waal Postbus 80300 3508 TH UTRECHT Pythagoraslaan JO1 Postbus 80300 3508 TH Utrecht

Nadere informatie

Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer T. Bussink Postbus GV Utrecht. Geachte heer Bussink,

Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer T. Bussink Postbus GV Utrecht. Geachte heer Bussink, Afdeling Vergunningverlening Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer T. Bussink Postbus 2809 3500 GV Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Afdeling Vergunningverlening

Afdeling Vergunningverlening Afdeling Vergunningverlening Aan: De Ridder B.V. T.a.v. de heer R. de Ridder Soesterbergsestraat 6d 3768 EH SOEST Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 1003 3740 BA Baarn. Geachte heer Stolp,

Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 1003 3740 BA Baarn. Geachte heer Stolp, Dienst Water en Milieu Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 13 374 BA Baarn Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl Datum

Nadere informatie

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan ] 0] Postbus 80300 Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 1003 3740 BA Baarn 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589] 11 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De ligging van deze percelen is aangegeven op de kadastrale kaart in bijlage 1.

De ligging van deze percelen is aangegeven op de kadastrale kaart in bijlage 1. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer J. van Leeuwen Postbus 2809 3500 GV Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: de heer D.W. Cazant Gieltjesdorp 28 3628 EK Kockengen. Geachte heer Cazant,

Aan: de heer D.W. Cazant Gieltjesdorp 28 3628 EK Kockengen. Geachte heer Cazant, Afdeling Vergunningverlening Aan: de heer D.W. Cazant Gieltjesdorp 28 3628 EK Kockengen Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 16

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking. KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus AA Volendam. Geachte heer Visscher,

1 Inleiding. 2 Beschikking. KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus AA Volendam. Geachte heer Visscher, Dienst Water en Milieu KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus 15 1130 AA Volendam Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer J. van Leeuwen Postbus GV Utrecht. Geachte heer Van Leeuwen,

Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer J. van Leeuwen Postbus GV Utrecht. Geachte heer Van Leeuwen, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Stichting Bodemsanering NS T.a.v. de heer J. van Leeuwen Postbus 2809 3500 GV Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Aan: Van Dijk Bedrijven Holding B.V. T.a.v. N. van Dijk Heldamweg GX Harmelen. Geachte heer Van Dijk,

Aan: Van Dijk Bedrijven Holding B.V. T.a.v. N. van Dijk Heldamweg GX Harmelen. Geachte heer Van Dijk, Dienst Water en Milieu Aan: Van Dijk Bedrijven Holding B.V. T.a.v. N. van Dijk Heldamweg 1 3481 GX Harmelen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden T.a.v. de heer G.J.W. Velis Postbus GJ Houten. Geachte heer Velis,

1 Inleiding. Aan: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden T.a.v. de heer G.J.W. Velis Postbus GJ Houten. Geachte heer Velis, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden T.a.v. de heer G.J.W. Velis Postbus 550 3990 GJ Houten Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax

Nadere informatie

Aan: Milieudienst Zuidoost Utrecht T.a.v. de heer W. Nijhof Postbus AL ZEIST. Geachte heer Nijhof,

Aan: Milieudienst Zuidoost Utrecht T.a.v. de heer W. Nijhof Postbus AL ZEIST. Geachte heer Nijhof, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Milieudienst Zuidoost Utrecht T.a.v. de heer W. Nijhof Postbus 461 3700 AL ZEIST Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Mourik Groot-Ammers B.V. T.a.v. de heer K.W. van Dam Postbus ZG Groot-Ammers. Geachte heer Van Dam,

Aan: Mourik Groot-Ammers B.V. T.a.v. de heer K.W. van Dam Postbus ZG Groot-Ammers. Geachte heer Van Dam, Dienst Water en Milieu Aan: Mourik Groot-Ammers B.V. T.a.v. de heer K.W. van Dam Postbus 2 2964 ZG Groot-Ammers Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Ter plaatse van de hierboven genoemde percelen is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb.

Ter plaatse van de hierboven genoemde percelen is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. Dienst Water en Milieu Aan: Nefkens Vastgoed Amersfoort BV T.a.v. de heer M. de Bruin Postbus 1292 38 BG Amersfoort Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Bocht van Maarssen B.V. T.a.v. de heer R.A. Werger Postbus AJ Rijssen. Geachte heer Werger,

Aan: Bocht van Maarssen B.V. T.a.v. de heer R.A. Werger Postbus AJ Rijssen. Geachte heer Werger, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Bocht van Maarssen B.V. T.a.v. de heer R.A. Werger Postbus 370 7460 AJ Rijssen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb.

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Staatsbosbeheer T.a.v. de heer A. Smit Postbus 58174 1040 HD AMSTERDAM Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Boekhout beroepsvervoer B.V. T.a.v. de heer W. Boekhout Postbus 13 3980 CA Bunnik Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Pharr Holland B.V. Industrielaan AD Veenendaal. Geachte heer/mevrouw,

Aan: Pharr Holland B.V. Industrielaan AD Veenendaal. Geachte heer/mevrouw, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Pharr Holland B.V. Industrielaan 38 3903 AD Veenendaal Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus ZG MONTFOORT. Geachte heer Dronkert,

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus ZG MONTFOORT. Geachte heer Dronkert, Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus 41 3417 ZG MONTFOORT Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De bodemverontreiniging is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 5.

De bodemverontreiniging is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 5. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Provincie Utrecht Afdeling Bodem en Water ir. A.A.M. Valkonet, afdelingsmanager Bodem en Water Postbus 80300 3508 TH Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH

Nadere informatie

Aan: Prorail T.a.v. de heer A.J.M. van Laarhoven Postbus GA Utrecht. Geachte heer Van Laarhoven,

Aan: Prorail T.a.v. de heer A.J.M. van Laarhoven Postbus GA Utrecht. Geachte heer Van Laarhoven, Dienst Water en Milieu Aan: Prorail T.a.v. de heer A.J.M. van Laarhoven Postbus 2038 3500 GA Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De melder is voornemens deze twee gevallen van ernstige bodemverontreiniging te saneren.

De melder is voornemens deze twee gevallen van ernstige bodemverontreiniging te saneren. Dienst Water en Milieu Aan: J.C. van Kooten T.a.v. de heer J. Van Kooten Achtergracht 48 1381 BP Weesp Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij B.V. T.a.v. de heer O. Kamerbeek Postbus AH IJSSELSTEIN UT. Geachte heer Kamerbeek,

Aan: Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij B.V. T.a.v. de heer O. Kamerbeek Postbus AH IJSSELSTEIN UT. Geachte heer Kamerbeek, Afdeling Vergunningverlening Aan: Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij B.V. T.a.v. de heer O. Kamerbeek Postbus 314 34 AH IJSSELSTEIN UT Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Beschikking

1. Inleiding. 2. Beschikking Dienst Water en Milieu Aan: Vianen Kozijntechniek BV T.a.v. de heer G. Roest Postbus 83 3417 ZH Montfoort Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

De saneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

De saneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Berghare Projecten I BV T.a.v. de heer W. van der Vlist Hogedijk 134 2861 GE Bergambacht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

Deze bodemsanering is uitgevoerd op de locatie kadastraal bekend als: Kadastrale gemeente Sectie Nummer De Bilt D 7723

Deze bodemsanering is uitgevoerd op de locatie kadastraal bekend als: Kadastrale gemeente Sectie Nummer De Bilt D 7723 1 Afdeling Handhaving Aan: Gemeente De Bilt T.a.v. de heer J. Dijkkamp Postbus 300 3720 AH Bilthoven Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Op de kadastrale kaart die aan deze beschikking is gehecht, is deze deelsaneringslocatie aangegeven.

Op de kadastrale kaart die aan deze beschikking is gehecht, is deze deelsaneringslocatie aangegeven. Aan: Rotij Projecten BV T.a.v. de heer G.J. ten Brink Postbus 252 7460 AG Rijssen Datum 1 november 2006 Sector Bodemsanering Nummer 2006WEM004595i Referentie C.P. Nieman Uw brief van - Doorkiesnummer 030

Nadere informatie

Aan: INBU BV T.a.v. de heer G. van de Geest De Kleine Pol VV BUNSCHOTEN SPAKENBURG. Geachte heer Van de Geest,

Aan: INBU BV T.a.v. de heer G. van de Geest De Kleine Pol VV BUNSCHOTEN SPAKENBURG. Geachte heer Van de Geest, Dienst Water en Milieu Aan: INBU BV T.a.v. de heer G. van de Geest De Kleine Pol 6 3751 VV BUNSCHOTEN SPAKENBURG Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en spoed Kanonsdijk nabij 7 Maartensdijk

- beschikking - vaststelling ernst en spoed Kanonsdijk nabij 7 Maartensdijk - beschikking - vaststelling ernst en spoed Kanonsdijk nabij 7 Maartensdijk datum 5 april 2006 nummer 2006WEM001445i bijlagen kadastrale kaart sector referentie locatiecode Bodemsanering Monica Kwakkelstein

Nadere informatie

De deelsaneringslocaties zijn aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

De deelsaneringslocaties zijn aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Rabo Bouwfonds B.V. T.a.v. de heer R. Hidding Postbus 15 3870 DA Hoevelaken Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gedide B.V. T.a.v. A. van Opijnen Bochumstraat EK Deventer. Geachte heer, mevrouw Van Opijnen,

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gedide B.V. T.a.v. A. van Opijnen Bochumstraat EK Deventer. Geachte heer, mevrouw Van Opijnen, Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Gedide B.V. T.a.v. A. van Opijnen Bochumstraat 6 7418 EK Deventer Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan CD Zeist. Geachte heer Van den Bosch,

1 Inleiding. Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan CD Zeist. Geachte heer Van den Bosch, 1 Afdeling Handhaving Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan 97 3707 CD Zeist Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie (vml. DGW&T) T.a.v. de heer J. van Heemskerk Postbus RA UTRECHT

1 Inleiding. Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie (vml. DGW&T) T.a.v. de heer J. van Heemskerk Postbus RA UTRECHT Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie (vml. DGW&T) T.a.v. de heer J. van Heemskerk Postbus 8002 3503 RA UTRECHT Tel. 030-2589111

Nadere informatie

Het kadastrale perceel waarvan de waterbodem is onderzocht en waar verontreiniging is aangetoond, is: Kadastrale gemeente Sectie Nummer Abcoude B 3819

Het kadastrale perceel waarvan de waterbodem is onderzocht en waar verontreiniging is aangetoond, is: Kadastrale gemeente Sectie Nummer Abcoude B 3819 Afdeling Vergunningverlening Aan: Combinatie A2 HoMa v.o.f. T.a.v. de heer O. Diepenmaat Stationsweg 105 3621 LK BREUKELEN UT Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE. Geachte heer / mevrouw,

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE. Geachte heer / mevrouw, 1 Afdeling Handhaving Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten. Geachte heer De Jong,

1 Inleiding. Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten. Geachte heer De Jong, 1 Afdeling Handhaving Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Altena T.a.v. de heer H. Altena Insingerstraat 76 3766 MC Soest. Geachte heer Altena,

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Altena T.a.v. de heer H. Altena Insingerstraat 76 3766 MC Soest. Geachte heer Altena, 1 Afdeling Handhaving Aan: Altena T.a.v. de heer H. Altena Insingerstraat 76 3766 MC Soest Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

beschikking vaststelling ernst en spoed bodemverontreiniging Breudijk 42 Harmelen (gemeente Woerden) UT0632/ Inleiding

beschikking vaststelling ernst en spoed bodemverontreiniging Breudijk 42 Harmelen (gemeente Woerden) UT0632/ Inleiding beschikking vaststelling ernst en spoed bodemverontreiniging Breudijk 42 Harmelen (gemeente Woerden) datum 7 februari 2006 nummer 2006WEM000563i bijlagen kadastrale kaart sector referentie locatiecode

Nadere informatie

Beschikking saneringsplan Rijksstraatweg 21 te Leersum, (code UT )

Beschikking saneringsplan Rijksstraatweg 21 te Leersum, (code UT ) Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Beschikking saneringsplan Rijksstraatweg 21 te Leersum, (code UT032600022) Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Gemeente Veenendaal T.a.v. de heer J.I. Barbier Postbus BC Veenendaal. Geachte heer Barbier,

Aan: Gemeente Veenendaal T.a.v. de heer J.I. Barbier Postbus BC Veenendaal. Geachte heer Barbier, Aan: Gemeente Veenendaal T.a.v. de heer J.I. Barbier Postbus 11 39 BC Veenendaal Datum 29 augustus 26 Sector Bodemsanering Nummer 26WEM3571i Referentie K.H. van Rooijen Uw brief van - Doorkiesnummer 3

Nadere informatie

- beschikking - ernst, urgentie en instemming saneringsplan Choisyweg 18 Zeist. 1. Inleiding

- beschikking - ernst, urgentie en instemming saneringsplan Choisyweg 18 Zeist. 1. Inleiding - beschikking - ernst, urgentie en instemming saneringsplan Choisyweg 18 Zeist datum 23 mei 2005 nummer 2005WEM002123i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie B.C. Bannink locatiecode

Nadere informatie

Aan: Transportbedrijf L.A. Verkleij T.a.v. de heer L.A. Verkleij Diemerbroek HP Papekop. Geachte heer Verkleij,

Aan: Transportbedrijf L.A. Verkleij T.a.v. de heer L.A. Verkleij Diemerbroek HP Papekop. Geachte heer Verkleij, Afdeling Vergunningverlening Aan: Transportbedrijf L.A. Verkleij T.a.v. de heer L.A. Verkleij Diemerbroek 31 3464 HP Papekop Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042

Nadere informatie

1 Inleiding. Connexxion vastgoed B.V. T.a.v. de heer R. Verstegen Postbus 224 1200 AE Hilversum. Geachte heer Verstegen,

1 Inleiding. Connexxion vastgoed B.V. T.a.v. de heer R. Verstegen Postbus 224 1200 AE Hilversum. Geachte heer Verstegen, Dienst Water en Milieu Connexxion vastgoed B.V. T.a.v. de heer R. Verstegen Postbus 224 1200 AE Hilversum Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Gemeente Utrecht Dienst Stadsontwikkeling afdeling Milieu & Duurzaamheid T.a.v. de heer J. Van Grunsven Postbus RJ Utrecht

Aan: Gemeente Utrecht Dienst Stadsontwikkeling afdeling Milieu & Duurzaamheid T.a.v. de heer J. Van Grunsven Postbus RJ Utrecht Afdeling Vergunningverlening Aan: Gemeente Utrecht Dienst Stadsontwikkeling afdeling Milieu & Duurzaamheid T.a.v. de heer J. Van Grunsven Postbus 8375 353 RJ Utrecht Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink,

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink, 1 Afdeling Handhaving Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus 513 3700 AM Zeist Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking - vaststellen ernst en urgentie en instemming saneringsplan Utrechtseweg 86 te Zeist

- beschikking - vaststellen ernst en urgentie en instemming saneringsplan Utrechtseweg 86 te Zeist - beschikking - vaststellen ernst en urgentie en instemming saneringsplan Utrechtseweg 86 te Zeist datum 30 november 2005 nummer 2005WEM005106i bijlage 1 kadastrale kaart met interventiewaardecontour grond

Nadere informatie

- beschikking - ernst en spoed bodemverontreiniging Oude Holleweg 49 (vh 23) Renswoude

- beschikking - ernst en spoed bodemverontreiniging Oude Holleweg 49 (vh 23) Renswoude - beschikking - ernst en spoed bodemverontreiniging Oude Holleweg 49 (vh 23) Renswoude datum 21 februari 2006 nummer 2006WEM000800i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie Alex Schouten

Nadere informatie

Aan: Abrona Vastgoed T.a.v. de heer G.J. Meijers Amersfoortsestraat 15G 3769 AD SOESTERBERG. Geachte heer Meijers,

Aan: Abrona Vastgoed T.a.v. de heer G.J. Meijers Amersfoortsestraat 15G 3769 AD SOESTERBERG. Geachte heer Meijers, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Abrona Vastgoed T.a.v. de heer G.J. Meijers Amersfoortsestraat 15G 3769 AD SOESTERBERG Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) 1. Inleiding

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) 1. Inleiding - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) datum 31 oktober 2005 nummer 2005WEM004590i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Locatie gelegen achter Korte Linschoten Westzijde 1 te Linschoten (Montfoort) 1.

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Locatie gelegen achter Korte Linschoten Westzijde 1 te Linschoten (Montfoort) 1. - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Locatie gelegen achter Korte Linschoten Westzijde 1 te Linschoten (Montfoort) datum 18 mei 2005 nummer 2005WEM002033i bijlagen kadastrale kaart sector

Nadere informatie

Aan: Vecht in Zicht cv T.a.v. de heer P.B. Bast Amsterdamseweg RP AMERSFOORT. Geachte heer Bast,

Aan: Vecht in Zicht cv T.a.v. de heer P.B. Bast Amsterdamseweg RP AMERSFOORT. Geachte heer Bast, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Vecht in Zicht cv T.a.v. de heer P.B. Bast Amsterdamseweg 41 3812 RP AMERSFOORT Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

-beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein

-beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein -beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein datum 7 februari 2005 nummer 2005WEM000597i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

Aan: Stichting Westhoek Woondiensten T.a.v. de heer H. Immink Rendementsweg SL Mijdrecht. Geachte heer Immink,

Aan: Stichting Westhoek Woondiensten T.a.v. de heer H. Immink Rendementsweg SL Mijdrecht. Geachte heer Immink, Dienst Water en Milieu Aan: Stichting Westhoek Woondiensten T.a.v. de heer H. Immink Rendementsweg 14 3641 SL Mijdrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042

Nadere informatie

Aan: Houtkamp s Bouwbedrijf BV t.a.v. de heer P. Keller Boterdijk 29 1423 NA UITHOORN. Geachte heer Keller,

Aan: Houtkamp s Bouwbedrijf BV t.a.v. de heer P. Keller Boterdijk 29 1423 NA UITHOORN. Geachte heer Keller, Afdeling Vergunningverlening Aan: Houtkamp s Bouwbedrijf BV t.a.v. de heer P. Keller Boterdijk 29 1423 NA UITHOORN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen datum 28 februari 2005 nummer 2005WEM00881i bijlage kadastrale kaart sector

Nadere informatie

VERZO NOEN 3 1 JUL 2002

VERZO NOEN 3 1 JUL 2002 provincie :: Utrecht VERZO NOEN 3 1 JUL 2002 - Beschikking - ernst en urgentie bodemverontreiniging Kooijdijk Maartensdijk datum nummer bijlagen sector referentie locatiecode 29 juli 2002 2002WEM002747i

Nadere informatie

- beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen

- beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen - beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen datum 1 augustus 2005 nummer 2005WEM003174i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

Aan: Smink Handels- en Aannemersbedrijf B.V. Lindeboomseweg NG Hoogland. Geachte heer/mevrouw,

Aan: Smink Handels- en Aannemersbedrijf B.V. Lindeboomseweg NG Hoogland. Geachte heer/mevrouw, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Smink Handels- en Aannemersbedrijf B.V. Lindeboomseweg 15 3828 NG Hoogland Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen. datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart

- Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen. datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart - Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie drs. ing. A. Pasop locatiecode UT

Nadere informatie

De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10.

De locatie is aangegeven op de kadastrale kaart in hoofdstuk 10. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Kuwait Petroleum B.V. T.a.v. dhr. M. Mertens Brusselsestraat 59 B-2018 Antwerpen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Geachte heer Rol, De saneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart die als bijlage aan deze beschikking is gehecht. Dienst Water en Milieu

Geachte heer Rol, De saneringslocatie is aangegeven op de kadastrale kaart die als bijlage aan deze beschikking is gehecht. Dienst Water en Milieu Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Aan: Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Directie West Ruimtelijke Ordening en Milieu, Bodembeheer T.a.v. de heer C.P. Rol Postbus

Nadere informatie

Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus BA Baarn. Geachte heer Stolp,

Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus BA Baarn. Geachte heer Stolp, Dienst Water en Milieu Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 13 374 BA Baarn Pythagoraslaan 11 Postbus 83 358 TH Utrecht Tel. 3-2589111 Fax 3-258342 http://www.provincie-utrecht.nl Datum

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Burgemeester Padmosweg 204 te Wilnis, gemeente De Ronde Venen

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Burgemeester Padmosweg 204 te Wilnis, gemeente De Ronde Venen - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Burgemeester Padmosweg 204 te Wilnis, gemeente De Ronde Venen datum 27 oktober 2005 nummer 2005WEM004516i bijlage kadastrale

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Plan van aanpak sanering. Aan: de heer M.J. Klever Postbus CB LOPIK. Geachte heer Klever,

1 Inleiding. 2 Plan van aanpak sanering. Aan: de heer M.J. Klever Postbus CB LOPIK. Geachte heer Klever, 1 Afdeling Handhaving Aan: de heer M.J. Klever Postbus 72 3410 CB LOPIK Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 8 nopvember

Nadere informatie

1 Inleiding. 1.1 Saneringsplan maart Aan: Bouwbedrijf T. van Garderen T.a.v. de heer T. van Garderen Nolenslaan VT Baarn

1 Inleiding. 1.1 Saneringsplan maart Aan: Bouwbedrijf T. van Garderen T.a.v. de heer T. van Garderen Nolenslaan VT Baarn Dienst Water en Milieu Aan: Bouwbedrijf T. van Garderen T.a.v. de heer T. van Garderen Nolenslaan 10 3741 VT Baarn Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag CM EEMNES. Geachte heer Brouwer,

1 Inleiding. Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag CM EEMNES. Geachte heer Brouwer, Dienst Water en Milieu Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag 13 3755 CM EEMNES Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 17 november

Nadere informatie

- Beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Vinkenkade 7 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen)

- Beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Vinkenkade 7 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) - Beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Vinkenkade 7 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) datum 16 juni 2005 nummer 2005WEM002516i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

Aan: Mevrouw P.J. van Gent Laan van Beek en Royen AH Zeist. Geachte mevrouw van Gent,

Aan: Mevrouw P.J. van Gent Laan van Beek en Royen AH Zeist. Geachte mevrouw van Gent, Aan: Mevrouw P.J. van Gent Laan van Beek en Royen 9 3701 AH Zeist Datum 27 juni 2005 Nummer 2005WEM002589i Uw brief van Uw nummer Bijlage Lijst met bijbehorende rapporten Sector Bodemsanering / Vergunningen

Nadere informatie

Sector Referentie Doorkiesnunnner Faxnurnrner adres Onderwerp

Sector Referentie Doorkiesnunnner Faxnurnrner  adres Onderwerp provincie:: Utrecht }.- J 1 Dienst Water 'en Milieu Aan: Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie Directie West, Ruimtelijke Ordening en Milieu Bodembeheer T.a.v. de heer J. Heemskerk Postbus 82

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Industrielaan 22 Veenendaal

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Industrielaan 22 Veenendaal - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Industrielaan 22 Veenendaal datum 1 maart 2005 nummer 2005WEM000936i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

Geachte heer Kemp, Dienst Water en Milieu. Aan: De heer J.A. Kemp Kantonnaleweg DC Maarssen

Geachte heer Kemp, Dienst Water en Milieu. Aan: De heer J.A. Kemp Kantonnaleweg DC Maarssen Dienst Water en Milieu Aan: De heer J.A. Kemp Kantonnaleweg 29 3542 DC Maarssen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 1

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Hoek van de Singel en de Provincialeweg N201 Vreeland (gemeente Loenen)

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Hoek van de Singel en de Provincialeweg N201 Vreeland (gemeente Loenen) - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Hoek van de Singel en de Provincialeweg N201 Vreeland (gemeente Loenen) datum 15 juli 2005 nummer 2005WEM002995i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering

Nadere informatie

Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang BJ MIJDRECHT. Geachte heer van der Plaat en mevrouw Smits,

Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang BJ MIJDRECHT. Geachte heer van der Plaat en mevrouw Smits, Dienst Water en Milieu Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang 1 3642 BJ MIJDRECHT Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking. ernst en urgentie bodemverontreiniging Amersfoortseweg 9 Bunschoten

- beschikking. ernst en urgentie bodemverontreiniging Amersfoortseweg 9 Bunschoten - beschikking ernst en urgentie bodemverontreiniging Amersfoortseweg 9 Bunschoten datum 7 september 2005 nummer 2005WEM003762i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie B.C. Bannink locatiecode

Nadere informatie

- beschikking - instemming saneringsplan Noordersingel 22 Eemnes Eemnes

- beschikking - instemming saneringsplan Noordersingel 22 Eemnes Eemnes - beschikking - instemming saneringsplan Noordersingel 22 Eemnes Eemnes datum 20 juni 2005 nummer 2005WEM00002585i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie C.P. Nieman locatiecode UT 0317/00043

Nadere informatie

PROVINCIE:: UTRECHT Dienst water en milieu

PROVINCIE:: UTRECHT Dienst water en milieu PROVNCE:: UTRECHT Dienst water en milieu Galileïlaan 15 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Telefoon 030-589111 Fax 030-522564 Crediet en Effecten Bank rek nr 699058554 Datum Nummer Uw brief van Uw nummer Bijlage

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Oudhuijzerweg 65 Wilnis, gemeente De Ronde Venen

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Oudhuijzerweg 65 Wilnis, gemeente De Ronde Venen - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Oudhuijzerweg 65 Wilnis, gemeente De Ronde Venen datum 19 augustus 2005 nummer 2005WEM003507i bijlagen kadastrale kaart sector referentie locatiecode

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 BUS-melding. 3 Evaluatieverslag. Aan: A.C. den Hartog & Zn. T.a.v. de heer A. C. den Hartog Diefdijk 9 4121 KN Everdingen

1 Inleiding. 2 BUS-melding. 3 Evaluatieverslag. Aan: A.C. den Hartog & Zn. T.a.v. de heer A. C. den Hartog Diefdijk 9 4121 KN Everdingen 1 Afdeling Handhaving Aan: A.C. den Hartog & Zn. T.a.v. de heer A. C. den Hartog Diefdijk 9 4121 KN Everdingen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Van Vliet Caravans B.V. t.a.v. de heer J. van Vliet Kromwijkerdijk HW WOERDEN. Geachte van Vliet,

Aan: Van Vliet Caravans B.V. t.a.v. de heer J. van Vliet Kromwijkerdijk HW WOERDEN. Geachte van Vliet, Dienst Water en Milieu Aan: Van Vliet Caravans B.V. t.a.v. de heer J. van Vliet Kromwijkerdijk 8 3448 HW WOERDEN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Breudijk 32 Harmelen, gemeente Woerden

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Breudijk 32 Harmelen, gemeente Woerden - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming deelsaneringsplan Breudijk 32 Harmelen, gemeente Woerden datum 6 juli 2005 nummer 2005WEM002824i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering

Nadere informatie

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Stichting Portaal Woningcorporatie T.a.v. de Raad van Bestuur Javalaan 3 3743 HE Baarn Tel. 030-2589111 Fax

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baanstraat te Woerden

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baanstraat te Woerden - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baanstraat te Woerden datum 14 december 2005 nummer 2005WEM005301i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie Alex Schouten locatiecode

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde AH De Hoef

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde AH De Hoef Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde 97 1426 AH De Hoef Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042

Nadere informatie

provincie:: Utrecht VERZO N D EN 0 1 APR 2003 Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn

provincie:: Utrecht VERZO N D EN 0 1 APR 2003 Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn provincie:: Utrecht Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn Tel. 030-2589111

Nadere informatie

Aan: Slokker Vastgoed BV T.a.v. J. Sleegers Postbus AB Huizen. Geachte heer/mevrouw Sleegers,

Aan: Slokker Vastgoed BV T.a.v. J. Sleegers Postbus AB Huizen. Geachte heer/mevrouw Sleegers, 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: Slokker Vastgoed BV T.a.v. J. Sleegers Postbus 55 1270 AB Huizen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus AA Abcoude. Geachte heer Bruns,

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus AA Abcoude. Geachte heer Bruns, 1 Afdeling Handhaving Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus 31 1390 AA Abcoude Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit :10 juli 2012 Nummer besluit : 2012-009682 Geval van verontreiniging : voormalige stortplaats

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 1 juli 2015 Onderwerp : Wet bodembescherming - Locatie van verontreiniging : Badweg

Nadere informatie

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer E-mailadres Onderwerp

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer E-mailadres Onderwerp .~ provincie:: Utrecht VERZO N DEN 1 9 MRT 2010 Afdeling Handhaving Aan: Woef Hap Nederland B.V. t.a.v. de Directie Lange Uitweg J I 3998 WO SCHALK WIJK Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht

Nadere informatie