HR * BTW BE * CDV * DEXIA * FORTIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HR 70041 * BTW BE 448.003.210 * CDV 19247 * DEXIA 068-2103356 - 35 * FORTIS"

Transcriptie

1 Acacialaan Kasterlee ++ {32} [14] & ++ {871} {32} [14] & ++ {32} [14] Reisbureau vergunning Cat. A 5355 KENIA Etnologisch Een wettelijke borgtocht ten bedrage van ,13 dekt onze beroepsverbintenissen onder de door het Koninklijk Besluit van 30 juni 1966, gewijzigd bij Koninklijk Besluit van 2 februari 1975, gestelde voorwaarden. Die borgtocht mag maar worden aangewend na verzending aan de schuldenaar bij ter post aangetekende brief van een aanmaning tot betaling en na verzenden van een afschrift daarvan aan de administrateurgeneraal, Toerisme Vlaanderen, Grasmarkt 61, 1000 Brussel (eveneens aangetekend). De verzending van de aanmaning en die van het afschrift moeten gebeuren binnen twaalf maanden na de uitvoering van de werkzaamheden die de schuld hebben doen ontstaan. HR Turnhout * BTW BE * CDV * DEXIA * FORTIS

2 De volkeren van de savanne Nu eens niet alleen naar Kenia om zijn rijke flora en fauna maar ook vooral om zijn verscheidenheid aan volkeren en culturen die zelden geëvenaard wordt. We trekken onder andere naar het noorden van Kenia en het gebied rond het Turkana meer, ook wel 'Jade Sea' genoemd vanwege deze kleur. De oostzijde van dit meer wordt bewoond door Samburu, El-Molo, Gabbra, Merille en andere. Het westelijk deel wordt onder andere bewoond door de Pokot, Turkana. In het zuiden van Kenia zijn het vooral de Maasai die de aandacht trekken. In doorkruiste de schot Joseph Thomson als eerste blanke dit land van de Maasai, de krijgers, de nobele, de leeuwenjagers, de herders, het land van hen die bloed en melk drinken en lange speren dragen. In dit noord Kenia ligt de oorsprong van ons menselijk bestaan, er wonen nu nog steeds meer dan 40 verschillende etnische groepen. Dag 1 België - Nairobi 's Avonds vliegen we vanuit België naar Nairobi waar we de volgende ochtend aankomen. Dag 2 Nairobi - Samburu Nationaal park Na de laatste voorbereidingen rijden we noordwaarts door het centrale hoogland naar het Samburu Nationaal Park. We passeren de evenaar en Mount Kenya, de op één na hoogste berg van Afrika. In dit gebied leven de Kikuyu en Meru, beiden landbouwersvolkeren. Kikuyu zijn onderverdeeld in verschillende subgroepen zoals Embu, Ndia en Mbeere. De Meru leven in het noordwesten van Mount Kenya. Het Samburu reservaat ligt op de overgangszone van de vruchtbare streek rond Mount Kenya en de woestijnachtige droogte van het noorden. Op weg naar de lodge ontmoeten in dit park we al heel wat dieren.

3 Dag 3 Samburu - Marsabit 's Morgens vroeg, bij het buitenrijden van het wildpark, hebben opnieuw de mogelijkheid de dieren te observeren. We brengen een bezoek aan een naburig Samburu dorp. De Samburu zijn nauw verwant aan de Maasai, ze zouden slechts in de 16de eeuw zijn afgesplitst. Van oorsprong is het een herdersvolk. Hun uiterlijk speelt een belangrijke rol, daarom versieren ze hun lichaam en hun haar met rood en okertinten die gemaakt worden van aarde en klei. Vrouwen dragen kleurrijke kralen om de hals. Na het bezoek rijden we noordwaarts richting Marsabit door het Samburu en Rendille land. Onderweg bezoeken we een dorp van de Rendille waarvan de vrouwen uiterlijk erg gelijken op de Samburu. De Rendille is een herdersvolk en tellen ongeveer leden. Zij gebruiken hun kamelen voor het transport van water tussen de bronnen en hun nederzettingen. Er zijn verschillende bronnen uitgehouwen uit rotsen en zand, soms wel 10 meter diep. De Rendille zingen terwijl ze het water ophalen en zodoende hun dieren van het nodige water voorzien. Overnachting in een lodge in Marsabit. Dag 4 Marsabit - Maikona - Kalacha Eerst brengen we een bezoek aan de Rof Redo krater en de Balesi Bongole waterbronnen. Nadien rijden we door de Chalbi woestijn westwaarts richting het Turkana meer. Dit 300 km lange en 56 km brede meer, het op drie na grootste meer van Afrika, is een van de visrijkste wateren ter wereld. De Chalbi woestijn was 7 miljoen jaar geleden nog een machtig oerwoud. Het is het gebied van de Gabbra bevolking die cultureel gezien dicht aanleunen bij de Borana die ook in Zuid- Ethiopië leven. Het zijn kameelnomaden die ook schapen en geiten fokken. We bezoeken een dorp van deze Gabbra gemeenschap. We overnachten in het kleine dorp Kalacha, in de Chalbi woestijn. Dag 5 Kalacha - North Horr - Loiyangalani We vervolgen onze weg door de Chalbi woestijn en rijden tot aan de oevers van het Turkana meer. Onderweg maken we een korte stop in het dorp North Horr en bezoeken een Rendille dorp in de buurt. Aan het Turkana meer leven de El- Molo, deze groep bestaat nog slechts uit 400 leden en leeft vooral van visvangst. Zij eten vis maar ook schildpadden en krokodillenvlees. In de namiddag bezoeken we Loiyangalani dat 'plaats van de bomen' betekent. Hier leeft een grote Turkana gemeenschap. De Turkana vrouwen zijn duidelijk te herkennen aan de veelvuldige oorringen en kralen die ze dragen. Ook de oudere generatie draagt nog kleine metalen voorwerpen in hun onderlip.

4 Dag 6 Loiyangalani - South Horr - Maralal We rijden via South Horr, gelegen aan een mooie canyon, Baragoi naar Maralal, een bebost gebied. We verlaten het Turkana gebied en zijn opnieuw in het Samburu gebied. Dag 7 Maralal - Baringo We rijden verder naar Baringo, gelegen aan het gelijknamige meer. Hopelijk is het marktdag - deze gaat immers om de 5 dagen door - in een dorp dicht bij Maralal waar de Samburu vanuit de omgeving in traditionele kledij naar toe komen. Op de weg naar Baringo hebben we een mooi zicht op het meer. Het Baringo meer is de broedplaats van honderden vogelsoorten en ook nijlpaarden komen hier voor. Het is het enige zoetwatermeer in Kenia dat door de Njemps, een aan de Maasai verwante Nilotenstam, als vissers wordt geëxploiteerd. De Njemps zijn hoofdzakelijk landbouwers maar ze houden ook runderen, schapen en geiten. Ze hebben echter hun oude gebruiken en klederdracht grotendeels verloren. Onderweg bezoeken we een interessant dorpje van de Pokot. Vrouwen en meisjes dragen typerende wijde kragen van riethalmen, geregen aan strengen van doum-palmen. De kraag bedekt de schouders en een deel van het bovenlichaam. Overnachting in het dorp aan het meer. Dag 8 - Dag 9 Baringo - Marich Pass - Lodwar In twee dagen rijden we noordwaarts naar de westelijke kant van het Turkana meer. Hier leeft zoals de naam het zegt ook de Turkana bevolking die toch wel duidelijk te onderscheiden is van de Turkana bevolking die aan de oostelijke kant leven. De Turkana zijn onderverdeeld in de mensen die in het woud leven (Nimonia) en diegenen die in de vlakte leven (Nocuro). Zoals bij de Maasai en Samburu is melk gemengd met bloed het hoofdvoedsel van de Turkana. Runderen zijn belangrijk om verschillende redenen, de huid wordt gebruikt als slaapmat en voor sandalen. Kamelen, schapen en geiten die door de kinderen worden verzorgd, zijn eveneens een bron van voedsel. Ezels worden enkel gebruikt als lastdier. Mannen dragen soms een metalen plaatje, in de vorm van een blad, voor hun mond. Het plaatje wordt met een ring door de neus vastgehouden. Sommigen dragen kleikapsels. Zowel vrouwen als mannen dragen metalen of ivoren voorwerpen in de onderlip. Dag 10 Lodwar - Kitale We rijden zuidwaarts door het gebied van de Pokot. Bij World's Viewpoint hebben we een adembenemend zicht op de Grote Slenk. In dit gebied leven ook nog Kalenijn (vroeger Nandi genoemd). We hebben schitterende uitzichten als we de woestijnvlakte verlaten en de bergen inrijden. Kitale ligt aan de voet van de 4321 meter hoge Elgon berg.

5 Dag 11 Kitale - Kisumu We rijden westwaarts door Luo gebied naar het Victoria meer en de stad Kisumu. De Luo is de grootste etnische groep in Kenia. We bezoeken een vissersdorp in de omgeving van Kisumu en observeren er de traditionele levensstijl van deze vissersgemeenschap. We overnachten in Kisumu. Dag 12 - Dag 13 Kisumu - Maasai Mara We rijden naar Maasai Mara aan de grens met Tanzania. In de namiddag maken we een eerste tocht in dit park. We spenderen de volgende dag in het park en observeren het wild en de vogels. We bezoeken een Maasai dorp. Dag 14 - Dag 15 Maasai Mara - Nakuru Na het ontbijt verlaten we Maasai Mara en rijden naar Nakuru door het gebied van de Kalenijn gemeenschappen. Het is een landbouwersvolk dat vooral in de thee- en koffieplantages werkzaam is. Onderweg maken we nog een halte aan het Elementeita meer met zijn honderden flamingo's. Zowel 's morgens vroeg als in de late namiddag maken we de volgende dag een tocht door het Nakuru nationaal park en kijken we vooral naar de miljoenen dwergflamingo's maar ook naar de witte pelikanen en grote flamingo. Verder leven in dit park nog neushoorns, leeuwen, giraffen en ander wild. Dag 16 - Dag 17 Nakuru - Nyahururu - Nairobi - België Na het ontbijt rijden we naar de Thompson watervallen in Nyahururu, genaamd naar de eerste Europeaan die het Victoria meer te voet bereikte vanuit Mombasa. De watervallen zijn 72 meter hoog en in de omgeving zien we misschien een aantal Kikuyu dansers. Ze zijn spectaculair beschilderd en versierd. Vervolgens rijden we naar Nairobi waar we nog kort deze stad bezoeken. Na het avondmaal rijden we naar de internationale luchthaven voor de vlucht naar België, waar we de volgende ochtend aankomen.

6 KENIA Reissom 990,00 + USD voorschot 590,00 toeslag éénpersoonskamer USD 400 Reisdatum tot en met Inbegrepen vlucht België - Nairobi en terug volpension gedurende de hele reis hotelovernachtingen in een gedeelde tweepersoonskamer in de beschikbare hotels en lodges privé vervoer gedurende de hele reis Nederlandstalige begeleider vanuit België bijgestaan door plaatselijke gidsen fotovergunning, wegentaks en toegangsgelden aan nationale parken en dorpen het vervullen van de formaliteiten voor het bekomen van het visum voor Kenia luchthaventaksen bij vertrek BTW en premie Solidariteitsfonds Reisgelden Niet inbegrepen kostprijs van het visum voor Kenia luchthaventaksen in Kenia andere persoonlijke uitgaven en dranken Formaliteiten paspoort dat na terugreis nog minstens 6 maand geldig is en visum voor Kenia Deelnemers: min 6 - max 10

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

Kenia & Tanzania. 19 oktober 2007 vertrekken wij naar Afrika voor een reis door Kenia en Tanzania. Dit is de place to be om het wild te aanschouwen.

Kenia & Tanzania. 19 oktober 2007 vertrekken wij naar Afrika voor een reis door Kenia en Tanzania. Dit is de place to be om het wild te aanschouwen. Kenia & Tanzania 19 oktober 2007 vertrekken wij naar Afrika voor een reis door Kenia en Tanzania. Dit is de place to be om het wild te aanschouwen. Kenia & Tanzania oktober 2007 19 oktober vertrekken wij

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Kenia Familie safari Kenia met Kinderen ( malaria en inenting vrij) 11 dagen / 9 nachten Begeleid vertrek zaterdag 08 jul 2017 retour 18 jul 2017 Kenia is veruit

Nadere informatie

East African discoverer (vanuit Arusha)

East African discoverer (vanuit Arusha) Oost-Afrika: Kenia en Tanzania Groepsrondreis in internationaal gezelschap East African discoverer (vanuit Arusha) Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi -

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Met Erik & Chantal naar Kenia & Tanzania

Met Erik & Chantal naar Kenia & Tanzania Met Erik & Chantal naar Kenia & Tanzania Voor meer informatie over de foto's, zie: www.dierenfotografie-chantalmazzei.nl Verse kokosnoten aan het strand van Mombasa, Kenia De luipaard zagen we in het Seregeti

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 3638 per persoon Dag 1 NAIROBI Ontbijt Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019 PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Seizoen 2019 Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 4927 per persoon Kijk op www.wonisafaris.be voor meer details EAST AFRICA EXPLORER SAFARI 01 jan 2019 tot

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. 12 dagen / 10 nachten Het Andere Kenia Donderdag 10 mei 2018 tot en met maandag 21 mei 2018 Kleine groep / Nederlandstalig begeleid Prijs 3.590,00 pp in dubbel We kunnen geen betere titel vinden voor deze

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen

Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen De Safaritruck Hiermee rijden we 3 weken rond over wegen en zandpaden, door nationale parken en dorpen De "wegen" Samburu krijger De samburu is een nomadisch volk

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Rondreis Kenia & Tanzania lodge/hotel, 18 dagen

Rondreis Kenia & Tanzania lodge/hotel, 18 dagen Rondreis Kenia & Tanzania lodge/hotel, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Nanyuki (evenaar) - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu wildreservaat Dag 4 Samburu wildreservaat

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

tel. : TANZANIA

tel. : TANZANIA jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 TANZANIA 1 Vluchten: KLM 3 KL2970 L 21SEP 3 ANTWERPEN CENTRAAL - AMSTERDAM 07U29 08U24 21SEP 4 KL 569 V 21SEP 3 AMSTERDAM - KILIMANJARO 10U15 19U45 21SEP 6

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2018 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 11 nov 2018 tot en met 23 nov 2018 Deze Afrika reis noemt men ook wel eens de zuidelijke route en eindigen doen

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Zimbabwe en Botswana

Zimbabwe en Botswana Zimbabwe en Botswana Groepsreis in internationaal gezelschap De Highlights van Zimbabwe en Botswana Victoria Falls Hwange National Park Matobos National Park Nata - Maun Okavango Delta Moremi Game Reserve

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenia Dag 3 Mount Kenia - Samburu reservaat Dag 4 Samburu reservaat Dag 5 Samburu reservaat -

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenia Dag 3 Mount Kenia - Samburu reservaat Dag 4 Samburu reservaat Dag 5 Samburu reservaat - Rondre is K e nia ka mpe e r/lodge, 1 6 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenia Dag 3 Mount Kenia - Samburu reservaat Dag 4 Samburu reservaat Dag 5 Samburu reservaat

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Dag 2 Sesriem

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015

Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015 Rondreis doorheen Tanzania 26 oktober tot 4 november 2015 Op deze safari reist u doorheen het noorden van Tanzania. Dit gebied kenmerkt zich door weidse, afwisselende en zeer indrukwekkende landschappen

Nadere informatie

Tanzania met het gezin

Tanzania met het gezin TANZANIA Tanzania met het gezin Rondreis met privéchauffeur/-gids en strandverblijf op Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 545 REISBESCHRIJVING - Lake - Karatu - Ngorongoro Krater - - INTRODUCTIE

Nadere informatie

LOKROEP VAN DE SAVANNE

LOKROEP VAN DE SAVANNE Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2017 tot en met 24 mei 2017 11 nov 2017 tot en met 23 nov 2017 Deze Afrika reis noemt men ook wel eens

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

OOST- AFRIKA. daagse OEGANDA KENIA TANZANIA. rondreis CURE. ism reisbureau matoke tours / www.matoketours.nl. unieke rondreis!

OOST- AFRIKA. daagse OEGANDA KENIA TANZANIA. rondreis CURE. ism reisbureau matoke tours / www.matoketours.nl. unieke rondreis! 10 rondreis in daagse OOST- AFRIKA ism reisbureau matoke tours / www.matoketours.nl unieke rondreis! Ga mee op Child-Help projectreis en ontdek hoe uw steun levens redt. Ervaar hoe kinderen in Oost-Afrika

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Safari in Kenia. Vakantie Ron, Dirry en Geert-Jan in Kenia. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.

Safari in Kenia. Vakantie Ron, Dirry en Geert-Jan in Kenia. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser. Safari in Kenia Vakantie Ron, Dirry en Geert-Jan in Kenia Klaar om te vertrekken. We hebben er zin in!! Waar is de weg gebleven? Dagelijkse chaos in Narok in de hoofdstraat. Tijd voor een lunch onderweg.

Nadere informatie

te gast in Kenia Maak kennis met het échte leven!

te gast in Kenia Maak kennis met het échte leven! te gast in Kenia Maak kennis met het échte leven! SUDAN ETHIOPIË Turkana meer Loyangalani Marsabit UGANDA Maralal SOMALIË KENIA Victoriameer Kisumu Kericho MASAI MARA N. P. Nakuru ABERDARE N. P. Mt. Kenya

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP - Nyahururuwaterval Dag 5

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP - Nyahururuwaterval Dag 5 Rondre is K e nia, Ta nza nia & Za nzib a r ka mpe re n, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu

Nadere informatie

Zuid Oost Kenia Safari 2015

Zuid Oost Kenia Safari 2015 Zuid Oost Kenia Safari 2015 Reisbeschrijving Ik ben al talloze keren in Kenia op safari geweest maar heb nog steeds niet genoeg van het schitterende landschap en wild van dit mooie land. Ga met me mee

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

INHOUD. Voorwoord 11 Introductie 14

INHOUD. Voorwoord 11 Introductie 14 INHOUD Voorwoord 11 Introductie 14 ACHTERGRONDEN 17 Het land 17 Karibu! Welkom in Kenia 17 Geografie 17 Het landschap 20 Klimaat 24 Bevolking 25 Samenstelling 25 Godsdienst 26 Onderwijs 26 Omgangsvormen

Nadere informatie

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR EXTRA VAKANTIE INFORMATIE KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR JAMBO KENYA SAFARI in aansluiting op de zaterdagvlucht vanuit Amsterdam (code B, inclusief intercontinentale vlucht). U komt aan op zondag en verblijft

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Oudjaar 2006/2007. Kenia. 27 december t/m 5 januari

Oudjaar 2006/2007. Kenia. 27 december t/m 5 januari Oudjaar 2006/2007 Kenia 27 december t/m 5 januari Woensdag 27 december Met de trein van 7 uur via Weesp naar Schiphol. Omdat we thuis al hadden ingecheckt hoeven we er geen 3 uur van te voren te zijn.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 16-daagse stammenreis Zuid- Ethiopië + Riftvallei DAG 1 ADDIS ABEBA-SODO In de ochtend maakt u een korte stadstour met een bezoek aan het national Museum (lucy) waarna u richting

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Kenia, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Masai Mara nationaal park Dag 3 Masai Mara NP (inclusief gamedrive) Dag 4 Masai Mara NP (inclusief gamedrive) Dag 5 Masai Mara NP -

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP Nyahururuwaterval Dag 5

Dag 1 Amsterdam Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP Nyahururuwaterval Dag 5 Rondre is K e nia, Ta nza nia & Za nzib a r ka mpe re n, 22 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam Nairobi Dag 2 Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP Nyahururuwaterval

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed niveau

3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 3020 Kenia Safari & Lamu 18 dagen, normaal/ goed

Nadere informatie

Over People of the World. Volkeren die hij misschien wel net op tijd op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

Over People of the World. Volkeren die hij misschien wel net op tijd op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. People of the World Over People of the World We reizen beiden veel: soms samen, maar vaak ook met ons hele gezin. Bij elke reis die we maken, doen we nieuwe inspiratie op. We leren nieuwe mensen kennen

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie