SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem"

Transcriptie

1 SELF-SPAN Montage Handleiding Spanplafondsysteeem

2 SELF-SPAN Beste Klant, Dank U voor Uw bestelling bij Self-Span.com! Wij nodigen U uit om deze handleiding zorgvuldig te lezen, ze bevat belangrijke informatie alsook interresante tips. De handleiding is onderverdeeld in 3 delen: 1. Voorbereiding en profielen 2. Verlichting 3. Het Spannen. en afwerken U kan de plaatsing, en in het bijzonder de handeling van het spannen, ook volgen op de montage DVD. Mocht U nog verdere vragen hebben kan U altijd bij ons terecht via het contactformulier van de website of via info@self-span.com: Gelieve uw bestelnummer steeds te vermelden (die vindt U op uw pakbon en factuur). En vergeet Uw telefoonnummer niet te vermelden, dan kunnen wij U indien nodig telefonisch contacteren om U verder te helpen. Deze service is kosteloos. Vriendelijke Groeten en veel plezier met Uw Self-Span Spanplafond Het Self-Span Team

3 1.1 Voorbereiding Wat heeft U nodig? Om het Self-Span Spanplafond te plaatsen heeft U al zeker de volgende gereedschappen nodig. < OF >

4 1.2 Profielen Plaatsen a. Zonder het plafond te verlagen Indien U uw plafond NIET wenst te verlagen (dus ook geen inbouwspots plaatsen) kan u het Standard profiel (NEW 201) direct tegen het plafond aanbrengen. Indien Uw huidig plafond van gipsplaat of hout is kan U het profiel nieten met een nietpistool en compressor. Indien Uw huidig plafond erg oneffen is of indien het van beton of steen is, kan U best met een houten vullat of balkje werken, zoals beschreven in hetvolgende punt.

5 1.2 Profielen Plaatsen b.standaard Profiel (verlaagd) plaatsen DMV houten balkje TIP: Vergeet niet om uw profielen waterpas te leggen. daar kan u een laser of pasdarm voor gebruiken. BELANGRIJK: Hou rekening met de benodigde ruimte voor uw inbouwspots. Indien U uw plafond wenst te verlagen kan U best houten balkjes gebruiken. U gebruikt balkjes van bijvoorbeeld 45mm x 45mm. U houdt rekening met de dikte van het profiel ~1cm U trekt een waterpaslijn rondom de kamer, als u Bijvoorbeeld 9 cm wil verlagen, trekt u de lijn waterpas op 8 cm gerekend van het laagste punt van het plafond. Deze lijn komt gelijk met de ONDERKANT van de balkjes die U gaat plaatsen. Om de balkjes aan de wand te bevestigen raden wij aan om Slagpluggen te gebruiken (bijv. 6x80mm of 8x80mm) minimaal om de 50 cm. U plaatst de balkjes strak tegen elkaar aan. Dan plaatst U de profielen op het balkje zoals beschreven in punt a. < OF >

6 1.2 Profielen Plaatsen c. WAND Profiel voor verlaagd plafond TIP: Vergeet niet om uw profielen waterpas te leggen. daar kan u een laser of pasdarm voor gebruiken. BELANGRIJK: Hou rekening met de benodigde ruimte voor uw inbouwspots. Indien U uw plafond wenst te verlagen EN uw wanden zijn van GIPSPLAAT of HOUT, dan kan U beroep doen op het WANDPROFIEL (REF New 200). U trekt een waterpaslijn rondom de kamer, als u Bijvoorbeeld 9 cm wil verlagen, trekt u de lijn waterpas op 9 cm gerekend van het laagste punt van het plafond. Deze lijn komt gelijk met de ONDERKANT van HET PROFIEL dat U gaat plaatsen. Om verstekken te zagen legt u het profiel met de PLATTE kant (dezelfde kant die aan de muur bevestigd wordt) naar beneden. Het profiel wordt best GENIET met een nietpistool en compressor. U gebruikt dan best STALEN nieten van ~16mm.

7 2. Verlichting Verlichting is UITERST belangrijk tijdens de plaatsing van Uw nieuw spanplafond. Verlichting (of de voorbereiding van deze) is gemakkelijk onder te verdelen in 3 categorieën. 1. Standaard inbouwspots met een INBOUWdiameter van 60mm tot 74 mm 2. Inbouwverlichting met andere maten, en of vormen. 3. Opbouwverlichting (Luchter, opbouwspots, etc.) alsook andere technische elementen (rookmelders, gordijnrails etc.) Bij de plaatsing van een spanplafond dient men een onderconstructie te voorzien voor alle elementen die U aan het plafond wil hangen. In vele gevallen is een houten balkje op de juiste hoogte (waterpas met de onderkant van het profiel) voldoende om een luchter, gordijnrail of rookmelder te hangen. doch sommige verlichting heeft net iets meer nodig. a. Standaard inbouwspots Inbouwspots bestaan in alle kleuren, modellen, voltages, watt met gloei-, LED-, halogeenlampen etc. (MAX 50WATT) Toch meeste inbouwspots kunnen met onze standaard PVC onderconstructie ingebouwd worden. Deze onderconstructie kan eenvoudig in hoogte versteld worden vanaf 8 cm tot 12 cm hoogte. U kan spots inbouwen die een RONDE inbouwdiameter hebben van 60mm TOT 74mm. BELANGRIJK: De ONDERKANT van de onderconstructie dient gelijk te staan met de onderkant van het profiel. De meest gebruikelijke manier om dit te meten is om een of meerdere touwtje(s) te spannen van de ene kant van de kamer naar de andere. U kan bv. het touwtje in het profiel klikken met behulp van de megeleverde spatel op dezelfde wijze als U het doek zou inklikken. Dan is het gewoon kwestie omde onderconstructie te verstellen tot dat de onderkant van de constructie het touwtje raakt.

8 2. Verlichting b. Inbouwspots Met andere vorm OF andere diameter. Sommige Inbouwverlichting is van grotere (of kleinere) diameter of heeft een andere inbouwvorm (vierkant ipv rond), dan kan U op heel eenvoudige wijze ZELF en onderconstructie maken mbv een MDF plaatje en enkele houten balkjes. DMV het gebruik van houten balkjes bevestigd U het MDF plaatje op de juiste hoogte. U maakt een MDF plaatje net een paar centimeter groter dan de benodigde diameter of uitsparing. U maakt de benodigde uitsparing mbv een klokboor uf wipzaag. c. Hanglampen, etc.. U kan natuurlijk ook hanglampen of alle andere verlichting / technische elementen aan het plafond bevestigen mbv de correcte onderconstructie. In sommige gevallen is een simpel houten balkje voldoende om bv. een hanglamp op te hangen. In andere gevallen kan U eveneens een MDF plaatje maken met een uitsparing voor de kabels (bv. met een klokboortje van 25mm) Verlagen BELANGRIJK: De ONDERKANT van het MDF plaatje dient gelijk te staan met de onderkant van het profiel. De meest gebruikelijke manier om dit te meten is om een of meerdere touwtje(s) te spannen van de ene kant van de kamer naar de andere. U kan bv. het touwtje in het profiel klikken met behulp van de megeleverde spatel op dezelfde wijze als U het doek zou inklikken. Dan is het gewoon kwestie om van het huidige plafond naar het touwtje te meten om de correcte maten voor de constructie te kennen.

9 3. Spannen a. Algemeen Het grote moment is aangebroken!, het spannen van uw Self-Span Spanplafond. Spannen van het Self-Span spanplafond doet men met de gratis* meegeleverde spatule. BELANGRIJK: Om te vermeiden dat het doek besmeurt wordt door het zweet van uw handen, gebruikt U tijdens het spannen best Latex of Katoenen handschoenen. De spatule gebruikt men met "draaiende" bewegingen, NIET met "Snijdende" bewegingen. De Spatule Klikt in het profiel in met een 45 invalshoek

10 3. Spannen b. Doek Ophangen Het spannen van het doek doet men in verschillende stappen. Eerst gaan we het doek ophangen, daarvoor begint U bij een van de hoeken van de ruimte. U neemt een hoek van de doek en U houdt het doek tegen het profiel in de hoek, zodat langs bijde kanten van de hoek ongeveer 5 cm doek overblijft. U zet langs elke kant van de hoek het doek vast dmv met de spatule in de groef van het profiel te duwen.

11 3. Spannen b. Doek Ophangen Neem het doek tot aan de volgende hoek, zet de hoek vast zoals voorheen dan zet U het doek vast elke 30 cm op een zijde van de kamer. Hou de "overschot" paralel ten opzichte van het profiel, zo bent U zeker dat U haaks werkt.

12 3. Spannen b. Doek Ophangen Nu kan U het doek volledig uitvouwen tot aan de overkant van de kamer. LET OP: let erop dat het doek niet over de vloer sleept, dan kan het doek vuil worden. Nu trekt U het doek aan in het MIDDEN van de ruimte, U zorgt ervoor dat de spanning van het doek aan uw linkse en rechtse kant van uw hand gelijk is. U zet het doek vast.

13 3. Spannen b. Doek Ophangen Nu kan U van het midden naar de hoeken werken: lichtjes aan het doek trekken en elke 30 tal cm vastzetten. Indien U, net zoals op de tekening, een L vormige ruimte hebt, kan U het doek insnijden. Snij wel diagonaal in het stuk dat U NIET gebruikt, zoals op de tekening. Op dezelfde wijze hangt U de rest van het doek op.

14 3. Spannen b. Voorspannen Zoals vertoont op de volgende afbeeldingen gaat U het doek meer opspannen, U trekt enkele punten van het doek terug uit het profiel (door aan de "overschot" te trekken) en trekt het doek verder aan. Dan zet U het doek terug vast met de spatule.

15 3. Spannen b. Naspannen Op dezelfde wijze als bij het voorspannen gaat U voor de laatste maal rond. Op dit moment heeft U het doek maximaal opgespannen. b.afsnijden en afwerken Met behulp van een Stanley mes kan U het doek 3 mm onder het profiel afsnijden, Wees voorzichtig, snij niet in het plafond! Eenmaal afgesneden kan u het overtollige doek met de spatule verder in het profiel duwen.

16 I. Extra a. Verlichting plaatsen Verlichting in- (of op-) bouwen is nu zeer eenvoudig: U zoekt het middelpunt van de lamp of spot op Met behulp van een schaar of Stanley mes maakt U een ronde uitsparing in het doek (net groot genoeg om Uw spot in te bouwen of Uw electrakabel door te trekken). U Sluit de kabels aan en U bevestigd de lamp of spot op de onderliggende constructie, zoals U bij een normaal plafond zou doen. b. 2 panden naast elkaar spannen Door een scheidingsprofiel aan te brengen, kan U twee doeken naast elkaar plaatsen met een kleine zichtbare naad. De twee doeken worden in een profiel geklikt. copyright 2011 Self Span -

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Montagehandleiding Luxalon Plafond type: gesloten- en open plafond Open plafond(b) Gesloten plafond(c) 7 1 8 Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig. - Scherp mes,

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060 BROERSMA IJZERSTERK IN HOUTCONSTRUCTIE Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd, door middel van fotokopie of gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Broersma Systeembouw

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

GYPTONE D2 SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING. Zeker. BRANDVEILIGHEID Brandklasse A2-s1, d0.

GYPTONE D2 SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING. Zeker. BRANDVEILIGHEID Brandklasse A2-s1, d0. GYPTONE D SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING GYPTONE D SYSTEEM PRODUCTOMSCHRIJVING Gyptone D is een akoestisch systeemplafondpaneel dat verdekt wordt gemonteerd in het Cross-Lock Unipro ophangsysteem. Het plafond

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor Sunstock Holland Assemblagehandleiding Castor Inhoud Handleiding Castor 3 Algemene informatie Castor 4 Assemblage-instructie Castor 9 Assemblage-instructie Castor, spie afdichting (optioneel) 1 Attentie:

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND

MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND type: gesloten plafond Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe Luxalon plafond! Een Luxalon aluminium plafond is van een uitstekende kwaliteit, bereikt door een zorgvuldige

Nadere informatie

Montagehandleiding Telescopisch raamframe in aluminium

Montagehandleiding Telescopisch raamframe in aluminium Beschrijving van de onderdelen Geleverde onderdelen 2 x korte binnenprofielen A1 en korte buitenprofielen B1 2 x lange binnenprofielen A1 en lange buitenprofielen B1 4 x hoekverbindingen C 2 x buighoeken

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Topline Terrasoverkapping

Nadere informatie

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding Assemblage- en montagehandleiding * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Ecoline Terrasoverkapping

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Plaatsing tips bij het bouwen van een houten veranda / terrasoverkapping.

Plaatsing tips bij het bouwen van een houten veranda / terrasoverkapping. Plaatsing tips bij het bouwen van een houten veranda / terrasoverkapping. 1 Plaatsingstips bij het maken van een terrasoverkapping. Dit is enkel een voorbeeld. U bent natuurlijk vrij om een eigen ontwerp

Nadere informatie

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. THYS SLIDING deurblad : - Deurblad schuift in aluminium rail, voor de muur of tussen 2 muren. - 2 deurhanghouders met wielgeleiders voorzien van kogellager zorgen voor een stille, bijna

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER HANDLEIDING MONTAGE UPFALLSHOWER PREMIUM De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! In Nederland verbruiken we gemiddeld 52 procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen.

Nadere informatie

Opdracht: Geef bij iedere opdracht aan hoeveel uur je er voor nodig denkt te hebben en lever het lijstje in aan het einde van de 1 e week.

Opdracht: Geef bij iedere opdracht aan hoeveel uur je er voor nodig denkt te hebben en lever het lijstje in aan het einde van de 1 e week. Jaar 1, periode 3. Inleiding Hier vind je de benodigde informatie over de praktijkopdrachten in periode drie van de opleiding middenkaderfunctionaris bouw bol4. We hebben de beschikking over zeven weken

Nadere informatie

Monteren. Kvik-keuken

Monteren. Kvik-keuken Monteren. Kvik-keuken Gefeliciteerd met uw nieuwe Kvik-keuken! Voordat u de eerste maaltijd kunt bereiden, moet u nu eerst de montage uitvoeren. Met deze handleiding willen wij u op de montage voorbereiden

Nadere informatie

Scheidingswanden. Nummer 21

Scheidingswanden. Nummer 21 Nummer 21 Art.nr. 910260 In deze KlusZo beschrijven we stapsgewijs waar u allemaal rekening mee moet houden als scheidingswanden gaat plaatsen. We geven eerst een beschrijving van scheidingswanden. Daarna

Nadere informatie

* Indien het dak een verloop heeft van 6, is het verval 10,5 cm per meter. * Indien het dak een verloop heeft van 10, is het verval 17,5 cm per meter.

* Indien het dak een verloop heeft van 6, is het verval 10,5 cm per meter. * Indien het dak een verloop heeft van 10, is het verval 17,5 cm per meter. Tips bij het plaatsen van een veranda/overkapping. Plaatsen van de muurplaat (A.103) We beginnen met het plaatsen van de muurplaat tegen de gevel van de woning. Om de juiste hoogte te kennen moet je de

Nadere informatie

1. Inmeten. Tevens heeft u ruimte om het kozijn waterpas te stellen door middel van vulplaatjes.

1. Inmeten. Tevens heeft u ruimte om het kozijn waterpas te stellen door middel van vulplaatjes. 1. Inmeten Het inmeten doet u vanaf de buitenzijde van de gevel. Het liefst op meerdere plekken meten (bijv. boven, midden en beneden). U neemt de maat van muur tot muur voor het inmeten, houdt rekening

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

Het overtrekken van een stoel, stap voor stap.

Het overtrekken van een stoel, stap voor stap. Het overtrekken van een stoel, stap voor stap. Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die over willen gaan tot het zelf herstofferen van een stoel, uit het oogpunt van bijvoorbeeld hobby of kostenbesparing.

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

Montage Schapengaas. Handleiding

Montage Schapengaas. Handleiding 1 Montage Schapengaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn voor www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedienings-instructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het niet of verkeerd

Nadere informatie

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand. Zwembadafdekking Couverture de piscines Pool cover Cubierta para piscine Schwimmbadabdeckung Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Nadere informatie

Montage Tuingaas. Handleiding

Montage Tuingaas. Handleiding 1 Montage Tuingaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen stappenplan

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Handleiding Panorama schuifwand

Handleiding Panorama schuifwand Handleiding Panorama schuifwand - Montage lage railsysteem AL21 pag.2-10 - Montage hoge railsysteem AL20 pag.11-17 - Montage extra opties AL21/20 pag. 18-20 AL21 Laagsysteem 3 Overzicht materialen laagsysteem

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Bekaclip - P Montage.

Bekaclip - P Montage. Bekaclip - P Montage www.betafence.be www.betafence.nl 01/2016 Voordelen Bekaclip - P eenvoudig te plaatsen lange levensduur roestvrij weerbestendig schokbestendig perfecte gaasspanning Het Bekaclip -P

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL GEFELICITEERD! Wat leuk, je hebt een Wijnpaal gekocht! Je hoeft hem nu alleen nog maar te monteren voordat er genoten kan worden van een welverdiend wijntje. Door middel van

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Capella Terrasoverkapping algemene info

Capella Terrasoverkapping algemene info Capella algemene info * * A T T E N T I E * * Sun Stock Holland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

kluswijzer Scheidingswanden

kluswijzer Scheidingswanden kluswijzer Scheidingswanden Zelf een niet-dragende scheidingswand bouwen De indeling van uw woning staat weliswaar van tevoren vast, maar dat betekent niet dat er niets aan veranderd kan worden. Als u

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

Stap voor stap een scheidingswand van Faay plaatsen

Stap voor stap een scheidingswand van Faay plaatsen afbouw Stap voor stap een scheidingswand van Faay plaatsen Zoekt de klant een oplossing voor het monteren van een strakke en schroefvaste wand? En wil de klant wanden die snel en eenvoudig te plaatsen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen De dakgoot Algemeen Programma Montage Vernieuwen Preventieve maatregelen algemeen Het regenwater loopt bij schuine daken vanuit de goot via de regenpijp

Nadere informatie

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214 Jaloezie Montage handleiding 160-07114 Montage Montage Algemene informatie Het is belangrijk dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwkeurig volgt. Verano aanvaard geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm.

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm. Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 3 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN Een voortent opzetten is veel eenvoudiger dan het lijkt. Tenminste als je het op de juiste manier doet. In 10 stappen laten we zien hoe. STAP 1 1 Voorbereiding Stel

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Plafond Renoveren en/of Decoreren. Nummer 29

Plafond Renoveren en/of Decoreren. Nummer 29 Nummer 29 Art.nr. 912743 Woont u in een ouder huis dan kent u het probleem-plafond. Scheuren en barsten die u kunt blijven vullen, plafondplaten die doorzakken of zelfs naar beneden dreigen te komen. Zo

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER

MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER Montagehandleiding Voorburgh BBS 2010 Exploded view Voorburgh BBS terrasoverkapping montage instructie 1 2 Versie 2010-09 Zet- en drukfouten

Nadere informatie

Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT)

Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT) Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT) 1. Voorbereiding : Lees aandachtig de handleiding, leg een grondzeil of een bescherming op de grond en stel

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn:

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn: Montagehandleiding Het Twist-Fix lijnsysteem is conform de EN-795C voor platte daken en geschikt voor vier gebruikers tegelijkertijd. Het lijnsysteem wordt middels ankerpunten mechanisch bevestigd aan

Nadere informatie

B E V E S T I G I N G S M A T E R I A A L

B E V E S T I G I N G S M A T E R I A A L 4 evestigingsmateriaal Pluggen... 4-3 Klemmen... 4-5 Ophanging voor geleiders... 4-6 indbanden... 4-8 Klemmen voor bindbanden... 4-9 lle klemmen, ophangingen voor geleiders en bindbanden voldoen aan U-richtlijnen.

Nadere informatie

Distributie- en bureauzuilen in aluminium

Distributie- en bureauzuilen in aluminium Distributie- en bureauzuilen in aluminium Editie 2013 IDT, een Noors bedrijf dat alles in eigen fabriek produceert, startte de productie van elektro producten in 2005. Sinds die tijd is IDT uitgegroeid

Nadere informatie

Montage handleiding: DQ Hercules Flex

Montage handleiding: DQ Hercules Flex Montage handleiding: DQ Hercules Flex DQ Hercules Flex Lees deze handleiding goed door voor gebruik Geschikt voor 22 t/m 52 inch LCD-, Plasma- en LED- TV s Maximale belasting: 50 kg. Montage handleiding

Nadere informatie

- Kluswijzer - 7. Zelf een scheidingswand bouwen

- Kluswijzer - 7. Zelf een scheidingswand bouwen 7. Zelf een scheidingswand bouwen U heeft behoefte aan een extra kinderkamer. U wilt die grote zolder in tweeën delen. U zou in de huiskamer graag een aparte werk- of hobbyhoek maken. Dan is een niet-

Nadere informatie

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden - stanleymes - lijm - lijmband - lijmkam - plastic handschoenen - kunstgras - geotextiel drukverdelend onderdoek - evt. vulzand Ondergrond Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN Hoe beginnen : We gaan er vanuit dat de nutsvoorzieningen zoals wateraansluiting, dampkapdoorvoer, stroompunten toestellen enz. op de desbetreffende plaats zijn voorzien. Neem

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT. Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27

Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT. Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27 Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27 Lambrisering Lambrisering is de wandbetimmering, meestal bestaande uit houten paneelwerk,

Nadere informatie

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje,

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

Montagehandleiding voor harmonicagaas. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor harmonicagaas. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor harmonicagaas Introductie levert alleen gaas wat ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje.

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje. MONTAGEHANDLEIDING Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen, normale gootkap 1 2 3 Breng de siliconenkit aan op de randen van het gootprofiel die met rood zijn aangegeven. Schroef de zijplaat van de

Nadere informatie

QUICK STEP INCIZO ONDERPROFIEL VOOR TRAPTOEPASSING

QUICK STEP INCIZO ONDERPROFIEL VOOR TRAPTOEPASSING QUICK STEP INCIZO ONDERPROFIEL VOOR TRAPTOEPASSING Productomschrijving Met het Incizo profiel kunt u een trap maken die perfect in uw interieur past. Er zijn allerlei afwerkingen mogelijk! Incizo : onderprofiel

Nadere informatie

Tussenwand plaatsen of verwijderen. Dit heeft u nodig

Tussenwand plaatsen of verwijderen. Dit heeft u nodig Tussenwand plaatsen of verwijderen U wilt een extra kamer creëren? Of juist van twee kamers één kamer maken? Dan is het plaatsen c.q. verwijderen van een niet dragende tussenwand een oplossing. Houd er

Nadere informatie

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes DESIGN- EN INSTRUCTIES versie 1.07.2018 lynes Deze design-en installatiehandleiding heeft als doel een duidelijk overzicht weer te geven van alle relevante informatie en montagedetails. Een handige tool

Nadere informatie

Installatieinstructies

Installatieinstructies Installatieinstructies Algemeen Gelieve de instructies goed te lezen en te begrijpen. Gelieve het nodige materiaal te gebruiken zoals beschreven hieronder. Zorg dat u handschoenen en veiligheidsbril draagt.

Nadere informatie

Een Uniek concept. de plaatsklare deur zonder zichtbare scharnieren. Voor verdere inlichting: of

Een Uniek concept. de plaatsklare deur zonder zichtbare scharnieren. Voor verdere inlichting: of Een Uniek concept. Deurblad/-kast zowel rechtsals linksdraaiend plaatsbaar 120 of 2x120 draaiend THYS Pivot Everyway deurblad : - Scharniert op een pivot onder en bovenaan het deurblad in de doorgang.

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding Ritsscreen VS-R120 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De VS-R120... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Montage door middel van de montagesteunen.... 4 2.1 Geleiders plaatsen... 5 2.2 Extra gaten in

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES

PLAATSINGSINSTRUCTIES 1/8 Algemeen Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industriebouw De gevelpanelen kunnen gebruikt worden

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :holle wand

MONTAGEHANDLEIDING. :holle wand MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :holle wand => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 7 stappen in deze handleiding.

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Ipanema V280

Montagehandleiding Verano Ipanema V280 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. 2 x zijkappen 3. 2 x muursteunen 4. Middensteun(en), standaard bij een scherm van dit type breder dan 450 cm 5. 2 x borgbouten, voorzien van moeren 6. Bediening a.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGE- HANDLEIDING Het plaatsen van de. Reno Acero. Renomaat, uw partner in renovatievloeren!

MONTAGE- HANDLEIDING  Het plaatsen van de. Reno Acero. Renomaat, uw partner in renovatievloeren! MONTAGE- HANDLEIDING www.dehoop-pekso.nl Het plaatsen van de Reno Acero materialen Checklist Benodigd materiaal Balken Reno Acero EPS elementen Reno Acero Reno Randprofiel Acero Montageschoen Houten vloerplaat

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie