K B O Veghel. Schitterende 5-daagse voorjaarsreis naar de Eifel Van vrijdag 10 t/m dinsdag14 mei All Inclusive busreis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K B O Veghel. Schitterende 5-daagse voorjaarsreis naar de Eifel Van vrijdag 10 t/m dinsdag14 mei All Inclusive busreis"

Transcriptie

1 9 januari 2019 Nr. 428 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Voorjaarsreis Eifel - Huurtoeslag - Keezenbordspel - Themamiddag - Hobbybeurs - Oproep senioren - Musical Mamma Mia - Jo en Ad zingen - Themamiddag lezing Schitterende 5-daagse voorjaarsreis naar de Eifel Van vrijdag 10 t/m dinsdag14 mei All Inclusive busreis Volop genieten van natuur en cultuur, in een schilderachtige en bezienswaardige omgeving aan de Eifel. Onze voorjaarsreis gaat naar de Eifel. We bezoeken tijdens deze reis Trier, waar we met een toeristentreintje de belangrijkste bezienswaardigheden bekijken. In Cochem bezoeken we een mosterdmuseum en rijden we met de touringcar langs de Moezel. Op het programma staat ook een bezoek aan Monschau met een rondleiding en een proeverij. Op de laatste dag doen we Keulen aan. Hier maken we een boottochtje over de Rijn. Vanzelfsprekend krijgt u ook de gelegenheid om deze steden op eigen gelegenheid te verkennen. We logeren in Hotel am Park Stadtkyll, een hotel met 90 kamers, die per lift bereikbaar zijn. Alle voorzien van een inloopdouche en toilet, TV met Nederlandse zenders en WIFI. Het hotel beschikt over twee restaurants, waarin een uitgebreid ontbijtbuffet en afwisselend dinerbuffet wordt aangeboden. Een lunchpakketje om mee te nemen kunt u s morgens zelf samenstellen of u geniet van een heerlijk lunchbuffet van tot uur (afhankelijk van het programma). U geniet elke avond van bijzonder entertainment waarbij lekkere hapjes worden geserveerd. Inschrijven tot 27 januari O.b.v. all inclusive conform formule van het hotel krijgt u 4 x ontbijt, 5 x lunch of lunchpakket en 4 x diner. De drankjes (bier, fris, wijn, vruchtensap, koffie, thee, jenever en apfelkorn) zijn van tot uur gratis. De reissom is 449,00 per persoon. Toeslag kamer voor alleengebruik 75,00 per persoon met een maximum van 12 kamers. Mag in 2 termijnen betaald worden. Gezien het beperkt aantal eenpersoonskamers verzoeken wij u, zo veel mogelijk, samen met iemand een tweepersoonskamer te reserveren. Indien het aantal inschrijvingen voor een eenpersoonskamer de 12 overschrijdt, zullen we door loting bepalen wie mee kan. Uiterste inschrijfdatum zaterdag 26 januari. Inschrijven via onze website of met het inschrijfformulier dat in de hal van het Wijnu gebouw ligt en dat u, na invulling, in de daarvoor bestemde doos kunt deponeren. U kunt, indien u wenst, zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Tijdens de reis moet u een geldig paspoort of identiteitsbewijs bij u hebben.

2 Wijnu K B O Veghel Wijnu gebouw Wilgenstraat EA Veghel Telefoon: Secretariaat Kwarteldonk 11 w.p.rovers@home.nl 5467 CW Veghel Voorzitter Leo van Asperen Secretaris Willie Rovers Penningmeester Frans de Kort Bestuursleden Rini van den Brand Gré van Erp Tiny Strijbos Louis van Veghel Ledenadministratie / bladbezorging Jos en Theo van Leeuwen Ledenwijnu@gmail.com Keuringsarts Gijs van der Spank Ouderenadviseurs Harry Kalis Huberdine van Dinther Coördinatie ziekenbezoek Rina van der Heijden Leorina42@gmail.com Belastinginvulhulpen Coördinator Theo Manders Jan van Asperen Theo Bloemen Johan Blaauw Werner van Bussel Gerry Kempkens Wim Verkuijlen Frans Vervest IBAN NL26RABO Colofon Bulletin is een uitgave van Wijnu Veghel en wordt 11 maal per jaar bezorgd bij ruim 1900 leden. Redactie Bulletin Postadres: Kwarteldonk CW Veghel Mail: bulletin@home.nl Website: Druk en afwerking SCHELLEN Print Service Veghel Huurtoeslag 2015 t/m 2017 Onze belastinginvullers van Wijnu willen u daarbij graag helpen Huurtoeslag 2015, 2016 en 2017 Bij het invullen van de aangiftes inkomstenbelasting 2017 is gebleken dat bij veel huurders met name van Area- de huurtoeslag niet juist is. Tot en met 2014 werd de toeslag rechtstreeks overgemaakt aan de verhuurder. Vanaf 2015 wordt de huurtoeslag aan de huurder overgemaakt. De huurder moet dan ook zelf zorgen voor het wijzigen van de huur na een huurverhoging. Dit is in heel veel Harry gevallen Kalis niet gebeurd. Heeft u uw aangifte in laten vullen door iemand van Wijnu, dan is daarbij ook gekeken naar de toeslagen en de huur gecorrigeerd. Heel veel huurders hebben dat niet gedaan en lopen daardoor enkele honderden Euro s per jaar mis aan huurtoeslag. Wellicht loopt u honderden Euro s mis aan huurtoeslag Het advies is laat op Mijn toeslagen controleren of vanaf 2015 de juiste huur is ingevuld. Indien het bedrag niet klopt kan dit alsnog aangepast worden door een verzoek in te dienen. Zet in de kop van de brief Verzoek om een beslissing te herzien en vermeld daarbij uw BSN-nummer en het nummer van de beschikking waar het om gaat. Heeft u vragen, de belastinginvullers van Wijnu kunnen u daarbij helpen. Vol bewondering namen wij een kijkje achter de schermen De warme ontvangst, de mooie sfeervolle zaal met prachtig gedekte tafels Ja een kijkje achter de schermen wat er allemaal komt kijken bij zo n kerstviering! Dat hebben wij gezien en ondervonden. We hebben er bewondering voor hoe dat allemaal was geregeld. Na een lange tijd van voorbereiding met vergaderen, overleggen en afspraken maken, liep alles op rolletjes. De warme ontvangst en de gastvrije verzorging zeggen alles over de geweldige samenwerking van het team van Wijnu. De mooie sfeervolle zaal met prachtig gedekte tafels en de zeer professionele bediening was af en dat alles met alleen vrijwilligers! Nogmaals bedankt voor deze mooie middagen namens al onze koorleden van Cantabilé. Henny Sledsens Voorzitter Wijnu koor Cantabilé 2

3 Ge i h v ma n Een heel nieuw jaar Gedicht van Anneke Bakker Het oude is voorbij gevlogen vooruitzicht naar een heel nieuw jaar wat het ook brengen moge laten we elkaar verdragen iets aardigs doen voor elkaar bezoek een ziek of eenzaam mens waar velen onder ons op wachten niet vluchtig maar oprecht een warm hart voelt zo intens 85 jaar 90 jaar Van harte Gefeliciteerd Mevr. R. Louman-van Bakkum Dhr. M. Wuijtenberg Mevr. A.M.M. Langen-van Raay Dhr. A.P. van Uf felen Dhr. A.P. Wijgergangs Mevr. M.J.F. Keijsers-Koppes Mevr. A.J.T.A. Rath-Vugts Overleden als we dat voor ogen houden is de gemeenschap gelukkig met elkaar wensen wij eenieder alle goeds en een liefdevol Nieuwjaar Dhr. G. Willems 88 jaar Mevr. G.H. Heijmans-van den Tillaart 72 jaar Mevr. J. Maas-van Vugt 86 jaar Keezenbordspel Willem van Berkel is voor het jaar 2018 tot kampioen gekroond Een spel dat ook een opmars heeft gemaakt binnen onze vereniging Wijnu. Schoorvoetend begonnen en nu al uitgegroeid tot een vaste groep van rond de veertig spelers. Dit najaar is op zeven avonden gestreden om de titel Wijnu Keezenbord kampioen najaar Er was een sportieve strijd maar vooral was het gezellig. Op de laatste avond, 17 december, is de kampioen bekend geworden. Het was spannend maar uiteindelijk is Willem van Berkel tot kampioen gekroond. In 2019 wordt gestart met een nieuwe ronde, te beginnen op maandag 7 januari gevolgd door 21 januari, 4 en 25 februari, 11 en 25 maart, 3 8 en 29 april, 13 en 27 mei en 17 juni. Wilt u meedoen of alleen maar eens komen kijken dan bent u van harte welkom. U wordt dan ontvangen door Louis en Janni van Veghel.

4 SU DO KU De puzzel pagina van Wijnu Oplossing van de woordzoeker vorige maand: leiderschap Let op: de eerste rij van de Sudoku inzenden - AARDEDONKER AFSLUITDIJK ARTILLERIE - BETON BOMVRIJE GEBOUWEN BUNKER - DIJKEN DIJKLICHAAM - FAUNA FORT BIJ KWADIJK GANG - GRONDGEBIED INFANTERIE INFRASTRUCTUUR INLAATSLUIS - INTACT INUNDATIEGEBIED KRINGSTELLING KRINGWETWONINGEN KUSTBATTERIJ LEGERING MAGAZIJNVOORRAAD MILITAIR TERREIN MONUMENTENZORG MUIDERSLOT - MUREN NEVENBATTERIJ OUDERKERK PANTSERFORT - PLEK POTERNE - STAD VAREN VERDEDIGINGSWIJZE VERSTERKING WATERLINIE ZUIDERZEEFRONT Prijswinnaars De winnaars van vorige maand zijn: Dien van Stiphout Toos Schoots Theo Vloet De oplossingen van de puzzels kunt u vóór 21 januari inzenden. U hoeft niet perse beide puzzels in te sturen. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Zendt uw oplossing aan: Rina van der Heijden: De Mondriaan GC Veghel. leorina42@gmail.com Oplossing Sudoku december:

5 Themamiddag over veranderingen in langdurende zorg, hulpmiddelen en huishoudelijke hulp. Themamiddag maandag 4 februari In 2019 zijn er wijzigingen in uw eigen bijdrage. Onze ouderenadviseurs geven u uitleg en een aantal belangrijke tips, die u moet weten. Eigen bijdrage CAK en Wet Langdurige Zorg. Vele ouderen krijgen op een bepaald moment te maken met het CAK (Centraal administratie kantoor). Dit kan zijn omdat men gebruik maakt van huishoudelijke hulp, hulpmiddelen of vervoer via de WMO ( de gemeente), verzorging of verpleging. Worden ouderen permanent opgenomen, dan valt men onder de wet langdurige zorg. Met ingang van 2019 hebben er wijzigingen plaatsgevonden in de regelingen eigen bijdrage. Door de ouderenadviseurs Hubertine van Dinther en Harry Kalis zal een voorlichting worden verzorgd, waarbij de veranderingen zullen worden uitgelegd en tevens een aantal tips zullen worden geven. De voorlichtingmiddag vindt plaats op maandag 4 februari om uur in het Wijnu gebouw. Gezellige Hobbybeurs op zondag 3 februari in ons Wijnu gebouw Gratis toegang voor iedereen Wij hebben veel creatieve leden in ons midden, die de meest uiteenlopende hobby s beoefenen. Er is dus een groot gevarieerd aanbod. Zij willen het plezier dat zijn in hun hobby hebben, graag met u delen. Of misschien spreekt het u ook aan en wilt u er iets meer van weten. Ze vertellen u er graag over en wellicht gaat u dan zelf ook aan de slag. In de gezellige entourage van het Wijnu gebouw is de bar open voor een kop koffie of iets anders. U hoeft geen lid te zijn van onze vereniging, u bent van harte welkom. De toegang is gratis. Wilt u ook anderen laten genieten van uw hobby? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Neem dan gerust even contact op met Gré van Erp, telefoon Oproep senioren Veghel De aanmelding is gratis Oproep aan senioren uit Veghel om zich aan te melden De Seniorenraad Meierijstad roept senioren op om zich aan te melden voor de nieuwsbrief(digitaal) en/of voor het opiniepanel, zie hiervoor de site van de Seniorenraad Meierijstad waarop u kunt lezen Hoe meer senioren uit Veghel zich melden hoe beter waar de seniorenraad voor staat. Hoe meer senioren ( 60+) zich melden, des te beter kan de Seniorenraad haar werk doen. Er hebben zich nu al 422 senioren aangemeld. Wij vragen vooral senioren uit Veghel zich aan te melden. Aanmelding is gratis en uw privacy wordt gewaarborgd. Aanmelden kan via onderstaande website. seniorenraadmeierijstad.nl/aanmelden-activiteiten

6 Activiteiten Januari Locatie Tijd Contactpersoon Telefoon 13 zo Nieuwjaarsconcert Ambiancekoor Wilg/Plataan Rini van den Brand ma Wandelen 5 kilometer Laco binnenbad Rini van den Brand Wandelen 15 en 10 kilometer Laco binnenbad en Rini van den Brand Fotogroep Zooomm De Plataan Peter Rovers Sjoelen De Plataan Toon van Houtum di Schaken De Plataan Lauk vd Drift Koor Cantabilé De Plataan Piet Verbruggen Koersbal De Wilg Bert van de Tillaart Wandelen 20 kilometer Stadhuisplein Louis van Veghel wo Countrydansen De Plataan en Inie de Prest Kienen De Wilg Toon Ketelaars do Biljarten Veghel 1-Erp 2 De Populier Peter Kremers vr Bridge Wilg/Plataan Tineke Posthumus za Dansen Wilg/Plataan Rini van den Brand zo Gezellig meezingen met Jo en Ad Wilg/Plataan Rini van den Brand ma Wandelen 5 kilometer Aatrium Rini van den Brand Wandelen 15 en 10 kilometer Aatrium en Rini van den Brand Tekenen en schilderen De Wilg Gré van Erp ma Themamiddag De Wilg Gré van Erp Onderwerp Thema: Maken we het wel grijs genoeg Sjoelen De Plataan Toon van Houtum Keezenbordspel De Wilg Louis van Veghel di Schaken De Plataan Lauk vd Drift Koor Cantabilé De Plataan Piet Verbruggen Koersbal De Wilg Bert van de Tillaart wo Countrydansen De Plataan en Inie de Prest Kaarten De Wilg Jopie Vogels do Biljarten Veghel 2-Uden 1 De Populier Peter Kremers Vr Bridge Wilg/Plataan Tineke Posthumus zo Vrije Inloop Wilg/Plataan Rini van den Brand ma Wandelen 5 kilometer Watersteeg Rini van den Brand Wandelen 15 en 10 kilometer Watersteeg en Rini van den Brand Sjoelen De Plataan Toon van Houtum di Schaken De Plataan Lauk vd Drift Koor Cantabilé De Plataan Piet Verbruggen Koersbal De Wilg Bert van de Tillaart wo Countrydansen De Plataan en Inie de Prest do Biljarten Veghel 1-Volkel 2 De Populier Peter Kremers

7 Activiteiten Februari Locatie Tijd Contactpersoon Telefoon 01 vr Bridge Wilg Tineke Posthumus za Dansen Wilg/Plataan Rini van den Brand zo Hobby beurs Wijnu Gré van Erp ma Wandelen 5 kilometer Intratuin Rini van den Brand Wandelen 15 en 10 kilometer Intratuin en Rini van den Brand Tekenen en schilderen De Wilg Gré van Erp ma Themamiddag WMO, CAK en WLZ Wilg/Plataan Rini van den Brand Sjoelen De Plataan Toon van Houtum Keezenbordspel De Wilg Louis van Veghel di Schaken De Plataan Lauk vd Drift Koor Cantabilé De Plataan Piet Verbruggen Koersbal De Wilg Bert van de Tillaart wo Countrydansen De Plataan en Inie de Prest Kienen De Wilg Toon Ketelaars do Digitale inloop De Kastanje Louis van Veghel Biljarten Veghel 2- Veghel 1 De Populier Peter Kremers Toneelgroep De Plataan Rini van den Brand vr Bridge Wilg Tineke Posthumus Wervelende feel-good musical Mamma Mia We vertrekken zaterdagmiddag 30 maart om uur Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z n leven bij deze feel-good musical! Met meer dan 20 ABBAhits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA in hun hart gesloten. Wervelend, vrolijk, zomers en ontroerend. We vertrekken vanmiddag om uur vanaf de parkeerplaats in de Hoogstraat (tegenover Broedershof) naar Utrecht. Inschrijven tot 1 februari Al 60 miljoen mensen hebben Mamma Mia in hun hart gesloten We komen omstreeks uur aan en het is ca. 100 meter wandelen naar het Beatrix Theater. Om uur begint de voorstelling. We zitten 1 e rang en de voorstelling duurt tot ca uur. Na de voorstelling rijden we naar een mooi restaurant in de regio Utrecht, waar we om uur aan tafel gaan voor een 3-gangendiner. Na het diner rijden we 7 terug naar Veghel, waar we om uur verwachten aan te komen. De prijs bedraagt 112,50 per persoon. Betaling geschiedt via automatische incasso. Inschrijven via onze website of met het inschrijfformulier dat in de hal van het Wijnu gebouw ligt en dat u, na invulling, in de daarvoor bestemde doos kunt deponeren. U dient zelf voor een reisverzekering te zorgen! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 februari.

8 U komt toch ook gezellig meezingen met Jo en Ad? Nederlandse liedjes van toen die jong en oud uit volle borst kan mee zingen De donkere wintermaanden kun je doorbrengen voor de TV, maar dat levert doorgaans geen gezelligheid op waar je in deze tijd naar verlangt. Jo Deckers en Ad van Dooren is een Veghels duo dat bekend staat om samen met het publiek Nederlandse liedjes te spelen, die jong en oud kan meezingen. Jo zorgt op zijn accordeon voor sfeervolle muziek en Ad is de zanger. Het bekende nummer dat Jo zelf heeft gemaakt ik heb een plekske in mijn hartje ontbreekt natuurlijk niet. Onder het genot van een drankje en een liederenbundel in de hand wordt dat een gezellig samenzijn. Iedereen lid of geen lid van Wijnu is van harte welkom, dus breng de buren, familie en vrienden mee. De toegang is gratis. Dit wordt een middag die je niet mag missen. Zet in je agenda dat je zondag 20 januari van tot uur naar Wijnu gaat om een sfeervolle middag te beleven. Themamiddag, maken we het wel grijs genoeg? Lezing door professor Tinie Kardol verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel In veel gemeenten in Nederland heeft meer dan de helft van de inwoners een leeftijd van boven de 50 jaar. Er zijn nu al gemeenten waar één op de drie inwoners de leeftijd van 60 jaar is gepasseerd en het aantal 80-plussers neemt jaarlijks toe. Toch lijkt het alsof veel gemeenten nauwelijks notie hebben van de demografische veranderingen. Een sterk vergrijsde samenleving vraagt namelijk om een andere infrastructuur, een andere woonvisie en een andere opvatting over participatie van ouderen in de samenleving. Zeker anders dan wat in gemeentelijk beleid voor de komende jaren is verankerd. Maandag 21 januari om uur in het Wijnu gebouw De volgende thema s worden besproken: 1 Vergrijzing van Nederland, waar hebben we het over? 2 Vraagstukken op het gebied van wonen, veiligheid, gezondheid en participatie van ouderen 3 Aan welke eisen voldoet een leeftijdsvriendelijke gemeente? 8 Tinie Kardol is sinds 2011 verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij is professor in de gerontologie, oftewel in vraagstukken op het gebied van vergrijzing. In 2018 heeft hij een boek met korte verhalen en mooie illustraties uitgebracht met de titel Oud worden is niet voor watjes. Daarin staat hij op een humoristische (en volgens de recensies hier en daar op een hilarische manier) stil bij allerlei onderwerpen waar ouderen mee te maken krijgen. Het boek is te koop in elke boekhandel voor de prijs van 15,--. Na de lezing is het boek te koop voor 13,50 (10% korting) voor de leden van Wijnu. Wandelen op maandagochtend 10 % korting voor leden van Wijnu na de lezing

De puzzel pagina van Wijnu

De puzzel pagina van Wijnu 3 april 2019 Nr. 431 1 2 3 De puzzel pagina van Wijnu Oplossing van de woordzoeker vorige maand: Alle zeilen bijzetten SU DO KU Let op: De eerste rij van de Sudoku inzenden - AALPUT - AALT ADMINISTRATIE

Nadere informatie

Wijnu. Grandioze opening Wijnu. Bulletin. Een dag met een gouden randje! Op vrijdag 11 augustus

Wijnu. Grandioze opening Wijnu. Bulletin. Een dag met een gouden randje! Op vrijdag 11 augustus 8 september 2017 Nr. 413 - Feestelijke opening - Open dagen Bulletin - Ouderenadviseur - Vulkan Express Eifel - Concert André Rieu - Van nostalgie naar nu - Activiteit schilderen - Activiteit Keezen Wijnu

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. De vijfde expositie van fotogroep Zooomm op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in ons Wijnu gebouw. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. De vijfde expositie van fotogroep Zooomm op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in ons Wijnu gebouw. K B O Veghel 3 oktober 2018 Nr. 425 - Foto expositie Wijnu - Ledenvergadering Bulletin - Viering allerzielen - Film Stroomopwaarts - Dansen - Levenstestament - Toneel uitvoering - Jeu de Boules Wijnu K B O Veghel De

Nadere informatie

Wijnu. Samen feestelijk uit eten. Internationale dag van de ouderen. K B O Veghel

Wijnu. Samen feestelijk uit eten. Internationale dag van de ouderen. K B O Veghel 6 september 2018 Nr. 424 Bulletin Wijnu K B O Veghel Internationale dag van de ouderen Maandag 1 oktober 2018 De KBO organiseert op 1 oktober een avond vol ontspanning voor alle ouderen van de voormalige

Nadere informatie

Wijnu. Prettige Feestdagen. en een gelukkig. Een handreiking, een glimlach, een vriendelijk gebaar. K B O Veghel

Wijnu. Prettige Feestdagen. en een gelukkig. Een handreiking, een glimlach, een vriendelijk gebaar. K B O Veghel 6 december 2018 Nr. 427 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Nieuwjaars boodschap - Nieuwjaarsreceptie - Jeu de Boules - 10 jarig jubileum toneel - Theater Blauwe Kei - Senioren Expo - Nieuwjaarsconcert Ambiance

Nadere informatie

Wijnu. Een terugblik op de betekenis van de broeders van Maastricht voor Veghel Zondag 10 maart uur in ons Wijnu gebouw.

Wijnu. Een terugblik op de betekenis van de broeders van Maastricht voor Veghel Zondag 10 maart uur in ons Wijnu gebouw. 7 februari 2019 Nr. 429 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Lezing broeders - Bestuursverkiezing - Parkeren bij Wijnu - Cursus IPad-Tablet - Biljarten bandstoten - Countrydansen - Themamiddag Sissi - Wijnu op

Nadere informatie

Wijnu. Fijne Feestdagen en een Gelukkig. Bulletin

Wijnu. Fijne Feestdagen en een Gelukkig. Bulletin 7 december 2017 Nr. 416 Bulletin Wijnu K B O Veghel Fijne Feestdagen en een Gelukkig 2018 varen op de Maas - Nooit te oud - RABO clubkascampagne - Nieuwjaars bijeenkomst - Senioren Expo - Kerststukjes

Nadere informatie

Wijnu. Samen maken wij het verkeer voor onszelf en andere weggebruikers, wat veiliger VERKEERSQUIZ VOOR UW AGENDA. K B O Veghel

Wijnu. Samen maken wij het verkeer voor onszelf en andere weggebruikers, wat veiliger VERKEERSQUIZ VOOR UW AGENDA. K B O Veghel 7 januari 2018 Nr. 417 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Verkeersquiz - Cursus IPad en Tablet - Kabinetsmedewerker - Klooster jubileum - Soldaat van Oranje - Keezen bordspel - Inschrijven dagtochten - Ardennen

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Fotogroep Zooomm van Wijnu exposeert! Op zaterdag 25 en zondag 26 november in ons Wijnu gebouw, Wilgenstraat 15.

Wijnu. Bulletin. Fotogroep Zooomm van Wijnu exposeert! Op zaterdag 25 en zondag 26 november in ons Wijnu gebouw, Wilgenstraat 15. 8 november 2017 Nr. 415 - Foto expositie Wijnu - Kerstviering Bulletin - Kerstmarkt - Lezing Dokter de Boer - Reanimatie cursus - Jeu de Boules - Samen uit eten Wijnu K B O Veghel Fotogroep Zooomm van

Nadere informatie

Wijnu. Dagtocht IJsselhoeve, Museum Smedekinck en Mosterdmuseum op donderdag 31 mei 2018.

Wijnu. Dagtocht IJsselhoeve, Museum Smedekinck en Mosterdmuseum op donderdag 31 mei 2018. 12 april 2018 Nr. 420 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Voorjaarsvergadering - Even voorstellen - Vat - Oe - Fiets - Bedevaart Handel - Dagtocht IJsselhoeve - Jaarverslag Wijnu - Fotogroep Zooomm - Zomerse

Nadere informatie

K B O Veghel. Boeiende themamiddag over bomen! Op maandag 6 november, aanvang uur

K B O Veghel. Boeiende themamiddag over bomen! Op maandag 6 november, aanvang uur 4 oktober 2017 Nr. 414 - Themamiddag bomen - Ina Adema en AED Bulletin - Voorlichting WAO - Bridgecursus - Schaakt u mee? - Toneel uitvoeringen - Dansen op zaterdag - Architectuur Brabant Wijnu K B O Veghel

Nadere informatie

Wijnu. Op zondag 14 oktober Taptoe Lommel. Opening Beweegtuin in de Peppelhof. K B O Veghel

Wijnu. Op zondag 14 oktober Taptoe Lommel. Opening Beweegtuin in de Peppelhof. K B O Veghel 9 augustus 2018 Nr. 423 Bulletin Wijnu K B O Veghel Op zondag 14 oktober Taptoe Lommel. - Theater de Blauwe Kei - Themamiddag 3 sept. - Smokkelroute - Gouden Jubileum Cantabilé - Keezenbordspel - 60 jaar

Nadere informatie

Wijnu. Kerstviering. Bulletin. donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 dec. Wijnu gebouw aanvang uur. K B O Veghel.

Wijnu. Kerstviering. Bulletin. donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 dec. Wijnu gebouw aanvang uur. K B O Veghel. 4 november 2018 Nr. 426 - Kerstviering Wijnu - Senioren raad Bulletin - Platanen Jeu de Boule - Wandelen is gezond - AED cursus - Kerstmarkt - Aquarellen Bep Roovers - Voorstelling Blauwe Kei Wijnu K B

Nadere informatie

Wijnu. Muzikaal optreden TOF en Eigen Wijs. K B O Veghel

Wijnu. Muzikaal optreden TOF en Eigen Wijs. K B O Veghel 12 mei 2018 Nr. 421 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Privacy (2) - Kilsdonkse molen - Hobbybeurs - Afscheid Vrijwilligers - TOF Frisselstein - Hemelvaartsdag - Oostvaardersplassen - Vat - Oe - Fiets Muzikaal

Nadere informatie

Wijnu. Presentatie over India op maandag 16 april door Pater Issag

Wijnu. Presentatie over India op maandag 16 april door Pater Issag 8 maart 2018 Nr. 419 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Excursie bollenstreek - Jeu de boules Koningsdagtournooi - Soldaat van Oranje - Ledenvergadering - Zondag 11 maart f ilm - Start Fietsseizoen - Jubileumconcert

Nadere informatie

Wijnu. Dagtocht Biesbosch en Rotterdam Op woensdag 31 juli Diny van Eijk 2000ste lid van Wijnu Dit werd op 29 mei een bijzonder feest

Wijnu. Dagtocht Biesbosch en Rotterdam Op woensdag 31 juli Diny van Eijk 2000ste lid van Wijnu Dit werd op 29 mei een bijzonder feest 5 juni 2019 Nr. 433 Bulletin Wijnu K B O Veghel We vertrekken s morgens om 8.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Hoogstraat (tegenover Broedershof ) en rijden naar Drimmelen. Hier schepen we in voor een

Nadere informatie

Wijnu. Cultuurreis Hap en Stap in Antwerpen en MAS Dinsdag 20 maart K B O Veghel

Wijnu. Cultuurreis Hap en Stap in Antwerpen en MAS Dinsdag 20 maart K B O Veghel 10 februari 2018 Nr. 418 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Themamiddag - Cultuurreis Antwerpen - Kandidaatstelling - Huurtoeslagen - Belastingen - Dansen op Zaterdag - Wibi Soerjadi in concert - Countrydans

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Aanleg terras en jeu de boulesbanen. Jeu de boules toernooi. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Aanleg terras en jeu de boulesbanen. Jeu de boules toernooi. K B O Veghel 10 augustus 2017 Nr. 412 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Reis naar Giethoorn - Excursie Dahlia vereniging - Nieuwe Jeu de boules banen - Cursus voor: - ipad - tablet - Windows 10 - Rolstoelcarrousel - Sjoelen

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Gebouw Wijnu helemaal beschikbaar. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Gebouw Wijnu helemaal beschikbaar. K B O Veghel 4 mei 2017 Nr. 410 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Nieuws v.d. bestuurstafel - Blij verrast - AED cursussen - Dansen met live music - Aandacht voor dementie - Vat oe f iets - Oproep voor vrijwilligers varen

Nadere informatie

Wijnu. 51 ste Vat oe fiets Hemelvaartsdag 30 mei Start dit jaar vanaf het Wijnugebouw Wilgenstraat 15. Zomerexcursie Tropische vlindertuin Gemert

Wijnu. 51 ste Vat oe fiets Hemelvaartsdag 30 mei Start dit jaar vanaf het Wijnugebouw Wilgenstraat 15. Zomerexcursie Tropische vlindertuin Gemert 8 mei 2019 Nr. 432 Bulletin Wijnu K B O Veghel Het evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Wijnu. Velen zullen er al weer naar uitzien, hét fietsevenement van Veghel. Je fietst gezamenlijk

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Opening Wijnu gebouw. K B O Veghel. Het centrum voor jong en oud Wilgenstraat 15 Veghel

Wijnu. Bulletin. Opening Wijnu gebouw. K B O Veghel. Het centrum voor jong en oud Wilgenstraat 15 Veghel 15 juni 2017 Nr. 411 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Opening Wijnu gebouw - Commissie reizen - Excursie Strobol - Biljart kampioen - Excursie tomatenkwekerij - Ledenpas - voordeelpas Opening Wijnu gebouw

Nadere informatie

Wijnu. 5-Daagse reis naar Noord-Holland van 17 t/m 21 september. K B O Veghel

Wijnu. 5-Daagse reis naar Noord-Holland van 17 t/m 21 september. K B O Veghel 14 juni 2018 Nr. 422 Bulletin Wijnu K B O Veghel 5-Daagse reis naar Noord-Holland van 17 t/m 21 september. Dat belooft en paar fijne reisdagen! Ontspannen en nieuwe energie opdoen, dat vinden wij belangrijk.

Nadere informatie

Wijnu. Prettige Feestdagen. Een schitterende en sfeervolle witte kerst. K B O Veghel EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

Wijnu. Prettige Feestdagen. Een schitterende en sfeervolle witte kerst. K B O Veghel EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR 9 December 2016 Nr. 405 - Nieuwjaars borrel Bulletin Wijnu K B O Veghel - Jeu de boules 2016 - Senioren EXPO - Sjoelen - Verbouwing Peppelhof - Theater de Blauwe Kei - Ouderenadviseur - Foto-expositie

Nadere informatie

Wijnu. K B O Veghel. De eerste giften nl. 273,00 voor het beweegtoestel zijn tijdens de gezellige kerstviering al ontvangen.

Wijnu. K B O Veghel. De eerste giften nl. 273,00 voor het beweegtoestel zijn tijdens de gezellige kerstviering al ontvangen. 8 januari 2017 Nr. 406 - Cultuurdagreis Bulletin Wijnu K B O Veghel - Kalender activiteiten - Kerkviering - Cursus Windows 10 - Cadeau beweegtoestel - Helden van Wijnu - Nooit te oud - Ledenpas Voordeelpas

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Nieuwe ruimte Peppelhof in gebruik genomen. Dansen op zaterdagavond. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Nieuwe ruimte Peppelhof in gebruik genomen. Dansen op zaterdagavond. K B O Veghel 10 februari 2017 Nr. 407 - Cursussen AED Bulletin Wijnu K B O Veghel - Digitale inloopochtend - Cursus veiligvallen - Europeesch Parlement - Nieuws van de Peppelhof - Richtlijn belastinginvullers - Theater

Nadere informatie

Wijnu. Feestelijke opening! eigen home Wijnu in de Peppelhof. K B O Veghel

Wijnu. Feestelijke opening! eigen home Wijnu in de Peppelhof. K B O Veghel 6 april 2017 Nr. 409 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Alg. ledenvergadering - Bloesemtocht 15 mei - Reis naar Leuven - Pinkstermarkt op 5 juni - Platina huwelijk - Bedevaart Handel - Feestelijke opening Feestelijke

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Rolstoelcarrousel op maandag 19 september K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Rolstoelcarrousel op maandag 19 september K B O Veghel 8 september 2016 Nr. 402 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Najaarsvergadering - Aanbieding Blauwe Kei - Themamiddag thuiszorg - Tablet en I-pad cursus - Rolstoelcarrousel - Afscheid Albert v.d. Broek - In

Nadere informatie

Ledenkorting Theater de Blauwe Kei. Zondag 27 november uur 25,50 (i.p.v. 33) Vrijdag 2 december uur 20,50 (i.p.v. 28)

Ledenkorting Theater de Blauwe Kei. Zondag 27 november uur 25,50 (i.p.v. 33) Vrijdag 2 december uur 20,50 (i.p.v. 28) De Blauwe Kei 6 oktober 2016 Nr. 403 Bulletin Wijnu K B O Veghel Whitney Houston Show 1 - Inloopochtend Peppelhof - Rijvaardigheidstest - Allerzielen viering - ipad en Tablet cursussen - Theater de Blauwe

Nadere informatie

Wijnu. Prettige Feestdagen. Een wereld vol verwarring en terreur. K B O Veghel EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

Wijnu. Prettige Feestdagen. Een wereld vol verwarring en terreur. K B O Veghel EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR 10 December 2015 Nr. 394 - Senioren expo Bulletin Wijnu K B O Veghel Prettige Feestdagen EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR - Nieuwjaarsontmoeting - Activiteiten Cultureel - Cursus ipad / tablet - Afsluiting jeu

Nadere informatie

Themamiddag Verkeerstheorie voor 50 plussers

Themamiddag Verkeerstheorie voor 50 plussers 4 februari 2016 Nr. 396 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Themamiddag - Finale Bandstoten - Kienen - Veghel Actueel - Veilig vallen - Opvolger opmaak Wijnu - Archipel Muziekconcours - van de Bestuurstafel

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Wijnu. Reizen. K B O Veghel

Wijnu. Reizen. K B O Veghel 7 augustus 2019 Nr. 434 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Leuke dagreis - Reanimatie en AED - Bevrijdingsconcert - Kampioenschap keezen - Zondagmiddagconcert - Theater Blauwe Kei - Fotowedstrijd Wijnu - Jeu

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Ledenkorting Theater de Blauwe Kei. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Ledenkorting Theater de Blauwe Kei. K B O Veghel 10 november 2016 Nr. 404 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Kerstviering in de Stapperij - Rieky van Heessel - Kerstworkshop in Dussen - Sinterklaasviering Peppelhof - Nieuws van de Peppelhof - Meivakantie

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Zomerse excursies naar Bakkerij Bekkers. Een team van 100 medewerkers met passie voor het bakkersvak

Zomerse excursies naar Bakkerij Bekkers. Een team van 100 medewerkers met passie voor het bakkersvak 4 augustus 2016 Nr. 401 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Excursie Bakkerij Bekkers - Competitie biljarten - Najaarsreis naar Utrecht - Excursie naar Hanex - Restaurant La Riva - Cultuurreis naar Nijmegen

Nadere informatie

Zomerse excursies. 6 juni Aspergekwekerij de Wit

Zomerse excursies. 6 juni Aspergekwekerij de Wit 5 mei 2016 Nr. 399 Bulletin Wijnu K B O Veghel 4 interessante uitstapjes Zomerse excursies Het vorige jaar waren onze excursies in de zomer een groot succes. Het zal u dan ook niet verbazen dat we dit

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Zomerse excursies naar IBN en Rozannie s Hof Ruim medewerkers hebben een passende baan bij IBN.

Zomerse excursies naar IBN en Rozannie s Hof Ruim medewerkers hebben een passende baan bij IBN. 9 juni 2016 Nr. 400 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Agenda juni en juli - IBN - Kennedylaan10 - Rozannie s Hof - Exc. Dordrecht - R dam - 100e nieuwe lid Wijnu - Afscheid Nico Vreeswijk - 70 jaar getrouwd

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

K B O Veghel. Maandag 5 oktober van tot uur in De Peppelhof Veghel

K B O Veghel. Maandag 5 oktober van tot uur in De Peppelhof Veghel 10 september 2015 Nr. 391 - Veilig Thuis Bulletin Wijnu K B O Veghel - Expositie Zooomm - Rijvaardigheidstest - Wie volgt het spoor? - Verslag Veluwezoom - Bestuurstafel - Bridgers gevraagd - Biljarters

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Opgeven kan bij Riny de Ruijter 06-40322843

Opgeven kan bij Riny de Ruijter 06-40322843 April 2015 Nieuwsbrief 2 Koninklijke onderscheiding Wijnu leden Namens het bestuur en leden van Wijnu feliciteren wij: Mevr. Annie Waals-van Goch Dhr. Theo Bloemen Dhr. Dries Prak Onze felicitaties hebben

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Voorjaarsreis Wijnu op woensdag 19 april van Oranjefonds voor de Peppelhof. K B O Veghel

Wijnu. Bulletin. Voorjaarsreis Wijnu op woensdag 19 april van Oranjefonds voor de Peppelhof. K B O Veghel 10 maart 2017 Nr. 408 Bulletin Wijnu K B O Veghel - Voorjaarsreis 4 sluizen - Voortgang Peppelhof - Theateraanbieding - Tafeltennis iets voor U? - Oranjefonds - Pinkstermarkt 5 juni - Scootmobieltochten

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Wijnu Cultuurreis naar België. K B O Veghel. - Cultuurreis België

Wijnu. Bulletin. Wijnu Cultuurreis naar België. K B O Veghel. - Cultuurreis België 7 april 2016 Nr. 398 Bulletin Wijnu K B O Veghel Op bezoek bij onze Zuiderburen. Wijnu Cultuurreis naar België Woensdag 11 mei gaat de tweede excursie van dit jaar naar België en wel naar de stad Gent.

Nadere informatie

Beleef het heerlijke Lentegevoel...

Beleef het heerlijke Lentegevoel... Beleef het heerlijke Lentegevoel... 4 dagen v.a. 139, 50 per persoon VOORJAARSPOST 2011 HOTEL HET JAGERSHOF NUNSPEET OP DE VELUWE W elkom De dagen worden alweer wat langer en na een lange, winterse periode

Nadere informatie

Bulletin. Van de bestuurstafel. Vernieuwen is groeien. Participatie samenleving De veranderingen in de zorg! KBO Afdeling Veghel

Bulletin. Van de bestuurstafel. Vernieuwen is groeien. Participatie samenleving De veranderingen in de zorg! KBO Afdeling Veghel KBO Afdeling Veghel 14 oktober 2014 Nummer 382 Bulletin Vernieuwen is groeien Mijn zus Mientje was 12 jaar en zou juist naar de ULOschool in de stad gaan. Ze wilde haar naam veranderen in Mieke, zo zou

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Waar gaan die wandelaars naar toe? Op een drukke maandagmorgen legt Wijnu 800 kilometer af. K B O Veghel.

Wijnu. Bulletin. Waar gaan die wandelaars naar toe? Op een drukke maandagmorgen legt Wijnu 800 kilometer af. K B O Veghel. 5 februari 2015 Nr. 385 - De wandelaars - Themamiddag: Bulletin Voeding en dieet - Belastingaangifte - Klein meisjes hoop - Najaarsvakantie - Voordeel ledenpas Wijnu K B O Veghel Waar gaan die wandelaars

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

K B O Veghel. Prachtige zomerreis naar Leerdam in de Betuwe

K B O Veghel. Prachtige zomerreis naar Leerdam in de Betuwe 7 mei 2015 Nr. 388 - Zomerreis Leerdam - Bestuurstafel Bulletin - Als pelgrims op weg - Info-avond bowlen - Excursie bijen - Veilig f ietsen - Da s pas voordeel! Wijnu K B O Veghel Prachtige zomerreis

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. K B O Veghel. Deze dagreis mag u niet missen! Een warm kerstfeest met Cor Swanenberg en Zuster Dortmans.

Wijnu. Bulletin. K B O Veghel. Deze dagreis mag u niet missen! Een warm kerstfeest met Cor Swanenberg en Zuster Dortmans. 7 januari 2016 Nr. 395 - Dagreis Middelburg - Bestuurstafel Bulletin - Belastinginvullers - Digitaal in beweging - Blauwe envelop - Vallen op de mat - Themamiddag - Ondernemers bedankt Wijnu K B O Veghel

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

K B O Veghel. Wijnu brengt geluk

K B O Veghel. Wijnu brengt geluk 8 januari 2015 Nr. 384 - EHBO Oppasouders - Prijs winnares Bulletin - Samen uit eten - Voordeel ledenpas - Cursusnieuws Tablet - Themamiddag Fysiotherapie Wijnu K B O Veghel EHBO voor oppas(groot)ouders

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Wijnu. Bulletin. Wijnu Voorjaarsreis naar Limburg. Onze Voorjaarsvergadering is op donderdag 24 maart. Aanvang uur in de Stapperij.

Wijnu. Bulletin. Wijnu Voorjaarsreis naar Limburg. Onze Voorjaarsvergadering is op donderdag 24 maart. Aanvang uur in de Stapperij. 1 10 maart 2016 Nr. 397 Bulletin Wijnu K B O Veghel Wijnu Voorjaarsreis naar Limburg Een dag genieten in het gastvrije zuiden - Voorjaarsreis Limburg - AED Certificaten - Seniorenbeleid - Buitenactiviteiten

Nadere informatie

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen Reisverslag Haren 5 tot en met 9 september 2016 BrabantZorg Reizen De deelnemers aan de reis Haren naar de groepsaccommodatie Bij Ons stellen zich aan u voor Mw. Mien van Heeswijk uit Muzerijk Uden. Mw.

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf In 2015 vond het eerste Lach voor een Dag Gala plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze prachtige avond vol culinair en muzikaal entertainment resulteerde in een nog mooier geldbedrag van ruim 70.000,-.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën.

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën. 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen Rotterdam 10-14 december 2016 Vanaf 355,00 volpension (hoofddek) (Leden 275,00) of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Nijmegen

Nadere informatie

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!!

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!! 20 jaar 2014 Winterberg / Siedlinghausen 2014 1994-2014... Vier het mee met ons!!!! Gezelligheid, amusement, topservice en een sfeer die door gasten als bijzonder omschreven wordt. Dat zijn de vaste ingrediënten

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!!

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!! NIEUWS Midden-Groningen Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand www.humanitas.nl/afdeling/midden-groningen/ Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen Met het laatste nieuws over de opening van ons

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Wijnu. ngrijk. Bulletin. K B O Veghel. Excursie Noordkade in ontwikkeling. - Bestuurstafel

Wijnu. ngrijk. Bulletin. K B O Veghel. Excursie Noordkade in ontwikkeling. - Bestuurstafel 16 april 2015 Nr. 387 - Excursie Noordkade - Bestuurstafel Bulletin - Verslag Cultureel - Wandelnieuws - Bedevaart Handel - Samen herdenken - Voordeel ledenpas Wijnu K B O Veghel Je leest erover in de

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa najaar 2015 'Het Trefpunt' Beatrixstraat 9A 3621 ET Breukelen per 01 januari 2016 nieuwe locatie: 1 e etage t Heycop 2 3621 WD Breukelen tel:

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie