Slagroomtaart. 8 pers pers pers pers extra opschrift in chocolade kaarsje per stuk 0.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slagroomtaart. 8 pers. 12. 50 25 pers. 34. 75. 16 pers. 22. 95 35 pers. 48. 75. extra opschrift in chocolade 2. 00 kaarsje per stuk 0."

Transcriptie

1

2 Mmm...verrukkelijk! Bij Meesterbakker Roodenrijs kunt u de meest verrukkelijke taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er een lekkere taart te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld frisse vruchtentaarten, vrolijke kindertaarten, elegante bruidstaarten en natuurlijk klassiekers zoals de slagroomtaart en de altijd overheerlijke appeltaart! De taarten worden bereid met verse producten van de beste kwaliteit. Wilt u de taart extra versierd hebben? Dat kan! Bijvoorbeeld met een opschrift naar wens, smakelijke decoraties of feestelijke kaarsjes. Voor elke gelegenheid heeft Meesterbakker Roodenrijs een taart om het feest compleet te maken! Voor grote én kleine feestvierders!

3 Slagroomtaart 8 pers pers pers pers pers pers pers pers De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom. Aardbeientaart 12 personen personen personen personen De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met aardbeienbavaroise. De taart wordt aan de zijkanten afgezet met amandelschaafsel en bovenop rijk belegd met aardbeien en slagroom. Vruchtentaart 12 personen personen personen personen De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met aardbeienbavaroise. De taart wordt rijkelijk belegd met allerlei heerlijk vers (seizoens)fruit. Chipolata- Marsepeintaart 8 personen personen personen personen personen De taartbodem is besprenkeld met suikersiroop en gevuld met lekker luchtige chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom, vruchtjes en een vleugje marasquin). De zijkanten van de taart worden afgezet met amandelschaafsel en bovenop komt een dikke plak marsepein. Het geheel wordt fraai gedecoreerd met crème en vruchtjes.

4 Mokkataart 12 personen personen personen personen Deze taart wordt gevuld met mokkacrème. De zijkanten van de taart worden afgezet met amandelschaafsel. De bovenzijde wordt fraai gedecoreerd met mokkacrème, chocolade en hazelnoten. Chocoladetaart 12 personen personen personen personen Deze bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met suikersiroop, wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. Over de taart wordt chocoladeganache gegoten. Dit is een mengsel van chocolade en room. De taart wordt afgemaakt met marsepein en chocoladedecoratie. Hazelnootschuimtaart 6 personen personen Een fantastische combinatie van schuim en slagroom, één van de kenmerkende specialiteiten van Meesterbakker Roodenrijs. Het traditionele recept schuimgebak met daarin een fijn gemalen mengsel van hazelnoten en amandelen, geeft een heerlijk brosse schuimplak, welke gevuld wordt met vers geslagen room. Dit lekkernij wordt rondom aangezet met hazelnootschuimstukjes en wordt tenslotte stijlvol gedecoreerd. Ook mogelijk met hazelnootcrèmevulling. Hazelnootschuimgebak, dat eet je niet., dat snoep je!

5 Slagroomtaart Olmenhorst (h)eerlijke 8 personen personen Appeltaart 20 personen personen Producten en recepturen komen en gaan, maar sommige recepten zijn te bijzonder, te lekker om ook maar iets aan te veranderen. Die blijven, goed zoals ze zijn. De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop, besmeerd met een dun laagje confiture en royaal gevuld met banketbakkersroom en slagroom. De taart wordt Eén van deze klassiekers is onze Appeltaart. Deze doorstaat trends en hypes, wordt omringt door feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelen, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel allerlei andere taarten, maar blijft zichzelf bewijzen. veel slagroom. Al meer dan 125 jaar is Meesterbakker Roodenrijs een bakkerij die uitzonderlijke, ambachtelijke bakkerijprodukten produceert en verkoopt, waarbij de consument centraal staat. Daarnaast voelen we ons ook verantwoordelijk voor onze omgeving. Daarom gebruiken we voor onze appeltaart de heerlijke appels van Landgoed de Olmenhorst, waar sinds 1880 de heerlijkste appels groeien. Bovendien wordt al het fruit hier biologisch en onder het EKO-keurmerk geteeld. De vruchten kunnen dan ook vol overtuiging aangeboden worden als goede, gezonde en eerlijke produkten. Dankzij de mineralen in de rijke kleigrond van de Haarlemmermeer zijn onze appels bovendien extra vol van smaak. Samen met de specifieke melange van specerijen is de Olmenhorst (h)eerlijke Appeltaart uniek van smaak en samenstelling. Het eten van dit gebak is dan ook een bijzondere belevenis! De Olmenhorst (h)eerlijke Appeltaart In onze eigen streek gekweekt, gebakken en verkocht! personen Tip: De prachtige boomgaarden van Landgoed de Olmenhorst zijn voor iedereen toegankelijk. U kunt dus zelf de herkomst aanschouwen van die heerlijke appels die wij gebruiken voor de Olmenhorst (h)eerlijke Appeltaart. Hoe puur en ambachtelijk kan een streekproduct zijn? In het plukseizoen, september, is het zelfs mogelijk om zelf je eigen appels te plukken. Vers van de boom!

6

7 Voor iedere gelegenheid een taart... Een taart met uw eigen afbeelding erop geeft een persoonlijk tintje aan iedere gelegenheid. Een foto van de jarige, het logo van uw bedrijf, een foto van de nieuwe woning, uw zoon of dochter die geslaagd is, uw vriend of vriendin die zijn/haar rijbewijs gehaald heeft, een mooie tekening voor oma of een foto van uw favoriete sportclub, het is allemaal mogelijk. Bestel uw taart en het feest kan beginnen! Fototaart 12 personen personen personen personen De taartbodem van de fototaart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. gekleurde confetti en vers fruit. De foto, afbeelding of het logo wordt met eetbare inkt geprint op wit snoeppapier. Liever chipolata? Dat kan ook! De taart wordt dan gevuld met een heerlijke chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom, vruchtjes en een vleugje marasquin) en wordt afgewerkt met een rand amandelschaafsel. Hoe te bestellen? In de winkel U geeft aan de winkelmedewerker de grootte van de taart en eventuele extra wensen door. De afbeelding die u op de taart geprint wilt hebben, kunt u digitaal aanleveren door deze te mailen naar info@debakkers.nl o.v.v. naam, winkel en datum voor wanneer u de taart besteld. U kunt de taart vervolgens laten bezorgen of afhalen in de winkel. Online Vandaag bestellen, morgen in huis! De fototaart is zeer eenvoudig online te bestellen. Ga naar meesterbakkertaarten.nl en kies uit het menu de optie fototaarten. Vul online het bestelformulier in en upload uw foto of afbeelding. Bij meesterbakkertaarten.nl kunt u kiezen tussen het bezorgen van uw bestelling of het afhalen ervan. Wij bezorgen uw fototaart(en) in heel Nederland op de plaats die u wenst. In het postcodegebied van de Meesterbakkers bedragen de kosten hiervan slechts e Vandaag voor uur bestellen, is morgen tussen en uur in huis. In andere gevallen is dit e en leveren wij de taart binnen 2 dagen bij u af. U kunt er ook voor kiezen om de taart af te halen bij de Meesterbakker bij u in de buurt. Hier zijn natuurlijk geen extra kosten aan verbonden.

8

9 Er is er één jarig... Het moment dat de taart binnen wordt gebracht is voor kinderen vaak het hoogtepunt van de dag. Dan kan het feest pas echt beginnen. Om dit moment zo feestelijk mogelijk te maken, kun je bij de Meesterbakker kiezen uit vele soorten kindertaarten, want een taart met jou lievelingsfiguur maakt het feest pas echt compleet. Elke taart kun je bestellen in de smaken slagroom, chipolata-marsepein of chocolade. Kindertaarten 12 personen personen personen personen Winnie de Poehtaart Bumbataart Sesamstraattaart Dorataart K3 taart Thomas de treintaart

10 Kindertaarten 12 personen personen personen personen Elke taart kun je bestellen in de smaken slagroom, chipolata-marsepein of chocolade! Staat jouw favoriete figuur er niet bij? Bestel dan een fototaart! Carstaart Zandkasteeltaart Amikataart Mega Mindytaart Spidermantaart Ice Agetaart

11 Cijferslagroomtaart 12 personen De taartbodem is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. gekleurde confetti, vers fruit en leuke kinderdecoraties. Vanzelfsprekend maken wij alle cijfers, van 0 t/m 9. Clownstaart 16 tot 20 personen De taartbodem is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. gekleurde confetti, vers fruit en leuke kinderdecoraties.

12 Amerikaanse taarten Amerikaanse taarten worden gekenmerkt door hun rechthoekige vorm, de met airbrush gespoten kleuren en de plastic speelgoedversiering, waar de jarige na het feest nog steeds mee kan spelen. We bakken deze taarten in twee maten, 16 of 25 personen, en twee smaken, slagroom of chipolata. De bodem van de taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom of chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom, vruchtjes en een vleugje marasquin). De taart wordt met eetbare inkt in de juiste kleuren gespoten en gedecoreerd met het plastic speelsetje van het door u gekozen thema. Teletubbietaart Voetbaltaart Bob de Bouwertaart Autotaart

13 Amerikaanse taart 16 personen personen , Sneeuwwitjetaart Assepoestertaart Prinsessentaart Treintaart

14

15 50 jaar, dat moet gevierd worden...! Op Meesterbakkertaarten.nl kunt u eenvoudig Abraham- of Sarahtaarten bestellen en laten bezorgen of afhalen. Voor elke gelegenheid hebben wij een geweldige taart! Abraham/Sarah slagroomtaart personen Taart in de vorm van Abraham of Sarah. De taartbodem is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel en vers fruit. Ter gelegenheid van het bereiken van deze prachtige leeftijd, wordt een originele oorkonde meegeleverd. Abraham/Sarah koek personen Koek gemaakt van een gevulde koek deeg op basis van roomboter. Tussen twee lagen deeg doen we een lekker dikke laag amandelspijs. Met marsepein en chocolade wordt de koek verder aangekleed tot een ware Abraham of Sarah. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid wordt er een originele oorkonde meegeleverd. Abraham/Sarah chipolatataart personen Taart in de vorm van Abraham of Sarah. De taartbodem is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom, vruchtjes en een vleugje marasquin). De taart wordt bedekt met marsepein en gedecoreerd. Ter gelegenheid van het bereiken van deze prachtige leeftijd, wordt een originele oorkonde meegeleverd.

16

17 Welkom op deze wondere wereld... Een jongen of meisje geboren? Laat dan eens een geboortetaart bezorgen bij de ouders... Of neem deze heerlijke geboortetaart mee naar de babyshower, kraambezoek of kraamfeest! Geboortetaart jongen/meisje 12 personen personen De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en wordt gevuld met slagroom. De buitenzijde van de taart wordt helemaal rondom bestrooid met blauwe muisjes. De taart wordt gedecoreerd met babyfiguren. De toefen slagroom met vers fruit maken van het geheel een feest. Geboortemuffins Geboortechocolade 100 gram gram In blijde verwachting dat wil je wel van de daken schreeuwen. Meesterbakker Roodenrijs heeft heerlijke geboortechocolade. Leuk om het goede nieuws mee te vergezellen. per stuk per stuk De geboorte van een kindje is een goede reden voor een traktatie. Meesterbakker Roodenrijs maakt heerlijke geboortemuffins. Genoeg voor al je kraamvisite, maar ook leuk om uit te delen op peuterspeelzaal of op school als je grote broer of zus bent geworden!

18

19 Onvergetelijke taart... voor een onvergetelijk moment! Speciale gebeurtenissen in je leven vragen om speciale aandacht. Zoek je een taart voor jullie trouwdag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid, dan bestel je die niet uit een boekje. Zeker als het gaat om de bruidstaart op de mooiste dag van je leven. Bij de Meesterbakker kun je je laten inspireren. Of het nu gaat om een klassieke bruidstaart, een romantische taart met prachtige rozen of juist een bruidstaart in moderne stijl. De Meesterbakker maakt voor elke gelegenheid een onvergetelijke en natuurlijk verrukkelijke taart die bij jullie past. Hoe te bestellen? Om geheel naar eigen wens de taart te maken die jullie het mooiste en het allerlekkerste vinden, nodigt de Chef Banket van Meesterbakker Roodenrijs jullie uit om bij de bakkerij in Rijswijk langs te komen en persoonlijk alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Daar kunnen jullie je laten inspireren door de talloze mogelijkheden die er op het gebied van bruidstaarten zijn en op je gemak je keuze maken. (Bijna) alles is mogelijk. De Meesterbakker staat voor u klaar! Bel voor een afspraak naar en kan natuurlijk ook naar info@debakkers.nl

20 Laat u inspireren... Bij Meesterbakker Roodenrijs kunt u al uw wensen kenbaar maken. Zo kunt u zelf de kleur, decoratie en de smaak van de taart bepalen. Laat u inspireren door wat anderen gemaakt hebben of kies samen met de Meesterbakker voor een geheel eigen stijl. U kunt er zeker van zijn dat uw bruidstaart bij Meesterbakker Roodenrijs in goede handen is! Neem alvast een kijkje in ons bruidstaartenboek. De mooiste dag van je leven...

21 Ja, ik wil! Bloemen en verse vruchten... Meesterbakker Roodenrijs gebruikt voor het vervaardigen van uw bruidstaart natuurlijk alleen de beste ingrediënten. Rozen van heerlijk marsepein, bloemen van suikergoed, de zachtste room en aan de binnenkant een taartvulling om van te smullen!

22

Gebak assortiment. Appelvlaai raster 12 persoons Artikel nummer:5300 Omschrijving:

Gebak assortiment. Appelvlaai raster 12 persoons Artikel nummer:5300 Omschrijving: Appelvlaai raster 12 persoons Artikel nummer:5300 Vulling met appel, rozijnen, suiker en kaneel Afgewerkt met raster en gelei Appelvlaai raster met slagroom 12 persoons Artikel nummer:5400 Vulling met

Nadere informatie

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95.

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95. Assortiment Taarten Appeltaart Prijs 11,50 de ouderwetse echte appeltaart... Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50 schaal met appel met kaneel, suiker en rozijnen, bedekt met lekkere krokante kruimellaag.

Nadere informatie

december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein.

december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein. vol verwachting de december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein. op de kalender staat 5 december De schoentjes zijn gezet. En na het uitpakken van de kado's pakken we uit met taart. Pieten

Nadere informatie

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER DECEMBER INSPIRATIE FOLDER SINTERKLAAS Heerlijk avondje is gekomen... Een overheerlijke amandelletter, speculaastaartje of een chocoladeletter. Met onze ambachtelijke bakkersproducten maakt u altijd een

Nadere informatie

GEBAK WINTER VOLOP KEUZE AAN GEBAK OP ONTWERP ZELF UW EIGEN FOTOTAART SUPER KWALITEIT GEBAK VERS UIT ONZE PATISSERIE

GEBAK WINTER VOLOP KEUZE AAN GEBAK OP  ONTWERP ZELF UW EIGEN FOTOTAART SUPER KWALITEIT GEBAK VERS UIT ONZE PATISSERIE GEBAK WINTER 2014-2015 VOLOP KEUZE AAN GEBAK OP WWW.DEKAGEBAK.NL ONTWERP ZELF UW EIGEN FOTOTAART SUPER KWALITEIT GEBAK VERS UIT ONZE PATISSERIE Het lekkerste gebak bij DekaMarkt! Iedere nacht worden bij

Nadere informatie

Productbrochure 2012

Productbrochure 2012 Productbrochure 2012 Inhoudsopgave Goemans Versbakkerij Al meer dan 55 jaar een begrip! Petitfours boog 4 Petitfours vierkant 6 Cakegebak 8 Crèmegebak 10 Make off-gebak 12 Themagebak 14 Goemans Versbakkerij

Nadere informatie

Gistdeegbodem gevuld met banketbakkersroom, gedecoreerd met ananas, kiwi, kers, mandarijn en abrikoos.

Gistdeegbodem gevuld met banketbakkersroom, gedecoreerd met ananas, kiwi, kers, mandarijn en abrikoos. Bakkerij de Haas Vruchten vlaai Artikelnummer 5519 Gistdeegbodem gevuld met banketbakkersroom, gedecoreerd met ananas, kiwi, kers, mandarijn en abrikoos. Vruchtenvlaai met slagroom (art. nr. 5619) Vruchtenvlaai

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn nog op zoek naar een specialist die jullie bruidstaart wensen voor jullie grote dag kan realiseren. Dan zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres! Gespecialiseerd

Nadere informatie

Taart van peren-op-siroop met een combinatie van fijn gemalen, licht gebrande hazelnoten en amandelspijs.

Taart van peren-op-siroop met een combinatie van fijn gemalen, licht gebrande hazelnoten en amandelspijs. ONS assortiment dudok appeltaart peren-notentaart APPELTAART Dudok Appeltaart is een legende in Rotterdam en ver daar buiten! Een op ambachtelijke wijze bereide taart met verse appel, rozijnen en kaneel,

Nadere informatie

t Heerlijk avondje is gekomen vanaf

t Heerlijk avondje is gekomen vanaf per stuk 8. 75 per stuk 4. 75 1. 95 9. 95 amandelletter amandelstaaf Speculaas diverse soorten Pietentaartje De korst wordt uitsluitend met roomboter bereid. De vulling bestaat uit zuiver amandelspijs.

Nadere informatie

Limburgse appelkruimel vlaai persoons vlaai. Limburgse appelvlaai persoons vlaai. Kersen linzen vlaai

Limburgse appelkruimel vlaai persoons vlaai. Limburgse appelvlaai persoons vlaai. Kersen linzen vlaai Bakkerij de Haas Limburgse appelkruimel vlaai 50010 10-12 persoons vlaai Een bodem van gistdeeg gevuld met een vulling van gebonden appel. De vlaai is bedekt met roomboterkruimels en bestrooid met poedersuiker.

Nadere informatie

Geduld, is het halve werk

Geduld, is het halve werk Oud Hollands Gebak Geduld, is het halve werk Slagroomtaart gemaakt van zwarte cake met aardbeienjam vulling Afwerking: Deze slagroomtaart is gemaakt van zwarte cake. Vervolgens gevuld met aardbeienjam

Nadere informatie

DECEMBER. Feestfolder

DECEMBER. Feestfolder DECEMBER Feestfolder amandelletter De korst wordt uitsluitend met roomboter bereid. De vulling bestaat uit zuiver amandelspijs. De standaardletter is de M van Mijter. Andere letters zijn mogelijk tegen

Nadere informatie

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde Productbrochure Goemans Versbakkerij Al meer dan 60 jaar de lekkerste! Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde banketbakker. In onze moderne banketbakkerij in Heemskerk maken wij

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

patisserie Met passie voor het ambacht

patisserie Met passie voor het ambacht patisserie Met passie voor het ambacht patisserie In 1999 streken mijn vrouw Sabrina en ik vol enthousiasme neer in Nazareth met als doel alleen maar kwaliteitsproducten te serveren. Om aan de verwachtingen

Nadere informatie

Marbré. Savoie natuur. traditioneel recept passie voor het vak 1,75. SAVOIE Natuur. VULLING Banketbakkersroom Slagroom

Marbré. Savoie natuur. traditioneel recept passie voor het vak 1,75. SAVOIE Natuur. VULLING Banketbakkersroom Slagroom CATALOGUS Taarten Marbré Savoie natuur SAVOIE Natuur 1,75 per stuk VULLING Banketbakkersroom Slagroom GROOTTE (pers.) 4-6 - 8-10 - 12-15 - 20-25 - 30-35 - 40-45 - 50 VORMEN Tot 15 pers. > 20 pers. UNIEKE

Nadere informatie

Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker

Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker Alwin en Heleen de Koning Echte Bakker de Koning Echte Bakkers specialiteiten Beste Echte Bakkers winkel van Nederland 2017 Beste

Nadere informatie

Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :)

Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :) Welkom! Bedankt voor jullie interesse in Sweet Celebration. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! :) Sweet Celebration is een cake design studio, gespecialiseerd in op maat gemaakte

Nadere informatie

BRUIDSPAAR. Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen

BRUIDSPAAR. Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen Bruidstaart boekje - Bakker de Kruijf - 2019 BRUIDSPAAR van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks BTBN15 CBEASTER001 ChocoBar Easter [100 g] Een overheerlijke tablet UTZ Certified melkchocolade, verpakt in een luxe paaswikkel. Deze paaswikkel is geheel of gedeeltelijk te personaliseren; alleen uw

Nadere informatie

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2018 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2018 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2018 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Hubertus & Berkhoff (vmbo basis, kader & gemengd en tweetalig onderwijs) Betuwestraat 29 1079 PR Amsterdam

Nadere informatie

KinderMoestuin. voor Junior Kookliefhebbers. Kweek je eigen groenten, kruiden en eetbare bloemen en bereid daarmee heerlijke gerechtjes

KinderMoestuin. voor Junior Kookliefhebbers. Kweek je eigen groenten, kruiden en eetbare bloemen en bereid daarmee heerlijke gerechtjes KinderMoestuin voor Junior Kookliefhebbers Kweek je eigen groenten, kruiden en eetbare bloemen en bereid daarmee heerlijke gerechtjes De KinderMoestuin is eerlijk en groen geproduceerd met respect voor

Nadere informatie

Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table!

Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table! Welkom! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Gebakkerij denken als leverancier van jullie bruidstaart en/of sweet table! Gebakkerij is een cake design studio, gespecialiseerd in

Nadere informatie

Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp.

Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp. Informatie & Prijzen Alle taarten, cupcakes, sweettables worden naar wens gemaakt. Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp. Al onze taarten bakken

Nadere informatie

6p : 17,00 8p : 22,50 10p : 28,00. 6p : 17,00 8p : 22,50 10p : 28,00. 6p : 14,50 8p : 18,50 10 p : 23,00. 2,60 per portie

6p : 17,00 8p : 22,50 10p : 28,00. 6p : 17,00 8p : 22,50 10p : 28,00. 6p : 14,50 8p : 18,50 10 p : 23,00. 2,60 per portie Gebak met passievruchtencaramel en witte chocolademousse, op smaak gebracht met échte vanille. 6p : 17,00 8p : 22,50 10p : 28,00 Allergenen : hazelnoten, ei, tarwe, melk Chocoladetaart met mousse, krokant

Nadere informatie

Productlijst Bakkerij Franssen Epen

Productlijst Bakkerij Franssen Epen Productlijst Bakkerij Franssen Epen Broodjes Typisch Jos bol 60 gram Verschillende soorten zachte broodjes (Clean label, ontworpen door bakker Jos en meelhandel) Tomaten bol 130 gram (Met zongedroogde

Nadere informatie

IT S A PIECE OF CAKE!

IT S A PIECE OF CAKE! IT S A PIECE OF CAKE! Bij Tinkies kunt u terecht voor overheerlijke taarten, gebak en workshops. Met veel liefde en passie bereid ik onze taarten en gebak. Goede kwaliteit van de producten die we gebruiken

Nadere informatie

Mijn geheime recepten, speciaal voor jou!

Mijn geheime recepten, speciaal voor jou! 6 recepten om van te smullen. Mijn geheime recepten, speciaal voor jou! Waarom een cake maken? gemakkelijk en waanzinnig lekker! je kan naar hartelust variëren... Dag., Ik kreeg dit boekje en moest spontaan

Nadere informatie

Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00. 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00

Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00. 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00 Nieuw : Mascarponemousse met vleugje rozenparfum en witte chocolade Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) Gebak met passievruchtencaramel en witte chocolademousse, op smaak

Nadere informatie

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Hubertus & Berkhoff (vmbo basis, kader & gemengd en tweetalig onderwijs) Betuwestraat 29 1079 PR Amsterdam

Nadere informatie

ns gebak... Bakkerij Koppejan

ns gebak... Bakkerij Koppejan ns gebak... Bakkerij Koppejan ns gebak... Bakkerij Koppejan Inhoudsopgave 6 Slagroomtaart 7 Mokkataart 8 Vruchtentaart 9 Half om half taart of driedelig 10 Appeltaart 11 Themataart 12 Cijfertaart 13 Schnitte

Nadere informatie

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE KOEK EN KOFFIE Leescafé De Kleine Prins wil u graag verwennen met zoete zaligheden van Prins Heerlijk. Koopt u een koek of taartje? Dan krijgt u de koffie of thee er voordelig bij! (m.u.v. dubbele espresso)

Nadere informatie

TAART. - Biscuit - - Vullingen-

TAART. - Biscuit - - Vullingen- TAART - Biscuit - Elke versierde taart start met een lekkere biscuit. Dit is een taart zonder boter, waardoor hij zeer luchtig is. Een biscuit kan in de smaken vanille of chocolade. Alle taarten worden

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Kaamps Cadeaupakket 10,-

Kaamps Cadeaupakket 10,- Cadeaupakketten Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Loop dan eens binnen in onze landgoedwinkel. Hier staan altijd prachtige cadeaupakketten klaar om iemand mee te verrassen! Bent u op zoek naar

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond!

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kersttoppers Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Loop dan eens binnen

Nadere informatie

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen.

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen. 2015-2016 Eindejaarsfolder 2015-2016 BUCHES BUCHE SLAGROOM Zachte biscuit met vanille slagroom - gelei van rood fruit panna cotta krokante chocolade ganache 4 6 8 10 personen Silvester strak afgewerkt

Nadere informatie

zoetegoed american bakery smaken & prijzen lijst walstraat CJ oss

zoetegoed american bakery smaken & prijzen lijst walstraat CJ oss zoetegoed american bakery smaken & prijzen lijst walstraat 19 5341 CJ oss orders@zoetegoed.com 0412-202784 Inhoudsopgave Hoe bestel je een zoetegoed taart 1 Style menu 2 size menu 4 flavour menu 5 flavour

Nadere informatie

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN Omslag: Drukwerk: Danny Demeersseman Nevelland Graphics Copyright 2014 Danny Demeersseman www.wensen.eu Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Recepturen. Feuilletine krokant 220 gr. Arabesque Noir 58% 90 gr. walnoot pate 195 gr. feuilletine

Recepturen. Feuilletine krokant 220 gr. Arabesque Noir 58% 90 gr. walnoot pate 195 gr. feuilletine Bonbon croustillant figue Deze bonbon bestaat uit 3 verschillende lagen en texturen. Een laagje pate a fruit van vijgen, ganache van kaneel en cardamon, en een feuilletine krokant. De bonbon is door de

Nadere informatie

Nieuwe klant korting of breng een nieuwe klant en geniet korting

Nieuwe klant korting of breng een nieuwe klant en geniet korting Nieuwsbrief Herfst 2017 Lieve lezers en Nicole s Backstube taart liefhebbers, Deze nieuwsbrief bevat volgende thema s: Nieuwe blijvende actie Nieuwe klant korting. Nicole s Backstube collectie Feiner Genuss

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN Naam: Klas: VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN EEN KIJKJE NAAR KEEK INLEIDING Cake is een eenvoudige gebaksoort. Hoewel het woord "cake" in Engelstalige landen een verzamelnaam voor 'gebak' of 'taart'

Nadere informatie

Klassieke Taarten... 4 Taarten met foto Taarten in vorm... 12

Klassieke Taarten... 4 Taarten met foto Taarten in vorm... 12 Ons Feestgebak Klassieke Taarten... 4 Taarten met foto... 10 Taarten in vorm... 12 Vorm, cijfer of letter... 13 Sportvelden... 15 Taarten met icing... 16 Geboorte, Babyborrel & Doop... 19 Huwelijkstaarten...

Nadere informatie

Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie.

Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie. Titel Vruchtentaart Groep / niveau Groep 5/6 Leerstofaspecten Benodigdheden Organisatie Bedoeling Voorwaardelijke vaardigheden Lesactiviteit Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie. Leerkracht:

Nadere informatie

Ideeën voor gezonde tussendoortjes

Ideeën voor gezonde tussendoortjes Ideeën voor gezonde tussendoortjes Heb je ook regelmatig behoefte aan een tussendoortje. Nu je zover bent dat je een nieuw gezond eet- en leefpatroon hebt geïntegreerd, wil je ook gezonde tussendoortjes

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

TAARTEN. Bestel hier uw taarten en cupcakes. Uw afbeelding op de taart? Taart vd maand. Moelleux. Glutenvrij moelleux. Suikertaart met appeltjes

TAARTEN. Bestel hier uw taarten en cupcakes. Uw afbeelding op de taart? Taart vd maand. Moelleux. Glutenvrij moelleux. Suikertaart met appeltjes TAARTEN U kan taarten bestellen voor 4-6 personen of 8-10 personen; stukken taart kan u afhalen in de winkel. Uw afbeelding op de taart? U kan uw taart naar keuze, personaliseren met een ontwerp naar keuze

Nadere informatie

Sinfully Delicious, Worldwide.

Sinfully Delicious, Worldwide. Sinfully Delicious, Worldwide. PATISSERIECATERING -BUSINESS- In deze brochure krijgt U een inzicht in onze werkwijze, de recepten die Koektails hanteert met het daarbij behorend prijsoverzicht en onze

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Product Catalogus. Gewoon lekker! www.bakkerijvandoorn.nl

Product Catalogus. Gewoon lekker! www.bakkerijvandoorn.nl Product Catalogus 2016 Gewoon lekker! www.bakkerijvandoorn.nl Over Ons Even voorstellen, het team achter Bakkerij van Doorn Bakkerij van Doorn is een familiebedrijf en wordt gerund door Mark, Maikel,

Nadere informatie

Telefoon: /

Telefoon: / Email: info@vergetengroenten.nl Telefoon: 077-476.29.13 / 06-531.46.945 Als u interesse heeft in een kookworkshop of een proeverij, dan vernemen we dat graag. Mailt u ons uw gegevens en een eventuele datum.

Nadere informatie

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen)

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen) GRATIS FLES ROSÉ PROSECCO t.w.v. 12,50 BIJ BESTEDING VANAF 100 Kerstbrochure 2014 Luxe hapjes - Salades - Visschotels - Gourmetschotels Uitg ebreide desserts (ijs & gebak) - Wijn Samen genieten van lekker

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en GroentenBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

in een maat van +/- 12 plakken. Santa's Hat, van vanille en chocolademousse en een cremeux

in een maat van +/- 12 plakken. Santa's Hat, van vanille en chocolademousse en een cremeux Met uw gezin, familie of vrienden Natuurlijk hebben wij speciale Wij vieren december van begin tot eind heerlijk thuis genieten. Natuurlijk horen kersttaarten in ons assortiment. met chocola. Chocolade

Nadere informatie

Workshop verkoopbare ijstaarten.

Workshop verkoopbare ijstaarten. Workshop verkoopbare ijstaarten. Doelstelling van deze workshop: Sinds enkele jaren kregen wij meer en meer de vraag van startende ijsbereiders om hun te begeleiden in het maken van eindejaarstaarten of

Nadere informatie

Carte des cafés/koffiekaart. Boissons chaudes/warme dranken

Carte des cafés/koffiekaart. Boissons chaudes/warme dranken Carte des cafés/koffiekaart Café/Koffie In samenwerking met Beukenhorst koffie brengen wij een goed kopje koffie, dat met liefde voor u is gemaakt. Hand geplukte bonen uit onder andere Brazilië en Kenia,

Nadere informatie

Recepten met Oranjebloesemwater

Recepten met Oranjebloesemwater Recepten met Oranjebloesemwater Aardbeien- Sinaasappelschuimtaart 50 gram pistachenoten 4 eieren 150 gram zachte boter + boter om in te vetten 250 gram witte basterdsuiker 2 theelepels oranjebloesemwater

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Red Bull de taart met vleugels

Red Bull de taart met vleugels Op het werk hebben we een collega welke verslaafd is aan Red Bull. Het is zelfs zo erg dat hij ons erop attendeerde dat er verschillende smaken Red Bull zijn. Je zou denken een normaal blikje Red Bull

Nadere informatie

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN!

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! MARTINEZ CHOCOLATIER DECEMBER BROCHURE 2016 EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! Al dat lekkers wordt met liefde gemaakt bij Martinez Chocolade. Een familiebedrijf dat al 60 jaar overheerlijke

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download

TARTE TATIN HET KLASSIEKE FRANSE DESSERT, GEVARIEERD MET PEER. Jurrijan.com, recepten download 1 Dit dessert kan mislukken, want je bakt de taart ondersteboven, maar het is zo heerlijk en geeft veel voldoening wanneer het lukt. De vulling is origineel met appel, maar peren, pruimen of zelfs ananas

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze Sinterklaas inspiratie 2018. Natuurlijk kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of wij komen bij u langs voor

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen.

BESTELLIJST. Daarna volgt een overzicht per taart, cake,.. voor degenen die geen extra info wensen. BESTELLIJST Om je zoektocht naar de lekkerste taart te vergemakkelijken, hebben we onze taartenlijst opgedeeld in een aantal categorieën om van te smullen! Telkens met wat meer info erbij per taart. Daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

Verrassend, lekker en puur!!!

Verrassend, lekker en puur!!! Verrassend, lekker en puur!!! Dát zijn de kerstpakketten van streekwinkel Prince-Heerlijk. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Want wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten

Nadere informatie

Maak kennis met de home-made High Tea van JanMijnsterKookt en Cupcakechef!

Maak kennis met de home-made High Tea van JanMijnsterKookt en Cupcakechef! Home-made High Tea Maak kennis met de home-made High Tea van JanMijnsterKookt en Cupcakechef! Onze High Tea is heel geschikt voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden en voor allerhande bijzondere

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

taarten auteur Christophe Declercq. fotograaf Heikki Verdurme

taarten auteur Christophe Declercq. fotograaf Heikki Verdurme taarten auteur Christophe Declercq. fotograaf Heikki Verdurme Inhoud Voorwoord 7 Basisrecepten 8 Banketbakkerscrème 10 Frangipane 12 Boterdeeg 14 Basisrecept 16 Ananas-basilicumtaartjes 18 Kokos-meloentaart

Nadere informatie

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari)

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari) Eet smakelijk ( 5 januari t/m 31 januari) In dit thema staat eten centraal. De kinderen gaan fruit/groente proeven en ontdekken al spelenderwijs wat vies is en wat lekker is. Ook gaan we koekjes die ze

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment

Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment Najaar 2013 Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment Halloween Mousse Dessert Sweet creations zorgvuldig geselecteerd om uw gasten dagelijks te verwennen met pure en

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Assortiment. sweet and savoury onebites

Assortiment. sweet and savoury onebites Assortiment Voor u ligt het introductiebrochure van The Mini Company. Een nieuwe eigentijds concept bestemd voor ouderwets lekkere dagelijkse consumeermomenten. The Mini Company ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl 2015 Kerstpakketten met Streekproducten De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl Kerstpakket met streekproducten Met een kerstpakket van Fruitboerderij en Plattelandwinkel De

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant,

Beste KOOK-OOK klant, Beste KOOK-OOK klant, Groenten zijn gezond, ze zitten namelijk boordevol voedingsstoffen, maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Gebakken rogvleugel met een yoghurt dressing en frisse salade.

Gebakken rogvleugel met een yoghurt dressing en frisse salade. Gebakken rogvleugel met een yoghurt dressing en frisse salade. Nodig; Rogvleugel 2 dl joghert 2 dl crème frâiche Koriander Mint Peper& zout Iets gember vocht. Frisse salade of pak soy Verdeel de rogvleugel

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart FEESTELIJKE opening WOE 6 JULI Mijn buurt, mijn SPAR Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen verse appeltaart *Exclusief betaald en uit te keren statiegeld en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren,

Nadere informatie

1-005_Peggy combo_nl_layout 1 05-01-12 13:56 Pagina 1. Hoe versier ik lekkere taarten, cakejes & koekjes?

1-005_Peggy combo_nl_layout 1 05-01-12 13:56 Pagina 1. Hoe versier ik lekkere taarten, cakejes & koekjes? 1-005_Peggy combo_nl_layout 1 05-01-12 13:56 Pagina 1 Hoe versier ik lekkere taarten, cakejes & koekjes? 1-005_Peggy combo_nl_layout 1 05-01-12 13:56 Pagina 2 1-005_Peggy combo_nl_layout 1 05-01-12 13:56

Nadere informatie

Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00

Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Drank Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Stukswerk Brownies 1,50 Oreo Brownie 1,50 Citroen brownie 1,50 Choco bite

Nadere informatie