ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DOM NEDERLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DOM NEDERLAND"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DOM NEDERLAND

2 Algemeen Artikel 1 DOM Nederland is de handelsnaam van de Nederlandse vestiging van DOM Sicherheitstechnik GbmH, gevestigd te Bruhl, Duitsland. Artikel 2 De bedrijfsactiviteit van DOM Nederland, hierna ook te noemen DOM, gevestigd te Den Haag, bestaat uit de groothandel in en fabricage van geavanceerde sluit- en cilindertechnieken, sluitsystemen en industriecilinders, alsmede uit het verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan die zaken en het verstrekken van adviezen met betrekking tot beveiliging. Toepasselijkheid Artikel 3 De hier navolgende algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten strekkende tot levering van zaken en het verrichten van diensten door DOM aan een contractspartij, hierna ook aan te duiden met: de afnemer. Artikel 4 De afnemer wordt immer geacht met DOM overeenkomsten, als bedoeld in artikel 3, te sluiten in de uitoefening van een beroep of een bedrijf, behoudens uitdrukkelijke mededeling door de afnemer van het tegendeel. Artikel 5 De algemene voorwaarden van de afnemer zullen geen deel uitmaken van overeenkomsten tussen hem en DOM indien en voorzover zij strijdig zijn met deze algemene voorwaarden.

3 Domicilie Artikel 6 Indien de afnemer aan DOM een correspondentie/factuuradres of een afleveradres heeft opgegeven, zal dit adres voor DOM als (gekozen) domicilie blijven gelden totdat de afnemer haar schriftelijk op de hoogte heeft gesteld van een wijziging van dit adres, onder opgave van de ingangsdatum. Artikel 7 De afnemer kiest, voor het geval hij te eniger tijd anders dan ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst - geen bekende werkelijke woonplaats heeft in een Gemeente in Nederland, voor de uitvoering van deze overeenkomst en de beslechting van daaruit voortvloeiende geschillen, woonplaats ter secretarie van de Gemeente waar hij laatstelijk zijn aan DOM bekende woonplaats had. Aanbod en acceptatie Artikel 8 Alle aanbiedingen van DOM zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is medegedeeld. Overeenkomsten met haar komen slechts tot stand door schriftelijke acceptatie van aan haar verstrekte opdrachten. Artikel 9 In geval van verkoop tegen contante betaling zal, in afwijking met artikel 8, stilzwijgende acceptatie van opdrachten tevens kunnen blijken uit de aflevering. Artikel 10 Aan mondelinge toezeggingen van de zijde van DOM c.q. haar vertegenwoordigers, alsmede aan prijzen vermeld in catalogi en prijslijsten, is DOM eerst gebonden indien zij schriftelijk door haar zijn bevestigd.

4 Uitvoering overeenkomsten Artikel 11 DOM heeft het recht andere dan de gekochte zaken af te leveren, mits zij van vergelijkbare kwaliteit zijn en geschikt voor hetzelfde doel als de gekochte zaken. De afnemer heeft in dat geval slechts het recht de overeenkomst te ontbinden indien hij aantoont dat de te leveren zaken, anders dan de gekochte, onbruikbaar zijn voor het doel waarvoor hij ze heeft bestemd en hij dit doel bij het sluiten van de overeenkomst schriftelijk aan DOM kenbaar heeft gemaakt. Artikel 12 De levering van zaken geschiedt steeds af magazijn tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Artikel 13 Vanaf het moment van levering berust het risico van beschadiging en het (geheel of gedeeltelijk) teniet gaan van gekochte zaken bij de afnemer. Artikel 14 Indien wordt overeengekomen dat de zaken op een door de afnemer aan te wijzen plaats worden afgeleverd worden de kosten van het vervoer en verzekering aan de afnemer in rekening gebracht. De afnemer dient er voor zorg te dragen dat de zaken op de door hem aangewezen plaats door of namens hem in ontvangst worden genomen, bij gebreke waarvan aflevering op de aangegeven plaats wordt geacht te hebben plaatsgevonden.

5 Artikel 15 Onverlet het in het voorgaande artikel bepaalde is de afnemer gehouden de gekochte zaken af te nemen binnen 2 dagen na de overeengekomen afleveringsdatum of indien geen afleveringsdatum is overeengekomen binnen 2 dagen na verzending van een schriftelijk bericht dat de zaken voor aflevering aan de afnemer gereed liggen. Artikel 16 Het achterwege blijven van afname van zaken zoals bedoeld in artikel 15 schort de betalingsverplichting van de afnemer niet op. Als moment van aflevering in de zin van artikel 13 zal in dat geval gelden het moment waarop de toepasselijke in artikel 15 vermelde termijn van 2 dagen verstrijkt, terwijl DOM voorts gerechtigd is kosten voor opslag aan de afnemer in rekening te brengen over de periode na dat moment, zulks met een minimum van 5% over het factuurbedrag voor de opgeslagen zaken voor elke maand of een deel daarvan gedurende welke de zaken bij DOM opgeslagen blijven. Artikel 17 DOM behoudt zich het recht voor gekochte zaken in gedeelten af te leveren. Artikel 18 Door DOM genoemde levertijden gelden als indicatie, waaraan de afnemer geen aanspraken kan ontlenen. DOM is daaraan slechts gebonden indien bij de totstandkoming van de overeenkomst uitdrukkelijk schriftelijk een uiterste leveringsdatum is overeengekomen.

6 Gebreken Artikel 19 Indien de afnemer na de aflevering constateert dat de gekochte zaken niet beantwoorden aan hetgeen is overeengekomen, dan dient hij DOM daaromtrent binnen 2 dagen na deze constatering, doch uiterlijk binnen 8 dagen na de aflevering, schriftelijk te informeren onder nauwkeurige omschrijving van het geconstateerde gebrek, bij gebreke waarvan de afnemer geacht wordt de afgeleverde zaken te hebben aanvaard conform de tussen hem en DOM gesloten overeenkomst. Artikel 20 In het geval als bedoeld in het voorgaande artikel is de afnemer verplicht de zaken ter keuring ter beschikking van DOM te houden. Het is hem niet toegestaan die zaken zonder uitdrukkelijke toestemming van DOM, te retourneren. Artikel 21 Indien blijkt dat de afnemer terecht heeft geklaagd over gebreken in de afgeleverde zaken is DOM gerechtigd deze zaken te vervangen door andere. Artikel 11 is van overeenkomstige toepassing. Prijsstijgingen Artikel 22 DOM is steeds bevoegd kostprijsverhogingen door te berekenen, onverschillig van welke aard zij zijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Indien deze kostprijsverhogingen echter tot gevolg hebben dat de overeengekomen prijs binnen 3 maanden na het tot stand komen van de overeenkomst met meer dan 10% stijgt en de kostprijsverhoging niet het gevolg is van wijziging in wisselkoersen of van heffingen van overheidswege, is de afnemer bevoegd de overeenkomst te ontbinden, zonder jegens DOM aanspraak te kunnen maken op enige vergoeding.

7 Betalingscondities Artikel 23 Aan de afnemer ter hand gestelde of verzonden facturen dienen steeds binnen 30 dagen na factuurdatum te zijn voldaan, bij gebreke waarvan de afnemer van rechtswege in verzuim is en hij de wettelijke rente over het openstaande bedrag verschuldigd is vanaf de datum van het intreden van het verzuim tot de dag van algehele voldoening. Artikel 24 Indien na niet(-tijdige) betaling de vordering ter incasso uit handen wordt gegeven, zal de afnemer voorts buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd zijn, welke 15% van de verschuldigde hoofdsom doch tenminste 90,76 zullen bedragen. Artikel 25 Tussen DOM en de afnemer zal geen verrekening van wederzijdse vorderingen mogen plaatsvinden, behoudens indien en voor zover tussen partijen vaststaat voor welke bedragen de wederzijdse vorderingen vereffenbaar zijn, in welk geval verrekening tot het bedrag van de laagste vordering plaatsvindt. Artikel 26 De afnemer verbindt zich om al zijn vorderingen op derden, verband houdende met de verkoop en aflevering aan die derden van door DOM afgeleverde zaken, te verpanden aan DOM, zulks met alle daaraan verbonden nevenrechten, indien de afnemer op grond van artikel 23 in verzuim is. In zodanig geval is DOM gerechtigd de hierboven bedoelde verpanding aan die derden mede te delen en is de afnemer gehouden aan DOM, op eerste afroep, alle inlichtingen en gegevens te verstrekken die nodig zijn voor het vestigen van pandrechten op zijn vorderingen op derden, zoals hierboven bedoeld.

8 Artikel 27 In geval van niet-tijdige betaling is de afnemer verplicht op zijn kosten de nog bij hem aanwezige zaken op eerste aanmaning aan DOM terug te zenden. Artikel 28 Alle vorderingen die DOM op de afnemer mocht hebben worden direct opeisbaar zodra het faillissement van de afnemer wordt aangevraagd, danwel door hem surseance van betaling wordt gevraagd. Artikel 29 In de gevallen als genoemd in het voorgaande artikel is DOM tevens gerechtigd de met de afnemer gesloten overeenkomst te ontbinden ten aanzien van het gedeelte dat nog niet door haar mocht zijn uitgevoerd. Overmacht Artikel 30 Niet of niet-tijdige nakoming door DOM van op haar rustende contractuele verplichtingen is niet aan haar toe te rekenen indien dit een gevolg is van onder meer brand, werkstaking, stagnatie in energietoevoer en toeleveringen door leveranciers en fabrikanten, ziekte van werknemers, sabotage, onlusten, oproer, mobilisatie, staat van oorlog, oorlogsdreiging, staat van beleg, de onmogelijkheid om zaken te transporteren, stagnatie bij het transport in het in artikel 14 genoemde geval en maatregelen van overheidswege, zij het dat DOM gehouden is datgene te verrichten wat redelijkerwijs van haar verwacht mag worden ter nakoming van haar verplichtingen. Artikel 31 Indien de niet(-tijdige) nakoming door DOM van op haar rustende verplichtingen niet aan haar is toe te rekenen zal zij niet gehouden zijn enige schade, welke de afnemer daardoor mocht lijden, aan hem te vergoeden.

9 Eigendomsvoorbehoud Artikel 32 Alle door DOM aan de afnemer afgeleverde zaken blijven haar eigendom totdat de afnemer heeft voldaan aan zijn uit de met DOM gesloten overeenkomsten voortvloeiende betalingsverplichtingen, inclusief die ten aanzien van rente en kosten. Artikel 33 Het in het voorgaande artikel bepaalde geldt eveneens ten aanzien van door DOM afgeleverde zaken, welke door de afnemer of anderen zijn bewerkt of verwerkt. Artikel 34 Indien met door DOM onder eigendomsvoorbehoud afgeleverde zaken één of meer nieuwe zaken worden gevormd of zij een bestanddeel van een andere zaak worden, zal het eigendomsvoorbehoud van DOM zich mede uitstrekken over die nieuwe of andere zaak of zaken. Artikel 35 De afnemer is, zolang de eigendom daarvan bij DOM berust, gehouden er voor zorg te dragen dat aan hem afgeleverde zaken als in eigendom aan DOM toebehorend kunnen worden geïdentificeerd. Artikel 36 De afnemer is, zolang hij nog niet aan zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan, niet bevoegd de aan hem afgeleverde zaken aan derden af te leveren, behoudens tegen zekerheidstelling voor de nakoming van zijn betalingsverplichtingen.

10 Artikel 37 Indien DOM een beroep doet op het eigendomsvoorbehoud zal DOM tevens gerechtigd zijn de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, onverminderd haar recht tot het vorderen van vergoeding van schade, waaronder begrepen gederfde winst, kosten en interessen. Artikel 38 De afnemer vrijwaart DOM voor alle aanspraken van derden op door DOM geleverde zaken waarvan DOM zich de eigendom heeft voorbehouden. Annuleren Artikel 39 Indien de afnemer een door hem verstrekte en door DOM geaccepteerde opdracht wenst te annuleren, is DOM gerechtigd daarin slechts te bewilligen indien de afnemer direct de als gevolg daarvan door DOM geleden of nog te lijden schade aan haar vergoedt, zulks met een minimum van 20% van de overeengekomen koopprijs. Garantie en aansprakelijkheid Artikel 40 DOM garandeert de deugdelijkheid van door haar verkochte en geleverde zaken indien en voor zover deze deugdelijkheid aan haar werd gegarandeerd door haar leverancier c.q. de fabrikant van deze zaken. Artikel 41 De afnemer zal nimmer verdergaande aanspraken in verband met garantie jegens DOM hebben dan deze zelf kan doen gelden jegens haar leverancier c.q. de fabrikant.

11 Artikel 42 Indien DOM niet behoort te worden aangemerkt als producent van door haar verkochte zaken, is zij gehouden aan de afnemer de identiteit van de leverancier c.q. de fabrikant mede te delen, zodra de afnemer haar schriftelijk heeft medegedeeld dat hij schade heeft geleden door een gebrek in aan hem verkochte en afgeleverde zaken. Artikel 43 DOM is nimmer aansprakelijk voor de schade, welke (mede) het gevolg is van onoordeelkundig gebruik en/of foutieve montage van door haar afgeleverde zaken en indien die zaken door de afnemer of door derden zijn bewerkt, verwerkt danwel gemonteerd. Artikel 44 De afnemer garandeert de juistheid van aan DOM verstrekte gegevens, op basis waarvan DOM werkzaamheden voor de afnemer uitvoert of zaken aan hem verkoopt en aflevert. Artikel 45 De afnemer garandeert dat op door hem verstrekte gegevens (dragers) en overige bescheiden geen (intellectuele) (eigendoms)rechten van derden rusten en vrijwaart DOM voor de gevolgen van alle aanspraken van derden in verband met dergelijke rechten. Artikel 46 De aansprakelijkheid van DOM voor schade is in alle gevallen beperkt tot het bedrag van de koopprijs van de door DOM geleverde zaken welke verband houden met deze schade, danwel, zo dat hoger mocht zijn, het bedrag dat haar op grond van door haar daartoe gesloten verzekeringen kan of zal worden uitgekeerd.

12 Geschillen Artikel 47 Op alle overeenkomsten die DOM sluit is Nederlands recht van toepassing. Artikel 48 Alle geschillen met betrekking tot de uitvoering van met DOM gesloten overeenkomsten zullen, voor zover behorende tot de competentie van een Arrondissementsrechtbank, in eerste instantie uitsluitend worden voorgelegd aan de Arrondissementsrechtbank te s-gravenhage, behoudens de bevoegdheid van de afnemer om binnen een maand nadat DOM zich schriftelijk op het in dit artikel bepaalde heeft beroepen, te kiezen voor beslechting van het geschil door de volgens de wet bevoegde Rechter.

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V.

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Incentive Promotions B.V., gevestigd aan de Pieter Braaijweg 101 te Amsterdam. Gedeponeerd onder nummer 30080188, kamer van koophandel te Amsterdam. Incentive

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Artikel 1 Definities 1. ForMaat: de gebruiker van de algemene voorwaarden; 2. 'Consument': een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; Artikel

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 Algemene Voorwaarden Opdrachtgever SportUnie 1-3-2014 Artikel 1 Algemeen 1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 2. Deze voorwaarden maken

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen.

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. DEFINITIES 1.1 Valuas terie is een handelsnaam van Valuas B.V.,

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Scherphof Assurantiën V.O.F. gevestigd te Vriezenveen aan de Oude Hoevenweg 149a, 7671 PL, hierna te noemen:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V. 1. Definities en omschrijvingen: Aanbieding: Een aanbieding of offerte, in welke vorm of onder welke benaming dan ook gedaan. Producten: Goederen,

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v. Pita Medical Zijlandstraat 16 7271 DP Borculo Tel: 06 27 25 44 97 Info@pitamedical.com www.pitamedical.com Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pita Medical b.v. Inschrijfnummer K.v.K. Nederland

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. soul:made

Algemene voorwaarden. soul:made Algemene voorwaarden soul:made Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking tot alle diensten, overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen met Soulmade BV, voor zover daarvan niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. Artikel 1. TOEPASSELIJKHEID Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn deze voorwaarden van toepassing op al onze aanbiedingen,

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

3. Mondelinge toezeggingen door en afspraken met ondergeschikten van de Installateur binden de Installateur niet.

3. Mondelinge toezeggingen door en afspraken met ondergeschikten van de Installateur binden de Installateur niet. Algemene Voorwaarden Algemene Verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden van de Vreede installatietechniek (dvit), De Deel 9, 8556 EL te Biddinghuizen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Almere

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden 1 Algemeen / Definities 1.1. Onder Designer Kollektiv wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de VOF Designer Kollektiv gevestigd te Hilversum.

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen.

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen. Nummer 53446089 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN EN TUSSENHANDEL VAN: - GTeyes B.V., gevestigd Jericholaan 14B, 5625 TH te Eindhoven en kantoorhoudende te 5625 TH Eindhoven, Jericholaan

Nadere informatie

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Leverings- en betalingsvoorwaarden Leverings- en betalingsvoorwaarden 1. Algemeen: De voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van Presswood Grootkeuken Industrie b.v. Deze wordt aangeduid als PGI. De wederpartij

Nadere informatie

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W.

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W. 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van voorwaarden van derden, van toepassing op alle overeenkomsten tot het verrichten van diensten, gesloten tussen Bosscha Ongevallenanalyse B.V.

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V.

Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V. Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Life Benefits BV, gevestigd te Roosendaal, aan de Brugstraat 3, hierna te noemen: Life Benefits, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door MeMo Verzekeringen bv, MeMo Advies bv en MeMo Direct, gevestigd te Almere aan de Transistorweg 91-37, 1322 CL, hierna te noemen:

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Skyline Hypotheken BV, gevestigd te Ridderkerk aan de Zadelmakerstraat 59 2984CC, hierna te

Nadere informatie

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal.

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal. ALGEMENE VOORWAARDEN VINK VERBEEK VERZEKERINGEN BV Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Vink Verbeek Verzekeringen BV, gevestigd te Lelystad aan de Tjalk 2504, 8232 MB, hierna te noemen: Vink

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Besloten Vennootschap Herenvest Groep, gevestigd te Haarlem, in het Oostpoort Centre, Diakenhuisweg 17,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.)

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) I. Algemeen deel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283)

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

2.1 Offertes en tarieven van Mediare Financieel Advies zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1 Offertes en tarieven van Mediare Financieel Advies zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Mediare Financieel Advies, gevestigd te Duiven aan de Zilverschoon 28b, 6922 GV Duiven, hierna te noemen: Mediare Financieel Advies. De wederpartij van

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN Kantoor Van Beek Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Kantoor Van Beek, gevestigd te Grootebroek aan de Snoekstraat 29 1613JS, hierna te noemen: kantoor Van Beek De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Nationale Zorg & Beheer. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Nationale Zorg & Beheer. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Nationale Zorg & Beheer Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nationale Zorg & Beheer, gevestigd te Geldrop aan de Diepe Vaart 25, 5663AW, hierna te noemen: "NZB"

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Meester & De Lange Verzekeringen zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Meester & De Lange Verzekeringen zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN MEESTER & DE LANGE VERZEKERINGEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Meester & De Lange Verzekeringen, gevestigd te 8302 CC Emmeloord aan de Koningin Julianastraat 9,

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Boatowner zijn De algemene verkoopvoorwaarden van Boatowner van toepassing.

Nadere informatie

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen.

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen. ALGEMENE VOORWAARDEN 3Assurantiën Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 3Assurantiën, gevestigd te Zaandam aan de J. Breebaardstraat 9, 1507 XD Zaandam, hierna te noemen: 3Assurantiën De wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Omikron Europe KVK

Algemene voorwaarden van Omikron Europe KVK Algemene voorwaarden van Omikron Europe KVK 67174612 Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle overeenkomsten die door Omikron Europe, mede handelende onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met De Ontwikkelgroep, betreffende deelname of opdracht tot het houden van cursussen, trainingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst

Nadere informatie

1.2 Van deze Algemene Voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

1.2 Van deze Algemene Voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Algemene Voorwaarden voor de voedings- en genotsmiddelenbranche, Vastgesteld door de Stichting Centraal orgaan voor de Voedings- en Genotsmiddelenbranche (COVEG) Gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Contactpersoon: Sven Versluijs

Contactpersoon: Sven Versluijs Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Opdrachtnemer, op alle overeenkomsten die Opdrachtnemer sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rivierenland te Tiel onder nummer: 11031688 1. Definities en algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden zijn onderdeel

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen de vertaler (verder te noemen de vertaler) en een opdrachtgever

Nadere informatie

www.beershypotheken.nl info@beershypotheken.nl

www.beershypotheken.nl info@beershypotheken.nl Algemene voorwaarden Beers Hypotheekadvies.,(artikel 1 t/m 11) Deze algemene voorwaarden worden vanaf 1 januari 2011 gehanteerd door Beers Hypotheekadvies, gevestigd te Den Helder aan de Middenweg 149,

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

Artikel 7 Garantie en reclame 7.1 Cur10 staat in voor de deugdelijkheid van de door haar geleverde zaken en voor de

Artikel 7 Garantie en reclame 7.1 Cur10 staat in voor de deugdelijkheid van de door haar geleverde zaken en voor de Privacy Policy Cur10 respecteert de privacy van alle gebruikers van onze websites en dragen er zorg voor dat de informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. Algemeen De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jacosol B.V., hierna te noemen Jacosol is producent van thermische isolatie, akoestische

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd.

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassing. 1. Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn op alle activiteiten, prijsopgaven, offertes, afspraken en overeenkomsten de onderhavige voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie