Wist U dat? Café Verhoeff geen andere naam krijgt en gewoon Verhoeff blijft heten? We dus niets meer over sigaren willen horen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wist U dat? Café Verhoeff geen andere naam krijgt en gewoon Verhoeff blijft heten? We dus niets meer over sigaren willen horen?"

Transcriptie

1 Wist U dat? Jaecques nu definitief is gestopt met werken bij café In t Aepjen? Café Verhoeff geen andere naam krijgt en gewoon Verhoeff blijft heten? We dus niets meer over sigaren willen horen? Hij zich nu bij de politie heeft aangemeld om als lokjood het geweld en discriminatie tegen Joden aan te pakken? Emmie hier heel blij mee is? Jaecques nu getooid met een keppeltje en een pak Jodenkoeken in zijn hand aan het uitlokken is? Een aantal vaste klanten echter het al café Peppi en Kokki hebben genoemd? Toet toet, boing boing!

2 Jan en Hans van café In t Aepjen wel heel veel samen worden gezien? Peter en Lejo van café de Barderij advies hebben gegeven wat betreft de inrichting van deze kelder? Ze regelmatig samen gaan lunchen? Zal het dan toch waar zijn? Vaak wat gaan drinken en dan gezamenlijk hun roes uitslapen? Sinds Hans sr. café Verhoeff heeft verkocht hij het enorm druk heeft gekregen? Samen de kelder van het café aan het opruimen zijn?

3 Zoals druk met een ijsje eten? Met een treintje spelen? Door een parkje wandelen? Een kanonnetje afschieten? Hij Frank onder dwang meeneemt naar een terrasje? Oude vrienden bezoeken? Een beetje pootje baden? Af en toe een dutje doet?

4 Wij het onvoorstelbaar vinden dat Hans niet overspannen raakt? Jack niet mee hielp zoeken maar liever een biertje dronk? Corrie al snel vrienden heeft gemaakt? Corrie en Jack het geweldig hebben gehad tijdens hun vakantie in Suriname? Ze allebei genoten hebben van de overheerlijke Surinaamse keuken? Corrie op zoek ging naar haar roots?

5 Jack regelmatig de sauna bezocht? Ze zelfs met een luxe cruiseboot op avontuur zijn geweest in de jungle? Corrie en Jack een prachtige villa hadden gehuurd? Even voorstellen: Het openbaar vervoer van grote klasse was? Naam Frank Waar ben je geboren en wanneer? In oktober 1968 ben ik in Purmerend ter wereld gekomen. De locatie kan ik ook niet helpen, maar m n moeder zocht indertijd een gynaecoloog met kleine handjes en die heeft ze gevonden in het ziekenhuis aldaar.

6 Heb je een relatie? Getrouwd met Nicole. Waar werk je en hoelang al en waar heb je eerder gewerkt? Ik heb een horeca verleden dat rond m n 21 e in de weekends begonnen is in een bar-dancing in Antwerpen. Tijdens mijn studietijd kon ik met de OV Studentenkaart gratis reizen tot Roosendaal grens. Het laatste stukje naar Antwerpen kostte iets van zeven gulden ofzo. Verder een tijdje gewerkt bij Verhoeff en jarenlang vaste invaller geweest bij Café Bouwman in de Utrechtsestraat. Op m n veertigste heb ik bewust een punt achter de horeca gezet (uiteraard alleen het deel achter de bar). Buiten de horeca ben ik heel wat jaren Project Manager en IT Manager in de Telecom sector geweest. Momenteel probeer ik iets voor mezelf uit de grond te stampen. De Zeedijk is? Eén van de leukste plekken van Amsterdam. Een heerlijk oord om enkele keren per week een biertje te drinken met vrienden en bekenden, de laatste nieuwtjes te horen en vooral naar mensen te kijken. Wat vind je lekker? De goede dingen des levens. Een smakelijk bereide maaltijd, een fluitje Amstel, een mooi glas rode wijn. Eigenlijk bijna alles. Wat vind je vies? Met Hollandse kaas kun je me de tent uitjagen. Wat voor hobby s heb je? Ik heb m n hele leven al een passie voor luchtvaart, met een speciale interesse in luchtvaart incidenten. Verder ben ik een mooi weer duiker en heb vroeger heel veel gezeild. ICT in de ruimste zin neemt echter de meeste van mijn vrije tijd in beslag. Wat is je laatst gekochte CD, DVD of boek? CD s en DVD s koop ik al jaren niet meer. We leven in een digitaal tijdperk. Boek zou ik niet weten. Laatst gelezen boek is de ongeautoriseerde biografie van Eric Smit over Nina Brink. Als je een dag burgemeester van Amsterdam zou zijn, wat zou je als eerste doen?

7 Niet origineel, omdat het in eerdere edities al geopperd is, maar van de Zeedijk een wandelgebied maken. Laat de horeca ondernemers lekker tafeltjes en stoeltjes neerzetten op straat. Zonneschermen en terraskachels aan de gevels om ook in de herfst en lente buiten te kunnen zitten. Met de opmerking erbij dat straat artiesten die maar één of twee vals gespeelde riedeltjes ten gehore kunnen brengen automatisch een levenslang Dijk-verbod hebben. Heb je nog iets bijzonders? Zang, dans, sport of wat dan ook? Aanbod Geen reacties Gezocht Geen reakties Mijn zangkunsten zijn niet om aan te horen en dansen doe ik niet aan om mezelf in bescherming te nemen. Sport? Kijken, ja. Hoe denk je zelf over je? Dat doen anderen al genoeg over me. En dat beeld wil ik niet verstoren. Wil je tot slot nog iets kwijt? Zorg ervoor dat je rijk leeft en arm dood gaat. Live life to the max!

8 Heeft U een vraag, suggestie,mening, idee of wilt U adverteren? Mail naar: zeedijknieuws@hotmail.com of chris@zeedijknieuws.nl Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes? Bekijk dan eens onze website. Kijk ook eens op:

Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen?

Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen? Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen? Hans jr. van café In t Aepjen voor het eerst een bijbaantje heeft als fotomodel bij modehuis Zeeman? Hij hier een hoedje draagt van echt Drents buffelleer?

Nadere informatie

Wist U al dat? Wim al jaren bezig is met een legpuzzel? ... Waar zijn ze gebleven? Hij dit op zijn dooie gemak doet? Gelooft U dat?

Wist U al dat? Wim al jaren bezig is met een legpuzzel? ... Waar zijn ze gebleven? Hij dit op zijn dooie gemak doet? Gelooft U dat? Wist U al dat? Wim al jaren bezig is met een legpuzzel? Waar zijn ze gebleven? Hij dit op zijn dooie gemak doet? Gelooft U dat? Joseph missionaris in Burundi is geworden? Wim denkt dat hij er jaren over

Nadere informatie

Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd?

Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd? Wist U al dat? Jaecques van café In t Aepjen tijdens het verwisselen van een gloeilamp van de bar is gelazerd? Jaecques nu een contract heeft getekend bij Circus Renz? Hans Wolffenbuttel meteen vroeg wat

Nadere informatie

Wist U al dat? Zij er nu ook achter is gekomen dat dromen bedrog zijn? Petra en Jeroen op vakantie naar Mexico zijn geweest?

Wist U al dat? Zij er nu ook achter is gekomen dat dromen bedrog zijn? Petra en Jeroen op vakantie naar Mexico zijn geweest? Wist U al dat? Zij er nu ook achter is gekomen dat dromen bedrog zijn? Petra en Jeroen op vakantie naar Mexico zijn geweest? Jeroen zich enorm had verheugd op beeldschone dansende Mexicaanse dames tijdens

Nadere informatie

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft?

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Ineke kwaad werd omdat ze dacht dat Ben hiermee haar bedoelde? Hij denkt

Nadere informatie

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl Zeedijknieuws roddel en achterklap www.zeedijknieuws.nl Wist U dat? Hij een te zware last op zijn schouder meedroeg? Er een gerucht gaat dat er een dependance van het onze lieve vrouwe gasthuis op de Zeedijk

Nadere informatie

Wist U dat? Jan nu eerst een tijdje rust moet nemen? Jan Ott van café de Kletskop is ingestort? De dames een kakelverbod hebben gekregen?

Wist U dat? Jan nu eerst een tijdje rust moet nemen? Jan Ott van café de Kletskop is ingestort? De dames een kakelverbod hebben gekregen? Wist U dat? Jan nu eerst een tijdje rust moet nemen? Jan Ott van café de Kletskop is ingestort? De dames een kakelverbod hebben gekregen? Volgens zijn huisarts hij een kakelinfectie heeft opgelopen? Jan

Nadere informatie

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl Zeedijknieuws roddel en achterklap www.zeedijknieuws.nl Wist U dat? Er bij restaurant de Haven van Texel een nieuwe steiger is gebouwd? Brigitte het verdomd om als Olijfje te gaan rondlopen en van mening

Nadere informatie

Wist U al dat? brouwerij gaat zitten om fusten bier te leveren? Op 10 januari een aantal mensen proef heeft gedraaid in café de Barderij?

Wist U al dat? brouwerij gaat zitten om fusten bier te leveren? Op 10 januari een aantal mensen proef heeft gedraaid in café de Barderij? Wist U al dat? brouwerij gaat zitten om fusten bier te leveren? Op 10 januari een aantal mensen proef heeft gedraaid in café de Barderij? Trees en Eduard in café de twee Zwaantjes weer helemaal van onder

Nadere informatie

Wist U dat? Hij nu apetrots met deze medaille om zijn nek over de Zeedijk loopt?

Wist U dat? Hij nu apetrots met deze medaille om zijn nek over de Zeedijk loopt? Wist U dat? Hij nu apetrots met deze medaille om zijn nek over de Zeedijk loopt? Jaecques van café In t Aepjen heeft meegedaan met de Olympische spelen? Hij er niet bij verteld heeft dat er maar drie deelnemers

Nadere informatie

Wist U dat? Hans jr café Verhoeff zal overnemen? Hans sr. van café Verhoeff steeds vaker stamgasten meeneemt naar Schiermonnikoog?

Wist U dat? Hans jr café Verhoeff zal overnemen? Hans sr. van café Verhoeff steeds vaker stamgasten meeneemt naar Schiermonnikoog? Wist U dat? Hans jr café Verhoeff zal overnemen? Hans sr. van café Verhoeff steeds vaker stamgasten meeneemt naar Schiermonnikoog? Hansielein er dan een Duitse Bierstube van gaat maken? De geruchten alsmaar

Nadere informatie

Wist U al dat? Als Ben zo graag een naaktstrand wil, hij maar met z n blote billen in de zandbak moet gaan spelen volgens Ineke?

Wist U al dat? Als Ben zo graag een naaktstrand wil, hij maar met z n blote billen in de zandbak moet gaan spelen volgens Ineke? Wist U al dat? Als Ben zo graag een naaktstrand wil, hij maar met z n blote billen in de zandbak moet gaan spelen volgens Ineke? Ben en Ineke van café Het Elfde Gebod een zwembad in de kelder van hun café

Nadere informatie

Wist U al dat? Gerard dit ook doet maar dan op zijn balkonnetje 3-hoog achter?

Wist U al dat? Gerard dit ook doet maar dan op zijn balkonnetje 3-hoog achter? Wist U al dat? Gerard dit ook doet maar dan op zijn balkonnetje 3-hoog achter? Toen Paul van café de Barderij hoorde dat Gerard een penthouse had gekocht hij vond dat hij niet kon achterblijven? Hans van

Nadere informatie

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl Zeedijknieuws roddel en achterklap www.zeedijknieuws.nl Wist U dat? Deze kroegentocht om 17.00 uur rustig was begonnen maar bij het derde café het al een stuk onrustiger werd? Wim Peeters en zijn hulpje

Nadere informatie

Wist U dat? Angelique café Lef heef verruild voor café In t Aepjen?

Wist U dat? Angelique café Lef heef verruild voor café In t Aepjen? Wist U dat? Angelique café Lef heef verruild voor café In t Aepjen? Hans W. eindelijk een keus heeft kunnen maken en er nu het nieuwste model koffiemachine staat? Zij daar o.a. de verkoop van koffie, thee,

Nadere informatie

Wist U al dat? Stephanie alleen maar dacht dat Wim een bekende circusartiest was?

Wist U al dat? Stephanie alleen maar dacht dat Wim een bekende circusartiest was? Wist U al dat? Stephanie alleen maar dacht dat Wim een bekende circusartiest was? Wim Peeters van Variété Casablanca naar het circusgebeuren in Monaco is geweest? Angelique van café Lef in de sportschool

Nadere informatie

Wist U dat? Marja van Jeroen van café In t Aepjen aan haar blindedarm moest worden geopereerd? ...

Wist U dat? Marja van Jeroen van café In t Aepjen aan haar blindedarm moest worden geopereerd? ... Wist U dat? Marja van Jeroen van café In t Aepjen aan haar blindedarm moest worden geopereerd? Mike en Diana van café Lef en Zilt een paar dagen naar Disneyland in Parijs zijn geweest? Jeroen haar toen

Nadere informatie

Wist U al dat? Onderzoek heeft uitgewezen dat het goede doel de drankrekening van Gerard

Wist U al dat? Onderzoek heeft uitgewezen dat het goede doel de drankrekening van Gerard Wist U al dat? Onderzoek heeft uitgewezen dat het goede doel de drankrekening van Gerard was? Gerard in de Barderij een expositie van zijn schilderijen heeft gehouden? Volgens zijn moeder hij als kind

Nadere informatie

Wist U al dat? ... Hans namelijk de gehele voorstelling pontificaal op de eerste rij ligt te slapen?

Wist U al dat? ... Hans namelijk de gehele voorstelling pontificaal op de eerste rij ligt te slapen? Wist U al dat? Hans namelijk de gehele voorstelling pontificaal op de eerste rij ligt te slapen? Hans Mensink een fervent bewonderaar van het Zeedijkkoor is? Alleen in de pauze hij even beweegt maar dat

Nadere informatie

Wist U al dat? Angelique van café Lef het Halloweenfeest wel heel letterlijk heeft genomen?

Wist U al dat? Angelique van café Lef het Halloweenfeest wel heel letterlijk heeft genomen? Wist U al dat? Angelique van café Lef het Halloweenfeest wel heel letterlijk heeft genomen? Ze alsnog een prijs heeft gekregen voor de best verklede vinger? Zij zich letterlijk en figuurlijk in de vingers

Nadere informatie

WIST U AL DAT? Hij zich dan afvraagt spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de grootste eikel van het land?

WIST U AL DAT? Hij zich dan afvraagt spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de grootste eikel van het land? WIST U AL DAT? Er een Michelinmannetje rondloopt op de Zeedijk? Hij zich dan afvraagt spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de grootste eikel van het land? Als dit mannetje wegens wangedrag niet meer

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Wist U al dat? Jeroen van café in t Aepjen een heel vervelend mannetje de kroeg heeft uitgezet? Uitslag: Helm 1 mannetje 0...

Wist U al dat? Jeroen van café in t Aepjen een heel vervelend mannetje de kroeg heeft uitgezet? Uitslag: Helm 1 mannetje 0... Wist U al dat? Jeroen van café in t Aepjen een heel vervelend mannetje de kroeg heeft uitgezet? Uitslag: Helm 1 mannetje 0 Dit mannetje tegen sluitingstijd weer terug kwam en tegen de deur van het Aepjen

Nadere informatie

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Door: Robbert Chartreuse van Dijk 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 SooS Verkopen... 4 Totale winst... 5 SooScom... 6 Mijn bestuursjaar... 7 2 Inleiding Dit is het jaarverslag

Nadere informatie

Maart 2013. Geerte, Annewil en Corrie zijn druk bezig geweest met de grote schoonmaak buiten. Na de schoonmaak was het even tijd voor andere energie.

Maart 2013. Geerte, Annewil en Corrie zijn druk bezig geweest met de grote schoonmaak buiten. Na de schoonmaak was het even tijd voor andere energie. Maart 2013 Bijna iedereen in het Thomashuis loopt te hoesten en te proesten. Griep is de vaste gast geworden. Met drankjes en honing in de thee wordt de griep weggejaagd. Geerte, Annewil en Corrie zijn

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Dit boekje is van:..

Dit boekje is van:.. Ik en mijn plan Dit boekje is van:.. Hallo, Jij bent cliënt bij SOVAK. Je hebt bij SOVAK een persoonlijk begeleider. Samen maak je afspraken over wat jij zelf doet en wat SOVAK doet. Die afspraken staan

Nadere informatie

Bianca van café Zilt en Marco op vakantie naar Tunesie zijn geweest? Zij nu elke zaterdag een voorstelling gaat geven in café Zilt?

Bianca van café Zilt en Marco op vakantie naar Tunesie zijn geweest? Zij nu elke zaterdag een voorstelling gaat geven in café Zilt? Bianca van café Zilt en Marco op vakantie naar Tunesie zijn geweest? Zij nu elke zaterdag een voorstelling gaat geven in café Zilt? Marco naar Diana en Mike belde en zei: Bianca is lam? Er in deze 2 afbeeldingen

Nadere informatie

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl

Zeedijknieuws. roddel en achterklap. www.zeedijknieuws.nl Zeedijknieuws roddel en achterklap www.zeedijknieuws.nl De enige waar Maarten tegenop kijkt Lange Nek is? Wist U dat? Een bus vol bewoners en bezoekers van de Zeedijk hun jaarlijkse uitstapje naar de Efteling

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken?

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Carpe Diem! Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Ze neemt nog een slok van haar rum-cola. Even lijkt het alsof de slok weer omhoogkomt.

Ze neemt nog een slok van haar rum-cola. Even lijkt het alsof de slok weer omhoogkomt. Manon De muziek dreunt in haar hoofd, haar maag, haar buik. Manon neemt nog een slok uit het glas dat voor haar staat. Wat was het ook alweer? O ja, rum-cola natuurlijk. Een bacootje noemen de jongens

Nadere informatie

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Praktijk Sterre Groenendijk Je bent welkom om dit ebook naar anderen te sturen, mits je het in zijn geheel stuurt

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Het verhaal van de Actielessen

Het verhaal van de Actielessen http://www.edusom.nl Het verhaal van de Actielessen In de Actielessen ontmoeten acht mensen elkaar. Ze kennen elkaar van een taalcursus. 1. Overal kun je de taal leren In de eerste Actieles ontmoeten Mounir

Nadere informatie

Wijs Worden. werkboek. deel 1 DAMON

Wijs Worden. werkboek. deel 1 DAMON Wijs Worden werkboek deel 1 DAMON WW wb deel 1 mei2009.indd 1 5/25/09 10:33:45 AM Hoofdstuk 1 Over wat echt belangrijk is Paragraaf 1 Inleiding Opdracht 1, p.8 Hieronder staan twaalf standpunten over wat

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack.

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack. Groep 8 Mijn voorlopig advies. Ik moest op gesprek met mijn moeder en mijn broertje. We moesten naar meester Tom. We kregen een hele uitleg. Op het eind hoorde ik mijn voorlopig advies. Het was kader of

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Universiteit

Erasmusbestemming: Universiteit Erasmusbestemming: Rijsel Academiejaar:2006-2007 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De univ ligt vrij dicht bij het centrum, maar als

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

Wist U al dat? ... Angelique van café in t Aepjen? Leen van mening is dat Jaeques over zijn eigen borsten ook niet mag klagen?

Wist U al dat? ... Angelique van café in t Aepjen? Leen van mening is dat Jaeques over zijn eigen borsten ook niet mag klagen? Wist U al dat? Angelique van café in t Aepjen? Leen van mening is dat Jaeques over zijn eigen borsten ook niet mag klagen? Van Jaceques een verbod heeft gekregen om Jägermeister te drinken?...............................

Nadere informatie

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang.

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Met vlaflip toe. Ik hoop dat de klap niet te hard

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Vragenlijst multiproblematiek I

Vragenlijst multiproblematiek I Bijlage B Vragenlijst multiproblematiek I 1 Achtergrondkenmerken V1. Wat is je geboortedatum? V2. Ben je een jongen of een meisje? V3. Wat zijn de vier cijfers van je postcode? V4. In welk land ben je

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wesley gaat lekker op vakantie. Welk onderdeel heeft hij niet zo goed voorbereid? b) Waarom is dat wel belangrijk? c) Hoe heeft hij dat eerder opgelost? d) Welk advies geef je

Nadere informatie

ALLES DUBBEL. Survivalgids. voor startende tweelingmama s. Denise Hilhorst

ALLES DUBBEL. Survivalgids. voor startende tweelingmama s. Denise Hilhorst Voorproefje ALLES DUBBEL Survivalgids voor startende tweelingmama s Denise Hilhorst Inhoud Dubbel van start 7 Dubbel ervaren 8 Dubbel zwanger 10 Dubbel voorbereiden 19 Dubbel bevallen 25 Dubbel voeden

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Opdracht Communicatie:

Opdracht Communicatie: Opdracht Communicatie: van: Amy de Wilde Bianca Wassenaar Vivianne Borger Ayla Teunissen Iedries Kartopawiro klas: COM1E De reclames die wij hebben geanalyseerd: - Histor verf: Consumer insight: Ik wil

Nadere informatie

Jaecques zijn baard er af moet omdat dit muizen aantrekt? Hans een cursus jägermeister inschenken moet gaan volgen om van dat geknoei

Jaecques zijn baard er af moet omdat dit muizen aantrekt? Hans een cursus jägermeister inschenken moet gaan volgen om van dat geknoei Wist U al dat Het Ellie verboden is nog langer haar scooter in het café te parkeren? De gemeente Amsterdam de horeca op de Zeedijk streng heeft gecontroleerd? Angelique op werkdagen een coltrui aan moet

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

TOV! Nieuwsbrief Maart. Geplande evenementen. Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl 31-3-2015

TOV! Nieuwsbrief Maart. Geplande evenementen. Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl 31-3-2015 Nieuwsbrief Maart TOV! Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl Maart is aangebroken, de lente is er en er is weer een nieuwsbrief van TOV! Er is een hoop gebeurd deze maand.

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al:

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al: Niet meer overgeven Vaak is de eerste zin die de klant uitspreekt een aanwijzing voor de hulpvraag. Paula zat nog maar net toen ze zei: ik ben bang om over te geven. Voor deze angst is een mooie naam:

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Wist U al dat? Eduard nu een taakstaf van 140 uur moet verrichten in een luciferfabriek? Eduard in de Barderij brand heeft gesticht? ...

Wist U al dat? Eduard nu een taakstaf van 140 uur moet verrichten in een luciferfabriek? Eduard in de Barderij brand heeft gesticht? ... Wist U al dat? Eduard nu een taakstaf van 140 uur moet verrichten in een luciferfabriek? Eduard in de Barderij brand heeft gesticht? Hij de schuld gaf aan een omgevallen kaars? Bert zijn elleboog heeft

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan?

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Jolanda gaat op pad met onze Wandelcoach Tineke Franssen Jolanda (33) werkt als hypotheekadviseur in het bankwezen.

Nadere informatie

groep 8 de toetsen nieuwe school

groep 8 de toetsen nieuwe school De dijk Wij gingen met de hele klas naar de dijk. We gingen podiumkunsten doen en je mocht zelf kiezen of je ging zingen of dansen. Ik had dansen gekozen en dat was super leuk. Alleen de danslerares was

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

Kinderen zonder papieren

Kinderen zonder papieren VPM VPM Kinderen zonder papieren Je ziet het bijna elke dag op de tv of in de krant: beelden van landen in oorlog, mensen in armoede. Op zoek naar een betere plaats om te leven, slaan ze op de vlucht.

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

!!!!! !!!!!!!!!!!! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams)! (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel)! Hoe voel je je nu? Beter?!

!!!!! !!!!!!!!!!!! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams)! (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel)! Hoe voel je je nu? Beter?! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams) Jim Laura Jim Laura Jim wijn aan) Laura Hallo Laura (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel) Hoe voel je je nu? Beter? Ja. Ja, dankje. Dit is voor jou. Een beetje

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat vind je van het verhaal? Welk risico loopt Wesley? Wat zou jij deze vakantie anders doen om niet halverwege met te weinig geld te zitten? Ken jij iemand met een vergelijkbaar

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne Non smoking sponsor Posted on 4 december 2012 by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten.. Deze school had er niet hoeven zijn als er niet zo verschrikkelijk veel

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 woonomgeving. Oefening 3. 1. mag 2. moest 3. Mag 4. moeten 5. Mag 6. moeten 7. moet 8. mogen 9. mocht 10.

Antwoorden Thema 5 woonomgeving. Oefening 3. 1. mag 2. moest 3. Mag 4. moeten 5. Mag 6. moeten 7. moet 8. mogen 9. mocht 10. Antwoorden Thema 5 woonomgeving Oefening 3 A 1. mag 2. moest 3. Mag 4. moeten 5. Mag 6. moeten 7. moet 8. mogen 9. mocht 10. moesten B 1. Kon 2. Willen 3. Kan 4. kunnen 5. mocht 6. Kan - kan 7. wilde 8.

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER Eerlijk koken, waarbij het product qua smaak en textuur zo puur mogelijk op het bord komt, Een huiselijke en ongedwongen sfeer, gecombineerd met een voortreffelijke

Nadere informatie