Vrijetijdsaanbod tijdens de paasvakantie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdsaanbod tijdens de paasvakantie."

Transcriptie

1 Vrijetijdsaanbod tijdens de paasvakantie. Hou je van sport en avontuur? Wil je ook eens een echte filmster worden? Wil je meegaan op een gezellige culturele wandeling door onze gemeente? Het kan allemaal!!! Tijdens de paasvakantie hebben de jeugddienst, sportdienst en de cultuurdienst heel wat leuke activiteiten gepland. Neem snel een kijkje in deze brochure, maak je keuze en geniet van een zalige vakantie!

2 S P R T K A M P E N De sportactiviteiten gaan door van 9.00u. tot 12.00u. en van 13.30u. tot 16.00u. Er is elke dag mogelijkheid tot opvang, mits betaling: - s morgens van 8.00u. tot 9.00u. - s middags van 12.00u. tot 13.30u. (lunchpakket meebrengen) - s avonds van 16.00u. tot 17.00u. Wie enkel over de middag blijft, betaalt 1,5 euro per dag. Gelieve dit vooraf mee te delen en te betalen bij de inschrijving. SKI- EN SNWBARDFUN - Just 4 Kids & Youth Kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar. De kinderen worden in leeftijds- en niveaugroepen ingedeeld. 3 tot en met 11 april Uitdagend zevendaags sportkamp met elke dag 5 uur ski- of snowboardpret op de prachtige pistes in het zalige skidomein Les Sybelles in Frankrijk. De kinderen kunnen kiezen voor ski of snowboard (beginner-halfgevorderd-gevorderd) en worden begeleid door Nederlandstalige, ervaren monitoren. De chalets zijn gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de pistes waardoor gesleur met materiaal overbodig is! SPRT DE SPRKJESWERELD IN Tennis- en omnifunkamp 6 tot en met 9 april 2de en 3de kleuterklassers en kinderen uit het 1ste en het 2de leerjaar. Superleuk sportkamp rond het thema sprookjes. Waag je in een knotsgek avontuur met tal van sprookjesfiguren en haal acrobatische toeren uit. Spring, rol of klim in het sprookjesbos! p vrijdagnamiddag verkennen we de sprookjes van Aviflora, daar verzamelen we om 13.00u. De kinderen kunnen om 16.00u. terug afgehaald worden. (Max. 40 inschrijvingen mogelijk!) Kinderen uit het 1ste tot en met het 6de leerjaar. 6 tot en met 9 april De ideale start voor wie zijn eerste stappen wil zetten in de tenniswereld of zijn tennisvaardigheden verder wil inoefenen! ok andere leuke sportactiviteiten komen aan bod. p vrijdagvoormiddag gaan we zwemmen, in de namiddag trekken we met de bus naar Aviflora. Gelieve je zwemgerief en lunchpakket mee te brengen. In Aviflora kunnen de kinderen daar om 16u. afgehaald worden. (Max. 35 inschrijvingen mogelijk!) Praktische informatie: Vertrek op zaterdag 3 april om 6u. op de parking van het sportcentrum. Terug op zondagochtend 11 april Kostprijs: 750 euro, all-in. Action fever camp Jongeren vanaf het 4de leerjaar tot en met het 3de middelbaar. 12 tot en met 15 april Hou je van avontuur en uitdagende activiteiten? Neem dan deel aan dit 4-daagse sportkamp. Maandag en woensdag beleven we verschillende avonturen op het sportcentrum. p dinsdag verkennen we het avonturenparcours van Jaurieu (Kluisbergen) en op donderdag klimmen en klauteren we in De Transfo (Zwevegem). Mee te brengen: lunchpakket, drankjes, tussendoortjes, reservekledij en -schoenen. Vertrek op dinsdag en donderdag om 8u. aan het sportcentrum. We zijn terug omstreeks 17.15u. Touwen- en hoogteparcours, death-ride, speleologie, mountainbike,... Dropping, reuzeschommel, pamperpaal, springen naar een trapeze,... Je kan het allemaal ontdekken op dit onvergetelijke sportkamp!

3 avonturensportdagen 13 april en 15 april Inschrijvingsformulier sportkampen paasvakantie 10 soccerfun Jongeren vanaf het 4de leerjaar tot en met het 3de middelbaar. Hou je van avontuur en uitdagende activiteiten? Ga dan mee op dinsdag 13 april met de avontuurlijke daguitstap naar Jaurieu voor touwen- en hoogteparcours, death-ride, speleologie, mountainbike, vlottentocht,... f heb je meer zin in een reuzeschommel, de pamperpaal, springen naar een trapeze, rafting,...? Dan kan je ook mee naar De Transfo in Zwevegem op donderdag 15 april. Vertrek om 8u. aan het sportcentrum, terug omstreeks 17.15u. Je kan voor beide dagen samen inschrijven of afzonderlijk per dag. Mee te brengen: lunchpakket, drankjes, tussendoortjes, reservekledij en -schoenen. Jongeren van 6 tot 15 jaar. 12 tot en met 16 april Enthousiaste en gediplomeerde trainers staan klaar om uw kind diverse basis- en speltechnieken van het voetbal aan te leren. Dit alles gebeurt in een professioneel kader waar fun-formation en education op de eerste plaats komen. Technische oefeningen, loopcoördinatie, start- en reactiespelen, spel- en partijvormen en voetbalanimatie,... Dit alles tijdens het Soccerfun sportkamp op de terreinen van MS Ingelmunster. Naam en voornaam:... Adres:... Nr Telefoon en/ of Gsm:... Geboortedatum:... Leerjaar:... Schrijft zich in voor volgende activiteit: SPRT DE SPRKJESWERELD IN, sportcode 2,1-6 t.e.m. 9 april 35 euro (zonder opvang) 50 euro (met opvang) TENNIS- EN MNIFUNKAMP, sportcode 2,2-6 t.e.m. 9 april 40 euro (zonder opvang) 55 euro (met opvang) SKI- & SNWBARDFUN, sportcode 2,3-3 t.e.m. 11 april 750 euro - skiles euro - snowboardles 0 beginner (0-1 week ervaring) 0 halfgevorderd (2-4 weken ervaring) 0 gevorderd (5-... weken ervaring) ACTIN FEVER CAMP, sportcode 2,4-12 t.e.m. 15 april 55 euro (zonder opvang) 62 euro (met opvang) AVNTURENSPRTDAGEN, sportcode 2,5-13 april en 15 april 25 euro (13/04) 20 euro (15/04) 40 euro (13/04 en 15/04) SCCERFUN, sportcode 2,6-12 april t.e.m. 16 april 100 euro Inschrijven kan tot en met 29 maart. Inschrijven kan via: sportdienst Ingelmunster, Bollewerpstraat 92 A, tel.: 051/ fax: 051/ sportpromotie@ingelmunster.be. Stort, na bevestiging, het inschrijvingsgeld op rekeningnummer , met vermelding: naam deelnemer en sportcode. Bij afwezigheid: enkel terugbetaling mogelijk (geheel of gedeeltelijk) mits het voorleggen van een doktersattest!

4 BUITENSPEELDAG Voor de 3e keer op rij organiseren de jeugd -en sportdienst een spetterende activiteit in het kader van de Vlaamse Buitenspeeldag. We willen de kinderen aanzetten om massaal buiten te komen en samen te spelen! FILMKAMP Droom je ervan om jezelf op het grote scherm te zien? Wil je in de voetsporen van Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise of een andere beroemde filmster treden? Leg je haren goed, trek je kleren recht, smile en... actie! WIELERWIED 31 maart filmkamp 6 tot en met 9 april Kinderen van het 1e tot en met het 6e leerjaar Wielerwiedo is the name of the game! Het wordt een namiddag waar alles op wieltjes zal lopen. Wat mag je verwachten? - Heel veel sport- en spelplezier. - Een drankje tijdens de pauze. - Een heerlijke verrassing op het einde. - Een cadeau van Nickelodeon. Alle deelnemers worden om 14u. verwacht op het sportcentrum, op het krachtbalveld aan de parking. Daar zal je kunnen spelen tot 17u. Deelnemen kost 3 euro. INSCHRIJVEN m je in te schrijven moet je hieronder 3 activiteiten uitkiezen: 1. Cross parcours 2. Run n Bike 3. Inline Hockey (eigen skeelers meebrengen) 4. Go-cart Race 5. Mountain Board (vanaf 3e leerjaar) 6. Roll n Go Kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar. (max. 25 inschrijvingen) Twee mensen uit de filmwereld zullen gedurende een week het filmkamp begeleiden. Samen met hen schrijf je de dialogen, zoek je naar geschikte locaties, verzamel je attributen bijeen en studeer je de tekst in. p vrijdag 9 april worden de ouders om 16u. uitgenodigd voor een live opvoering van de film. De échte premiere zal een paar weken later plaatsvinden, na de montage. De deelnemers krijgen op voorhand een uitnodiging en later hun eigen dvd. Elke dag van 9u. tot 12u. en van 13u. tot 16u. Vrijdag tot 17u. Blijven eten over de middag kan. Je moet wel je eigen lunchpakket meebrengen. Alles gaat door in het ontmoetingscentrum, Bollewerpstraat 3. Deelname: 40 euro s Morgens en s avonds kan ook voor opvang gezorgd worden. Meer info over uren en kostprijs op de jeugddienst. INSCHRIJVEN Inschrijven doe je door je naam, voornaam, leeftijd en je keuze uit de activiteiten door te geven aan de jeugddienst: jeugd@ingelmunster.be of 051/ Gelieve 3 euro over te schrijven op rekeningnummer met vermelding: buitenspeeldag (naam kind). Inschrijven doe je door je naam, voornaam en leeftijd door te geven aan de jeugddienst: jeugd@ingelmunster.be of tel.: 051/ Enkel bij bevestiging kan je 40 euro over te schrijven op rekeningnummer met vermelding: filmkamp (naam kind).

5 ERFGEDDAG Zondag 25 april is Erfgoeddag, in samenwerking met erfgoedconvenant TERF. Tijdens een cultuurwandeling worden oude, plaatselijke volksverhalen terug opgerakeld. Laat je onderdompelen in de tijd van spoken, geesten en miraculeuze gebeurtenissen. Volksverhalenroute EN CULTUURCAFE Voor iedereen die houdt van wandelen en volksverhalen. m 9u. s morgens ben je welkom in de bibliotheek, daar kan je genieten van een kop koffie en krijg je wat uitleg. Het traject van 5 km neemt je mee op pad door het hart van de gemeente. Hier en daar zijn er artistieke rustpunten rond het thema volksverhalen en trakteren muzikanten je op hun deuntjes. p verrassende plaatsen langs de wandelroute brengen toneelspelers oude volksverhalen over Ingelmunster weer tot leven. De tocht eindigt met een cultuurcafé in het jeugd- en ontmoetingscentrum, waar je de tentoonstelling Ingelmunster bscura kan bekijken. (zie pag. 9) Start van de wandeling: 9u. in de bibliotheek, Schoolstraat 35. Cultuurcafé: van 10.30u. tot 13u. in het ontmoetingscentrum, Bollewerpstraat 3. Deelname aan de wandeling en inkom voor het cultuurcafé is gratis. 25 april WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN Met het thema Goesting wil onze gemeente tijdens de Week van de Amateurkunsten, van 24 tot en met 30 april, mensen aanzetten tot creatieve uitspattingen. kunststraat Voor alle kinderen en jongeren. Vanaf 14u. wordt de Schoolstraat omgedoopt tot Kunststraat. De straat wordt verkeersvrij gemaakt en voor de jongeren uit scholen en jeugdverenigingen is ze die dag even een reuze schilderdoek. In de bibliotheek kan je s morgens kennis maken met enkele creatieve hobbyworkshops: kaarsen maken, kalligrafie, bloemschikken,... t Klosje geeft op 26 april om 14u. een demonstratie tijdens een koffietafel in het jeugd- en ontmoetingscentrum. ingelmunster obscura Voor iedereen die houdt van kunst en alternatieve fotografie. 24 april 25 april tot en met 30 april Een Camera scura is in veel opzichten het tegenovergestelde van een digitale camera. Zo n camera beschikt niet over een batterij of automatische bediening. Het maken van foto s ermee vraagt veel geduld maar het resultaat is spectaculair. Je kan de foto s en zelfgemaakte toestellen uit de cursus komen bekijken in het jeugd- en ontmoetingscentrum, Bollewerpstraat 3. p 25 april van 9u. tot 13u. p weekdagen (26-30 april) van 9u. tot 12u. en van 14u. tot 17u.

6 Wij helpen je Graag verder! vrijtijdpasen2010.indd /02/ :25:41

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie 2 0 1 2 Narrenparade op het ijs Doe eens zot! Het Middeleeuwse avontuur Kleutercarnaval Vliegen en duikelen Allemaal beestjes Run & fun Circuskunsten Waag je

Nadere informatie

Ontdek wat je tijdens de paasvakantie in Ingelmunster kan beleven!

Ontdek wat je tijdens de paasvakantie in Ingelmunster kan beleven! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL DE MAX? De Max?... 3 Sportkampen... 4-5 Activiteiten jeugddienst... 6-7 Buitenspeeldag... 8 Stekelbees... 9 Inschrijven sport...

Nadere informatie

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven!

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL 03 De Max! 04 Activiteiten jeugddienst 06 Sportkampen 08 Inschrijvingen 09 Buitenspeeldag 10 Bibliotheek 11

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven!

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven! DE MAX! Ontdek wat je tijdens de paasvakantie 2016 in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL 03 De Max! 04 Sportkampen 06 Activiteiten jeugddienst 08 Inschrijvingen 09 Buitenspeeldag 10 Bibliotheek 11

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie in Ingelmunster kan beleven!

Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie in Ingelmunster kan beleven! Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie in Ingelmunster kan beleven! herfstvakantie.indd 1 9/27/2012 4:12:39 PM INHOUDSTAFEL DE MAX! De Max!... 3 Sportkampen... 4-5 Activiteiten jeugddienst... 6 Bibliotheek...

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 9 juli tot en met donderdag 12 juli 2018 En/of uitstap op vrijdag 13 juli 2018!!! GESLOTEN OP WOENSDAG 11 JULI

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE vrijetijdsaanbod voor kinderen aangeboden door team ontspannen en BKO t Buitenbeentje gemeente Langemark-Poelkapelle Kasteelstraat 1 8920 Langemark-Poelkapelle www.langemark-poelkapelle.be PAASVAKANTIE

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 En/of uitstqp op vrijdag 6 juli 2018 #sportersbelevenmeer #laakdal

Nadere informatie

DE MAX KAMPEN EN ACTIVITEITEN HERFST-, KROKUS-, PAAS- EN ZOMERVAKANTIE

DE MAX KAMPEN EN ACTIVITEITEN HERFST-, KROKUS-, PAAS- EN ZOMERVAKANTIE DE MAX KAMPEN EN ACTIVITEITEN HERFST-, KROKUS-, PAAS- EN ZOMERVAKANTIE 2018-2019 www.ingelmunster.be/demax Inleiding Vrijetijdsmascotte Max kreeg een make-over. Zoals je onderaan deze pagina kan zien,

Nadere informatie

Deelnameprijs. Wat? Wie? Hoe inschrijven voor de Tervuurse Dagsporter? Waar? Welke sportactiviteiten? Enkele informatieve gegevens

Deelnameprijs. Wat? Wie? Hoe inschrijven voor de Tervuurse Dagsporter? Waar? Welke sportactiviteiten? Enkele informatieve gegevens KERSTVAKANTIE Wat? Tijdens kerstvakantie maak je elke voormiddag kennis met verschillende sporten. Wie? Kinderen geboren in 2009-2008 - 2007-2006 - 2005-2004 - 2003 Wanneer? Op 22, 23, 29 en 30 december

Nadere informatie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Aanbod Sportkampen zomervakantie Van 6 juli t.e.m. 10 juli 2015 Kleutersportkampen 9 tot 12 u

Nadere informatie

Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven!

Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven! Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven! zomervakantie.indd 1 5/23/2012 4:32:16 PM Inhoudstafel De Max... 3 Sportkampen... 4-11 Inschrijvingen sport...... 12-13 Speelpleinwerking

Nadere informatie

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Teng 38 Sportdienst 2011 1/ Kleuterweek De sportdienst van Diepenbeek organiseert elk jaar een kleuterweek voor alle kleuters van Diepenbeek van 2,5 tot en met 5 jaar. Ongeveer 800 kleuters genieten deze

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 29 mei. van 9.00 uur tot uur via jeugd.bree.be

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 29 mei. van 9.00 uur tot uur via jeugd.bree.be Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2016 inschrijven zondag 29 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur via jeugd.bree.be Zomeractiviteiten Grabbelpas Make-up workshop (vanaf 11 jaar) Tijdens deze workshop leer

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE 2019 KLEUTERSPORTKAMP Een niet te missen carnavalsportkamp met springkasteel voor de kleinsten. Bumba de clown en zijn vriendjes beleven sportieve avonturen

Nadere informatie

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2014 Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren een netoverschrijdende vakantieopvang. We organiseren in de 1 e week van de paasvakantie themaweken in samenwerking

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie 2017 Krokusvakantie 2017 Lasershooting Valkenburg (vanaf 12 jaar) Ontdek de grotten van valkenburg op een spannende manier. Donkere ondergrondse gangen,

Nadere informatie

Een programma boordevol met sport en spel met Initiaties rugby, voetbal, tennis en nog veel meer!

Een programma boordevol met sport en spel met Initiaties rugby, voetbal, tennis en nog veel meer! Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 of 014 84 19 87 sport@laakdal.be Een programma boordevol met sport en spel met Initiaties rugby, voetbal, tennis en nog veel meer! Plaats Sportcentrum Kwade Plas (sporthal

Nadere informatie

Een ei vol verrassingen

Een ei vol verrassingen Een ei vol verrassingen Onze paasvakantie barst weer van de originele en sportieve activiteiten. Duik snel in de mand van de paashaas en schrijf je in voor een vakantie vol grabbelpaspret! Padelstage Die

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Krokus 2016 Onze activiteiten in vogelvlucht Omnisportweek 8 tot 12 februari 3 tot 8 jaar p. 3 Hip hip Elvis Zondag 7 februari 3 tot 11 jaar p. 4 Nellie & Cezar

Nadere informatie

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus INITIATIELESSEN POTTENDRAAIEN Wil je leren pottendraaien met klei op een echte draaischijf? In 5 lessen maken we tasjes, schaaltjes of

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMP 1 4 T.E.M. 8 JULI 2016 Thema Summertime Extra: Poolparty / RSOlympics / 10.000 zeepbellen ZOMERSPORTKAMP 2 11 T.E.M. 15 JULI 2016 Thema

Nadere informatie

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners KROKUS vakantie U Kleuters ULagere school UTieners KROKUSVAKANTIE De krokusvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten uitgewerkt voor kinderen

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2015 inschrijven zondag 31 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur Grabbelpas zomer 2015 Grabbelpas en de vakantieopvang gaan samenwerken. Kinderen die in het bezit zijn van

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN SPELEND GROEIEN KROKUSKAMPEN WAT 4-daagse kampen met een originele en creatieve invulling. Via speelse workshops willen we de ontwikkeling van

Nadere informatie

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek Herfst-Kerst 2015 Met uitneembare kalender! Inschrijven vanaf 12/9 Sport- Tiener- & Speelpleinwerking Gemeente Holsbeek Inhoudstafel Sportkamp Herfst 5 Sportkamp Kerst 6 Sportdagen Kerst 7 Sportkamp Kerst

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Vakantiefolder Zomervakantie 2016

Vakantiefolder Zomervakantie 2016 Vakantiefolder Zomervakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker is er voor kinderen, maar ook voor hun ouders! We bieden een oplossing voor verschillende opvangnoden.

Nadere informatie

GOLFSTAGES PAASVAKANTIE

GOLFSTAGES PAASVAKANTIE GOLFSTAGES PAASVAKANTIE Inschrijven kan vanaf maandag 25/02 voor abonnees van Koksijde Golf ter Hille, voor inwoners van Koksijde, schoolgaande jeugd in Koksijde en houders van de K-pas. Vanaf donderdag

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Heuvelland 2017 2018 Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten 2018 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Er wordt online ingeschreven via: https://webshopheuvelland.recreatex.be. Dit

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE WWW.KAPRIJKE.BE zomeraanbod 2012 In deze brochure krijg je een overzicht van de vele ontspannende, sportieve en vooral superleuke activiteiten die de gemeentelijke diensten organiseren tijdens de zomervakantie.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief komt het tweede deel van het tweede trimester eraan.

Met deze nieuwsbrief komt het tweede deel van het tweede trimester eraan. Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F 5 Z E S D E J A A R 1 7 F E B R U A R I 2 0 1 7 I N D E Z E N I E U W S B R I E F : Nieuwsbrief Agenda Bijlagen Regeling einde trimester Studiekeuzeproces 1 2 Solidariteitsactie

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32. NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.11 Zomervakantie 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2014 Hoe moet ik inschrijven voor de grabbelpasactiviteiten en de roefeldag? Na een evaluatie van het vorige inschrijvingsmoment en door het succes van de grabbelpasactiviteiten

Nadere informatie

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON 04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON Trainingen tussen 09uur30 tot 16uur30 Trainingen door gediplomeerde trainers Prijs? 110 euro alles inbegrepen (2 de kind 60 euro) Fiscaal aftrekbaar Inschrijven:

Nadere informatie

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 gemeente 15 de jaargang nr. 1 2 Inhoud Buitenschoolse Kinderopvang - Kinderclub........................... 5 Sportdienst............................................................

Nadere informatie

Jeugddienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 25 jeugddienst@zele.be. sportdienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 34 sportdienst@zele.be

Jeugddienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 25 jeugddienst@zele.be. sportdienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 34 sportdienst@zele.be Jeugddienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 25 jeugddienst@zele.be sportdienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 34 sportdienst@zele.be Hey jij daar. Hierbij stellen we ons programma voor de paasvakantie voor.

Nadere informatie

Grabbelpas kerstvakantie

Grabbelpas kerstvakantie Grabbelpas kerstvakantie 2014 2 Beste Grabbelaars, De kerstvakantie komt er aan, een ideale gelegenheid om je uit te leven op één van onze activiteiten. Je kan deze informatie ook vinden op www.zemst.be.

Nadere informatie

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de zomervakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven!

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de zomervakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! DE MAX! Ontdek wat je tijdens de zomervakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL 03 De Max! 04 Sportkampen 14 Speelpleinwerking Jadadde 20 Inschrijven 22 Bibliotheek 23 Villa Max kinderopvang

Nadere informatie

DE VAKANTIE KOMT ERAAN!

DE VAKANTIE KOMT ERAAN! 2014 DE VAKANTIE KOMT ERAAN! Academie Beeldende Kunsten Anderlecht Atheneum Brussel Basisschool De Kleurdoos Brussels Boxing Academy Buurtsport Brussel Chicago Circus Zonder Handen CVO Brussel De Markten

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Sportsessies vanaf 2014

Sportsessies vanaf 2014 Voorwoord Beste sportvriend We laten stilaan de feestdagen van 2013 achter ons en we blikken voluit naar wat 2014 ons brengt. Wij willen u en uw familie dan ook een goede gezondheid wensen en veel succes

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg Zomervakantie 2013 DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg De katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE!

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! 1 Inhoudsopgave Pag. Algemene informatie 3 Zwemkamp 4 Paardrijkamp 5 Mixed Action Camp 6 Voetbalkamp 7 Urban Hockeykamp 8 Gegevens 9 2

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven!

Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven! Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven! Sportreeksen in het najaar 2016 D Voor +15 jarige dames in het OC De Galoye in Loker. D Iedere dinsdag van 20u - 21u. D De eerste les start op 20 september

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Wat? Wie? Waar? Welke sportactiviteiten?

Wat? Wie? Waar? Welke sportactiviteiten? HERFSTVAKANTIE Wat? Tijdens de herfstvakantie maak je elke namiddag kennis met verschillende workshops. Wie? Kinderen geboren in 2010-2009 - 2008-2007 - 2006-2005 - 2004 Wanneer? Op 2, 3, 4, 5 en 6 november

Nadere informatie

Binnenkort is het alweer paasvakantie en dan verwennen wij de jeugd met allerlei toffe sportieve of creatieve bezigheden.

Binnenkort is het alweer paasvakantie en dan verwennen wij de jeugd met allerlei toffe sportieve of creatieve bezigheden. Hallo allemaal, Binnenkort is het alweer paasvakantie en dan verwennen wij de jeugd met allerlei toffe sportieve of creatieve bezigheden. Van dinsdag 14 april tot en met zondag 19 april 2009 staan er tal

Nadere informatie

All Star. Voetbalstage

All Star. Voetbalstage All Star Voetbalstage 8, 9, 11 & 12 april 2019 Beste voetballer en ouder, Hierbij geven we jullie de belangrijkste zaken mee die je moet weten over de voetbalstage. Verder in de brochure kan je extra info

Nadere informatie

Een programma boordevol met sport en spel en Initiaties jujutsu, yoga, judo en volleybal

Een programma boordevol met sport en spel en Initiaties jujutsu, yoga, judo en volleybal Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 of 014 84 19 87 sport@laakdal.be Een programma boordevol met sport en spel en Initiaties jujutsu, yoga, judo en volleybal Plaats Sportcentrum Kwade Plas (sporthal van

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven!

Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven! Ontdek wat je tijdens de zomervakantie in Ingelmunster kan beleven! INHOUDSTAFEL De Max... 3 Sportkampen... 4-11 Inschrijvingen sport...... 12-13 Speelpleinwerking Jadadde... 14-19 Inschrijvingen Jadadde...

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. Heuvelland 2016 2017 Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. NIEUW! Online inschrijven NIEUW! Vanaf nu kan online ingeschreven worden via:

Nadere informatie

KEITOF Koekelbergs speelplein, waar de kinderen zich rot kunnen amuseren.

KEITOF Koekelbergs speelplein, waar de kinderen zich rot kunnen amuseren. http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Zoekterm: Speelplein KEITOF Koekelbergs speelplein, waar de kinderen zich rot kunnen amuseren. 4 (per dag (+ maximum 3 voor extramurosactiviteiten)) 27/12/2016-6/1/2017

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.!

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.! Beste ouder, We ontvingen van u een inschrijving voor één van onze voetbalstages. Dit betekent dat uw toekomstige topvoetballer op het punt staat om de week van zijn leven te beleven. In deze brochure

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018 Jeugdaanbod Terugblik op 2018 Speelpleinwerking Speelpleinwerking Krokusvakantie 2018: Afdeling Bavikhove: 202 daginschrijvingen; gemiddeld 40 kinderen per dag. Afdeling Harelbeke: 387 daginschrijvingen;

Nadere informatie

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven!

DE MAX! Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! DE MAX! Ontdek wat je tijdens de herfstvakantie 2015 in Ingelmunster kan beleven! krokusvakantie2.indd 1 1/6/2015 3:37:18 PM INHOUDSTAFEL 03 De Max! 04 Sportkampen 06 Activiteiten jeugddienst 09 Inschrijvingen

Nadere informatie