Week tegen Eenzaamheid Raalte, 26 september t/m 5 oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Week tegen Eenzaamheid Raalte, 26 september t/m 5 oktober"

Transcriptie

1 Week tegen Eenzaamheid Raalte, 26 september t/m 5 oktober Programma: Donderdag 26 september uur Opening Week tegen Eenzaamheid locatie: Kulturhus Raalte Landstede Welzijn organiseert in samenwerking met meerdere lokale organisaties een activiteitenprogramma in de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Op 26 september wordt deze week officieel geopend door wethouder Gosse Hiemstra, worden verhalen verteld, zal het Meldpunt Eenzaamheid worden gelanceerd en sluiten we de opening af met live muziek door Fortunate (van de PopRockFactory) en een hapje gratis computerhulp, thema eenvoudig e- mailen locatie: bibliotheek Raalte (Kulturhus) Vrijwilligers helpen u gratis op weg op het brede vlak van computeren 19.30uur Autisme bij volwassenen, informatieavond voor naastbetrokkenen locatie: bibliotheek Raalte (Kulturhus) Wanneer in een gezin een ouder of een volwassen zoon of dochter een vorm van autisme heeft, is dat niet altijd makkelijk voor de andere gezinsleden. Familieleden, maar ook vrienden en collega's kunnen worden geconfronteerd met allerlei vragen en onzekerheden: 'Wat is er nu precies aan de hand? Wat is de invloed van autisme op het gezinsleven en de werkplek? Wat kunnen wij doen? Waar kunnen wij terecht met onze vragen en zorgen?' Uit ervaring blijkt dat informatie over autisme heel waardevol kan zijn voor de directe omgeving. Het steunt hen in de omgang met hun naaste. Mindfit en de Bibliotheek Raalte organiseren om die reden twee voorlichtingsavonden voor familieleden en vrienden. Aanmelden kan tot 19 september bij de bibliotheek, Vrijdag 27 september uur Kaart middag U bent van harte welkom om binnen te komen lopen, mee te doen en sfeer te proeven uur Breien tegen eenzaamheid locatie: Dienstencentrum Swaenewoerd Breien saai? Helemaal niet! Het is een creatieve bezigheid die je samen met anderen kunt doen en het is nog goed voor je hersens ook! Op deze dag organiseren Zorggroep Raalte en Landstede Welzijn een breiclub, waar we onder andere mutsjes gaan breien voor Innocent smoothies, ten behoeve van het Nationaal Ouderenfonds om eenzaamheid te bestrijden. Deelname is gratis, koffie of thee is voor eigen rekening. Zin om mee te doen? Kom langs!

2 Zaterdag 28 september uur Wandelen in de Drostenkamp Verzamelen naast de dierenarts aan de BK Straat, vertrek om 10 uur Aanmelden bij Carien, tot donderdag 26 september, tel.nr.: Zondag 29 september uur Zondag middag café voor senioren (65+) Kom gezellig binnenlopen, drink een kopje koffie of thee, speel een spelletje of praat mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Consumpties voor eigen rekening. Maandag 30 september uur Lezing over eenzaamheid, wat kun je er zelf aan doen? Locatie: Dagactiviteitencentrum in de oude bibliotheek (RIBW) Landstede Welzijn en RIBW leggen, ook met andere organisaties, verbindingen om eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Deze ochtend hebben wij Lucia Wolters van Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel uitgenodigd om vanuit haar perspectief te komen praten over eenzaamheid. Bent u geïnteresseerd in uw medemens, wilt u iets betekenen voor anderen, of voelt u zich soms wat eenzaam en wilt u dat hier verandering in komt? Kom erbij! Naderhand mogelijkheid tot mee eten bij het eetcafé van de RIBW, vooraf aanmelden voor de maaltijd (uiterlijk vrijdag 16 uur) op tel.nr u Bewegen voor ouderen (activiteit van de ouderencommissie Landstede Welzijn) Locatie: De Klanken (naast Tijenraan) Goed en verantwoord bewegen maakt u niet alleen fit, maar kan ook nog eens heel gezellig zijn. Kom eens kijken of het iets voor u is! Opgeven voor een proefles kan bij B. Wolfkamp, Dinsdag 1 oktober u u informatie ochtend over Gezond Ouder Worden Locatie: Kulturhus, 2 e etage Gezondheid gaat over voeding en beweging, mentaal en fysiek fit zijn, maatschappelijk welbevinden en welzijn. Deze ochtend wordt vanuit verschillende disciplines belicht wat u kunt doen om gezond ouder te worden; sprekers vanuit DietistengroepNL, Mindfit, Sportbedrijf Raalte en Landstede Welzijn belichten het thema vanuit hun perspectief. Aanmelden tot maandag 30 september 12 uur via tnoot@landstede.nl of Volksdansen voor ouderen ( activiteit van de ouderencommissie Landstede Welzijn) Locatie: Parochiecentrum Bij volksdansen blijft u niet alleen in beweging, maar moet ook de geest aan het werk.

3 Het onthouden van de juiste danspassen bij de muziek is een prima geheugentraining. Maar het samen bezig zijn op muziek is ook gewoon gezellig, dus kom eens kijken! Opgeven voor een proefles kan bij mevrouw Oldeboer, uur u Inloop Gasterij de Noaber Locatie: Schuilenburg, Raalte Noord Het is zover, Schuilenburg is in gebruik en vanaf vandaag kunt u gebruik maken van de diensten van Gasterij de Noaber. Kom gerust eens kijken hoe het is geworden en wat u de komende tijd kunt komen doen. Deze ochtend worden kinderactiviteiten georganiseerd vanuit KindActief van Landstede. Bewegen voor ouderen (activiteit van de ouderencommissie Landstede Welzijn) Locatie: parochiecentrum Goed en verantwoord bewegen maakt u niet alleen fit, maar kan ook nog eens heel gezellig zijn. Kom eens kijken of het iets voor u is! Opgeven voor een proefles kan bij B. Wolfkamp, Woensdag 2 oktober uur u uur Live Radioprogramma op RTV Raalte rond het thema Eenzaamheid. Gepresenteerd door Tamara Noot, met interessante live gasten en muziek rond het thema. Stem af en luister! Film en discussie, thema vriendschap Samen kijken we een veelbesproken film over een geheel verlamde Franse aristocraat die een vriendschap opbouwt met zijn uit de banlieu afkomstige verzorger. Na afloop zullen we met elkaar napraten over de film en het thema eenzaamheid en vriendschap. Deze middag wordt verzorgd door Landstede Welzijn Raalte, VOA s en Zorggroep Raalte. Kosten: alleen uw eigen consumpties. Schilder workshop Locatie: atelier Marjo Rodijk, Koestraat 6 in Raalte Gezellig met elkaar aan de slag met verf en penselen. Onder leiding van Marjo Rodijk wordt in drie uur een kunstwerk gemaakt. Kosten zijn 22,50 inclusief materiaal. U kunt zich opgeven bij Marjo Rodijk, vóór 24 september via e- mail: info@marjorodijk.nl (geef daarbij graag uw naam en telefoonnummer door voor verder contact) en na 24 september ook telefonisch via tel Donderdag 3 oktober 8.25 uur Aquagym voor ouderen Locatie: Zwembad Tijenraan Een gezellig en actief programma, speciaal voor senioren. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u actief, maar op een ontspannen manier, werken aan uw

4 beweeglijkheid en uithoudingsvermogen. De les begint met een warming- up. U warmt uw spieren op met verschillende rustige oefeningen. Daarna gaat het tempo omhoog en werkt u aan uw conditie, lenigheid en spierkracht. De kans op een blessure is klein. De bodem is op sta- hoogte en het warme water (32 graden Celcius) in het bad zorgt er bovendien voor dat uw spieren warm en soepel worden. Wilt u proberen of aquagym iets voor u is? Geef u dan bij de receptie van Tijenraan op voor een proefles u u Stijldansen (activiteit van de ouderencommissie Landstede Welzijn) Locatie: de Klanken (naast Tijenraan) Bij deze dans doet uw hele lijf mee, van vingertoppen tot aan uw tenen. Stijldansen is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar is ook nog eens erg gezellig. Neem de tijd om op een prettige manier, samen met leeftijdsgenoten, te bewegen op muziek. Opgeven voor een proefles kan bij Jan Willemsen, tel Speed d(e)ten voor 55+ Locatie: de Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15 te Raalte Wilt u laagdrempelig kennismaken met nieuwe mensen? Zoekt u iemand om leuke dingen mee te doen? Zwemmen, spelletjes, fietsen, koffiedrinken, of iets anders? Kom dan naar deze speeddate. Deze keer gaat het niet om liefde, maar om gezelligheid en contact. U schuift elke paar minuten bij iemand anders aan tafel om even kort kennis te maken, terwijl u geniet van een lekker hapje aan elke tafel. Een gezellige middag, en wie weet houdt u er nieuwe vriendschappen aan over! Aanmelden bij de Hartkamp op tel.nr , tot uiterlijk 30 september. Kosten: 7,50 19 uur- 21 uur Informatie avond over de cursus Levensverhalen schrijven Locatie: Kulturhus, door Tamara Noot Er was een tijd dat levensverhalen mondeling werden doorgegeven van generatie op generatie. Dat doorgeven van levensverhalen is door allerlei maatschappelijke veranderingen veel minder vanzelfsprekend geworden. Veel mensen blijven echter de behoefte voelen om hun historische achtergrond in kaart te brengen en het verhaal van hun leven door te geven aan de volgende generatie(s). In deze cursus bieden wij u de nodige ondersteuning zodat u UW verhaal op UW manier op papier krijgt. Om meer informatie over de cursus te krijgen, bent u welkom op deze informatie avond. Aanmelding is niet nodig. Kosten: uw eigen consumpties. Vrijdag 4 oktober u Scootmobiel tocht Verzamelplaats: Marktstraat 65, Raalte (Landstede Welzijn) De komende periode zullen Ergotherapie Salland en Landstede Welzijn samen een programma gaan ontwikkelen rond scootmobiel vaardigheden. Op deze ochtend zullen wij u hierover kort wat informatie geven en vervolgens maken we een mooi tochtje door de omgeving. Daarna sluiten we desgewenst af met een kopje koffie bij het Kulturhus.

5 Kosten: eigen consumpties. Aanmelding tot 3-10 bij Sonja Kluin, u uur Koersbal (activiteit van de ouderencommissie Landstede Welzijn) Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van ongeveer 8 bij 2 meter. Deze sport is geschikt voor senioren die naast eenvoudig en rustig bewegen ook van een wedstrijd- element houden. Komt u vooral een keertje kijken en meedoen! Contactpersoon voor meer informatie, R. Geurts, Dierenknuffeldag op Schuilenburg Locatie: Schuilenburg, Gasterij de Noaber Landstede verzorgt hier een knuffelmiddag met dieren van de Flierefluiter en leuke dierendag activiteiten. Aanmelding niet nodig, kosten: uw eigen consumpties. Zaterdag 5 oktober u Afsluiting van de Week tegen Eenzaamheid Locatie: brasserie Zwakenberg Geïnspireerd door de Langste Eettafel van Coalitie Erbij (die ook de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseren, zie willen we ook in Raalte met elkaar aan tafel. Wie schuift aan en ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een hapje en drankje? Tevens zullen wij hier de Week tegen Eenzaamheid afsluiten, en presenteert RTV Raalte hun beeldverhaal van deze week in een korte film. Aanmelden bij brasserie Zwakenberg tot uiterlijk 30 september, tel Kosten: 7,50 voor overheerlijke amusehapjes, drankjes zijn voor uw eigen rekening.

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren In Ouder-Amstel is altijd wat te beleven, ook voor senioren. Coherente organiseert activiteiten voor senioren

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender September 2015 DINSDAG 1 SEPTEMBER, momenteel een 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen inspiratie opdoen. Vrije inloop maakt u een schilderij naar eigen

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juli 2015 WOENSDAG 09.30-11.00 en Speel-o-theek Speelgoeduitleen voor 14.00-16.00 uur kinderen. Uitleentermijn van 3 weken 19,50 per jaar 1 JULI 10.00-16.00

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Kom der bi-j! in Winterswijk

Kom der bi-j! in Winterswijk in Winterswijk Kom der bi-j! Handwerkmiddag In alle even weken op de donderdagmiddag samen gezellig handwerken, een gezellig gesprek met een kopje koffie of thee. Meer informatie: 06-12522546 of marcella.jelmer@kpnmail.com

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Maart 2015 ZONDAG 1 MAART Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers 3 MAART het Rode Kruis, inclusief materiaal MAANDAG 9:30-11:30 uur Biljarters Recreatief

Nadere informatie

Meer Bewegen Voor Ouderen

Meer Bewegen Voor Ouderen Kom ook in beweging en houdt uzelf fit Meer Bewegen Voor Ouderen In beweging blijven kan op allerlei manieren. In deze folder vindt u een overzicht van al onze activiteiten op dit gebied. Meer Bewegen

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé. Een rustmoment voor mantelzorgers

Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé. Een rustmoment voor mantelzorgers Iedere eerste woensdag van de maand Het MantelzorgCafé Een rustmoment voor mantelzorgers Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende

Nadere informatie

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen!

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen! Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Kom ook gerust eens binnen! Voorwoord Een half jaar na de start van WOC t Huiken, kunnen we zeggen dat er in een behoefte wordt voorzien. Er zijn

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt Transvaal Activiteiten- en ondersteuningsprogramma Elke facet telt Welkom Welkom Woont u in de buurt van WZH Transvaal en heeft u behoefte aan sociale contacten of een zinvolle invulling van uw dag? Dan

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe! Januari 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste trimester 2018 Beste inwoner van, Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar! We hopen weer iedereen te ontmoeten. Januari 2018 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Oktober

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Oktober Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Oktober 2015 1 OKTOBER 09.00 en 09.45 uur Zwemmen Zwemmen en oefeningen in het water voor ouderen. Verzamelen in het Kultur- 25,00 voor hus, gezamenlijk vervoer

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 ONTMOETING De Carré DOORLOPEND AANBOD In De Stip kan u ook terecht in onze ontmoetingsplaats, De Carré, elke weekdag open van 14u tot

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. November

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. November Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender November 2015 1 NOVEMBER 2 NOVEMBER 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek 10.30-11.30 uur Puzzeluur Geheugentraining

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Activiteitenkrant Augustus

Activiteitenkrant Augustus Activiteitenkrant Augustus Maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus Maandag 29 juli 10.00 uur Koffiedrinken in de Diamant 14.30 uur Wraps maken in de Robijn 14.30 uur Beleef TV in de Regenboog Dinsdag 30

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie