Over geuren en kleuren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Over geuren en kleuren."

Transcriptie

1 Over geuren en kleuren. Cormatin B: 700 mm. Beaune B: 960 mm. Cluny B: 1000 mm. Chagny B: 1000 mm. Vougeot B: 1000 mm. Chambertin en Savigny B: 1105 mm. Chassagne en Saulieu B: 1105 mm. Sully B: 1405 mm. Fontenay en Citeaux B: 1505 mm. PIANO S VOOR GASTRONOMEN W A R M R E D TEL. +32 (0) FAX +32 (0) SHOWROOM IN BRUSSEL OP AFSPRAAK EN PERMANENTE EXPOSITIE IN AWANS - PRIVÉ PARKEERPLAATS info@abel-falisse.be /

2 PIANO S VOOR GASTRONOMEN

3 Alles begint in Lacanche, een dorpje in Bourgogne. Voortzetting van Franse culinaire traditie voor het grootste genoegen van gastronomen in de hele wereld. Sinds het begin van de negentiende eeuw, in de geest van een lange Bourgondische traditie werden er fornuizen gemaakt in Lacanche, een dorp van 700 inwoners op zo n twintig kilometer afstand van Beaune, Chagny en Saulieu. In het hart van deze gastronomische wijnstreek zetten de Lacanche fornuizen de kunst van lekker koken en de smaak van het Franse leven voort. Bourgondische symfonie. Direct geïnspireerd door de fornuizen die chefkoks gebruiken, spelen de gastronomische fornuizen hun partituur op hoog niveau en op creatieve wijze, steeds op zoek naar geavanceerde technologieën. Als in talrijke landen over de hele wereld hun esthetiek vandaag een must is geworden, zijn de prestaties en betrouwbaarheid van Lacanche erkend als professioneel.

4 Een met meesterhand georkestreerde productie. Lacanche gebruikt alleen edele materialen: staal, roestvrij staal, gietijzer, . Maar het fabrieksgeheim van het huis zit in de ambachtelijke knowhow die zorgvuldig wordt bewaard. Als een vioolbouwer, bouwt Lacanche zijn fornuizen per stuk en assembleert ze met de hand want niets vervangt de vakkundige blik en hand van de specialist. stijl: duurzaam en ideaal in het onderhoud. De ziel van het Lacanche fornuis. Het Lacanche fornuis, als mooi instrument, vriend van alle smakelijke emoties, of deze nu dagelijks of feestelijk zijn, neemt een belangrijke plaats in, in het hart van het huis en De onvergelijkbare kleuren van . De kwaliteit van traditioneel , met diepe, heldere kleuren, is de andere specialiteit van Lacanche. Er zijn twee à drie lagen nodig, welke op zeer hoge temperatuur (850 ) worden gebakken, voor het vervaardigen van de 18 exclusieve nuances van de Lacanche geeft een warme, persoonlijke noot, bijna op maat dankzij de talrijke opties: omvang, kleur, apparatuur, accessoires en afwerkingen. Lacanche heeft het label van Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV) ontvangen. (Bedrijf van het levende erfgoed). Merk van erkenning van het Ministerie van Industie en Economie, dit om franse bedrijven te onderscheiden voor hun uitsekende ambachtelijke en industriële vaardigheid.

5 Uniek, stimulerend, kunstzinnig. Uw gastronomisch Lacanche fornuis onthult uw talenten. Het maakt alle creaties mogelijk, mooi en lekker tegelijk, uw keuken verandert in een kunstwerk. Als een uniek object voelt het zich overal thuis, zowel in eigentijdse als klassieke interieurs. Geef het een ereplaats, gehuld in zal het koninklijk uitkomen.

6 De Lacanche stijl, altijd een toontje hoger. Kleur voor lekkerbekken. Portugees blauw, Frans blauw, Delfts blauw, Bourgondisch rood, zwart, Provençaals geel, wit, ivoor, Sologne groen, Engels groen, mandarijn, terracotta, amandel, anthraciet, armor, chocolade, kastanje of inox: wat heerlijk om een eigen kleur te kiezen uit het Lacanche palet!

7 Uw gastronomisch Lacanche fornuis is Afneembare grill in geëmailleerd gietijzer: kan op een lateraal rooster geplaatst worden. Waterdichte monobloc kookplaat in 18/10 roestvrij staal. Professionele 3,3 kw frituurpan met een capaciteit van 6 liter. Onderhoudsvriendelijk: de olie wordt rechtstreeks onderaan afgevoerd. Naadloze kuip met afgeronde hoeken voor makkelijk onderhoud. De koude zone vangt de kookresten op. Branders met vermogens gaande van 1,5 kw tot 4 kw uitgerust met een door thermokoppel gecontroleerde beveiliging (gastoevoer wordt afgesloten in geval de vlam uitgaat). Elektrische ontsteking op alle branders.

8 een virtuoos waarvan u alles kunt verlangen Ergonomische handgrepen: praktisch en veilig. Uitvœring messing. Onderhoudsvriendelijke en slijtbestendige materialen: geglazuurd of roestvrij staal. Opbergruimte met toegang voor het leegmaken van de frituurpan. Ook beschikbaar als vertikale heteluchtoven bij het model Cîteaux. Warmkast met gastronorm afmetingen. Oven: bekleding van de wanden uit geëmailleerd zuurbestendig plaatijzer. Bestaat in 3 versies: gas, elektrisch en elektrisch met hetelucht. In de hoogte verstelbare vijzels. Schuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden.

9 Vitrokeramische kookplaat high light of inductie.

10 Voer de toon op. Fortissimo! Onmisbaar om vlees te braden, eenvoudig in te stellen en geschikt voor alle soorten pannen, chef-koks hebben een voorkeur voor snelle gasbranders. Naast hun grote verhittingsvermogen (van 1,5 tot 5 kw), bieden de Lacanche branders ook het voordeel van een zelfstabiliserende vlam en een zeer lage stand, voor een perfecte instelling van de kookstand. Largo! Voor familiemaaltijden heeft Lacanche groot gezien met zijn ovens van professioneel formaat. Er zijn drie versies verkrijgbaar: gas voor een duidelijk effect van onderwarmte, elektriciteit voor een zeer nauwkeurige temperatuursinstelling en heteluchtovens voor snelle voorverwarming. Con fuoco! Dankzij de gietijzeren wokring, kunnen alle bakpannen en woks met ronde bodem op deze snelle brander worden gezet: ideaal om binnen een paar minuten groenten te fruiten, vlees of kleine schaaldieren te bakken.

11 De plancha, onvergelijkbaar om vis eenzijdig te bakken, groenten en vlees heerlijk mager te grillen.

12 Speel de kookspecialist. Prestissimo! met de plancha. Sneller en dieetverantwoorder bestaat niet, het bakken op de plancha vergt weinig vet en is eenvoudig in te stellen. Een beetje vakantiegevoel het hele jaar door! Fugato! met de friteuse. De Lacanche friteuse met zijn professionele ontwerp heeft voldoende vermogen (3,3 kw) om friet en alle soorten beignets precies goed te frituren. De efficiënte emulsiezone voorkomt overlopen. Allegro! met de grill. Knapperig van buiten, zacht van binnen, zo subtiel bakt de grill! Perfect voor een stuk vlees, voor vis of schelpdieren. Vivace! met de salamander. Grillen, roosteren, caramelliseren en daarbij het gerecht nauwkeurig in het oog houden: deze techniek, die geliefd is bij beroepskoks, is er eindelijk voor thuis. De multifunctionele salamander kan ook in een braadspit veranderd worden.

13

14 Laat uw talenten vrij dankzij een onberispelijke techniek. Drie variaties op het thema van de multikoker. Water en stoom hebben de eer in de multikoker, een subtiel en veelzijdig instrument dat zich aan uw behoeften aanpast. De pasta koker. Specialist van al dente pasta, dit instrument maakt uw groenten ook precies gaar. De stoomkoker. Een manier van koken die de voedingswaarde in stand houdt (groente, vis, blank vlees). Bain-marie. Om bereide gerechten warm te houden voor het serveren.

15

16 Sudder pianissimo. Om eindelijk de tijd te temmen! De gietijzeren sudderplaat biedt de mogelijkheid warmte nauwkeurig af te stellen en gerechten te laten sudderen zodat de aroma s zich langzaam ontwikkelen, zonder aanbakken of verbranden. Deze praktische houten snijplank wordt op de plaats van de multikoker ingebouwd. De warmhoudkast kan borden opwarmen, maar laat de gastvrouw ook toe mee aan tafel aan te schuiven door haar heerlijke gerechten perfect warm te houden.

17 CORMATIN 3 inductiezones. CORMATIN traditioneel 2 branders en coup de feu plaat. CHASSAGNE klassiek, 3 branders, Teppan Yaki plaat.

18 Stel nu uw kooktafel samen... VOUGEOT klassiek, 5 branders. CHAMBERTIN traditioneel, 2 branders, coup de feu plaat en grill. SULLY traditioneel, 6 branders en coup de feu plaat, grillplaat. CHAMBERTIN klassiek, 3 branders, bain-marie stoomkoker.

19

20 ... en creëer de mise-en-scène.

Proef de authentieke smaak. PIANO S VOOR GASTRONOMEN

Proef de authentieke smaak. PIANO S VOOR GASTRONOMEN Proef de authentieke smaak. PIANO S VOOR GASTRONOMEN Alles begint in Lacanche, een dorpje in Bourgogne. De voortzetting van de culinaire Franse traditie, tot groot genoegen van de gastronomen in de hele

Nadere informatie

FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS!

FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS! FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS! Prijslijst inclusief 21 % B.T.W., af magazijn d d. 2013 ALGEMEEN De voorgaande bladzijden geven u een uitvoerig beeld om het juiste model te kiezen welke het meest beantwoordt

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A TR4110PF Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A EAN13: 8017709174392 Uitzonderlijke promotie op dit toestel tot 31 december 2013! Korting

Nadere informatie

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1 La Cornue 1908 CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER w w w. c o r n u f e. c o m w w w. l a - c o r n u e. c o m 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

Prijslijst Lacanche Prijzen Inclusief 21% BTW

Prijslijst Lacanche Prijzen Inclusief 21% BTW Prijslijst Lacanche Prijzen 2016 - Inclusief 21% BTW Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Cormatin 4 Rully 6 Beaune en Bussy 8 Cluny 10 Chagny 12 Vougeot 14 Volnay 16 Chambertin 18 Chassagne 20 Savigny

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

De smaak van toen FORNUIZEN

De smaak van toen FORNUIZEN FORNUIZEN De smaak van toen De schitterende fornuizen van vroeger blijven bondgenoten van de stijlvolle keuken die het aangename aan het nuttige koppelt. Ze zijn verkrijgbaar in inox of gekleurd email

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

TR93BL Nieuw. Downloaded from Victoria

TR93BL Nieuw. Downloaded from   Victoria TR93BL Nieuw Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend zwart Energieklasse ovens A EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

chagny TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1053 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1053 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1053 E/ECT LMVI 1053 E/ECT

chagny TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1053 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1053 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1053 E/ECT LMVI 1053 E/ECT chagny LG 1053 G/GE/E/GT/ET LF 1053 G/GE/E/GT/ET LVTR 1053 E/ET LVI 1053 E/ET LMG 1053 G/GE/E/GT/ET LMF 1053 G/GE/E/GT/ET LMVTR 1053 E/ET LMVI 1053 E/ET lassic Modern NL 10-2016 HGNY HGNY HGNY «LSSIQUE»

Nadere informatie

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A TR4110AZ Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A EAN13: 8017709184278 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie TR93BL Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend Energieklasse ovens A/B EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links: 4,20 kw Achteraan

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

KOOKPLATEN / KENMERKEN

KOOKPLATEN / KENMERKEN catalogus Candy inbouwapparaten - KOOKPLATEN 17 KOOKPLATEN KOOKPLATEN / KENMERKEN Inductie Vitrokeramische kookplaat op glas kookplaten Bij inductie genereert de bodem van de pan warmte door het magnetische

Nadere informatie

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES MDE IN BRITIN MDE IN BRITIN MSTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE G TRDITIES Superieur koken volgens de beste G tradities De G Masterchef XL is het toonbeeld van tijdloos design dat in elke keukenstijl

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

cluny TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1052 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1052 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1052 E/ECT LMVI 1052 E/ECT

cluny TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1052 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1052 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1052 E/ECT LMVI 1052 E/ECT TEHNISHE INFO cluny LG 1052 G/GE/E/GT/ET LF 1052 G/GE/E/GT/ET LVTR 1052 E/ET LVI 1052 E/ET LMG 1052 G/GE/E/GT/ET LMF 1052 G/GE/E/GT/ET LMVTR 1052 E/ET LMVI 1052 E/ET lassic Modern NL 10-2016 TEHNISHE

Nadere informatie

Conventionele Collectie

Conventionele Collectie Conventionele Collectie Masterchef XL Freestanding Module Six-Four Masterchef XL Niemand begrijpt beter dan hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De Masterchef XL heeft alle kenmerken

Nadere informatie

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES A3-7 KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: 8017709162375 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan centraal: 1050 W Achteraan centraal: 3000 W Vooraan rechts: 1050

Nadere informatie

C92IPX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A

C92IPX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A C92IPX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 zones waaronder: Achteraan links:

Nadere informatie

Plancha& Grill. GrilL. De plancha... gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige

Plancha& Grill. GrilL. De plancha... gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige Plancha GrilL Plancha& Grill Prestige De plancha... Een gezonde, gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige Prestige de mooiste plancha FORGE ADOUR Plaat in 1 stuk met een dikte van 6 mm in geëmailleerd

Nadere informatie

fontenay TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1531 G/E/CT LMG 1541 G/E/CT LMCF 1531 G/E/CT LMVTR 1541 E/CT LMVI 1531 E/CT

fontenay TECHNISCHE INFO Classic Modern LMG 1531 G/E/CT LMG 1541 G/E/CT LMCF 1531 G/E/CT LMVTR 1541 E/CT LMVI 1531 E/CT fontenay LG 1531 G//T LG 1541 G//T L 1531 G//T LVTR 1541 /T LVI 1531 /T LMG 1531 G//T LMG 1541 G//T LM 1531 G//T LMVTR 1541 /T LMVI 1531 /T lassic Modern NL 10-2016 ONTNY ONTNY ONTNY «LSSIQU» N «TRITION»:

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE. www. lacornue. com

Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE. www. lacornue. com Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE www. lacornue. com Château DE CHÂTEAU LIJN VORMT HET PRONKSTUK VAN ONZE PRODUCTIE. De luxe van de materialen en onze knowhow staan volledig in dienst van

Nadere informatie

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen 18 KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN Inductiekookplaten MODERN EN ULTRASNEL Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

cluny 1800 Classic TECHNISCHE INFO Modern LMG 1852 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1852 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1852 E/ECT LMVI 1852 E/ECT

cluny 1800 Classic TECHNISCHE INFO Modern LMG 1852 G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1852 G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1852 E/ECT LMVI 1852 E/ECT THNISH INO cluny 1800 LG 1852 G/G//GT/T L 1852 G/G//GT/T LVTR 1852 /T LVI 1852 /T LMG 1852 G/G//GT/T LM 1852 G/G//GT/T LMVTR 1852 /T LMVI 1852 /T lassic Modern NL 10-2016 THNISH INO LUNY 1800 THNISH INO

Nadere informatie

A2-81 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX. nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: KOOKZONES

A2-81 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX. nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: KOOKZONES A2-81 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: 8017709256746 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 1800 W Achteraan links: 4200 W Vooraan centraal: 1000

Nadere informatie

sully 1800 d - g TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1832D-G G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1832D-G G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1842D-G E/CT LMVI 1832D-G E/CT

sully 1800 d - g TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1832D-G G/GE/E/GCT/ECT LMCF 1832D-G G/GE/E/GCT/ECT LMVTR 1842D-G E/CT LMVI 1832D-G E/CT sully 0 d - g LG 1832-G G/G//GT/T LF 1832-G G/ G//GT/T LVTR 1842-G /T LVI 1832-G /T LMG 1832-G G/G//GT/T LMF 1832-G G/G//GT/T LMVTR 1842-G /T LMVI 1832-G /T lassic Modern NL 10-2016 SULLY 0 SULLY 0 SULLY

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

C92GMX8. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES. 6 kookzones

C92GMX8. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES. 6 kookzones C92GMX8 KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: 8017709150143 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4000 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts: 1800

Nadere informatie

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX C92IPX8 KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX EAN13: 8017709150129 KOOKZONES 5 kookzones 5 kookzones met booster Vooraan links: 1400 W, 2200 W Achteraan links: 1850 W, 3000 W Centraal: 2600 W, 3700 W Achteraan

Nadere informatie

volnay/vougeot TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT

volnay/vougeot TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT TEHNISHE INFO volnay/vougeot LG 1452-G EG/E/TG/ET LF 1452-G EG/E/TG/ET LVTR 1452-G E/T LVI 1452-G E/T LMG 1452-G EG/E/TG/ET LMF 1452-G EG/E/TG/ET LMVTR 1452-G E/T LMVI 1452-G E/T lassic Modern NL 10-2016

Nadere informatie

Majestic. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Majestic. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Majestic Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professioneel koken met gevoel voor stijl ILVE fornuizen onderscheiden zich door de kwalitatieve details. De fornuizen zijn vervaardigd uit hoogwaardig

Nadere informatie

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR93IP KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: 8017709196172 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 1300 W,

Nadere informatie

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110CNL Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) EAN13: 8017709175603 Gaskookplaat: 7 branders: 1 superbrander 4,20 kw 2 sterke

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

Combi stoomovens van AEG

Combi stoomovens van AEG Combi stoomovens van AEG Combi stomen: makkelijk, lekker en gezond Combi stomen, een natuurlijke en gezonde bereidingsmethode voor verschillende gerechten Combi stomen, helemaal van deze tijd De kooktechniek;

Nadere informatie

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF9390X1 Nieuw MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709234614 Breedte 90 cm, Hoogte 60 cm 9 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD Display Classici bedieningsknoppen

Nadere informatie

CORMATIN TECHNISCHE INFO. Classic Modern LMG 731 G/E/CT LMG 741 G/E/CT LMCF 731 G/E/CT LMVTR 741 E/CT LMVI 731 E/CT

CORMATIN TECHNISCHE INFO. Classic Modern LMG 731 G/E/CT LMG 741 G/E/CT LMCF 731 G/E/CT LMVTR 741 E/CT LMVI 731 E/CT ORMTIN LG 731 G/E/T LG 741 G/E/T LF 731 G/E/T LVTR 741 E/T LVI 731 E/T LMG 731 G/E/T LMG 741 G/E/T LMF 731 G/E/T LMVTR 741 E/T LMVI 731 E/T lassic Modern NL 10-2016 ORMTIN ORMTIN ORMTIN LSSIQUE : 3 gasbranders

Nadere informatie

C92IPX9 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: KOOKZONES

C92IPX9 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: KOOKZONES C92IPX9 Nieuw KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: 8017709268381 KOOKZONES 5 kookzones waaronder 1 multizone Vooraan links: 2100 W, 21x19 cm Achteraan links: 1600 W, 21x19 cm Centraal:

Nadere informatie

TR93BL. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES

TR93BL. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES TR93BL KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: 8017709182458 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts: 1800

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken.

Safe outdoor cooking wherever you are. de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are de BarBecue die alles is: veilig, Zuinig, veelzijdig, in 3 Minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are veilig koken: het grote idee

Nadere informatie

cluny 1400 d - g TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT

cluny 1400 d - g TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT THNISH INFO cluny 1400 d - g LG 1452-G G//TG/T LF 1452-G G//TG/T LVTR 1452-G /T LVI 1452-G /T LMG 1452-G G//TG/T LMF 1452-G G//TG/T LMVTR 1452-G /T LMVI 1452-G /T lassic Modern NL 10-2016 THNISH INFO

Nadere informatie

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel CE92IMX Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat, dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709117719 5 elektrische inductie kookzones: Rechts

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20%

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% SC112PZ-8 Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% EAN13: 8017709131777 12 functie waaronder 1 ECO, 1 ontdooien, 1 rijzen en 1 Vapor Clean 12 recepten

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709158811 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

TR90CNL. Functies. Victoria. Oven multifunctioneel. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Crème Energieklasse B

TR90CNL. Functies. Victoria. Oven multifunctioneel. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Crème Energieklasse B Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Crème Energieklasse B EAN13: 8017709184865 Gaskookplaat: 5 branders: 1 superbrander 5,00 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 1 kleine brander

Nadere informatie

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD PROFESSIONEEL BAKKEN OP GIETIJZER DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD BAKT BETER MET MINDER 1 IN HET KORT geen smaakoverdracht snel

Nadere informatie

chassagne/chambertin TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1131 G/E/CT LMG 1141 G/E/CT LMCF 1131 G/E/CT LMVTR 1141 E/CT LMVI 1131 E/CT

chassagne/chambertin TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1131 G/E/CT LMG 1141 G/E/CT LMCF 1131 G/E/CT LMVTR 1141 E/CT LMVI 1131 E/CT THNISH INFO chassagne/chambertin LG 1131 G//T LG 1141 G//T LF 1131 G//T LVTR 1141 /T LVI 1131 /T LMG 1131 G//T LMG 1141 G//T LMF 1131 G//T LMVTR 1141 /T LMVI 1131 /T lassic Modern NL 10-2016 THNISH INFO

Nadere informatie

APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR

APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR Gastro-M 600 Serie De Gastro-M serie is robuust, krachtig, energiezuinig, eenvoudig te reinigen en heeft een eigentijdse moderne uitstraling. Alle apparaten zijn uitgevoerd

Nadere informatie

Corten staal Roestvast staal THE OUTDOOR LIVING EXPERIENCE.

Corten staal Roestvast staal THE OUTDOOR LIVING EXPERIENCE. Corten staal Roestvast staal THE OUTDOOR LIVING EXPERIENCE www.tole.be Koken op houtvuur, zich verwarmen aan de haard, genieten in de tuin op elk moment Dit is geen trend meer, maar een levensstijl! Het

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat Algemeen De 900-lijn kenmerkt zich door de elegante vormgeving in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het afwerkingsniveau is gebaseerd op betrouwbaarheid, veiligheid, hygiëne en gebruikersgemak.

Nadere informatie

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het!

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Koken Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Laag energieverbruik. Onze Electrolux Inspiration fornuizen zijn maar liefst 10% zuiniger dan de ondergrens voor energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens.

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. 48 Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. PRODUCTKLASSEN iq500 iq300 iq100 Inductiekookplaat met witte LCD-display Verzonken draaiknoppen Verwarmingswijzen 3D warme lucht Plus. Ideaal voor deeg, op 1,

Nadere informatie

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMXNLK9 Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709237547 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders

Nadere informatie

SNL92MFX5. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL92MFX5. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) SNL92MFX5 Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709090562 Gaskookplaat: 5 branders: 1 superbrander met tweevoudige vlamkroon midden

Nadere informatie

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMA9 Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A EAN13: 8017709222727 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00

Nadere informatie

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria SF4920MCN1 COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709241629 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal

Nadere informatie

CS120NL-6. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven)

CS120NL-6. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven) Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven) EAN13: 8017709112837 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander met dubbele vlamkroon linksvoor 4,00 kw

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV 42 Koken NAAR WELKE KOOKPLAAT GAAT UW VOORKEUR UIT Het kiezen van een kookplaat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kiest u voor gas of toch liever voor keramisch of inductie. Welke breedte had u

Nadere informatie

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS 8 KOKEN: OVENS OVENS Ovens 8 Compact gamma 14 Overzichtstabel ovens 65 Overzichtstabel compact gamma 68 KOOK VOOR DE HELE FMILIE De Zanussi 60 cm ovens hebben een inhoud van maar liefst 72 liter. Daardoor

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

VERHUUR KEUKENMATERIAAL

VERHUUR KEUKENMATERIAAL VERHUUR KEUKENMATERIAAL INHOUDSOPGAVE KEUKENMATERIAAL P. 3 2 5000 *Bain-marie met brandpasta 11,50 5001 *Bain-marie voor soep 10Ltr 18,00 5096 *Bain-marie 220volt GN 1/1 diepte 17cm 1200watt 22,00 5130

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

TR62BL FUNCTIES. Opties. Uitvoeringen. Victoria. Grote oven multifunctie. KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: KOOKZONES

TR62BL FUNCTIES. Opties. Uitvoeringen. Victoria. Grote oven multifunctie. KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: KOOKZONES TR62BL KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: 8017709210625 KOOKZONES 4 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan rechts: 1800 W Achteraan rechts: 1000 W TOEBEHOREN KOOKPLAAT

Nadere informatie

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+ CPF9IPBL Nieuw Kookcentrum '' 90 cm Zwart Energieklasse A+ EAN13: 8017709240738 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: 145 mm, 1,40kW / 2,20 kw Linksachter: 180 mm, 1,85 kw / 3,00kW

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR4110IBL KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709195052 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 2300

Nadere informatie

CS20NL-6. Kookcentrum "Opera" 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel)

CS20NL-6. Kookcentrum Opera 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) CS20NL-6 Kookcentrum "Opera" 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) EAN13: 8017709108687 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders met drievoudige vlamkroon

Nadere informatie

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria Oven elektronisch, multifunctie, pizza, pyrolyse, wit Energieklasse A EAN13: 8017709204327 20 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 65 liter 5 kookniveaus Temperatuur van

Nadere informatie

Braadpannen voor inductiekoken

Braadpannen voor inductiekoken Braadpannen voor inductiekoken Inductiekoken Bij de aanschaf van een pan is het erg belangrijk dat je pan geschikt is voor de juiste warmtebron. Een moderne warmtebron die snel aan populariteit wint is

Nadere informatie

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN NL Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood

Nadere informatie

KOOKAPPARATUUR ALLE COMFORT VAN THUIS NIEUW!

KOOKAPPARATUUR ALLE COMFORT VAN THUIS NIEUW! KOOKAPPARATUUR ALLE COMFORT VAN THUIS Spoelbakken Raadpleeg de vergelijkingstabel om te zien welke spoelbak aan jouw eisen voldoet. Basic Line 30 Basic Line 33 Basic Line 34 Argent Bowl Argent Sink Series

Nadere informatie

PLANCHA GRILL PRESTIGE GRILL GEVARIEE E KEUKEN! PRESTIGE

PLANCHA GRILL PRESTIGE GRILL GEVARIEE E KEUKEN! PRESTIGE PLANCHA GRILL & PRESTIGE PLANCHA GRILL 2016 HA... DE PLANC E, ND EEN GEZO RDE GEVARIEE E LIJK EN FEESTE KEUKEN! PRESTIGE PRESTIGE UITMUNTENDHEID GETEKEND FORGE ADOUR Plaat in 1 stuk met een dikte van 6

Nadere informatie

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP KOKEN KOOKPLATEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt worden.

Nadere informatie

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts)

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) TR93NNLK Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) EAN13: 8017709236946 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Slechts 300gr briketten Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Binnen 2 minuten bakken, grillen, koken, wokken en braden. Zonder stroom of gas Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Nadere informatie

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: TR90IBL9 Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A EAN13: 8017709237189 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 180 mm, 1,30 kw/ 1,40 kw Linksachter: Ø 210

Nadere informatie

Horeca Techniek Sittard

Horeca Techniek Sittard Horeca Techniek Sittard Folder Frituurovens HTS Horeca Techniek Sittard Ophoven 158 6133 XZ Sittard KVK 55996086 Tel: +31 68 35 69 153 68 Elektrische friteusen Koken -E65/F10-4T 944, - Kuip 250x370xh210

Nadere informatie

Safe outdoor cooking wherever you are. De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken.

Safe outdoor cooking wherever you are. De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are De barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. Safe outdoor cooking wherever you are Veilig koken: het grote idee

Nadere informatie

SF4604PVCNR1 Nieuw. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : FUNCTIES.

SF4604PVCNR1 Nieuw. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : FUNCTIES. SF4604PVCNR1 Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, VERZONKEN HANDGREEP, ZWART, AFWERKING KOPER EAN13: 8017709236212 FUNCTIES Hoogte 45 cm 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten Waterreservoir

Nadere informatie

R E T R O VO L U T I O N

R E T R O VO L U T I O N RETR O VOLU T I O N VLAKINDUCTIE NIEUW! IG 80-100 Deze elegante 80cm brede inductiekookplaat combineert de functies van vier krachtige (vlak) inductiezones met de voor zijn uitzonderlijke prestaties bekende

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

SFP6925NPZE1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925NPZE1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria MULTIFUNCTIONELE OVEN, PYROLYSE, PIZZA, ZWART Hoogte 60 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal Temperatuur van 30 tot 280

Nadere informatie

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens Bueno Bravo Boretti Geniet in stijl en ontdek hoe u met Boretti uw tuin in een giardino verandert Binnen onze Fuori collectie vindt u meer eigentijdse en modern

Nadere informatie

Thought for food. Nederlands

Thought for food. Nederlands Thought for food Nederlands Welke functies? Conventionele elektrische oven (boven- en onderwarmte) In een conventionele elektrische oven komt de warmte van boven en van onder. Omdat de warmte stijgt is

Nadere informatie