SWITCH NAAR SCHOONHEID

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SWITCH NAAR SCHOONHEID"

Transcriptie

1 SWITCH

2 Kare Design

3 SWITCH NAAR SCHOONHEID

4

5 Sprekende schoonheid Zin om met schakelaars een statement te maken in je interieur? Met de verwisselbare drukknoppen en afdekplaten van Niko geef je in een knip kleur aan je interieur. Alle functies en afdekplaten binnen het Niko-gamma zijn compatibel en perfect inwisselbaar.

6

7

8 Het zit in de details

9 Maak van schakelaars, thermostaten en talloze andere Niko-toepassingen krachtige blikvangers. Dat wordt makkelijk met de uitgepuurde lijnen en vormen die je terugvindt in het hele gamma. En onze zorgvuldig geselecteerde materialen bieden stijlvolle oplossingen voor elk type interieur.

10 Onzichtbaarheid die gezien mag worden

11 Niko-design blinkt uit in subtiliteit. Neem nu de Mysterious-reeks : deze schakelaars zie je amper omdat je ze verft of behangt. Verkrijgbaar als drukknop of als wuifschakelaar als je liever met een zwaai het licht aansteekt.

12 Maar ook de andere schakelaars laat je moeiteloos opgaan in je interieur. Van wit op wit of zwart op zwart tot één van de vele andere kleuren die je toon-op-toon integreert.

13

14 Terug naar ongerepte materialen

15 Elk materiaal spreekt zijn taal. Of het nu geborsteld aluminium, verweerd metaal of bakeliet is. Met het assortiment unieke materialen van Niko kies je resoluut voor karakter en klasse in elke kamer.

16

17

18

19 Blend in / Stand out ONS UITGEBREIDE GAMMA Real materials De kleur van de producten in deze brochure kan afwijken van de werkelijkheid.

20

21 SWITCH NAAR INTELLIGENT WONEN

22 Vinger aan de pols van je huis

23 Intelligente veiligheid Wees gerust. Niko houdt thuis een oogje in het zeil terwijl jij elders van het leven geniet. Lijkt er toch iets niet pluis te zijn, dan switch je met een simpele druk op de paniektoets de tuinverlichting aan. Schrikeffect gegarandeerd. Niemand thuis? Niemand die het weet : simuleer je aanwezigheid met licht- en rolluikbediening. Zo switch je met Niko van zorg naar zekerheid.

24 Dim je verbruik

25 Intelligent verbruik Moeiteloos je elektriciteits-, water- en gasverbruik controleren en corrigeren? Met Niko Home Control wéét je hoeveel er verbruikt wordt. Zo consumeer je niet alleen bewust, maar wordt je familie ook aangemoedigd om het zuiniger aan te doen. En met de alles-uit-toets zet je hiervoor alvast een stap in de goede richting. Niko en eco gaan al jaren hand in hand. Met oplossingen waar jij, je familie én de hele wereld beter van worden.

26 Thuis in één toets

27 Intelligent comfort Niko Home Control is het hart van je woning. Via het centrale display thuis of je mobiel toestel bedien je in geen tijd het hele huis. Je woonkamer lekker laten opwarmen onderweg naar huis? Of in enkele toetsen de rolluiken naar beneden laten en het licht dimmen? Met Niko is het zo gebeurd. Want Niko Home Control werkt precies zoals jij denkt : praktisch, intuïtief en effectief.

28

29 SWITCH NAAR SLIMME OPLOSSINGEN

30 Kies voor een slimme dimmer Sterk in licht. Dat is het minste wat je over Niko-dimmers kan zeggen. Met een simpele draai stem je het licht in elke kamer perfect af op je stemming of het moment. Bij Niko vind je een dimmer voor elk type lamp. Ledstrips van Niko: spelen met kleur Rood voor een romantisch avondje. Of kies je voor een ontspannende blauwe spelletjesnamiddag? Met de ledstrips van Niko zijn de mogelijkheden eindeloos. Via je mobiele toestel creëer je sfeer in een vingerknip.

31 Regisseer je sfeer Je tv-avondje begint om 20u? Met de timer laat je de rolluiken in de woonkamer zakken. En weer omhooggaan samen met je wekker. Of laat je de lichten thuis aangaan wanneer je op vakantie bent en geef je dieven geen kans. Multimedia in elke kamer Televisie, telefoon, USB-aansluitingen, Een hedendaags huis vraagt veel meer dan enkel elektriciteit. En ook voor deze aansluitingen zit je goed bij Niko. Zo ben je in elke kamer verbonden met de wereld.

32 Oog voor veiligheid

33 Veiligheid, overal en altijd Met Niko speel je op safe. Want alleen met 100 % betrouwbare producten maak je van je huis een zorgeloos en warm nest voor jou en je gezin. Zo weet je in één druk op de knop wie er aan de deur staat met de Niko-deurtelefoons en -videofoons. En net zoals de bewegingsdetectoren een licht op jouw pad laten schijnen als je thuiskomt, melden ze jou als eerste wanneer iemand anders je huis nadert. Bovendien zorgen oriëntatielampjes binnen voor optimaal zicht tijdens nachtelijke toiletbezoekjes. Elektriciteit nodig in een vochtige omgeving? Met de Niko Hydro spatwaterdichte stopcontacten kan je gerust zijn. Geef je terrasplanten gerust water en was je wagen met de hogedrukreiniger, zonder zorgen.

34

35 SWITCH NAAR ECOLOGIE

36 Niko, beste maatjes met het milieu Niko staat voor eco-design. Al vanaf het productontwerp beperken we onze milieu-impact. Zo werken we enkel met materialen die het milieu weinig belasten. En wordt al het kunststofafval vermalen en voor 100 % gerecycleerd. Een engagement waarmee Niko zijn ecologische voetafdruk dag na dag vermindert.

37 Bij Niko stoppen we energie in zuinig verbruik Wie kiest voor Niko, kiest voor bewust verbruik. Al onze producten worden ontwikkeld om jou te helpen om minder te consumeren. Zo heb je met de bewegingssensoren, ledstrips en het ecodisplay van Niko alles in handen om je energiefactuur blijvend te verlagen.

38

39 SWITCH NAAR BELGISCHE KWALITEIT Ontworpen in België, onderworpen aan de strengste eisen Kwaliteit van Belgische bodem : dat haal je in huis met Niko. Schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering worden tijdens en na het productieproces uitvoerig getest, hertest en voor alle zekerheid nog eens getest. Goed om je een levensduur van minimum 30 jaar te garanderen op alle schakelaars en 2 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar wettelijke garantie. Want Designed in Belgium, dat is een beresterk label waar we fier op zijn.

40 Niko is de Belgische marktleider in oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Oplossingen die we produceren in het hoofdkantoor in Sint-Niklaas. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling bieden we kwalitatief hoogstaande producten via een milieuvriendelijk productieproces. Met onze designfilosofie streven we ernaar innovatieve, esthetisch aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen. Dagelijks gaan meer dan 630 medewerkers aan de slag. Jaarlijks goed voor een omzet van meer dan 125 miljoen euro. En we blijven groeien. Momenteel hebben we vestigingen verspreid over heel Europa in België, Frankrijk, Nederland, Slovakije en Denemarken. Niko nv Industriepark West 40 BE-9100 Sint-Niklaas, België tel fax PF

Switch naar. schoonheid

Switch naar. schoonheid Switch Kare Design Switch naar schoonheid Sprekende schoonheid Op zoek naar praktische en bijzondere eyecatchers voor in je woning? Met de drukknoppen en afdekplaten van Niko geef je moeiteloos kleur

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 Niko Home Control de nieuwe elektrische installatie. Niko Home Control overstijgt de mogelijkheden van een traditionele

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 2 Het touchscreen informeert je op elk moment van de dag over je elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Niko

Nadere informatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie 20 2 Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je comfortabel, veilig en ecologisch

Nadere informatie

Niko Mysterious The art of disappearing. Illuminating ideas.

Niko Mysterious The art of disappearing. Illuminating ideas. Niko Mysterious The art of disappearing Illuminating ideas. Niko Mysterious verpersoonlijkt een totaal nieuw concept binnen het schakelmateriaal van Niko. Bij deze reeks wordt de schakelaar vlak met de

Nadere informatie

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Creëer meer mogelijkheden voor je elektrische installatie Je hebt een traditionele elektrische installatie en je wilt die graag updaten? Maar je wilt

Nadere informatie

Algemene catalogus 2013-2014

Algemene catalogus 2013-2014 Algemene catalogus 2013-2014 België Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze catalogus

Nadere informatie

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas.

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas. Switch naar schoonheid Illuminating ideas. 16 Niko designs Belgische kwaliteit, puur design Innovatie, design en gebruiksgemak. Het zijn de pijlers waar Niko de ontwikkeling van zijn producten aan aftoetst.

Nadere informatie

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas.

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas. Switch naar schoonheid Illuminating ideas. 16 Niko designs Belgische kwaliteit, puur design Innovatie, design en gebruiksgemak. Het zijn de pijlers waar Niko de ontwikkeling van zijn producten aan aftoetst.

Nadere informatie

Algemene catalogus

Algemene catalogus Algemene catalogus 2013-2014 Nederland Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze

Nadere informatie

Niko Hydro De logische keuze voor installateur en architect

Niko Hydro De logische keuze voor installateur en architect Niko Hydro De logische keuze voor installateur en architect Niko Hydro Schakelmateriaal voor tuin, terras, oprit, In zwart, wit en grijs Een buitenstopcontact onder de carport, een lichtschakelaar op de

Nadere informatie

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas.

Switch naar schoonheid. Illuminating ideas. Switch naar schoonheid Illuminating ideas. 16 Niko designs Belgische kwaliteit, puur design Innovatie, design en gebruiksgemak. Het zijn de pijlers waar Niko de ontwikkeling van zijn producten aan aftoetst.

Nadere informatie

Een totaaloplossing in ledverlichting

Een totaaloplossing in ledverlichting Een totaaloplossing in ledverlichting Niko s volledige gamma met ledverlichting, profielen & bijbehorende bediening AR+. Architectuur- & interieurprojecten Ledstrips voor intense én zachte kleuren Juiste

Nadere informatie

Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol

Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol Draadloze oplossingen Schakelen zonder beperkingen Wie verbouwt merkt het elke dag. Traditionele elektrische bekabeling uitbreiden, dat betekent muren

Nadere informatie

Een totaaloplossing in ledverlichting

Een totaaloplossing in ledverlichting Een totaaloplossing in ledverlichting iko s volledige gamma met ledverlichting, profielen & bijbehorende bediening AR+. Architectuur- & interieurprojecten 1 edstrips voor intense én zachte kleuren Omschrijving

Nadere informatie

Niko led. Led natuurzacht licht

Niko led. Led natuurzacht licht Niko led Led natuurzacht licht 05 Niko ledstrips hebben een streepje voor Leds onder de loep 06 Leds brengen sfeer in huis Leds als oriëntatie- of veiligheidsverlichting 08 Kleur bekennen Nikobus: regisseer

Nadere informatie

The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle

The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle 1919 Design en innovatie sinds 1919 Niko produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas

Nadere informatie

Checklist. Illuminating ideas.

Checklist. Illuminating ideas. Checklist Illuminating ideas. 20 Voor een optimale elektrische installatie Hoeveel stopcontacten en schakelaars heb je nodig? Waar moeten ze komen? Wil je de gordijnen, rolluiken, zonwering, ventilatie,

Nadere informatie

Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie 2 Je elektrische installatie. 100% op jouw maat. Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Wil jij ook comfortabel en veilig wonen? Dat kan

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas.

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Van deurbel tot videofoon: wat je ook zoekt, je vindt je gading in het assortiment van

Nadere informatie

Niko ledstrips. Een handig overzicht

Niko ledstrips. Een handig overzicht iko ledstrips Een handig overzicht 2 iko ledstrips iko ledstrips met witte leds Zeer eenvoudig om continue lichtlijnen te creëren ongeacht de lengte. De maximale lengte van een lichtlijn met één voedingskoppeling

Nadere informatie

Niko Home Control De intelligente elektrische installatie

Niko Home Control De intelligente elektrische installatie Niko Home Control De intelligente elektrische installatie De finishing touch van uw interieur, ook in Niko Home Control. 1 V. Clarysse Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control

Nadere informatie

Niko lichtsturing. Oplossingen voor energiebesparing en lichtcomfort

Niko lichtsturing. Oplossingen voor energiebesparing en lichtcomfort Niko lichtsturing Oplossingen voor energiebesparing en lichtcomfort 1 1 Niko lichtsturing Oplossingen voor energiebesparing en lichtcomfort Met een uitgebreid aanbod aan autonome en lokale lichtsturingsoplossingen

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering Puur genieten in Ittersum Huisautomatisering We bouwen voor de toekomstige bewoners Bij Nijhuis Bouw bouwen we niet zomaar. We bouwen voor de toekomstige bewoners. Elke woning moet voldoen aan de verwachtingen

Nadere informatie

Switch naar schoonheid

Switch naar schoonheid Switch naar schoonheid 16 Niko designs Belgische kwaliteit, puur design Innovatie, design en gebruiksgemak. Het zijn de pijlers waar Niko de ontwikkeling van zijn producten aan aftoetst. Intelligente oplossingen

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

Algemene catalogus 2015-2016 BELGIË

Algemene catalogus 2015-2016 BELGIË Algemene catalogus 2015-2016 BELGIË Afdekplaten Afwerkingsset Centerafstand 60 mm verticaal Centerafstand 71 mm horizontaal/verticaal Ref. code Omschrijving 8,5 x 8,5cm 8,5 x 14,5 cm 8,5 x 20,5 cm 8,5

Nadere informatie

Niko Lighting. Comfort op maat

Niko Lighting. Comfort op maat Niko Lighting Comfort op maat 2 INHOUD Niko Lighting Comfort op maat 3 04 Inleiding 06 Een schakelaar waar je wil 08 Eenvoudig functioneel 10 Aan in één beweging 12 Hoe donker de nacht ook is 14 Slimme

Nadere informatie

De slimme aanraakschakelaar

De slimme aanraakschakelaar De slimme aanraakschakelaar is een gamma van glasschakelaars, ontworpen door het Belgische bedrijf Qbus. Sinds 1999 ontwikkelt Qbus producten om gebouwen slim te maken. Voor de bediening van deze gebouwen

Nadere informatie

HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEkTRIcITEIT.

HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEkTRIcITEIT. HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEkTRIcITEIT. ONE Smart Control tovert je elektriciteit om in een krachtig en slim netwerk. Alle drukknoppen en stopcontacten worden veelzijdiger dan ooit. Lichten gegroepeerd in-

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

GaleaTM. Life Als het leven zelf

GaleaTM. Life Als het leven zelf GaleaTM Life Als het leven zelf Het is mijn leven. Ik wil kleuren die mijn leven mooi maken. Materialen die mij een goed gevoel geven. Techniek die het eenvoudiger maakt. 02 Ik wil flexibel blijven. Vandaag

Nadere informatie

Neem uw projecten in handen!

Neem uw projecten in handen! Neem uw projecten in handen! Voor een veilige, smaakvolle en comfortabele woning Great renovation schneider-electric.be Veiligheid Comfort Design Een woning is veel meer dan een dak boven uw hoofd. Het

Nadere informatie

00 Afdekplaten 01 Niko Home Control. Inbouwmateriaal 02 Inbouwschakelmateriaal 03 Niko Mysterious 04 MediaNetwerk

00 Afdekplaten 01 Niko Home Control. Inbouwmateriaal 02 Inbouwschakelmateriaal 03 Niko Mysterious 04 MediaNetwerk 00 Afdekplaten 01 Niko Home Control Inbouwmateriaal 02 Inbouwschakelmateriaal 03 Niko Mysterious 04 MediaNetwerk Opbouwmateriaal 05 Niko Opbouwkit 06 New Hydro 07 Installatiekanalen Draadloos en domotica

Nadere informatie

Stap over op. app bediening 24,0 C

Stap over op. app bediening 24,0 C Stap over op app bediening 24,0 C rolluik slaapkamer rolluik woonkamer Bedien uw huis met 3 apps Altijd een slimme afstandsbediening bij de hand: intuïtief, handig en leuk! Bedien uw huis met uw smartphone,

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Niko Mysterious. The art of disappearing

Niko Mysterious. The art of disappearing Niko Mysterious The art of disappearing Niko Mysterious verpersoonlijkt een totaal nieuw concept binnen het schakelmateriaal van Niko. Bij deze reeks wordt de schakelaar vlak met de wand gemonteerd. Niko

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

www.domestia.be Domotica Gids

www.domestia.be Domotica Gids www.domestia.be Domotica Gids Het doel van deze domotica Ontwerpgids Een domotica systeem biedt talloze mogelijkheden. Maar deze troef is meteen ook een van de moeilijkheden. Hoe te kiezen? Wat is er allemaal

Nadere informatie

Bestelformulier Niko demokoffer

Bestelformulier Niko demokoffer Bestelformulier Niko demokoffer De voorwaarden voor de actie vind je op de achterzijde. Ik bestel 1 demokoffer ter waarde van 375 (excl. BTW) en verklaar me akkoord met de voorwaarden van deze actie. Te

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Mooi, intuïtief, duidelijk 2 de perfecte bediening. Volg uw intuïtie, beheers uw omgeving en kies voor de essentie Somfy introduceert Nina, de revolutionaire

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole

Niko Toegangscontrole Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Professional inhoud 0 Inleiding 07 Buitenposten voor toegangscontrole 09 Binnenposten voor toegangscontrole Flexibele toegangscontrole oplossing Ondersteuning

Nadere informatie

Niko Home Control Je huis werkt beter met Niko

Niko Home Control Je huis werkt beter met Niko Niko Home Control Je huis werkt beter met Niko 2 Niko Home Control Het hele gezin is fan De papa Olivier is 38. Toen hij zijn huis liet ontwerpen, stond zijn gezin centraal. Hij vroeg een veilige woning

Nadere informatie

Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid

Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid www.ambiance-zonwering.nl Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid Rolluiken Ultieme privacy, veiligheid en isolatie Rolluiken zijn zoveel meer dan zonwering. Ze dempen geluiden, zijn inbraakwerend,

Nadere informatie

Niko Hydro Veiligheid, comfort én design voor buiten

Niko Hydro Veiligheid, comfort én design voor buiten Niko Hydro Veiligheid, comfort én design voor buiten 2 Niko Hydro Veiligheid, comfort én design voor buiten Klanten willen op hun terras en oprit, in hun tuin en naast hun zwembad via hun elektrische installatie

Nadere informatie

Wat: Testen Energiebox AGEM Wanneer: 18 en 23 juni 2014 Wie: Rik ten Dolle. AGEM Energiebox

Wat: Testen Energiebox AGEM Wanneer: 18 en 23 juni 2014 Wie: Rik ten Dolle. AGEM Energiebox Wat: Testen Energiebox AGEM Wanneer: 18 en 23 juni 2014 Wie: Rik ten Dolle AGEM Energiebox Inhoudsopgave Apparaten om energieverbruik te meten 3 - VOLTCRAFT Energy Count 3000 LCD 3 - Stekkerdoos-schakelklok

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet Vaillant Geysers Betrouwbaarder bestaat niet 01.01.2012 efficiënt comfort Warm water waar u wilt Bent u op zoek naar een geiser waarop u altijd kunt rekenen? Een degelijk toestel dat u warm water geeft

Nadere informatie

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C bedroom s shutter living room s shutter Bedien uw huissystemen live met 3 apps Uw zelfdenkende afstandsbediening altijd bij de hand: intuïtief, handig en leuk! Bedien uw huissystemen

Nadere informatie

Voor een optimale elektrische installatie

Voor een optimale elektrische installatie Checklist 19 Voor een optimale elektrische installatie Hoeveel stopcontacten en schakelaars heb je nodig? Waar moeten ze komen? Wil je de gordijnen, rolluiken, zonwering, ventilatie, elektrisch sturen?

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Een totaaloplossing in ledverlichting. Het volledige gamma met ledverlichting, profielen en bijbehorende bediening

Een totaaloplossing in ledverlichting. Het volledige gamma met ledverlichting, profielen en bijbehorende bediening Een totaaloplossing in ledverlichting Het volledige gamma met ledverlichting, profielen en bijbehorende bediening feerverlichting op maat Altijd de juiste verlichting iko is al jaar en dag epert op vlak

Nadere informatie

Fotografie: Valerie Clarysse

Fotografie: Valerie Clarysse Fotografie: Valerie Clarysse Niko, comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving In een wereld waarin alles snel-snel moet gaan, stellen je klanten steeds hogere eisen aan comfort. Zowel in hun woon-

Nadere informatie

Klemvast zonder zorgen Niko insteekklemmen

Klemvast zonder zorgen Niko insteekklemmen Klemvast zonder zorgen Niko insteekklemmen Klemvast zonder zorgen. Klemvast - De draad zit stevig vast dankzij de kwalitatieve insteekklem met lange levensduur - De ontgrendeling van de geleiders zit bij

Nadere informatie

HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEKTRICITEIT.

HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEKTRICITEIT. HOOG TIJD VOOR SLIMME ELEKTRICITEIT. ONE Smart Control tovert je elektriciteit om in een krachtig en slim netwerk. Alle drukknoppen en stopcontacten worden veelzijdiger dan ooit. Lichten gegroepeerd in-

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht www.ambiance-zonwering.nl Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht Uitvalschermen Zeer stabiele oplossing tegen laagstaande zon De zon is mooi en weldadig, maar het kan ook een echte

Nadere informatie

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht www.ambiance-zonwering.nl Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht Uitvalschermen Zeer stabiele oplossing tegen laagstaande zon De zon is mooi en weldadig, maar het kan ook een echte

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Classe 300 in de stijl, die jij wilt.

Classe 300 in de stijl, die jij wilt. in de stijl, die jij wilt. Classe 300 bestaat in twee verschillende afwerkingen, wit en antraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als de montage op tafelstandaard.

Nadere informatie

Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort

Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort IN HET TEMPO VAN UW GEZIN COMFORT BINNEN HANDBEREIK 3 2 KLAAR OM TE GAAN WERKEN... ALLES MOET SNEL GAAN! Start het vertrekritueel.

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker W ie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Markiezen Een gevelbepalende zonwering

Markiezen Een gevelbepalende zonwering www.ambiance-zonwering.nl Markiezen Een gevelbepalende zonwering Markiezen Moderne nostalgie il je jouw huis een nostalgische en romantische uitstraling W geven? Dan is de markies bij uitstek geschikt.

Nadere informatie

Altijd licht wanneer u thuiskomt

Altijd licht wanneer u thuiskomt PHILIPS mygarden Wandlamp June antraciet Altijd licht wanneer u thuiskomt Voeg een moderne stijl toe aan uw tuin. Deze antracietkleurige Philips mygarden wandlamp met bewegingssensor valt op door zijn

Nadere informatie

Niko dimmers. Totaaloverzicht van onze oplossingen

Niko dimmers. Totaaloverzicht van onze oplossingen Niko dimmers Totaaloverzicht van onze oplossingen Niko dimmers Altijd het juiste licht Voor elk type lamp een dimmer Verlichting is meer dan alleen maar je lampen aan- en uitknippen. Met dimmers verlicht

Nadere informatie

HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN

HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN IntelligentPool HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN Maximaal genieten van je zwembad, zonder zorgen? Dat doe je met IntelligentPool. Dit zwembad

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar. Uw vision groepenverdeler van Hager

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar. Uw vision groepenverdeler van Hager Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar Uw vision groepenverdeler van Hager De groepenverdeler in uw meterkast Beste bewoner, Uw Hager-groepenverdeler zorgt dat u op veilige wijze stroom

Nadere informatie

Automatisch schakelen op bepaalde tijdstippen

Automatisch schakelen op bepaalde tijdstippen - - 1 2 3 4 5 6 - - 7 8 9 10 11 12 set A B N B1 B2 0V 0V 0V 0V bus 230V~ T2 T1 select mode 12 x 0-10V output program 05-007-02 230V~ 50Hz F0123456789ABCE 0123456789ABCEF m3 m4 m5 m6 m7 m8 12 13 Automatisch

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS 1 COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! Zorgeloos op vakantie? IRIS houdt een oogje in het zeil en waarschuwt je bij ongewone activiteiten in en om je huis. Jouw woning, jouw

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR VIDEO-PARLOFONIE 2015 NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar Het brede touchscreen

Nadere informatie

De toekomst luidt. Siedle Scope.

De toekomst luidt. Siedle Scope. De toekomst luidt. Siedle Scope. Siedle Scope: draadloze videofoon 2 3 Siedle Scope: draadloze videofoon Ik ben in de woonkamer. Het draadloze alternatief: Waar u ook bent, Siedle Scope toont u wie er

Nadere informatie

C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET

C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET JOUW A ANWE ZIGHEID MA AK T HE T VERSCHIL ULTIEME LUXE ZELFS VOORDAT JE ERAAN DENKT Het Crownstone Smart Home pakket brengt ultieme luxe! De verwarming gaat automatisch

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt Itho Daalderop Condenserende cv-ketels comfortabel & efficiënt Cube One - Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu - Hoogste tapwaterrendement - Intelligente comfortregeling - Geschikt voor

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort JUNG Funkmanagement De eenvoudige weg naar comfort Wees flexibel - met radiografische afstandbediening Verlichting schakelen en dimmen Zonwering Het systeem voor nieuwbouw en verbouw Sfeervolle verlichting

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie