NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE"

Transcriptie

1 1 Nieuwsbrief Februari 2015 In dit nummer: Nieuws vanuit de directie Vrije dagen Oudercommissie Nieuws uit de MR Nieuws uit de groepen Voorleesontbijt 4 NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE Februari 2015 Juf Wendy Verheijen zal de komende periode weer regelmatig te zien zijn op Achterberg. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Wendy gaat tussen haar behandelingen door ondersteuning bieden in de onderbouw. In overleg met Dennis zal wekelijks een planning gemaakt worden. U zult begrijpen dat haar herstel momenteel prioriteit heeft en dat Wendy altijd de ruimte krijgt om haar rust te nemen. Wendy, fijn jou weer op Achterberg bezig te zien! Vrijdag 6 februari zijn alle leerlingen vrij. Het team heeft die dag studiedag. Er zal gesproken worden over de behaalde resultaten van de CITO M-versie toetsen. Daarnaast gaan we ons als team buigen over de inhoud van het nieuwe schoolplan ( ). Nieuws vanuit de tijgertjes Aanmelden nieuwe leerlingen Uit de kunst Kunstpodium Verkeer Typecursus Mirella Wilborts Van 8 naar 1 Vanaf dit schooljaar ( ) gelden nieuwe regels voor de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Waarschijnlijk heeft u hier al veel over gehoord, voor de volledigheid hieronder een bericht van de onderwijsinspectie met een korte samenvatting van alle nieuwe regels. Vanaf dit schooljaar ( ) gelden nieuwe regels voor de overgang van de basisschool (po) naar het voortgezet onderwijs (vo). Die overgang is een belangrijk moment in de schoolloopbaan van kinderen. In de gesprekken die wij als inspectie met zowel vo- als po-scholen voeren, zien wij dat de meeste scholen hun advies- en plaatsingsprocedures hebben aangepast aan de nieuwe wetgeving. We zien daarin soms afspraken ontstaan die duiden op misverstanden en een verkeerde interpretatie van de wet. Wat zijn de nieuwe regels? Het schooladvies is bindend voor de toelating tot het voortgezet onderwijs. De vo- school kan een leerling wel hoger plaatsen dan het schooladvies. Lager plaatsen is alleen toegestaan op verzoek van de ouders. Basisscholen moeten het schooladvies voor 1 maart vaststellen. De eindtoets geldt voor alle leerlingen als tweede gegeven. Wanneer het resultaat op de eindtoets hoger uitvalt dan verwacht, moet de basisschool het advies heroverwegen. De basisschool kan besluiten het advies naar boven bij te stellen. Dit bijgestelde advies is dan leidend voor de toelating tot het voortgezet onderwijs. Wanneer het resultaat lager is dan verwacht, heroverweegt de basisschool het schooladvies niet.

2 2 Pagina 2 Nieuwsbrief Februari 2015 VRIJE DAGEN FEBRUARI Vrijdag 6 februari: groep 1 t/m 8 hele dag vrij. Vrijdag 13 februari: n.m. groep 5 t/m 8 vrij. Zaterdag 14 februari t/m zondag 22 februari: carnavalsvakantie. NIEUWS VANUIT DE OUDERCOMMISSIE Inmiddels zijn de voorbereidingen voor carnaval in volle gang. De kinderen kunnen zich weer uitleven en lekker bouwen aan een mooie wagen met gezellige muziek of een leuk pak. Het thema dit jaar is Dreke s carnaval tropical. De optocht zal starten om 8.45 uur. Vraag aan alle opa s en oma s, papa s en mama s, buren en familie of ze komen kijken om er een gezellige boel van te maken. Bij een optocht hoort natuurlijk muziek, uiteraard vinden we het erg leuk als de mensen langs de route ook een gezellig muziekje opzetten en misschien zelfs een dansje doen. De bovenbouw heeft donderdagavond 12 februari bij de Gouden Leeuw hun eigen carnavals avond van uur. De onderbouw gaat dit vieren aansluitend aan de optocht. Alle kinderen zijn vrijdag om vrij! Mocht u de vakantie gebruiken om de kledingkasten weer eens te ordenen, denk dan aan onze kledingcontainer. Wij zijn erg blij met alle bruikbare kleding en schoenen. Namens de oudercommissie wens ik iedereen een fijne vakantie met veel carnaval en ski plezier. Claudia La Fors OPROEP Oproep voor ouders, verzorgers, opa s, oma s, ooms, tantes, kortom iedereen die het leuk vindt ons te helpen bij de carnavalsactiviteiten op 13 februari. Als: verkeersregelaar, jurylid, hulpouder. Opgeven via adres: Riel1312@gmail.com U mag ook bij Gerrie of Angelique (kantoor) uw gegevens achterlaten dan neemt Monique van Riel van het OC contact met u op.

3 3 NIEUWS VANUIT DE MEDENZEGGENSCHAPSRAAD Pagina 3 Allereerst wensen we jullie via deze weg een gezond, leergierig en sprankelend (school)jaar! Het woord plan komt ook in 2015 weer veel voor op de agenda van de MR. Even een paar termen: 90-dagenplan, jaarplan Achterberg, schoolplan Achterberg en jaarplan MR Achterberg. Toevallig bespraken we al deze onderwerpen tijdens onze vergadering van 12 januari En we zullen ze nog vaker bespreken. Hieronder een korte uitleg. De directie lichtte in de vergadering kort de vorderingen van het 90-dagenplan toe. In februari zijn de 90 dagen voorbij. Dan loopt nog niet alles op rolletjes, maar zijn er wel stappen genomen. Soms reuzenstappen en soms muizenstapjes. En als de 90 dagen voorbij zijn? Dan bekijken we het plan van de directie voor de periode tot de zomervakantie. We noemen dat plan voor het gemak het Jaarplan Normaal wordt er een plan gemaakt voor een heel schooljaar. Maar met de komst van een nieuwe directie en het 90-dagenplan is het dit schooljaar allemaal net even iets anders. Onze rol als MR is gelukkig niet anders. Wij houden gewoon de stappen in de gaten en bespreken de vooruitgang met de directie. De directie kijkt ook verder vooruit. Voor de schooljaren stelt de directie een Schoolplan op. Dit is een visie voor de komende vier jaar voor Achterberg. In dit schoolplan is aandacht voor bijvoorbeeld de onderwerpen onderwijs, personeel, management en financiën. Dit is een plan dat ons allemaal raakt. Daarom is het ook goed dat de leraren en de MR meedenken over deze visie. Al deze plannen zijn bedoeld om Achterberg en de kinderen zo goed als mogelijk klaar te stomen voor de toekomst. Als MR hebben we zelf ook een jaarplan; een plan waarin we onze eigen activiteiten beschrijven. Voor het schooljaar stelden we dit plan in onze vergadering van 12 januari vast. Wil je meer weten wat we doen dit schooljaar? Houdt onze rubriek in deze nieuwsbrief in de gaten of vraag het ons gewoon. NIEUWS VANUIT DE GROEPEN De Nationale Voorleeswedstrijd Hallo ik ben Sofie Baeten uit groep 7a. En ik heb gewonnen met de voorleeswedstrijd op Achterberg. Nu mag ik op 3 februari voorlezen bij de lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de Cammeleur. Mijn klas gaat ook mee om mij aan te moedigen. Ik ga voorlezen uit het boek Mees Kees op kamp. Het hoofdstuk heet spoken en ze trekken hun pyjama aan en Mees Kees vertelt dan een griezelverhaal. En er lagen twee meiden in een deuk om Mees Kees zijn pyjama want hij had een Spiderman pyjama aan. De rest van het verhaal moet je zelf lezen. Ik oefen nu ook in de klas met de tips die ik heb gekregen. Mijn klas vindt het leuk dat ik heb gewonnen. IK HEB ER HEEL VEEL ZIN IN!!!

4 4 Voorleesontbijt groepen 1-2 Op woensdag 21 januari deden we mee aan De Nationale Voorleesdagen 2015 met Het Nationaal Voorleesontbijt. Alle kleuters mochten op school ontbijten en daarnaast was er extra aandacht voor vaders. Vaders lezen doorgaans een stuk minder voor dan moeders. Twee vaders lazen deze ochtend voor om het goede voorbeeld te geven.

5 5 NIEUWS VANUIT DE TIJGERTJES Op donderdag 22 januari werd in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2015 een gezellig voorleesontbijt gehouden op peutergroep de Tijgertjes. Het bekroonde boek Boer Boris gaat naar zee werd prachtig voorgelezen door Fenne Peeters, een leerlinge uit groep 7 van Achterberg. Ouders genoten daarna samen met hun peuter van een heerlijk ontbijt en een goed begin van de dag. Anne van Vliet Aanmelden nieuwe leerlingen IKC Achterberg Aanmelden nieuwe leerlingen Nieuwe leerlingen kunt u aanmelden via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar op school en u kunt het ook downloaden van onze website (onder kopje ouders downloads ). Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Helmi Jansens, helmijansens@bs-achterberg.nl of bellen naar U kunt dan met haar een afspraak maken voor een rondleiding door de school en zij kan uw vragen beantwoorden. Aanmeldingen ontvangen we graag vóór 1 maart 2015.

6 6 UIT DE KUNST thema Water de groepen 1-2 KUNSTPODIUM Derde blok KunstKanjers binnenkort van start Naschoolse activiteiten in Dongen Activiteiten In het schooljaar zijn er vier blokken met naschoolse activiteiten voor basisschoolleerlingen in Dongen. Het eerste blok is succesvol verlopen en het tweede blok is inmiddels van start gegaan. Begin maart start het derde blok van KunstKanjers. Zes weken lang volgt je zoon of dochter op dezelfde tijd en locatie (diverse basisscholen in Dongen) een culturele activiteit. Je betaalt slechts 12,- voor 6 lessen. Aanmelden kan tot donderdag 12 februari. Meer informatie: KunstKanjers In maart starten de volgende cursussen: Prentenboek, daar zit muziek in! (groep 1,2,3), Musical In the spotlights (groep 3,4), Hip Hop (groep 5,6) en Superstad (groep 6,7,8). Dus heb jij thuis een kanjer die houdt van dans, muziek, beeldende kunst of theater/ musical? Neem dan snel een kijkje op KunstKanjers is een initiatief van Het KunstPodium en de gemeente Dongen. De naschoolse activiteiten worden gegeven door gekwalificeerde, enthousiaste docenten van Het KunstPodium.

7 7 VERKEER Het duurt nog even, maar op maandag 20 april a.s. zullen onze leerlingen van de groepen 7 deelnemen aan het praktisch verkeersexamen. Om deze dag te doen slagen, hebben wij een groot aantal vrijwilligers nodig. Het aantal vrijwilligers wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemende leerlingen per school. Hoe meer leerlingen, hoe meer vrijwilligers er worden gevraagd. Voor ons als Achterberg betekent dit dat er 10 vrijwilligers nodig zijn, die gedurende 2 tot 3 uur een controlepost bemannen. Het bemannen van die controleposten is verdeeld in 3 groepen: het begin van de ochtend, het eind van de ochtend en in de middag. De exacte tijden worden later doorgegeven. Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig die de hele dag inzetbaar zijn, b.v. om het startschema in de gaten te houden of bij het verdelen van de hesjes o.i.d. Ook zijn er mensen nodig als reserve. De werkgroep praktisch verkeersexamen wil nu al graag weten hoeveel vrijwilligers er die dag beschikbaar kunnen zijn. Deze bovenstaande oproep onder de ouders van de groepen 7 heeft ons al 7 vrijwilligers opgeleverd. Daar zijn wij ook enorm dankbaar voor! Maar we zijn dus nog dringend op zoek naar nog 3 vrijwilligers. Daarom deze algemene oproep! Zit uw kind nog niet in groep 7, maar kunt u en wilt u ons wel uit de brand helpen, dan zouden wij dat bijzonder fijn vinden. Wij verzoeken u dan voor 6 februari aan te geven of wij van uw hulp gebruik mogen maken. Dit kan door een mailtje te sturen naar: carolabiemans@bs-achterberg.nl. Het zou fijn zijn als u in de mail vermeldt, welke tijdvakken u het beste schikken. Wij hopen op voldoende aanmeldingen zodat we er een geslaagde dag van kunnen maken. Wij willen u alvast bedanken voor uw hulp. De leerkrachten van de groepen 7 Nieuw verkeersbord Er staat een parkeerverbodsbord bij de kiss-andridestrook. Het is namelijk de bedoeling dat u hier de kinderen laat uitstappen en daarna verder rijdt. Het is, i.v.m. verkeersveiligheid, niet mogelijk dat u hier uw auto parkeert. We hopen dat door het plaatsen van het verkeersbord dit voor iedereen duidelijkheid geeft. Angelique van Dooren Verkeerscommissie

8 8 TYPECURSUS Vanaf dinsdag 3 maart is het weer mogelijk om deel te nemen aan de typecursus van Typetuin. De cursus bestaat deels uit klassikale lessen op school onder begeleiding van een docent van Typetuin en deels uit oefeningen die thuis online gemaakt worden. Kinderen leren vanaf groep 5, in dertien weken tijd, om blind te typen met tien vingers. Acht lessen worden gegeven op school, daarnaast oefenen de kinderen thuis. Er is een speciaal programma voor kinderen met dyslexie. De cursus wordt afgesloten met een officieel diploma. De cursus is op dinsdagmiddag van tot uur op de Achterberg en start op 3 maart. De cursus kost 170,00. Heeft u interesse, dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden via de website of bellen naar Let op! Deze cursus wordt aangeboden door een organisatie die gebruik maakt van een ruimte bij ons op school. Deze cursus wordt dus niet door school aangeboden. Dennis Lindelauf en Mirella Wilborts

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2 www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-03 Inhoud Algemeen...1... 1 Voorleeswedstrijd... 1 Definitieve rapport bezoek Onderwijsinspectie... 1 Agenda... 1 Oudercommissie...2 Kledinginzameling... 2 Groep

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

En inderdaad wij als leerkrachten waren erg blij dat er zoveel belangstelling voor het werk van de leerlingen getoond werd.

En inderdaad wij als leerkrachten waren erg blij dat er zoveel belangstelling voor het werk van de leerlingen getoond werd. 1 Nieuwsbrief April 2015 In dit nummer: April 2015 Pagina 1 Schoolplein. Project Foomp. Pagina 2 Verkeer. Bezoek bibliotheek. Pagina 3 Paasstokken. Oudercommissie. De Grote Rekendag Pagina 4 Kunst project

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

De info avonden van de peutergroep en groep 1/2/3 starten gezamenlijk in het klaslokaal van groep 1/2/3.

De info avonden van de peutergroep en groep 1/2/3 starten gezamenlijk in het klaslokaal van groep 1/2/3. Pater Eymard Nieuws Nummer 2 schooljaar 2015-2016 18 september 2015 Mededelingen In verband met de afwezigheid van juf Daniëlle de copy voor de PEN graag mailen naar: invalleerkracht.patereymard@peelraam.nl.

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé Nieuwsflits 4 februari 2016 Kalender: Agenda: Vrijdag 5 februari Carnaval op school Maandag 8 februari Rosenmontag (leerlingen vrij) Donderdag 11 februari Studiedag (leerlingen vrij) In deze nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag 11-09-2015 Veiligheid voorop In de eerste weken van het schooljaar bespreekt het team in de klas de veiligheid op school. Met name het ontruimen wordt goed voorbereid. Na

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Fijne start Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief. Februari Fijne start Beste ouders / verzorgers, Fijne start 2019 Beste ouders / verzorgers, Wat was het fijn om iedereen weer terug te zien na de kerstvakantie. Met een grote glimlach zijn we begonnen aan 2019! Inmiddels zitten we alweer lekker in het

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20

JUNI 2015. De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl. maandag 1 woensdag 17. dinsdag 2. donderdag 18. woensdag 3. vrijdag 19. donderdag 4 zaterdag 20 De Sprankel Grave www.de-sprankel.nl JUNI 2015 maandag 1 woensdag 17 Kamp groep 6 Gr 7 komt terug meneer Ton jarig dinsdag 2 woensdag 3 Gr. 6 en gr. 7-8 naar Rijksmuseum 20.30 uur O.R. vergadering KIJKLES

Nadere informatie

4 september 2015 Extra Nummer

4 september 2015 Extra Nummer 4 september 2015 Extra Nummer Inhoud: Toch alvast een Polderik Inloopavond Campina schoolmelk Typecursus Centrum Jeugd en Gezin Heilig Hartkoor zoekt leden Try out sports Toch alvast een Polderik Vanwege

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR nieuwsbrief 16 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 1. Juf Marjolein stelt zich voor Ik ben Marjolein Dominicus en ben 37 jaar oud. Samen met mijn man Ad en twee kinderen Jasmijn en Iris woon ik in Dongen.

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nummer 16: 10 januari 2013

Nummer 16: 10 januari 2013 Nummer 16: 10 januari 2013 JANUARI 2013 Vrijdag 11/1/13 19.30-23.30 uur Nieuwjaarsbal Dinsdag 15/1/13 9.30-11.30 uur 13.00-15.00 uur Basisdag t.b.v. basisscholen uit Maasland, Maassluis, Schiedam Basisdag

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie