Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud nieuwsbrief Hirundo"

Transcriptie

1 Inhoud nieuwsbrief Hirundo Zwaluws Zomer Festijn Contributie 5 Adverteren 6 Volleybal 7 Tafeltennis 8 Badminton 9 Gymnastiek 11 Judo 12 Sportrooster Leiding 15 Bestuur 16

2 Zwaluws Zomer Festijn 2017 De weergoden vooraf waren niet bepaald positief gestemd voor het weer in weekend van het Zwaluws Zomerfestijn. Tijdens het opbouwen op vrijdag viel er al heel veel regen. Maar uiteindelijk is alles mee gevallen en hebben we kunnen genieten van 3 prima dagen. De opening stond op vrijdag avond gepland. Burgemeester de Kok was uitgenodigd om deze opening te doen, natuurlijk werd deze opgeluisterd door Muziekvereniging Alliance. Vanwege de weersomstandigheden kon de gepland rondwandeling niet doorgaan, maar in de grote tent bij Sporthal Rietgors kon Alliance de opening toch muzikaal opluisteren. Tijdens de opening werd ook weer "de Rietgors" uitgereikt. "De Rietgors" wordt uitgereikt aan iemand die zich belangeloos inzet voor het verenigingsleven van Lage Zwaluwe. Dit jaar viel de eer ten deel aan John Schonk. John is al jaren voorzitter bij vv Zwaluwe met daarnaast allerlei neventaken bij vv Zwaluwe, penningmeester en voorzitter ad interim bij sv Hirundo, daarnaast had hij zitting in het schoolbestuur en was hij penningmeester bij de heemkundekring. In het bijzijn van zijn familie nam John het beeldje "de Rietgors" in ontvangst. Na de officiële gebeurtenissen, was het tijd voor de touwtrekwedstrijden op de Zwaluwse beach. 4 teams gingen de strijd aan met elkaar en uiteindelijk was het team van Bossers Tweewielers de sterkste, de avond werd afgesloten met een gezellige beachparty.

3 Zwaluws Zomer Festijn 2017 Zaterdagochtend vroeg was het noodweer en moest de organisatie besluiten om de rommelmarkt te verplaatsten naar zondag. De meeste vrijwilligers waren al vroeg uit de veren om de rommelmarkt mee op te bouwen, maar iedereen kon weer terug naar bed. Aan het einde van de ochtend trok het toch open en konden in de middag de beach volleybalwedstrijden gewoon van start gaan. Behoudens een klein buitje tussendoor hebben we verder op zaterdag prima weer gehad. In de middag dus de beachvolleybal wedstrijden voor de recreanten. 8 teams gingen de strijd aan met elkaar. Aan het begin van de avond was het CV de Plakzakken welke de winst binnen haalde en zodoende volgend jaar mag deelnemen aan de ervaren poule. De ervaren volleyballers speelde vanaf het begin van de avond met 4 teams tegen elkaar. De winnaar hierbij werd Bee Happy 1. Ook op zaterdag werd de dag afgesloten met een heuse beachparty met dit jaar een optreden van Marco Kanters. Zondag was het al vroeg druk op het Zomerfestijn, de rommelmarkt en verenigingskramen gingen om uur open en dit trok de nodige koopjesjagers. Helaas had eerder in de week de braderie zich afgemeld vanwege het voorspelde slechte weer. Gelukkig viel het weer alles mee en onder een fraai zonnetje begonnen enkele jeugdteams aan hun wedstrijdjes beach voet volley. Ondertussen was er ook een waar kinderdorp verrezen achter de sporthal.

4 Zwaluws Zomer Festijn springkussens en een grote stormbaan zorgden er voor dat de kinderen zich konden uitleven. Ook was er voor de kinderen een mooie goochelshow in de tent, compleet met konijnen, papegaaien en ballonnen werden de kinderen vermaakt. Gedurende de middag zorgde diverse kapellen voor de vrolijke noot rondom de beach, de rommelmarkt of in de tent. Na het beach voet volley voor de jeugd was het tijd voor de volwassenen om hun kunsten op de beach te vertonen. 8 teams gingen met elkaar de strijd aan. Daarnaast was er een nieuw onderdeel toegevoegd. Voor de dames werd een levend tafel voetbal competitie opgezet. 6 teams gingen met elkaar de strijd aan. Na afloop van de diverse competities werd de uitslag van de loterij bekend gemaakt en werd het weekend afgesloten met een laatste beachparty. Met dank aan de vele sponsoren en de vrijwilligers van Alliance en Hirundo kunnen we weer terug kijken op een mooi weekend. Volgend jaar gaan we op voor de 4e editie van het Zwaluws Zomerfestijn. Noteert u 7, 8 en 9 september 2018 alvast in de agenda. Jullie hulp, deelname of bijdrage in wat voor vorm dan ook is weer van harte welkom!

5 Contributie Contributie per kwartaal Judo Tafeltennis Overig t/m 11 24,00 25,50 19,50 jaar 12 t/m 14 27,00 28,50 22,50 jaar 15 t/m 17 28,50 31,50 24,00 jaar 18 jaar en ouder 33,00 34,50 27,00 Inschrijfgeld 3,50 Donatie leden 49,50 per jaar Inning vindt plaats via automatische incasso per kwartaal. Contributie administratie kosten (bij geen automatische incasso) 3,00 kwartaal. Afmelding is uitsluitend schriftelijk mogelijk één maand voorafgaande aan het einde van het half jaar (1 januari t/m 30 juni en 1 juli t/m 31 december). Afmelden kan uitsluitend geschieden bij de secretaris van de betreffende afdeling.

6 Adverteren Sinds de digitale versie van het Hirundo nieuws, is de prijs van de advertenties ook aangepast. De advertenties kosten per sportseizoen 60,00. Er staan dan twee (of drie) advertenties op een pagina. Voor meer informatie over de advertenties kunt u contact op nemen met Nolda Schutjes. Bank: Rabobank Lage Zwaluwe nr. NL02RABO

7 Volleybal Het komende seizoen gaat de afdeling volleybal met 2 teams competitie spelen bij de ORV Breda. Hirundo 1 is een mix team en die gaan spelen in de mix competitie 4e klasse, met nog 9 andere teams. Hirundo 2 is een damesteam en zij gaan in de dames competitie 5e klasse spelen met nog 8 andere teams. Het speelschema wordt op 24 september 2017 bekend gemaakt en de start van de competitie is op maandag 2 oktober De thuiswedstrijden worden op maandagavond om 20:15 uur gespeeld. In de volgende nieuwsbrief worden de data opgenomen van het eerste gedeelte van de thuiswedstrijden. Kom gerust eens een keer kijken bij een wedstrijd van één van de teams!

8 Tafeltennis Start sportseizoen Met 2 vernieuwde teams zijn wij dit sportseizoen begonnen. Hirundo 1 bestaat komend jaar uit: Bert van Leijsen, Rik Weeland, Joop Lindeboom, Wil van der Made, Kevin Voermans en Stefan Ligthart. Hirundo 1 heeft 13 september thuis af mogen trappen tegen Belcrum 2. Helaas hebben zij dit duel met 4-6 verloren. Hirundo 2 betaat het komende seizoen uit: Albert Sulkers, Robbert Tamboer, Timo Merks, Glenn Voermans, Kasper Bezemer, Sten Bezemer en Danny Marrevee. Hirundo 2 moet nog starten aan de competitie, zij waren de eerste speelweek vrij. Wij wensen jullie een sportief en gezellig seizoen toe. Bestuur afdeling tafeltennis.

9 14 Badminton Zooo het nieuwe competitie- en trainingsseizoen is weer begonnen. De leden zijn al weer volle bak aan het trainen! Maar er is iets veranderd in de trainingen, namelijk dat de jeugd nu op vrijdagavond traint vanaf 7 uur! De 2 competitie teams (hirundo 1 en 2) trappen het competitie seizoen af op zondag 17 september in de rietgors te lage zwaluwe! De wedstrijden beginnen om 10 uur. Vanaf facebook zullen wij jullie op de hoogte houden van de prestaties van beide teams. De teams hebben er al enorm veel zin in! Nieuwe shirts De shirts zijn in volle maak bij Supportertje! Nog even en we staan met de teams style vol op het veld. Onze grote dank gaat uit naar alle sponsoren!!! Zonder jullie konden wij dit niet mogelijk maken!

10 (vervolg) Badminton AH sportactie Ook wij doen mee aan de ah sportactie!! Aanmelden kan via Mocht je het een keer vrijblijvend willen proberen zonder ah sportactie, dan kan dat uiteraard ook.

11 Gymnastiek Help! Wij zijn op zoek naar hulpleiding! Dus fanatieke papa s, mama s, opa s, oma s, tantes, ooms, buurmannen, buurvrouwen of wie dan ook; kom ons helpen. We oefenen op woensdagmiddag van tot uur. U hoeft natuurlijk geen hele middag aanwezig te zijn; een uurtje zou al fantastisch zijn! En zeer belangrijk; er is altijd een juf aanwezig die vertelt wat de kinderen moeten doen. Voelt u zich geroepen, loop gerust binnen of stuur een mailtje naar hirundogymleden@live.nl Wedstrijden selectie Op zaterdag 7 oktober staat de eerste individuele wedstrijd gepland. Tevens is dan ook de microgymwedstrijd. Beide zijn in Oostburg. En aan zowel de individuele als de microgym wedstrijd wordt door Hirundo deelgenomen. Op zaterdag 4 is de eerste DE-wedstrijd van dit seizoen. Deze zal plaats vinden in Zevenbergen. Hirundo zal hier met het jongste team 6-8 jaar aan deelnemen. Op zaterdag 18 november is de eerste ABCgroepswedstrijd in Bergen op Zoom. Hier zullen twee teams van onze vereniging aan deelnemen.

12 Judo Maandag 28 augustus zijn onze Judoka s weer enthousiast het nieuwe seizoen in gegaan! Met veel plezier leren de kinderen aanvallen en verdedigen. De basisbeweging zoals: trekken, duwen, dragen, tillen, rollen en balanceren maken de judosport veelzijdig en intensief. Het is voor de kinderen een goede ondersteuning bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en zelfvertrouwen. Respect, normen en waarden zijn vanzelfsprekend voor de kinderen erg belangrijk. Ook wij doen mee aan De Grote Clubactie! Op 11 september zijn de lotenboekjes uitgedeeld en vanaf 16- september mochten de kinderen op pad om zoveel lootjes te verkopen. Loten worden verkocht voor 3,- per stuk, waarvan 80% van de opbrengst ten goede komt aan de eigen vereniging. Hiervan kan de vereniging onder andere leuke activiteiten organiseren. Kopers maken kans op mooie prijzen en verkopers op leuke prijsjes. Voor de Judo is er vorig jaar ruim 670 euro opgehaald, en de kinderen is een leuke grote verrassing beloofd wanneer ze dit bedrag kunnen overtreffen!

13 (vervolg) judo 500-punten toernooi Een leuk, laagdrempelige wedstrijd in de regio, waar de judoka op een gezellige manier wedstrijdervaring op kan doen A.s. zondag 2-oktober zal het eerste 500- punten toernooi plaatsvinden in Oosterhout. Deelnemers zijn al ingeschreven, de groepsindeling en tijden zullen snel bekend worden gemaakt. 29-oktober zal het volgende toernooi zijn en wel in Lage Zwaluwe. Uitnodigingen zullen binnenkort worden verstuurd. Proeflessen Vanaf 25-sept kunnen kinderen drie lessen achtereen mee doen om te kijken of de sport bij ze past. Tot nu toe zijn er alweer vier kindjes aangemeld, we wensen hun veel plezier! Info vanuit het bestuur We kunnen nog steeds hulp gebruiken bij het structureren en organiseren. Ook incidentele hulp in erg welkom! Zoals bijvoorbeeld het helpen bij wegen en puntentellen bij het 500- punten toernooi. Denk JIJ dat je hierin ook iets kunt betekenen voor ons, neem dan contact met ons op via de mail!

14 Sportrooster Maandag Judo u u. 5-6 jr Judo u u. 7-8 jr en ouder Volleybal u u. Competitie Dinsdag Volleybal u u. Dames recreanten Gymnastiek u u. Selectie 6-8 jaar Gymnastiek u u. Selectie 9-16 jaar Gymnastiek u u. Dames & heren trim Woensdag Gymnastiek u u. Dames en Heren 45+ Gymnastiek u u. Groep 3-4 Gymnastiek u u. Groep 5 Gymnastiek u u. Groep Gymnastiek u u. Groep VO Tafeltennis u u. 1x per 2 weken competitie Donderdag Volleybal u u. Senioren Vrijdag Tafeltennis u u. Jeugd Tafeltennis u u. Senioren Badminton u u. Senioren Gymnastiek Zaterdag u u. Groep 1-2 Badminton u u. Competitie junioren Badminton u u. Training junioren Zondag Badminton u u. Competitie senioren

15 Leiding seizoen Afdeling gymnastiek Groep 1-2 Nicole Heijkoop Groep 3-4 Caroline vd Steenoven Groep 5 Nicole Heijkoop Groep Simone Weeland Groep VO Caroline vd Steenoven Selectie Simone Weeland Caroline vd Steenoven Nicole Heijkoop Dames & heren Caroline vd trim (gym) Steenoven Herentrim Info bestuur - Fit voor 45+ Michelle Oskam Afdeling volleybal Recreanten A. Ansems Senioren A. Schonk Afdeling tafeltennis Jeugd Albert Sulkers Senioren - - Afdeling judo Groep 1 t/m 5 P. Christianen Afdeling badminton Jeugd G. vd Kooij B. Goossens P. Goossens E. Goossens KOPIJ inleveren Kopij kan worden ingeleverd bij Simone Weeland (s.weeland@hotmail.com) Inleverdatum: 11 december 2017 Publicatie datum: 18 december 2017

16 Bestuur Hoofdbestuur Voorzitter vacant - Secretaris G.v.d.Steenoven Penningmeester J. Schonk Zaalcoördinator E. Goossens Reclameactiviteiten N. Schutjes Afdeling gymnastiek Voorzitter vacant - Secretaris vacant - Penningmeester K. de Graaf Ledenadministratie K. Heijkoop Lid A. v.d. Berg Lid N. Heijkoop Afdeling volleybal Voorzitter M. v. Bavel Secretaris C. Groote Penningmeester D. v.d. Eijk Ledenadministratie D. v.d. Eijk Zaalcoördinator M. v. Bavel Afdeling tafeltennis Voorzitter J. Lindeboom Secretaris S. Weeland Penningmeester B. v. Leijsen Ledenadministratie B. v. Leijsen Wedstrijdleider en 06- A. Sulkers jeugdzaken Afdeling judo Voorzitter vacant - Secretaris J. Gouwens Penningmeester C. Ansems Inschrijvingen judo.hirundo@outlook.com Afdeling badminton Voorzitter vacant - Secretaris J. Prooy-Polak Penningmeester J. v.d. Berg Jeugdzaken P. Goossens

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 5 Adverteren 6 Volleybal 7 Tafeltennis 8 Badminton 9 Judo 10 Gymnastiek 11 Sportrooster 2017-2018 14 Leiding 15 Bestuur 16 Van de zaal coördinator

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 3 Adverteren 4 Tafeltennis 5 Badminton 6 Volleybal / Judo 7 Gymnastiek 8 Sportrooster 2017-2018 13 Leiding 14 Bestuur 15 Piet en Pauline

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 3 Adverteren 4 Volleybal 5 Tafeltennis 8 Badminton 11 Judo 12 Gymnastiek 14 Sportrooster 2017-2018 17 Leiding 18 Bestuur 19 1 10 Van de

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Zwaluws Zomerfestijn 2016 2 Hulahoop challange 4 Contributie 6 Adverteren 7 Tafeltennis 8 Badminton 9 Judo 11 Gymnastiek 13 Volleybal 15 Sportrooster 16 Leiding 17 Bestuur 18

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 3 Adverteren 4 Volleybal 5 Tafeltennis 7 Badminton 9 Judo 10 Gymnastiek 12 Sportrooster 2015-16 Leiding 17 Bestuur 18 1 Van de zaal coördinator

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 4 Adverteren 5 Oproep Lisdodde 5 Volleybal 6 Tafeltennis 8 Badminton 11 Judo 12 Gymnastiek 15 Sportrooster 2015-2016 17 Leiding 18 Bestuur

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de Zaal coördinator 2 Zwaluws Zomerfestijn 4 Contributie 7 Adverteren 8 Tafeltennis 9 Volleybal 10 Badminton 10 Judo 11 Gymnastiek 14 Sportrooster 17 Leiding 18 Bestuur 19

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Sport - instuif De Haveling

Sport - instuif De Haveling Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Telefoon 0181-661330 Sport - instuif De Haveling 17 en 19 oktober 2011 In de komende herfstvakantie organiseert het bestuur van het SGKa (De Haveling) in samenwerking

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 19, 20, 21 en 22 oktober In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Stichting Volleybal Utrecht bestaat uit:

Stichting Volleybal Utrecht bestaat uit: Vacatures Stichting Volleybal Utrecht Stichting Volleybal Utrecht is in 2007 opgericht met als doelstelling volgens de statuten: het promoten van de volleybalsport in het algemeen en het organiseren van

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Welkom bij de jeugd kick-off 2019

Welkom bij de jeugd kick-off 2019 Welkom bij de jeugd kick-off 2019 WAT BESPREKEN WE? - Speerpunten jeugdbeleidsplan - Voorstellen nieuwe jeugdteam - Lessen en visie 2019 - Wat is leukste.spelen! - Sociale activiteiten, samen leuke dingen

Nadere informatie

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 TTV De Batswingers 15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 Aug/Sep 2018 Dit is een feestelijke Sorry want in september bestaat onze club 60 jaar. Dat gaan we vieren op zaterdag 8 september. De middag is voor

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Deelname formulier heren

Deelname formulier heren Deelname formulier heren Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier heren Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014 Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 21 en 23 oktober 2014 In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur Erevoorzitter: Jan Mulder Ereleden: Ineke Beijers-Holders, Joop Doornheim, Joop Beijers, Wim Hoogland, Franklin Vlam en Wim Navis Bondspenning: Lien Hoogland en Joop Beijers Bondsspeld: Wim Hoogland Nieuwsbrief

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief Augustus 2016 Nieuwsbrief Augustus 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Overzicht sportverenigingen

Overzicht sportverenigingen Laagdrempelig sportaanbod Nij Beets en Tijnje Op zoek naar al het sportaanbod in uw dorp? Kijk dan op www.sportinopsterland.nl of neem contact op met: Buurtsportcoach Geerte Kwant 06-57040151 @ g.kwant@sportfryslan.nl

Nadere informatie

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend digitil 14 - juni 2014 In deze digitil: Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend Loterij Reünie Ladies Night & Men s Night Feestweekend Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

De laatste loodjes... Stakingsdag

De laatste loodjes... Stakingsdag Maandelijkse nieuwsbrief SV Baarn View this email in your browser De laatste loodjes... De laatste loodjes wegen het lichtst in ons geval. Want het is zaterdag feest, we hebben een leuke stakingsdag achter

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Woordje van het bestuur 2. Opgeven voorjaarscompetitie...4. Competitieschema..5. Herfstvakantietoernooi..10

Woordje van het bestuur 2. Opgeven voorjaarscompetitie...4. Competitieschema..5. Herfstvakantietoernooi..10 Woordje van het bestuur 2 Opgeven voorjaarscompetitie...4 Competitieschema..5 Herfstvakantietoernooi..10 Jeugdpagina s 11 Algemene gegevens. 14 1 Beste badmintonners, Inmiddels hebben we afscheid genomen

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Maart 2017 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 maart t/m 2 april: 21 e Rabo Open Jeugd Toernooi 31 maart (18.00-19.00 uur) KNLTB pasjes ophalen bij Corry Luijten April/mei: Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 10-03-2019 Vanaf heden is het hele sportcomplex Botreep Hoogvliet Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2012 Inhoud

Nieuwsbrief september 2012 Inhoud Inhoud Voorwoord blz 2 Onze (nieuwe) sponsors blz 3 Nieuwe wedstrijdtenues blz 5 Grote Clubactie blz 6 Vrijwilligers gezocht! blz 7 Incasso contributie 2012-2013 blz 8 Overige mededelingen blz 9 VOORWOORD

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie