HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 november Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel info@huider.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 november 2009. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider."

Transcriptie

1 HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 november Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel info@huider.nl Beste dames en heren, Wegens heerlijke drukte in onze winkel is het helaas weer te lang geleden dat u een nieuwsbrief van ons ontving. Dat bewijst in ieder geval dat onze winkeluitbreidingen en vernieuwingen z n vruchten afwerpen (..en dat extra tijd om de nieuwsbrieven vaker te laten verschijnen nog steeds schaars is). Gedurende de afgelopen periode zijn weer zeer veel nieuwe modeltreinen en modelbouwartikelen gearriveerd, waarvan ik enkele hot-items in deze nieuwsbrief zal voorstellen. Verder krijgen wij dagelijks vele enthousiaste reacties op onze unieke treincoupé, door jongeren vaak ook treinsimulator genoemd vanwege de bewegende beelden door het raam. Wij maken er zelf ook graag gebruik van Randy, Pepijn, Ernst, Nico, Dirkjan Ter afronding van onze winkelvernieuwing hebben wij vorig weekend onze afdeling Modelbouw / Modelsport totaal nieuw ingedeeld. Wij hebben nu bredere en overzichtelijkere looproutes, en een logischere indeling van de assortimenten. Door nieuwe, hogere stellingen te plaatsen hebben wij tevens extra ruimte gecreëerd voor verdere uitbreiding van alle productgroepen in deze afdeling. Vooral de keuze aan maquettematerialen, acrylverven en hobbygereedschappen hebben wij direct uitgebreid. Onze sensationele, totaal vernieuwde demonstratie-racebaan is nu echt de moeite waard om eens te proberen!

2 Aangepaste openingstijden rond december: Om Sinterklazen, Kerstmannen en Kerstvrouwen (en gewone bezoekers) extra gelegenheid te geven om inkopen te doen, zijn wij van 30 november t/m 4 januari ook op maandagmiddag open. In deze periode geldt dus de volgende dienstregeling: Maandag: 13:00 18:00 Dinsdag: 09:30 18:00 Woensdag: 09:30 18:00 Donderdag: 09:30 18:00 Vrijdag: 09:30 21:00 Zaterdag: 09:30 17:00 Zondag: gesloten Verder hebben wij éxtra koopavonden op: Donderdag 3 december (tot 21:00) Dinsdag 22 en woensdag 23 december (tot 21:00) (De zondagen, beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij traditiegetrouw gesloten) Wim s verhalen in boekvorm: Ik geef voor dit nieuwsbericht even het woord aan Wim Meilof zelf: Met buitengewoon veel genoegen mag ik u mededelen dat de eerste 50 verhalen, waarvan u er een aantal heeft mogen ontmoeten op de Huidersite onder de noemer Wim s verhalen, in boekvorm uw wereld en die van de modelbouw minimensjes verrijken, of beter kunnen gaan verrijken. De titel is: Liegen alsof het nooit voorkomt. Vanaf aanstaande zaterdag (21 november) ligt dit fraaie boek in de vitrine van de fa. Huider, in de pers reeds omschreven als de grootste modelzaak van Nederland. Deze gehele dag ben ik in de Huiderwinkel aanwezig om toelichting te geven en handtekeningen uit te delen. Rond 11:00 zal het eerste exemplaar overhandigd worden aan een nader bekend te maken persoon. U bent van harte uitgenodigd om van deze ceremonie getuige te zijn en natuurlijk ook om eventueel een exemplaar mee te nemen. Het boek moet 24,95 kosten, ik moet toegeven redelijk kostbaar, maar de prijs/leesplezier verhouding is zeer gunstig; daar komt nog bij dat iedere boekenkast van zowel een treintjesliefhebber als die van een neutralist op dit terrein, een ware facelift zal ondergaan bij het een plekje geven op één der planken. Ik dank de journalist Co Buysman van het NHD voor het mooie artikel in de krant van 23 oktober, een bescheiden gevoel van een beetje trots kan ik niet ontkennen. Een bijzonder woord van waardering voor mijn vriend Ernst Huider, die ruimte en tijd ter beschikking stelt om u de gelegenheid te geven dit boek te bemachtigen. Ik beveel u allen mijn met plezier geschreven verhaaltjes bijzonder aan. Met groet, Wim Meilof.

3 Nieuwe modeltreinen: De afgelopen weken zijn ruim honderd nieuwe modeltreintypen van de diverse fabrikanten gearriveerd. Daarom staat hieronder slechts een zeer beperkte opsomming van de nieuwe modellen. Om alles te zien nodig ik u graag uit voor een bezoek aan onze winkel. Om deze extra modellen toch overzichtelijk te kunnen tonen hebben wij opnieuw extra vitrines geplaatst in de diverse afdelingen. Zo hebben wij in onze Trix- afdeling een extra vitrine: (Trix H0-schaal past op alle 2-rail gelijkstroombanen, zoals Roco en Fleischmann. Trix N-schaal oftewel Minitrix past op alle N-banen van Fleischmann en dergelijke) Ook in onze Märklin afdeling hebben wij opnieuw een extra vitrine geplaatst.. Märklin nieuws: Locomotief met getrokken tender voor reizigerstreinen. Artikelgroep: Locomotieven Subgroep: Stoomlocomotieven Tijdperk: III Eigenschappen: Digital Adviesprijs voor Märklinartikel: 2009: 369,95 EUR Voorbeeld: Stoomlocomotief voor reizigerstreinen serie 23 van de Deutsche Bundesbahn (DB), type 1 C1 h2, uit de eerste bouwserie. Gebouwd vanaf Bedrijfstoestand rond Blanke uitvoering der ketelbanden.

4 36422 Zware diesellocomotief. Artikelgroep: Locomo tieven Subgroep: Dieselloco motieven Tijdperk: V Eigenschappen: Digit al Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 159,95 EUR Voorbeeld: Serie 232 Ludmilla van Railion Nederland. Voormalige serie 232 van de Deutsche Bahn AG (DB AG) Sneltrein Le Capitole. Artikelgroep: Sets Subgroep: Treinsets Tijdperk: IV Eigenschappen: Digital Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 499,95 EUR Voorbeeld: Sneltrein Le Capitole van de Franse Staatsspoorwegen (SNCF). De trein bestaat uit een sneltreinlocomotief serie BB 9200, en 4 sneltreinrijtuigen in typische kleurstelling van Le Capitole. Bedrijfstoestand: begin jaren Model: Nieuwe oplage van klassieke Märklin-modellen in metaal en tin plate -uitvoering. Elegante robijnrode Le Capitole -kleurstelling van de sneltrein Tenderlocomotief. Artikelgroep: Locomotieven Subgroep: Stoomlocomotieven Tijdperk: I Eigenschappen: Digital Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 99,95 EUR Voorbeeld: Serie T 12 van de Königlich Preussische Staatseisenbahnen (K.P.E.V.).

5 37671 Diesellocomotief. Artikelgroep: Locomotie ven Subgroep: Diesellocomo tieven Tijdperk: III Eigenschappen: Digital Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 259,95 EUR Voorbeeld: Multifunctionele locomotief serie 204 van de Belgische Spoorwegen. Compleet met vitrine! Elektrische locomotief. Artikelgroep: Locomotieven Subgroep: Elektrische locomotieven Tijdperk: III Eigenschappen: Digital Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 299,95 EUR Compleet met vitrine! Voorbeeld: Serie E van de Deutsche Bundesbahn (DB). Sneltreinlocomotief met aërodynamisch front, sterke draaistellen en frontschorten. Uitvoering in TEE-kleurstelling. Bedrijfstoestand TEE-sneltreinrijtuigset PBA L Oiseau Bleu. Artikelgroep: Wagens Subgroep: Reizigersrijtuigensets Tijdperk: IV Adviesprijs voor Märklin-artikel: 2009: 209,95 EUR Voorbeeld: INOX-rijtuigen (uit roestvrij staal) voor de Trans Europ Express tussen Parijs, Brussel en Amsterdam (TEE PBA). Boek: Die Legende lebt Het speciale Märklin jubileumboek ter gelegenheid van haar 150-jarig bestaan. Een absolute must voor de echte Märklinliefhebber. Prijs: 29,95

6 Altijd al willen weten hoe 'ie er van binnen uitziet? Kom dan naar ons Digital-seminar Rijden & Schakelen op donderdagavond 14 januari 2010 en maak kennis met alle mogelijkheden die het unieke Märklin Central Station II biedt. De besturing van locomotieven en treinstellen en het schakelen van wissels en seinen op spoorwegmodelbanen gebeurt vandaag de dag digitaal. In de loop der jaren hebben de ontwikkelingen daarvan niet stilgestaan. Ze hebben o.a. geleid tot de introductie van de alleskunner op dat gebied: het Central Station II. Bekroond design, touch screen kleurenscherm, oplichtende functiesymbolen, supergeleidelijke regeling van de snelheid, het 3-1 concept, de gebruiksvriendelijke interface - het Central Station II heeft alles in huis om alle facetten van het rijden, het schakelen en het melden van modeltreinen en toebehoren optimaal te doen functioneren. Op deze avond (14 januari) hebben wij twee seminars, die professioneel geleid worden door een Märklin technicus. De eerste om 19:00 uur en vervolgens een om 21:00 uur. Elk seminar, inclusief demonstraties en discussiemogelijkheden, duurt ongeveer 1½ uur. Een greep uit de inhoud: aansluiten, instellingen, reset, backup maken, software updaten, locfuncties & functiesymbolen, locfuncties veranderen, loclijst samenstellen, afbeelding van loc maken en deze in CS II laden, lockaarten gebruiken, afbeeldingen laden in CS II, loclijsten invoeren, multitractie, Mobile Station & Central Station, multitractie, wissels en seinen aansluiten en bedienen, diverse functies schakelen, sporen-layout maken, wissels en seinen in sporen-layout bedienen, pendeltrein instellen. Ook geïnteresseerd? Mail naar info@huider.nl en geef uw gewenste aanvangstijd door. U ontvangt binnen enkele dagen van ons een bevestiging van deelname. Uw bijdrage voor dit seminar is 25,- en dient u van tevoren te voldoen (in overleg). Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt, dus reageer zo snel mogelijk! (Mini)Trix nieuws: Elektrische locomotief. (N-schaal) Adviesprijs voor Trix-artikel: 209,95 EUR. Voorbeeld: BR van de Deutsche Bundesbahn (DB). bouwjaar vanaf Inzet: TEE- en Intercity-treinen.

7 12458 Goederentreinlocomotief met getrokken kolentender. (N-schaal) Adviesprijs voor Trix-artikel: 295,95 EUR. Voorbeeld: BR 44, type 1 E h3 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Bouwjaar vanaf 1937 als eenheidslocomotief voor de DRG. Inzet: Zware goederentreinen tijdperk Elektrische locomotief. (H0-schaal) Adviesprijs voor Trix-artikel: 179,95 EUR. Voorbeeld: Elektrische locomotief serie van de Zwitsers Firma Crossrail. Gebouwd vanaf 2005 door Bombardier als serielocomotief uit het TRAXX-typeprogramma. Bedrijfsnummer Inzet: Goederenverkeer Elektrische locomotief. (H0-schaal) Adviesprijs voor Trix-artikel: 179,95 EUR. Voorbeeld: Elektrische locomotief serie van de Deutsche Bahn AG, sector Railion. Gebouwd vanaf 2005 door Bombardier als locomotief uit het TRAXX-typeprogramma. Bedrijfsnummer Inzet: Goederenverkeer Diesellocomotief. (H0-schaal) Adviesprijs: 199,95 EUR. Voorbeeld: Multifunctionele locomotief serie 218 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Experimentele rood-beige kleurstelling van Inzet: Reizigers- en goederentreinen.

8 Fleischmann H0-nieuws: Beierse stoomloc serie S 3/6 (18.5, DRG) Nr ,- 4-delige Beierse wagenset "Bayerischer Bauzug" (DRG). Nr ,- Fleischmann N-schaal-nieuws: Zwitserse elektroloc serie Ae 6/6. < Nr ,- Ook in het groen: Fleischmann H0- AANBIEDINGEN: Diverse Duitse IC- en dubbeldeksrijtuigen, zoals: ^ nr ,- Van 79,- Voor 45,- Nog Verschillende uitvoeringen voorradig. Van 59,- Voor 35,- Nog Verschillende uitvoeringen voorradig.

9 Roco H0-nieuws: NS-2417, periode rond 1980: Nr ,- Ook voor Märklin (digitaal): Nr : 161,- NS-bakwagenset, periode rond 1950: Nr ,- Duitse serie 221: Nr : 156,- Ook met digitaalsound: Nr : 284,- Roco N-schaal nieuws: Duitse dubbelloc serie 188: Nr : Slechts 85,- Duits accutreinstel periode jaren 30 Roco H0- AANBIEDING: OP=OP!!! NS-1103 met botsneus, periode rond 1980: Nr : Slechts 78,- Nr Van 159,- voor: 99,- Ook voor Märklin (digitaal) Nr : Van 199,- voor: 119,-

10 LGB- nieuws: Tram nr Adviesprijs: 349,- Vacature verkoper: Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op korte en langere termijn op zoek naar ervaren verkoopmedewerkers. Opleiding en ervaring in de detailhandel is een absolute vereiste. Bent u diegene of kent u iemand die hiervoor geschikt zou kunnen zijn en bij ons unieke bedrijf zou willen werken? Laat het ons weten via mail: info@huider.nl. Reacties graag met CV en pasfoto. Tot zover deze nieuwsbrief. In een volgende nieuwsbrief absoluut ook weer informatie over Modelbouw en Modelsport. Hartelijke groeten namens ons allemaal, Ernst Huider directeur

HUIDER-NIEUWSBRIEF 3 MAART 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl

HUIDER-NIEUWSBRIEF 3 MAART 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl HUIDER-NIEUWSBRIEF 3 MAART 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, Inmiddels drie weken geleden hebben wij de jaarlijkse

Nadere informatie

HUIDER EXPRESS DIENSTREGELING DEFINITIEF!

HUIDER EXPRESS DIENSTREGELING DEFINITIEF! HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 augustus 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl HUIDER EXPRESS DIENSTREGELING DEFINITIEF! REIS PER STOOMTREIN TUSSEN

Nadere informatie

Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl

Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl HUIDER-NIEUWSBRIEF 22 oktober 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, In deze nieuwsbrief breng ik u graag weer op de

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 22 november 2010.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 22 november 2010. HUIDER-NIEUWSBRIEF 22 november 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, in deze nieuwsbrief: Aangepaste openingstijden

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, Namens alle medewerkers wens ik u een fantastisch

Nadere informatie

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 15 juli 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, In deze nieuwsbrief breng ik u graag weer op de hoogte

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 28 november 2012.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 28 november 2012. Sint en pieten zijn weer in t land, en zijn zoals elk jaar goed bij verstand Ze komen met lijstjes naar Huider Modelbouw, natuurlijk per trein, is altijd gauw Of met de auto recht voor de deur, dat geeft

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 27 februari 2012.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 27 februari 2012. Beste dames en heren, jongens en meisjes, In deze Huider-nieuwsbrief vindt u een overzicht van de belangrijkste (Nederlandse) nieuwe treinartikelen die in de loop van dit jaar zullen worden uitgebracht.

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 27 oktober 2011.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 27 oktober 2011. Beste dames en heren, In deze Huider-nieuwsbrief ontvangt u informatie over de Märklin en Trix Insiderartikelen, en alles over de nieuwste Modeltreinen en radiografisch bestuurbare vlieg-, vaar- en voertuigen.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief veel nieuw gearriveerde modeltreinen, maar ook andere interessante

In deze nieuwsbrief veel nieuw gearriveerde modeltreinen, maar ook andere interessante HUIDER-NIEUWSBRIEF 16 juni 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, In deze nieuwsbrief veel nieuw gearriveerde modeltreinen,

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 15 april Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 15 april Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 15 april 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, In deze nieuwsbrief beginnen wij voor de variatie

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 23 januari 2014.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 23 januari 2014. Omdat wij vinden dat het nooit te laat is om iedereen goeds toe te wensen, doen wij dat hierbij alsnog: Het hele team van Huider wenst u een heel gelukkig en gezond 2014!! Na een heerlijk drukke decembermaand

Nadere informatie

HUIDER EXPRESS-treintickets nu verkrijgbaar!

HUIDER EXPRESS-treintickets nu verkrijgbaar! HUIDER-NIEUWSBRIEF 20 mei 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl HUIDER EXPRESS-treintickets nu verkrijgbaar! Vanaf vandaag kunt u de tickets

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 18 mei 2011.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 18 mei 2011. Beste dames en heren, Het is inmiddels voorjaar dus volop nieuws en drukte in onze afdeling Modelbouw / Modelsport! Daarmee beginnen wij daarom deze nieuwsbrief. Verder weer veel interessante treinnieuwtjes

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 augustus Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 augustus Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 19 augustus 2009. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, In deze nieuwsbrief krijgt u van mij informatie

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 2 oktober 2013.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 2 oktober 2013. Beste dames en heren, jongens en meisjes, In deze nieuwsbrief hebben wij naast nieuw uitgebrachte trein- en modelbouwartikelen diverse spannende zaken te melden, te weten: - Demonstratie landschapsbouw

Nadere informatie

Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider.nl

Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider.nl Beste medehobbyisten, in deze eerste Huider-nieuwsbrief van 2013 de belangrijkste nieuwtjes op het gebied van Modeltreinen én Modelsport die de afgelopen weken gearriveerd zijn. Ook een aantal SPECTACULAIRE

Nadere informatie

GLÜHWEIN EN WARME CHOCO!

GLÜHWEIN EN WARME CHOCO! Beste dames en heren, jongens en meisjes, Op de gezelligste winkeldag van het jaar, aanstaande zaterdag 20 december, verrassen wij alle bezoekers traditiegetrouw met: GLÜHWEIN EN WARME CHOCO! Verder in

Nadere informatie

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel In deze Huider-nieuwsbrief de belangrijkste nieuwtjes en aanbiedingen op het gebied van Modeltreinen én Modelbouw die in de afgelopen weken gearriveerd zijn. Ook nodigen wij u in deze nieuwsbrief uit voor

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 26 maart Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 26 maart Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel Beste dames en heren, Allereerst attenderen wij u graag op onze actiekorting die nog geldig is tot eind april: Op vrijwel alle 2015-nieuwtjes van Märklin, Trix, Roco, Fleischmann, Brawa en Piko geven wij

Nadere informatie

Schumacher. Schumacher Schumacher Schumacher

Schumacher. Schumacher Schumacher Schumacher Terug uit BR 23 NL het verleden: Renaissance van een Klassieker. In uur 0 kon de jonge Deutsche Bundesbahn de stoomtractie nog niet missen. Voor de afdekking van de behoefte aan reizigers- en lichte sneltreinlocomotieven

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 11 juli 2009 Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 11 juli 2009 Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 11 juli 2009 Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, Hier de beloofde nieuwsbrief, met nu veel nieuws over

Nadere informatie

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel Beste dames en heren, jongens en meisjes, Volgens de nieuwste berichten is de crisis voorbij, dus kunt u vanaf nu weer zorgeloos in onze hobby (en de Nederlandse economie) investeren. Onze producenten

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 21 december 2011.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 21 december 2011. Beste dames en heren, In deze laatste Huider-nieuwsbrief van dit jaar verklap ik u allereerst dat wij aanstaande zaterdag traditiegetrouw glühwein en warme chocolademelk schenken voor alle bezoekers U

Nadere informatie

Piko Silberling actie:

Piko Silberling actie: 1 van 7 11-5-2012 11:53 In deze Nieuwsbrief: - Piko Silberling - LGB Panorama wagons - LGB Tramwagenset "Hamburg" - LGB Lok van de maand oktober - Märklín spoor I lok van de maand - Nieuwe openingstijden

Nadere informatie

Herfstnouveautés 2012

Herfstnouveautés 2012 NL Herfstnouveautés 2012 Elektrische locomotieven q_ P,YX1 12102 Elektrische locomotief. Voorbeeld: 2 elektrische locomotieven van de serie 185.6 van Lokomotion Gesellschaft für Schienentraktion mbh, München

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 24 maart 2011

HUIDER-NIEUWSBRIEF 24 maart 2011 HUIDER-NIEUWSBRIEF 24 maart 2011. Beste dames en heren, Wegens drukte is hier toch iets later dan gepland onze extra uitgebreide nieuwsbrief van maart, waarin ik u de belangrijkste nieuwtjes op het gebied

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 30 juli 2015 Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider.nl

HUIDER-NIEUWSBRIEF 30 juli 2015 Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider.nl HUIDER-NIEUWSBRIEF 30 juli 2015. Beste dames en heren, jongens en meisjes, in deze nieuwsbrief onder meer het volgende: - Huider Express stoomtrein 19 september via Amsterdam CS! - Jubileumfeest 19 september:

Nadere informatie

26589 NS dubbeldekkerstrein met e-loc 1711

26589 NS dubbeldekkerstrein met e-loc 1711 Nieuw 2013 Märklin Shop 26589 NS dubbeldekkerstrein met e-loc 1711 NS dubbeldekstrein in actuele bedrijfstoestand Locomotief met complete geluidsuitrusting Volledig nieuwe constructie van de Nederlandse

Nadere informatie

Tabel 1. Locomotieven met ombouwopties naar hoogvermogens aandrijving

Tabel 1. Locomotieven met ombouwopties naar hoogvermogens aandrijving Tabel 1. Locomotieven met ombouwopties naar hoogvermogens aandrijving Stoomlocomotieven Duitsland 003 160-09, 130-0 3085 60901 06 (SK 800) 3007 60904 2 012 3610 60760 C 24 058 3003 60903 5 44 481 3108

Nadere informatie

37204 E-loc 1615 DB-Schenker Logistics NL

37204 E-loc 1615 DB-Schenker Logistics NL Nieuw 2013 Märklin Shop 37204 E-loc 1615 DB-Schenker Logistics NL Voorbeeld: Multifunctionele locomotief serie 1600 van DB-Schenker Logistics Nederland met het bedrijfsnummer 1615 en het wapen "Zandvoort".

Nadere informatie

Trix. De fascinatie VAN HET OriginEEL. Copyright Gebr. Märklin & Cie. GmbH - Alle rechten voorbehouden

Trix. De fascinatie VAN HET OriginEEL. Copyright Gebr. Märklin & Cie. GmbH - Alle rechten voorbehouden H E R F S T - NOUVEAUTÉS 2 0 1 0 NL Trix. De fascinatie VAN HET OriginEEL. EXCLUSIV 2/2010 Digitale functies Sx DCC Frontsein x x Rijgeluid dieselloc x Locfluit x Rangeerfluit x Koppelgeluid x ++ ++ Highlights

Nadere informatie

11488 Digital-startset "Frankrijk".

11488 Digital-startset Frankrijk. 11488 Digital-startset "Frankrijk". Voorbeeld: Goederentrein van de Franse Staatsspoorwegen (SNCF). Diesellocomotief BB 67000 met 4 moderne goederenwagens. Mobile Station. Locomotief voorzien van DCC-Selectrix-decoder.

Nadere informatie

Nieuwe Artikelen. Kleding

Nieuwe Artikelen. Kleding Dit is de novemberr nieuwsbrief 2008 van het Treinenparadijs. Dit keer vertellen wij graag over onze spectaculaire aanbiedingen van Thomas Wooden Rail en Take Along Veel Leesplezier en graag tot ziens

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing voor de belangrijkste functies van het Mobile Station

Beknopte gebruiksaanwijzing voor de belangrijkste functies van het Mobile Station Beknopte gebruiksaanwijzing voor de belangrijkste functies van het Mobile Station NL Het in gebruik nemen van het Mobile Station U dient de stappen in de aangegeven volgorde uit te voeren. Mobile Station

Nadere informatie

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel De speelgoedbeurs van Neurenberg is achter de rug en in deze nieuwsbrief stellen wij u daarom allereerst op de hoogte van de belangrijkste 2014-nieuwtjes op het gebied van modeltreinen. In onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nederlands Français. Handleiding. Mobile Station

Nederlands Français. Handleiding. Mobile Station Nederlands Français Handleiding Mobile Station 60653 Inhoudsopgave Pagina Mobile Station Mobile Station 3 Aansluiten 3 Menu, toetsfuncties 4 Taalkeuze 4 Loc invoeren, configureren Rijden, toetsfuncties

Nadere informatie

Het materieel van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Het materieel van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij Het materieel van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij ( VSM ) heeft zich het doel gesteld het spoorweg verleden levend te houden. Daartoe beschikt de VSM over diverse

Nadere informatie

Ik heet u weer van harte welkom bij inmiddels de vijfde aflevering van deze

Ik heet u weer van harte welkom bij inmiddels de vijfde aflevering van deze HUIDER-HISTORIE DEEL 5: Eerste winkeluitbreiding en vernieuwingen (2007). Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, Ik heet u

Nadere informatie

Met de Central Station 3 bevredigt Märklin de meest uiteenlopende behoeften van de modelspoorders. We laten vier voorbeelden zien.

Met de Central Station 3 bevredigt Märklin de meest uiteenlopende behoeften van de modelspoorders. We laten vier voorbeelden zien. CENTRAL STATION 3, DEEL 3 Een stuurapparaat voor alle gevallen Met de Central Station 3 bevredigt Märklin de meest uiteenlopende behoeften van de modelspoorders. We laten vier voorbeelden zien. 16 märklin

Nadere informatie

Ook de beroemde stoomloc 3737 in het Spoorwegmuseum kon ik niet weerstaan om even te beklimmen voor een foto (zomer 1985)

Ook de beroemde stoomloc 3737 in het Spoorwegmuseum kon ik niet weerstaan om even te beklimmen voor een foto (zomer 1985) HUIDER-HISTORIE DEEL 1: Voorgeschiedenis; Ernst als hobbyist tijdens jeugd (1973-1990). Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren,

Nadere informatie

EXCLUSIV 2. De legendarische BR 01 als jubileummodel

EXCLUSIV 2. De legendarische BR 01 als jubileummodel NL Zomernieuws 2010 De legendarische BR 01 als jubileummodel HIGHLIGHTS Vormveranderingen op rookkamerdeur en tender. Bekende museumlocomotief in actuele uitvoering.!(xehhu8 39014 Sneltreinlocomotief met

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 10 november 2015. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 10 november 2015. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - info@huider.nl - www.huider. Beste dames en heren, jongens en meisjes, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: - Ontwikkelingen Huider Modelstad en volgende demo: 14 november - Demo landschapsbouw 28 november - Nederlandse en

Nadere informatie

HIGHLIGHTS. Nu locomotief met nieuwe LED-verlichting. Warmwit frontsein en rode sluitseinen. Frontsein loczijde 2 en 1 digitaal afzonderlijk

HIGHLIGHTS. Nu locomotief met nieuwe LED-verlichting. Warmwit frontsein en rode sluitseinen. Frontsein loczijde 2 en 1 digitaal afzonderlijk Nederlandse Modellen 2010 Nu locomotief met nieuwe LED-verlichting. Warmwit frontsein en rode sluitseinen. Frontsein loczijde 2 en 1 digitaal afzonderlijk uitschakelbaar. Nieuwe airco-unit op het loc-dak.

Nadere informatie

Lezing door Chris Burger (ac.burger@kpnmail.nl) op 20 april 2013 voor HCCM te De Bilt.

Lezing door Chris Burger (ac.burger@kpnmail.nl) op 20 april 2013 voor HCCM te De Bilt. Hoe begin ik als ik een nieuwe modelbaan wil opzetten in Koploper? Hoe moet ik beginnen, waar moet ik aan denken, wat zijn de afwegingen die je moet maken? Voor welke systemen is het programma geschikt?

Nadere informatie

Zomernieuws

Zomernieuws Zomernieuws 2016 NL www.lgb.de 1 Deutsche Bundesbahn (DB) De diesellocs van de serie V 100 werden in de jaren 1950 in eerste instantie als opvolger van de stoomlocseries 64 en 86 ontwikkeld. Ze waren bedoeld

Nadere informatie

Ik heet u van harte welkom bij alweer de vierde aflevering van deze. Begin 2001, slechts vier maanden na de opening van mijn eerste winkel aan de

Ik heet u van harte welkom bij alweer de vierde aflevering van deze. Begin 2001, slechts vier maanden na de opening van mijn eerste winkel aan de HUIDER-HISTORIE DEEL 4: Verhuizing naar Stationsplein en de jaren daarna (2001-2006). Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren,

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Nieuwigheden 2013 Trix. De fascinatie van het origineel.

Nieuwigheden 2013 Trix. De fascinatie van het origineel. NL Nieuwigheden 2013 Trix. De fascinatie van het origineel. Beste Trix-vrienden, 2013 is voor Trix een heel bijzonder jaar, want Een ander highlight wordt gevormd door we laten oude schatten weer herleven.

Nadere informatie

ECoS1 of ECoS2, zoek de verschillen

ECoS1 of ECoS2, zoek de verschillen ECoS1 of ECoS2, zoek de verschillen Nu er een al een tijdje een compleet nieuwe ECoS met kleurenscherm is kan je je afvragen of het nodig en / of nuttig is de oude ECoS van de hand te doen. We gaan niet

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

door Hugo Klein Haneveld Treinen

door Hugo Klein Haneveld Treinen door Hugo Klein Haneveld Treinen Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik modeltreinen heb en ik hou van treinen. Ik wist al veel over treinen maar ik wil er nog meer over weten. Ik vind het zeker

Nadere informatie

en door Martien Beumer (Zijspoor )

en door Martien Beumer (Zijspoor ) en door Martien Beumer (Zijspoor 2009-5) Vandaag op de draaischijf de 64000. De 64000 is een tenderloc met een asindeling 1 c1 h2, 5-assig, met een vermogen van 699 kw. Hij heeft een gewicht van 74,9 ton,

Nadere informatie

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk http://www.edusom.nl Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Les 11. Herhaling Inleiding Deze les is een herhalingsles van de vier gesprekken van les 7 tot en met 10. Wat leert u in deze les? Vragen

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Nieuwigheden 2011. Trix. De fascinatie van het origineel.

Nieuwigheden 2011. Trix. De fascinatie van het origineel. Nieuwigheden 2011 Trix. De fascinatie van het origineel. Beste Trix-vrienden, Met veel plezier bieden we u vandaag onze niet twee, maar drie dagen bij ons op het Trix folder nieuwe modellen 2011 aan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2017 Barendrecht, 16-11-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

20980 Stoomlocomotief Saksische I K

20980 Stoomlocomotief Saksische I K 20980 Stoomlocomotief Saksische I K Stoomlocomotief Saksische I K (nieuwbouw). De nieuwbouwmachine werd op 4 juli 2009 officieel in bedrijf genomen in Radebeul en is sindsdien in dienst bij de Preßnitztalbahn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 van 2016

Nieuwsbrief 5 van 2016 Nieuwsbrief 5 van 2016 Beste modeltreinliefhebber, In onze 2 vorige nieuwsbrieven hebben we de aandacht gevestigd op de door ons gegeven cursussen en workshops, dit willen we nu graag gaan afronden. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

1. Doelstellingen ICT binnen het domein informatie zoeken en verwerken ( leerlijn VSKO)

1. Doelstellingen ICT binnen het domein informatie zoeken en verwerken ( leerlijn VSKO) 12 juni 2007 Een les net voor de vakantie begint EEN IDEE VOOR EEN COMPUTERLES ( 1 lestijd) 4 de, 5 de en 6 de leerjaar VAKANTIE Voor deze les maken we gebruik van : www.nmbs.be www.google.be www.meteofrance.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 RÉTROTRAIN SAINT-GHISLAIN De TSP-boetiek en Rétrotrain zijn open op de eerste zaterdag en de derde dinsdag van de maand VOLGENDE OPENINGEN : - zaterdag 5 januari van 9 tot 12u

Nadere informatie

MINLOCS JAARBOEK 2009

MINLOCS JAARBOEK 2009 MINLOCS JAARBOEK 2009 EVEN EEN VOORWOORDJE Dag beste (minlocs)fan, Sinds dit jaar is minlocs gestart met modeltreinen te bouwen op schaal 1/87, met gevolg is dit nu al een groot succes. Zoals u weet heeft

Nadere informatie

Treinramp. Je koopt wel een ticket. Mensen Wat een drama! De NMBS voor de treinen is wel een Deze keer liep het anders...

Treinramp. Je koopt wel een ticket. Mensen Wat een drama! De NMBS voor de treinen is wel een Deze keer liep het anders... Treinramp Auteur: Jeroen Defauw vervoer waar iedereen mee mag. Je koopt wel een ticket. Mensen Wat een drama! die geen eigen auto hebben, kunnen zo bijna overal naartoe! In België hebben we de bus, de

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

SPOOR 1 DRAAISCHIJF. In Nederlands Model

SPOOR 1 DRAAISCHIJF. In Nederlands Model SPOOR 1 DRAAISCHIJF In Nederlands Model Dit document beschrijft de kronkels voor het ontwerpen en bouwen van een draaischijf voor een Spoor1 Draaischijf met een elektrische besturing. Het document bevat

Nadere informatie

Aansluitende treinen met wachttijd

Aansluitende treinen met wachttijd L 877 GENT-SINT-PIETERS 06:06 2 2605 05:54 ANTWERPEN-CENTRAAL HASSELT L 878 GENT-SINT-PIETERS 07:06 2 2606 06:54 ANTWERPEN-CENTRAAL LEUVEN 2 3305 06:56 BINCHE ANTWERPEN-CENTRAAL 2 9215 07:22 BRUSSEL-ZUID

Nadere informatie

Let s go CS3. In een nieuwe aflevering laten we u zien hoe u locomotieven zonder mfx-decoder in de loclijst opneemt en meervoudige tracties aanlegt.

Let s go CS3. In een nieuwe aflevering laten we u zien hoe u locomotieven zonder mfx-decoder in de loclijst opneemt en meervoudige tracties aanlegt. CENTRAL STATION 3, DEEL 6 Let s go CS3 In een nieuwe aflevering laten we u zien hoe u locomotieven zonder mfx-decoder in de loclijst opneemt en meervoudige tracties aanlegt. Alles onder controle: De CS3

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2016 Barendrecht,21-7-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Central Station 2 CV s: Individuele functies programmeren of aanpassen

Central Station 2 CV s: Individuele functies programmeren of aanpassen Central Station 2 CV s: Individuele functies programmeren of aanpassen 1 Functies programmeren Het Central Station II van Märklin (60213, 60214, 60215) biedt mensen de mogelijkheid CV s van locomotieven

Nadere informatie

NEM connectoren en kabelkleuren

NEM connectoren en kabelkleuren NEM connectoren en kabelkleuren NEM 651 De NEM 651 is voor de kleiner schaal N bedacht. Wegens beperkte ruimte in de N- locomotieven is geen rekening gehouden met de extra functies en een aparte plus spanning.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 van 2016

Nieuwsbrief 6 van 2016 Nieuwsbrief 6 van 2016 Beste modeltreinliefhebber, In deze nieuwsbrief willen wij onze kalender voor het werkjaar 2016-2017 voorstellen. We hebben getracht rekening te houden met al uw opmerkingen en wensen.

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

LEGENDE IN GOUD EXCLUSIEF. Elektrische locomotief serie Ce 6/8 II

LEGENDE IN GOUD EXCLUSIEF. Elektrische locomotief serie Ce 6/8 II LEGENDE IN GOUD EXCLUSIEF Elektrische locomotief serie Ce 6/8 II Fascinatie geboren uit perfectie De producten van Märklin waren en zijn technische hoogstandjes, waarvoor ingenieurs en andere experts de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 RÉTROTRAIN Rétrotrain (voorheen Le musée du rail) is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 9 tot 14 uur. Vrije bezoek. De toegangsprijs bedraagt 2 voor volwassenen en 1 voor

Nadere informatie

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Chartres Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Conferentie van 3 t/m 8 mei 2011 in Chartres Met medewerking van Christine Gruwez, Frans Lutters, Wim Veltman e.a. Waarom

Nadere informatie

Facebook. Artikelnaam Prijs Bestel NU. 330934-actie Wohnhaus mit Terrasse - Actie model / Special offer / Aktion 149.99EUR 85.

Facebook. Artikelnaam Prijs Bestel NU. 330934-actie Wohnhaus mit Terrasse - Actie model / Special offer / Aktion 149.99EUR 85. 1 van 11 11-5-2012 11:54 Facebook In deze nieuwsbrief: - Pola actie deel II - Massoth cursus - Paas aanbieding Pola actie deel II: Artikelmodel+ Artikelnaam Prijs Bestel NU 330934-actie Wohnhaus mit Terrasse

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2018 Barendrecht, 21-2-2018 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 TSP - AGENDA Dinsdag 18 oktober : Retrotrain Saint-Ghislain - opening van de boetiek van 10 tot 12u Alle zondagen van oktober : toeristiche ritten op de Chemin de fer du Bocq.

Nadere informatie

Trix. De fascinatie van het origineel.

Trix. De fascinatie van het origineel. Z O M E R - n i e u w s 2 0 0 8 NL Trix. De fascinatie van het origineel. EXCLUSIV 2/2008 Badense IV h De gecompliceerde Schoonheid. De Grossherzogliche Badische Staatsbahn bestelde in 1915 bij Maffei

Nadere informatie

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Herfstnieuws

Herfstnieuws Herfstnieuws 2018 NL www.lgb.de Sächsische Staatseisenbahn (S.St.E.) 1HKEF8JG 20481 S.St.E. stoomlocomotief VI K Model van een smalspoorstoomloc uit serie VI K van de Sächsische Staatseisenbahn. Natuurgetrouwe

Nadere informatie

Richtlijnen indienen en acceptatie. Modeltreinen

Richtlijnen indienen en acceptatie. Modeltreinen bli ek ei nf Richtlijnen indienen en acceptatie Modeltreinen or ma t ie Premium segment modeltreinen Bij Catawiki veilen we modeltreinen en modelspoorbanen van premium kwaliteit die verzamelwaardig zijn

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

Voorproefje boekwerk TRIX EXPRESS startverpakkingen 1935-1953

Voorproefje boekwerk TRIX EXPRESS startverpakkingen 1935-1953 Bodegraven, 07-06-2005 Beste lezer, Dit voorproefje is zomaar een greep uit het boekwerk. De pagina s geven een klein beeld van wat er in het boekwerk staat en een indruk hoe het boekwerk is ingedeeld.

Nadere informatie

Roco DC-SALE +++ Harlaar Modeltreinen

Roco DC-SALE +++ Harlaar Modeltreinen Harlaar Modeltreinen Roco +++ DC-SALE +++ www.modeltreinen.nl 1 Roco DC-SALE Gelijkstroom (=) Beschikbaarheid onder voorbehoud Update: 27-01-2017 Artikel Prijs Duitsland 63319 DRG BR 16 met Smartrail +

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli

Januari ' Benelux. Juni. Mei. Juli Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Januari '19 2018 Benelux Maandag 1 1 Dinsdag 2 1 2 Woensdag 3 2 1 3 2 Donderdag 4 1 1 3 2 4 1 3 Vrijdag 5 2 2 4 1

Nadere informatie

Nieuwigheden 2014 Trix. De fascinatie van het origineel.

Nieuwigheden 2014 Trix. De fascinatie van het origineel. Nieuwigheden 2014 Trix. De fascinatie van het origineel. NL Beste Trix-vrienden, hartelijk welkom bij de nieuwe modellen voor 2014 van Trix. In het nieuwe jaar verrassen Minitrix en Trix H0 u met spannende

Nadere informatie