Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond"

Transcriptie

1 Navigation1 Navigation2 Binnenafwerkingen Navigation3 Binnenafwerkingen Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

2 Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een schematische weergave van de basisfuncties. Het betreft géén detailengineering. Concrete toepassing van het product kan in het concrete geval verschillen, afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse. Specificaties dienen dan ook te allen tijde te worden aangepast voor het project specifieke werk. De documentatie dient dan ook niet als presentatie voor het werk, noch als verwerkingsvoorschrift. De verwerker/klant is zelfstandig verantwoordelijk voor het bepalen van de geschiktheid van het betreffende product in relatie tot de ondergrond. Aangrenzende werken zijn in de illustraties slechts schematisch weergegeven. De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde als uitgangspunt te worden genomen. De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

3 Inhoud Binnenafwerkingen Een gezond klimaat voor elk interieur 4 De basis begint met Sto Een goed begin is het halve werk 6 Ondergrondvoorbehandelingen van Sto Geef je creativiteit de ruimte 8 Binnenpleisters van Sto De ultieme finishing touch 10 Spuitpleister van Sto Kleurrijk en gezond leven 12 Binnenmuurverven van Sto De robuuste wandbekleding 14 Glasweefsels van Sto De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Inhoud 3

4 Een gezond klimaat voor elk interieur Het grootste gedeelte van ons leven brengen we binnen door. Een gezond binnenklimaat, vrij van schadelijke stoffen, onaangename geuren of schimmels, heeft net zoveel invloed op ons dagelijkse welzijn als bijvoorbeeld een prettige sfeer. Met een assortiment dat bestaat uit duurzame materialen voor wanden en plafonds biedt Sto één van de schoonste productpakketten van de markt. Binnenproducten van Sto voldoen aan de hoogste milieueisen en kregen hier verschillende onderscheidingen voor. De meeste producten zijn TÜVgecertificeerd: het bewijs dat onze producten emissiearm, oplosmiddel- en weekmakervrij zijn. Sommigen hebben daar bovenop een natureplus kenmerk toegekend gekregen. Sto voorziet in diverse oplossingen, voor elk bouwproject of elke esthetische wens. Waarbij creativiteit geen grenzen mag kennen. Of het nu een product betreft voor ondergrondvoorbehandeling, een geschikte binnenpleister of een decoratieve binnenafwerking: het complete binnenassortiment biedt voor elk plan een passende oplossing. Allemaal volgens de uitstekende kwaliteit zoals u die van Sto gewend bent.

5

6 Een goed begin is het halve werk Ondergrondvoorbehandelingen van Sto De beste basis voor prachtige oppervlakken Een goede ondergrondvoorbehandeling is dé basis voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame oppervlakken. Is de ondergrond vochtig, droog of poreus? Dient de hechting versterkt te worden? Of moet de zuigkracht ge reguleerd worden? Volledig glad? Of wilt u oneffenheden uitvlakken? Sto biedt voor elke ondergrond een volledig systeem, van de ondergrondvoorbehandeling tot en met de eindafwerking. Alleen de combinatie tussen nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten biedt zekerheid. Dit zorgt voor een superieure afwerking met duurzame kwaliteit. Milieu vriendelijk en emissiearm, van Sto.. Voor elke ondergrond de passende grondering Ondergronden Gronderingen Beton Kalkverf / -pleister Kalkcementpleister / cementpleister Gasbeton Dispersiemuurverf / organische verf / -pleister Silikaat muur- pleister Cementgebonden spaanplaat Gipskartonplaat StoPrim Plex StoPrim Silikat StoPrim Isol StoPrim Color zeer goed goed beperkt 6 Ondergrondvoorbehandelingen De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

7 Emissionsarm Emissionsarm Emissionsarm De gipsspachtel StoLevell In Fill is geschikt voor minerale en organische ondergronden. Het poederige materiaal kent een hoog standvermogen en kan tweemaal per dag overgezet worden. Daarbij is het makkelijk te schuren. De ondergrondvoorbehandeling in één oogopslag Eigenschappen Oplossing Gronderingen Bindmiddelbasis Kleurbaarheid Hechtingsbevorderend Keurmerk Zuigkrachtregulerend Isolerend Ondergrond verstevigend StoPrim Plex StoPrim Isol Organisch Organisch StoPrim Silikat Silikaat StoPrim Color Organisch Eigenschappen Oplossing Tussenlagen Bindmiddelbasis Kleurbaarheid Gevuld Hechtingsbevorderend Zuigkrachtregulerend Isolerend Vochtwerend StoPrep Isol Q StoPrep In StoPrep Sil StoPrep Vapor Organisch Organisch Silikaat Epoxyhars Eigenschappen Ondergronden Eindafwerkingen Bindmiddelbasis Max. laagdikte Kant-en-klaar Keurmerk Gipskartonplaat Beton Minerale ondergronden StoLevell In SF Organisch 6 mm StoLevell In XXL Organisch 4 mm StoLevell In Fine Organisch 3 mm StoLevell In AS Organisch 2 mm StoLevell In Repair Organisch - StoLevell In Fill Gips 30 mm StoLevell In Z Cement 15 mm StoLevell In Finish Organisch - COT zeer goed goed beperkt De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Ondergrondvoorbehandelingen 7

8 Emissionsarm Emissionsarm Geef je creativiteit de ruimte Binnenpleisters van Sto Geef je wand structuur Véél meer dan de doorsnee wandafwerking die we gewend zijn. De binnenpleisters van Sto maken een individuele en moderne wandafwerking mogelijk met bijna onbeperkte vormgevingsvrijheid. Door de regulering van de luchtvochtigheid hebben deze binnenpleisters een positief effect op het leefklimaat in een ruimte. Duurzaam werk Naast een mooi uiterlijk hechten gebruikers steeds meer waarde aan duurzame producten die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. De binnenpleisters van Sto zijn niet alleen ontzettend veelzijdig, robuust en slagvast, maar ook absoluut veilig voor het milieu. De duurzaamheid van Sto producten wordt bewezen door de onderscheidingen van diverse keurmerken. StoDecosil in uitvoer De binnenpleisters op een rij Producteigenschappen Oplossing Vormgeving Keurmerk Mechanische belastbaarheid Structuur Witgraad StoDecolit Organisch Niet brandbaar Bindmiddelbasis Waterdampdoorlatendheid Brandbaarheid Schimmelwerend Kleurmogelijkheden Spachtelstructuur/ modelleerpleister StoGranit Organisch Natuursteenpleister (1,5 mm) StoDecosil Silikaat Moeilijk ontvlambaar Spachtelstructuur/ modelleerpleister zeer goed goed 8 Binnenpleisters De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

9 StoDecolit: de veelzijdige pleister. Als het op design aankomt, is deze organische sierpleister echt geniaal. Of het nu een spachtel- of modelleerstructuur betreft: deze sierpleister biedt dankzij de uitstekende structureerbaarheid en kleurbaarheid volledig nieuwe vormgevingsmogelijk heden. Oppervlakken van glad tot zeer grof zijn met StoDecolit geen probleem. Experimenteer met speciale verwerkings technieken of combineer StoDecolit met andere Sto-producten en creëer een exclusieve en unieke wand. Creatief met stucwerk Dankzij de verschillende korrelgroottes bieden de binnenpleisters van Sto een breed scala van technieken en vormgevingsopties. Met spachtelstructuur of als modelleerpleister. Glad, ruw of zeer grof. De binnenpleisters van Sto maken elke gewenste uitstraling mogelijk. De diversiteit wordt daarbij versterkt door een grote verscheidenheid aan kleuren. Zo geeft u elke ruimte de sfeer die daarbij past. Elegant, sober of modern: daar waar u dat wenst. Door te combineren met binnenmuurverven of door de toevoeging van speciale additieven zijn de mogelijkheden eindeloos. StoDecolit MP Antico (boven), StoDecolit Effect (midden links), StoDecolit MP (midden rechts), StoGranit (onder) De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Binnenpleisters 9

10 De ultieme finishing touch Spuitpleister van Sto Spack van Sto In een volwaardig binnenassortiment mag een spuitpleister natuurlijk niet ontbreken. Naast de StoLevell In producten ten behoeve van ondergrondvoorbehandelingen en tussenlagen, heeft Sto daarom ook een hoogwaardige spack in het assortiment. StoLevell In Finish is een gebruiksklare spuitpleister waarmee u snel en doeltreffend wanden en plafonds afwerkt. Deze gebruiksvriendelijke spack voldoet aan alle functionele eisen die u aan een spuitpleister mag stellen, zoals schrobvastheid (hardheid), watervastheid en verwerkbaarheid. Natuurlijk voldoet StoLevell In Finish aan COT 83.00*. De eenvoudige verwerking, het hoog vullend ver mogen en het lage verbruik maken dit product tot de ideale spuitpleister voor iedere stukadoor. StoLevell In Finish wordt gekenmerkt door de witgraad en een gelijkmatige structuur. Hier ziet u het resultaat na verspuiting met een middelfijne spuitmond (luchtdruk 2,5 bar). De spuitpleister van Sto Producteigenschappen Oplossing Vormgeving Keurmerk Mechanische belastbaarheid Structuur Bindmiddelbasis Waterdampdoorlatendheid Brandbaarheid Schimmelwerend Kleurmogelijkheden Witgraad StoLevell In Finish zeer goed Organisch Niet brandbaar COT Spack goed 10 Spuitpleisters De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

11 Ervaar het nu zelf! StoLevell In Finish, de hoogwaardige spuitpleister voor het decoratief afwerken van plafonds en wanden. Ook wat betreft het eindresultaat zal StoLevell In Finish niet teleur stellen. Van zichzelf heeft dit product een mooie witgraad. Natuurlijk is StoLevell In Finish ook in kleur verkrijgbaar. Standaard wordt StoLevell In Finish geleverd in 25 kg zak. StoLevell In Finish is direct toe te passen op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals (cellen)beton, cementgebonden mortels en platen, kalkzandsteen, gipsblokken, gipsgebonden mortels en (gipskarton)platen. Kenmerken: Schrobvast Goed overschilderbaar Eenvoudige verwerking Bestand tegen beschadiging van droge lagen, verzeping en roestdoorslag Watervast Hoog vullend- en dekkend vermogen Laag verbruik Voldoet aan COT Uitstekende hechting Prachtig eindresultaat De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Spuitpleisters 11

12 Emissionsarm 1 Emissionsarm Emissionsarm Emissionsarm Emissionsarm Kleurrijk en gezond leven Binnenmuurverven van Sto Het juiste assortiment Kleur is een kwestie van smaak, kwaliteit echter niet. Bij de keuze voor de juiste binnenmuurverf gaat het om véél meer dan alleen die gekleurde wand. Minstens zo belangrijk is het persoonlijk welzijn en een gezonde leefomgeving, een die vrij is van schadelijke stoffen. Het assortiment van Sto omvat een grote selectie innovatieve en milieuvriendelijke muurverven die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en esthetische wensen. Alle binnenmuurverven van Sto zijn gekeurd volgens TÜV en daarom gegarandeerd oplosmiddelen weekmakervrij. Schrobvastklasse (volgens EN 13300) Dekvermogen (volgens EN 13300) Glansgraad (volgens EN 13300) Kleurmogelijkheid Certificering Strijklicht Structuurbehoudend Bestand tegen ontsmettingsmiddelen Geschikt voor voedselbereiding Schimmelwerend Verspuitbaar StoColor Opticryl Matt 1 2 Ultramat StoColor Opticryl Satinmatt 1 2 Satin mat StoColor Select Matt 2 2 Ultramat StoColor Select Satinmatt 2 2 Satin mat StoColor Supermatt 1 2 Ultramat zeer goed goed beperkt 1) Dit product is door een SE -instelling schimmelwerend instelbaar. 12 Binnenmuurverven De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

13 Gezond leven De Sto binnenmuurverven blijven ruimschoots onder de limiet van de VOC-richtlijn. Dit bevestigen wij onze klanten zwart op wit. Elke keer weer, op elk etiket, informatie- of veiligheidsblad. Sto binnenmuurverven staan op deze manier gelijk aan een milieubewuste en gezonde binnenafwerking. Het resultaat: perfect afgewerkte wanden en optimale oplossingen voor mens en milieu. En dat is helemaal volgens het principe van Sto. De acrylaatmuurverf StoColor Opticryl Matt/Satinmatt is makkelijk te reinigen en zeer geschikt op structuurondergronden en glasweefselbehang. Deze matte of zijdematte muurverf is verkrijgbaar in bijna alle kleuren en is daarmee een prettige allroundverf. De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Binnenmuurverven 13

14 De robuuste wandbekleding Glasweefsels van Sto De glasweefsels van Sto zijn zeer veelzijdig en kunnen in alle soorten ruimten toegepast worden. De glasweefsels laten zich probleemloos overschilderen, meerdere malen. Daarbij zijn deze systemen uiterst duurzaam en, mits voorzien van de juiste eindafwerking, ook bijzonder geschikt voor projecten waar extreem hoge eisen gesteld worden. Bijvoorbeeld wanneer hoge eisen worden gesteld aan desinfectie, zoals gezondheidsinstellingen. En wanneer een robuuste afwerking gewenst is, zoals in een school of een kinderdagverblijf, bieden de glasweefsels van Sto uitkomst. De glasweefsels zijn zeer gebruiksvriendelijk en kennen een eenvoudige verwerking. Zo is StoTex bijvoorbeeld met de Aqua-Quick-Technologie verkrijgbaar, waarbij een benodigde hoeveelheid lijm al op het weefsel is aangebracht die door de toevoeging van water geactiveerd wordt. De glasweefsels van Sto op een rij Producteigenschappen Oplossing Design Type Keurmerk Behangmachine geschikt Aqua-Quick- Technologie Gepigmenteerd Scheuroverbruggend Mechanisch belastbaar Design/ structuren StoTap Pro Glasvlies of cellulosevlies N.v.t. StoTex Select Glasdecoweefsel 3 zeer goed goed 14 Glasweefsels De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden.

15 StoTex Select 205 StoTex Select 210 StoTex Select 220 Systeembeschrijving StoTex Select 205, 210, 220 (in varianten S/P/A) Voorbehandeling Verlijming Glasweefsel Standaard Afhankelijk van type ondergrond Robuust StoTex Coll* (*met uitzondering van A-variant) StoTex Select 205 / 210 / 220 (in de varianten S/P/A) S P A Standaard Een op schadelijke stoffen getest standaard glasweefselbehang met klassieke structuur Gepigmenteerd Een op schadelijke stoffen getest glasweefselbehang met klassieke structuur, wit gepigmenteerd Aqua Een op schadelijke stoffen getest glasweefselbehang met klassieke structuur voorzien van een met water activeerbare lijmlaag, wit gepigmenteerd Eindafwerking StoColor Select Matt StoColor Select Satinmatt StoColor Opticryl Matt StoColor Opticryl Satinmatt StoColor Supermatt De technische productspecificatie en productinformatie in de technische informatiebladen, systeembeschrijvingen/adviezen, dient te allen tijde nagekomen te worden. Glasweefsels 15

16 Sto Isoned bv Postbus 6400 NL-4000 HK Tiel Telefoon Telefax Art.-Nr. Rev.-Nr. 02/12.13 Printed in the Netherlands

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven Sto Isoned bv I Interieur Sto binnenmuurverven Sto binnenmuurverven Deze brochure geeft u een overzicht van ons aanbod op het gebied van binnenmuurverven: Van traditionele dispersiemuurverven en latexmuurverven,

Nadere informatie

Sto Isoned bv Gevels. Decoratieve binnenafwerkingen

Sto Isoned bv Gevels. Decoratieve binnenafwerkingen Sto Isoned bv Gevels Decoratieve binnenafwerkingen Sto binnenafwerkingen Iedere afwerking is zo goed als de ondergrond waarop hij aangebracht wordt, dat weet iedereen. Daarom biedt Sto Isoned passende

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoTap Pro 100 P

Technisch informatieblad StoTap Pro 100 P Op schadelijke stoffen getest glasvliesbehang, wit gepigmenteerd Kenmerk Toepassing binnen voor renovatie (scheuroverbrugging), sanering (ondergrondoverlaging) en decoratieve afwerking van gladde wanden

Nadere informatie

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Het strakke stucwerk uiterlijk zoals u dat van Sto gewend bent, maar dan met een 100% minerale

Nadere informatie

Akoestiek Akoestische systemen. StoSilent Direct Climasan Verwerkingsrichtlijnen

Akoestiek Akoestische systemen. StoSilent Direct Climasan Verwerkingsrichtlijnen Akoestiek Akoestische systemen StoSilent Direct Climasan Verwerkingsrichtlijnen Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoTap Pro 100 S

Technisch informatieblad StoTap Pro 100 S Op schadelijke stoffen getest glasvliesbehang in naturel wit Kenmerk Toepassing binnen voor renovatie (scheuroverbrugging), sanering (ondergrondoverlaging) en decoratieve afwerking van wand en plafond

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoTex Select A

Technisch informatieblad StoTex Select A Op schadelijke stoffen getest glasweefselbehang, wit gepigmenteerd met een met water activeerbare lijmlaag Kenmerk Toepassing binnen door rationele verwerking bijzonder geschikt voor grote oppervlakken

Nadere informatie

Gevels StoMiral Base Traditioneel stucwerk. StoMiral Base Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk

Gevels StoMiral Base Traditioneel stucwerk. StoMiral Base Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Gevels Base Traditioneel stucwerk Base Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Traditioneel stucwerk? Ook dán is Sto uw partner. Een sierplint, een aanbouw of klein geveldeel zoals

Nadere informatie

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor GULLSPACK OVER GULLSPACK Gullspack levert verschillende dunpleisters voor stukadoors. Alle Gullspack producten zijn kalk-, oplosmiddel

Nadere informatie

Technisch merkblad StoColor Calcetura

Technisch merkblad StoColor Calcetura Tegen schadelijke stoffen geteste kalkverf, schrobvastklasse 3 volgens EN 13300 Karakteristiek Toepassing Eigenschappen binnen minerale muurverf op kalkbasis bijzonder geschikt voor het overschilderen

Nadere informatie

Binnenafwerkingen Binnenmuurverven. Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond.

Binnenafwerkingen Binnenmuurverven. Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond. Binnenafwerkingen Binnenmuurverven Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond. Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoTex Classic P

Technisch informatieblad StoTex Classic P Op schadelijke stoffen getest glasweefselbehang met klassieke structuur, wit gepigmenteerd Kenmerk Toepassing binnen decoratief en functioneel geschikt voor bijv. hotels, restaurants, ziekenhuizen, artspraktijken,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoTex Classic S

Technisch informatieblad StoTex Classic S Op schadelijke stoffen getest glasweefselbehang met klassieke structuur, naturel wit Kenmerk Toepassing binnen decoratief en functioneel geschikt voor bijv. hotels, restaurants, ziekenhuizen, artspraktijken,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSil Struktur Fine

Technisch informatieblad StoSil Struktur Fine Op schadelijke stoffen geteste, structureerbare, stompmatte silicaat binnenmuurverf Kenmerk Toepassing binnen voor decoratieve structuurafwerkingen op wand en plafond speciaal voor gevoelige locaties,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoLook Diamant

Technisch informatieblad StoLook Diamant Transparante dispersieafwerking met fijne effectpigmenten, schrobvast klasse 2 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen voor decoratieve afwerkingen op bestaande lagen Eigenschappen Schrobvast klasse

Nadere informatie

Kaleien Productoverzicht. Gevels Gevelcoatings

Kaleien Productoverzicht. Gevels Gevelcoatings Kaleien Productoverzicht Gevels Gevelcoatings Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een schematische

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSilent Sil AP

Technisch informatieblad StoSilent Sil AP Meerlaags silicaat akoestische pleister Kenmerk Toepassing binnen voor plafonds en hoog gelegen delen van muren Eigenschappen geluid doorlatende decoratieve afwerking moeilijk ontvlambaar Brandgedrag (klasse)

Nadere informatie

Technisch merkblad StoColor Rapid Ultramatt

Technisch merkblad StoColor Rapid Ultramatt Tegen schadelijke stoffen geteste, hoogdekkende, ultramatte dispersieverf, schrobvastklasse 2 en dekkingsklasse 1 volgens EN 13300. Karakteristiek Toepassing Eigenschappen binnen als ultramatte één-laags

Nadere informatie

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters MET HOEKA

Nadere informatie

Technisch merkblad StoColor Isol W

Technisch merkblad StoColor Isol W Watergedragen, isolerende renovatieverf, schrobvastklasse 1 volgens EN 13300 Karakteristiek Toepassing Eigenschappen binnen in te zetten op problematische ondergronden, b.v. met nicotine, roet en watervlekken

Nadere informatie

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE SAMEN STERK VOOR SUPER STRAK WERK Strakke wandafwerking is de trend. Dit vergt vakmanschap van de stukadoor en producten die daar op aansluiten.

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSilent Miral AP

Technisch informatieblad StoSilent Miral AP Minerale akoestische spuitpleister Kenmerk Toepassing binnen voor plafonds en hoog gelegen delen van muren Eigenschappen niet brandbaar Brandgedrag (klasse) conform EN 13501-1: A2-s1, d0 geluid doorlatende

Nadere informatie

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Thermische isolatie, afgewerkt met keramische steenstrips De combinatie van

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

Gevels Buitenmuurverven. Sto buitenmuurverven

Gevels Buitenmuurverven. Sto buitenmuurverven Gevels Buitenmuurverven Sto buitenmuurverven Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een schematische weergave

Nadere informatie

Gevel Gevelbekleding Natuursteen. Natural Stone Tiles Gevels isoleren en vormgeven met natuursteen

Gevel Gevelbekleding Natuursteen. Natural Stone Tiles Gevels isoleren en vormgeven met natuursteen Gevel Gevelbekleding Natuursteen Natural Stone Tiles Gevels isoleren en vormgeven met natuursteen Ons natuursteen Kalksteen, gewonnen en bewerkt in de steengroeven van Sto in Duitsland. Details, illustraties,

Nadere informatie

Sto Isoned bv Interieur. Sto akoestiek

Sto Isoned bv Interieur. Sto akoestiek Sto Isoned bv Interieur Sto akoestiek StoSilent Panel Deze brochure geeft u een overzicht van ons assortiment op het gebied van akoestische plafondsystemen. Hieronder behandelen we als eerste het StoSilent

Nadere informatie

Plastic emmers (met handgreep) van 18 kg.

Plastic emmers (met handgreep) van 18 kg. Kenmerkenblad 8877 OMSCHRIJVING GEBRUIKSDOEL VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUREN EN GLANS Gebruiksklare sierpleister op basis van kunstharsdispersie voor binnen en beschut buitenwerk. Het decoratief afwerken

Nadere informatie

HOEKA SPUITPLEISTERS

HOEKA SPUITPLEISTERS HOEKA SPUITPLEISTERS Relius is een onderneming met een rijke historie en ervaring in de ontwikkeling van kwaliteitsproducten op het gebied van wand- en plafondafwerking. Relius voldoet aan alle voorwaarden

Nadere informatie

Wand- en plafondafwerking Hoogwaardig multifunctioneel spuitpleistersysteem

Wand- en plafondafwerking Hoogwaardig multifunctioneel spuitpleistersysteem OMSCHRIJVING OPMERKING Het Brander Crystal-spuitpleistersysteem is een systeem voor het doeltreffend en economisch repareren, egaliseren en afwerken van vlakke, gladde ondergronden binnen. Het systeem

Nadere informatie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie OVER VAN BUUREN VERF Van Buuren Verf levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. Moderne verf met gevoel voor traditie. In samenwerking

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking Watergedragen muurverfsystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking Watergedragen muurverfsystemen OMSCHRIJVING OPMERKING Brander watergedragen muurverfsystemen kunnen, afhankelijk van het type muurverf, gekozen worden om technische of esthetische redenen. Toepassing kan plaatsvinden op cement- en/of

Nadere informatie

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma 7 plamuren voor professionelen Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma Meer dan 50 jaar topkwaliteit uit Zweden Breplasta - Een premium merk met Traditie Swedish Quality Since the 1950 s Wist u

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen OMSCHRIJVING Brander sierpleisters zijn bedoeld om vlakke ondergronden op een decoratieve wijze te beschermen en te verfraaien. De sierpleistersystemen zijn, afhankelijk van het type sierpleister, buiten

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Muurglad Voor het glad maken van beschadigde en gestructureerde muren. Ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. In twee stappen naar een gladde muur Voor het gladmaken van: -Muren met

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Basic

Technisch informatieblad StoColor Basic Op schadelijke stoffen geteste, ultramatte dispersie binnenmuurverf, schrobvast klasse 3 en dekvermogen klasse 2 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen voor wand en plafond Eigenschappen oplosmiddel-

Nadere informatie

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t Nespri-Technologie DE UNIEKE NESPRI-TEC TECHNOLOGIE BREIDT ZICH VERDER UIT Het in 2004 ontwikkelde Nespri-TEC systeem heeft zich in al die jaren bewezen en een belangrijke plaats verworven in de Nederlandse

Nadere informatie

Muurverfsysteem voor binnen 4970 wand- en plafondafwerking. Muurverf Eigenschappen Schrobvastheid

Muurverfsysteem voor binnen 4970 wand- en plafondafwerking. Muurverf Eigenschappen Schrobvastheid OMSCHRIJVING Watergedragen muurverfsysteem voor de afwerking van wanden en plafonds binnen. De in dit systeemblad genoemde muurverven onderscheiden zich in glansgraad, eigenschappen en schrobvastheid.

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoCalce Veneziano

Technisch informatieblad StoCalce Veneziano Ecologisch decoratieve, pasteuze, minerale gladpleister op kalkbasis Kenmerk Toepassing binnen decoratieve egalisatie voor vlakke ondergronden voor het maken van edele wanden en plafonds niet geschikt

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoCalce Marmorino

Technisch informatieblad StoCalce Marmorino Ecologische minerale decoratieve spachtel op kalkbasis Kenmerk Toepassing binnen als dunlaagse decoratieve pleister op vlakke ondergronden voor het maken van decoratieve wanden en plafonds niet geschikt

Nadere informatie

Technisch merkblad StoColor Climasan

Technisch merkblad StoColor Climasan Schadelijke stoffen en geurafbrekende binnenverf met fotokatalytische werking. schrobvastklasse 2 volgens EN 13300 Karakteristiek Toepassing Eigenschappen binnen actieve verflaag voor wand en plafond die

Nadere informatie

Onbeperkte toepassingsmogelijkheden

Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Gebruik»modern walls by vitrulan magnet«voor presentatie, informatie, werk- of speelvlak. In het architectenbureau: Bouwkundige tekeningen overzichtelijk op de wand.

Nadere informatie

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen en Sto Inleiding: Vloerafwerkingen We zien steeds vaker dat de schilder, naast traditioneel schilderwerk ook regelmatig de vraag

Nadere informatie

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevels Gevelisolatiesystemen Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn louter bedoeld als algemene omschrijvingen

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSilent Prim

Technisch informatieblad StoSilent Prim Watergedragen grondering Kenmerk Toepassing binnen speciale grondering voor onder akoestische systemen Eigenschappen zuigkrachtregulerend hechtingbevorderend oppervlakte verstevigend Bijzonderheden/opmerkingen

Nadere informatie

PRIMERS MUURVERVEN FINO WALLPRIMER ED FINO PRIM. FINORON transparant. FINORON wit FINO BR FILLER FINO MAT S.O. DECOR

PRIMERS MUURVERVEN FINO WALLPRIMER ED FINO PRIM. FINORON transparant. FINORON wit FINO BR FILLER FINO MAT S.O. DECOR PRIMERS FINO WALLPRIMER ED Een technisch hoogwaardige, goed dekkende primer die de verschillen in zuigkracht 1 L 8,41 14,55 neutraliseert. Beperkt het indringen van het afwerksysteem in de ondergrond.

Nadere informatie

Wand- en plafondafwerking 4934 Systeem met spuitpleisterafwerking

Wand- en plafondafwerking 4934 Systeem met spuitpleisterafwerking Brander Afbouwprodukten 1/ 5 april 2004 OMSCHRIJVING ALGEMENE ASPECTEN Branderspack S is een spuitpleister voor het doeltreffend en economisch afwerken van vlakke, gladde ondergronden binnen. De spuitpleister

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking 4941 Watergedragen muurverfsystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking 4941 Watergedragen muurverfsystemen Brander Afbouwprodukten 1/6 november 1998 OMSCHRIJVING ALGEMENE ASPECTEN Brander watergedragen muurverfsystemen kunnen, afhankelijk van het type muurverf, gekozen worden om technische of esthetische redenen.

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Afwerking van Rigips gipskartonplaat

Afwerking van Rigips gipskartonplaat Infoblad 1080 Afwerking van Rigips gipskartonplaat Behandeling van Gyproc gipskartonplaat met gladde en gestructureerde muurverf Gyproc is een gipskartonplaat die wordt geleverd door Gyproc te Vianen.

Nadere informatie

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Navigation1 Gevels Gevelbekleding Navigation2 Sto-Ecoshapes Navigation3 Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Lotusan G

Technisch informatieblad StoColor Lotusan G Gevelverf met Lotus-Effect -technologie en optimale filmconservering tegen algen en schimmels Kenmerk Toepassing Eigenschappen Optiek buiten voor een afwerking met een gereduceerde aanhechting van vervuiling

Nadere informatie

Kenmerkenblad. Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1.

Kenmerkenblad. Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. OMSCHRIJVING Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. GEBRUIKSDOEL Het decoratief afwerken van gevels, wanden en plafonds in de

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSilent Fleece

Technisch informatieblad StoSilent Fleece Niet brandbaar glasvlies als drager voor akoestische afwerkingen Kenmerk Toepassing binnen als drager voor akoestische afwerking StoSilent Decor Eigenschappen mechanisch belastbaar scheuroverbruggend (krimp-

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG VOLMAAKTE KLANK AKOESTIEK ONTMOET BEHANG HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS 2 WANDBEKLEDING OP DE ACHTERGROND: SYSTEXX ACTIVE ACOUSTIC 233 AKOESTIEK: DE WETENSCHAP VAN HET GELUID IDEALE

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Sil In

Technisch informatieblad StoColor Sil In Op schadelijke stoffen geteste, stompmatte binnensilicaatverf, schrobvastklasse 2 en dekvermogen 1 volgens EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen voor oppervlakken met een mineraal karakter op wand en plafond

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Isol W

Technisch informatieblad StoColor Isol W Watergedragen isolatie- en renovatieverf, schrobvast klasse 1 en dekvermogen klasse 2 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen voor wand en plafond voor problematische ondergronden, bijv. met nicotine-,

Nadere informatie

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten Natuurlijk, functioneel en gezond Brillux silicaatproducten Een ecologische grondslag Silicaat in de 21e eeuw In tijden waarin het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbewustzijn steeds groter wordt,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Select Matt

Technisch informatieblad StoColor Select Matt Op schadelijke stoffen geteste, matte latex binnenmuurverf, schrobvast klasse 2 en dekvermogen klasse 2 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen structuurbehoudende en slijtvaste, matte lagen voor wand

Nadere informatie

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel.

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. vliesfaser VKFES-FLYVF-VF-SF-A4-NL02.indd 2 19.05.2005 9:48:05 Uhr ERFURT-Vliesfaser behang 100% kwaliteit voor veeleisende

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Opticryl Matt

Technisch informatieblad StoColor Opticryl Matt Op schadelijke stoffen geteste, ultramatte acrylaat binnenmuurverf, schrobvastklasse 1 en dekvermogen klasse 2 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing Eigenschappen binnen voor structuurhoudende en behangklare

Nadere informatie

ProGold Glasweefsel. Hoogwaardig, decoratief Glasweefsel, waarop diverse Sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. OMSCHRIJVING

ProGold Glasweefsel. Hoogwaardig, decoratief Glasweefsel, waarop diverse Sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. OMSCHRIJVING OMSCHRIJVING Hoogwaardig, decoratief Glasweefsel, waarop diverse Sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. GEBRUIKSDOEL Het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen,

Nadere informatie

Branderputz 1 mm, 1,5 mm en 2 mm

Branderputz 1 mm, 1,5 mm en 2 mm OMSCHRIJVING Hoogwaardige stootvaste sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. GEBRUIKSDOEL Het decoratief afwerken van gevels, wanden en plafonds

Nadere informatie

Wand- en plafondafwerking Multifunctioneel sierpleistersysteem

Wand- en plafondafwerking Multifunctioneel sierpleistersysteem OMSCHRIJVING ALGEMENE ASPECTEN Branderbriljant is een multifunctioneel sierpleistersysteem, bedoeld om vlakke, gladde ondergronden te repareren, te egaliseren en op een industriële wijze decoratief af

Nadere informatie

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Schnell Sicher Produktiv Herbol biedt een praktisch assortiment met kwalitatief goede producten en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Silent

Technisch informatieblad StoColor Silent Organische geluid doorlatende renovatieverf Kenmerk Toepassing binnen voor geschikte Sto akoestische systemen renovatieverf met open poriën voor akoestische- en soortgelijke systemen die een watergedragen

Nadere informatie

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Navigation1 Gevel Gevelbekleding Navigation2 Sto-Ecoshapes Navigation3 Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Prefab stucvormen Sto-Ecoshapes zijn prefab stucvormen op basis van minerale

Nadere informatie

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX Comfort

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX Comfort TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX Comfort Innovatief glasweefsel voor wanden en plafonds Eigenschappen SYSTEXX Comfort wandbekleding is zowel gepigmenteerd als niet-gepigmenteerd en in klassieke, mooie

Nadere informatie

Technische fiche StoMiral Base 273

Technische fiche StoMiral Base 273 Lichtgewicht cementering conform EN 998-1, op kalk-cementbasis, met organische en minerale lichtgewicht toeslagstof Kenmerk Toepassing Eigenschappen buiten en binnen als lichte en spanningsarme cementering

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoDecosil MP

Technisch informatieblad StoDecosil MP Silicaat sierpleister als modelleerpleister Kenmerk Toepassing binnen voor wand en plafond voor oppervlakken met een mineraal karakter speciaal voor gevoelige locaties, bijv. kinderopvang, ziekenhuis etc.

Nadere informatie

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS HAPTONOMIE: DE LEER VAN DE TASTZIN VOELBARE ELEGANTIE De menselijke tastzin is uitermate gevoelig, de huid is ons

Nadere informatie

SCHÖNOX BM-familie NIEUW. »Als u iets doet, doet u het graag goed.« »Wij ook.«

SCHÖNOX BM-familie NIEUW. »Als u iets doet, doet u het graag goed.« »Wij ook.« SCHÖNOX BM-familie NIEUW»Als u iets doet, doet u het graag goed.wij ook.«www.schoenox.nl Altijd zeker van een goed resultaat Wij stellen de speciale uitvlakmortels uit de SCHÖNOX BM-familie aan u voor

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoLevell In XXL

Technisch informatieblad StoLevell In XXL Op schadelijke stoffen geteste organische spuiten handpleister, vullend Kenmerk Toepassing binnen op minerale en organische ondergronden voor het bereiken van oppervlaktekwaliteiten Q3 en Q4 als egalisatiepleister

Nadere informatie

Wand- en plafondafwerking Multifunctioneel sierpleistersysteem

Wand- en plafondafwerking Multifunctioneel sierpleistersysteem OMSCHRIJVING OPMERKING Brander Briljant is een multifunctioneel sierpleistersysteem, bedoeld om vlakke, gladde ondergronden te repareren, te egaliseren en op een industriële wijze decoratief af te werken.

Nadere informatie

it. stopt wachttijden op de bouwplaats

it. stopt wachttijden op de bouwplaats it. stopt wachttijden op de bouwplaats pleister- generatie met gecontroleerde doorhardingstijden Wachttijden op de bouwplaats? it. stopt wachttijden op de bouwplaats. pleistergeneratie met gecontroleerde

Nadere informatie

Kenmerkenblad ProGold Glasweefsel

Kenmerkenblad ProGold Glasweefsel ProGold. Werkt perfect. Altijd. Omschrijving Gebruiksdoel Hoogwaardige, decoratieve glasweefsel, waarop diverse Sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. Het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen,

Nadere informatie

CapaCoustic Structure

CapaCoustic Structure Technisch informatieblad nr. 035 CapaCoustic Structure Naadloos plafondsysteem met als afwerking een spuitpleister met openstructuur. Materiaal Omschrijving Omschrijving van het systeem CapaCoustic Structure

Nadere informatie

Brander Tango Sierpleister met een superieure souplesse Nieuwe stappen: Brander blijft in beweging

Brander Tango Sierpleister met een superieure souplesse Nieuwe stappen: Brander blijft in beweging SIERPLEISTER Sierpleister met een superieure souplesse Nieuwe stappen: Brander blijft in beweging 15690 Brander TB. Tango XS-XL.indd 1 14-04-11 16:03 Een vernieuwend concept Met Tango blijft Brander vernieuwen

Nadere informatie

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk ProGold vulmiddelen De andere helft van uw werk Getest en heel erg goed bevonden Vakmanschap en goed materiaal: dat levert topkwaliteit op. Het eerste is uw specialisme, het tweede de onze. ProGold ontwikkelde

Nadere informatie

iqolor INTELLIGENT COLOR Slimme gevelverven van Sto

iqolor INTELLIGENT COLOR Slimme gevelverven van Sto iqolor INTELLIGENT COLOR Slimme gevelverven van Sto Details, illustraties, algemene technische inforie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een scheische

Nadere informatie

Egaliseren van minerale ondergronden binnen

Egaliseren van minerale ondergronden binnen OMSCHRIJVING Minerale ondergronden die afgewerkt worden met behang, verf of sierpleister moeten aan een bepaalde glad- en vlakheidseis voldoen. Naarmate het gekozen afwerkingssysteem gladder en glanzender

Nadere informatie

Capadecor Effekt. Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten.

Capadecor Effekt. Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten. Capadecor Effekt Effectpigmenten en -afwerkingen voor unieke resultaten. CapaGold: zijdeglanzende effectafwerking met goudeffect. Met creativiteit unieke afwerkingen toveren. Wie een echt pure, heldere

Nadere informatie

Binnenafwerkingen Binnenmuurverven. Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond.

Binnenafwerkingen Binnenmuurverven. Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond. Binnenafwerkingen Binnenmuurverven Sto binnenmuurverven Alles voor een perfecte wand en/of plafond. Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn sles algemene

Nadere informatie

Heeft u enig idee hoe

Heeft u enig idee hoe Heeft u enig idee hoe modern walls by vitrulan eruit ziet? NL/VIT/4/281204/1 NL/VIT/4/281204/2 AAls wanden worden vergeleken met schildersdoek, en wij de kunstenaars zijn die ze beschilderen en ophangen

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds

Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds 09/2007 Finishers Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds Knauf, uw partner in afbouw Knauf is een producent voor innoverende afbouwmaterialen, systemen en gereedschap die

Nadere informatie

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System Decoratieve afwerking met decochips, schrobvastheid klasse 1, voor binnen Systemeigenschappen Decoratieve en slijtvaste afwerking met decochips. Het systeem bestaat

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColor Sil In

Technisch informatieblad StoColor Sil In Op schadelijke stoffen geteste, conserveringsmiddelvrije, ultramatte, silicaat binnenmuurverf, schrobvast klase 2 en dekvermogen klase 1 conform EN 13300 Kenmerk Toepassing binnen voor oppervlakken met

Nadere informatie

Exclusieve verven, lakken en pleisters.

Exclusieve verven, lakken en pleisters. Exclusieve verven, lakken en pleisters www.dslcoatings.nl OVER DSL COATINGS DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren

Nadere informatie

MUURVERF. Perfect dekkende, rol- en verspuitbare, matte muurverven. Professionals werken met

MUURVERF. Perfect dekkende, rol- en verspuitbare, matte muurverven. Professionals werken met MUURVERF Perfect dekkende, rol- en verspuitbare, matte muurverven Professionals werken met MUURVERF Perfect dekkende, rol- en verspuitbare, matte muurverven MET HOEKA MUURVERVEN IS IEDERE ONDERGROND SNEL

Nadere informatie

Relius is een onderneming met een rijke. historie en ervaring in de ontwikkeling van. kwaliteitsproducten op het gebied van

Relius is een onderneming met een rijke. historie en ervaring in de ontwikkeling van. kwaliteitsproducten op het gebied van HOEKA SIERPLEISTERS Relius is een onderneming met een rijke historie en ervaring in de ontwikkeling van kwaliteitsproducten op het gebied van wand- en plafondafwerking. Relius voldoet aan alle voorwaarden

Nadere informatie

Het wauw-effect Voor de perfecte wand

Het wauw-effect Voor de perfecte wand Het wauw-effect Voor de perfecte wand Wie met Sto interieurverven werkt, kent het: het wauw-effect. En dat slaat op veel meer dan alleen maar kleurrijke muren. Het slaat ook op innovatieve producten met

Nadere informatie

Gevel Buitengevelisolatie StoTherm Wood. StoTherm Wood Energie besparen in harmonie met de natuur

Gevel Buitengevelisolatie StoTherm Wood. StoTherm Wood Energie besparen in harmonie met de natuur Gevel Buitengevelisolatie StoTherm Wood StoTherm Wood Energie besparen in harmonie met de natuur Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene

Nadere informatie

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 Innovatief vlies voor wanden en plafonds Eigenschappen / Toepassingsgebieden SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 is een vlies op cellulosebasis, dat op grond

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoCryl V 400

Technisch informatieblad StoCryl V 400 Afwerking, lazuureffect, mat Kenmerk Toepassing als starre afwerking voor de bescherming en het kleuren van betonnen draagconstructies Eigenschappen voorkomt het binnendringen van water en in water opgeloste

Nadere informatie

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR NIEUWBOUW, ONDERHOUD EN RENOVATIE BINNEN Als professionele schilder bent u trots op het vakwerk dat u PROJECT MAT UNIMAT SOLODEK MAT VOOR ELKE SITUATIE

Nadere informatie

Cementgebonden pleisters een compleet assortiment voor een perfect resultaat

Cementgebonden pleisters een compleet assortiment voor een perfect resultaat Cementgebonden pleisters Cementgebonden pleisters een compleet assortiment voor een perfect resultaat Cementgebonden pleisters van Knauf Volledige ondersteuning met garantie De beste kwaliteit Geen risico

Nadere informatie