LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2013 juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2013 juni 2013"

Transcriptie

1 LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2013 juni 2013 Beste leden, De verlofperiode komt eraan, we nemen het even wat rustiger, maar bieden u toch enkele activiteiten aan: - elke donderdagavond in juli en augustus, vanaf 20 uur: petanque op het terrein in de Berkenlaan (bij de tennispleinen) - de gezinssportfederatie houdt zijn jaarlijkse wandel- en fietsrally in Ieper (elke dag van 1 juli t.e.m. 30 september, zie flyer) - zaterdag 6 juli: stedelijke 11-juliviering in de Brielpoort, met optreden van Guido Belcanto. Naast verschillende andere verenigingen heeft onze afdeling er een hot-dogstand. - zondag 7 juli: feest in het bos in Het Leen te Eeklo. - donderdag 18 juli: kaart- en teerlingclub Sint-Hubert nodigt uit (10-jarig bestaan, zie verder) - voor tal van activiteiten in deze zomerperiode kunt u korting krijgen met uw spaarkaart (zie aankondigingen in De Bond), of gratis toegang (zoals bv. festival Ten Vrede 2013 op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september te Diksmuide). Na de verlofperiode starten we terug met onze gezinspicknick en fietstocht (8 september), waarvoor u hierbij de inschrijvingsstrook vindt. Verder mag u reeds noteren: - nieuwe reeks watergewenning voor baby s: 5 zaterdagen, 28 september, 5, 12, 19 en 26 oktober GOSA-herfstontmoeting: vrijdag 27 september Geniet van de zomer!

2 Provinciaal domein Het Leen Speel er op bos! zondag 7 juli uur

3 Feest in het bos! Beleef Het Leen met je hele gezin 12 tot 13uur: Picknick met KUBB en knotsgekke verhalenverteller 13 tot 18uur: Survival in het bos Spannende bosspelen Blotevoetenpad maken Natuurkunst knutselen Kabouterzoektocht voor de allerkleinsten En nog veel meer! Waar: provinciaal domein Het Leen, Gentsesteenweg 80, 9900 Eeklo Breng voor de picknick zelf je picknickmand mee, er is een cafetaria vlakbij. Deelname is gratis, een plannetje met overzicht van de activiteiten en deelnameformulier voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen voor 1 euro. Meer info:

4 Jaarlijkse Gezinspicknick & fietstocht met enkele tussenstops zondag 8 september 2013 We zorgen terug voor een mooie tocht van ongeveer vijftig km. We starten om 10 uur, aan het sportcomplex Palaestra, met een tasje koffie, een chocodrankje of een fruitsapje. We rijden aan een rustig tempo, zodat jong en oud zeker meekan! En mocht het voor sommigen toch wat lastig worden: er is een volgwagen, zodat je de rest of een deel van de tocht met de wagen mee kunt. Bij de eerste tussenstop is er tijd voor een aperitief, bij de tweede halte wordt heerlijke soep geserveerd. Bij de derde stop gaan we uitgebreid picknicken: wij zorgen voor frans brood met een uitgebreide keuze beleg en als drank: koffie, thee, chocomelk of frisdrank. Bij een vierde stop volgt nog een dessert. We zijn terug in Deinze tussen en uur. Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Om alles vlot te kunnen laten verlopen stellen we een maximum van 150 deelnemers. De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 1 september (binnenbrengen op het secretariaat met bijgevoegde inschrijvingsstrook of via fax of ). Prijs: voor bondsleden: 6,00 per persoon 4,00 per persoon voor kinderen - 12 jaar met een maximum van 20,00 per gezin voor niet-leden: 8,00 per persoon 5,00 per persoon voor kinderen - 12 jaar met een maximum van 24,00 per gezin In deze prijs is zowel een verzekering, als koffie, aperitief, soep, uitgebreide pick-nick en dessert inbegrepen. Zorg dat je erbij bent! Schrijf tijdig in!

5 I N S C H R I J V I N G S S T R O O K Familie:... Adres: Lidnummer: Gezinspicknick & fietstocht: zondag 8 sept Ons gezin zal met... personen deelnemen (namen & geboortedata vermelden): volwassenen: kinderen jonger dan 12 jaar: deelnameprijs: leden: 6,00 /persoon x... =... 4,00 /kind j. x... =... (maximum gezinsprijs leden: 20,00) niet-leden: 8,00 /pers. x... =... 5,00 /kind j. x... =... (maximum gezinsprijs niet-leden: 24,00) o betaalt hierbij... o betaalt via bankoverschrijving: van Gezinsbond Petegem Inschrijvingsstrook bezorgen op het secretariaat (post, fax, ) Kouterlosstraat Deinze, fax 09/ , info@careel.be MEDEWERKERS GEZOCHT Voor de actie TRUCKFUN van zaterdag 5 oktober 2013 worden nog medewerkers gezocht om in de voormiddag het terrein klaar te maken en in de namiddag om hulp bij in- en uitstappen van de vrachtwagens, verkoop van drank en tombola, kleurwedstrijd, hulp voor afzetten van kruispunt (in shiften), opruimen. Wie kan helpen neemt contact op met Mieke Roelens (mieke.roelens@telenet.be) Meer info over TRUCKFUN : zie website Ons hart gaat die ene dag in het jaar bijzonder naar anders-validen, kinderen en ouderen. Kortom, wie minder mobiel en zwak is in het verkeer, mag die ene namiddag eens de grootste zijn. Een aantal firma s en transportbedrijven uit Deinze en omstreken stellen belangeloos hun vrachtwagens ter beschikking voor een onvergetelijke rit door het centrum van Deinze en Petegem a/d Leie. Met medewerking van de Gezinsbond, Verkeersveiligheidscomité, Staph en tal van vrijwilligers.

6 Petanque elke donderdagavond in juli en augustus vanaf 20 uur Berkenlaan (aan de tennishal, achter Palaestra) Deinze zowel voor beginners als voor gevorderden (niet bij slechte weersomstandigheden) Nieuwe reeks Watergewenning voor baby s (van 6 maanden tot 24 maanden) De reeks bevat 5 zaterdagvoormiddagen: 28 september, 5, 12, 19 en 26 oktober 2013 en gaan door in De Ceder, Parijsestraat te Deinze/Astene. De reeksen worden begeleid door een kinesiste. Informatie en inschrijvingen bij: Carine Baele-Danneels: 09/ c.danneels@telenet.be

7 KAART- & SPELNAMIDDAG donderdag 18 juli We ontvingen een utinodiging van de kaart- en teerlingclub Sint-Hubert uit onze gemeente. Naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan nodigen zij iedereen uit op donderdagnamiddag 18 juli (deuren open van 13 uur) in de zaal Ter Wilgen, Poelstraat. Men beschikt over verschillende gezelschapsspelen en u kan uw eigen favoriet gezelschapsspel meebrengen. Iedere aanwezige ontvangt een stuk taart met koffie aan een uiterst democratische prijs van 1 euro. Inschrijving is wel noodzakelijk (uiterlijk zondag 14 juli) op één van de volgende adressen: - Simone Boone, Sint-Hubertstraat 146, tel. 09/ Annick en Johan Van Den Heede, Slachthuisstraat 25 - Brigitte en Johan Van Nieuwenhuyse, Groeneweg 112 Olsene - Martine en Gino Vanbraband, Sint-Hubertstraat 35 - Christel en Christian Lachaert, Reigerslaan 24, 0473/ Naam:... Voornaam:... Adres:... zal aanwezig zijn op de kaart- en spelnamiddag van donderdag 18 juli 2013 in zaal Ter Wilgen te Petegem met... personen en betaalt in totaal... euro voor taart met koffie (1 euro per persoon). Festival TEN VREDE 2013 Als aanklacht tegen alle vormen van oorlog en geweld, vroeger en nu, waar ook ter wereld, vindt op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus en zondag 1 september voor de twaalfde keer het Festival Ten Vrede in Diksmuide plaats. Ten Vrede is een laagdrempelig festival dat zich richt tot een divers publiek, met naast een veelheid aan muziekgenres (Fatoumata Diawara, Absynthe Minded, Fairport Convention, Guido Belcante, Dolfijntjes, Frank Boeijen, Willem Vermandere,... een ruim aanbod aan randanimatie. Op zondag wordt het een waar familie- en kinderfestijn met een welpenzoektocht en -worp, aperitiefconcert en barbecue Proeven van de wereld. Het Festival ten Vrede aan de IJzer betuigt zijn steun aan het project van Kim Phuc (napalmslachtoffer Viëtnam-oorlog); zij zal tevens aanwezig zijn. Volledig programma en meer info: Leden van de Gezinsbond kunnen gratis naar dit festival. Tickets reserveren vanaf 31 mei tot 16 augustus op de webpagina van de gezinsbond. De kaarten kunnen na reservatie afgehaald worden op de stand van de Gezinsbond, vrijdag 30/08 voor uur, zaterdag 31/08 voor uur en zondag 1/09 voor uur.

8 Deinze op weg naar FairTrade Gemeente De stad Deinze zal wellicht in oktober de titel van FairTrade Gemeente behalen. Dit houdt in dat de zes criteria waaraan moet voldaan wellicht zullen worden volbracht zijn. Eén van die criteria is de keuze voor fair-trade en duurzame producten door verenigingen. Omdat onze afdeling op de eigen activiteiten ook fair-trade fruitsap, wijn, bier en koffie uit de wereldwinkel aanbiedt, en elk jaar meewerkt aan het fair-trade ontbijt (dit jaar op zondag 27 oktober) in samenwerking met de Oxfam Wereldwinkel van Deinze, staan wij, samen met bv. de Fietsersbond, Natuurpunt, Seniorenadviesraad, Gros, Linx+ vermeld op de website van de actie: U kan dit ook volgen op facebook: 11 juli-viering in Deinze op zaterdag 6 juli om 20 uur Brielpoort Deinze (gratis toegang) Guido Belcanto voorprogramma: De Droge Geroosterde Notses Verschillende Deinse verenigingen hebben er een drank- of eetstandje; onze afdeling biedt hot-dogs aan. Kom dus gerust eens langs! Waardebons van 10 euro We mogen in onze afdeling terug 47 waardebons van 10 euro bezorgen aan de leden die gebruik maken van de spaarkaart, en uitgeloot werden bij de bonnentombola. Proficiat!

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2016

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2016 LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2016 juli - augustus 2016 Beste leden, Nu de vakantiemaanden aanbreken, spelen we terug elke donderdagavond petanque op de terreinen in de Berkenlaan (naast de tennispleinen);

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 oktober 2015 Beste leden, op zaterdag 10 oktober vertrekken vanuit ons gewest 4 bussen naar Toverland, waarvan 32 personen uit onze afdeling. Hoeveel leden rechtstreeks

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 mei 2015 Beste leden, Wat voorbij is... De voordracht van Lut Celie kende 200 tevreden aanwezigen, op het paasfeest waren we met 100, de gewestelijke tweedehandsbeurs

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013

LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013 LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013 september-oktober 2013 Beste leden, We zijn het najaar gestart met onze 15de gezinsfietstocht en -picknick op zondag 8 september; een 80-tal personen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem april 2014 Beste leden, met deze ledenbrief nodigen we u uit tot de volgende activiteiten in april en mei: - zondag 6 april: gewestelijke tweedehandsbeurs voor kinderartikelen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2017 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 90 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 5/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 5/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 5/2017 september-oktober 2017 AGENDA zaterdagen 9, 16, 30 september en 7, 14 oktober: watergewenning voor baby s vrijdag 22 september: GOSA herfstontmoeting (zie vorige gewestkrant)

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 maart 2017 Beste leden, Vooreerst kunnen we u de geboorte melden van de facebookpagina van onze afdeling. Te vinden via: www.facebook.be/gezinsbondpetegem. Volg ons...

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 Beste leden, De voorbije weken brachten onze activiteiten terug heel wat mensen bijeen: voor twee boeiende info-avonden Familie duurt langer

Nadere informatie

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS PALMZONDAG in onze parochies Laat ons als weleer de kinderen der Joden een zegeweg bereiden voor de Heer, en met palmen in de hand Hem tegemoet gaan. Laat ons juichen

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE Wie is voor wat verantwoordelijk? Wie lid wil worden van de Minder Mobielen Centrale kan voor een aanvraag terecht bij maatschappelijk assistente Mieke Roose

Nadere informatie

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013 Bond-ig mei 2013 In deze editie: Voorwoord Dé lidkaart waarmee je spaart Handelaarswedstrijd Belgerinkel Reuzenhuis Week van de Opvoeding Ontmoetingsdag voor jonge vrijwilligers Week van de Smaak Terugkom(mee)dag

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM. MAAND: oktober 2018

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM. MAAND: oktober 2018 Activiteitenoverzicht DE KIER (Gosserieslaan 4, Wervik) VROUWENCENTRUM (Duivenstraat 38, Wervik) MAAND: oktober 2018 Graag een woordje uitleg? Kom gerust langs in het buurthuis bij Rosemarie. Plus d informations?

Nadere informatie

Bondsbabbel maart- september 2012

Bondsbabbel maart- september 2012 Bondsbabbel maart- september 2012 In dit nummer: Nieuwtjes uit den Bond Knutselen in de paasvakantie GOSA - Camelia en magnolia wandelroute Fietstocht op pinkstermaandag Vergeet jullie spaarkaart niet

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd Info Gezinsbond ASSENEDE Grote kleurwedstrijd jaargang 36, nr. 2, april 2013 Beste Bondsvrienden, Gezocht! Eén van de services naar onze leden toe is de kinderoppasdienst. De kinderoppasdienst omvat eigenlijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011

Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011 Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011 ma 6 juni Algemene Vergadering 20u15 Allen wo 22 juni Busuitstap Beringen 8u00 Senioren zo 26 juni Picknickwandeling 10u00 Sport wo 13 juli Petanque 19u30 Sport

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem

43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem Gezinsklapper 43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem www.gezinsbondwevelgem.be De zomervakantie staat voor de deur. Tijd voor een fietstochtje. Gezinsbond Wevelgem heeft

Nadere informatie

MAGISCH KNUTSELEN woensdag 01/03/06 van 14-16u

MAGISCH KNUTSELEN woensdag 01/03/06 van 14-16u MAGISCH KNUTSELEN woensdag 01/03/06 van 14-16u We starten met schaar, lijm, papier, karton, verf, pluimen, kralen We gebruiken onze magische knutselhanden en wat er dan uit onze toverhoed komt? Kom het

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 3

Jaargang 28, nummer 3 Jaargang 28, nummer 3 Gosa Sinaai GAAIBOLLEN 18 augustus Op vrijdag 18 augustus 2017 om 14 uur gaaibolling op de terreinen van de Sinaai Girls in het Wijnveld. Inschrijven vanaf 13.30u. Inleg 2,00 per

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Dinsdag 2 juli 15 uur: beginletterspel in de cafetaria Woensdag 3 juli 14 uur: tearoom in de cafetaria Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli 15 uur: radio Sint-Pieter op nr. 1 van

Nadere informatie

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal Zomervakantie 2012 Vestigingsplaats Paal IBO vzw De Petteflet Administratieve dienst: Heldenlaan 7, 3583 Paal Tel.: 011/42 50 08 Fax: 011/ 42 55 09 E-mail: petteflet@skynet.be Opvang te Paal: Heldenlaan

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum De Triangel

Dagverzorgingscentrum De Triangel Dagverzorgingscentrum De Triangel Overzicht uitstappen / speciale Gebeurtenissen 04 januari: Nieuwjaarsaperief 02 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert 03 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert Beste Gast,

Nadere informatie

Welkomswoord van de voorzitter. De gezinsspaarkaart in de kijker

Welkomswoord van de voorzitter. De gezinsspaarkaart in de kijker Welkomswoord van de voorzitter Zoals de nationale voorzitter het zegt, zeg ik het ook : Vooruit met de Gezinsbond. De Gezinsbond is een net-werk. Allerlei knopen van contacten met de leden vervlechten

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2012 Beste bondsleden, de verkiezingen zijn nog eens voorbij, de teerlingen geworpen, de stemmen geteld... tijd om nog eens een ledenbrief

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/ Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter. De Baets Ria Secretariaat 09/ Tunnellaan 33

Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/ Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter. De Baets Ria Secretariaat 09/ Tunnellaan 33 Vereecke Raymonda Voorzitter 09/3444372 Kasteelstraat 61 Zwemmen Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/78 71 80 Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter De Baets Ria Secretariaat 09/3440669 Tunnellaan

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling.

Asse-Bekkerzeel-Kobbegem. Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. Afdeling april 2009 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, Hier zijn we weer met nieuws van de Gezinsbond uit onze afdeling. In bijlage vind je uitnodigingen voor enkele komende activiteiten: 7 en

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit voor een heerlijk verblijf

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2016 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 95 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie januari 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Nieuwjaarsetentje 6 Pannenkoekenfeest 7 Buurtfeest 8 Noordpoel 9 Fotopagina 10 Programma

Nadere informatie

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012 Aanwezig: Verontschuldigd : Ghislaine, Freddy, Achiel, Bea, Simonne, Alfred Eddy en Laura Katrien, Jeanine 1. Goedkeuring van het verslag van 7 februari 2012 Geen opmerkingen, bijgevolg goedkeuring van

Nadere informatie

GEZINSBOND AFDELING EEKLO

GEZINSBOND AFDELING EEKLO GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 104 maart 2013 Secretariaat: ann.de.keyser@gezinsbondeeklo.be 0486 47 41 49 Gezinsspaarkaart Marianne Hautphenne Molenstraat

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA november 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Meer informatie op: www.gezinsbond-asse.be

Meer informatie op: www.gezinsbond-asse.be Afdeling augustus 2009 Asse-Bekkerzeel-Kobbegem Beste Bondsleden, Na een hopelijk deugddoende vakantie hernemen we onze activiteiten van de Gezinsbond. Met je Gezinsspaarkaart kan je nu ook korting krijgen

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Weingut am Stein Sandra & Ludwig Knoll Weingut am Stein is zonder twijfel één van de indrukwekkendste domeinen uit Duitsland. En dit door een combinatie van

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE. Faciliteiten. Zalen

Bedrijfsinformatie. Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE. Faciliteiten. Zalen Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE Faciliteiten Zalen SCALA, op slechts 8 kilometer van Antwerpen, is de perfecte locatie voor al uw evenementen, seminaries en feesten. Deze

Nadere informatie

BUURTKRANT Kolderbos Langerlo

BUURTKRANT Kolderbos Langerlo BUURTKRANT Kolderbos Langerlo Nummer 44 September 2016 INHOUDSTAFEL 30 Aankondigingen Buurtwerk Kolderbos en d Ierd Verslag zomeractiviteiten Sfeerbeelden zomeractiviteiten Zomerwerking Jeugdwerking GIGOS

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2018 Alderande Bewoners Tips om in het weekend, alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken.

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019

VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019 VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019 ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 Beste, Hierbij de brochure met een overzicht van onze zomeractiviteiten. Per

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Retie

Nieuwsbrief Gezinsbond Retie Beste leden van de Bond Met deze Nieuwsbrief willen wij jullie informeren over wat de volgende maanden op ons programma staat. Bovendien willen we graag enkele praktische tips en enkele aandachtspunten

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni 2019 64 ste jaargang - nr.: 6 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN 2 1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN Sassenhout 85 2290 Vorselaar Tel. 014 / 21 22 42 fax 014 / 22 22 25 GSM. 0474/ 25 99 39 www.berkenhoeve.be Open: Maandag tot zaterdag van 10u tot 12u en van 14u

Nadere informatie

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE vrijetijdsaanbod voor kinderen aangeboden door team ontspannen en BKO t Buitenbeentje gemeente Langemark-Poelkapelle Kasteelstraat 1 8920 Langemark-Poelkapelle www.langemark-poelkapelle.be PAASVAKANTIE

Nadere informatie

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto)

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto) In samenwerking met Kapoenenkuren Dit wordt een doldwaze week We knutselen, zwemmen, sporten, doen allerlei spelletjes, kortom een week die je niet mag missen! Alle meisjes en jongens van 4 en 5 jaar Kleuterkriebels

Nadere informatie

u i t n o d i g i n g www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010

u i t n o d i g i n g www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010 uitnodiging www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010 v a n h a r t e w e l k o m! De Fietsersbond nodigt alle leden op 9 oktober uit in het Geuzenhuis in Gent, voor een dag boordevol boeiende informatie

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM Activiteitenoverzicht DE KIER (Gosserieslaan 4, Wervik) VROUWENCENTRUM (Duivenstraat 38, Wervik) MAAND: juni 2018 Buurthuis De Kier Foto s afgelopen activiteiten Kaas en wijnavond Openingsuren De Kier:

Nadere informatie

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Enkel Oeverleden! Wil je er even tussenuit om je batterijen op te laden? Wil je in de drukte van alledag een adempauze

Nadere informatie

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto)

In samenwerking met. gekwalificeerde monitoren, diploma met groepsfoto) In samenwerking met Kapoenenkuren Dit wordt een doldwaze week We knutselen, zwemmen, sporten, doen allerlei spelletjes, kortom een week die je niet mag missen! Elke dag van 9 tot 12 uur Alle meisjes en

Nadere informatie

Bijgevoegd vindt u een aantal seminarie-arrangementen. Natuurlijk kunnen deze aan uw specifieke wensen aangepast worden.

Bijgevoegd vindt u een aantal seminarie-arrangementen. Natuurlijk kunnen deze aan uw specifieke wensen aangepast worden. Neerglabbeek, januari 2009 Betreft: Voorbeelden seminarie-arrangementen Geachte mevrouw, geachte heer, Bijgevoegd vindt u een aantal seminarie-arrangementen. Natuurlijk kunnen deze aan uw specifieke wensen

Nadere informatie

Beste lid van de Gezinsbond

Beste lid van de Gezinsbond Website: www.gezinsbond.be/diepenbeek Informatie: houben.jan@telenet.be of info@gezinsbond-diepenbeek.be Volg ons op facebook: gezinsbond Diepenbeek Voor de kinderoppasdienst: www.kinderoppasdienst.be

Nadere informatie

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Gezinsspaarkaart:

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN SPELEND GROEIEN KROKUSKAMPEN WAT 4-daagse kampen met een originele en creatieve invulling. Via speelse workshops willen we de ontwikkeling van

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

Een greep uit onze komende activiteiten

Een greep uit onze komende activiteiten Een greep uit onze komende activiteiten GSF SPORTIEF VETERANEN DENDERWINDEKE VOETBALKALENDER 2010 2011 Kalender 2010 Woe 8 september Ballonplooien Don 16 september Bloemschikken Zon 26 september Gewestwandeling

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Klink op de geboorte of doop van je baby in een sfeervolle, kindvriendelijke omgeving

Klink op de geboorte of doop van je baby in een sfeervolle, kindvriendelijke omgeving Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+ PERSBERICHT 28/19 DD. 30/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie