12-daagse wandelvakantie met huurauto

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "12-daagse wandelvakantie met huurauto"

Transcriptie

1 12-daagse wandelvakantie met huurauto Pilion, een schiereiland in Griekenland halverwege tussen Athene en Thessaloniki. Een gebied met veel bronnen, waardoor het landschap jaarrond weelderig groen is. Je vindt er beekbeddingen waar klimop als lianen uit de platanen hangt, met varens en metallic blauwe waterjuffers. Uitgestrekte beukenbossen die als een frisgroene deken over de hoger gelegen delen liggen. Olijfboomgaarden waarvan het grijsgroene blad prachtig afsteekt tegen de paarsblauwe tijm en roze cistusroosjes op de bodem. Dorpspleinen waar je onder magistrale platanen staat uit te kijken naar de schittering op zee. Mooie zandstranden en kleine verscholen baaitjes waar het heerlijk zwemmen is. In het voorjaar een zee van wilde bloemen, in het najaar de oogst van de vele fruitboomgaarden en de prachtige herfstkleuren. Pilion, waar volgens de mythologie de goden hun zomerverblijf hadden en waar eens de centauren leefden. En waar de Grieken van vandaag gelukkig geen massale toeristencentra gebouwd hebben omdat ze het zelf zo n mooi gebied vinden. In de 18e eeuw is er op Pilion een netwerk van prachtige stenen boogbruggetjes en geplaveide stenen ezelspaden (kalderimia) aangelegd, om producten uit de hoger gelegen delen van het gebied naar beneden te brengen. Een belangrijk deel van de kalderimia is in de loop der tijden verwaarloosd of geasfalteerd, maar een deel is nog intact en een enkel stuk wordt gerenoveerd. Sommige zijn als wandelpaden gemarkeerd en staan ingetekend op kaarten. Wij maken voor onze wandelingen gebruik van deze kalderimia, en verder van onverharde paden en wegen, bospaden en geitenpaadjes. De oostkant van Pilion is ruiger en steiler dan de westkant, waardoor de wandelingen daar vaak grotere hoogteverschillen overbruggen. Je overnacht in kleine, bijzondere guesthouses of hotels waar een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Ze zijn sfeervol ingericht en je hebt een eigen douche en toilet op de kamer. Het ontbijt is meestal inbegrepen, in alle hotels is wifi, één van de hotels heeft een uitgebreide bibliotheek, een ander hotel een eigen zwembad. Overal op Pilion zijn tavernes waar je streekgerechten kunt proeven, wij geven je de adressen van een aantal aanbevolen eetgelegenheden. In de meeste dorpen is wel een bakker of supermarktje waar je wat boodschappen kunt doen. We huren een auto voor je in de economy klasse met een verzekering met basisdekking vanaf het vliegveld Thessaloniki. Het Nederlandse rijbewijs wordt in Griekenland erkend.

2 Alle wandelingen in deze reis zijn rondwandelingen, zodat je altijd terugkomt op de plek waar je gestart bent. De wandelingen volgen eeuwenoude stenen paden (kalderimia), onverharde wegen, smalle paden of geitenpaadjes. Behalve een beschrijving krijg je van ons kaartjes met de route erop, en zijn er van iedere wandeling GPS waypoints en tracks te downloaden. De aangegeven tijd per wandeling is exclusief stops, dus de werkelijke looptijd. De beste tijden om te wandelen op Pilion zijn april t/m juni en september t/m oktober. In juli en augustus kan het heel warm zijn. Programma Dag 1. Reisdag: je vliegt naar Thessaloniki, haalt je huurauto op en rijdt met onze routebeschrijving 270 kilometer over de rustige snelwegen naar Pilion. Aankomst in het sfeervolle guesthouse in Aghios Georgios Nilias, een traditioneel bergdorp. Je kunt in het guesthouse s avonds zelf koken of een hapje gaan eten in een van de lokale tavernes in het dorp. Ook in de nabij gelegen dorpjes Ano Gatzea en Kato Gatzea zijn verschillende eetgelegenheden waar veel van de lokale specialiteiten geserveerd worden. Dag 2. Vandaag maak je je eerste wandeling, een rondwandeling van 5,5 kilometer vanaf het plein van Aghios Georgios door de prachtige natuur van de erboven gelegen hellingen. Je stijgt en daalt 200 meter, en je kunt genieten van de uitzichten over de Pagasitische golf en meer oostelijk in de richting van de Sporadeneilanden Skiathos, Skopelos en Alonissos. Deze mooie inloop -wandeling geeft je meteen een gevoel van onze beschrijvingen en de zwaarte van de wandelingen. Overnachting in hetzelfde guesthouse. Dag 3. Een mooie rit brengt je vandaag naar het zuiden naar Lafkos, een dorp in het binnenland van Pilion. Het hotel waar je overnacht heeft fabelachtige uitzichten en een aanlokkelijk zwembad waar je s avonds naar de prachtige zonsondergangen kunt kijken. s Middags kun je een korte wandeling maken door het dorp met zijn sfeervolle plein. Of je kunt naar het kustdorpje Milina rijden voor een wandeling met mooie uitzichten maken vanuit Milina naar Lafkos en terug over oude stenen paden. Je hotel heeft een restaurant, maar je kunt voor het avondeten ook kiezen uit een van de tavernes op het plein.

3 Dag 4. Je hebt vandaag de keuze uit twee wandelingen. De eerste vertrekt vanuit het kustdorp Chorto en leidt je langs het dorp Metochi en het klooster van Paou, waarna je langs de kust weer terugloopt naar Chorto. Hier kun je een drankje drinken of wat eten in een heel sfeervol cafeetje. De tweede wandeling is wat verder weg, bij Platanias aan de zuidkust van Pilion. Daar begint een sfeervolle rondwandeling veelal over kalderimi s en met uitzichten naar het zuiden in de richting van Evia. Je overnacht weer in Lafkos. Dag 5. Een korte rit brengt je vandaag bij de wandelmogelijkheid van vandaag, een mooie rondwandeling vanuit Milina door olijfboomgaarden en langs een smal en verdiept pad dat rond een dal loopt. Je beklimt een heuvel en wordt beloond met een prachtig uitzicht van de heuveltop naar zowel een groene vallei aan de zuidkant van Pilion als naar de Pagasitische Golf en naar Lafkos. Overnachting in het hotel in Lafkos. Dag 6. Vandaag rijd je langs de prachtige kustweg naar Trikeri, de meest zuidwestelijke punt van Pilion. Dit deel van Pilion is ruiger, opener en droger. Omdat het gebied nog niet zo lang bereikbaar is met een asfaltweg, zijn de ontwikkelingen daar langzamer gegaan. We werken daar samen met een lieflijk familiehotel in het vissersplaatsje Aghia Kyriaki. Na aankomst in het hotel kun je een makkelijke wandeling van 7 km lopen vanuit het hotel, waarbij je een bezoek kunt brengen aan het dorp Trikeri. Het is goed vis eten in Aghia Kyriaki, of in het kleine dorpje Kottès! Dag 7. Vandaag kun je genieten van een prachtige stille wandeling van 10 km door het afgelegen landschap van Trikeri waarna je een oversteek kunt maken met een klein bootje naar Trikeri eiland om daar wat te eten. Je slaapt weer in het hotel in Aghia Kyriaki

4 Dag 8. Vandaag brengt je naar een totaal ander gebied. Je rijdt naar Tsagarada, aan de oostkant van Pilion. Deze kant van het schiereiland is veel steiler, heel groen en altijd wat schaduwrijker en koeler dan de westkant. Tsagarada en zijn omgeving hebben veel te bieden aan natuurschoon, architectuur, een verscholen grot, de eeuwenoude plataan op het dorpsplein, mooie stranden. Een heerlijke plek om de rest van de dag een tochtje te maken, te ontspannen aan zee of een boek te lezen in de bibliotheek van het bijzondere hotel waar je vannacht slaapt. De eigenaren vertellen je graag over alle mogelijkheden in hun dorp. Dag 9. Vandaag kun je kiezen uit twee wandelingen in de buurt van Tsagarada. De eerste vertrekt bij het hotel en leidt je door de prachtige oude bossen op de hellingen. Deze wandeling is zeer aan te raden voor warme dagen. De tweede wandeling begint in Aghios Ioannis aan de kust en brengt je over kalderimia naar het hoger gelegen Mouresi waar vandaan je afdaalt naar Damouchari, het dorp waar de film Mama Mia is opgenomen. Vanuit Damouchari loop je vervolgens terug naar het beginpunt over het prachtige strand van Papa Nero. Je overnacht weer in Tsagarada. Dag 10. Je steekt weer over de bergrug terug naar de westkant van het schiereiland, naar het dorpje Kala Nera. In dit toeristische dorp hebben we een teruggetrokken rustig hotel aan zee gevonden met een prachtige tuin en een restaurant waar wij graag heen gaan voor de huiselijke stoofpotten. Misschien vind je het leuk om onderweg een kijkje te nemen in Milies, een bergdorp met een muzeum, een mooie kerk en heel oude bibliotheek. Vanaf het plein heb je een prachtig uitzicht naar zee. Dag 11. Vandaag ontdek je waarom we je naar Kala Nera gebracht hebben: een wonderschone wandeling naar de erboven gelegen dorpjes Pinakates, Vizitsa en het stationnetje van Milies. Onderweg heb je veelvuldig uitzicht over het schiereiland, waar je nu waarschijnlijk punten op zult herkennen omdat je er geweest bent. Je loopt door olijfboomgaarden en wildere stukken natuur en bos. En in de bergdorpjes is veel te zien van de oorspronkelijke architectuur van Pilion; veel oude huizen zijn of worden gerestaureerd en de dorpjes hebben sfeervolle pleinen waar je iets kunt drinken. Een aanrader!

5 Dag 12. Vandaag reis je weer terug naar het vliegveld van Thessaloniki. Je kunt deze reis naar wens uitbreiden met één of meerdere nachten op Pilion (bijv. in Tsagarada, waar twee nachten eigenlijk wat kort is), of een paar overnachtingen in Thessaloniki. We informeren je graag over mogelijkheden en prijzen. Overzicht lokaties Samengevat, wat bieden we: - Een huurauto in de economy klasse Overnachtingen in sfeervolle en comfortabele accommodaties waar Engels gesproken wordt. In één geval is het ontbijt niet inbegrepen. De accommodaties die we aanbieden zijn onze standaard accommodaties. Als een accommodatie vol is op het moment van de boeking, word je ondergebracht in een nabij gelegen gelijkwaardig alternatief. - Een informatiepakket met achtergrondinformatie over Pilion. Aanbevolen restaurants in de verschillende dorpen.

6 - Zorgvuldig samengestelde wandelingen op basis van onze jarenlange ervaring in het gebied. Accurate beschrijvingen van de wandelingen zoals je die gewend bent van onze website. Kaartjes en gps tracks per wandeling. De wandelingen volgen veelal de oude kalderimia of anders smalle paadjes of onverharde wegen, bospaden of geitenpaadjes. - De mooiste routes naar de volgende overnachtingsplek, routebeschrijving van en naar Thessaloniki. - Desgewenst de mogelijkheid om de reis uit te breiden met extra dagen, of een overnachting in Thessaloniki voorafgaand aan de terugreis. Niet ingegrepen: - Heen- en terugvlucht - Overige maaltijden - Verzekeringen - Hotelbelasting, 0,50 1,50 euro per nacht, afhankelijk van de categorie van de accommodatie. Prijs vanaf 675 euro per persoon Deze prijs is gebaseerd op twee personen. De exacte prijs is afhankelijk van de autohuur, die per seizoen wisselt en ook afhankelijk is van het moment van boeking. Tot slot Aanbevolen kaarten: bij zijn goede kaarten te bestellen, o.a. Anavasi 6.21 Thessaly, Mt Pilion, 1: (hier staan Aghios Georgios en Tsagarada op) of Anavasi 4.3 Thessaly South Pilio 1: (hier staat Lafkos op). Je krijgt van ons een overzichtskaart van heel Pilion: Anavasi 4.3/4.4 Mt. Pilio Mt. Mavrovouni 1: Gezondheid: Voor een wandelvakantie is het verstandig om een goede conditie te hebben en te zorgen voor stevige wandelschoenen. Neem per persoon 1,5 à 2 liter water mee tijdens het wandelen. Zorg zelf voor EHBO-artikelen zoals zonnebrand, pijnstillers, pleisters en verbanden, compeed en jodium. In Volos is een ziekenhuis, in Argalasti een gezondheidscentrum. Toeristen uit EU landen hebben in Griekenland recht op gratis medische hulp. Zorg voor een goede ziektekosten- en reisverzekering omdat daarmee ook een bezoek aan een privé kliniek vergoed wordt. Annuleringsverzekering: In het geval van een ziekte, ongevallen of ernstige gebeurtenissen kun je recht hebben op annulering en daarmee teruggaaf van (een deel van) de reiskosten. Veiligheid: Het verkeer in Griekenland is heel relaxed. Op de grote doorgaande wegen is het over het algemeen rustig, en dat geldt zeker ook voor de wegen op Pilion. De drukte van Thessaloniki is makkelijk te omzeilen via de rondweg. Het landelijke alarmnummer voor politie, ambulance en brandweer is 112. Vraag bij je accommodatie naar het plaatselijke nummer van politie of dokterspost. Voor verdere informatie of boekingsaanvraag: info@pilionwalks.com

8-daagse wandelvakantie met huurauto

8-daagse wandelvakantie met huurauto 8-daagse wandelvakantie met huurauto Pilion, een schiereiland in Griekenland, halverwege tussen Athene en Thessaloniki. Een gebied met veel bronnen, waardoor het landschap jaarrond weelderig groen is.

Nadere informatie

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera 1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera Een prachtige afwisselende wandeling vanuit Kala Nera, een toeristisch kustplaatsje, naar Milies dat 400 meter hoger tegen de helling ligt, en vervolgens via een

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 12. Rondje Flamouri klooster Een mooie wandeling in een prachtig afgelegen bosgebied rond een klooster en over een berg. In 2011 werd het klooster gerenoveerd maar het was wel te bezoeken (alleen voor

Nadere informatie

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Drakia Chania Drakia Deze wandeling begint en eindigt in Drakia, een sfeervol en authentiek dorp boven Agria. Drakia heeft twee pleinen. Vanaf het bovenste plein is uitzicht over een deel van de route

Nadere informatie

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2016 (SPWM016I)

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2016 (SPWM016I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2016 (SPWM016I) Goed te combineren met Alonissos standplaats (SAWS016I)

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

SPWM219I: 8-daagse wandel-minitrekking Pilion; hoogteprofielen

SPWM219I: 8-daagse wandel-minitrekking Pilion; hoogteprofielen Hoogteprofielen AnnaHiking wandelingen SPWM219I Overzicht wandelprogramma... 2 Dag 1: Rondwandeling Tsangarada en Koutra (SP01012A)... 3 Dag 1 alternatief: Rondwandeling Tsangarada en Agios Athanasios

Nadere informatie

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2017 (SPWM217I)

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2017 (SPWM217I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2017 (SPWM217I) Uit te breiden met meer wandel- en/of rustdagen Onze

Nadere informatie

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2019 (SPWM219I)

Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2019 (SPWM219I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Pilion individueel: 8-daagse wandel-minitrekking langs 3 accommodaties 2019 (SPWM219I) Uit te breiden met meer wandel- en/of rustdagen Onze

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way

individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way Cornwall 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way Cornwall is Engelands uiterste zuidwestelijke landtong, met geografisch gezien twee noemenswaardige punten:

Nadere informatie

Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria

Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Despotiko - (Griekenland Pilion Portaria) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein

Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 298 Het Sentier du Nord in Europa's kleinste landje Hoe kunt u beter dan te voet het onbedorven landschap van het kleinste landje

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Paardentrektocht Griekenland

Paardentrektocht Griekenland Informatiebrief 2018 Paardentrektocht Griekenland Op een natuurlijke en paard vriendelijke manier Datum 2018: zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 maart. Prijs; tot

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Samenstelling: Esther Vigneron Foto: Buiten Beeld Het gebied Zwaarte/moeilijkheidsgraad Navigeren Markering Beste tijd Er naar toe Overnachten Eten, drinken, inkopen Tips

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

Pilion individueel: 10-daagse wandeltrektocht langs de zijderoute van de centrale Pilion 2019 (SPWT219I)

Pilion individueel: 10-daagse wandeltrektocht langs de zijderoute van de centrale Pilion 2019 (SPWT219I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Pilion individueel: 10-daagse wandeltrektocht langs de zijderoute van de centrale Pilion 2019 (SPWT219I) Uit te breiden met meer wandel- en/of

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Nederland & België - Zuid-Limburg, 4 dagen Over de grens gevoerd, wandelvakantie langs hotels

Nederland & België - Zuid-Limburg, 4 dagen Over de grens gevoerd, wandelvakantie langs hotels Wandelreizen / Europa / Nederland Code 301010 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering GPS tracks aanwezig Nederland & België - Zuid-Limburg, 4 dagen Over de grens gevoerd, wandelvakantie langs

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Oostenrijk - Stubaital gastronomisch, 3 dagen BED&2DO, actief verblijf vanuit Gasthof

Oostenrijk - Stubaital gastronomisch, 3 dagen BED&2DO, actief verblijf vanuit Gasthof Europa / Oostenrijk Code 406003 P BED&2DO Niveau Accommodatie Oostenrijk - Stubaital gastronomisch, 3 dagen BED&2DO, actief verblijf vanuit Gasthof Verrassend smakelijk verblijf in het vriendelijke Stubaital.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Exmoor 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Voor Dunster en het Exmoor National Park helpen we u eerst even in te zoomen op de kaart! Achter Bristol ligt de

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Loferer Steinberge 8 dagen

Loferer Steinberge 8 dagen Loferer Steinberge 8 dagen individuele wandelreis vanaf 398 Op de grens van Beieren en Salzburgerland Een bijzonder afwisselende tocht op de grens van Beieren en Salzburgerland door de Loferer Steinberge

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fietstocht tussen Ré en Oléron

Fietstocht tussen Ré en Oléron Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-Maritime Duur 8 dagen Moeilijkheid Zeer makkelijk Reisperiode Van April tot November Minimale Leeftijd 9 jaar Verwijzing PC0701

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Sendero wandelvakanties vanuit Denia, Spanje

Sendero wandelvakanties vanuit Denia, Spanje Sendero De Halte 29 6711 NZ Ede Mob.: ES: 0034 610619156 / NL: 0648222712 Web: www.sendero.nl E-mail: info@sendero.nl Sendero een kleinschalig initiatief van Janny en Jan Eleveld. Wij organiseren in Spanje

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage

Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage Europa / Zweden Code 430010 P BED&2DO Niveau Accommodatie Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage Met een zelfgebouwd vlot van boomstammen, de kalme, breed stromende

Nadere informatie

Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena

Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Palagio di Orio - (Griekenland Lefkas Apolpena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

Belgische Noordzeekust 6 dagen

Belgische Noordzeekust 6 dagen Belgische Noordzeekust 6 dagen individuele fietsvakantie vanaf 329 Langs het strand en door de polders Deze zesdaagse fietsreis staat in het teken van cultuur en ontspanning. U maakt kennis met het historische

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Zweden - Wildlife Adventure, 4 dagen BED&2DO, wandelen, kanovaren, bever- en elandsafari vanuit ecolodge

Zweden - Wildlife Adventure, 4 dagen BED&2DO, wandelen, kanovaren, bever- en elandsafari vanuit ecolodge Europa / Zweden Code 430020 P BED&2DO Niveau Accommodatie Zweden - Wildlife Adventure, 4 dagen BED&2DO, wandelen, kanovaren, bever- en elandsafari vanuit ecolodge In de bossen van Midden-Zweden ligt de

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Spanje - España Verde * Cantabria multi-adventure, 3 dagen BED&2DO, sportief avontuur vanuit dorpshotel

Spanje - España Verde * Cantabria multi-adventure, 3 dagen BED&2DO, sportief avontuur vanuit dorpshotel Europa / Spanje Code 421051 P BED&2DO Niveau Accommodatie Spanje - España Verde * Cantabria multi-adventure, 3 dagen BED&2DO, sportief avontuur vanuit dorpshotel Voor de avontuurlijk ingestelde reiziger

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sporaden Skopelos individueel: 8-daagse wandelreis met standplaats Skopelos Chora 2016 (SKWS016I)

Sporaden Skopelos individueel: 8-daagse wandelreis met standplaats Skopelos Chora 2016 (SKWS016I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Sporaden Skopelos individueel: 8-daagse wandelreis met standplaats Skopelos Chora 2016 (SKWS016I) Goed te combineren met Alonissos standplaats

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Königsweg hotel 7 dagen

Königsweg hotel 7 dagen Königsweg hotel 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 499 Over de Königsweg De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau.

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Algemeen: 9 daagse reis waarvan 7 fietsdagen. Van Italië door Karinthië tot in Slovenië. Lengte: 360km Overnachtingen Dag 1 Wipptalerhof Dag 2 en 3: Sillian

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie