WOENSDAG VRIJDAG ALLE DAGEN Pontonnier Jozefschool Totaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOENSDAG VRIJDAG ALLE DAGEN Pontonnier Jozefschool Totaal"

Transcriptie

1 Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Uitslagen enquêtes schooltijden Ouderportaal van BasisOnline MR-vergadering verschoven naar do Agenda Schoolfruit Helpen met schillen? Regel van de Week Geen Mad Science Reminder: Gevonden voorwerpen gaan weg Nieuws van de bouwen Sportnieuws Nieuws van de SKH Welkom bij het Ouderportaal! NIEUWS VAN DE DIRECTIE UITSLAGEN ENQUÊTES SCHOOLTIJDEN Op beide locaties zijn afgelopen week enquêtes uitgezet onder ouders en personeel. Iedereen mocht 6 punten toekennen aan een drietal keuzes: het 4-dagenmodel met een vrije woensdagmiddag, het 4- dagenmodel met een vrije vrijdagmiddag of het 5-dagenmodel met dagelijks identieke tijden. We gaan een model kiezen dat gelijk ligt voor beide locaties zodat we bijvoorbeeld vakanties en studiedagen voor personeel uniform kunnen laten verlopen. De uitslagen: OUDERS WOENSDAG VRIJDAG ALLE DAGEN Pontonnier Jozefschool Totaal PERSONEEL WOENSDAG VRIJDAG ALLE DAGEN Pontonnier Jozefschool Totaal Zoals u ziet, hebben 50 ouders op De Pontonnier en 101 ouders op de Jozefschool hun formulier ingeleverd. Enkele formulieren zijn in deze uitslag niet meegenomen omdat ze ongeldig waren ingevuld. Op de komende MR-vergadering worden de uitslagen besproken en geïnterpreteerd. Daarna weten we of deze scores voldoende zijn om een besluit te kunnen nemen.

2 TESTBERICHTEN BASISONLINE Woensdag 13 en donderdag 14 februari sturen we u rond uur een testbericht via BasisOnline. Zo kunt u nagaan of de app of het programma op uw computer functioneert. BASISONLINE: KALM BEGINNEN Op de maandag na de voorjaarsvakantie gaan we van start met het gebruik van BasisOnline. Maar: dat doen we kalm aan. Het programma heeft veel mogelijkheden en die willen we geleidelijk aan uitrollen. U krijgt dan per keer een heldere uitleg en we geven aan wanneer de knop om gaat. Bij de start schakelen we dus enkele modules uit die we pas in een later stadium willen introduceren. Een enkele ouder heeft nu al een verlofverzoek verstuurd via BasisOnline. Dat is echter nog niet de bedoeling. Heeft u buitengewoon verlof nodig, dan geldt voorlopig nog dat u bij de school een formulier kunt ophalen. Ook deze module wordt pas later benut. MR-VERGADERING VERSCHOVEN De vergadering van 11 februari wordt verschoven naar donderdag 14 februari of maandag 25 februari. Locatie is deze keer de Jozefschool. AGENDA Dinsdag 12 februari Marije jarig Woensdag 13 februari 14.00u: Finale basketbaltoernooi Woensdag 13 februari u: halve finale schaaktoernooi Vrijdag 15 februari Speelgoeddag kleuters Vrijdag 15 februari Alle gevonden voorwerpen gaan weg Dinsdag 19 februari Germaine jarig Ma. 18 t/m vr. 22 februari Voorjaarsvakantie Maandag 25 februari Ouderportaal van BasisOnline officieel van start Maandag 25 februari Luizencontrole Donderdag 28 februari Marieke jarig Vrijdag 01 maart u: weeksluiting 3-4A, 3-4B en 7-8 Vrijdag 01 maart Ponto ALGEMEEN NIEUWS SCHOOLFRUIT Volgende week zullen we de volgende gezonde versnaperingen uitdelen: woensdag: appel donderdag: sinaasappel vrijdag: druiven Wist u dat... u zich ook kunt abonneren op de nieuwsbrief van EU-Schoolfruit? U krijgt dan extra info en tips. hoolfruit/contactgegevens/nieuws brief/nieuwsbrief-eu- Schoolfruit.htm#tab1

3 HELPEN MET SCHILLEN EN SNIJDEN OP DONDERDAGOCHTEND? Op de donderdagochtend kan de Schoolfruit-commissie wel wat extra handen gebruiken. Wilt u om uur op donderdagen weleens helpen met schillen en snijden? Dat zou super zijn! U kunt het doorgeven aan de coördinator Ilona: sannejody@gmail.com REGEL VAN DE WEEK Helpt u uw kind ook op een positieve manier bij de volgende Regel van de Week? Er is er maar één die praat, zodat het luisteren beter gaat. GEEN NASCHOOLSE CURSUS MAD SCIENCE Er zijn te weinig aanmeldingen voor de naschoolse cursus van Mad Science. Daarom kan er helaas geen groep starten. Het zou nog kunnen dat er in de loop van dit schooljaar bij een school in de buurt een cursus start waar onze leerlingen dan ook aan mee zouden kunnen doen. Als dit een optie blijkt, horen we dat terug via Mad Science en zullen we u op de hoogte stellen. REMINDER: GEVONDEN VOORWERPEN GAAN WEG Vrijdag 15 februari, de dag voor de voorjaarsvakantie, legen we onze gevonden voorwerpenbak weer. Wat nog goed is, gaat naar de kringloop. De rest gooien we weg. Kijkt u de komende weken nog even of er nog iets van uw kind(eren) in zit? De bak staat in de aula, bij het keukentje. NIEUWS VAN DE BOVENBOUW MOBIELTJES 's Ochtends is er voor kinderen die met een mobieltje naar school komen een bakje waar zij deze moeten inleveren. Echter, op dinsdag en donderdagochtend is dit anders omdat er dan gestart wordt bij de gymzaal. Tot op heden was daar geen echte afspraak over maar het volgende is nu afgesproken: Juf Mandy en juf Anneloes nemen de mobieltjes in en bewaren ze in een bakje in de gymzaal zelf. Als juf Germaine haar groep 7/8 komt ophalen, pakt zij de mobieltjes en neemt ze mee terug naar school. Daar worden ze net als elke andere dag opgeborgen in een kluisje en daar worden ze na schooltijd ook weer uitgehaald. Zo is het inleveren consequent en zijn de discussies die komen over het wel of niet nog even mogen spelen op de telefoon hopelijk verdwenen. EEN WERKSTUK MAKEN Na de vakantie start voor de gehele bovenbouw het maken van een werkstuk. Er volgt nog een bericht met een bijlage waarin een stappenplan toegevoegd wordt zodat ook het thuisfront op de hoogte is van het hoe en wat. Iets waar nu al over nagedacht kan worden is het onderwerp. Het moet in ieder geval passen bij de thema's geschiedenis, aardrijkskunde of natuurlijk/milieu.

4 ACTIVITEITEN BIJ STICHTING NETWERK

5 SPORTNIEUWS VAKANTIESPELEN Kom sporten, spelen, springen en knutselen! Het thema is: Diep in de zee! Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Kom dan meedoen van uur. De toegang is gratis. Maandag MFA De Kreek Dinsdag Sporthal De Kers Woensdag Sportcentrum De Opgang Donderdag Sporthal De Grote Waal Vrijdag Sportcentrum De Vredehof Meer informatie: SCHOOLVOETBALTOERNOOI Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8 komt er weer aan! Dit jaar vindt het toernooi plaats in de Grote Waal bij de Zwaluwen. Groep 5/6 speelt 6 tegen 6. Groep 7/8 speelt 8 tegen 8. Er wordt gespeeld op een half veld. Groep 5/6: Jongens woensdag 10 april (13:00), meisjes donderdag 11 april (16:00). Groep 7/8: Jongens woensdag 3 april (13:00), meisjes donderdag 5 april (16:00), finale jongens en meisjes vrijdag 6 april (16:00). Aanmelden kan via deze link: Inschrijfformulier schoolvoetbaltoernooi Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 28 februari. Voor meer informatie kan je mailen naar juf Anneloes (anneloes.vogelpoel@stichtingpenta.nl) of juf Germaine (germaine.belfort@stichtingpenta.nl). CULTUURPAS Doe mee met bijv. dansen, tekenen of muziek maken en ontdek wat jij leuk vindt! Kijk snel op en geef je op! Voor kinderen van groep 3 t/m 8, die mee willen doen aan een 4-weekse activiteit voor 10 euro totaal! JEUGDSPORTPAS Een nieuwe sport uitproberen? Ga dan snel naar en geef je op! Bootcamp, Rugby, Kanovaren en nog veel meer sporten! Voor kinderen van groep 5 t/m groep 8, die mee willen doen aan een cursus van 6 weken voor 10 euro totaal!

6 HALVE FINALE SCHAKEN Het schaakteam van De Pontonnier (en ook van de Jozefschool) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Westfriese schaakkampioenschap voor basisscholen De wedstrijden worden op woensdag 13 februari 2019 gespeeld van uur tot uur in de aula van het Atlas College, Locatie Copernicus. We wensen onze kanjers heel veel succes toe! Zet m op! BASKETBALCLINIC Deze week hebben de groepen 3 t/m 8 een basketbalclinic tijdens de gymles. Basketbalmeester Tristan had een heleboel leuke opdrachten en spellen: trucjes, fopbal, in duo s, scoren, dribbelen. Wil jij ook een keer basketballen bij de Hoppers? Dat kan! Kijk op voor meer informatie en meld je aan om 4(!) keer gratis mee te trainen! VOETBAL VOOR KINDEREN MET ADHD OF AUTISME

7 NIEUWS VAN DE SKH MIDDELEEUWEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE Tijdens de Voorjaarsvakantie is SKH de Ark gewoon open. Deze week werken wij met het thema de Middeleeuwen. Er zijn deze week leuke knutselactiviteiten; wij maken een schatkist, een eigen prinsessenjurk of bouwen een echt kasteel! Natuurlijk zijn er ook leuke sportieve activiteiten en kijken wij wie de sterkste is met touwtrekken, spelen wij hinkelen en prinsessen- en riddertikkertje. Om te kijken hoe de mensen in de Middeleeuwen leefden, gaan wij met de jongste kinderen op bezoek bij Kasteel Radboud in Medemblik. De oudste kinderen nemen een kijkje bij Kasteel het Muiderslot in Naarden. Wij hebben er heel veel zin in! Iedereen een hele fijne voorjaarsvakantie namens Team Ark.

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Installeer BasisOnline! Nieuwe mogelijkheden van BasisOnline Uitslag enquête schooltijden en besluit Onderwijsstaking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Ziek en zeer Directeur tijdelijk buiten spel CITO Ouderportaal Agenda Schoolfruit Regel van de Week Hulp bij boeken stickeren?

Nadere informatie

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Effecten lerarentekort Leerlingparlement Keuze ouderportaal Agenda Wegwerkzaamheden Even voorstellen: Samantha van 1.Hoorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 mei Hierbij een nieuwe Ponto vol met informatie voor de komende twee weken.

Nieuwsbrief 25 mei Hierbij een nieuwe Ponto vol met informatie voor de komende twee weken. PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Regel van de Week Rapporten Bedankdag Nieuws van de Brede School Nieuws van de onderbouw Sportnieuws Naschoolse typecursus #DurfTeVragen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Werken volgens een concept Geen vervangers bij ziekte van een leerkracht 6 december: later beginnen? Agenda Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Belangrijke data. ma 19 t/m vr 23 okt herfstvakantie

Belangrijke data. ma 19 t/m vr 23 okt herfstvakantie Jinfo 15 oktober 2015 Belangrijke data vr 16 okt vr 16 okt gr 5-8 middag vrij ma 19 t/m vr 23 okt herfstvakantie ma 26 okt di 27 okt laatste dag invulmogelijkheid oudertevredenheidspeiling luizencontrole

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli 2018

Nieuwsbrief 19 juli 2018 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Jaarsluiting morgen Afscheid Nienke Pol Teamsamenstelling 2018-2019 Aanbod Rots en Watertraining Sportnieuws: Zomerspelen, Nationale Sportweek in september

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Ouderavond op 31 oktober: 20.00 uur Voorlichting VO groep 8-ouders Start van een Leerlingparlement Voortgang keuze van

Nadere informatie

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Februari 2018 Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Talentontwikkeling Diversen Lustrumweek Aparte bijlage ZIEN! Betrokkenheid,

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 april 2018

Nieuwsbrief 13 april 2018 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Broertjes en zusjes aanmelden Unicefloop Regel van de Week Meesters- en juffendag Mad Science Bijenlint; zaaidag op zondag 22 april Nieuws van de onderbouw

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief 10 18 januari 2018 Even voorstellen.. Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik mij graag voorstellen aan u. Mijn naam is Marill Ketelaar. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Doetinchem.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart

Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 6 23 februari t/m 23 maart Van het team De voorjaarsvakantie staat voor de deur! Na een gezellige

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk IOK de Globe Dr. Benthemstraat 54 7514 CM Enschede Tel: 053-4342355 De locaties Dr. Benthemstraat 54 Zaanstraat 22 7514 CM Enschede 7514 CM Enschede 053 4342355 053-4363322

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Teamverjaardag 13 februari. Open dag op woensdag 27 februari. Project-sluiting. Sportevenementen. Rapporten. Nieuwsbrief nr. 7, 1 februari 2019

Teamverjaardag 13 februari. Open dag op woensdag 27 februari. Project-sluiting. Sportevenementen. Rapporten. Nieuwsbrief nr. 7, 1 februari 2019 Donderdag 7 februari STUDIEMIDDAG School vanaf 12.30 uur gesloten Teamverjaardag 13 februari Nieuwsbrief nr. 7, 1 februari 2019 Alle kinderen ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de teamverjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 24-02-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Voorjaarsvakantie: Wij wensen iedereen een heel fijne voorjaarsvakantie, met misschien

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-3 maart Met deze week: Op bezoek naar de bibliotheek - Start van het nieuwe thema: Bouwen aan Talent.nl - Reminder excursie gevangenismuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Informatiefolder Schoolteams

Informatiefolder Schoolteams Informatiefolder Schoolteams Inleiding Hieronder vind je informatie over de schoolteams voor het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar hebben we ons weer ingeschreven voor verschillende sporten. Tussen de

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

De schoolfotograaf komt op 15 mei 2018 op school om groeps- en individuele foto s te maken.

De schoolfotograaf komt op 15 mei 2018 op school om groeps- en individuele foto s te maken. BERENBABBELSnummer 6 schooljaar 2017-2018 AGENDA 22 dec: Alle kinderen zijn om 12.00 uur vrij. Start kerstvakantie 08 jan: Start Rots- en waterweek 10 jan: Luizencontrole 16 en 18 jan: adviesgesprekken

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje -

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje - Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 17-13 januari Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI 2019 www.bslaetare.nl INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG Een paar keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een inloopspreekuur. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6

Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6 Werkblad 6.1 Opdracht 3, module 3, les 6 Lees de zinnen. Kruis aan: ja of nee. ja nee De moeder van Nour heeft de uitnodiging gekregen. 2. Ying Wah is jarig. 3. Zij wordt negen jaar. 4. Het feestje is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie