Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel!"

Transcriptie

1 Beste lezers, mama s, papa s, oma s, opa s, broers, zussen, maar vooral lieve KLJ leden! Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel! In dit boekje kunnen jullie alles terugvinden over de dol gekke activiteiten die we hebben voorbereid. Hierin staan alle activiteiten tot december beschreven. De activiteiten die daarop volgen worden hieronder meegedeeld. Een update daarvan kunnen jullie in januari verwachten

2 - 8 Superhelden! Op 20 september starten we het KLJ jaar, joepie! Wij zijn er klaar voor en hopelijk jullie ook. Julie leren op deze dag jullie nieuwe leiding kennen en ook heel wat speciale helden, namelijk superhelden. Heb je zin om ze te leren kennen? Kom dan maar af! We verwachten jullie om 14h op de klj en jullie ouders mogen jullie terug komen halen om 17h. Als jullie een drankkaart willen kopen, breng dan 10 euro mee. Elke consumptie kost 1 euro. De leiding houdt jullie drankkaart bij. Een T-shirt (15 euro) of een pull (30 euro) kan elke activiteit aangekocht worden, geef maar een seintje aan Thibo. Tot dan!

3 KLJ kleurt je dag Als je vandaag, 4 oktober, naar de KLJ wil komen, zorg er dan voor dat je heel mooi gekleed bent. Namelijk verkleed je in je lievelingskleur. Jullie zijn welkom op onze KLJ om 14h en jullie sluiten deze kleurrijke dag af om 17h. Cowboys en indianen Hallo stoere meiden en jongens! Op 18 oktober is het tijd om jullie te verkleden in indianen en cowboys. Ook mogen jullie jullie vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buren, scharels,. (van dezelfde leeftijd) meebrengen. WANT het is vriendjesdag! Iedereen welkom op de KLJ vanaf 14 h tot 17h. Ook wij brengen ons vriendje mee. Hij ziet er een beetje anders uit dan onszelf en kijkt er alvast naar uit om jullie te leren kennen, ghihihihi! Bidderen en beven BOE! Niet geschrokken? Dan zullen jullie alvast bibberen op deze activiteit, zaterdag 31 oktober (!!!), want het is HALLOWEEN. Maak je maar klaar voor een toch in de donker, tidididieee. Vertel tegen jullie mama en papa dat jullie niet moeten gegeten hebben want daar zorgen wij wel voor. Hopelijk durven jullie onze maaltijd te proeven. De activiteit gaat namelijk door van 17h tot 20h op onze KLJ.

4 Teletijdmachine ZOEEEEEEF, Middeleeuwen, ZOEEF, Nieuwe Tijd, ZOEEEEF, prehistorie, Op 15 november maken we ons klaar voor een reis door de tijd. We stappen onze teletijdmachine in en gaan op stap. Dit gaat door in ons laboratorium om 14 h. Jullie ouders mogen jullie komen halen om 17h. Prutsen en klussen Klieder, kladder, spat maak jullie verfborstel maar nat. We toveren onze KLJ om in een echt knutselparadijs. Dit gaat door op 29 november van 14 h tot 17h. Breng jullie verfshortje dus maar mee want het belooft een fantasierijke namiddag te worden. Sinterklaas kom maar binnen Ook de Sint is jullie niet vergeten op de KLJ en hij komt zelf langs! Dit vindt plaats op 13 december. Willen jullie hem nog eens allemaal samen uitwuiven voor hij naar Spanje vertrekt? Neem dan snel jullie sinterklaasschoentje en een wortel/suikerklontje en kom naar de KLJ. Jullie zijn welkom van 14 h tot 17h. Rudolf is in het land Komen jullie Rudolf zoeken op de KLJ? Want de Kerstman is hem al enkele dagen aan het zoeken. Jammer genoeg heeft de leiding niet voldoende zoekkracht om dit alleen op te lossen. Sla jullie handjes maar al in elkaar en wij verwelkomen jullie graag op 27 december om 14h. Hopelijk hebben jullie hem om 17h al gevonden want dan moeten jullie huiswaarts keren.

5

6 -10 Hallo daar min tieners! Ik hoop dat jullie klaar zijn om er opnieuw een beestig leuk jaar van te maken, want wij, jullie leiding zijn er alvast helemaal klaar voor! Mààr dit jaar maken we het nog cooler, we hebben er namelijk een speciaal iemand bij en die is alvast héél erg benieuwd om jullie te ontmoeten. Startactiviteit: Wie is Hans? Het is van essentieel belang dat jullie al vanaf de eerste activiteit aanwezig zijn op de KLJ, want dan gaan wij uitzoeken wie Hans nu werkelijk is... We verwachten jullie allen op 20 september van 14u tot 17u op de KLJ. Tot dan vriendjes! Vriendjesactiviteit: Hans tegen allen Ja ja lieve kindjes, het is nog maar onze tweede activiteit en jullie mogen al jullie beste vriendjes meenemen naar de KLJ. We zullen héééél wat leuke spelletjes spelen zodat we elkaar al gauw wat beter leren kennen. Deze activiteit zal doorgaan op 4 oktober, opnieuw van 14u tot 17u. Tot dan! Hans anders Op 18 oktober spelen we het hans anders, wat dat juist wil zeggen, zullen jullie allemaal te weten komen op de activiteit zelf. Wij verwachten jullie opnieuw op de KLJ lokalen waar mama en papa jullie mogen achterlaten om 14u maar gelukkig weer kunnen komen ophalen om 17u.

7 Hans zonder vrees Iedereen weet wel wat er te doen is de 31ste van oktober! Inderdaad, het is Halloween!! Ook wij zullen hier een griezelige maar supertoffe avond van maken. En ja, je hoort het goed, deze activiteit zal doorgaan op zaterdag 31 oktober van 17u tot 20u. Jullie zullen ook voorzien worden van een avondmaal! Verkleed zijn is een must! Hansenbord Omdat onze Hans houdt van spelletjes spelen, gaan wij op zondag 15 november ook een heleboel verschillende spelletjes spelen. Wat we juist gaan spelen met Hans, zullen jullie zelf moeten ontdekken. We verwachten jullie om 14u op de KLJ. Om 17u mogen mama en papa jullie komen ophalen om terug naar huis te gaan. Tot dan! Doe-het-zelf-met Hans En opnieuw is onze Hans van de partij. Maar wat jullie nog niet wisten, is dat Hans alles graag zelf in elkaar knutselt. Zo heeft hij al een heleboel dingen zelf gebouwd. Op zondag 29 november gaan wij dit ook proberen en worden jullie opnieuw verwacht op de KLJ om 14u tot 17u. Tot dan doe-het-zelvers! Eet je bord hans op! Hé daar kindjes! Wij en Hans, zijn opnieuw overenthousiast om jullie te entertainen op onze suppertoffe activiteit. Wij gaan namelijk op 13 december met z n allen kokerellen! Wat we juist zullen klaarmaken, blijft nog een verrassing. Maar jullie zullen jullie buikje alvast rond kunnen eten! We verwachten jullie opnieuw om 14u op de KLJ en om 17u mogen jullie worden opgehaald.

8 Hans ander jaar Het nieuwe jaar staat alvast voor de deur en omdat wij het dit jaar helehans anders aanpakken, vieren wij Nieuwjaar alvast iets vroeger dan gewoonlijk. Dus doe alvast jullie mooiste kleedje en beste kostuum aan want wij gaan op 27 december er een spetterend feest van maken. Samen met Hans, verwachten wij jullie om 14u op de KLJ en zal ons feest eindigen om 17u. Tot dan feestgangers! Héél veel liefs jullie knettergekke leiding en Hans! Maar wie is nu Hans?

9 -12 Dag beste -12ers, het nieuwe KLJ-jaar staat weer voor de deur en het zal weer een knaller worden. Na de eerst loodzware schoolweken staat de leiding klaar om jullie het hele jaar door te plezieren. Jullie worden de eerste keer verwacht op zondag 27/09. Op deze dag zullen jullie je (eerste) sprong in de -12 wagen. De activiteit start zoals gewoonlijk om 14u en om 17u mogen jullie huiswaarts keren. Vanaf dan kunnen jullie ook een nieuwe KLJ-pull of t-shirt kopen. Deze kosten respectievelijk 30 en 15 euro. Tijdens de pauze kan de eventuele dorst gelest worden door een drankje. Hiervoor werken we met drankkaarten waarmee je voor 10euro 10 drankjes kan krijgen. Deze zijn het hele jaar door te verkrijgen. Op zondag 11/10 vindt onze Maten, Makkers, Melk activiteit plaats. Op deze speciale dag mogen jullie ook je vriendjes meenemen die (nog) niet in de KLJ zitten. Jullie worden om 14u verwacht en mogen, nadat het denkbeeldig koetje gemolken is, om 17u naar huis gaan.

10 Maak je borst maar nat want op vrijdag 23/10 gaan we Hallo-wenen op de KLJ. Alle grote jongens en meisjes zullen helemaal ondergedompeld worden in de duistere geheimen van de KLJ. Jullie worden op je engst verwacht om 19u aan de KLJ. Na 3 uur bibberen, beven en zweten zal de lieftallige leiding ervoor zorgen dat jullie om 22u veilig terug naar huis kunnen keren. Iedereen die al graag eens een spel in een bos speelt wordt op zondag 8/11 om 14u aan de Finse looppiste in Nevele verwacht om het heuse 'KLJ in The Woods spel' te spelen. Doe zeker kleren aan die tegen een stootje kunnen en die eventueel vuil mogen worden. Om 17u mogen jullie de ruige bossen van Nevele verlaten om terug naar jullie warme nestje te gaan. Oefen maar al je schoolslag want op zondag 22/11 zal de spetterende 'Verdrink niet' activiteit door gaan. Hierbij zullen we de wilde wateren van 'S&R Rozenbroeken' (Victor Braeckmanlaan Gent) onveilig maken. Neem dus zeker je volledige zwemuitrusting mee. We spreken aan het zwembad zelf af om 14u. Na enkele uren vertoeft te hebben in een subtropisch zwemparadijs mogen jullie om 17u terug naar koudere oorden terug keren.

11 Met de feestdagen voor de deur stomen we jullie al klaar voor al het lekkers dat komen zal. Dit doen we op de voorlaatste activiteit van het jaar: Laat je niet in de zak zetten! Gedurende 3 uur zullen jullie kennis kunnen maken met de enige echt Sint- Nicolaas. Deze lieftallige oude man zal jullie zeker verwennen. Deze verwennerij zal beginnen om 14u en zal jammer genoeg- eindigen om 17u. Jaja, het is al zover: de laatste activiteit van Maar wees niet getreurd want er zijn er nog heel wat in petto. Op zondag 20/12 worden jullie verwacht met al je creativiteit om te Klunselen. Deze activiteit zal de Picasso of Da Vinci in elk individu naar boven doen komen. Allen welkom van 14u tot 17u. Wij kijken alvast uit naar dit jaar en hopelijk jullie ook. Groetjes Michiel, Paulien, Laura, Miró en Maxime

12 Jong The beginning offff Dag jongsters, welkom terug voor een nieuw werkjaar. We verwachten jullie op 27 september zoals elke keer om 14h op de KLJ om er een geweldige start van te maken. Deze geweldige start eindigt jammer genoeg om 17h. Voor de nieuwelingen in het jong is het belangrijk dat jullie elke activiteit kleingeld (1 euro per drankje) meenemen om jullie drankje te kopen. Bovendien kan er elke activiteit een pull (30 euro) en een T-shirt (15 euro) aangekocht worden. We kijken al uit naar de eerste ontmoeting! See nothing, know nothing Ooit al eens meegemaakt dat een zintuig wegvalt? Neen? Dan ben je hartelijk welkom op 11 oktober in onze KLJ lokalen. Jullie worden om 14h verwacht en mogen terug huiswaarts keren om 17h. Bovendien is deze activiteit zeer speciaal, jullie mogen namelijk jullie vrienden en vriendinnetjes meenemen zodat ze kennis kunnen maken met onze supertoffe jeugdbeweging. Music is art Hallo, halloooow, halloooooowkeees! Zin om jullie stembanden eens volledig te laten gaan. Twijfel dan niet en kom dan zeker op 25 oktober naar de KLJ. Dit gaat als gewoonlijk door van 14h tot 17h. Jullie worden zeker en vast nog supersterren en mogelijke toekomstige K3-leden. I will survive Hey échte survivors of dat denken we toch? Kom jullie maar bewijzen op 8 november want we willen

13 jullie alle KLJ technieken aanleren. We zullen jullie met open armen ontvangen om 14h en met pijn in het hart terug afgeven aan jullie oudjes om 17h. De Kerstman bestaat (niet) Ho, ho, hooooooo!! DE KERSTMAN IS TERUG, of niet?? Kom dat maar eens ontdekken op 20 december en ga jullie zakdoeken maar boven om de teleurstelling te verwerken. Welkom van 14 h tot 17h. Sluuuuuuuuuu Veel liefs van jullie leiding en tot binnenkort!

14 Oud Iiiiiiiiiieeeeeep oudjes, Jullie nieuwe leiding (en een ietwat oudere leider) is klaar voor een yolo crazy jaar! Het wordt een jaar vol speciallekes en zotte spellekes. We kunnen samen al uitkijken naar het weekend, fi:dh, leefweek en natuurlijk het kamp!! Op 18 september gaan we van start met Vertrouwen is voor mietjes. Hiervoor zijn jullie allemaal welkom op ons lokaal om 20u. Na een avond vol teambuilding en vertrouwensspelletjes mogen jullie huiswaarts keren om 23u (of nog een beetje chillen aan onze toog natuurlijk!). 14 dagen later gaan we al voor een specialleke want we spelen Homo Toeristicus. Hiervoor worden jullie ook nog op ons lokaal verwacht om 20u, maar we gaan ons dan naar een geheime locatie begeven. Na een toeristisch spel, mogen jullie weer naar huis om 23u.

15 Op 16 oktober is echt iedereen welkom, waaaaaaaant het is vriendjesdag! Neem al je vrienden mee naar het spel Groen, groener, groenst zijn die peren. Iedereen is welkom om 20u op ons lokaal. We zullen spelen tussen struiken, bomen en tengels! Na een avond ravotten in de bossen keren we terug naar onze gezellige toog, hier mogen jullie naar huis gaan vanaf 23u. BRRRRRRRRRRRR 30 oktober, stipt middernacht is het. tromgeroffel.. HALLOWEEEEEN. Op deze dag gaan we sudderen en beven tijdens De huilende welpen. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 20u op ons lokaal. Omdat we halloween ook s nachts willen beleven mag iedereen blijven slapen. Dus zaterdag 31 oktober mogen jullie om 11u huiswaarts keren. Het zal waarschijnlijk al lang geleden zijn dat jullie jullie grijze massa gebruikt hebben. Op vrijdag 13 november om 20u is het zover. Heel Nevele zal het horen kraken want we spelen de voorlichtingsquiz. Om 23u zal het stil worden op de klj want dan is het gedaan met nadenken. Na een fantastische quiz kunnen jullie allemaal jullie hoofden laten rusten en in jullie bed kruipen. Lusten jullie ook geen drop? Ik lust geen drop is het spel dat we op vrijdag 27 november

16 zullen spelen. De naam zal jullie nog niet veel zeggen, en dat is ook de bedoeling want ik zal het jullie ook niet verklappen. Jullie zijn welkom om 20u op ons lokaal, om 23u na een droppige avond mogen jullie huiswaarts keren. Ben je de examens al beu? Ook tijdens de examens zijn pauzes uiterst belangrijk! Even ontspannen is de boodschap!! En dit kan op de klj natuurlijk! 11 december is onze cosy night! Jullie zijn om 20u voor de klj by candle light. Na een avond genieten moeten jullie om 23u allemaal in jullie bed om de dag erna terug in de boeken te duiken. Dit waren de activiteiten voor het eerste kwartaal. Bij deze geef ik jullie wel al belangrijke data mee! Greeeeetz, Febe, Sander, Pieter & Tim Belangrijke data: februari: LEEEEEEEEEFWEEK 29 april: FI:DH Data voor het weekend worden later nog doorgegeven

17

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel!

Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel! Beste lezers, mama s, papa s, oma s, opa s, broers, zussen, maar vooral lieve KLJ leden! Zijn jullie klaar voor een nieuw werkjaar van de KLJ? Wij alvast wel! In dit boekje kunnen jullie alles terugvinden

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Jonas - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien

Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Jonas - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien Hallo, eindelijk is het weer zover, het nieuwe KLJ-jaar. Een jaar vol spanning, actie en plezier voor iedereen, van de kleinste kapoen tot de oudste jung. Dit boekje zal gedurende het jaar een aantal keer

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!!

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!! TWINKELS Dag Twinkels! Zijn jullie al bekomen van al die feestdagen? Want er staat een leuke agenda voor jullie klaar! Zondag 30 december Vandaag is er jammer genoeg geen KLJ, sorry lieve Twinkels!! Zondag

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, De maand december is een feestmaand, maar ook het begin van de examens voor sommigen onder ons. Voor anderen, en dan vooral de leiding betekent dit dat de blokperiode

Nadere informatie

3391 December - januari

3391 December - januari 3391 December - januari Voorwoord Hallo allemaal! Hier zijn we weer met ons laatste boekje van 2017, maar geen nood, daarna zal je onze 3391 ook nog in je mailbox zien! We hebben dit jaar al vele leuke

Nadere informatie

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem.

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem. Hey Twinkels! Al bekomen van de sint? Hopelijk wel, want we zijn hier weer met een volle agenda voor de komende maanden. Check hieronder snel wat we allemaal samen gaan beleven. Zondag 18 november We spelen

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo FEBRUARI Hello, Wij zijn het. Na al die avondvergaderingen is het weer tijd voor zondagvertier! Geniet er deze maand extra hard van om gewoon eens heel scoutesk uwen beir uit te laten want maart zit vol

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

JRKRANT Januari Februari 2017

JRKRANT Januari Februari 2017 JRKRANT Januari Februari 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 De Benjamins hebben op vrijdag 13 januari een schimmenspel gespeeld. Met 8

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

3391 November - December

3391 November - December 3391 November - December Voorwoord Kijk eens aan, het is al weer tijd voor een nieuw exemplaar van 3391, het tweemaandelijks boekje met alle activiteiten in! De herfst staat voor de deur, en winter komt

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

Maandlijst April - mei - juni

Maandlijst April - mei - juni Maandlijst April - mei - juni Algemene informatie De tekenwedstrijd op de panenkoekenbak is gewonnen door Pepijn Boes Zoals belooft staat zijn tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Pepijn

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, De dagen worden kouder en al een beetje korter, de bomen verliezen hun blaadjes, we doen onze sjaal en extra trui aan, want het is de maand NOVEMBER die voor de

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie