Krokusprikkel Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krokusprikkel Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft?"

Transcriptie

1 Krokusprikkel 2016 VBA Anzegem, Centrumschool Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft? Vriendschap die eenzaamheid verdringt. Solidariteit die grenzen doorbreekt. Respect die een ander weer menswaarde geeft. Mildheid die samenleven mogelijk maakt Zou jij het kunnen in deze vasten 40 DAGEN LANG dingen te doen die als je ze aaneenschakelt een ketting van nieuw leven maakt? Foto uitgeverij muurkranten tekst Antoon Vandeputte

2 Agenda: Krokusvakantie: 6 tot 14 februari 29 februari: schoolvrije dag 10 februari: viering van Aswoensdag o Grijsloke: o Centrum : (kloosterkapel) 15 februari: instapdatum voor startende peuters 27 februari: zwemfestijn voor alle lagere schoolkinderen 6 maart: 23 ste Ename-boerderijentocht (mountainbiken in voormiddag en gezinswandeling in namiddag) 8 maart: Voordracht leren leren 3 de graad 9 maart: Avonturenloop 1 ste tot 4 de leerjaar 10 maart: inleefatelier 5 de leerjaar 16 maart: pedagogische studiedag geen school voor de kinderen. 19 maart: wijnavond 22 maart: Theater peuter 1 ste kleuter 23 maart: Buitenspeeldag 24 maart: Witte Donderderdag 25 maart: Goede Vrijdag 26 maart 10 april: paasvakantie Welkom op onze school: Mochten starten op de teldag van 1 februari: Laurence, Djuna, Lou, Na de krokusvakantie verwachten we: Seppe We hopen dat die eerste stapjes naar school jullie goed mogen bevallen. Na de krokusvakantie: Juf Sofie komt terug na haar zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof. Juf Joke komt terug uit zwangerschapsverlof en neemt terug haar opdracht als zorgcoördinator op. Juf Julie, komt in het 3 de leerjaar, de klas van juf Veerle Taelman. Juf Veerle is nog in ziekteverlof, ze herstelt van een operatie aan haar knie. Bedankt aan juf Julie, juf Femke en juf Marte. De school is fier over het leerproces dat jullie voor de kinderen van onze school hebben opgezet. Jullie waren een rijke aanvulling voor onze ploeg. Het is altijd spijtig als wij voor sterke krachten geen plaatsje meer hebben. Pannenkoekenactie: Elk verkocht pakje pannenkoeken betekent een extra duwtje voor onze schoolwerking evenredig verdeeld over de afdelingen heen. We verkochten samen 1400 kg. Smakelijk en bedankt voor de steun.

3 Kiezen om onderwijs te volgen in onze VBA-school? De inschrijvingen voor onze school gaan van start op 1 maart. Broertjes of zusjes van kinderen die reeds schoollopen in VBA kunnen al vooraf inschrijven tot 1 maart. Onze school deed mee aan Move tegen pesten Het onderwerp pesten blijft een hot item. Wij deden mee aan Move tegen pesten. Hiermee willen we een signaal geven dat wij als school er blijvend werk van willen maken en elke melding onderzoeken. Wij streven naar een school waar elk kind zich mag en kan goed voelen binnen een veilige omgeving. Luisteren naar het verhaal in zijn context is alvast een waardevol begin. Parkeren om en rond de school blijft moeilijk om in goede banen te houden. Wij zijn uiterst dankbaar voor elke bereidwilligheid van ouders die blijvend zorg wensen te dragen voor de veiligheid van de kinderen om en rond de school. Parkeer niet op het rond punt. Kiezen voor de parking die bereikbaar is via de Landergemstraat is de veiligste keuze! Voortaan zal een slagboom verhinderen dat er nog op het rondpunt gereden wordt aan elk schoolbegin en schooleinde. Onze school bruist enkele nieuwtjes 3de kleuterklas: 3 de graad: Schrijftalent in onze school. Zondag 24 januari werd Louise Detailleur uit 5A de Junior Journalist van Anzegem. Uit de stelwerkjes van alle vijfde en zesdeklassers van Anzegem en Kaster werd haar verhaal door de Anzegemse Davidsfondsjury het mooist gevonden. De genomineerden voor 6A waren Febe Goeminne en Amélie Callens en voor 5A Emile Vande Vyvere en Louise Detailleur. Een dikke proficiat aan alle auteurs van de 5 de en de 6 de klas.

4 K3A : OP NAAR HET GRAVENSTEEN Op een fijne vrijdagvoormiddag mochten we naar het Gravensteen in Gent. We hadden het in de klas ook al over de ridders en prinsessen gehad. Enkele ouders stonden klaar om ons te brengen en te begeleiden in dat groot kasteel (waarvoor dank!) We hadden er afgesproken met een jonkvrouw. Ze moest die avond aan een kruis staan want daar had ze afgesproken met haar ridder. Spannend. We hielpen haar om het juiste kruis te vinden. Gelukkig zijn we enorm goeie speurneuzen. Ze nam ons mee op een fantastische tocht door het gravensteen, we gingen zelfs tot helemaal boven! Het was een belevenis om alles eens in het 'echt' te zien... : kantelen, een harnas, zwaarden,.... We waren onder de indruk. Vooral van de vergeetput... maar daar moest niemand in. Gelukkig maar! Heel wat foto's vind je op onze blog :

5

6 SPROKKELS van op de ZIJLIJN Voordracht Leren leren Wijnavond Op dinsdag 8 maart is er een voordracht gepland rond Leren leren door Mevr. Claudine Bossuyt, specifiek voor de ouders van de kinderen van het 5 e en het 6 e leerjaar. Deze gaat door tussen 19u en 21u15 in de Palm. Het eerste deel is voor ouders en leerlingen, het tweede deel voor ouders alleen. De leerlingen kunnen ondertussen in de Polyzaal terecht om gezelschapsspellen te spelen. Breng gerust uw favoriete gezelschapsspel mee!!! Op zaterdag 19 maart organiseert de Ouderraad VBA een Wijn- en streekproductenavond. Tussen 19u30 en 22u is er doorlopend gelegenheid om te proeven van wel 10 verschillende wijnen met professionele uitleg door Chris Peers. Er worden ook verschillende Anzegemse streekproducten aangeboden. Op de avond is er uiteraard gelegenheid om deze producten aan te kopen en zo de school te steunen (denk oa aan communie, vormsel, ed)! Eén toegangskaart kost 5 euro (goed voor proeverij van 5 verschillende wijnen en de streekproducten). Inschrijven kan via de leden van de ouderraad, via mail (ouderraadvba@gmail.com), of door te bellen naar 0478/ (Frederik) Weet je het nog? Op onze school groeide de voorleesdag uit tot een voorleesweek. Wij hadden zo veel ouders en grootouders die dit leukste moment van de dag wilden ondersteunen dat we met één dag niet genoeg hadden. We hebben alle fotomateriaal gebundeld samen met de verslagjes vanuit de klas en ingestuurd gewoon omdat we fier waren op zo n schitterende week en met een kleine hoop misschien in de kijker te komen. En ja, waarvan je altijd stiekem droomt als je aan een wedstrijd deelneemt Woensdagmiddag kreeg de school telefoon dat onze voorleesweek wel wat indruk had gemaakt bij de jury en dat wij samen met een school van Brugge laureaat zijn en een boekenpakket hebben gewonnen. Dank je wel aan iedereen die meehielp om van de voorleesweek een voorleesfeest te maken voor de kinderen. Iedere deelnemer is dus een beetje winnaar geworden. Super hé!

7 Onze pedagogische studiedag werd een praktische werkdag. De kleuterleidsters zochten hoe ze hun kleuters de wereld van de techniek kunnen laten ontdekken door het samenstellen van ontdekdozen. Ze zochten in hun klas welk materiaal er al voorhanden en waar er nog nood aan was. De lagere school probeerde het spel- en leermateriaal, gebruikt in hoekenwerk, een plaatsje te geven in het leertraject van onze kinderen. Ook hier werd een verlanglijstje gemaakt Er werd ook een leerlijn voor de lagere school opgemaakt om kinderen de wereld van de techniek verder te laten verkennen Met de verlanglijstjes die uit deze dag gegroeid zijn, kon ik als directie al op koopjesjacht want hiervoor dienden onze centjes van onze pannenkoekenactie. Aan deze studiedag wordt nog een vervolg gebreid met onze studiedag van 16 maart. Dus ook een vervolg van dit techniekverhaal in de volgende prikkel met fotomateriaal 6 maart Onze 23 ste Ename- boerderijentocht. Een dagje sporten en hierdoor ook onze schoolwerking steunen! Fietsen in de voormiddag. Wandelen in de namiddag. Jij doet toch ook mee? De inzet van heel veel mensen en de opbrengsten komen ten goede aan onze schoolwerking.

8 Vrije Basisschool Anzegem organiseert haar 23 ste Ename-Boerderijentocht Kerkstraat 91, Anzegem Zondag 6 maart 2016 Mountainbike km Vrije start van 8.00 tot De Goede keuze Van peuterklas tot 6 de leerjaar De Goede Basis Afdeling Centrum Afdeling De Verrekijker 056/ info@vba.be Gezinswandeling zoektocht Start tussen en (prijzenpakket!) De sponsors die dit evenement mogelijk helpen maken: Brouwerij Roman Boekhouding DESEYN-TAELMAN Statiestraat Anzegem Tel fax Dankbaar vermelden we ook: garage Debue Anzegem, Standaard boekhandel, Duboccage- Raes, AD Delhaize Anzegem,traiteur Willequet, Zuivel- en kaashandel Jean Marie Van Thuyne energiedranken Apotheek De Meyer Alle opbrengsten gaan integraal naar de uitbouw van onze schoolwerking. Onze 2 nieuwe scholen, met een bekwame onderwijsploeg zetten volop in op de goede basis. Een digitale moderne leeromgeving biedt veel extra onderwijskansen. Ondersteund door een sterke zorgwerking gaan we op zoek naar leerkansen voor kinderen die dat ietsje meer nodig hebben. We geloven dat kinderen het maken met hun talenten! We zien kinderen en ouders als volwaardige partners om ons onderwijsleer- en opvoedingsproces te realiseren. Kindvriendelijke groene speelomgeving. VBA Anzegem Centrum VBA Anzegem De Verrekijker Neem gerust contact op voor meer info over onze scholen. Inschrijven mogelijk vanaf 1 maart 2016.

9

Krokusprikkel Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft?

Krokusprikkel Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft? Krokusprikkel 2016 VBA Anzegem, De Verrekijker Zou het lukken elke dag van de VASTEN iets te doen dat jezelf of anderen nieuwe levenskracht geeft? Vriendschap die eenzaamheid verdringt. Solidariteit die

Nadere informatie

Krokusprikkel VBA Anzegem, De Verrekijker

Krokusprikkel VBA Anzegem, De Verrekijker Krokusprikkel 2015 VBA Anzegem, De Verrekijker Agenda: Krokusvakantie: 16 tot 22 februari 1 maart: 22 ste Ename-boerderijentocht (mountainbiken en wandelen) 18 februari: viering van Aswoensdag o Grijsloke

Nadere informatie

Krokusprikkel VBA Anzegem, Centrumschool

Krokusprikkel VBA Anzegem, Centrumschool Krokusprikkel 2015 VBA Anzegem, Centrumschool Agenda: Krokusvakantie: 16 tot 22 februari 1 maart: 22 ste Ename-boerderijentocht (mountainbiken en wandelen) 18 februari: viering van Aswoensdag o Grijsloke

Nadere informatie

Kerstprikkel VBA Anzegem, De Verrekijker

Kerstprikkel VBA Anzegem, De Verrekijker Kerstprikkel 2018 VBA Anzegem, De Verrekijker Onze schoolkalender tot aan de krokusvakantie: - Kerstvakantie: 22 december tot 6 januari - 7 januari: instapdatum voor startende peuters - 11 januari: nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Herfstprikkel 2011. Allerheiligen Allerzielen

Herfstprikkel 2011. Allerheiligen Allerzielen Herfstprikkel 2011 VBA Anzegem, Grijsloke Gevallen blad herfst is herfst als alle kleuren rijp worden als vruchten en dan dwarrelen heel lief een beetje beven om te sterven als een blad. Het bos vertelt

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Krokusprikkel. VBA Anzegem, Centrumschool

Krokusprikkel. VBA Anzegem, Centrumschool Krokusprikkel VBA Anzegem, Centrumschool t Is carnaval Zet de maskers maar op en verberg uwe kop, zodat niemand kan zien of je Jan bent of Mien. Agenda: Krokusvakantie: 5 tot 13 maart 6 maart: Ename-boerderijentocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Herfstprikkel Een adembenemend uitzicht. Allerheiligen Allerzielen

Herfstprikkel Een adembenemend uitzicht. Allerheiligen Allerzielen Herfstprikkel 2012 VBA Anzegem, De Verrekijker Een adembenemend uitzicht gevallen blad herfst is herfst alle kleuren rijp worden als vruchten en dan dwarrelen heel lief een beetje beven om te sterven als

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

infomoment om voor ouders van startende peuters

infomoment om voor ouders van startende peuters Kerstprikkel VBA Anzegem, Centrumschool Een ster zijn Om licht te brengen in de duisternis. Om dat ietsje meer te zijn voor de ander. Om vreugdebrenger te zijn. Om even stil te staan bij het Kerstgebeuren

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Paasprikkel De Goede week nog nooit zo actueel! Toch een fijne en vredevolle paasvakantie toegewenst!

Paasprikkel De Goede week nog nooit zo actueel! Toch een fijne en vredevolle paasvakantie toegewenst! Paasprikkel 2016 VBA Anzegem, De Verrekijker De Goede week nog nooit zo actueel! Palmzondag, de Blijde intrede van Jezus. Onderhuids voelen dat het niet pluis zit. Witte Donderdag herdenken wat Jezus deed

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Vakantieprikkel Vakantie tijd. Bewaar dit krantje het bevat belangrijke data en info voor volgend schooljaar.

Vakantieprikkel Vakantie tijd. Bewaar dit krantje het bevat belangrijke data en info voor volgend schooljaar. Vakantieprikkel 2012 VBA Anzegem, De Verrekijker Vakantie tijd Tijd om de tijd eens echt tijd te laten zijn. Tijd om jezelf terug te vinden in de kleine dingen die anders zo banaal lijken. Tijd om tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief april 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Aangezien we het volledige schooljaar werken rond het thema Speel je met

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat zien, voelen

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Krokusprikkel VBA Anzegem, Centrumschool

Krokusprikkel VBA Anzegem, Centrumschool Krokusprikkel 2012 VBA Anzegem, Centrumschool Agenda: Krokusvakantie: 18 tot 26 februari 22 februari: viering van Aswoensdag o 1O.30: Grijsloke o 19.00: Centrum 28 februari: SVS Eerste graad 2 maart: biechtviering

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Basisschool O.-L.-V.-Presentatie Plezantstraat 135, 9100 St-Niklaas Tel 03 760 08 73 basisschool.plezant@olvp.be www.olvp.be MAART Start 2 de inschrijvingsperiode : Wie kan inschrijven? Iedereen! Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest NIEUWSBRIEF oktober 3/ 2017-18 Betreft: informatie-uitwisseling externen Soms reiken zorgen voor je kind verder dan de schoolmuren en wordt je kind buiten de school ook ondersteund door een logopedist,

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief februari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be P1: Krokusvakantie P6: Naar het rusthuis P2: Bib P6: Ouderavond P2:

Nadere informatie

Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19

Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19 Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19 8211 AARTRIJKE tel. 050/24.11.31 fax. 050/24.11.35 www.vekba.be directeur@vekba.be www.facebook.com/ vekbaschool S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6 Als een schelp

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders,

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders, VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP SINT-PIETERSSCHOOL WWW.VBSLANGDORP.BE VBSLANGDORP@TELENET.BE NIEUWSBRIEF JUNI 2016 Beste kinderen en ouders, Bijna gedaan die school. Misschien met een traan, maar zeker met

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 SCHOOLNIEUWS Dankjewel dat je hebt deelgenomen aan onze fluoactie! Onze fluoactie, die liep van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie was weer een succes.

Nadere informatie

Welkom op onze school: Nieuwe startertjes op de teldag van 1 februari en na de krokusvakantie: Lombaert Eloïse, Vervaeke Luna

Welkom op onze school: Nieuwe startertjes op de teldag van 1 februari en na de krokusvakantie: Lombaert Eloïse, Vervaeke Luna Krokusprikkel 2017 VBA Anzegem, Centrumschool Vasten is de klank van de stilte in het geruis van de zee die zich op het strand rolt, de stilte die je doet spreken met jezelf alleen langs de branding de

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Kerstprikkel VBA Anzegem, Centrum

Kerstprikkel VBA Anzegem, Centrum Kerstprikkel 2018 VBA Anzegem, Centrum Onze schoolkalender tot aan de krokusvakantie: - Kerstvakantie: 22 december tot 6 januari - 7 januari: instapdatum voor startende peuters - 11 januari: nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

M A A R T - A P R I L 2 0 1 6. Woordje van de directie

M A A R T - A P R I L 2 0 1 6. Woordje van de directie Nieuwsbrief M A A R T - A P R I L 2 0 1 6 Woordje van de directie Veertigdagentijd Over de zin van de vasten. De veertigdagentijd is een uitnodiging om eens van levensritme te veranderen, een tijd om eens

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari 2016

Nieuwsbrief. Januari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2016 Inhoud: P2: Zwemregeling P2: Openklasdag en meespeeldag kleuters P3:

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Voorwoord Verjaardagen Kalender Pedagogische studiedag Activiteiten met de ouderraad Zwemmen Nog sport Verbouwingen Kinderfilm Toneel Jeugdboekenweek

Voorwoord Verjaardagen Kalender Pedagogische studiedag Activiteiten met de ouderraad Zwemmen Nog sport Verbouwingen Kinderfilm Toneel Jeugdboekenweek Voorwoord Verjaardagen Kalender Pedagogische studiedag Activiteiten met de ouderraad Zwemmen Nog sport Verbouwingen Kinderfilm Toneel Jeugdboekenweek Jaarthema Lichtmis Nu al noteren Menu februari Telling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool.

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1 Nieuwsbrief MMI-basisschool Handzamestraat 14 www.mmibasisschool.be info@mmibasisschool.be Beste ouders, beste leerlingen, Zie hier onze tweede nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

HET JANUARI - FEBRUARI WEGWIJZERTJE

HET JANUARI - FEBRUARI WEGWIJZERTJE ² Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be HET JANUARI - FEBRUARI WEGWIJZERTJE Ik ben maar

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER Februari 2017 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 @ sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Op zondag, 19 februari 2017 van 15.00u tot 17.00u

Nadere informatie

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur Volkslaan 27 8930 Menen - 056/513578 10 februari 2012 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem april mei 2016 LKOM Pasen, God bleef niet staan, bij wat gisteren was gebeurd. Hij gaf niet op. Hij ging verder op de weg van morgen. Zijn mensendroom

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Agenda december 2017 Vrijdag 1 december Dinsdag 5 december Donderdag 7 december

Nadere informatie

VBSZ DE REGENBOOG. Kadeekesfeesten op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018

VBSZ DE REGENBOOG. Kadeekesfeesten op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 VBSZ DE REGENBOOG Kadeekesfeesten op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 Woordje van de directeur Vriendelijke groeten Meester Jacques ACTIVITEITENKALENDER DERDE TRIMESTER Dinsdag 17 april 2018: Bezoek Gravensteen:

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn

Basisschool Toermalijn Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be Beste ouders Afgelopen maand stond Toermalijn niet stil. Heel wat nieuws, heel wat moois! In

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. Nieuwsbrief juni GBS Maatjes

BASISSCHOOL MAATJES. Nieuwsbrief juni GBS Maatjes BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur: Beste ouders, beste sympathisant, Deze nieuwsbrief is alweer de laatste (gewone) nieuwsbrief van dit schooljaar. De voorbije maand was weer een hele actieve

Nadere informatie

Paasprikkel Een fijne, warme paasvakantie toegewenst!

Paasprikkel Een fijne, warme paasvakantie toegewenst! Paasprikkel 2014 VBA Anzegem, Centrumschool De lente duwt. Alles wil leven. Ook ik. Het verlangen naar zon en warmte groeit in mij. De wil om erin te vliegen borrelt op in mij. Ik wil leven!!! Leeft dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Fladderkrant februari Kwaliteitszorg

Fladderkrant februari Kwaliteitszorg Fladderkrant februari 2019 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Kwaliteitszorg ongetwijfeld gaan jullie ook wel eens naar de markt. Wat zorgt ervoor dat je precies bij dat ene kraampje je groenten koopt

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Stap je mee in ons verhaal?

Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje februari 2019 Stap je mee in ons verhaal? Deze maand staat boekenbeest KNUSSEL IN DE KIJKER! Agenda... 06.02.2019: Moev: Trefbal NM tweede graad 11.02.2019: Wegens werken aan onze speelplaats

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek Fladderkrant maart 2019 Tevredenheidsonderzoek Beste ouders, Graag wil ik u danken voor het invullen van het tevredenheidsonderzoek van onze school. Dit is voor ons een belangrijk gegeven in de verbetering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inhoud. Maart Paasvakantie

Nieuwsbrief. Inhoud. Maart Paasvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Maart 2016 Inhoud P1: Paasvakantie P2: Techno-Trailer P3: Jeugdboekenweek - Bib

Nadere informatie

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen!

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen! Verschijnt tweewekelijks! Nummer 451-29/09/2017 MINI EXTRA EDITIE! EXTRA EDITIE! MAANDAG GEEN SCHOOL! verantwoordelijke uitgever: Sofie Eggermont redactie: Virginie Tijtgat Sint-Anna 41, 8500 Kortrijk

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein!

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein! t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

PROFICIAT en DANKJEWEL!

PROFICIAT en DANKJEWEL! Hallo Robby, hier onze opbrengsten voor de actie Welzijnszorg! Opbrengst 3000,- (frietjes verkoop, hotdogs, soep, kerstbabbel, ) Verdeling SOCIAAL FONDS SCHOOL 1000,Albe vzw (via de Warmste Week ) 1000,De

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

SCHOOLKRANT. Herfstvakantie Een warme oproep op p 3!!

SCHOOLKRANT. Herfstvakantie Een warme oproep op p 3!! SCHOOLKRANT Herfstvakantie 2018 Een warme oproep op p 3!! Voorwoord Beste ouders Het is terug het eerste schoolkrantje van het schooljaar. Dit voorwoord doe ik met een fijn gedicht. Veel leesplezier Directeur

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie