Let op! In het Elicium, hal 13, start de opbouw op woensdag 13 februari om uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Let op! In het Elicium, hal 13, start de opbouw op woensdag 13 februari om uur."

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen operationele zaken Huishoudbeurs 2019 Opbouw Wanneer kan ik opbouwen? Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Donderdag 14 februari Vrijdag 15 februari 08:00 17:00 uur* Let op! In het Elicium, hal 13, start de opbouw op woensdag 13 februari om uur. Exposanten die gebruikmaken van uniforme standbouw mogen hun stands inrichten vanaf: Donderdag 14 februari Vrijdag 15 februari Let op! Exposanten die gebruik maken van een door de organisatie ingericht paviljoen of special hebben speciale inrichttijden die met de organisatie van tevoren worden afgestemd. *Standoplevering is vrijdag 15 februari 2019 om uur. I.v.m. het leggen van het gangpadtapijt moeten alle gangpaden verplicht leeg en schoongemaakt zijn. Na uur mogen er ook géén zware voorwerpen meer over de gangpaden in verband met de kans op beschadiging van het tapijt. Ik wil graag eerder al starten met de opbouw, kan dat? Er is helaas deze editie geen mogelijkheid tot vervroegd opbouwen of lossen. Registreren van personeel Is het nodig om mijn personeel voor de op- en afbouw te registreren? Tijdens opbouw en demontage is RAI Amsterdam alleen toegankelijk met een geldige toegangsbadge. U dient al uw standbouwers en toeleveranciers digitaal te registreren voor Huishoudbeurs Registreer uw op- & afbouwpersoneel» Na voorregistratie via RAI Security krijgt u per uw inloggegevens waarmee u opbouw- en demontagepersoneel kunt registreren. Na registratie ontvangt elke geregistreerde persoon een digitale voucher. Deze dient men uit te printen en mee te nemen naar een registratiepunt voor opbouw en

2 demontage van RAI Amsterdam. Op vertoon van de voucher krijgt men een persoonlijke opbouw- en demontagebadge welke toegang biedt tot de beurslocatie tijdens op- en afbouw. De registratiepunten zijn geopend vanaf de 1e opbouwdag (dinsdag 12 februari). Locaties registratiepunten voor opbouw en demontage: - Entree P9 (zowel binnen als in een portocabin) - Hospitality Crew Center (balies) - Inbrengdeuren: 1.2, 1.19, 3.8, 4.18, 7.1, Uw stand Ik ontwerp mijn eigen stand, moet dit ontwerp nog ter goedkeuring bij RAI Amsterdam voorgelegd worden? Ja. Exposanten worden verzocht hun standontwerp zo spoedig mogelijk in te zenden aan standdesign@rai.nl, indien u dit nog niet heeft gedaan. Let op! Er wordt in verband met het nieuwe handhavingsbeleid streng gecontroleerd door stadsdeel Zuider Amstel op etagebouw, tribunes en verhoogde vloeren (hoger dan 50 cm). Vraag schriftelijk zo spoedig mogelijk goedkeuring aan in de webshop vergunningen. Met welke zaken moet ik rekening houden bij het plaatsen van mijn eigen stand? Een stand dient te voldoen aan de volgende eisen: zelfdragende zij- en achterwanden, frieslijsten met Naamsvermelding, vloerbedekking en verlichting. Dit alles op een nette manier afgewerkt. Alle tentoon te stellen producten en reclamematerialen dienen zich te bevinden binnen de stand. Wordt de stand door de organisatie niet als representatief gezien, dan kan deze de stand laten aanpassen op kosten van de exposant. De door u gehuurde standruimte is op de vloer gemarkeerd in de kleur roze. Wat is wel of niet toegestaan in een uniforme stand? Het is niet toegestaan om in wanden van de uniforme stand te boren, schroeven, nieten en spijkeren. Indien u toch producten aan de wanden wilt bevestigen, dient u dit in overleg te doen met Exhibitor Services, exhibitorservices@rai.nl. Ontstane schade door het niet nakomen van deze instructies is volledig op eigen risico en wordt in rekening gebracht bij de exposant. Wanneer kan ik rekenen op stroom op mijn stand? Heeft u opbouw- en afbouw dagstroom besteld? Dan kunt op de volgende tijden rekenen op stroom op uw stand:

3 Dinsdag 12 t/m donderdag 14 februari uur Vrijdag 15 februari uur Heeft u voor tijdens de beurs dagstroom besteld? Dan kunt op de volgende tijden rekenen op stroom op uw stand: Zaterdag 16 februari uur, zondag 17, 18, 19, 20 februari van uur, donderdag 21 en vrijdag 22 februari uur, zaterdag 23 februari uur en zondag 24 februari uur. Heeft u producten die s nachts gekoeld moeten worden, neem dan contact op met Exhibitor Services, T Parkeren, laden/lossen en bevoorrading Hoe zit het met parkeren en laden/lossen tijdens de opbouw? Laden en lossen en aanvoer van goederen is tijdens de opbouw voor vrachtwagens alleen mogelijk via de P5 en P9! Personenauto s kunnen via de garages P1/P2/P3/P4. In P4 kunt u de lift naar 4.0 nemen en vervolgens de logistieke route achter Strand Zuid langs. In P2 kunt u de lift nemen naar 1.2. Daarnaast zijn de volgende punten ook van belang voor alle voertuigen: - Wanneer u de maximale lostijd overschrijdt en u uw voertuig niet verwijderd, zijn wij genoodzaakt om deze op uw kosten weg te slepen: Auto s tot 1,90m hoog bedragen 275,-. Auto s hoger dan 1,90m en busjes en bakwagens bedragen 475,-. Na betaling van deze kosten, wordt uw auto vrijgegeven. - Voor het vervoeren van goederen zijn er in de RAI geen karren beschikbaar. Als u deze nodig heeft, dient u deze zelf mee te nemen. Let op: tijdens de opbouwdagen van de Huishoudbeurs is de P5 laad-en los platformen voor de opbouw en demontage, en dus geen parkeerlocatie. Parkeren tijdens de opbouw van de Huishoudbeurs 2019 is gratis. Bekijk het verkeersplan van de Huishoudbeurs 2019 voor een goed en duidelijk overzicht. Hier vind u een overzicht van aanrijroutes voor P1-P3, P2-1-2 en P4. Welke inbrengdeur moet ik hebben? De inbrengdeuren per segment/hal zijn verschillend: o Home Sweet Home (hal 1) inbrengdeur 1.2 o Fashion & Beauty (hal 12) inbrengdeur 12.2 o Food & Drinks incl. Cheers! (hal 7) inbrengdeur 7.16 en beperkt 7.1 o The Hangout (hal 13) inbrengdeur Elicium beneden en Elicium Werkterras

4 o Shop till you drop (hal 1) inbrengdeur 6.4 o Family & Fun (hal 2) inbrengdeur 1.2 Bekijk het overzicht met inbrengdeuren. Hoe zit het met parkeren tijdens de beurs? Tijdens Huishoudbeurs 2019 bieden wij u Premium Priced Parking. Indien u voorafgaand aan de beurs een premium priced parking dagkaart of abonnement bestelt, kunt u te allen tijde parkeren op de parkeerterreinen direct bij RAI Amsterdam. Oók als de borden langs de snelweg aangeven dat P-RAI vol is. Geen premium priced parking abonnement? Dan kunt u parkeren op de externe parkeerterreinen en wordt u met een gratis shuttlebus snel naar RAI Amsterdam gebracht. U kunt de diverse soorten parkeerkaarten en abonnementen bestellen via het Exposantenportaal onder categorie Parkeren'. Deze link zet u door naar de webwinkel. Let op! Het is de laatste beursdag zondag 24 februari niet mogelijk te parkeren op de P5/P8/P9P10 in verband met afbouw vrachtverkeer. Deze gereserveerde premium priced parking abonnementen zijn dan geldig in de parkeergarages P1/2/3/4. Als u de auto laat staan, wordt deze op uw kosten weggesleept! ( 150,-). Wanneer en hoe kan ik mijn stand bevoorraden tijdens op- en afbouw en tijdens de beurs? De bevoorrading van stands is slechts toegestaan buiten openingsuren voor het publiek en wel 's morgens tussen uur. In overleg met RAI Amsterdam, Event Management bestaan er meer mogelijkheden. T /1111. Ivm bevoorrading; zie inbrengdeuren plattegrond. Let op! Dit is niet mogelijk voor zware pallets, daar deze de vloerbedekking in de hallen beschadigen. Piccolo Service Donderdag 14 en vrijdag 15 februari van tot uur helpen collega s van onze logistieke partner D.B. Schenker u graag met het brengen van uw spullen naar de binnenplaats van P9. Meld u hiervoor in de parkeergarage P4. Zondag 24 februari van tot uur helpen collega s van onze logistieke partner D.B. Schenker u graag met het brengen van uw spullen naar de auto. Meld u hiervoor in de parkeergarage P4. Geld storten Ik wil geld afstorten, wat nu? Geld storten is mogelijk. Indien u het aanvraagformulier in de webwinkel invult, dan zal Front Office contact met u opnemen. Indien u het aanvraagformulier instuurt gaan wij ervan uit dat u met de voorwaarden en de 2,5% kosten akkoord gaat.

5 Vuil afvoeren Ik wil vuil afvoeren, wat nu? De exposant is verplicht het afval, af te (laten) voeren. Indien u dit via RAI Amsterdam wenst te regelen, dient u gebruik te maken van het betreffende bestelformulier in de webwinkel. Vuilniszakken, niet bij RAI Amsterdam betrokken, zullen niet door de schoonmaakdienst worden meegenomen. Relaties uitnodigen Hoe werkt het als ik mijn relaties/klanten wil uitnodigen voor de Huishoudbeurs? Als exposant kunt u tickets/toegangskaarten Huishoudbeurs bestellen voor 10,05 (excl. BTW) per stuk. Zie in de webwinkel onder categorie Toegang & Parkeren. Flyeren Mag ik flyeren tijdens de beurs? Flyeren buiten uw stand is verboden en kan een boete tot gevolg hebben. Voor extra promotiemogelijkheden buiten uw stand kunt u contact opnemen met Media Solutions, T Speciale activiteiten Ik heb een leuke activiteit op mijn stand. Waar moet ik rekening mee houden? Speciale activiteiten op stands, zoals productpresentaties, optredens en shows, worden uitsluitend toegestaan indien hiertoe schriftelijk toestemming is gevraagd bij de organisatie. U kunt dit doen via het Exposanten Portaal onder het kopje Speciale activiteiten. Hier vindt u het formulier Speciale activiteiten op de stand. Scoor maximaal in de pers Uw nieuws is belangrijk voor de pers. U kunt uw persberichten uploaden in de digitale perskamer via het exposanten portaal onder het kopje Gratis publiciteit. Deze worden direct op onze website ( gepubliceerd. Muziek Ik wil graag muziek inzetten op mijn stand, waar moet ik rekening mee houden? Voor wat betreft muziek gebruik op uw beursstand, zowel live als ook mechanisch, versterkt of onversterkt dient altijd van te voren toestemming te worden gevraagd dmv het invullen van het geluidsplan en dit aan te geven bij de vereniging Buma Stemra.

6 Zie ook regels & informatie over het gebruik van geluidsinstallaties. Rookbeleid Mag er gerookt worden? De RAI heeft een rookbeleid, in navolging van de Europese tabakswet is ook RAI Amsterdam per 1 juli 2008 rookvrij. Het rookverbod geldt in alle RAI-gebouwen, inclusief cateringlocaties en parkeergarages en is ook van toepassing op het gebruik van e- sigaretten. Voor rokers zijn buiten bij de entrees speciale rookzones gecreëerd. Exposantendiner Is er een plek waar exposanten, tijdens de koopavonden, kunnen eten? Jazeker, in Europafoyer 2 vind het exposantendiner plaats op donderdag 22-2 en vrijdag Meer informatie hierover is te vinden in het Exposanten Portaal of bij de Exhibitor Service desk in de entrees. Demontage Hoe gaat de demontage na de beurs in z n werk? De demontage tijden van Huishoudbeurs 2019: Zondag 24 februari uur Maandag 25 februari uur Dinsdag 26 februari uur M.u.v. exposanten die in het Elicium, hal 13 staan hebben alleen afbouw op zondag 24 februari en op maandag 25 februari. Let op: exposanten die gebruik maken van uniforme standbouw/paviljoens/specials dienen hun stand vóór zondag 24 februari uur te ontruimen. Huishoudbeurs 2020 Interesse in deelname Huishoudbeurs 2020 Tijdens de beursperiode bieden wij u de mogelijkheid om in te schrijven voor de Huishoudbeurs 2020 (22 februari 1 maart 2020) tegen een aantrekkelijk tarief. Voor meer informatie bel Irini Lapidakis of mail i.lapidakis@rai.nl Organisatie

7 Ik heb een vraag voor de organisatie, hoe kan ik hen bereiken? Tijdens de gehele opbouw en beursperiode is het projectteam bereikbaar in het Organisatiekantoor in de entree bij hal 2 (entree K). Beurs Manager Nicole Babay T Event Operations Manager Astrid den Dunnen T Assistant Event Operations Romee de Jong T Sales team Irini Lapidakis T Barbara Tjen T Marielle Beekman T Brand Marketing Manager Petra IJmker T Alarmtelefoon T

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Negenmaandenbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle stand bouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2018. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs

Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs Specifieke Voorwaarden Deelname Huishoudbeurs De bepalingen waaronder aan Huishoudbeurs 2017 (hierna te noemen: de Expositie) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs

Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs Specifieke Voorwaarden Deelname Negenmaandenbeurs Naast de Algemene Beursvoorwaarden Deelname Evenement (de Algemene Voorwaarden) gelden voor deelname aan de Negenmaandenbeurs 2018 (het Evenement) deze

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs

Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs Inschrijvingsformulier Niet Auto Importeurs [1] Exposantengegevens: Firmanaam (geregistreerd bij KvK) Firmanaam (voor publicaties) Straat en nummer Postcode en plaats Postbus, postcode en plaats Land Telefoon

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen.

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen. Specifieke Voorwaarden Deelname De bepalingen waaronder aan Fleet Expo 2013 (hierna te noemen: het Evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in de Specifieke Voorwaarden (met inbegrip van later

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE 30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... GRAAG STELLEN WIJ ONS VOOR... Mijn naam is Marije van Selm en ik ben werkzaam als Office Manager bij PROVADA. Wanneer u met PROVADA in contact wilt komen,

Nadere informatie

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw...

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 1 Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 4 Opbouw... 4 Afbouw... 4 Plan Paleis 5, Brussels Expo...

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER In te vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie Order Akkoord PM JA / NEE Exposantengegevens: Firmanaam (geregistreerd bij KvK) Firmanaam

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Deelnemershandboek 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Inhoudsopgave Welkomstwoord... 3 1. Locatie en routebeschrijving... 4 2. Betalingsvoorwaarden... 4 3. Registratie... 5 4. Laden, lossen

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften Horecava 2017:

Standbouwvoorschriften Horecava 2017: Standbouwvoorschriften Horecava 2017: Deze Standbouwvoorschriften zijn een aanvulling op de Specifieke Voorwaarden Deelname Horecava 2017. De afdeling Stand Design van RAI Amsterdam ondersteunt de beursorganisatie

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant,

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant, MANUAL Beste exposant, Wij helpen u graag om uw beursdeelname zo aangenaam én succesvol mogelijk te maken. Lees daarom deze handleiding aandachtig door. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2012 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Meubilair 9 Bloemen en Planten 10 Internet 11 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017 BEURSCATALOGUS (print & online) Vul dit formulier in t.b.v. gratis vermelding van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus. De gegevens moeten uiterlijk woensdag 1 maart 2017 zijn aangeleverd. Indien dit

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften

Standbouwvoorschriften +31(0)634045122 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2016 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2015 Perfect Serve Barshow Amsterdam wil door middel van het vaststellen

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2020 22 januari 11.00-21.00 uur 23 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

SOLIDS Antwerpen 2013

SOLIDS Antwerpen 2013 Antwerpen 2013 TECHNISCH HANDBOEK Woe. 27 maart 2013 Don. 28 maart 2013 www.easyfairs.com/-be Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen. Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL 2 6 Dit bouwreglement is van toepassing op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 25, 26 en 27 januari

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Agenda. Parkeren & Bereikbaarheid. Logistiek plan. Bezoekersregistratiesysteem. Indeling plattegrond. Handboek

Agenda. Parkeren & Bereikbaarheid. Logistiek plan. Bezoekersregistratiesysteem. Indeling plattegrond. Handboek WoTS praktisch Agenda Parkeren & Bereikbaarheid Logistiek plan Bezoekersregistratiesysteem Indeling plattegrond Handboek Bereikbaarheid & parkeergelegenheid Uitgangspunt Het gaat om uw klanten! Terugblik

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

*Uittreksel uit het Handelsregister meezenden bij (niet ouder dan 3 maanden)

*Uittreksel uit het Handelsregister meezenden bij (niet ouder dan 3 maanden) vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie Order Akkoord PM In te JA / NEE Voor de specifieke inhoud en voorwaarden van de standaard uniforme standbouw, Media

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013

Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013 Specifieke Voorwaarden Deelname FietsVAK 2013 De bepalingen waaronder aan FietsVAK 2013 (hierna te noemen: de Expositie) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INHOUD Algemene informatie en contactgegevens pag. 2 Opbouw en afbouw pag. 3 Route en parkeren pag. 4 De stand pag. 5

Nadere informatie

Firmastempel en handtekening rechtsgeldig vertegenwoordiger:

Firmastempel en handtekening rechtsgeldig vertegenwoordiger: In te vullen door Amsterdam RAI: Debiteurennummer CP-nummer Afw. firmanaam voor publicatie JA / NEE Order Akkoord PM Elke pagina dient voorzien te worden van een paraaf van de rechtsgeldige vertegenwoordiger.

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Handleiding exposanten

Handleiding exposanten Handleiding exposanten 10, 11 en 12 april 2018 15.00-21.30 uur Evenementenhal Gorinchem ZAKENDOEN INSPIREREN NETWERKEN 2 Deelnemershandboek Fenexpo Businessdagen Geachte exposant, U heeft zich aangemeld

Nadere informatie

MARCOM11 15 & 16 juni RAI - Amsterdam

MARCOM11 15 & 16 juni RAI - Amsterdam 1 Inhoud handboek Inleiding 3 Actie Checklist 4 Algemene Informatie 5 Belangrijke Adressen/ contactgegevens 5 Opbouw-, openings- en afbouwtijden 6 Perscampagne 7 Beursstands 8 Inhoud van de beursstands

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2020

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2020 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze alsmede in de Algemene Voorwaarden Easyfairs Netherlands

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 28/03/ u. - Antwerp expo. Gelijktijdig met SOLIDS 2013!

TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 28/03/ u. - Antwerp expo.   Gelijktijdig met SOLIDS 2013! Gelijktijdig met SOLIDS 2013! www.easyfairs.com/ SOLIDS-BE TECHNISCH HANDBOEK Donderdag 28/03/2013 10-18u. - Antwerp expo www.easyfairs.com/mr-antwerpen Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners

Nadere informatie

Beurshandboek voor Exposanten. 2-3-4 april 2016 Brabanthallen s-hertogenbosch

Beurshandboek voor Exposanten. 2-3-4 april 2016 Brabanthallen s-hertogenbosch . Beurshandboek voor Exposanten 2-3-4 april 2016 Brabanthallen s-hertogenbosch Inhoudsopgave 1. Checklist. 3 2. Belangrijke telefoonnummers.... 4 3. Data en tijden... 5 4. Op- en afbouw.. 6 5. Standbouw..

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 alsmede

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé motorbeurs voor Noordoost-Nederland vrijdag, zaterdag en zondag 13 t/m 15 januari 2017 2 3 Almelo, december 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een

Nadere informatie

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je HUISREGELS SLEUTELS Elke huurder krijgt twee sleutels per unit. Extra sleutels bestellen is mogelijk, deze kosten 35,- per stuk, inclusief BTW. Bij verlies of diefstal brengen wij 250,- in rekening voor

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo Locatie: Elsenerveldweg 8 7462 PN RIJSSEN A1 afslag 27 Markelo STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland Data: Dinsdag 27 juni 2017 Woensdag 28 juni 2017 Donderdag 29 juni 2017 Dagelijks

Nadere informatie

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN Inhoud Pakket standruimte Standaard inbegrepen in pakket: 21 maart 2018, 09.00 18.00 UUR CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN: 1931 Premium

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé vakbeurs voor agrarisch Noord Oost Nederland dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 24 t/m 27 november 2015 2 3 Almelo, oktober 2015 Beste exposant, U gaat exposeren op de Landbouw

Nadere informatie

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13 TECHNISCH HANDBOEK Algemene informatie 3 Organisator: easyfairs België 3 Beurshal: Brussels Expo 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All in module 6-7 Gebruiksregels

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk

Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk Standbouwvoorschriften BBB 2015: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk De BBB beursorganisatie beoogt door middel van het vaststellen en handhaven van deze standbouwvoorschriften heldere en handhaafbare regels

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften BBB Maastricht 2019: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk

Standbouwvoorschriften BBB Maastricht 2019: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk Standbouwvoorschriften BBB Maastricht 2019: Helder, Eenduidig, Overzichtelijk Deze Standbouwvoorschriften zijn een aanvulling op de Deelnamevoorwaarden BBB Maastricht 2019. Lees deze informatie goed door

Nadere informatie

Informatie. Holland-Paviljoen. Essen januari op de

Informatie. Holland-Paviljoen. Essen januari op de Informatie Holland-Paviljoen op de te Essen 10 14 januari 2012 De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) organiseert, in opdracht van Messe Essen, een Holland-Paviljoen op de DEUBAU 2012. De vakbeurs DEUBAU

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK dinsdag, woensdag, donderdag 16 t/m 18 december 2014 2 Almelo, november 2014 Beste exposant, U gaat exposeren op de AgroExpo Assen. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie ADRES VAN DE BEURS Gemeentehallen Kloosterstraat 32 9820 Merelbeke OPBOUW Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober van 17u00 tot 22u00 van 08u00 tot 22u00 De opbouw

Nadere informatie

Beurshandboek voor exposanten

Beurshandboek voor exposanten Beurshandboek voor exposanten Jaarbeurs Utrecht 6, 7 & 8 april 2019 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data/deadlines voortraject 2. Gegevens evenement en organisatie 3. Data en tijden 4. Op- en afbouwprocedures

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK. Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september u. - 18u.

TECHNISCH HANDBOEK. Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september u. - 18u. TECHNISCH HANDBOEK Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september 2012 10u. - 18u. Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat

Nadere informatie

Beurshandboek voor Exposanten

Beurshandboek voor Exposanten Beurshandboek voor Exposanten 7, 8 & 9 april 2018 Jaarbeurs Utrecht Inhoudsopgave 1. Checklist. 3 2. Belangrijke telefoonnummers.... 4 3. Data en tijden... 5 4. Op- en afbouw.. 7 5. Standbouw.. 9 6. Activiteiten

Nadere informatie

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All-in module 6-7. All-in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All-in module 6-7. All-in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All-in module 6-7 Gebruiksregels 6 Standaard All-in pakket 6 Afmetingen 7

Nadere informatie

DE BEURS.

DE BEURS. DE BEURS www.jardinexpo.be 1 Praktishe Informatie Dit document is bestemd voor alle exposanten en hun personeel die op salon Jardinexpo 2019 werken. PROGRAMMA Jardinexpo 2019 vind plaats van Donderdag

Nadere informatie

DE BEURS.

DE BEURS. DE BEURS www.salonhabitat.be Organisatie: LIEGE EXPO - Avenue Maurice Denis, 4-4000 Luik - Tel: 0032 4 228 77 62 1 PRAKTISCHE INFORMATIE Dit document is bestemd voor alle exposanten en hun personeel die

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13 TECHNISCH HANDBOEK Algemene informatie 3 Organisator: easyfairs België 3 Beurshal: Antwerp Expo 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All in module 6-7 Gebruiksregels

Nadere informatie

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Final communication Exposanten Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Inhoudsopgave Algemene beursinformatie... 4 Belangrijke telefoonnummers... 5 Telefoonnummers projectteam voor de beurs vanaf maandag 29 oktober

Nadere informatie

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI Afhandelingstarieven 2013 preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Preferente logistiek dienstverlener Amsterdam RAI: DB Schenker Logistics Nederland Europaplein 2-22 / P9 1078 GZ Amsterdam

Nadere informatie

Voor deelnemers is het Convention Centre dagelijks geopend van 2 uur vóór openingstijd tot 2 uur na sluitingstijd van het Evenement.

Voor deelnemers is het Convention Centre dagelijks geopend van 2 uur vóór openingstijd tot 2 uur na sluitingstijd van het Evenement. Specifieke Voorwaarden Deelname Niet - Auto Importeurs De bepalingen waaronder aan AutoRAI 2013 (hierna te noemen: het Evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in de Specifieke Voorwaarden (met

Nadere informatie

8, 9 en 10 december 2017 RAI Amsterdam

8, 9 en 10 december 2017 RAI Amsterdam 2017 8, 9 en 10 december 2017 RAI Amsterdam Standhouderbrochure Hét evenement voor hondenliefhebbers Demonstraties, workshops, shows, stands, hondendorp en twee internationale hondenshows voor alle rassen

Nadere informatie

Draaiboek Exposanten

Draaiboek Exposanten Draaiboek Exposanten Nationale Staalbouwdag 2011 Het jaarlijkse evenement voor staalminnend Nederland 6 oktober 2011 Evenementenhal Gorinchem WWW.NATIONALESTAALBOUWDAG.NL INHOUD 1. Welkomstwoord 2. Informatie

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4

TECHNISCH HANDBOEK maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4 TECHNISCH HANDBOEK 20-21-22 maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All-in

Nadere informatie