Loopband Jet 4.3. Montage & trainingshandleiding: Focus Fitness Loopband Jet 4.3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Loopband Jet 4.3. Montage & trainingshandleiding: Focus Fitness Loopband Jet 4.3"

Transcriptie

1 Loopband Jet 4.3

2 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband niet op het elektrische net is aangesloten bij het schoonmaken en het onderhoud van de loopband. GEBRUIK GEEN VERLENGKABEL: PROBEER NIET DE AANSLUITING TE VERANDEREN DOOR HET GEBRUIK VAN ONGESCHIKTE ADAPTERS OF ANDERE MANIEREN OM DE ELEKTRICITEITSVOORZIENING TE VERANDEREN. Installeer de loopband op een vlakke ondergrond in de buurt van een elektriciteitsbron van Volt. Maak geen gebruik van de loopband op een oneffen tapijt. Dit kan resulteren in schade aan zowel het tapijt als de loopband. Blokkeer niet de ventilator van de loopband. Zorg dat er minimaal 1 cm afstand is tussen de ventilator en ieder ander object. Plaats de loopband op een vlakke en solide ondergrond bij in gebruik name. Er moet altijd een volwassene in de buurt zijn als een kind gebruikt maakt van de loopband. Zorg ervoor dat de veiligheidsclip altijd aan de kleding is vastgemaakt. Wanneer u van de loopband zou vallen wordt de loopband vanzelf uitgeschakeld. Houdt uw handen weg bij alle bewegende delen. Maak nooit gebruik van de loopband wanneer de elektriciteitskabel of de stekker beschadigd is. Houdt de elektriciteitskabel weg van hete oppervlakken. Gebruik de loopband niet in ruimtes waar zich stoffen bevinden met een hoog brandbaarheidgehalte. Vonken van de motor kunnen ervoor zorgen dat deze stoffen vlam vatten. Stop nooit een object in een van de openingen. De loopband is alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. Wanneer u de loopband van het elektriciteitsnet wilt loskoppelen dient u eerst het apparaat uit te schakelen. Maak de veiligheidsclip los en haal de stekker uit het stopcontact. De hartslagmeters op de handvaten geven niet medisch ondersteunde gegevens weer. Verschillende factoren, zoals de beweging van de gebruiker, kunnen de correctheid van de hartslag meting beïnvloeden. De hartslagsensoren kunnen alleen gebruikt worden ter indicatie van uw hartslag. Gebruik de handvaten: deze zijn voor uw eigen veiligheid. Draag geschikte schoenen. Hoge hakken, sandalen, lakschoenen zijn niet geschikt bij gebruik van de loopband. Goede sportschoenen worden aangeraden om vermoeidheid en blessures te voorkomen. Toegestane ruimte temperatuur voor het gebruik van de loopband: 5 graden 40 graden Celsius. Verwijder de veiligheidsclip na gebruik van de loopband om ongeautoriseerde activering van de loopband te voorkomen.

3 Belangrijke elektrische informatie WAARSCHUWING! Leg de elektriciteitskabel niet in de buurt van bewegende delen inclusief het hellingshoekmechanisme en de transportwieltjes. Haal nooit onderdelen los zonder eerst de loopband uit te schakelen. Stel de loopband nooit bloot aan regen of nevel. De loopband is niet geschikt voor buitenshuis gebruik, in de buurt van een zwembad, of in een hete ruimte. Belangrijke instructies bij in gebruik name Zorg ervoor dat u de handleiding aandachtig heeft gelezen voor in gebruik name van de loopband. Begrijp dat verandering in snelheid en hellingshoek niet meteen zullen plaatsvinden. Geef uw gewenste snelheid in en de computer zal geleidelijk de snelheid aanpassen. Ben voorzichtig wanneer u andere activiteiten onder het lopen uitvoert, zoals televisie kijken of lezen. Deze afleidingen kunnen er voor zorgen dat u uw evenwicht verliest of dat u niet meer in het midden van de band gaat lopen, wat kan leiden tot serieuze blessures. Om te voorkomen dat u uw evenwicht verliest en een blessure oploopt, stap NOOIT op / van de loopband terwijl de band beweegt. De loopband zal beginnen te lopen op een erg rustig tempo. Blijf rustig staan met beide voeten op de voetsteunen en geef de band de mogelijkheid geleidelijk de gewenste snelheid te bereiken. Betreedt de loopband pas als deze op snelheid is. Houdt altijd de handvaten vast wanneer u de instellingen aanpast. Een veiligheidsclip wordt bij deze loopband geleverd. Het verwijderen van de veiligheidsclip zal meteen de loopband stop zetten: Stroomaanvoer zal meteen stop gezet worden. Plaats de veiligheidsclip terug om het display te resetten. Gebruik niet uitermate sterke krachten om de toetsen op het display te bedienen. Deze zijn afgesteld om te reageren op zachte aanraking.

4 Montage Uitpakken en controleer de inhoud van de doos: Til en verwijder de doos die de loopband omringt. Controleer de volgende items aanwezig zijn. Als een van de onderdelen ontbreken, neem dan contact met de dealer. manual Main body Console Manual Hardware kit left stand post right stand post Lubricant for running deck Safety key Horizontal pipe

5 HARDWARE KIT Allen socket head full thread screw (M8*15) 4pcs T Allen wrench 1pcs Flat washer 5 4 pcs Philips self-tapping screw (ST4*25) 4pcs Cross Allen wrench 1pcs Inner hex screw(m8*45) 4pcs Inner hex screw(m8*40) 2pcs

6 TEKENING Console Safety key Handle bar Handle pulse Up-right post Motor cover Side rail Base frame Main frame Running belt End Caps

7 STAP 1 Neem de machine uit de verpakking, op de vlakke vloer; gebruik 4 stuks M8 * 45 en 4 stuks M8 * 15 schroeven los aan de standaard post (links en rechts) te bevestigen aan het basisframe (Bij het monteren van de linker voet na, sluit u. de signaaldraad met het basisframe draad op de stand zelf post) STAP 2 Gebruik 4 stuks schroef (ST4 * 25) en 4pcs 5 platte ring om de computer vast te stellen op de standaard post, en vervolgens het handvat puls draad aansluiten op de linker post met de signaaldraad / verwerken puls draad zoals hieronder tekenen.

8 STAP 3 Gebruik 2pcs schroef (M8 * 40) om de horizontale post vast met de linker en rechter voet post, en draai de schroeven vast zoals de afbeelding hieronder. STAP 4 Draai alle schroeven vast om de veiligheid van het gebruik van de machine te garanderen en de montage is klaar.

9 BEGINNEN Zet de loopband aan door de stekker in het stopcontact te steken, Zet de loopband aan door de power knop om te zetten. Deze zit aan de achterkant van de loopband achter de motorkap. Zorg ervoor dat de safety-key er in is gestoken, want zonder deze key zal de loopband niet opstarten. Als de stroom is ingeschakeld zal het display kort oplichten. OPKLAPPEN Probeer de loopband niet te verplaatsen als deze niet is opgeklapt en vast zit met de beveiligingsknop. Zorg dat de stroomkabel op een veilige plaats bevindt om schade te verkomen. Opklappen van de loopband: Til het loopgedeelte op totdat deze zich vast klikt met de beveiligingsknop (zie diagram). Uitklappen van de loopband: Druk zacht tegen het loopoppervlak en trek aan de beveiligingsknop en laat het loopoppervlak rustig zakken op de grond. Feet pad welding cylinder TRANSPORT Trek aan de achterkant aan de zijkappen en rol de loopband weg.

10 BEDIENING 1, een LCD-DISPLAY scherm: Tijd, afstand, calorieën, hartslag, snelheid, Incline gegevens, snelheid en helling grafiek. 2, functietoets: A: Programma, Model, start, stop, snelheid (+ / -), Helling (+ / -), snelheid uitdrukkelijke sleutel 4,12, Incline express sleutel 4,12 3.Function cursus wordt gedoceerd: A: "programma"-toets: wanneer de machine stopt, drukt u op de "programma"-toets kan de cirkel te kiezen programma in te voeren: handmatige modus-> P1 -> P2-> P3-> P4-> P5-> P6... P11-> P12-> U1-> U2-> U3-test lichaamsvet-> handgeschakelde variant. B: mode-toets: Als u de toets mode kiest kunt u handmatig enkele trainingsdoelen instellen. Druk op mode en de snelheid venster toont gegevens beginnen 0.0, drukt u op de model-toets kunt u de cyclus te kiezen countdown-modus venster met 30:00 -> aftelafstand modus venster met 1,0-> en countdown calorie-modus venster met 50 -> onder de normale modus, bij het instellen van de snelheid (+ / -) kunt aftellen gegevens van tijd, afstand en calorieën. Druk op de start toets kan het opstarten van de motor.

11 C: "start" toets: Als u op Start druk, hoort u een geluidssignaal, Het display toont dan , dan daarna start de motor. D: "stop"-toets: druk op deze toets en de motor zal stoppen. E: Snelheid + / -: stel de speed1-16km. F: Incline + / -: de helling van de paragraaf 0-12% G: Snelle snelheid: 4,12 km / u. H: Snel helling: 4,12% Programma Instructie: 1: Een handmatige programma waaronder: de normale modus, tijd aftellen, afstand aftellen, calorie countdown-modus 02:12 ingestelde programma's: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P9, P10, P11, P12 3: drie door de gebruiker gedefinieerd programma: U1, U2, U3 4:. Een programma van lichaamsvet functie Start instructies: 1: Steek de noodstop in de loopband en zet de power aan. 2: Druk op de "start" toets, snelheid-venster geven aan : , een keer start de motor als de zoemer vijf keer. Handvat modus: 1: Hoe start u een manueel programma: A:. Steek de noodstop in de loopband en zet de power aan. B: Als op de normale handmatige modus, druk op de "mode" toets in te voeren in de tijd aftellen modi, de tijd displays knipperen 30:00, drukt u op "+" of "-" kan de tijd instellen aftellen die kunnen worden ontworpen in het bereik van de tijd is :5:00-99: 00. C: In de modus van de tijd aftellen, drukt u op de "mode" toets kan de afstand aftellen modus De oorspronkelijke afstand tonen 1.0 kilometer.. druk op de "+" of "-" toets kan ontwerpen bewegende afstand, de ontworpen bereik is ,00 kilometer. D: druk op start om met het manueel ingestelde programma te beginnen.

12 Door de gebruiker gedefinieerde programma 1: Druk op PROG om U01, U02, U03 gebruiker gedefinieerd programma in te voeren. 2: A: Druk op mode om tijd vooraf ingestelde :5:00-99 in te voeren: 00 B: re-op mode om de snelheid en de helling door de gebruiker gedefinieerde set te voeren, Het venster zal snelheid en helling grafiek weer te geven, de pre-set kan worden verdeeld in 10 delen, kan de snelheid en de helling voor elk deel worden bereikt door op snelheid / + / -, helling / + / - of sneltoets in te stellen, wanneer druk op de mode-toets om het laatste deel in te voeren, drukt u op de startknop om te beginnen met de loopband, en start de gebruiker gedefinieerd programma. De loopband zal niet starten zonder het instellen van het laatste deel. Veiligheid belangrijke functies 1.Pull uit de veiligheidssleutel, het LCD-vensters show " ", de zoemer geluid "BIBI-BI" (de gegevens van andere vensters ongewijzigd blijven). De motor stoppen met bewegen. Lichaamsvet functie: 1.Wanneer de loopband stopt, drukt u op de "Program" toets om het lichaamsvet functietoets te selecteren en in lichaamsvet functie. 2.Het venster "SPEED" geeft de ingestelde parameter, druk op de "MODE"-toets om het item serienummer kiezen, het venster "INCLINE" geeft de ingestelde punt serienummer, druk op "+", "-"-toets om de gegevens in te stellen. 3.After het aangaan van deze functie, de "INCLINE" venster S, waaruit blijkt dat u dient in te voeren het geslacht "Male" of "Female". Druk op de snelheid "+" "-". Kunt u het geslacht te selecteren: 1 (man), 2 (vrouw) Als de snelheid venster 1, waaruit blijkt u "Man", 4.Druk "Mode"-toets, de "INCLINE" venster A toont, toont u in set leeftijd, 25 jaar oud. Druk op snelheid "+" "-" om de leeftijd in te stellen (het bereik is van 1-100) 5.Druk "Mode"-toets, de "INCLINE" venster H, waaruit blijkt u in bepaalde hoogte "170" cm, Druk op snelheid "+" "-" om de hoogte aan te passen (De set hoogte kan zijn van 100cm tot 200 cm) 6.Druk "Mode"-toets, de "INCLINE" venster W, waaruit blijkt u in ingestelde gewicht "70" kg, drukt u op snelheid "+" "-" om het gewicht aan te passen (De set gewicht kan variëren van 20 kg tot 150kg ) 7.Druk "Mode"-toets, de "INCLINE" venster B verschijnt, waaruit blijkt dat u hebt ingevoerd in lichaamsvet functie, raak de greep puls op het handvat deksel, zal het lichaam vet weer te geven het vet parameters van de tester in 8 seconden.

13 8. Volgens de norm van de Aziatische mensen, het vet lage 18 toont je de neiging om dun, het is perfect als het vet is tussen 23 tot 28. Als tussen 23 tot 28 Het suggereert je een beetje vet. Als meer dan 29, het betekent dat je moet afvallen PROGRAMMA OVERZICHT: P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12 SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE SPEED INCLINE

14 OEFENINGEN IN UW TARGET HEART RATE ZONE BEGINNER TREADMILL PROGRAM Trainings level Duration Exertion level Duration WEEK 1 Makkelijk 6~12 Min. WEEK 5 Gematigd 22~28 Min. WEEK 2 Makkelijk 10~16 Min. WEEK 6 Gemiddeld 20 Min WEEK 3 Gematigd 14~20 Min. WEEK 4 gematigd 18~24 Min. WEEK 7 Interval training 3 Min. at moderate exertion with 3 minutes at higher exertion for 24 Min. UP & COOL-DOWN Een succesvolle training bevat een warm up, aerobic oefening en een cool down. Warming up is een belangrijke workout, en daar zult u iedere training mee beginnen. Het bereid uw lichaam voor op zwaarder trainingen door opwarming en rekt uw spiern op. Herhaal dit na uw training om spierklachten te voorkomen.

15 We adviseren u voor de opwarmfase en de afkoelfase de volgende oefeningen: Tenen aanraken: buig met gestrekte knieën langzaam voorover en laat uw schouders en uw rug los, terwijl u probeert uw tenen aan te raken. Reik zover naar beneden als u kunt en houd de houding 15 seconden vast. Schouders optillen: til uw rechterschouder omhoog, naar uw oor, en houd deze houding even vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linker schouder. Hoofd draaien: leg uw hoofd naar rechts en houd deze houding even vast. Daarbij voelt u hoe uw linker nekspieren worden gerekt. Leg uw hoofd daarna in de nek, til uw kin op en open uw mond. Leg daarna uw hoofd naar links, en voel hoe uw rechter nekspieren worden gerekt. Leg tot slot uw kin zo ver mogelijk op uw borst, en houd deze positie opnieuw even vast. Strekken van de achterste spieren van de bovenbenen: ga op de grond zitten en strek uw rechterbeen. Houd uw linkerbeen in een zodanige hoek dat de voetzool de binnenkant van uw rechter bovenbeen raakt. Buig nu zo ver mogelijk naar voren en probeer de tenen van uw rechtervoet aan te raken. Houd deze houding 15 seconden lang vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerbeen. Strekken van de binnenste spieren van het bovenbeen: ga op de grond zitten en buig uw benen tot een hoek waarin de voetzolen elkaar raken en waarbij uw knieën naar buiten wijzen. Trek uw voeten nu zo ver mogelijk naar uw lichaam toe, en houd daarbij contact met de vloer. Druk uw knieën langzaam naar beneden. Houd deze houding 15 seconden lang vast.

16 Zijwaarts strekken: strek uw armen naar boven uit. Probeer nu uw rechterarm zo ver mogelijk opwaarts uit te strekken, waarbij u voelt hoe uw rechterzij wordt gerekt. Houd deze positie even vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerarm. Rekken van de kuitspieren en de achillespees. Leun met uw handpalmen tegen een muur en plaats uw rechtervoet met gestrekte knie zo ver mogelijk naar achteren. Uw linkerbeen is gebogen, de linker knie bevindt zich ongeveer onder uw bekken. Beweeg nu uw heupen in de richting van de muur, zodat u voelt hoe uw rechter kuitspier wordt gerekt. Til daarbij de hiel niet op. Houd deze houding 15 seconden lang vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerbeen.

17 PROBLEEM OPLOSSEN Problem Possible cause Corrective action a.no connect to power supply Plug into socket b. safety switch not insert Insert safety switch in monitor Treadmill does not work c.cut off the signal circuit system Check control panel and signal cable d. treadmill is not switch on Switch on e.burnt fuse Change fuse Belt does not run properly a.belt not adjusted Adjust belt by silicon b. belt too tight Adjust belt a. belt is too loose Adjust Belt is slipping b.propulsion belt is too loose Adjust The system can t work Stop suddenly at normal state Key-press can t work A no power supply or don t open up the power B safety key is not on the location C computer system open circuit A the safety key drop off B system abnormity A key-press mangle B communicate cut down Turn on power or turn on the switch ON position. Put the safety key on its correct location Check the system of input and output end and the wire Dress up the safety key new Ask the repair to treat with Change the key-press Change the communicate wire E-01 E-02 A The instruction computer give to controller and the feedback controller send to computer get stuck The controller haven t checked the voltage of the motor Check Number 4 wire that connect computer with controller if loose or damaged or the wire connection sequence was right, Check if the positive and negative wire of motor connect well with the terminal of controller Check if photoelectric sensor on the right position of light desk on motor E-03 The controller didn t find speed signal when the motor is running Check if wire of photoelectric sensor damaged Check if the terminal of photoelectric sensor wire connect well with speed terminal of controller E-05 A Overload or motor damaged Change to specified current or change motor Welk Display show --- The computer haven t checked the signal of the safety key Check if the magnet one the right position, or the magnet control pole are damaged or on the right position

18 onderhoud dient u aan uw loopband te verrichten? Om lang plezier te hebben en te houden van uw loopband is onderhoud van belang. U vult immers ook uw auto regelmatig met olie om problemen te voorkomen. Bij loopbanden zijn er 3 punten waarop u dient te letten. 1. De motor zuigt stof aan en omdat deze geheel of praktisch geheel is afgedekt kan de stof niet weg en hecht zich aan elektronische delen zoals de printplaat. Zorg ervoor dat u regelmatig de motorkap verwijderd om met een stofzuiger voorzichtig de stof te verwijderen. Wanneer u uw stofzuiger op een blaasstand kunt zetten, werk dit nog effectiever. 2. Het loopvlak zweeft over een gladde plaat welke uw gewicht draagt. Telkens wanneer u uw voeten op het loopvlak plaatst, komt deze in contant met de onderliggende plaat. Deze onderliggende plaat dient der halve altijd glad te zijn zodat het loopvlak niet bekneld raakt door uw eigen gewicht en de onderliggende plaat, maar over de onderliggende plaat glijdt. Wanneer u de loopband dagelijks 1 uur gebruikt dient u de onderliggende plaat één maal per maand in te spuiten met siliconen olie, zie afbeelding. 3. De band op spanning houden en ervoor zorgen dat de band in het middel blijft lopen. Met de meegeleverde inbussleutel draait u de afgebeelde schroeven (rechts en links) telkens met een halve slag aan. Zo trekt u de achterste cilinder meer naar achteren waardoor er meer spanning op de band komt.

19 Explosie tekening

20 Onderdelen & nummers ART NAME QUANTITY 1 Base frame welding 1 2 Main frame welding 1 3 Incline frame welding 1 4 Left and right stand post 2 5 Swing check post welding 1 6 Motor bracket 1 7 Horizontal pipe 1 8 Feet M8 4 9 Inner hex bolt M8* Wheel 62* 8.0*T Flat washer 8* Hex nut M Inner hex bolt M8* Inner hex bolt M8* Hexagon half flat head screw M8* Handle bar foam 2 17 End cap 2 18 Bolt ST4* Flat washer Handle pulse incline 1 21 Handle pulse speed 1 22 Computer back cover 1 23 Cross bolt ST4* Cross bolt ST4* Flat washerφ8*φ Computer 1 27 MP3 input cable(option) 1 28 Safety key 1 29 Motor 1 30 Cross bolt ST3* Light sensor 1 32 Cross bolt M4* Bider 1 34 Hex bolt M8* Hex bolt M8* Flat washer Φ8*Φ Inner hex bolt M8* Square pad 4 39 Inner hex boltm8* Inner hex boltm10* Incline motor 1

21 42 Hex nut M Flat washer φ Inner hex bolt M10* Cross bolt M4* Transformer 1 47 Controller 1 48 Power cable 1 49 Round washer φ Belt 170PJ Hex nut M Flat washerφ8*φ Inner hex bolt M8* Gas spring 1 55 Spring 1 56 Round cap 1 57 Hex nut M Flat washerφ8*φ Inner hex bolt M8* Spring washer Φ Wire (III) 1 62 Wire cap 2 63 Powder metallurgy coatingφ24*φ19* Plastic bushingφ26*φ20*5 Powder metallurgy 2 65 Flat washerφ Hex bolt M12*35* Inner hex bolt M10* Plastic bushingφ25*φ18* Powder metallurgy coatingφ17*φ10* Flat washerφ Hex nut M Cable(red) 1 73 Cable(black) 1 74 Fuse holder 1 75 Switch 1 76 Bider 1 77 Decorated block 4 78 Cross bolt ST4* Inner hex bolt M6* Cross bolt ST4* Front roller 1 82 Inner hex bolt M8* Flat washerφ25*φ8*φ Running deck 1 85 Cross bolt M6*25 6

22 86 Cushion Φ30*M T slides 6 88 Cross bolt ST4* Cross bolt M8* Cushion with holder 2 91 Rear roller 1 92 Inner hex bolt M8* Flat washerφ8*φ Side rail 2 95 Running belt 1 96 Rear cover (Left) 1 97 Rear cover feet mat 2 98 Inner hex bolt M8* Wheel Φ Rear cover(right) Motor cover Cross bolt M5* Wire (II) 1

Focus Fitness Jet 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness Loopband Jet 6-1

Focus Fitness Jet 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness Loopband Jet 6-1 Focus Fitness Jet 6-1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband

Nadere informatie

Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet

Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L - 1 - Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken

Nadere informatie

Focus Fitness Power Line

Focus Fitness Power Line Focus Fitness Power Line Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de

Nadere informatie

Focus Fitness JET 9. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet 9

Focus Fitness JET 9. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet 9 Focus Fitness JET 9 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband

Nadere informatie

Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1

Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1 Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen,

Nadere informatie

Loopband LX 4.0. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX 4.0 loopband

Loopband LX 4.0. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX 4.0 loopband Loopband LX.0 MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX.0 loopband Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische

Nadere informatie

Handleiding. Loopband L80. Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model.

Handleiding. Loopband L80. Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model. Handleiding Loopband L80 Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model. 1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR3X 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT120 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 1

Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing 1 Hastings TR-4 Copyright Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Computerhandleiding JKexer 9840

Computerhandleiding JKexer 9840 Computerhandleiding JKexer 9840 Zorg er eerst voor dat de hoofdschakelaar, die aan de voorkant van de loopband te vinden is, op ON staat. Plaats vervolgens de veiligheidssleutel op de juiste positie. Program

Nadere informatie

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT80 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR-6x 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70

116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70 116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70 Bewaar deze handleiding voor toekomstige situaties Lees de handleiding en instructies zorgvuldig voor gebruik 1 EIGENSCHAPPEN Gefeliciteerd met de door

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-7

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-7 Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR-7 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Rundax HD-20 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Hastings TR-7X Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings TR-7X Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings TR-7X Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%.

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. SportsArt 1288 HR Gebruiksaanwijzing computergedeelte A. KNOPFUNCTIES: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. 2. SPEED:

Nadere informatie

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest 2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof Oefeningen voor een gezond lichaam en geest De Soldaat Dit is de eerste van de vier warming up oefeningen waarbij het doel is de hartslag te verhogen

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen Onderdelenoverzicht Onderdelenlijst Montage overzicht Montage instructies Instructies voor de computer Aanwijzingen voor de warming-up 2 3 4 5

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF-200

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF-200 Gebruiksaanwijzing Strengthmaster MF-200 1 Opklappen loopband Het bijzondere aan deze loopband is dat deze zover op te klappen is dat deze weinig ruimte inneemt en zelfs onder een bed o.i.d. geschoven

Nadere informatie

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings TR-5X Plus Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-410

Computerhandleiding MI-410 Computerhandleiding 1 De StrengthMaster loopband bevat een MANUAL programma, 9 voorgeprogrammeerde programma s (4 SPEED programma s, 4 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma), een USER programma,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF 100

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF 100 Gebruiksaanwijzing Strengthmaster MF 100 1 Starten Wanneer de loopband opgeklapt dient u de stekker aan te sluiten op een stopcontact. De computer zal nu oplichten en u kunt de loopband direct gebruiken.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Hastings TR-5X. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Hastings TR-5X. Copyright Gebruiksaanwijzing Hastings TR-5X Copyright 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Spirit CT800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Spirit CT800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Spirit CT800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Voor u begint: Voor u begint dient u de stekker in het stopcontact te doen en de knop aan de voorkant (achter de motorkap) om te schakelen. Op het

Nadere informatie

Gebruikshandleiding L35

Gebruikshandleiding L35 PRO Sport L 35 Gebruikshandleiding L35 Bewaar deze handleiding voor toekomstige situaties Lees de handleiding en instructies zorgvuldig voor gebruik 1 EIGENSCHAPPEN Gefeliciteerd met de door u gekozen

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

PECTUS REVALIDATIE. De pectoralisspieren. De rugspieren

PECTUS REVALIDATIE. De pectoralisspieren. De rugspieren PECTUS REVALIDATIE Het doel van de pectus revalidatie (training borst- en rugspieren) is het versterken van de spieren van de borst en de rug en hiermee het verbeteren van je lichaamshouding. De volgende

Nadere informatie

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training.

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Beste klanten, Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Let op en volg de bijgevoegde Veiligheids-en montage-instructies,

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen 2 Onderdelenoverzicht 3 Onderdelenlijst 4 Montage overzicht 5 Montage instructies 6 Instructies voor de computer 9 Aanwijzingen voor de warming-up

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3

Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 Opengemaakte tekening 1 2 component parts M8*P1.25*55L*S13 4pcs 8* 19*2T 4pcs M6*43L*S22L 4pcs 6* 13*1T 4pcs 6 6.1*1.6T 4pcs M6*5.5T 4pcs M8*P1.25*20L 2pcs

Nadere informatie

Krachttraining vrouwen

Krachttraining vrouwen Krachttraining vrouwen Krachttraining vormt, ook als vrouw, een belangrijk onderdeel van je trainingsschema. Dit schema biedt je een full body workout, waarbij jij je hele lichaam zult trainen. Gebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1-

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband STRETCHEN Stretchen voor de training zorgt voor meer flexibiliteit en vermindert de kans op blessures. Ga geleidelijk naar een bepaalde stretchpositie en houd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding ProForm Proton Hometrainer Gebruikershandleiding Belangrijk! Lees alle voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding voor u dit apparaat in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding voor naslag.

Nadere informatie

Computerhandleiding MA

Computerhandleiding MA MA-400-1- Speed programma s P1 P4 In de programma s P1 P4 wordt de snelheid automatisch verhoogd/verlaagd. De helling (Incline) kan tijdens het trainen in deze programma s handmatig worden aangepast. De

Nadere informatie

Hieronder staan enkele voorbeeld rekoefeningen voor het onderlichaam:

Hieronder staan enkele voorbeeld rekoefeningen voor het onderlichaam: Rekoefeningen onderlichaam Hieronder staan enkele voorbeeld rekoefeningen voor het onderlichaam: Bilspieren Ga op de rug liggen. Hef de rechterknie en houd deze met beide handen vast. Trek de rechterknie

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index. Veiligheidsinstructies... 3 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Gebruiksaanwijzing... 2 7. Warming-up... 3 8. Onderhoud... 4 Handleiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor enige informatie

Nadere informatie

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR3000 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec

Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec We beginnen met de normale Plank. Leun op de ellebogen en op te tenen en houd je lichaam in een rechte lijn. Span de buik aan en laat

Nadere informatie

Krachttrainingsschema - niveau 5B

Krachttrainingsschema - niveau 5B Krachttrainingsschema - niveau 5B Warming-up Het doel van de warming-up is u zowel lichamelijk als mentaal voor te bereiden op de training. De lichaamstemperatuur, met name van de spieren, wordt verhoogd.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus Onderdelenlijst. N Main frame R Monitor TOOLS P Rear stabilizer O Central support tube S T Small handlebar Side handle bar Q Front stabilizer Water bottle U Handlebar joint cover Pedal tube joint cover

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-160

Computerhandleiding MI-160 1 De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 6 voorgeprogrammeerde programma s (2 SPEED programma s, 3 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma) en 1 Heart Rate Control programma. Elk programma

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing VG50 Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de

Nadere informatie

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt.

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt. Computer. Toets Funties: Start/Stop: 1. Start en pauzeert trainingen. 2. Start Body Fat meeting 3. Houd deze knop 3 seconden ingedrukt, en alle functies worden gereset naar 0. Down: Verlaagt de waarde

Nadere informatie

Speed programma s P1 P6

Speed programma s P1 P6 Computerhandleiding Speed programma s P1 P6 In de programma s P1 P6 wordt de snelheid automatisch verhoogd / verlaagd. Elk programma begint met een minimum snelheid van 1,2 mijlen per uur. De maximum snelheid

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-851

Computerhandleiding MX-851 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3) instellen. INCLINE

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-610

Computerhandleiding MI-610 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CBM

Gebruiksaanwijzing CBM Gebruiksaanwijzing CBM-1050-1- Knopfuncties ENTER/RESET Door de ENTER knop in te drukken, bevestigt u het programma dat u geselecteerd heeft of een waarde dat u heeft ingesteld. Door de knop lang ingedrukt

Nadere informatie

Statische rekoefeningen

Statische rekoefeningen Statische rekoefeningen Bovenlichaam Lage rugspieren Ga met je zitvlak op je hakken zitten. Duw je handen over de grond naar voren en buig je rug. Rek zover mogelijk uit. Kijk naar de grond. Houd deze

Nadere informatie

Core Stability - serie 1

Core Stability - serie 1 Inleiding Schaatsers zijn vaak zeer eenzijdig ontwikkeld, omdat veel trainingen die we voor het schaatsen doen, vooral gericht zijn op het verbeteren van de beenspieren. Met Core Stability train je je

Nadere informatie

LOOPBAND VPS RUNNER I

LOOPBAND VPS RUNNER I LOOPBAND VPS RUNNER I (925HAB2HS1N1) GEBRUIKSAANWIJZING 1. BESCHRIJVING VAN HET TOESTEL 1 2. BELANGRIJK VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Wanneer u dit toestel gebruikt, dienen de basisvoorzorgsmaatregelen met inbegrip

Nadere informatie

Informatie fysiek programma

Informatie fysiek programma Informatie fysiek programma Beste Speler, Zoals je misschien al weet is het naast tegen de bal aan slaan belangrijk dat je je fysiek ook goed gaat ontwikkelen. Tijdens de training maak je al kennis met

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1-

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker:

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: De Let op opmerkingen zijn bedoeld voor de veiligheid van de gebruiker

Nadere informatie

Statische stretching

Statische stretching Statische stretching We hebben een aantal statische stretchoefeningen op een rijtje gezet, gesorteerd op welke spieren je stretcht: 1. arm- en schouderspieren 2. onderarmen 3. borstspieren 4. schouders,

Nadere informatie

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1-

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1- Computerhandleiding -1- PROGRAMMA S MANUAL PROGRAMMA Programma 1 is een handmatig instelbaar programma. Druk op de ENTER knop om TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CAL (calorieën) te selecteren. De waarden

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

Basisprogramma spieruithouding

Basisprogramma spieruithouding Basisprogramma spieruithouding Deze reeks spierversterkende oefeningen kunnen uitgevoerd worden zonder dat u beschikt over speciaal materiaal zoals fitnessapparatuur of gewichten. Er wordt gebruik gemaakt

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-900

Computerhandleiding MX-900 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1-

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 5 snelheidsprogramma s (P1-P5), 5 hellingsprogramma s (P6-P10), 1 afstandsprogramma van 5KM (P11), 2 USER programma

Nadere informatie

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie

Oefenprogramma revalidatie Oefenprogramma revalidatie Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! Schouder en arm oefeningen:

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer.

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. - Bewaar deze handleiding voor in de toekomst als u misschien

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding SportsArt-TR32-1- Het computerscherm De Personal Cardio Advisor De Personal Cardio Advisor is een handige functie dat u helpt bij uw cardiotraining. U dient uw leeftijd in te voeren

Nadere informatie

SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte

SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte Knop functies: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om de helling van de loopband te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 10%.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM Gebruiksaanwijzing -1- Computerknoppen SPEED Met behulp van de SPEED knoppen verhoogt of verlaagt u de snelheid. U kunt tijdens het trainen op elk moment de snelheid verhogen of verlagen. In het standaardmenu

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1-

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1- Gebruiksaanwijzing CBM-2050 Loopband -1- Computerknoppen DE VEILIGHEIDSSLEUTEL Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Inspire CS2 Cardio Strider Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de cardio strider en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright Gebruiksaanwijzing Lohas T-2 Copyright 1 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd. Zonder de veiligheidssleutel

Nadere informatie

HANDLEIDING C-CL-R-E-9000

HANDLEIDING C-CL-R-E-9000 HANDLEIDING C-CL-R-E-9000 VEILIGHEIDSINSTRUCTIES OPGELET: Om mogelijke ongevallen te voorkomen lees aandachtig deze veiligheidsinstructies 1. Lees alle veiligheidsinstructies op het toestel. 2. Lees de

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing -1-

Gebruiksaanwijzing -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van de StrengthMaster loopband! De StrengthMaster is een toestel dat door de combinatie van hoge kwaliteit, vele mogelijkheden en innovatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening

Nadere informatie

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start.

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start. Computerhandleiding Functie knoppen START/STOP Gebruik deze knop om de training te starten of te stoppen. MODE Met de MODE knop kunt u de ingestelde functiewaarden, leeftijd en trainingsprogramma s bevestigen

Nadere informatie

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING CONSOLE START/STOP RECOVERY Start, pauzeer of beëindig uw training Test uw recuperatievermogen/conditiepeil + (PLUS) Selectietoets of weerstandsverhoging - (MIN) Selectietoets

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 1

Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing 1 Spirit XE-589 Voorgeprogrammeerde programma's Met de programmatoetsen kunt u direct naar een programma toe. De programma toetsen dienen ook als cijfertoetsen bij het invoeren van instellingen.

Nadere informatie

Computerhandleiding Engine V6

Computerhandleiding Engine V6 Computerhandleiding Engine V6 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken Functieknoppen Computerschermen Werkingsinstructies 1 Functieknoppen Er zijn in totaal 6 functieknoppen, bestaande

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999 Gebruiksaanwijzing Infiniti ST 999 Copyright Opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het 1 stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

7 fijne yogahoudingen

7 fijne yogahoudingen 7 fijne yogahoudingen voor kinderen Bloesem kinderyoga - Ben je jonger dan 7 jaar dan doe je de oefening zonder het benoemen van de ademhaling. - Yoga kan best een uitdaging zijn, dat is ok. Het is belangrijk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM -1- Functies van de computerknoppen INCLINE OMHOOG/OMLAAG Met behulp van de INCLINE knoppen verhoogt of verlaagt u de hellingshoek van het loopvlak. U kunt tijdens het trainen op elk moment de hellingshoek

Nadere informatie

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Spirit XBR-95 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de voorzijde van de crosstrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie