Oeverloos 2015, verbinden en ontmoeten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oeverloos 2015, verbinden en ontmoeten"

Transcriptie

1 Oeverloos 2015, verbinden en ontmoeten De gemeente Oss is de laatste tien jaren enorm veranderd. Van een sobere industriële arbeidersstad naar een stad met wel 21 dorpskernen en kleine buurtschappen. Met de Maas en een groot en gevarieerd agrarisch en recreatief landschap. Binding, verbinding en een eigen identiteit van de stad en haar bewoners is vanwege deze grote onderlinge fysieke afstand én grote verschillen in (dorps/buurt)culturen niet meer vanzelfsprekend. Stichting Oss Cultureel stelde zich met Oeverloos het doel om met dorpsbewoners, lokale amateurs, professionele kunstenaars de gemeenschapszin en het contact met andere bewoners uit dezelfde gemeente (nieuw) leven inblazen. Om via kunst en cultuur gemeenschappelijke thema s en raakvlakken te zoeken en bewoners, dorpelingen en de stad met elkaar te verbinden. Uiteindelijke doel van SOC was om met festival Oeverloos een plek en ontmoetingsplaats te creëren in het Osse culturele veld waar elkaars verhalen en talenten gehoord en gezien werden. Vernieuwen Initiatiefnemer van Oeverloos is Stichting Oss Cultureel (SOC), platform voor culturele talentontwikkeling (jong&oud) in regio Oss. SOC wil met Oeverloos ook vernieuwen en besloot om de vertrouwde omgeving van bestaande podia (theater, stadion) te verruilen voor het onbekende en onverwachtse. SOC koos ervoor om op 11 en 12 juli 2015 een nieuw sfeer- en belevingsfestival, een tweedaags multidisciplinair evenement te organiseren bij de Maas, gesitueerd in de uiterwaarden, op de dijk en woningen van het maasdorpje Demen, gemeente Oss. Grensverleggend maar ingetogen en met lokaal talent als centrale speler, talent dat samen met SOC het zogenoemde do it yourself festival verder inkleurden en vorm gaven. Uitgangspunt was dat de koeien en schapen aan de oevers van de Maas plaats zouden maken voor een festival in onbevangen, speelse sfeer, waar onder het genot van een hapje en drankje genoten kon worden van zeer diverse optredens, van lokaal talent met hier een daar een professional. En dat de theaterroute Oeverliefdes zich zou voltrekken in schuurtjes, molen, huiskamers en weilanden op en aan de dijk in Demen. Een ander belangrijk uitgangspunt van Oeverloos waren de verhalen van mensen uit de gemeente Oss, verhalen van jong en oud. Levens- en liefdesverhalen over de Maas als (levens)ader van Oss die oa. terugkwamen in voorstellingen en optredens.

2 Met Oeverloos en Oeverliefdes, het natuurlijke/landelijke festival(terrein) en de zeer bijzondere locatievoorstelling zette SOC in op een eigenzinnig en uniek festival in de regio. Voor wat betreft de kunsten, belevingsvormen, participatie en locaties. Op 9 februari 2015 trad Stichting Oss Cultureel voor het eerst met de plannen voor Oeverloos naar buiten. Vanaf toen zijn er oproepen geplaatst en werd er lokaal talent geworven voor Oeverloos festivaloptredens en voor de Oeverliefdes audities, werden bewoners gevraagd te participeren, werden er Maasverhalen opgetekend, verhaallijnen uitgetekend, muziek gecomponeerd, sponsors gezocht, fondsen aangeschreven, campagnebeelden ontworpen, communicatiemiddelen ontwikkeld zoals website, vrijwilligers geworven enz. Kortom er werd in een moordend tempo gewerkt aan de geboorte, aan de realisatie van dit nieuwe event. Oeverloos artistieke opzet en koers De ingezette koers van februari, de experimentele community-art formule heeft uiteindelijk goed uitgepakt, is een groot succes geworden. Uit alle kernen van Oss heeft amateurtalent het podium van Oeverloos weten te vinden. Talenten, individueel danwel gezelschappen, uit Oss en al haar kernen werden opgeroepen, benadert, geënthousiasmeerd deel te nemen aan Oeverloos. Dat kon aan de theaterroute Oeverliefdes maar ook als zelfstandige voorstelling, presentatie of performance op het festival terrein. Aan die oproep is in grote getalen gehoor gegeven. Individueel talent kon meedoen aan de locatieproductie Oeverliefdes waar na de audities in maart, vanaf begin mei onder professionele begeleiding van twee theatermakers, een choreografe en componist snoeihard en met veel enthousiasme is gewerkt aan de meer dan succesvolle locatievoorstelling Oeverliefdes. Ruim tachtig amateurspelers en enkele professionele acteurs, musici en dansers uit de regio namen deel aan deze vrolijke, ontroerende en unieke theater-, muziek- en dansvoorstelling, theaterwandeling gebaseerd op verhalen van het leven langs de oevers van de Maas. Oeverliefdes werd tijdens Oeverliefdes is in twee dagen tijd door 80 mensen 30 keer gespeeld, het betalende publiek (max 40 personen) werd per treintje naar een startpunt voor de speellocatie gebracht en vrijwel alle voorstellingen waren uitverkocht. Daarnaast bood SOC ook het podium aan bestaande bands, gezelschappen, performers, kunstenaars uit de regio die zich aantrokken voelden door de sfeer en opzet van Oeverloos. Van Geffen tot Keent. Ook hiervoor was de belangstelling groot wat resulteerde in een zeer gevarieerd programma-aanbod. Van SOC talentenklas, dansvoorstellingen, dj s, rockbandjes, singer songwriters, dansgezelschappen, koren, fanfares, beeldende kunstenaars, schrijvers en dichters. Hier en daar aangevuld met een (semi)professionele act. Sommige deelnemers

3 werden uitgenodigd om cross-overs aan te gaan met andere disciplines (poëzie, fanfare). Alle deelnemers werden uitgedaagd om out of the box te durven denken en over improvisatietalent en artistieke souplesse te beschikken vanwege de sfeer van Oeverloos, de niet alledaagse locatie en het directe contact met het publiek. Uiteindelijk hebben er 421 talenten uit de regio deelgenomen aan het Oeverloos festivalterreinprogramma in ruim 50 verschillende acts, performances en presentaties. Het gratis toegankelijke Oeverloos-festivalterrein trok ongeveer bezoekers.. Betrokkenheid Stichting Oss Cultureel kan met de organisatie van Oeverloos en de eigen productie Oeverliefdes terugkijken op een zeer bijzonder en geslaagd evenement met een programmaaanbod van grote klasse en de artistieke hoogvlieger Oeverliefdes. Een evenement dat in een ongekend hoog tempo tot stand is gekomen. Een evenement dat alleen maar te organiseren was vanwege de extreem grote betrokkenheid, deelname en enthousiasme van bewoners, lokale partners, vrijwilligers en artistiek talent. Van journalisten die verhalen over de Maas optekenden tot rock & rollers; van beeldend kunstenaars; poëten tot fanfares, van singer songwriters tot koren; van dans-gezelschappen tot geluidkunstenaars; van vrijwilligers tot natuurbeheerders, van (culturele) lokale partners (Groene Engel, Sungrooves, Raaffestein), verkeersregelaars tot sponsoren. En last but not least van individuele zangers, dansers en acteurs in de locatievoorstelling Oeverliefdes. De organisatie van Oeverloos lag in handen van een zeer klein team van professionals en studenten. In het totaal vonden meer dan 500 talenten het podium tijdens Oeverloos. En droegen er zo n 100 vrijwilligers en dorps- en buurtbewoners bij aan het succes van Oeverloos.

4 Programma Oeverloos Muziek gezelschappen: SOC BrabantTalent, MengelmOeSS, MuchOss, Popkoor Eigenwijs, Vocal Group Lith, Osse Notenkrakers, Dedico, en Lithse Fanfare Sint Lambertus. Dansoptredens: Al-Andalus, Hips on Fire en Salsa Oss. Poëzie met Wereldverhalen van Maartje Aarts, Maasverhalen Kitty Schaap, Lettervlucht met Portretgedicht, Verzin het! MuzeMinne, Poëzie Podium Oss, Silent poetry: Oeverloos Maasverhalen & 7 bruggen suite van Mario Baaijens. Kindervertier met oa Sannies Peperkoekhuisje, Swing,swing muziek schommels. Beeldende kunst: Oog van Alex van der Heijden, Parijse sferen door Ruw Art & Genootschap Beeldende Kunst Oss, Habitat van Leon Salet, Kunstfabriek met Splash, Annet Teunissen met Lang speel (S)lang en Kattenpoort van Annelies van Rijn. Anders: Dansgezelschap Vloeistof en Dood op de boot en de soundscape Het geluid van Oss van Anton Willems. De DJ s: 10 jaar Sungrooves, Radio Feelgood en Underground Tacticz. Singer songwriters en bands : Dude, Pepper & Mind, Melanie Kazemier, Cellar s Tribe, Carlijn Keulen, dhoofd & Black Cherry Jazz Band, &More, Kiki Mettler, Rosemary & Garlic en uit de Proud of the South stal: singer songwriter Aidan en rockers Grim Tim. Oeverliefdes Spel/zang/muziek: Pieta Besseling, Ton Blom, Debbie Bongers, Yuri Buvelot, Henk van Dieten, Marloes Dingshoff, Amber Elberse, Ria Elberse, Kyra Haerkens, Sem van der Hijden, Ingrid ter Horst, Hans Kuster, Eri van Leuken, Edwin Nous, Liesbeth Peels, Monique Peters, Ellen Princen, Levien Reedijk, Nathalie Roovers, Eefje Ruijs, Léon Salet, Petra van Teeffelen, Frank Uijlen, Robert van Vlijmen, Erik de Vries, Leon de Waal, Pien van Welbergen. Dans: Léanne van Alebeek, Violette van Alphen, Rosa Arts, Lies van Bakel, Vivianne van den Brink, Imke Brocks, Anna van Dartel, Kaylee van Duren, Zoë Fransen, Inge Heida, Dette van der Heijden, Robin Keijzers, Feline van Kempen, Romy Lammerts, Sascha Lammerts, Ilse Mulder, Mérly Reijnders, Eefje Ruijs, Dewi Spenrath, Annelies Vergeer, Linda Zaman. Zang door Vocal Group Muchoss: Mieke Bossers, Rieneke van Hees, Erna van Heeswijk, Mea van Helvoort, Marjon Hoorens, Hanneke Kling, Marianne Kouwenberg, Marion van Pinxteren, Ilse Smits, Dana van Tilburg, Nancy Voestermans. Costumières: Jeanne van den Broeke, Olga van Dinteren, Anita Koster, Amelieke van de Lavoir, An Lowiessen, Martina Megens.

5 Team Oeverloos Artistiek leiding & Communicatie: Annemarie Roefs/ZuiderZin Zakelijk leiding & Productie coördinator; Marloes Berghege, vanaf april Productie: Angelo Schuurmans, vanaf juni Productie & Aankleding: Suzan van Veldhuizen, stagiaire Hogeschool Kunstmanagement Utrecht Techniek: Groene Engel (tijdens festival en inkoop) Ontwerp & grafische vormgeving: Eva Hesemans en Lisa Verdoorn (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) Website: Rafael van de Griend (vrijwilliger) Promotie & Vrijwilligers coördinatie: Pleunie van de Ven (vrijwilliger) Promotie & Vrijwilligersmedewerker: Miriam Kuijpers (vrijwilliger) Programma-advies: Marjolein Kooijman (Groene Engel, vrijwillige basis) Oeverloos Maasverhalen team: Kitty Schaap (redacteur), Lisette Kuijpers, Rafael van de Griend, Lucia Gunnewijk en Thomas Segers (fotografie), allen op vrijwillige basis Oeverliefdes Concept/script/regie: Wim Wijnakker, Letizia Rompelberg Muziek: Paul Gelsing Choreografie: Isabeau van Alphen Decor uitvoering: Simon Haen Productie/logistiek: Rob Kuipers, Kirsten Reininga, Lobke Ruijs Bestuur Bestuur Stichting Oss Cultureel: Til van Rooij (voorzitter) Egbert van Ewijk, Erwin van Erp, Marieke Vossen, Renske van Grinsven, Roos Eerhart Zuidema en Esther van Bergen.

6 Subsidie, giften en fondsen Gemeente Oss, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie: Jij maakt het mee, Dorpsraad Ravenstein en Rotary Oss-Maasland. Dank Bijzondere dank gaat uit naar podium-hoofdsponsors AGO Groep en Berghege en de vrienden en sponsoren van Stichting Oss Cultureel. Dank ook aan partners uit de regio voor hun hulp, materialen of andere bijdrage. Dat zijn: Stichting Natuurmonumenten, Groene Engel, BrabantZorg, Festival Raaffestein, MaasMeanders, Festival SunGrooves, Kringloop Oss, Emmaus Haren, Peter van de Zanden, Bernhard Brands en de familie Nelemans. De Keurvorst in Ravenstein, Den Dam in Huisseling en Dansschool Dimphy, voor de geweldige repetitieplekken, Creapoelka, Van Tilburg, Ossiamusica, Theatergroep Hertog Zout en Imagery Arts & Coaching Heel veel dank is Stichting Oss Cultureel verschuldigd aan ook aan de dorp- endijkbewoners van Demen en Dieden en in het bijzonder aan de bewoners van de Poelstraat en de dijk, voor het beschikbaar stellen van hun schuur, tuin of keuken en hun enthousiaste medewerking op allerlei vlak. Camping St. Laurenshoeven, voor de ondersteuning. Festival Oeverloos is vanzelfsprekend heel blij en trots met de deelname van al het kleurrijke talent uit de regio en hun belangeloze inzet. Ongelofelijk dankbaar is SOC ook voor de hulp van alle vrijwilligers. Zonder hen was het onmogelijk geweest om Oeverloos te realiseren. Bedankt!

OEVERLOOS. Til van Rooy Voorzitter Stichting Oss Cultureel. Theo Vinken directievoorzitter Rabobank Oss Bernheze. Namens team en bestuur.

OEVERLOOS. Til van Rooy Voorzitter Stichting Oss Cultureel. Theo Vinken directievoorzitter Rabobank Oss Bernheze. Namens team en bestuur. OEVERLOOS Cultuur als pijler in een vitale samenleving Het is een constante kwaliteit van Stichting Oss Cultureel om bezoekers jaarlijks te verrassen met een bijzondere activiteit. Het ene jaar schittert

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge d

Stichting Dans: podium voor jonge d brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 1 podium podium voor jonge dansers brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 2 Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten

Nadere informatie

Kunstenaarstoets. Achternaam. Voorletters

Kunstenaarstoets. Achternaam. Voorletters Kunstenaarstoets Waarom deze toets? U wilt de Utrechtse Cultuurlening aanvragen. Om in aanmerking te komen voor deze lening moet u beroepsmatig werken als kunstenaar. Met dit formulier kunt u uw beroepsmatigheid

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival De missie van Reuring Reuring is een jaarlijks terugkerend, internationaal theater- en muziekfestival in Purmerend. Het Reuring Festival richt zich op een breed publiek.

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

CROWDFUNDINGNIEUWS In mijn hoofd

CROWDFUNDINGNIEUWS In mijn hoofd CROWDFUNDINGNIEUWS In mijn hoofd Voor iedereen die een bijdrage heeft gedoneerd voor ons crowdfundingproject In mijn Hoofd via Voordekunst.nl. Wij willen jullie zo op de hoogte houden van alle ontwikkelingen

Nadere informatie

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar Kunstenaarstoets Waarom deze toets? U wilt een cultuurlening aanvragen bij Cultuur+Ondernemen. Om in aanmerking te komen voor deze lening moet u beroepsmatig werken als. Met dit formulier kunt u uw beroepsmatigheid

Nadere informatie

Bijlage: toewijzingen 1 e kwartaalronde 2012 Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant

Bijlage: toewijzingen 1 e kwartaalronde 2012 Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant Persbericht Bijlage: toewijzingen 1 e kwartaalronde 2012 Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant ALPHEN 20120059 Stichting Beheer Geluidsinstallatie Alphen; microfoons

Nadere informatie

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht Stadsschouwburg Utrecht Bijeenkomst culturele instellingen 6 juli 2007 Verschil Maken Uitwerking: twee loketten 1. Artistieke beslissingen: fondsen persoongerichte subsidies (inter)nationale projecten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

PLATFORM VOOR MASH-UP CULTUUR

PLATFORM VOOR MASH-UP CULTUUR PLATFORM VOOR MASH-UP CULTUUR Metro54 is een platform voor mash-up cultuur en laat de nieuwste ontwikkelingen binnen Europese stedelijke (jongeren)cultuur zien. " Op het snijvlak van (kunst)disciplines

Nadere informatie

Zomerterras de editie: 7 22 augustus

Zomerterras de editie: 7 22 augustus Zomerterras 2015 16 de editie: 7 22 augustus Kerngegevens Het Zomerterras 2015 is gerealiseerd in opdracht van Stichting Zomerterras. Het Zomerterras is gehouden van vrijdag 7 augustus tot en met zaterdag

Nadere informatie

Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport

Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport Ontwerp beeldmerk door Albert Rademaker Voorwoord In 2018 reikte het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe voor het eerst de Drentse Anjer Prijs uit. Het fonds wil met

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag Kunstroute 2014 Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem Projectverslag december 2014 1 Inleiding De Kunstroute is dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De drie voorgaande edities

Nadere informatie

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6 TEAMINDELING Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 1410 Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) 1409 Marianne van Vliet (072-5331597) Ilonka Groenewegen Yvonne van den Burg

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

De top 100 van de familienamen in Nederland Leendert Brouwer

De top 100 van de familienamen in Nederland Leendert Brouwer Detop100vandefamilienameninNederland LeendertBrouwer Voor een totaalbeeld van de familienamen in Nederland beschikken we over twee ijkjaren: 1947(volkstelling) en 2007(Gemeentelijke Basisadministratie).

Nadere informatie

Uitnodiging fototentoonstelling Winterswijk

Uitnodiging fototentoonstelling Winterswijk 1 In deze Nieuwsbrief meer over het project 'het binnenste & buitenste van typsich Winterswijkse boerderijen'. Allereerst wil ik je uitnodigen voor de tentoonstelling van mijn project. Financiele ondersteuning

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer

Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer Een leven lang creëren Henny Schaapman, kunstenaar, coach, creatief ondernemer Creativiteit is iets van kunstenaars, vaak warrig en niet altijd te begrijpen voor de buitenwereld. Georganiseerde creativiteit

Nadere informatie

Verenigingscompetitie deel 5 Winschoten,

Verenigingscompetitie deel 5 Winschoten, Programmanr. 1 Jongens, 4 x 50m wisselslag Jongens Jeugd 2 en later 16-4-2016-16:00 vvt. 2.28.00 Resultaten 1. Bubble 1 Bubble 2:03.67 2:08.53 Hendrik Broekema 00 30.32 Thymo Koolman 99 30.41 Thomas Mulder

Nadere informatie

BEELDEND DANSTHEATER TELDER VERHALEN DICHTBIJ. Presentatie voor De Kunst van... Professionals voor Ouderen en Cultuur November 2016

BEELDEND DANSTHEATER TELDER VERHALEN DICHTBIJ. Presentatie voor De Kunst van... Professionals voor Ouderen en Cultuur November 2016 BEELDEND DANSTHEATER TELDER Presentatie voor De Kunst van... Professionals voor Ouderen en Cultuur November 2016 VERHALEN DICHTBIJ Choreograaf Paula Walta Musicus Jòrike Kroon BEELDEND DANSTHEATER TELDER

Nadere informatie

Beeldverslag Symposium Stichting Chaja Voel je goed!

Beeldverslag Symposium Stichting Chaja Voel je goed! Beeldverslag Symposium Stichting Chaja Voel je goed! Vrijdag 15 november 2013 Stichting Chaja Inleiding Stichting Chaja Oss e.o. biedt alweer vijf jaar een creatief platform aan mensen die zelf of in hun

Nadere informatie

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan Dit is de Lindenberg De Lindenberg is het huis waar alles kan. Niet in de letterlijke zin natuurlijk; ook de Lindenberg heeft te maken met wet- en regelgeving en financiële grenzen. Maar de zin verwoordt

Nadere informatie

muziek dans kunst 13.00-24.00 u (bij theater de Mythe) Gratis entree Hét culturele evenement in Goes goesisgoes.nl

muziek dans kunst 13.00-24.00 u (bij theater de Mythe) Gratis entree Hét culturele evenement in Goes goesisgoes.nl Hét culturele evenement in Goes muziek dans kunst za. 22 augustus Bleekveld 13.00-24.00 u (bij theater de Mythe) Gratis entree goesisgoes.nl Foto: Edith van Eijk fotografie Visagie: Esther Siebers Hoofdsponsors

Nadere informatie

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken:

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken: Sponsorplan #Wat is kersenpop? Kersenpop is een (stichting, nonprofit) lokaal evenement met als doelstelling Uden te profileren als een ondernemende en betrokken gemeente ofwel: voor Uden, door Uden en

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Met Amerfortissimo editie 2014 hebben we op veel gebieden enorme stappen gemaakt. Met name op het gebied

Nadere informatie

FONDSENWERVING EN FINANCIERING

FONDSENWERVING EN FINANCIERING FONDSENWERVING EN FINANCIERING ALTIJD GELD VOOR EEN GOED IDEE! Marianne Muller, 16 september BUREAU MORE Gespecialiseerd in vinden van geld (= o.a. alle subsidie- en fondsenvraagstukken) Voor bedrijven,

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Léonie Dijkema 06-46290239 info@op-de-dijk.nl 22-05-1977 Opleidingen / kwalificaties Naam opleiding ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Richting Docent Drama Stad Behaalde

Nadere informatie

Dinsdag. Dames dubbel dinsdag morgen. 1 e klasse TELRO 1 afd Engelien van der Heijden Marion van der Lee Gea Dobbelsteen Clasien Sanders

Dinsdag. Dames dubbel dinsdag morgen. 1 e klasse TELRO 1 afd Engelien van der Heijden Marion van der Lee Gea Dobbelsteen Clasien Sanders Dinsdag Dames dubbel dinsdag morgen 1 e klasse TELRO 1 afd 1601 Thea van Wanrooij Engelien van der Heijden Marion van der Lee Gea Dobbelsteen Clasien Sanders 3 e klasse TELRO 2 afd 1617 Erna van Tilburg

Nadere informatie

ALL-TIME TOPSCORER Update: SINDS 2016

ALL-TIME TOPSCORER Update: SINDS 2016 ALL-TIME TOPSCORER Update: 12-5-2019 SINDS 2016 SPELER 2016-2017 2017-2018 2018-2019 TOTAAL 1 2 3 4 5 6 7 8 VET-1 DA1 DA2 DA3 DA30+ 1 Bart van de Wijgert 36 17 17 70 0 0 0 29 1 36 4 0 0 0 0 0 0 2 Huub

Nadere informatie

SJABLOON PROJECTPLAN. Een sjabloon voor het schrijven van een projectplan voor een theatervoorstelling, geschikt voor het aanvragen van subsidies.

SJABLOON PROJECTPLAN. Een sjabloon voor het schrijven van een projectplan voor een theatervoorstelling, geschikt voor het aanvragen van subsidies. Een sjabloon voor het schrijven van een projectplan voor een theatervoorstelling, geschikt voor het aanvragen van subsidies. SJABLOON PROJECTPLAN Cultureel Avonturiers Inhoud Artistiek concept... 2 1.

Nadere informatie

Fjoertoer Terschelling 2015

Fjoertoer Terschelling 2015 nieuws juni 2015 Voor medewerkers, vrienden van Telder en belangstellenden en voor iedereen die een bijdrage heeft gedoneerd voor ons crowdfundingproject In mijn Hoofd via Voordekunst.nl. Wij willen jullie

Nadere informatie

JAARREKENING 2012. Stichting PS Theater te Leiden. fiscaal nummer 8221.70.516

JAARREKENING 2012. Stichting PS Theater te Leiden. fiscaal nummer 8221.70.516 boekhouden + belastingadvies voor de culturele sector REKEN EROP JAARREKENING 2012 Stichting PS Theater te Leiden fiscaal nummer 8221.70.516 Cliffordstraat 38, 1051 GV Amsterdam, tel: 020 4861363, fax:

Nadere informatie

VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT foto Quentin Rademaker

VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT foto Quentin Rademaker VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT 2016 foto Quentin Rademaker WAT IS FLUXUS? MUZIEK / THEATER / BEELDENDE KUNST / CONCERTEN / DIGITALE MEDIA / INSPIRATIELEZINGEN / MUSICAL / MASTERCLASSES / ZANG / EXPOSITIES

Nadere informatie

winnaar KIP-prijs 2012 kwaliteit, innovatie en participatie

winnaar KIP-prijs 2012 kwaliteit, innovatie en participatie winnaar KIP-prijs 2012 kwaliteit, innovatie en participatie Maastricht, oktober 2012 Beste theatermakers en -spelers, Voor jullie ligt een introductie van het vernieuwde festival Theater van het Vat editie

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

JAARVERSLAG INLEIDING blz GEHONOREERDE AANVRAGEN blz FINANCIËN blz PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz HET BESTUUR blz.

JAARVERSLAG INLEIDING blz GEHONOREERDE AANVRAGEN blz FINANCIËN blz PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz HET BESTUUR blz. JAARVERSLAG 2015 1. INLEIDING blz. 2 2. GEHONOREERDE AANVRAGEN blz. 3 3. FINANCIËN blz. 7 4. PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz. 8 5. HET BESTUUR blz. 9 1 1. INLEIDING Het afgelopen jaar was de rente nog steeds

Nadere informatie

Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015.

Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015. Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015. Visie HAK gelooft in een duurzame gemeenschappelijke artistieke kracht en de kwaliteiten van mensen uit Hoensbroek bij de vorming van gemeenschapszin in

Nadere informatie

Unfair Amsterdam 2013. Portfolio

Unfair Amsterdam 2013. Portfolio Unfair Amsterdam Portfolio Unfair Amsterdam is een nieuw platform voor een jonge generatie beeldende kunstenaars in Nederland. In 2013 werd het eerste Unfair Amsterdam evenement georganiseerd; Unfair Amsterdam

Nadere informatie

Clubrecords Aquafit per 26 juni Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers. Rugslag 25 meter Rugslag

Clubrecords Aquafit per 26 juni Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers. Rugslag 25 meter Rugslag Clubrecords Aquafit per 26 juni 2009 Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers Rugslag 25 meter Rugslag 50 meter Rugslag JO11 Stef Laan 20,70 09-04-05 Hoorn JO13 Stef Laan 20,70

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2014

Inhoudelijk jaarverslag 2014 Inhoudelijk jaarverslag 2014 INHOUD Inleiding 1. Organisatie van de Van der Leeuwstichting 2. Activiteiten van de Van der Leeuwstichting 3. Samenwerkingen van de Van der Leeuwstichting Inleiding Vanaf

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Kunstactiviteiten

Aanvraagformulier Bijzondere Kunstactiviteiten Aanvraagformulier Bijzondere Kunstactiviteiten Toelichting Met dit formulier kunt u bij Art-fact een aanvraag indienen voor een incidentele financiële bijdrage voor Bijzondere Kunstactiviteiten. De regeling

Nadere informatie

Enquête Kunstenaars in de WWIK

Enquête Kunstenaars in de WWIK Enquête Kunstenaars in de WWIK We zouden u graag een aantal vragen willen stellen over uw werkzaamheden en positie als kunstenaar. Eerst komen een paar algemene vragen aan de orde. 1. Wat is uw geboortejaar?

Nadere informatie

Teams & Programma. Regio Biljart Oss. Competitie Klasse D

Teams & Programma. Regio Biljart Oss. Competitie Klasse D Teams & Programma Regio Biljart Oss Competitie 2018-2019 Klasse D x Teamsamenstelling D-Klasse Poule A Regio Biljart Oss B.d.H. D1 101 Don Bosco D1 102 130027 Christ van de Coolwijk 1.068 32 R 130680

Nadere informatie

UNST & ATELIER ROUTE 2014

UNST & ATELIER ROUTE 2014 UNST & ATELIER ROUTE 2014 21 & 22 juni 12.00 tot 17.00 uur Capelle aan den IJssel www.kunstkringcapelle.nl LOCATIE/KUNSTENAARS PAGINA 1. Scout Centrum, s-gravenweg 101 - Anca Boonacker 6 - Brigitta Breevaart

Nadere informatie

Hierbij ontvangen jullie de uitnodiging voor de kindervakantieweek met daarop het programma. Het belooft weer een leuke week te worden!

Hierbij ontvangen jullie de uitnodiging voor de kindervakantieweek met daarop het programma. Het belooft weer een leuke week te worden! Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hierbij ontvangen jullie de uitnodiging voor de kindervakantieweek met daarop het programma. Het belooft weer een leuke week te worden! Degene die zich heeft opgegeven

Nadere informatie

Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016

Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016 Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016 Welkom Dames en heren: goedenavond en hartelijk welkom bij op deze culturele

Nadere informatie

Cultuur in het Groen. Jaarverslag Inleiding. Activiteiten 2016

Cultuur in het Groen. Jaarverslag Inleiding. Activiteiten 2016 Cultuur in het Groen Stichting Promotie Groen Midden-Delfland Jaarverslag 2016 Inleiding De stichting Promotie Groen Midden-Delfland is in 2010 opgericht en beschikt sinds 2011 over een ANBI-status. Doel

Nadere informatie

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen Evaluatie Open Podium Jeugd 12 + 2 e seizoen 2015 2016 Inleiding Conform de projectbeschrijving zijn er vijf Open Podium-avonden voor de jeugd 12+ georganiseerd door Stichting Talentenloods in Dekker s

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam muziektheatereccola@gmail.com BELEIDSPLAN 2016 2018 www.muziektheatereccola.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 Theater met

Nadere informatie

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time

Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard. Moments in Time Evaluatieverslag Barbershop Singing Heerhugowaard Moments in Time Heerhugowaard, mei 2015 Inleiding Barbershop Singing Heerhugowaard is in 1995 opgericht. De vereniging bestaat uit een tweetal koren: The

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner maandag 7 september 2015 20:00-23:00 Bar Tiny Platenburg-van Gaal dinsdag 8 september 2015 20:00-23:00 Bar Tiny Platenburg-van Gaal woensdag 9 september 2015 20:00-23:00 Bar Kim Janssen donderdag 10 september

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

sponsordossier ithaka 25

sponsordossier ithaka 25 ithaka sponsordossier ithaka 25 bedankt voor het doornemen van dit dossier. hieronder stellen wij ithaka, het beeldende kunstenfestival van LOKO - de leuvense studentenkoepel, voor & bieden we u de kans

Nadere informatie

Nieuwsbrief ADF Brabant 2011

Nieuwsbrief ADF Brabant 2011 Nieuwsbrief ADF Brabant 2011 E d i t i e A D F B r a b a n t 2 0 1 1 N r. 4 2 5 m a a r t 2 0 1 1 Last but not least! INHOUD Deelnemers 2 Programma 3 Kaartverkoop 3 Danspuntjes 4 Festivalbegeleiding 4

Nadere informatie

ZES vouchers voor jouw

ZES vouchers voor jouw ZES vouchers voor jouw artistieke ontwikkeling! Dit boekje is 2850,- waard. De vouchers kun je inwisselen voor een cursus of coachingsessie(s) bij een Centrum voor de Kunsten in Brabant. Cursus en Coaching

Nadere informatie

Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering

Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering 15 maart 2019, 11:55 (CET) Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering In Botanical Wasteland verkennen Touki Delphine & Boogaerdt/VanderSchoot de grenzen tussen natuur, technologie, lichaam en identiteit

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Subsidie aanvraag DARE event Bestuurslid COC Haaglanden.

Subsidie aanvraag DARE event Bestuurslid COC Haaglanden. Subsidieverzoek 2016 Subsidie aanvraag DARE event 2016 Bestuurslid COC Haaglanden Coördinatoren DARE Website Facebook Twitter Hodo Essa Sandra Khouw & Susan Kemerink http://www.dareyougo.nl www.facebook.com/darethehaque

Nadere informatie

THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ?

THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ? THEATER DEGASTEN WIE ZIJN WIJ? Hoewel we sinds februari 2013 stichting DEGASTEN zijn, bestaan we al sinds 2003 onder de naam Jong RAST, in Amsterdam. Jong RAST bestaat sinds 2003 als talentontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

Festival in t kort Op zondag 30 oktober traden 17 koren en orkesten uit de Leidse regio op in drie zalen van de Stadsgehoorzaal. Zij voerden werken

Festival in t kort Op zondag 30 oktober traden 17 koren en orkesten uit de Leidse regio op in drie zalen van de Stadsgehoorzaal. Zij voerden werken Festival in t kort Op zondag 30 oktober traden 17 koren en orkesten uit de Leidse regio op in drie zalen van de Stadsgehoorzaal. Zij voerden werken uit van hedendaagse Nederlandse componisten. Enkele van

Nadere informatie

ZES VOUCHERS VOOR JOUW ARTISTIEKE ONTWIKKELING! CURSUS EN COACHING VOUCHERS. VOOR WIE? De vouchers zijn bedoeld voor: &

ZES VOUCHERS VOOR JOUW ARTISTIEKE ONTWIKKELING! CURSUS EN COACHING VOUCHERS. VOOR WIE? De vouchers zijn bedoeld voor: & ZES VOUCHERS VOOR JOUW ARTISTIEKE ONTWIKKELING! DIT BOEKJE IS 2850,- WAARD. DE VOUCHERS KUN JE INWISSELEN VOOR EEN CURSUS OF COACHINGSESSIE(S) BIJ EEN CENTRUM VOOR DE KUNSTEN IN BRABANT. CURSUS EN COACHING

Nadere informatie

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER DANS BELEIDSPLAN 2014-2017 Inleiding Stichting de Lichting is opgericht in 1986 en heeft als algemene doelstelling het stimuleren van podiumkunsten, en het verrichten

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 2017 Rhenen, 11 september 2017 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2017 3. Exploitatierekening 2016 / 2017 en begroting 2017 / 2018 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo Eindelijk is het zover! De Magneetbar - bekend van de gelijknamige Magneetbar op Lowlands - heeft een eigen festival in het leven geroepen: Het Magneet Festival. As we speak wordt de motor aangeslingerd

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 21-1-2014 12:11 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. ZIMIHC 25 jaar! Klassiek op Zondag De eerste Lazy ZIMIHC Afternoon! Jeugdcultuurfonds - Doe mee! Theater Dichtbij in

Nadere informatie

fanfari bombari muziek theaterspektakel op buitenlocatie

fanfari bombari muziek theaterspektakel op buitenlocatie muziek theaterspektakel op buitenlocatie 2016: in het jaar waarin het werk van Jheronimus Bosch thuiskomt en talloze activiteiten en evenementen in s-hertogenbosch en Brabant te zien en beleven zijn, kunnen

Nadere informatie

In deze Boemeratel: Informatie die we vandaag meegeven:

In deze Boemeratel: Informatie die we vandaag meegeven: In deze Boemeratel: 1. Peiling schooltijden 2. Hulp van ouders gezocht 3. Website 4. Ouderbijdrage 2014-2015 5. First lego league 6. Kinderboekenweek een groot succes Informatie die we vandaag meegeven:

Nadere informatie

Vragenlijst onderzoek amateurkunst. 2. Met welke kunstdiscipline houdt uw vereniging/groep zich vooral bezig? Toneel/theater

Vragenlijst onderzoek amateurkunst. 2. Met welke kunstdiscipline houdt uw vereniging/groep zich vooral bezig? Toneel/theater Vragenlijst onderzoek amateurkunst 1. Namens welke vereniging/groep vult u deze vragenlijst in? Graag naam en plaats van de vereniging/groep invullen. Naam vereniging/groep: Plaats: 2. Met welke kunstdiscipline

Nadere informatie

Zondag 4 September. Dinsdag 6 September. Woensdag 7 September. Donderdag 8 September. Vrijdag 9 September

Zondag 4 September. Dinsdag 6 September. Woensdag 7 September. Donderdag 8 September. Vrijdag 9 September Activiteiten week 35 3 September Clubkampioenschappen 4 September Clubkampioenschappen Zaterdag 3 September 13.00-16.00 Bianca Anker 16.00-19.00 Andre van der Bent 13.00-16.00 Fleur Fok 16.00-19.00 Kees

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof

BELEIDSPLAN. Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof BELEIDSPLAN Inleiding Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof Zes dagen na de bevrijding van Nederland, besluit Toneelvereniging de Vrije Spelers uit America dat er een terrein

Nadere informatie

STILL. Een theaterperformance. Coproductie van Ronald de Ceuster en Het Theaterschip

STILL. Een theaterperformance. Coproductie van Ronald de Ceuster en Het Theaterschip STILL Een theaterperformance Coproductie van Ronald de Ceuster en Het Theaterschip Deventer, 2017 Over STILL Als vervolg op het succesvolle theaterproject Turning presenteert beeldend kunstenaar Ronald

Nadere informatie

Buurtcultuurfonds Provincie Noord-Brabant. HELMOND 40003633 Stichting Annatheater; HELMOND 11.000 theaterproductie Annawijk Totaal HELMOND 11.

Buurtcultuurfonds Provincie Noord-Brabant. HELMOND 40003633 Stichting Annatheater; HELMOND 11.000 theaterproductie Annawijk Totaal HELMOND 11. Buurtcultuurfonds Provincie Noord-Brabant HELMOND 40003633 Stichting Annatheater; HELMOND 11.000 theaterproductie Annawijk HELMOND 11.000 TILBURG 40003566 Stichting Wijkorganisatie De Ring; TILBURG 1.650

Nadere informatie

OVER DEGASTEN.

OVER DEGASTEN. OVER DEGASTEN Welkom bij DEGASTEN! Wie zijn wij? Hoewel we sinds februari 2013 stichting DEGASTEN zijn, bestaan we al sinds 2013 onder de naam Jong RAST. Jong RAST bestaat sinds 2003 als talentontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

Kunstschool Boxtel. Inleiding

Kunstschool Boxtel. Inleiding Kunstschool Boxtel Inleiding In dit beknopte scenario wordt een kleine duurzame organisatie voor cultuureducatie in de gemeente Boxtel omschreven; Kunstschool Boxtel. Kunst- en cultuureducatie stimuleert,

Nadere informatie

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief De bijzondere band tussen Cortegaerdt en De Spiegel Stichting Cortegaerdt heeft met een royale schenking in 2007 de bouw van theater De Spiegel mede

Nadere informatie

VERHALEN VOOR IEDEREEN

VERHALEN VOOR IEDEREEN VERHALEN VOOR IEDEREEN ambitie 2018-2022 Verhalen maken nieuwsgierig. Op onze podia worden talloze verhalen verteld; in toneelstukken, concerten en dansvoorstellingen. Oude klassieke verhalen, actuele

Nadere informatie

Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst.

Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst. Het versterken van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Liemers, met als dragers cultuur, erfgoed en kunst. Missie uit: Cultuur- en Erfgoedpact 2017-2020 Ontdekken en Verbinden Programma 18.00

Nadere informatie

FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013

FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013 FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013 FOTO EXPOSITIE EDUCATIEPROJECT GALERIE AMBER, LEIDEN / NOVEMBER 2013 Een bespiegeling van het hedendaagse leven COLOFON Expositiegids Educatieproject Foto Festival Leiden Redactie

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner dinsdag 5 januari 2016 20:00-23:59 Normaal Astrid de Groot woensdag 27 januari 2016 19:00-23:00 Normaal Eline Scheringa dinsdag 16 februari 2016 20:00-23:59 Normaal Nick Bakker woensdag 6 januari 2016

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Zomer in Gelderland Kerk Avezaath 12 augustus 2014

Zomer in Gelderland Kerk Avezaath 12 augustus 2014 Zomer in Gelderland Kerk Avezaath 12 augustus 2014 5 augustus 2014 Zomer in Gelderland 1 Mede mogelijk gemaakt door: 5 augustus 2014 Zomer in Gelderland 2 Programma Welkom Structuur van de organisatie

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

EVALUATIE. Deelnemende kunstenaars. Er meer is dan de som der delen

EVALUATIE. Deelnemende kunstenaars. Er meer is dan de som der delen EVALUATIE Doelgroep Stg Koresteijn info Onder de titel Wachten organiseerde de stichting op 31 maart 2019 voor de 5e keer een kunstmanifestatie, waarin meerdere klank-, woord- en beeldkunstenaars samen

Nadere informatie