Chirokrantje September - oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chirokrantje September - oktober"

Transcriptie

1 Chirokrantje September - oktober

2 Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Deze zomer werd de veiligheid van de jungle bedreigd door gevaarlijke stropers. Maar geen nood, de meisjes van chiro Allegro waren daar! Door allemaal samen te werken en spelletjes te spelen is het ons gelukt om de jungle te redden. We maakten in Amel een onvergetelijk kamp mee: we gingen op één- of tweedaagse, aten spaghetti als ontbijt, zongen allemaal samen aan het kampvuur en nog veel meer. Eén ding is zeker, in Amel zullen ze ons niet snel vergeten. Na het genieten en het nagenieten van het geweldige kamp, staat nu het nieuw chirojaar voor de deur. Op 16 september beginnen we er weer aan, dan verwachten we iedereen van 14u tot 17u op de chiro. Op deze dag zullen jullie ook eindelijk ontdekken wie jullie nieuwe leiding wordt dit jaar en wie in welke groep zit. Nog even vol spanning afwachten dus. Na 17u worden zowel kinderen als ouders, grootouders verwelkomd op de chiro om al de foto s van het kamp te komen bewonderen. Een geweldige terugblik naar het kamp voor iedereen. Ook kunnen jullie dan genieten van een drankje en een stukje taart. Op 23 september houden we een vriendjesdag. Dan mag iedereen zoveel mogelijk vriendinnetjes meenemen naar de chiro. Die dag spelen we allemaal samen super leuke spelletjes! Op 7 oktober gaan we met heel de chiro Huizingen onveilig maken. We spreken af op de chiro om 13u30 en beleven samen een geweldige namiddag. Alle groepen zullen om 17u30 terug op de chiro zijn. Met je chiro-uniform naar school? Dat kan op 19 oktober. Het is dan namelijk de dag van de jeugdbeweging. Die dag mag je op de schoolbanken zitten in chiro-uniform. Dan kan je eens goed op school stoefen dat je tot de grote chirofamilie behoort. Noteer 27 oktober alvast in je agenda, want dan vindt het leukste feestje van Itterbeek plaats. Namelijk onze leidingsfuif, Oktoberfest. Iedereen is dan welkom in het RCI om te feesten als de beesten. De fuif zelf begint om 21u, maar iedereen is voor de fuif zeker welkom voor het kinderfeestje en de receptie. Veeeel knuffels van jullie super mega coole leiding!

3 Agenda (1) OPGELET! Tijdens het jaar komt er tweemaandelijks een boekje uit met alle informatie. Dit boekje zal telkens via mail verstuurd worden zodat u op de hoogte kan blijven. Ook verschijnt het boekje en alle informatie op onze site: Ook op onze facebookpagina komt heel wat informatie. September Zondag 16 september: Eerste Chirozondag + fotonamiddag Voor alle groepen is er Chiro van 14h tot 17h. Kinderen geboren in 2006 of vroeger moeten hun fiets meenemen. Daarna, vanaf 17h dus, kunnen jullie de foto s van het afgelopen kamp komen bekijken. Terwijl kan je genieten van een stukje taart of kopje koffie. Natuurlijk kunnen jullie de foto s van het kamp mee naar huis nemen. Hiervoor dient u een USB van minimum 5GB mee te nemen. Zondag 23 september: Chiro: Vriendjesdag Vandaag mogen jullie allemaal een vriendje meenemen naar de Chiro! Neem dus zoveel mogelijk vriendjes mee zodat we veel plezier kunnen beleven! Zaterdag 29 september: Papierslag Tip-10 s op post vanaf 8u30 s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes. Ouders die hierin geïnteresseerd zijn kunnen altijd een mailtje sturen naar Chiro.Allegro@outlook.com. Zondag 30 september: Chiro

4 Oktober Agenda (2) Zondag 7 oktober: Huizingen Vandaag gaan we met heel de Chiro naar Huizingen! Afspraak om 13u30 aan de Chiro.. We zijn terug om 17u30. Om in Huizingen te geraken zijn we op zoek naar ouders om ons te brengen en te komen halen. Wat neem je zeker mee: een rugzak met daarin: o Bij mooi weer: zonnecrème o Bij slecht weer: regenjas o De prijs voor dit evenement wordt later nog meegedeeld Zondag 14 oktober: geen Chiro Vrijdag 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging Hoera! Vandaag in Chiro-uniform naar school! Zondag 21 oktober: Chiro Zaterdag 27 oktober: Öktöberfest Ook dit jaar zal er weer een kinderfeestje zijn. Hou dus alvast de agenda vrij! De kinderen zijn welkom in het RCI van 17u tot 19u. Ook ouders zijn welkom. Naast het kinderfeestje voor de kindjes is er ook een receptie voor de ouders. Leidingsfuif om 21u in het RCI Zondag 28 oktober: geen Chiro Schrijf alvast in uw agenda Zondag 4 november: Bosspel Zaterdag 17 november: Papierslag Zondag 2 december: Sinterklaasfeestje Zaterdag 22 december: Kerstfeestje Zondag 13 januari: Schaatsen Zaterdag - zondag maart: Spaghetti- en macaronifestijn Zaterdag 27 april: Verrassingsdag.

5 Lidgeld Informatie (1) Het lidgeld voor een heel Chirojaar bedraagt 40. Hiermee kopen wij nieuw materiaal, voorzien wij elke zondag een 4-uurtje en betalen wij de verzekering. Het lidgeld slaat dit jaar op als u hierover vragen heeft mag u deze altijd stellen aan de groepsleiding. U mag het geld storten op ons rekeningnummer BE met vermelding van naam en groep. Gelieve het lidgeld niet cash te betalen. Dilbeekse inwoners met een beperkt inkomen, kunnen mits ze aan een aantal voorwaarden voldoen, genieten van een korting tot maximum 80% voor deelname aan vrijetijdsactiviteiten binnen Dilbeek. Voor meer info over de participatiepas kan je terecht bij Huisbezoeken In de loop van de maanden september en oktober komt de nieuwe leiding van uw kind s avonds op huisbezoek om zichzelf voor te stellen en de werking van de Chiro toe te lichten, maar ook om al uw vragen te beantwoorden. Instapperiode Nieuwe kindjes die eerst eens willen komen uitproberen of de Chiro wel iets voor hen is, verwelkomen we met open armen 2 zondagen om te testen. Daarna is het de bedoeling dat het lidgeld betaald wordt als ze van plan zijn om de rest van het jaar te blijven komen. Website & Facebook Op de website van onze Chiro vind je alle belangrijk info, een kalender, foto s én je kan er het Chirokrantje downloaden. Neem zeker eens een kijkje op Wij hebben ook een facebookpagina Chiro Itterbeek waar belangrijke informatie gepost wordt en waar je altijd eventuele bedenkingen of vragen mag plaatsen. Chiropullen Net zoals vorige jaren verkopen wij ook dit jaar onze eigen Chiropullen (grijs met opdruk in de kleur van de groep van uw kind). De prijs van de pullen bedraagt 30. Als uw kind een pull wil, stort u het geld op ons rekeningnummer ( BE ) met vermelding van de naam van uw kind en dit ten laatste op 15 oktober. De maat die de pull van uw kind zou moeten hebben, moet u aankruisen op de inschrijvingsfiche (achteraan in het boekje).

6 Chiro-uren Informatie (2) De gewone Chirozondag begint voor alle groepen om 14h. Afhankelijk van de groep waar je inzit, verandert het einduur. Pinkels & Speelclubs: 17h Kwiks: 17h30 Tippers: 18h Tip-10 s: 18h30 Bereikbaarheid Omwille van de veiligheid van de kinderen hebben wij besloten om een doorrijdingsverbod te plaatsen op zondagnamiddag. Zodat ze veilig kunnen oversteken tussen het terrein en de lokalen. U mag natuurlijk u kind wel komen afzetten met de auto, maar we vragen om na 14u, moest u in de buurt zijn, niet meer met de auto door te rijden. Vanaf het moment dat alle groepen gedaan hebben, is dit natuurlijk weer geen probleem. De straten zullen tussen 13u30 en18u30 worden afgezet om het verkeer uit te sluiten. We zouden ook willen proberen vanaf nu een rijrichting aan te bevelen. Zo vragen wij u om de Breughelweg op te rijden (van aan de Noa) en weg te rijden via de plankenstraat (richting café Lydia). Dit om de omgeving veiliger, meer gestructureerd en rustiger te maken. Natuurlijk kan u nog altijd uw auto parkeren op de Breughelweg en dan te voet het laatste stukje stappen als u uw dochter komt afzetten. Voor de planeet is het natuurlijk ook gemakkelijker om met de fiets of te voet te komen, indien mogelijk.

7 Chiro-uniform Elke zondag wordt er gecontroleerd of de leden wel het juiste Chiro-uniform hebben aangedaan. Een kleine opfrissing: Waaruit bestaat het Chiro-uniform? Een Chirorok of Chiroshort Een Chiro T-shirt, een kamp T-shirt of een T-shirt in de kleur van de groep (effen!) Een Chiropull (mag, maar moet niet) Gesloten schoenen (dus geen sandalen, slippers, Crocs, ) Welke kleur hebben de verschillende groepen? Pinkels: roos/paars Speelclubs: geel Kwiks: groen Tippers: rood Tip-10 s: blauw Waar kan je het Chirouniform kopen? Je vindt alle Chirokledij (en alle Chirohebbedingetjes) enkel en alleen in De Banier. De dichtstbijzijnde winkels zijn: Kolenmarkt 85, 1000 Brussel Molenstraat 65, 9300 Aalst Jan-Pieter Minckelersstraat 29, 3000 Leuven Andere verstingen in Antwerpen, Brugge, Hasselt, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout. Kijk ook eens op de site van De Banier: Tweedehandskledij Chiro Itterbeek Sinds vorig jaar hebben wij op facebook een groep opgericht voor tweedehandskledij van de Chiro. Kinderen groeien namelijk zeer snel en soms is hun rok/t-shirt/pull helemaal nog niet versleten en is die al te klein. Of zoek je iets tweedehands om niet alles nieuw te moeten kopen. Neem zeker een kijkje op onze groep of er niets tussen staat dat je interesseert.

8 Nieuwe leiding Een nieuw jaar betekent ook nieuwe leiding! Dit jaar komen er zes nieuwe leidsters bij! We kijken er naar uit om die nieuwe leidsters in onze leidingsploeg te onthalen! Maar liefst 6 nieuwe leidsters wil zeggen, een heleboel nieuw plezier! Ze staan te popelen om alle kinderen een spetterend jaar te laten beleven! Eliz, Esther, Chinouk, Charlotte, Alicia en Morgane, iedereen kijkt ernaar uit met jullie samen te werken! Eliz Esther Chinouk Charlotte Alicia Morgane Groepsleiding Dit jaar is er ook een nieuwe groepsleidingsploeg, deze bestaat uit Elise en Louise. Elise neemt deze taak over van Lisa. Elise staat in voor al het administratieve en de interne communicatie binnen de leidingsploeg en met de jongens. Louise staat in voor de externe communicatie, de communicatie met ouders, de mail, de facebook en de site. Voor problemen of vragen kan u altijd terecht bij Louise, zij is bereikbaar op volgende manieren: 0491/ Chiro.Allegro@outlook.com Louise & Elise Volwassen Begeleiding Net als vorig jaar hebben wij ook een volwassen begeleiding oftewel een VB. Anne-Marie Govaert neemt deze rol op zich, zij gaat er samen met de leiding tegen aan om de leden een topjaar te bezorgen. Onze VB is op de hoogte van wat wij doen tijdens het jaar en is af en toe ook aanwezig op onze leidingskringen. Anne-Marie draagt geen eindverantwoordelijkheid, maar is er wel als steun om de leidingsploeg bij te staan. Als er een probleem is binnen de leidingsploeg of er stelt zich een groter probleem binnen de chiro, kan zij ons helpen dit op te lossen. Ongeruste ouders mogen Anne-Marie aanspreken of telefoneren om problemen aan te kaarten; maar we hopen van harte dat deze ouders in de eerste plaats ook de stap willen zetten om in gesprek te gaan met de betrokken leiding en de groepsleiding zelf. De VB heeft een ondersteunende rol en tracht leden, leiding en ouders zo goed mogelijk te laten samenwerken Anne-Marie is bereikbaar via volgende kanalen: 02/ / amgovaert@gmail.com

9 Dag allerliefste pinkels Ein-de-lijk is het zover, het nieuwe Chiro jaar gaat beginnen! Wij kijken er alvast suuuuuuperhard naar uit om leuke spelletjes met jullie te spelen! Jullie nieuwe leiding is alvast razend enthousiast. Wie wij zijn gaan we nog niet vertellen, maar we kunnen wel al een paar dingetjes over ons weggeven: - Wij eten graag frietjes - Wij zijn niet van dezelfde leeftijd - Wij hebben alle drie een broer - Wij zijn klaar om elke zondag het beste van onszelf te geven Zo nu weten jullie al wat meer over ons, maar als je helemaal wilt weten wie we zijn, moet je zeker zondag komen! Dan zullen we ons met veel plezier bekend maken. Hieronder vind je alvast een kleine test, zo kunnen jullie jullie speurkunsten al wat oefenen voor zondag. Jullie zullen ze nodig hebben om onze ware identiteit te vinden. Super veel kusjes en knuffels van jullie nieuwe, enthousiaste en nog steeds onbekende leiding! Tot snel xxxxxxxx

10

11 Lieve kwikies, Het Chirojaar staat voor de deur! En wij zijn jullie nieuwe leiding, maarrrr jullie weten nog niet wie wij zijn. Hihi Wij hebben ons favoriete superheldentrio eens opgezocht en hebben ons bedacht dat wij daar toch wel zeer hard op lijken! Dus aan de hand van dit fantastische trio krijgen jullie wat tips over ons. Weten jullie al wie wij zijn? Rik Olivia Xavier Deze leidster heeft een broer en een zus! Deze leidster rekent graag. Deze leidster zit al 15 jaar in de Chiro. Deze leidster speelt ontzettend graag kiekeboe! Deze leidster heeft geen huisdieren. Deze leidster is niet nieuw. Deze leidster houdt van de kleur blauw. Deze leidster haar lievelingsspelletje is 3 stickies. Deze leidster is één van de zes nieuwe leidsters. Deze leidster houdt ervan om samen met jullie leuke & gekke dingen te doen. Deze leidster zit al van haar 6 jaar in de Chiro. ROX! Alles of niets! De ideale mix van schoonheid & kracht! ROX houdt de wacht! Wel dat zijn wij dus! We verwachten jullie allemaal in jullie groenste kostuum op 16 september op de Chiro! Wij kijken er naar uit!!! XOXO Jullie ROX-leiding XOXO

12 wasuuuuuuuup tippers HOE GAATIEEEE? Met ons alleszins supaaaaah, we hebben heeeeel veel zin in het nieuwe chirojaar en jullie hopelijk ook! Ga je over van kwik naar tipper of ga je een tweede jaar tipper tegemoet? MAAKT NIET UIT JOH! We gaan gekke dingen doen dus wees maar voorbereid hihi. Verder nog een grappige foto van een vogel met armen cuz wie vindt zoiets nu niet grappig?!?! of honden met wenkbrauwen? lacheeeeeuhn hehe Voor de rest wees klaar voor de eerste chirozondag en ontcijfer al zeker dit raadsel, jullie zullen het nodig hebben om ons te vinden hehe jullie ozo leuke nieuwe leiding xoxo (nee nee we verklappen het aantal nog niet)

13 LIEFSTE TIP-10 S Jaja, vanaf nu zijn jullie de Tip-10 s Oudste groep van Chiro Allegro (wat een eer!!!): feeling old already? Wat een verandering, niet waar? Maar er is nog een verandering : JULLIE HEBBEN NIEUWE EPISCHE TE BIEN COOLE LEIDINGGGGG!!!!!!! Voor ons is het leuk, want wij weten al wie jullie zijn, maar jullie weten nog niet wie wij zijn hehehehe xd xp Zijn jullie naast de oudste ook de slimste groep? Wij zullen onszelf eens even voorstellen, maar je krijgt alleen enkele tips als jullie erachter komen hoe sommige delen van de tekst ontcijferd moeten worden SPANNENDDDD! R eken de volgende rekenkundige shizzle uit en je weet met hoeveel leidsters jullie zitten opgescheept voor dit Chirojaar: ( ) * (3 * 9 20) (30 +31) = (rarara) TIP: gebruik de juiste rekenregels! (als jullie die al gezien hebben hehehe) Nu weten jullie hoeveel leidsters jullie zullen hebben, zullen wij ons even voorstellen. 1 van ons is , de andere is Iemand van ons zit in het n-j-e-e-f-m-c-b-b-s, de andere mysterieuze persoon studeert aan de v-o-j-w-f-s-t-j-u-f-j-u. Qua haarkleur hebben we en haar. Interessant, nee? Meer tips gaan we niet geven, want we denken dat jullie het nu al geraden hebben OF TOCH NIEEEEET! Jullie mogen in spanning afwachten tot 16 september, dan hopen wij jullie voltallig te zien zodat we elkaar in levende lijven tegemoet kunnen lopen! WE WILL SEE YOU THEN!!! Be there or be nen onnozeleir #laatste #is #een #salami #jeweetzelf <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

14 Spelletjes Los het kruiswoordraadsel op! Verbind de nummertjes!

15 Beste ouders, Het nieuwe Chirojaar ( ) staat voor de deur en hopelijk kijken de kinderen er net zo hard naar uit als de wij, de leiding. Net als vorig jaar zouden wij graag beroep doen op jullie, de ouders van de Chirokindjes. Onderaan de brief vindt u een strookje waar u kan invullen of we al dan niet op u mogen rekenen. Dit houdt in dat als we op u mogen rekenen, wij u tijdig een mail sturen met de vraag of u zou kunnen helpen op het evenement (zoals een shift draaien op het spaghettifestijn). U mag het ingevulde strookje dan afgeven aan een leidster. Wij houden om de 2 maanden een papierslag. Dit houdt in dat wij, de Chiro, het karton en papier in Itterbeek gaat ophalen in plaats van de gemeente. Hiermee verdienen wij geld dat we dan in de Chiro investeren. Bij deze zouden wij een oproep willen doen om zo veel mogelijk karton en papier bij te houden tot de Chiro het komt ophalen. Hoe meer papier en karton, hoe meer geld we krijgen van de gemeente. Hiermee kunnen wij dan nieuw materiaal aankopen om de zondagen nog fijner te maken. Voor onze papierslagen zijn wij ook altijd op zoek naar chauffeurs (voor een halve of hele dag) als u ons hierbij kan helpen, mag u dit zeker doorgeven! Wij zouden u hier heel dankbaar voor zijn! Ook zouden wij willen vragen aan de ouders die houten paletten hebben en deze niet meer gebruiken of het mogelijk is deze aan de Chiro te schenken. Wij kunnen deze namelijk heel goed gebruiken op kamp. Als u er aan de Chiro wil doneren mag u hiervoor een mail sturen naar Louise Vaes via het volgend adres: Chiro.Allegro@outlook.com Tot slot zouden we graag laten weten dat elke groep huisbezoeken zal doen voor eind september. Hoe dit verder in zijn werk gaat zal verlopen, zal de leiding van uw dochter met u afspreken. Wij danken u alvast voor de medewerking en tot de volgende Chiro zondag! Het leidingsteam van Chiro Allegro. Ik sta paraat om bij te springen op evenementen van de chiro en wordt dus graag op de hoogte gehouden via Ja, ik ben mama/papa van.. uit groep. en help graag bij het spaghettifestijn. Ja, ik ben mama/papa van.. uit groep.. en ben graag chauffeur tijdens een papierslag. Nee, ik doe dit liever niet.

16 Inschrijvingsformulier Deze pagina mag u van het boekje scheuren en in de loop van de eerste weken volledig ingevuld afgeven aan de leiding. Naam: Voornaam: Geboortedatum: Adres ouder 1: Telefoonnummer ouder 1: GSM ouder 1: adres ouder 1: Adres ouder 2: Telefoonnummer ouder 2: GSM ouder 2: adres ouder 2: Eventueel : GSM dochter: adres dochter: Speciale (medische) gegevens (vb.: allergieën,...): Wilt u graag een Chiropull bestellen en hiervoor 30 betalen vóór 15 oktober? Ja Nee Indien Ja, duid aan welke maat u wenst: Maten kinderen: 5-6 (S) 7-8 (M) 9-11 (L) (XL) Maten volwassen: S M L XL XXL

17 Wij hebben ook een facebookpagina en een website, af en toe plaatsen wij hierop foto s. geeft u ons toestemming om foto s van uw dochter online te plaatsen? Ja Nee Het lidgeld voor een heel Chirojaar bedraagt 40. Hiermee kopen wij nieuw materiaal, voorzien wij elke zondag een 4-uurtje en betalen wij de verzekering. U mag het geld storten op ons rekeningnummer BE met vermelding van naam en groep van uw kind. Sinds dit jaar aanvaarden wij geen cash geld meer voor het lidgeld. Contactgegevens worden bijgehouden in het online Groepsadministratieportaal (GAP) en zijn nodig voor de dagelijkse werking. De basisgegevens (één adres, één telefoonnummer en één mailadres, vanaf Tip-10 s bij voorkeur van de jongere zelf) worden doorgestuurd naar Chirojeugd Vlaanderen. De informatie over de gezondheidstoestand van het kind wordt bijgehouden door de leidingsploeg en wordt dus niet doorgegeven, tenzij aan (medische) hulpverleners. De leidingsploeg heeft afspraken gemaakt om daar vertrouwelijk mee om te gaan. Als u hieromtrent meer informatie wenst, mag u altijd de groepsleiding aanspreken.

Chirokrantje. September - oktober

Chirokrantje. September - oktober Chirokrantje September - oktober Lieve Chiromeisjes! Editoriaal We hebben deze zomer Mol op stelten gezet met onze gevangenis. Gevangenen die ontsnappen, die ruzie maken en die uiteindelijk toch allemaal

Nadere informatie

Chirokrantje. september - oktober

Chirokrantje. september - oktober Chirokrantje september - oktober Editoriaal Lieve Chirovriendinnetjes, Het nieuwe Chirojaar is er weer, een jaar vol plezier. We verwachten jullie dus allemaal op 18 september voor onze startdag! Op deze

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Chirokrantje September - Oktober

Chirokrantje September - Oktober Chirokrantje September - Oktober Editoriaal Dag chirovriendinnen! Nu iedereen bekomen is van het kamp en het schooljaar alweer zijn normale ritme heeft aangenomen, is het tijd om ook de chiro weer eens

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Chirokrantje September - Oktober

Chirokrantje September - Oktober Chirokrantje September - Oktober Editoriaal Dag chirovrienden, In ons museum is de rust al een tijdje teruggekeerd en de schilderijen beginnen zich zelfs stilaan te vervelen. Ook rond de chirolokalen is

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol Chiro Jomokri en Komverdrom Kadol Hallo Chiro vriendjes! Groot feest, want Chiro Jomokri en Komverdrom vliegen er weer in! Ook dit jaar staat er een knotsgekke leidingsploeg voor jullie klaar met nog gekkere

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring!

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring! STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE 1 2016-2017 Kom in de kring! AGENDA INFOAVONDEN: 9 oktober 16 oktober Om 16u45 PASDAGEN: 2 oktober 9 oktober vanaf 13u Andere belangrijke data: 23 april: kwarekkendag ACTIVITEITEN:

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Chirokrantje Chiromeisjes Larum

Chirokrantje Chiromeisjes Larum Chirokrantje 2016-2017 Chiromeisjes Larum De groepen en hun leiding Hieronder vind je de indeling van de verschillende groepen en de leidingsverdeling voor dit chirojaar. Pinkels (1ste - 2de leerjaar)

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. GEEF ONS RUIMTE Dit Chirojaar staat helemaal in het teken van de ruimte. Ziggy neemt ons mee naar Planeet Strikta, waar hij woont. Maar

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS fantastisch jaar 30 september, aan de chirolokalen Breughelavond op zaterdag 6 oktober 14 oktober

ALGEMEEN NIEUWS fantastisch jaar 30 september, aan de chirolokalen Breughelavond op zaterdag 6 oktober 14 oktober ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, Het is zover, het nieuwe chirojaar is eindelijk officieel begonnen! We hebben dit jaar al goed ingezet op ons overgangsweekend. Maar een nieuw jaar betekent

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Beste ouders, leden, familieleden en andere!

Beste ouders, leden, familieleden en andere! Beste ouders, leden, familieleden en andere! Hoera, dit is het eerst peeïkske van ons nieuwe chirojaar! Het peeïkske zal er dit jaar wat anders en beknopter uitzien dan vorig jaar. We gaan hier enkel de

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS onze werffuif kinderfuif 8 april

ALGEMEEN NIEUWS onze werffuif kinderfuif 8 april Boekje April ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen, Zoals de meesten onder jullie wel weten staat april bij ons beter bekend als de maand van onze werffuif, dit jaar zal onze werffuif doorgaan op 22 april op

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Beste meisjes en ouders,

Beste meisjes en ouders, Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen zegt, zegt hét

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be- 20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We kunnen ook dit jaar gebruik maken van onze prachtige

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO! (C)Hoera HET IS WEER CHIRO! INHOUDSTAFEL Woord van de groepsleiding pg. 3 Chiro: wat, voor wie, waar en wanneer? pg. 4 Werken in afdelingen pg. 5 Inschrijvingen pg. 5 Pasdag pg. 6 Groepsleiding pg. 7 Leidingsploeg

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober 1 2 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 3 Belangrijke

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEER

BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEER Hey Beertjes, de winter is bijna gedaan de vrijdagavondvergaderingen zitten er al een tijdje op, maar de zon komt eraan en op elke formiweldige vergadering staat alles weer op zen kop! Maar genoeg gerijmd,

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte Liefste leden Welkom in het allerlaatste chiraske, ongelooflijk hoe snel het chirojaar gaat. Dit is waarschijnlijk te danken aan de zotte, leuke, onvergetelijke momenten en zoals het spreekwoord luidt

Nadere informatie

Open snel voor meer informatie!

Open snel voor meer informatie! Open snel voor meer informatie! Inhoudstafel Woord van de Groepsleiding 3 Chiro? Wat, waar en wanneer? 4 Werken in afdelingen 4 Inschrijven 5 Zondag 9 oktober 2016 PASDAG 5 Groepsleiding 6 Leidingsploeg

Nadere informatie

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO! (C)Hoera HET IS WEER CHIRO! INHOUDSTAFEL Woord van de groepsleiding pg. 3 Chiro: wat, voor wie, waar en wanneer? pg. 4 Werken in afdelingen pg. 5 Inschrijvingen pg. 5 Pasdag pg. 6 Groepsleiding pg. 7 Leidingsploeg

Nadere informatie

Chiro Hekeko

Chiro Hekeko Chiro Hekeko 2018-2019 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders, Dit boekje verzamelt

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie