MIDDEN-OOSTEN UNICLAM STAAT VOOR U KLAAR!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIDDEN-OOSTEN UNICLAM STAAT VOOR U KLAAR!"

Transcriptie

1

2

3

4 MIDDEN-OOSTEN HET MIDDEN-OOSTEN VORMT DE WIEG VAN VERSCHILLENDE OUDE CULTUREN EN IS RONDUIT FASCINEREND. DE HISTORISCHE EN ARCHEOLOGISCHE RIJKDOM EN DE UITZONDERLIJKE NATUURLIJKE SITES VAN DEZE REGIO VERRASSEN DE BEZOEKER KEER OP KEER. EEN BEZOEK AAN HET MIDDEN-OOSTEN LOONT ZEKER DE MOEITE. UNICLAM STELT U CULTURELE EN AVONTUURLIJKE RONDREIZEN IN DE WOESTIJN VOOR, ALSOOK EEN SELECTIE VAN ADEMBENEMENDE HOTELS! WACHT NIET LANGER OM EEN KIJKJE TE NEMEN IN ONZE BROCHURE VAN HET MIDDEN-OOSTEN EN REIS MEE MET DE SPROOKJES UIT DUIZEND-EN-ÉÉN-NACHT! WIJ BIEDEN U ONZE ERVARING, ONZE GEDREVENHEID EN ONZE NAUWKEURIGHEID. DEZE KENMERKEN ELK VAN ONZE REIZEN. UNICLAM IS DE IDEALE GESPREKSPARTNER OM UW DROOMREIS UIT TE WERKEN. WIJ STAAN GARANT VOOR EEN REIS DIE BEANTWOORDT AAN AL UW WENSEN. BIJ UNICLAM IS EEN REIS NIET ALLEEN EEN PRODUCT, HET IS EEN ONVERGETELIJKE LEVENSERVARING! KIJK OOK EENS NAAR ONZE ANDERE BROCHURES EN VOLG ONS OP FACEBOOK. UNICLAM STAAT VOOR U KLAAR!

5 INHOUD De wereldberoemde skyline, de Burj Khalifa, de dansende fonteinen, de grootse en schitterende shopping malls, de vermaarde luxehotels en nabijheid van de woestijn zullen u ongetwijfeld met verstomming slaan. In Dubai komt u een andere wereld terecht! In Abu Dhabi maakt u kennis met het culturele erfgoed, de schitterende Sheikh Zayed Grand Moskee en de verschillende musea. Laat u binnenkort inspireren door het Guggenheim of het Louvre museum. Een verblijf in de adembenemende Liwa woestijn mag niet ontbreken en laten u onderdompelen in de sprookjes van 1001 nachten. In het prachtige Oman kan u kennismaken met de authentieke Arabische levensstijl en genieten van de verscheidenheid aan landschappen: van eindeloze woestijnen, verkoelende wadis, adembenemende canyons tot lange en ongerepte zandstranden. DUBAI p. 8 THE PALM p. 10 & JUMEIRAH BEACH p & DOWNTOWN p. 22 WOESTIJN p. 23 ABU DHABI p. 24 SAADIYAT ISLAND p. 26 & BETWEEN THE BRIDGES p ABU DHABI CITY p. 26 & 32 YAS ISLAND p. 32 LIWA WOESTIJN p. 33 OMAN p. 34 RONDREIS p. 36 MUSANDAM p. 37 MUSCAT p NIZWA p. 41 PRIJSBIJLAGE p. 42

6 DROOMREIZEN... UNICLAM ZORGT ERVOOR DAT UW DROOMREIS TOT IN HET KLEINSTE DETAIL WORDT UITGEWERKT. EN DIT TOT IN HET KLEINSTE DETAIL. ONS TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT VOOR U KLAAR OM UW IDEEËN EN WENSEN OM TE ZETTEN IN EEN CONCRETE REIS OF HET NU GAAT OVER EEN RONDREIS, STRANDVERBLIJF OF COMBINATIE VAN DE TWEE. WIJ MAKEN UW REIS OP MAAT VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN MET MAAR ÉÉN DOEL ; UW VERWACHTINGEN EN EISEN INVULLEN. WIJ BIEDEN U AL ONZE KNOWHOW ZODAT REIZEN MET UNICLAM SYNONIEM STAAT VOOR EEN DROOMREIS! VANAF UW VOORDEUR OP REIS In samenwerking met de firma Travel-Autos biedt Uniclam vervoer van en naar de luchthaven vanaf uw woonplaats. Deze transfers zijn meestal gegroepeerd naargelang de reservaties met onze partner. Privétransfers zijn mogelijk mits toeslag. Deze shuttles verzekeren een maximaal comfort bij het vertrekken en terugkeren naar en van uw vakantie. Het personeel biedt een discrete en attentievolle service. REISKIT Uniclam bezorgt u voor vertrek een handige reiskit. Deze bestaat uit een praktische pochette voor al uw reisdocumenten, een bagagelabel per persoon en een opvouwbare tas om overal mee te nemen en die weinig plaats neemt in uw handtas of valies (schoudertas aangeboden bij elke reservatie vanaf ). Naast de gepersonaliseerde reisdocumenten biedt Uniclam u ook een reisgids met uitgebreide informatie over de gekozen bestemming. REIZEN OP MAAT Ons team van specialisten doet er alles aan om de reis van uw dromen in goede banen te leiden. Zij zorgen werkelijk voor alles gaande van het reserveren van de vluchten en de hotels met de nodige aandacht voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zij staan garant voor de reis die perfect beantwoordt aan al uw eisen. Dankzij onze jarenlange en permanente samenwerking met de hoteliers en de luchtvaartmaatschappijen kunnen wij u de beste raad en service aanbieden.

7 ZORGELOOS EN GOED GEINFORMEERD OP REIS Onze touroperator bestaat al meer dan 25 jaar op de Belgische markt, een echte garantie voor zorgeloos reizen. Al onze reizen zijn verzekerd door het Garantiefonds en wij hebben een jarenlange samenwerking met betrouwbare partners. Mocht er zich ondanks dit alles toch een probleem voordoen, dan zoeken wij samen met onze partners naar een aanvaardbare oplossing. Sommige reizigers houden van een rondreis, anderen van een strandvakantie en nog anderen van een combinatie van een rondreis, stads- en/of strandverblijf. Uniclam werkt uw reis naar uw wensen uit en realiseert zo uw droomvakantie! De hotels in onze brochure zijn zorgvuldig door onze specialsten geselecteerd. De beschrijvingen van de hotels zijn ter goeder trouw opgemaakt volgens de door ons gekende en/of verstrekte informatie bij het ter perse gaan van de brochure. Uniclam is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in bijvoorbeeld de faciliteiten, kamertypes, restaurants,.... Bepaalde faciliteiten kunnen door omstandigheden niet steeds beschikbaar zijn. Het aantal geopende restaurants is afhankelijk van de bezettingsgraad van het hotel, seizoen (bijvoorbeeld Ramadan),.... De in de brochure opgenomen hotels zijn slechts een beperkte selectie van ons ruime aanbod. Zoekt u een ander hotel, aarzel niet er bij uw reisagent naar te vragen. REIZEN TEGEN DE JUISTE PRIJS Door de goede relaties en jarenlang opgebouwde contacten met onze locale correspondenten en hotelpartners zijn we niet alleen zeker van de beste service maar ook van de beste prijzen en promoties. Zo kan u gegarandeerd tegen de beste prijs op reis! Gratis nachten, vroegboekkortingen, reducties voor lange verblijven, Huwelijksreizen of -verjaardagen. Omwille van de voortdurende wisselende en bijkomende promoties, tariefwijzigingen en schommelingen van de wisselkoersen contacteert u best uw reisagent om de juiste (dag)prijs te vragen op het moment van de reservatie. Steeds meer hotels hanteren het systeem van de best available rate. Op de hotelwebsites schommelen de kamerprijzen permanent in functie van vraag en aanbod. Contacteer steeds uw reisagent indien deze lager zouden zijn dan de in onze brochure vermelde prijzen. Meestal kunnen we bij Uniclam dezelfde voorwaarden bekomen.

8 8 MIDDEN-OOSTEN D UB A I Waterfront Palm Delta Palm Jumeirah Jumeirah Beach Jumeirah Beach THE WALK BURJ AL ARAB Jebel Ali Marina Emirates Living BURJ KHALIFA DUBAÏ MALL Downtown District Deira Meydan Lagoons World Central Dubailand DUBAI INTERNATIONAL AIRPORT International City DUBAI Het verrassende en buitensporige Dubai is ongetwijfeld één van de meest populaire bestemmingen van het moment. Het tolerante Dubai biedt tal van bezienswaardigheden en bezit het vermogen om het onmogelijke te verwezenlijken. U ontdekt er de nieuwste, futuristische architectuur maar u kunt ook kennismaken met het oude gedeelte met de vele traditionele souks. Dubai is een waar shoppingparadijs met fijne zandstranden en schitterende golfbanen.

9 PRAKTISCHE INFO Klimaat Het klimaat is warm en zonnig. Volgens statistieken telt Dubai slechts 13 dagen regen per jaar voor een totaal van 126 mm neerslag. De temperaturen zijn hoog en kunnen stijgen tot 45 C tussen mei en september. In de winter zijn de temperaturen aangenaam en zacht met een gemiddelde van 25 C. Bevolking inwoners. Taal Het Arabisch is de officiële taal. Het Engels wordt courant gesproken. Tijdsverschil +3u in de winter en +2u in de zomer. Vluchtduur Ongeveer 6u30 vanuit Brussel. Formaliteiten Voor Belgische onderdanen is een internationaal paspoort geldig tot minimum 6 maanden na retourdatum, verplicht. Visum (gratis) ter plaatse bij aankomst te verkrijgen. Niet-Belgen: raadpleeg de ambassade. Gezondheid Geen enkele vaccinatie vereist. TE ONTDEKKEN ONTDEK DE CULTUUR - De moderne architectuur van Dubai met de wereldberoemde Burj Khalifa en zijn dansende fonteinen, Burj Al Arab, de kunstmatige eilanden en de mogelijkheid tot een vlucht per helikopter over de stad. - De soukh van Dubai aan de Creek met zijn kleine bazaars en waar vooral de Spice Market de moeite loont. - Dubai Museum binnen de oude vestingen van de stad, met een overzicht van de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten. - De schitterende shopping malls (zoals Dubai Mall en Mall of the Emirates) met ontelbare luxe winkels en niet te vergeten de kunstmatige skipiste Ski Dubai. ONTDEK DE NATUUR - Woestijnsafari s per 4x4. - Boottocht per traditionele Dhow. - Ontdekking van het Hatta gebergte. WATERPRET - Waterpretparken Aquaventure en Wild Wadi Water Park. - Vele watersporten voorgesteld in de verschillende strandhotels (kajak, duiken, (kite)surfen, waterskiën enz.) - Ontdekking van het onderwaterleven in de adembenemende aquarium van hotel Atlantis The Palm en Dubai Mall.

10 10 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM ONE&ONLY THE PALM Premier Room HET KLEINSCHALIGE EN SCHITTERENDE ONE&ONLY THE PALM, MET SPECTACULAIRE ZICHTEN OVER DE SKYLINE VAN DUBAI, LIGT OP HET UITEINDE VAN THE PALM. HET HOTEL MET ZIJN VELE MOORSE EN ANDALUSISCHE INVLOEDEN BEHOORT TOT DE MEEST EXCLUSIEVE HOTELS VAN DUBAI EN MAAKT DEEL UIT VAN DE LEADING HOTELS OF THE WORLD. Zie prijsbijlage p. 46 Ligging Het hotel ligt op The Palm, op ongeveer 15 minuten van Jumeirah Beach en op 55 minuten rijden van de luchthaven van Dubai. Accommodatie De architectuur van het hotel is geïnspireerd op de rijke Arabische geschiedenis. Het hotel biedt de klanten de mogelijkheid te logeren in het hoofdgebouw ( Manor House ) of in één van de aan het strand gelegen Palm Beach Mansions. Het Manor House met 3 verdiepingen beschikt over Premier Rooms (65 m²), 2 Executive Suites (130 m²) en 1 Grand Palm Suite (250 m²). De 6 Palm Beach Mansions beschikken over Premier Rooms (65 m²), Junior Suites (100 m²) waarvan 7 met een privé zwembad van 20 m² en Executive Suites (130 m²) waarvan 2 eveneens een privé zwembad van 20 m² hebben. Alle kamers en suites zijn uiterst elegant en met de nodige verfijning ingericht en bieden alle mogelijke luxe een schitterende marmeren badkamer (met alleenstaand bad, aparte douche, toilet), dressing, zithoek, airconditioning, telefoon, flatscreen tv, DVD, safe, gratis wifi, minibar en een ruim terras, al dan niet met een privé zwembad. Restaurants & bars Het moderne hoofdrestaurant Zest met show cooking stelt gerechten voor met Westerse, Aziatische en Arabische invloeden. Exclusief gastronomisch restaurant Stay onder leiding van sterren chef Yannick Alléno. Dining Lounge & Bar 101, gebouwd op palen aan de rand van de kleine marina met Europese specialiteiten. De klanten hebben eveneens toegang tot de restaurants van het zusterhotel One&Only Royal Mirage (te bereiken per boot) of Atlantis The Palm. Faciliteiten Schitterend zwembad (850 m²) met dagbedden en exclusieve privé Cabanas (tegen betaling), 450 m lang privé strand, tennis (1 terrein). Watersporten in het zusterhotel One&Only Royal Mirage met o.a. zeilen, kajak, Hobie Cats, windsurfen, waterskiën en vissen. Kids Only Mini Club (4-11 jaar). Prachtige One&Only Private Spa (1200 m²) met 8 treatment rooms, manicure & pedicure en kapsalon. Fitness (120 m²) met de beste Technogym voorzieningen.

11 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH 11 ONE&ONLY ROYAL MIRAGE Arabian Court Deluxe HET ONE&ONLY ROYAL MIRAGE IS EEN DROOMLOCATIE DOOR ZIJN LEGENDARISCHE ARABISCHE ARCHITECTUUR EN GASTVRIJHEID. HET WORDT BESCHOUWD ALS ÉÉN VAN DE MEEST STIJLVOLLE RESORTS VAN DUBAI MET EEN UITGESTREKT ZANDSTRAND VAN 1 KM EN GROTE WEELDERIGE TUINEN. HET BIEDT UITZICHT OP THE PALM EN BESTAAT UIT DRIE HOTELS: THE PALACE, THE ARABIAN COURT EN THE RESIDENCE & SPA, ELK MET HUN EIGEN SFEER EN INRICHTING. HET EXCLUSIEVE THE RESIDENCE & SPA BEHOORT TOT THE LEADING HOTELS OF THE WORLD. Zie prijsbijlage p Ligging Aan het mooie zandstrand van Jumeirah Beach, op 45 minuten van de luchthaven van Dubai. Shuttle boot service tussen One&Only The Palm en One&Only Royal Mirage. Accommodatie Het One&Only Royal Mirage bestaat samen uit 3 verschillende hotels. The Palace (231 kamers) met een mix van eigentijdse elegantie en traditioneel Arabische architectuur. Alle recent vernieuwde kamers beschikken over alle comfort en hoogtechnologische snufjes. The Palace biedt 4 kamertypes: Superior Deluxe Rooms (45 m²), Gold Club Rooms (45 m²), Executive Suites (100 m²) en Gold Club Suites (100 m²). The Arabian Court (172 kamers) heeft een klassiekere architectuur en inrichting en geeft uit op een indrukwekkende gaanderij met mozaïek en graniet die naar de kamers leidt. Het biedt 3 kamertypes: AC Deluxe Rooms (50 m²), Falcon Suites (125 m²) en Prince Suites (145 m²). The Residence & Spa (48 kamers) is zonder twijfel het kleinste en meest exclusieve gedeelte en telt 3 kamertypes: Prestige Rooms (58 m²), Junior Suites (85 m²) en Executive Suites. Alle geraffineerde kamers zijn met veel oog voor detail ingericht en beschikken over een marmeren badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), flatscreen tv, safe, minibar, gratis wifi, telefoon, airconditioning en balkon of terras. Restaurants & bars Het One&Only Royal Mirage beschikt over befaamde internationale chefs. Ze bereiden klassieke en fijne gerechten met Mediterrane, Oosterse en Marokkaanse invloeden. The Palace heeft 4 restaurants: het Marokkaanse Tagine, Mediterrane keuken in Olives, internationale gerechten in Celebrities en grill en seafood The Beach Bar & Grill. The Arabian Court heeft drie restaurants: grill La Rotisserie, het Indo-Europeese Nina en het trendy chique Aziatische Eauzone. Het exclusieve restaurant The Dining Room en de Lounge Bar zijn voorbehouden voor de klanten van The Residence & Spa. Faciliteiten 4 mooie zwembaden (waarvan één adults only) in de prachtige tuinen die uitgeven op een langgerekt privé strand. Tennis (3 terreinen), putting green, petanque, volleybal en basketbal. Watersporten (tegen betaling) met o.a. zeilen, kayak, Hobie Cats, windsurfen en waterski. Kids Only miniclub (4-11 jaar). Exclusieve ESPA met 12 treatment rooms, traditionele hammam, kapsalon, pedicure en manicure. Fitness in The Residence en in The Palace en voorzien van de nieuwste Technogym toestellen. De faciliteiten van The Residence & Spa zijn niet toegankelijk voor de klanten van The Palace en The Arabian Court.

12 12 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH FOUR SEASONS RESORT DUBAI JUMEIRAH BEACH DIT EXCLUSIEVE FOUR SEASONS HOTEL WERD GEOPEND IN DECEMBER 2014 EN BEHOORT DANKZIJ ZIJN UITSTEKENDE SERVICE, EXCLUSIEVE BARS EN RESTAURANTS EN GERAFFINEERDE KAMERS TOT DE TOPHOTELS IN DUBAI! EEN ABSOLUTE AANRADER! Zie prijsbijlage p. 48 Ligging Het hotel ligt aan het strand van Jumeirah Beach, op slechts 15 minuten van Downtown Dubai en op ongeveer 25 minuten van de luchthaven van Dubai. Accommodatie Het hotel telt 237 kamers waaronder 49 suites, allen schitterend ingericht in een klassieke stijl met hedendaagse toetsen. De 61 Deluxe Rooms (70 m²) (1ste tot 3de verdieping) hebben stadszicht. De 16 Deluxe Sea View Rooms (70 m²) (1ste en 2de verdieping) hebben zijdelings zee-en tuinzicht. De 54 Premier Skyline Rooms (70 m²) (4de en 5de verdieping) hebben zicht op de skyline. De 57 Premier Sea View Rooms (70 m²) (2de tot 5de verdieping) hebben zee-en strandzicht. De uiterst ruime Juniorsuites ( m²) en Suites ( m²) met aparte living en slaapkamer bieden zeezicht of zicht op de skyline. Alle ruime kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een prachtige marmeren badkamer (alleenstaand bad, haardroger, 2 wastafels met ingewerkte tv, aparte douche en toilet), airconditioning, safe, dressing, flatscreen tv, telefoon, mini ipad met toegang tot alle diensten van het hotel, gratis wifi, minibar, Nespresso en ruim balkon of terras. Restaurants & bars Het prachtige en originele all dining restaurant Suq met verschillende show cooking stations biedt een ruim ontbijtbuffet en à la carte mogelijkheden voor lunch en diner. Het aan het strand gelegen seafood restaurant Sea Fu met open keuken biedt een Mediterrane keuken in een modern en loungy kader (lunch en diner). Geniet van een exclusieve high tea in het Shai Salon in de lobby met prachtige salons en buitenterras met panoramisch zicht. Stijlvolle en vermaarde Hendricks Bar met o.a. gin & jazz avonden. De Mercury Lounge behoort tot één van de meest exclusieve rooftop bars van Dubai in een uiterst chique en trendy kader met een prachtig zicht over de skyline van Dubai en de Burj Khalifa. Onafhankelijk Restaurant Pavilion aan het hotel met 4 uitstekende restaurants waaronder Coya (Peruviaans) en de exclusieve nightclub Provocateur. Faciliteiten 2 ruime zwembaden (één familiaal en één adults only) met ligstoelen en exclusieve privé cabanas (betalend), 270m lang privé zandstrand, tennis (2 terreinen), ruime fitness (Life Fitness), miniclub, babysit (op aanvraag). Prachtig binnenzwembad met aparte jacuzzi. Spa met hammam, jacuzzi, themadouches, relaxatieruimte en ruime keuze aan behandelingen. Watersportcentrum met o.a. parasailing, jetski, banana boot, stand-up paddle, windsurfen en kajak.

13 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM 13 ATLANTIS THE PALM DUBAI RESORT Palm Beach Deluxe BELEEF EEN UNIEKE ERVARING IN DIT FANTASTISCHE RESORT OP HET THE PALM, ÉÉN VAN DE MEEST KINDVRIENDELIJKE VAN DUBAI. DE HOTELGASTEN VAN DIT LUXE RESORT HEBBEN EEN BEVOORRECHTE EN ONBEPERKTE TOEGANG TOT DE AQUAVENTURE, HET GROOTSTE WATERPRETPARK IN HET MIDDEN-OOSTEN ALSOOK DE SCHITTERENDE AQUARIUMS IN THE LOST CHAMBERS. Zie prijsbijlage p. 49 Ligging Op het beroemde Palm Island met een privé zandstrand van 1,4 km. De luchthaven van Dubai ligt op 50 minuten rijden. De monorail verbindt het hotel met Jumeirah Beach van waaruit u kan overstappen op de tram die u tot aan de Marina en JBR brengt. Accommodatie 1539 ruime kamers waaronder 166 suites in de Royal Towers. Ze bieden een spectaculair uitzicht over de Perzische Golf of The Palm. De Deluxe, Deluxe Ocean en Deluxe Palm Beach Rooms (45-47m²) hebben een kingsize bed of twee queensize bedden. De Imperial Club Rooms (45-47 m²) alsook de vele Suites bieden toegang tot de Imperial Club Lounge met o.a. apart ontbijt, afternoon tea, hapjes en drankjes. Alle kamers beschikken over een volledige badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), flatscreen tv, wifi (betalend), minibar, airconditioning, safe, minibar. Enkel de suites en kamers met kingsize bed hebben een balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel telt maar liefst 23 restaurants en bars waaronder het legendarische Nobu (Japanse keuken), Ossiano (seafood restaurant omgeven door prachtige aquariums), Ronda Locatelli (Italiaanse keuken), Seafire Restaurant & Bar (steakhouse), Levantine (Libanese keuken), nieuwe Bread Street Kitchen & Bar (by Gordon Ramsay) en Yuan (hedendaagse Chinese keuken). Families met kinderen kunnen terecht in één van de twee grootse buffetrestaurants met uitgebreide buffetten en show cooking: Saffron (Aziatisch) en Kaleidoscope (internationaal). Daarnaast kan u ook terecht in één van talloze bars en snackbars. Faciliteiten Het hotel biedt 2 landschapszwembaden, het rustige Royal Pool & het familiale Zero Entry Pool en een 1,4 km lang zandstrand met o.a. de trendy Nasimi Beach Club. De indrukwekkende Ambassador Lagoon en The Lost Chambers met 11 miljoen liter water en tal van aquariums zijn een waar paradijs voor de liefhebbers van het onderwaterleven. Groot waterpretpark Aquaventure met talloze zwembaden, watervallen en glijbanen. De Dolphin Bay is een fantastische zoutwater lagune waar u kunt kennismaken met de dolfijnen. De Kids Club (3-12 jaar) beschikt o.a. over een onderwater amfitheater en een grootse Pirates speeltuin. De Club Rush is uitsluitend toegankelijk voor tieners. De ShuiQi Spa ligt verspreid over 2 niveaus met de befaamde merken Shiseido en ESPA en biedt maar liefst 27 treatment rooms en een Technogym fitness. Arcade met verschillende luxueuze boetieks en winkeltjes.

14 14 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM WALDORF ASTORIA DUBAI PALM JUMEIRAH Palm Room DIT EXCLUSIEF EN ELEGANT STRANDRESORT IS GELEGEN OP HET UITEINDE VAN THE PALM MET EEN MOOI ZICHT OVER DE THE PALM EN DE SKYLINE VAN DUBAI. HET HOTEL WORDT GEKENMERKT DOOR EEN PRACHTIGE LOBBY, EEN OPEN ATRIUM MET VEEL LICHTINVAL EN UITERST VERFIJNDE EN RUIME KAMERS. DE ELEGANTE SPA EN BEFAAMDE PEACOCK ALLEY LOUNGE MAKEN DE WALDORF ASTORIA TRADITIE COMPLEET. Zie prijsbijlage p. 49 Ligging Op 55 minuten van de luchthaven van Dubai, op 20 minuten van de marina en op 40 minuten van Downtown Dubai. Gratis shuttle naar de Aquaventure en Mall of the Emirates. Accommodatie Het hotel telt 319 kamers en suites: de Deluxe Skyline Sea View Rooms (55 m²) geven uit op de open zee en de skyline van Dubai en de Deluxe Palm Sea View Rooms (55 m²) hebben zicht over The Palm. De Premier Rooms (55 m²) hebben zicht over de skyline van Dubai en geven toegang tot de Club Lounge.De ruime Deluxe Suites (100 m²) met aparte slaapkamer en living hebben zicht over de skyline van Dubai en de identieke Premier Suites (100 m²) geven toegang tot de Club Lounge. Het neusje van de zalm zijn de majestueuze Waldorf Astoria Suites (160 m²) met aparte slaapkamer, ruime living met eetkamer en toegang tot de Club Lounge. Alle ruime, elegant en luxueus ingericht kamers beschikken over een prachtige marmeren badkamer (bad met ingewerkte tv, ruime inloopdouche, toilet en haardroger), zithoek, dressing, flatscreen tv, gratis wifi, telefoon, safe, Nespresso, airconditioning, ipod docking station, minibar en balkon of terras met zicht over de skyline van Dubai of zicht op The Palm. Restaurants en bars Dit hotel beschikt over 6 uitstekende restaurants en bars. Het elegante all day dining restaurant Mezzerie biedt uiterst verzorgde buffetten met show cooking. Lao met Aziatische specialiteiten in een authentiek en strak kader met open keuken. Exclusief restaurant Social by Heinz Beck met een hedendaagse Italiaanse keuken. Elegant poolside restaurant Palm Avenue en in de Peacock Alley, genaamd naar de gelijknamige tea lounge in New York, kan u genieten van een exclusieve afternoon tea. De adults only Serafina Bar met live entertainment biedt een ruime keuze aan cocktails en hapjes. Faciliteiten 2 mooie zwembaden omgeven door tuinen, cabana s en met een directe toegang tot het privé strand, Watersportcentrum (met o.a. snorkelen, pedalo, parasailing en waterski). Tennis (1 terrein) en fitness (24u/24). Fantastische Spa (3200 m²) met 14 treatment rooms, sauna, stoombad, jacuzzi, themadouches en een ruime keuze aan behandelingen en massages. Kids Club (3-12 jaar) en babysit (op aanvraag). Waldorf Astoria Lounge met terras voor Club gasten met o.a. continentaal ontbijt, drankjes en snacks.

15 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM 15 ANANTARA THE PALM DUBAI RESORT Premier Lagoon Access DIT UNIEKE EN RECENTE HOTEL VAN DE ANANTARA KETEN IS RUSTIG GELEGEN OP HET UITEINDE VAN THE PALM EN IS VOLLEDIG OPGETROKKEN IN THAISE STIJL. DE KAMERS LIGGEN VERSPREID IN LAAGBOUW CLUSTERS EN WORDEN OMGEVEN DOOR EEN GROOTS LAGUNEZWEMBAD. NAAST DE RUIME EN UNIEKE BEACH VILLAS BESCHIKT HET HOTEL ALS ENIGE IN DUBAI OVER UNIEKE WATER VILLAS. Zie prijsbijlage p. 50 Ligging Het hotel ligt op het oostelijke uiteinde van The Palm naast de Waldorf Astoria en op 5 minuten rijden van de Aquaventure en op een uur van de luchthaven van Dubai. Accommodatie Het hotel heeft 260 kamers en 33 villa s. Alle kamers liggen verspreid over clusters met maximaal 8 kamers omgeven door een uitgestrekt lagunezwembad. De Premier Lagoon View Rooms (47 m²) en de ruimere Deluxe Lagoon View Rooms (52 m²) bevinden zich op de eerste verdieping. De Premier Lagoon Access Rooms (47 m²) en ruimere Deluxe Lagoon Access Rooms (52 m²) liggen op het gelijkvloers en hebben een terras met directe toegang tot het lagunezwembad. De Deluxe Family Lagoon Access Rooms (65 m²) geven rechtstreeks toegang tot het zwembad en beschikken over een slaapkamer voor de ouders en een lager gelegen met trappen te bereiken kinderkamer. De One & Two Bedroom Beach Pool Villas (85 & 206 m²) liggen direct aan het strand en hebben telkens een privé zwembad. De unieke One Bedroom Overwater Villas (106 m²) staan op palen in de zee en hebben een glazen vloergedeelte en een schitterend verzonken bad in de badkamer met zicht over The Palm. Alle kamers beschikken over een volledige badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), airconditioning, flatscreen tv, gratis wifi, Nespresso, minibar, safe, telefoon en een balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel beschikt over 4 restaurants en 2 bars. Het all day dining restaurant Cescendo met uitgebreide buffetten en show cooking. Het Mekong restaurant serveert Thaise, Chinese en Vietnamese specialiteiten. Bushman s Restaurant & Bar is een gereputeerd Australisch restaurant. The Beach House serveert mediterrane specialiteiten. Mai Bar snack en poolbar vlakbij het strand. The Lotus Lounge bar met s avonds live entertainment. Faciliteiten 50 m lang infinity zwembad met swim-up bar, jacuzzi en kamers omgeven door uitgestrekte lagunezwembaden. 400 m lang privé zandstrand met watersportcentrum (o.a. waterski, wakeboarden, banana boot, windsurfen, Hobie Cat, duiken, pedalo, kayak en stand-up paddle). Tennis (2 courts), fitness (Technogym) en beachvolleybal. Kids (4-11 jaar) en Teens Club (12-17 jaar). Anantara Cooking School met kooklessen. Unieke Anantara Spa met 24 treatment rooms, Turkse hammam, stoombad, sauna, ijsgrot, themadouches en relaxatieruimtes.

16 16 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM FAIRMONT THE PALM Deluxe Sea View DIT RECENTE FAIRMONT HOTEL LIGT ONGETWIJFELD AAN HET MOOISTE EN BREEDSTE ZANDSTRAND VAN THE PALM. HET HOTEL IS OPGETROKKEN IN ARABISCHE STIJL MET EEN MODERNE EN EIGENTIJDSE INRICHTING EN IS UITERMATE GESCHIKT VOOR FAMILIES MET KINDEREN. Zie prijsbijlage p. 50 Ligging Gelegen op de stronk van The Palm met een mooi zicht over de skyline, op 10 minuten rijden van The Walk met de Beach Mall met talloze restaurants, bars en shops en op ongeveer 35 minuten van de luchthaven van Dubai. Accommodatie Het hotel telt 381 kamers en suites in een hedendaagse stijl. De Fairmont City View Rooms (48-52 m²) zijn gelegen aan de achterzijde met zicht over de Palm Residenties. De Fairmont Partial Sea View Rooms (48-52 m²) gelegen aan de zijkant van het hotel hebben een zijdelings zeezicht en de Deluxe Sea View Rooms (48-52 m²) bieden een frontaal zee- en strandzicht. De talloze Suites ( m²) zijn uiterst ruim en beschikken steeds over een aparte slaapkamer en ruime living. De Fairmont Gold kamers en suites bieden tevens toegang tot de exclusieve Fairmont Gold Lounge met o.a. continentaal ontbijt, afternoon tea, hapjes, drankjes en gratis wifi. Alle kamers beschikken over een badkamer (aparte douche, bad, toilet en haardroger), safe, airconditioning, minibar, Nespresso, wifi, flatscreen tv en balkon of terras. Restaurants en bars Het hoofdrestaurant Flow Kitchen biedt ruime thema-buffetten met showcooking of à la carte mogelijkheden voor het diner. Het populaire en geanimeerde restaurant Frevo biedt een authentieke Braziliaanse keuken. Het restaurant Ba serveert de traditionele Chinese keuken en de Ba Lounge met resident DJ biedt een uitgebreide keuze aan cocktails en Aziatische tapas. Het restaurant Seagrill on 25 biedt een ruime keuze aan zeevruchten met een Mediterrane toets en s avonds kan u er genieten van sisha. In de Mashrabiya Lounge geniet u van de beste thee-en koffiespecialiteiten en high tea. In de Take Away Delicacy shop kan u terecht voor o.a. snacks, croissants en cakes. In The Cigar Room geniet u van een uitgebreide selectie cognacs en sigaren. Faciliteiten 4 ruime zwembaden, prachtig zandstrand, fitness, petanque, beachvolley, uitstekende miniclub (betalend). Babysit (op aanvraag). Mooie en ruime Spa (1600 m²) met 13 treatment rooms, hammam en sauna.

17 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI THE PALM 17 SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT & SPA Luxury Room DIT FAMILIALE EN ORIGINELE RESORT IN FRANS-POLYNESISCHE STIJL IS RUSTIG GELEGEN OP THE PALM. DE LOBBY EN ZIJGANGEN HEBBEN EEN GROENE, LANGE MUUR MET MEER DAN 170 PLANTENSOORTEN EN IS UNIEK IN ZIJN SOORT. HET MOOIE, LANGE ZANDSTRAND, DE ONGEDWONGEN VAKANTIESFEER EN DE FRANS- POLYNESISCHE INRICHTING ZORGEN VOOR EEN ECHTE VAKANTIEBELEVING. Zie prijsbijlage p. 51 Ligging Het hotel is gelegen op het uiteinde van de Palm, op 500m van de Aquaventure van het nabijgelegen Atlantis The Palm en op ongeveer 55 minuten van de luchthaven. Accommodatie Het Sofitel The Palm telt 361 kamers en suites en 182 appartementen met hotel service. De Luxury Rooms (44 m²) met balkon kijken richting zee of op de Palm. De ruime Junior Suites (60 m²) hebben een apart salon, ruimere badkamer met groot alleenstaand bad en een balkon met zicht op zee of op de Palm. De Beach Suites (85 m²) liggen verspreid in clusters in de tuin en liggen vlakbij het strand. De Prestige Suites (85 m²) met ruime living en aparte slaapkamer geven toegang tot Millésime Club Lounge. De Opera Suites (125 m²) hebben 2 slaapkamers en een ruime living en geven eveneens toegang tot de Millésime Club Lounge. Alle kamers zijn in Frans-Polynesische stijl ingericht met donker hout afgewisseld met kleurrijke accenten en beschikken over een ruime badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), Bose docking station, minibar, flatscreen tv, gratis wifi, safe, airconditioning, telefoon en balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel telt 7 restaurants en 4 bars: Het all day dining restaurant Manava met heel verzorgde buffetten en show cooking. Het romantische seafood restaurant Moana met eveneens sushi en sashimi. Het steakhouse PorterHouse Steaks & Grill met bar behoort tot de beste in Dubai. Het restaurant Hong Loong serveert de traditionele Chinese keuken met een hedendaagse twist. Bottega serveert Italiaanse en Amerikaanse classics. In het trendy Lua met DJ kan u de hedendaagse Libanese keuken proeven. In Maui Beach Bar langs de promenade en het strand kan u terecht voor lichte maaltijden. Informele Porterhouse Sports Bar met live sports en biljart en Lobby Bar. Faciliteiten Heel mooi landschapszwembad aan het hotel en verschillende kleinere zwembaden in de tuinen van het resort gelegen aan een mooi 500m lang privé zandstrand langsheen de promenade. Tennis (2 courts), So Fit (Technogym) fitness. Watersportcentrum met o.a. kayak, pedalo, Hobie Cat, windsurfen, waterski, wakeboard, banana boot en excursies). Grootse Spa (2500 m²) met maar liefst 29 treatment rooms, hammam, sauna en buitenzwembad. Leuke Amura Kids Club (4-11 jaar) met ondermeer zwembad met glijbanen. Club klanten hebben toegang tot de Millésime Club Lounge met o.a. aparte receptie, butlerservice, business center, apart ontbijt, hapjes en drankjes.

18 18 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH MADINAT JUMEIRAH MINA A SALAM - AL QASR - DAR AL MASYAF Ocean Deluxe Room Al Qasr HET GROOTSE MADINAT JUMEIRAH BESTAAT UIT DRIE LUXEHOTELS, MEER DAN 40 RESTAURANTS EN BARS, EEN GROOTSE OVERDEKTE SOUK EN LIGT VERSPREID IN 40 HECTAREN TROPISCHE TUINEN. HET RESORT TELT MAAR LIEFST 3 KM AAN BINNENWATEREN EN DANKZIJ DE TRADITIONELE DHOWS ( ABRA S ) KAN U ZICH PROBLEEMLOOS VERPLAATSEN DOORHEEN DIT UITGESTREKTE RESORT. VOOR EEN GESLAAGDE STRANDVAKANTIE IN EEN UNIEK EN ARABISCH GEÏNSPIREERD RESORT. Zie prijsbijlage p Ligging Het Madinat Jumeirah complex ligt aan het prachtige strand van Jumeirah Beach met zicht op het legendarische hotel Burj Al Arab en naast het Wild Wadi Water Park en Jumeirah Beach Hotel. Op 30 minuten van de luchthaven van Dubai en op 10 minuten van de Mall of the Emirates. Accommodatie Het gedeelte Mina A Salam telt 292 volledig vernieuwde kamers en suites. Het Al Qasr telt 294 kamers en suites en het exclusieve en uitgestrekte gedeelte Dar Al Masyaf telt 283 kamers en suites verdeeld over de 29 Arabian en Gulf Summer Houses met butlerservice en tal van extra services. Elk hotel heeft volgende kamertypes: Arabian & Ocean Deluxe Rooms (50 m²), Club Executive Arabian & Ocean Deluxe Rooms (50 m²) (met toegang tot de Club Lounge) en Arabian & Gulf Ocean Suites ( m²). Alle ruime en Arabisch traditioneel ingerichte kamers beschikken over een volledige badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), gratis wifi, Nespresso, safe, telefoon, flatscreen tv, minibar, airconditioning en een balkon of terras. Club klanten hebben zowel in Mina A Salam als Al Qasr toegang tot Premium Leisure Lounge (families met kinderen) en Executive Club Lounge (adults only) met tal van extra s. Restaurants & bars Het resort telt meer dan 40 bars en restaurants waaronder Ha Naaya (uitstekende en ruime buffetten met show cooking), The Hide (steakhouse), Pai Thai (Thaise keuken), Pierchic (zeevruchten), Segreto (Italiaanse keuken) en Zheng He s (Chinese en Oosterse fusion keuken). De klanten genieten van een heel uitgebreid ontbijtbuffet met show cooking in de restaurants Arboretum, Khaymat Al Bahar en Ha Naaya. Faciliteiten Zwembad in Mina A Salam en groots centraal gelegen landschapszwembad in het Al Qasr gedeelte vlakbij het strand en kleine zwembaden tussen de verschillende Arabian Summer Houses in het exclusieve Dar Al Masyaf gedeelte. Schitterende Talise Spa met maar liefst 26 treatment rooms, mooi privé zwembad, dompelbaden, hammam, sauna, yoga en relaxatieruimtes. Grootse Sindbad s Kids Club met zwembad (4-11 jaar). 2 km lang privé zandstrand, watersportcentrum en ruime keuze aan sportmogelijkheden (tennis, squash, enz.) en een uitstekend en heel ruim Talise fitnesscentrum. In de grootse en overdekte Madinat Souk kan u heel wat traditionele winkeltjes, shops en restaurants terugvinden. De klanten hebben eveneens toegang tot het nabijgelegen Wild Wadi Waterpark TM.

19 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH 19 JUMEIRAH BEACH HOTEL & BEIT AL BAHAR VILLAS Villas Beit Al Bahar Ocean Club Superior Room - Jumeirah Beach DIT SCHITTERENDE RESORT WORDT GEKENMERKT DOOR ZIJN PRACHTIGE ARCHITECTUUR IN GLAS EN STAAL EN LIGT AAN ÉÉN VAN DE MOOISTE STRANDEN VAN DUBAI. HET HOTEL HEEFT ZICHT OP HET ICONISCHE BURJ AL ARAB EN BIEDT EEN ONGEZIENE WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN MET ONDERMEER EEN PRACHTIG BREED STRAND, KEUZE UIT 19 RESTAURANTS EN BARS, RUIME ZWEMBADEN, EEN WATERSPORT- EN DUIKCENTRUM EN NIET TE VERGETEN HET WILD WADI WATERPARK. VOOR EEN ONVERGETELIJKE GEZINSVAKANTIE! Zie prijsbijlage p. 53 Ligging Direct aan een prachtig en breed privé zandstrand met zicht op de Burj Al Arab, op 40 minuten van de luchthaven van Dubai en op 10 minuten van de Mall of the Emirates. Accommodatie Het hotel telt 599 kamers en suites: Ocean Deluxe (50 m²) en Ocean Deluxe Rooms With Balcony (50 m²). De Ocean Superior Deluxe en Ocean Superior Deluxe With Balcony (50 m²) werden volledig vernieuwd en hedendaags ingericht. One Bedroom Ocean Suites (136 m²) en Two Bedroom Ocean Suites (160 m²) gelegen aan de zijkant van het hotel met ruim terras. Alle kamers beschikken over een ruime badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), telefoon, safe, airconditioning, minibar, flatscreen tv, zithoek, gratis wifi en panoramische ramen met prachtig zeezicht en zicht op de Burj Al Arab. De Club klanten hebben toegang tot Premium Leisure Club (voorbehouden voor families met kinderen) of tot de Club Executive (adults only) met tal van extra s. In de tuin liggen 19 exclusieve en volledig vernieuwde One Bedroom (130 m²) & Two Bedroom Beit Al Bahar Villas (220 m²) telkens met een privé plonsbad. Restaurants & bars Het hotel telt maar liefst 19 bars en restaurants. U kan terecht in het buffetrestaurant met show cooking Latitude, het Libanese restaurant Al Khayal, het Aziatisch restaurant Beachcombers, het Italiaanse restaurant Carnevale, het mediterrane restaurant Villa Beach Restaurant, het seafood restaurant Waterfront, het nieuwe Indische restaurant Naya, het Duitse restaurant Der Keller, de gastronomische pub D&A, het Polynesische Mahiki en de Argentijnse keuken in het restaurant La Parilla. Overdag kunt u terecht in verschillende restaurants voor snacks zoals het beach restaurant La Veranda. De Uptown bar biedt een schitterend uitzicht over Dubai vanaf het terras op de 24ste verdieping. De in Dubai gereputeerde bar 360 is een cirkelvormige lounge aan de marina,met guest DJ s. Faciliteiten Gratis 5 zwembaden (verwarmd in de winter) direct aan een prachtig en breed privé strand van 900m, grootse Talise fitness (Technogym) met squash (3 courts) en lap pool. Tennis (7 terreinen), beachvolley, basketbal. Onbeperkte toegang tot het Wild Wadi Waterpark. Uitstekende en grootse Sinbad s Kids Club. Tegen betaling Talise Spa met sauna, jacuzzi, stoombad en plunge pool. Tennislessen, watersporten (met o.a. duiken (PADI), snorkelen, windsurfen, waterski, kajak, banana boot, diepzeevissen en excursies op zee). Babysit.

20 20 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH LE MERIDIEN MINA SEYAHI BEACH RESORT & MARINA Deluxe Sea View HET LE MERIDIEN HOTEL IS ÉÉN VAN DE EERSTE HOTELS AAN JUMEIRAH BEACH EN WERD IN 2014 VOLLEDIG GERENOVEERD. HET VORMT SAMEN MET HET ERNAAST GELEGEN WESTIN DUBAI MINA SEYAHI ÉÉN GROOT GEHEEL. EN DANKZIJ DE TALRIJKE RECREATIE- MOGELIJKHEDEN, LANGE ZANDSTRAND EN DE RUIME KEUZE AAN RESTAURANTS ZAL U HIER ONGETWIJFELD EEN ONTSPANNEN EN ACTIEVE VAKANTIE BELEVEN. Zie prijsbijlage p. 54 Ligging Direct gelegen aan het zandstrand van Jumeirah Beach, op 10 minuten van de Mall of the Emirates en vlakbij de marina. Op 45 minuten rijden van de luchthaven van Dubai. Tramhalte voor het hotel (met o.a. stops langs de marina en JBR). Accommodatie Het hotel telt 220 kamers. De Deluxe Land View Rooms (38 m²) hebben stadszicht en de Deluxe Sea View Rooms (34 m²) hebben zeezicht. De Club Land View Rooms (38 m²) en Club Sea View Rooms (34 m²) geven extra toegang tot de Club Lounge. De ruimere Club Superior Rooms (47 m²) zijn hoekkamers met een panoramisch zicht en geven ook toegang tot de Club Lounge. Alle kamers beschikken over een badkamer (bad, toilet en haardroger), safe, telefoon, airconditoning, flatscreen tv, minibar en balkon of terras met uitzondering van alle Land View Rooms. Restaurants & bars 3 restaurants en 2 bars: het all dining restaurant Latest Recipe met maaltijden in buffetvorm. In het trendy Watatsumi restaurant kan u genieten van de Japanse keuken. Latitude 25 lobbybar. De Horizon Pool Bar met swim-up bar en lichte maaltijden wordt s avonds omgetoverd tot een barbecue restaurant met Arabische specialiteiten. De grootse Barasti bar in open lucht (met restaurant) is één van de bekendste bars in Dubai met live sports, happy hours en de plaats bij uitstek waar locals en expats elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Faciliteiten Groot zwembad met swim-up bar. Privé zandstrand met watersportcentrum (o.a. windsurfen, paddle boat, kayak, Hobie Cat, waterski, waterboarding, banana boat), tennis (4 terreinen), fitness. Vernieuwde Kids Penguin Club (4-12 jaar). Babysit (op aanvraag). THE WESTIN DUBAI MINA SEYAHI BEACH RESORT & MARINA Deluxe Suite DIT PRACHTIGE LUXE RESORT MET NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR LIGT AAN HET LANGE STRAND VAN JUMEIRAH BEACH MET ZICHT OVER THE PALM. DE UITGESTREKTE TUINEN, LANDSCHAPSZWEMBAD EN UITSTEKENDE RESTAURANTS ZULLEN ONGETWIJFELD ZORGEN VOOR EEN ONTSPANNEN FAMILIEVAKANTIE. Zie prijsbijlage p. 54 Ligging Direct gelegen aan het zandstrand van Jumeirah Beach, op 10 minuten van de Mall of the Emirates en vlakbij de marina. Op 45 minuten rijden van de luchthaven van Dubai. Tramhalte voor het hotel. Accommodatie Het hotel telt 294 ruime kamers: Deluxe Land View Rooms (52 m²) en Deluxe Sea View Rooms (52 m²). De Executive Club Land View (52 m²) en Executive Club Sea View Rooms (52 m²) bieden toegang tot de exclusieve Club Lounge. De ruime Deluxe Suites (70-90 m²) met zeezicht hebben een ruime living, dressing en aparte slaapkamer en bieden ook toegang tot de Club Lounge. Alle klassiek ingerichte kamers met moderne accenten beschikken over een ruime badkamer (met bad, aparte douche, toilet en haardroger), gratis wifi, safe, telefoon, airconditioning, flatscreen tv, Nespresso en balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel beschikt over 5 restaurants en 4 bars. Uitstekend all day dining restaurant Blue Orange met uitgebreide buffetten en show cooking. Bussola met Italiaanse specialiteiten. Restaurant El Sur met hedendaagse Spaanse keuken. Hunters Room & Grill steakhouse met open keuken. Thais restaurant Spice Emporium met open keuken. Gereputeerde Oeno Wine Bar voor de beste wijn- en kaasdegustaties. Trendy chique China Grill restaurant met verfijnde Aziatische gerechten. Lobbybar en poolbar. Faciliteiten Prachtig landschapszwembad met adults only gedeelte en lap pool direct aan een lang privé strand met watersportcentrum (met o.a. waterski, windsurfen en kayak). Tennis. Spa met 11 treatment rooms, sauna, stoombad en jacuzzi. Fitnesscentrum. Nieuwe Kids Club (4-12) (met het zusterhotel Le Meridien). Babysit (op aanvraag). Exclusieve Club Lounge voor Club gasten met o.a. ontbijt, afternoon tea, hapjes en drankjes.

21 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI JUMEIRAH BEACH 21 SOFITEL DUBAI JUMEIRAH BEACH DIT HOTEL IS GELEGEN AAN DE BRUISENDE PROMENADE THE WALK EN RECHTOVER DE BEACH MALL MET ZIJN VELE BOETIEKS, TRENDY BARS EN RESTAURANTS. HET HOTEL BIEDT EEN UITSTEKENDE PRIJS/ KWALITEITSVERHOUDING. Zie prijsbijlage p. 48 Ligging Vlak aan de promenade en rechtover de Beach Mall en op wandelafstand van de marina met eveneens vele bars en restaurants en op 40 minuten van de luchthaven. Het publieke strand ligt vlakbij het hotel (klanten krijgen een beach kit met strandmat, handdoek en flesje water). Accommodatie Het hotel telt 438 kamers: de Superior Rooms (35 m²) bieden lateraal zeezicht. De Luxury Rooms (36m²) hebben frontaal zeezicht. De Luxury Club Rooms (36 m²) en ruimere Junior Suites (50 m²) hebben als extra s butlerservice, Nespresso machine, Hermes badproducten en toegang tot de Club Millésime Lounge. Alle kamers beschikken over een badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), flatscreen tv, gratis wifi, safe, airconditioning, minibar en balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel telt 2 restaurants en 2 bars: Restaurant Plantation in koloniale stijl met Franse specialiteiten, AOC French Brasserie all day dining restaurant voor het ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en à la carte mogelijkheden met Franse en internationale specialiteiten, Infini Pool Lounge aan het zwembad met lichte maaltijden en mezzeh, The Hub lounge en cocktailbar aan The Walk. Faciliteiten Mooi zwembad op het tussenverdiep met zicht over Jumeirah Beach, So Fit fitness (Life Fitness), sauna, hammam, Carita schoonheids- en kapsalon. Club Millésime Lounge voor Club gasten met o.a. 24u/24 butlerservice, gratis wifi, ontbijt, snacks, hapjes en drankjes gedurende bepaalde tijdstippen en late check-out tot 16u volgens beschikbaarheid. THE RITZ-CARLTON DUBAI Deluxe Room DIT EXCLUSIEVE EN VOLLEDIGE GERENOVEERDE HOTEL LIGT IN HET BRUISENDE HART VAN JUMEIRAH BEACH, AAN DE BEFAAMDE PROMENADE THE WALK MET VELE WINKELS, BARS EN RESTAURANTS. THE RITZ-CARLTON BIEDT EEN DIRECTE TOEGANG TOT HET BREDE EN LANGE (PUBLIEKE) ZANDSTRAND. DE KNOWHOW VAN HET PERSONEEL EN DE ONBERISPELIJKE SERVICE ZIJN DE SLEUTELWOORDEN VAN DIT LEGENDARISCHE HOTEL MET EEN PRACHTIGE TUIN VAN MAAR LIEFST M². Zie prijsbijlage p. 53 Ligging Het hotel ligt aan het brede (publieke) zandstrand van Jumeirah Beach, aan The Walk promenade en vlakbij de nieuwe Beach Mall met talloze luxe boetieks, trendy restaurants en bars en op 45 min. van de luchthaven van Dubai. Accommodatie Het hotel telt 294 zeegerichte kamers met zicht over de tuinen en het zwembad: Deluxe Rooms (50 m²), ruimere Junior Suites (90 m²) en Executive Suites (108 m²) met aparte slaapkamer en living. De Club Deluxe Rooms (50 m²), Club Junior Suites (90 m²) en Club Executive Suites (108 m²) geven toegang tot de exclusieve Club Lounge. Alle stijlvol ingerichte kamers beschikken over een prachtige marmeren badkamer (bad, aparte regendouche, toilet en haardroger), wifi (betalend), flatscreen tv, safe, minibar, telefoon, airconditioning en balkon of terras. Restaurants & bars Ruime keuze aan uitstekende restaurants en bars: prachtig Aziatisch restaurant Blue Jade met open keuken, openlucht restaurant Amaseena met bedouinetenten met Arabische specialiteiten en sisha, Caravan met uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet met live cooking, Gulf Pavilion aan het zwembad met lichte maaltijden, Palm Grill beachfront restaurant met open grill, uitstekend en gereputeerd Italiaans restaurant Splendido, La Baie Lounge sunset lounge bar, Library Bar met selectie sigaren, Lobby Lounge met o.a. exclusieve afternoon tea, Faciliteiten 3 mooie zwembaden en 2 kinderzwembaden, tennis (4 terreinen), fitness en Ritz Kids Club (4-10 jaar). Prachtige Spa met 12 treatment rooms, jacuzzi, stoombad, hammam. 2 boetieks, juwelier. Exclusieve Club Lounge op de 3de verdieping met o.a. gratis wifi, continentaal ontbijt, lichte lunch, afternoon tea, hapjes en een selectie dranken. Gratis wifi in de publieke ruimtes. Shuttle service naar Mall of the Emirates.

22 22 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI DOWNTOWN THE PALACE DOWNTOWN Deluxe Room DIT UITZONDERLIJK HOTEL IS GEBOUWD IN DE STIJL VAN EEN LUXUEUS ARABISCH PALEIS EN LIGT IN DE SCHADUW VAN DE MYTHISCHE BURJ KHALIFA EN MET EEN SCHITTEREND ZICHT OP DE BEROEMDE FONTEINEN. DUBAI MALL, HET GROOTSTE WINKELCENTRUM VAN DUBAI LIGT OP WANDELAFSTAND VAN HET HOTEL. Zie prijsbijlage p. 55 Ligging Het hotel ligt in Downtown Dubai, naast de Souk Al Bahar en op 5 minuten wandelen van de Dubai Mall en op 20 minuten van de luchthaven. Een authentieke tram verbindt het hotel met het zusterhotel The Address Downtown, Vida Downtown en de Dubai Mall. Accommodatie Het hotel telt 242 kamers en suites. De Deluxe Rooms (51 m²) genieten van een zicht op het meer of de fonteinen. De Palace Rooms (51 m²) hebben meerzicht of stadszicht. De Junior Suites (70 m²) zijn ruimer en hebben zicht meerzicht of stadszicht. De Diplomatic Suites (105 m²) beschikken over een apart salon en bieden meerzicht. De Palace Suites (105 m²) hebben zicht op het meer of de fonteinen. Alle kamers zijn allemaal gedecoreerd in een weelderige Arabische stijl met Egyptische, Marokkaanse en Syrische toetsen. Ze beschikken over een badkamer (bad, aparte douche, toilet en haardroger), flatscreen tv, gratis wifi, Nespresso, ipad, minibar, safe, airconditioning en een balkon of terras. Restaurants & bars Het hotel heeft 3 restaurants en 2 bars. Het Argentijnse steakhouse Asado is gespecialiseerd in grillgerechten. Het all dining restaurant Ewaan biedt de hele dag door Arabische en Oosterse gerechten met live cooking in buffetvorm. Thiptara is één van de beste Thaise restaurants in Dubai en biedt vanop het terras een schitterend zicht op de fonteinen. Al Bayt Lounge Bar in de lobby en Ewaan Lounge bar rondom het zwembad. Faciliteiten Prachtig zwembad met zicht over de fonteinen. Schitterende Spa met o.a. 9 treatment rooms, relaxatieruimte, hammam, stoombad en jacuzzi. Fitness (Technogym). THE ADDRESS DOWNTOWN DUBAI Deluxe Room THE ADDRESS DOWNTOWN IS ONGETWIJFELD HET BESTE EN MEEST EXCLUSIEVE HOTEL IN DOWNTOWN DUBAI. DIT 63 VERDIEPINGEN TELLENDE HOTEL BIEDT EEN PRACHTIG ZICHT OVER DE FONTEINEN EN DE BURJ KHALIFA. DE ORIGINELE EN UITSTEKENDE RESTAURANTS EN BARS, HET PRACHTIGE INFINITY ZWEMBAD EN DE UNIEKE LOCATIE ZORGEN VOOR EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF! Zie prijsbijlage p. 55 Ligging Het hotel ligt naast de Souk Al Bahar, op 20 minuten van de luchthaven van Dubai en is met een loopbrug verbonden met de Dubai Mall. Accommodatie Het hotel telt 171 kamers en 25 suites: Deluxe Rooms (55 m²), Premier Rooms (70 m²), Premier Fountain View Rooms, Club Rooms (70 m²), Club Fountain View Rooms (70 m²), Junior Suites (110m²), Executive Suites (135m²). De ruime en eigentijds ingerichte kamers liggen tussen de 7 de en 12 de verdieping en beschikken over een ruime badkamer (bad, aparte douche, haardroger, toilet), gratis wifi, flatscreen tv, ipad, Nespresso, airconditioning, safe, minibar en een balkon (behalve de Deluxe kamers). Restaurants & bars Het hotel beschikt over uitstekende en trendy restaurants en meerdere bars. Het all day dining restaurant Fazaris biedt een uitgebreid ontbijtbuffet en s avonds Italiaanse en Japanse specialiteiten. Het nieuwe openlucht restaurant Zeta biedt een Aziatische keuken. Het steakhouse Cut by Wolfgang Puck behoort tot de beste restaurants van Dubai en hier kan u eveneens terecht voor zeevruchten. Risala lobby bar met lichte maaltijden en afternoon tea. Calabar premium cocktail lounge bar. Schitterende Neos bar op de 63 ste verdieping met resident DJ en adembenemend zicht over de fonteinen. Cigar Lounge Bar met een selectie van cocktails en premium sigaren. Faciliteiten Prachtig en ruim infinity zwembad op verschillende niveaus. Uitstekende fitness. Business lounge, bibliotheek. Mooie Spa op de 13 de verdieping met 10 treatment rooms, stoombad en ijsgrot. Exclusieve Club Lounge met terras toegankelijk voor gasten in Club kamers en Executive Suites met o.a. ontbijt, gratis hapjes en drankjes en een selectie alcoholische dranken gedurende bepaalde tijdstippen.

23 MIDDEN-OOSTEN EMIRATEN DUBAI WOESTIJN 23 AL MAHA, A LUXURY COLLECTION DESERT RESORT & SPA Bedouin Suite HET AL MAHA, A LUXURY COLLECTION DESERT RESORT & SPA LIGT MIDDENIN EEN GROOTS EN BESCHERMD NATUURRESERVAAT. HET RESORT IS PRACHTIG GEÏNTEGREERD IN DE WOESTIJN EN DE RUIME EN AUTHENTIEK INGERICHTE SUITES MET PRIVÉ ZWEMBAD STAAN GARANT VOOR EEN EXCLUSIEF VERBLIJF. KINDEREN ONDER DE 10 JAAR ZIJN NIET TOEGELATEN. Zie prijsbijlage p. 53 Ligging Dit resort ligt in de woestijn van Dubai en op ongeveer 50 minuten rijden van Downtown Dubai. Accommodatie Het hotel telt 42 unieke pool villa s. De 37 Bedouin Suites (75 m²) hebben een privé zwembad (5x4 m) en een slaapkamer met een kingsize bed. De 2 Royal Suites (175 m²) beschikken over twee slaapkamers, een groot salon, een groot terras en een privé zwembad (7x5 m) met een panoramisch zicht over de woestijn. De 2 Emirates Suites (375 m²) hebben twee grote slaapkamers, een ruime woonkamer, een eetkamer, een binnenplaats en een privé zwembad (12x4 m) alsook ingerichte keuken. Alle suites zijn ingericht in klassieke Arabische stijl met veel antieke meubelen en kunstvoorwerpen en beschikken allen over een ruime badkamer (met haardroger, bad, aparte douche en toilet), flatscreen tv, minibar, safe, airconditioning en een ruim terras met privé zwembad en zicht over de woestijn. Restaurant Het hoofdrestaurant Al Diwaan biedt een ruim ontbijtbuffet en lunch en diner zijn à la carte. Het serveert een gastronomische keuken met internationale, Mediterrane en Arabische specialiteiten. Hajar Terrace Bar gelegen boven het hoofdrestaurant met een prachtig zicht over de woestijn. Mogelijkheid om te dineren in de woestijn of in de villa. Faciliteiten De authentieke Timeless Spa beschikt over treatment rooms, hydrotherapie, kleine fitnessruimte, een hammam, een sauna en een koud dompelbad. Het infinity zwembad geeft uit over de woestijn. Bibliotheek. Tal van activiteiten en mogelijkheden in de woestijn zoals safari s per 4x4, dune bashing, paardrijden, kameeltochten, geleide wandelingen en boogschieten (2 activiteiten per dag en per persoon inbegrepen in de prijs). BAB AL SHAMS DESERT RESORT & SPA Superior Room HET BAB AL SHAMS DESERT RESORT & SPA IS GEBOUWD IN DE STIJL VAN EEN TRADITIONEEL ARABISCH FORT. HET RESORT BESCHIKT OVER BINNENPLAATSEN MET FONTEINEN, WEELDERIGE TUINEN EN KAMERS IN EEN AUTHENTIEKE ARABISCHE STIJL. Zie prijsbijlage p. 46 Ligging Het hotel ligt in de woestijn, op 45 minuten rijden van de luchthaven van Dubai en op 40 minuten van het centrum. Accommodatie Het hotel telt 115 kamers en suites. De 43 Superior Rooms (33-37 m²) hebben zicht op de woestijn of op de binnenplaats. De 62 Terrace Rooms (47 m²) liggen op het gelijkvloers met toegang tot een terras of een patio. De 4 Junior Suites (70 m²) met balkon of terras beschikken over een salon en een ruimere badkamer. Alle authentiek ingerichte kamers beschikken over een badkamer (met regendouche, toilet, haardroger), telefoon, thee/koffiefaciliteiten, flatscreen tv, minibar, safe en balkon of terras. Restaurants & bars Het restaurant Al Hadheerah is het eerste openlucht restaurant in de woestijn met animatie (buikdanseressen, orkest, henna en dansers). Het restaurant serveert de authentieke lokale specialiteiten. Het restaurant Masala biedt Indische specialiteiten. Restaurant Al Forsan is gelegen in het hart van het complex en biedt een internationale keuken. De pizzeria Le Dune biedt een ruime keuze aan Italiaanse gerechten en de beste pizza s. Al Sarab Rooftop Lounge met een prachtig zicht over de woestijn (met live entertainment). Poolbar en Lobby bar. Faciliteiten Heel mooi en uitgestrekt landschapszwembad. De Satori SPA beschikt over 4 treatment rooms, een stoombad en een sauna. Tal van activiteiten en mogelijkheden zoals kameeltochten, paardrijden, jeepsafari s, dune bashing en valkerij. Aladdin s Kids Club (5-12 jaar) met een origineel en gevarieerd programma.

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

SENEGAL-GAMBIE 2014-2015

SENEGAL-GAMBIE 2014-2015 MIDDEN-OOSTEN 2015 ONTDEK DE - WERELD STRANDEN&RONDREIZEN 2014-2015 CIRCUITS ACCOMPAGNÉS 2015 SENEGAL-GAMBIE 2014-2015 MAROC 2014-2015 MIDDEN-OOSTEN 2015 MIDDEN-OOSTEN HET MIDDEN-OOSTEN KENT POLITIEK VEEL

Nadere informatie

Prijzen Dubai 01/05/11-31/10/11

Prijzen Dubai 01/05/11-31/10/11 Prijzen Dubai 01/05/11-31/10/11 Vlucht met Ethihad Airways 01/04-30/06 01/07-14/08 15/08-31/10 Prijs per persoon H/T vanuit Brussel (via Abu Dhabi) - Taksen (180 ) inclusief Economy L-klasse 594 / Economy

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

Culinair genieten in Dubai! AA Properties adviseert een bezoek aan de volgende restaurants

Culinair genieten in Dubai! AA Properties adviseert een bezoek aan de volgende restaurants Culinair genieten in Dubai! AA Properties adviseert een bezoek aan de volgende restaurants Restaurants in Dubai zijn over het algemeen van een uitzonderlijk hoog niveau. Alle keukens zijn vertegenwoordigd

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Midden-Oosten. Wacht niet langer om een kijkje te nemen in onze brochure van het Midden-Oosten en reis mee met de sprookjes uit Duizend-en-één-nacht!

Midden-Oosten. Wacht niet langer om een kijkje te nemen in onze brochure van het Midden-Oosten en reis mee met de sprookjes uit Duizend-en-één-nacht! DUBAI Abu Dhabi Ras Al Khaimah Oman Qatar JordaniË MIDDEN-OOSTEN 2013 2014 2 3 Midden-Oosten Het Midden-Oosten kent politiek veel conflicten maar vormt ook de wieg van verschillende oude culturen en is

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 Atlantis Dubai A world away from your everyday 8 dagen / 7 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen het uitzicht

Nadere informatie

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL Four Seasons Resort Langkawi ***** GL MALEISIE Dit schitterende Four Seasons Resort ligt aan het prachtige en lange zandstrand van Langkawi en wordt omgeven door het door Unesco geklasseerde Geopark. Een

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON *****

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** Welkom in The Ritz-Carlton Aruba, het nieuwste en meest exclusieve 5-sterren resort op Aruba. Vlak op het paradijselijke Palm Beach zandstrand is dit een oase

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 1 TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER 2012 Hotel Naam : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 Officiële categorie : Vijf Sterren De Luxe Adres : Gazi Begendi Mevkii 09400 Kusadasi / Aydin Telefoon

Nadere informatie

Exclusive Destinations

Exclusive Destinations Exclusive Destinations Midden-Oosten 2011-2012 Jordanië Abu Dhabi Dubai Ras-Al-Khaimah Qatar Oman Luxe - Charme - Golf - Wellness - Gastronomie www.exclusive-destinations.be NL: www.exclusive-destinations.travel

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos.

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos. Turkoise Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Resort highlights Relax on the most beautiful beach in the world Dive into paradise

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon.

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon. ABORA BY LOPESAN Abora by Lopesan is het recht om lol te hebben: een nieuw hotel brand concept dat entertainment combineert met gevarieerde gastronomie. Abora was, volgens de Guanche legende, de originele

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

U gaat binnenkort naar Dubai?

U gaat binnenkort naar Dubai? U gaat binnenkort naar Dubai? Onderstaand een aantal activiteiten en bezienswaardigheden die uw verblijf in Dubai extra bijzonder zullen maken. Van september tot en met mei 8 maanden zon, strand en heerlijk

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Een vakantie in Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familie wintersport Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75 minuten

Nadere informatie

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights Columbus Isle Bahama's Archipel van de Bahama's De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie Resort highlights Spend your vacation on a secluded island Explore the gorgeous underwater world Have

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen.

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen. Buitenlandse TENNIS STAGE 2016 Van zondag 10 17 april Komend jaar gaan we wederom naar Turkije. Vanwege het enorme succes vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Limak Arcadia ***** Golf & Resort

Nadere informatie

Vittel Golf Ermitage

Vittel Golf Ermitage Vittel Golf Ermitage Frankrijk Lorraine Een paradijs voor liefhebbers van golfen in dit befaamde kuuroord Resort highlights Een charmant paleis uit de jaren '20 Golfen op de twee 18-holes banen* en de

Nadere informatie

SUPERPROMOTIE ARUBA THE WESTIN RESORT ***** 5-STERREN LUXE OP HET PRACHTIGE ARUBAANSE STRAND, NU MET SUPERKORTING!

SUPERPROMOTIE ARUBA THE WESTIN RESORT ***** 5-STERREN LUXE OP HET PRACHTIGE ARUBAANSE STRAND, NU MET SUPERKORTING! SUPERPROMOTIE ARUBA THE WESTIN RESORT ***** 5-STERREN LUXE OP HET PRACHTIGE ARUBAANSE STRAND, NU MET SUPERKORTING! VERTREKKEN TUSSEN NU EN 14/12* SUPPL. VAN 12 PP/PN VOOR DE NACHTEN VAN 10/10, 11/10, 18/10

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen is een internationaal reispas vereist dat nog minimum 6 maanden geldig is na retourdatum GEZONDHEID

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Grand Massif Samoëns Morillon is de perfecte keuze voor een gezinsvakantie in de bergen. Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN.

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. het resort, met adembenemend uitzicht over het Martinhal strand en volledig omgeven door het c osta vicentina

Nadere informatie

EMIRATEN OMAN 2015 ABU DHABI DUBAI QATAR RAS AL KHAIMAH OMAN. de mooiste stranden van de wereld YEARS

EMIRATEN OMAN 2015 ABU DHABI DUBAI QATAR RAS AL KHAIMAH OMAN. de mooiste stranden van de wereld YEARS EMIRATEN OMAN by de mooiste stranden van de wereld 20 YEARS 2015 ABU DHABI DUBAI QATAR RAS AL KHAIMAH OMAN Extraordinarily true Waar luxe een ziel heeft gevonden Een Beachcomber Hotel Ontdek meer op www.royalpalm-marrakech.com

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Verslag studiereis 21-27/09/2010 Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi Oman Ras al Khaimah Dubai

Verslag studiereis 21-27/09/2010 Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi Oman Ras al Khaimah Dubai Lic.7153 Verslag studiereis 21-27/09/2010 Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi Oman Ras al Khaimah Dubai Troeven Een zonzekere bestemming het hele jaar door. Internationaal paspoort (nog minstens 6md

Nadere informatie

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 02-07 oktober 2019 / 16-21 oktober 2019 899 p.p. Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

PAASSTAGE TC HET ZEEN 2016

PAASSTAGE TC HET ZEEN 2016 PAASSTAGE TC HET ZEEN 2016 Van 27 maart tem 3 april 2016 Turkije Beldibi / Kemer (Turkse Riviera) Na het succes van het afgelopen jaar gaat de Paasstage opnieuw door! We trekken wederom naar Turkije, en

Nadere informatie

EMIRATEN. ABU DHABI, HET GROOTSTE, RIJKSTE, meest groene en rustigste emiraat heeft net de

EMIRATEN. ABU DHABI, HET GROOTSTE, RIJKSTE, meest groene en rustigste emiraat heeft net de EMIRATEN ABU DHABI, HET GROOTSTE, RIJKSTE, meest groene en rustigste emiraat heeft net de deuren van haar Louvre geopend, een mondiale kunsttempel onder de Arabische zon. Het daarmee contrasterende DUBAI

Nadere informatie

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi 899 p.p. Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 02-07 oktober 2019 / 16-21 oktober 2019 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi 9 89. p.p Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 18-23 november 2018 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Sunset Resort Pomorie

Sunset Resort Pomorie immo-bulgarije.be http://www.immo-bulgarije.be/sunset-resort-pomorie/ Sunset Resort Pomorie PRIJZEN: vanaf 39.960 tot 252.000 BESCHIKBAAR: studio, 1-slaapkamer appartement, 2-slaapkamer appartement OPPERVLAKTE:

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Lake Paradise. Welkom in het Braziliaanse paradijs. Brazilië Sao Paulo. Resort highlights

Lake Paradise. Welkom in het Braziliaanse paradijs. Brazilië Sao Paulo. Resort highlights Lake Paradise Brazilië Sao Paulo Welkom in het Braziliaanse paradijs Resort highlights Sunset colors Cycling around Stand-up on the lake World class soccer Plattegrond Samenvatting Sport & Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort La Cala,, Costa del Sol Gloednieuwe moderne luxeappartementen met uitzicht op zee te koop in een boutique golfresort La

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique.

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique. Les Boucaniers Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u Resort highlights Tour Paradise by Foot Kayak through the Mangroves at Sunset

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten,

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, Voor de allereerst keer zal tennisschool Dirk de Vries voor jullie een buitenlandse tennisreis/tennisstage aanbieden.

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Stelt voor : najaar 2019 GOLFSTAGE : TURKIJE - BELEK o.l.v. Golfpro Ter Hille : Graham Pearce Zondag 20 oktober tot zondag 27 oktober 2019 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 ABU DHABI 30/11-05/12/2019 Pracht en praal in de Emiraten Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar

Nadere informatie

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius Geniet van een droomvakantie in één of meerdere van onze 65 kwaliteits- en luxehotels. De prijsindicatie: Vluchten: vertrek vanuit Brussel (H/T) inclusief luchthaventaksen Transfers: heen & terug Hotel:

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0974 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxe historisch gebouw te koop in Varese BESCHRIJVING

Nadere informatie

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel)

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Bij Thomas Cook krijg je Basis annulatieverzekering 24u/24u service Kosteloze wijziging tot 50 dagen voor vertrek en méér * SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Griekenland, Kreta, Sissi Familievriendelijk

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

VERSLAG STUDIEREIS MAURITUS 27 MEI - 30 MEI 2011 (TRAVELWORLD ) HOTELS VAN DE NAIADE KETEN. Algemeen: Ligging :

VERSLAG STUDIEREIS MAURITUS 27 MEI - 30 MEI 2011 (TRAVELWORLD ) HOTELS VAN DE NAIADE KETEN. Algemeen: Ligging : VERSLAG STUDIEREIS MAURITUS 27 MEI - 30 MEI 2011 (TRAVELWORLD ) HOTELS VAN DE NAIADE KETEN Algemeen: Ligging : Eiland in de Indische oceaan, op 800 km ten oosten van Madagascar. Reisformaliteiten : geen

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem US$ 208 vanaf prijs, per nacht Belnem - 2 Slaapkamers - 2 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Belnem Adres Bellevue 4, EEG Blvd. 62 Slaapkamers 2 Badkamers 2 Zwembad

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO CITY BREAK OSLO Oslo is de trotse hoofdstad van Noorwegen en vooral bekend omwille van het vele groen dat de stad omringt. Attracties die je zeker niet mag overslaan zijn het Vigelandsparken, het Opera

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Paradijs van gewaarwordingen

Paradijs van gewaarwordingen Paradijs van gewaarwordingen MALLORCA Llucmajor Campos Palma Santanyí Cala Ferrera Cala d Or Cala Llonga Porto Petro Cala mondragó Cala Figuera Porto Petro Blau Porto Petro Beach Resort & Spa Als een ster

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET INHOUD PAGINA Informatie over het hotel 1 Kamertypes en beschrijvingen 2 Activiteiten /Diensten 3 Ultra All Inclusive Concept 4 Vergaderzalen 5 Algemene

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0731 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Luxe villa in Livorno te koop BESCHRIJVING Deze

Nadere informatie

Gregolimano. Een ontspannen vakantie op het Griekse schiereiland Evia. Griekenland Attique. Resort highlights

Gregolimano. Een ontspannen vakantie op het Griekse schiereiland Evia. Griekenland Attique. Resort highlights Gregolimano Griekenland Attique Een ontspannen vakantie op het Griekse schiereiland Evia Resort highlights Kies tussen een accommodatie aan zee of in het dennenbos Een kennismaking met waterskiën voor

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

MALEISIË. En als Kuala Lumpur symbool staat voor het moderne Maleisië, dan verbeelden de zilveren stranden van het groene Langkawi het tijdloze land.

MALEISIË. En als Kuala Lumpur symbool staat voor het moderne Maleisië, dan verbeelden de zilveren stranden van het groene Langkawi het tijdloze land. MALEISIË DE RIJKDOM VAN MALEISIË schuilt niet zozeer in haar ruïnes maar in de diversiteit van haar bevolking. En als Kuala Lumpur symbool staat voor het moderne Maleisië, dan verbeelden de zilveren stranden

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Sport & Activiteiten. Faciliteiten. Kinderen. Restaurant & Bars. Accommodatie. Maak uw vakantie nog specialer. Praktische informatie NAPITIA

Sport & Activiteiten. Faciliteiten. Kinderen. Restaurant & Bars. Accommodatie. Maak uw vakantie nog specialer. Praktische informatie NAPITIA Italië Calabrië Kom tot rust aan het strand na een wandeling door de pijnbomen en bougainville Genieten van een glaasje of een heerlijk diner in de bars en restaurants met mediterraan design Kinderen van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel.

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel. Méribel le Chalet Frankrijk Savoie - Méribel Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort Resort highlights Stel u voor... Een intiem, geraffineerd chalet in een wintersportplaats

Nadere informatie

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret.

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret. Tignes Val Claret Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy Resort highlights Kom dichter bij de bergtoppen, op 2.100 m, in dit gezellige

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie