Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook?"

Transcriptie

1 Cultuur in de Middag Cultuur in de Middag is een samenwerkingsproject van: Huis van de Buurt, Dr. Sarphatihuis en Sint Jacob Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook?

2 Beste buurtbewoner, Bent u een liefhebber van muziek en vindt u het leuk om op zondag mee te genieten van het cultuuraanbod bij Cultuur in de Middag? belooft een jaar te worden met tal van prachtige optredens! Na een succesvol 2010 willen wij er samen met u ook deze keer een aantrekkelijk cultureel seizoen van maken. Gelukkig is door Stadsdeel Centrum wederom een subsidie toegekend, zodat wij ook nu weer twee keer per maand een gratis matinee kunnen aanbieden bij u in de buurt. Kijk voor een overzicht van alle data en locaties op de achterpagina van het programmaboekje. De locaties zijn afwisselend in de grote zalen van het Sint Jacob en het Dr. Sarphatihuis, die er volledig op ingericht zijn om publiek van buitenaf te ontvangen. IDEE EN VORMGEVING MARYMOERMAN@ALICE.NL Cultuur in de Middag is er voor alle buurtbewoners van 55+ en u kunt ook altijd een vriend of familielid meenemen. Bovendien is het aantrekkelijk voor buurtbewoners die niet snel de stap zetten om op het reguliere theateraanbod in te gaan. Kent u iemand die u blij kunt maken met deze leuke uittips, dan wilt u hem of haar misschien persoonlijk uitnodigen. U kunt bij de balie van het Huis van de Buurt in de Oosterkerk terecht voor programmaboekjes of persoonlijke uitnodigingen. Aan alles is gedacht om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Hebt u graag iemand die u vergezelt of bent u slecht ter been? Wij regelen gratis vervoer van en naar uw huis en begeleiding als u dat wenst. Laat ons dit weten en bel uiterlijk 5 dagen voor de voorstelling, zodat wij dit voor u kunnen regelen. Hebt u andere vragen of suggesties dan kunt u ons bellen op Mobiel Reserveren voor de voorstellingen is niet nodig, u kunt gewoon langskomen. Tot ziens bij de voorstelling, de koffie en thee staan voor u klaar! Het Cultuur in de Middag Team

3 Programma Seizoen eerste helft Tot de zomer hebben wij het programma voor u op een rijtje gezet, op de achterpagina vindt u het complete overzicht van alle concerten tot en met juli. In het Dr. Sarphatihuis maakt Stichting Musicians Worldwide het voor u mogelijk om gratis van prachtige klassieke muziekuitvoeringen te genieten. De jonge musici die hierbij betrokken zijn, staan op concertpodia over de hele wereld. De groep musici is uitgegroeid tot ruim 150 personen met pianisten, violisten, zangers, blazers, jazzmusici e.a. vanuit alle windstreken. Vaak blijven de musici na het concert wat langer om met iedereen te praten. Voor u is het een uitgelezen moment om u mee te laten voeren met de mooiste muziekstukken uit het klassieke en jazz genre en in contact te komen met deze talentvolle jonge mensen. Veel van hen hebben al vooraanstaande nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept. Vanaf zondag 20 maart kunt u voor deze prachtige optredens terecht in het gezellige atrium van het Dr. Sarphatihuis. Het Sint Jacob begint dit jaar het seizoen op zaterdag 26 maart met een geweldig optreden van het Crea Orkest voor grootouders en (klein) kinderen. Daarna zullen de optredens weer plaatsvinden op de zondag zoals u gewend bent met achtereenvolgens een optreden van Bel Canto met opera, operette en musicalliederen in april. Met trots presenteren wij in mei het Plantagekoor uit onze eigen buurt met o.a. cantates van Bach. In juni kunt u meezingen met het koor Lust for Life en in juli staat een muzikale Reis om de Wereld op het programma. Geniet met ons mee van dit mooie en afwisselende programma aanbod! Mary Moerman, Projectcoördinator

4 Zondag 20 maart, 14:00 uur, Atrium Dr. Sarphatihuis Marina Popova (piano) en Stoil Popov (gitaar) MRT Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. MARINA POPOVA is op 17 april 1978 in Bulgarije geboren. Sinds 2002 woont Marina in Nederland. Zij studeerde in 2001 af als uitvoerend pianiste aan The State Music Academy in Sofia en behaalde daarna in 2009 haar Master Degree voor Jazz en Pop aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten te Utrecht. Marina Popova speelt kamermuziek, piano duo, met orkest, in musicals, jazz en pop bands en treedt op als solist. Sinds 2003 componeert zij haar eigen muziek. Op de laatste opname, die zij heeft gemaakt met haar jazz trio zijn alleen maar haar eigen composities te horen. Haar muziek is vol van verscheidene aroma s van klassiek, romantisch, modern, folk, jazz en heel veel improvisatie. STOIL POPOV is geboren in 1975 in Bulgarije, waar zijn muzikale carrière begon. Hij trad in zijn geboorteland op verschillende podia op en nam ook deel aan verschillende studioprojecten. Toen Stoil in Nederland kwam wonen werd hij aangenomen op het Rotterdams Conservatorium, waar hij in 2007 succesvol afstudeerde. Stoil is een smaakvolle gitarist. Zijn oorsprong ligt bij de eigentijdse jazz en bij de blues. Zijn grootste invloeden komen van onder andere: Kurt Rosenwinkel, Pat Martino en van de Nederlandse gitaristen: Jesse van Ruller en Martijn van Iterson.

5 LET OP! Zaterdag 26 maart uur, Grote Zaal Sint Jacob CREA Orkest matineeconcert voor grootouders en kleinkinderen MRT Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. De artistieke leider schreef ons: Naast de bewoners van Sint Jacob, genodigden van Cultuur in de Middag en andere buurtbewoners, nodigen wij ook graag de allerjongsten uit om samen met u mee te genieten van dit concert! Het concert opent met het prachtige melancholische stuk dat de Tsjechische componist Smetana schreef over de rivier de Moldau en waarin hij het volksliedje verwerkte dat wij kennen met de tekst Er zaten zeven kikkertjes al in een boeren sloot. Daarna wordt het Het verhaal van het olifantje BABAR voor orkest en verteller uitgevoerd met de muziek van Poulenc. Zondag 10 april uur, Grote Zaal Sint Jacob Stichting Bel Canto APR STICHTING BEL CANTO werd in 1992 opgericht en is een initiatief van Leonard Horn (Hoofdstadoperette), René Louisse en Andries Bongers. Sinds dat jaar treedt de groep wekelijks op in verzorgingstehuizen en kleine theaters. Bel Canto is Italiaans voor mooi zingen, maar vooral staat ook voor een speciale techniek van zingen, die tot uiting komt in de Opera en het Napolitaanse lied. Geschoolde ervaren stemmen, gecombineerd met aanstormend talent, brengen een variatie aan bekende opera, operette en musicalliederen, kortom: genieten!

6 Zondag 17 april uur, Atrium Dr. Sarphatihuis Velvet (Vocaal kwartet - 4 dames) plus een acteur of actrice en een pianist met kwartetten, duetten en solo stukken van Brahms en Schumann APR Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. HRAFNHILDUR ÁRNADÓTTIR (Sopraan), werd in Reykjavík, IJsland geboren. Na jarenlang muziekonderricht te hebben genoten, begon zij haar zangstudie aan The Reykjavik Academy of Singing and Vocal Arts in Zij studeerde daar af in de lente van 2009 met het ABRSM Diploma in solo zang. Hrafnhildur heeft vaak opgetreden in Reykjavík; solo s in concerten en opera producties van de Singing Academy, solo s uitgevoerd met het koor van Hallgrímskirkja en uitvoeringen met vocaal ensembles. Hrafnhildur studeert sinds 2009 aan het Conservatorium van Amsterdam. Barbara Kits (1989) begint op haar zesde met piano spelen, en op haar dertiende met zingen op de muziekschool van Mortagne au Perche. Drie jaar later komt Barbara op het Conservatorium van Caen en vanaf september 2008 vervolgt ze haar zangstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. In april 2008 neemt Barbara deel aan de Recital Jonge Talenten in het Kasteel van Carrouges. Verder zingt Barbara in oktober 2009 en februari 2010 de rol van Marcellina in de opera Le Nozze di Figaro van Mozart, gedirigeerd door Stijn Berkouwer en geregisseerd door Abel Nienhuis.

7 De mezzosopraan, Franziska Brandenberger werd in Zwitserland geboren. Zij begon met vioolles en besloot later zangles te nemen toen zij 14 jaar oud was. Naast het nemen van privéles, was zij permanent lid van het Kammerchor Winterthur en zong in internationale concoursen en projecten zoals de World Choir Games en het European Youth Choir Festival. Zij begon haar zangstudie in 2006 aan het Conservatorium Zürich en behaalde daar haar bachelordiploma. Sinds 2009 studeert zijn aan het Conservatorium Amsterdam. Naast haar studie, geeft Franziska regelmatig concerten in Zwitserland en Nederland zowel als solist als in oratoria en cantates als in ensemble- en koorprojecten. Hákon Bjarnason werd in Reykjavík, IJsland geboren en begon op negenjarige leeftijd piano te spelen. Hij studeerde in IJsland en twee jaar in Berlijn. Herfst 2010 begon Hákon zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Hákon won alle drie de leeftijdscategorieën van het EPTA-Iceland piano concours in de jaren 2000, 2003 en Hij was ook één van de prijswinnaars van the Young Soloists Competition of the Icelandic Academy and the Icelandic Symphony Orchestra in 2007 en voerde Prokofievs 1e Piano Concert uit met het orkest in January 2008.

8 Zondag 15 mei uur, Atrium Dr. Sarphatihuis Walther Deubel (tenor) met pianiste Inge Buniardi Weens concert met muziek van o.a. Ralph Benatsky, Robert Stolz, Franz von Suppé MEI Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. Als lyrisch tenor vertolkt WALTHER DEUBEL tegenwoordig vooral met veel liefde en plezier rollen bij diverse Opera- en Operettegezelschappen. Zijn eerste zangervaringen heeft hij van jongs af aan opgedaan in diverse kerkkoren. Van in het koor kwam hij vervolgens voor het koor en richtte hij zich tien jaar lang met zijn jongerenkoren op dirigeren, regisseren, tekstschrijven afgewisseld met het geven van vioolrecitals. Het zangpodium bleef echter toch erg trekken. In 1998 nam hij daarom zanglessen bij zangpedagoog Theo Jobst die hem vervolgens de voorliefde voor het opera- en operetterepertoire bijbracht. INGE BUNIARDI (pianiste) werd in1986 in Jakarta (Indonesië) is geboren. Op vierjarige leeftijd begon zij met pianolessen. Van 1994 tot 2000 was zij lid van Junior Original Concert of Yamaha Indonesia, die jonge talentvolle musici opleidt in compositieleer. Sinds haar zevende jaar heeft Inge al diverse piano concoursen gewonnen. Zij heeft concerten gegeven in Indonesië, Duitsland en Nederland. Zij is in september begonnen met haar Master studie aan het Conservatorium van Amsterdam.

9 Zondag 29 mei uur, Grote Zaal Sint Jacob Plantagekoor Zondag 5 juni uur, Grote Zaal Sint Jacob Zomerconcert Lust for Life BESLOTEN VOORSTELLING MEI Een allemachtig prachtig en parmantig koor uit onze eigen Plantagebuurt dat cantates van Bach zingt en andere zaken als madrigalen, maar ook Pärt! Het Plantagekoor repeteert elke maandagavond in Sint Jacob s Grote Zaal. JUN Wegens overweldigend succes door de uitzendingen van Man bijt Hond is deze voorstelling alleen bestemd voor de deelnemers aan Cultuur in de Middag waarvan naam en adres bekend zijn en voor inwoners van Sint Jacob en hun familie. Een spetterend zondagmiddagconcert door seniorenpopkoor Lust for Life, o.l.v. dirigent Ferdinand Beuse en pianist Kees van Zantwijk en met de broodnodige ondersteuning van Karin Wagenaar van Vergezel. We maken er een heerlijke middag van, de bar gaat open en er is een grote loterij ten behoeve van het koor en de activiteiten van Sint Jacob. Kom meezingen, luisteren, swingen, kortom; het is Feest!

10 Zondag 19 juni uur, Atrium Dr. Sarphatihuis Yukari Uekawa (saxofoon) + Nana Hizumi (piano) Zij zullen werken vertolken van o.a. Beethoven, Elgar, Satie en Menken jun Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. YUKARI UEKAWA (Alt- en Tenorsaxofoon) werd in 1982 in Hiroshima (Japan) geboren. Zij begon haar studie saxofoon in 1995 bij haar vader. In 2000 kreeg zij de eerste prijs tijdens het Concours voor jonge saxofonisten in Japan. In 2001 begon zij haar saxofoon studie aan de Elizabeth University of Music en studeerde verder piano, kamermuziek, muziektheorie en muziekonderwijs, waarna zij haar Bachelor Degree en haar Onderwijsacte behaalde. In 2004 won zij the Hiroshima Scholarship voor 2 jaar. In 2005 werd zij toegelaten tot het Conservatoire National de Région de Lyon in Frankrijk. Na het behalen van haar certificaat begon zij in 2007 haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. De Japans pianiste NANA HIZUMI studeerde in 2002 af aan het Sapporo Otani College in Japan. Zij vervolgde haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij in september 2008 haar Master studie succesvol afsloot. Ze treedt zowel solistisch als in duo formatie op en zij heeft zich daarbij gespecialiseerd in liedbegeleiding. Ook werd zij toegelaten tot de internationale lied masterclass van Udo Reinemann, waaraan zij sinds 2006 deelneemt, en waarbij zij tevens lessen van diverse gerenommeerde gastdocenten heeft gekregen. Zij werd in 2007 uitgenodigd voor een concertserie van het Japanse lied in Melbourne, waarmee zij veel succes oogstte. Verder trad Nana op in Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland en Japan.

11 Zondag 17 juli uur, Atrium Dr. Sarphatihuis Janine van Elst (sopraan), Erik Visser (piano/orgel), Inge Brouwer (alt) De musici vertolken werken van o.a. Schumann, Brahms, Händel, Mozart, Rossini en Mahler JUL Dit optreden wordt u aangeboden door Stichting Musicians Worldwide. INGE BROUWER heeft haar examen klassieke zang in 2008 afgesloten. Solistisch treedt zij als alt op met divers liedoratorium en operarepertoire. Samen met sopraan Janine van Elst en pianist/organist Erik Visser vormt ze sinds 2010 een ensemble. Ze verleende haar medewerking aan vele concerten van het Bachkoor Holland. In het Opera Koor zong ze in Otello, Die Zauberflöte en Nabucco. JANINE VAN ELST - sopraan, is gediplomeerd zangdocente en heeft zang gestudeerd bij Lucia Meeuwsen. Door haar affiniteit met hedendaagse muziek heeft zij lange tijd gezongen in het Koor Nieuwe Muziek en zingt zij nog steeds in het Asko Kamerkoor. Zij heeft ook aan verscheidene koorprojecten meegewerkt met het Nederlands Theaterkoor. Op het gebied van de oude muziek heeft ze een aantal jaren gezongen in het Zanzaretta Quintet. Als soliste heeft zij liederen uitgevoerd van Frederic Mompou en Eduardo Toldra voor zang en piano en Spaanse Renaissance liederen, Dowland en Manuel de Falla voor zang en gitaar. Erik Visser studeerde orgel en bijvak Klavecimbel aan het voormalig Hilversums Conservatorium. Ook studeerde hij Muziekwetenschap aan de Universitieit van Amsterdam. Hij is werkzaam als organist van Vrijburg te Amsterdam, als docent Muziek- en cultuurgeschiedenis aan de Hogeschool Schumann Akademie (Zwolle) en als docent muziekgeschiedenis aan de Muziektheaterakademie van Codarts (Rotterdams Conservatorium). In de jaren was hij de beheerder van de zeventiende-eeuwse orgels in de Nieuwe Kerk te Amsterdam en organisator van hun bespeling. Zondag 24 juli uur, Grote Zaal Sint Jacob Jonathan Waleson en collega-muzikanten verzorgen een muzikale Reis om de Wereld, een licht klassiek programma JUL

12 Hier volgt het overzicht van alle data en locaties: Zondag 20 maart uur Atrium, Dr.Sarphatihuis *ZATERDAG 26 maart uur Grote Zaal, Sint Jacob Zondag 10 april uur Grote Zaal, Sint Jacob Zondag 17 april uur Atrium, Dr.Sarphatihuis Zondag 15 mei uur Atrium, Dr.Sarphatihuis Zondag 29 mei uur Grote Zaal, Sint Jacob Zondag 5 juni uur Grote Zaal, Sint Jacob Zondag 19 juni uur Atrium, Dr.Sarphatihuis Zondag 17 juli uur Atrium, Dr.Sarphatihuis Zondag 24 juli uur Grote Zaal, Sint Jacob *Afwijkende dag of tijdstip Adressen: Sint Jacob, Plantage Middenlaan 52 in Amsterdam Dr. Sarphatihuis, Roeterstraat 2 in Amsterdam U kunt langskomen zonder van tevoren te reserveren. Tenzij u vervoer of begeleiding wenst. Bel dan maandag vòòr de voorstelling Voor brochures en informatie kunt u terecht bij Wijkcentrum Oostelijke Binnenstad, Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam Laurie Kuipers Geertina Hendriksen Mary Moerman Ilse Heijnis Angelie Weber Wij zijn het Cultuur in de Middag Team Coördinator activiteitenbegeleiding en vrijwilligerswerk, Dr. Sarphatihuis Teamleider welzijn en activering, Sint Jacob Projectcoördinator Cultuur in de Middag Medewerker Coördinatie Contactpersoon Wijkcentrum Oostelijke Binnenstad En alle andere betrokkenen en vrijwilligers

Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook?

Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook? Cultuur in de Middag Cultuur in de Middag is een samenwerkingsproject van: Huis van de Buurt, Dr. Sarphatihuis en Sint Jacob Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook? Beste buurtbewoner,

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook?

Cultuur in de Middag. Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook? Cultuur in de Middag Cultuur in de Middag is een samenwerkingsproject van: Huis van de Buurt, Dr. Sarphatihuis en Sint Jacob Uitnodiging voor alle buurtbewoners van 55+, komt u ook? IDEE EN VORMGEVING

Nadere informatie

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius Met veel plezier schrijven wij, de drie voorzitters van de mannenkoren uit Klimmen, Geulle en Someren, een inleidend woord voor het Drie Koren Concert dat in de maand mei 2019 in drie plaatsen wordt uitgevoerd.

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Stichting

JAAROVERZICHT Stichting JAAROVERZICHT 2015 Stichting In 2015 organiseerde Stichting Opera aan de Schie Een bootcamp La Mélodie Française o.l.v. Jean-Baptiste Milon Zes maal het Klassiek Open Podium Een tweedaagse workshop met

Nadere informatie

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00 PROGRAMMA Klassiek vocale muziek van Hõndel tot Verdi en Wagner, en van Franz Schubert tot Georges Brassens en Ramses Shaffy op verschillende locaties in Zuid Limburg en Aken, met meer dan 100 uitvoerenden,

Nadere informatie

Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006

Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006 Interview met Arleen van Wijland datum: 14-04-2006 bron: www.eboomberg.nl auteur: ir. Fred van de Biezen Requiem van Mozart,... na de Dodenherdenking van 4 mei 2006 Het is me qua tijd nog net gelukt om

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello Programma Kamermuziek 9 juni 2011, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis Martijn Willers piano Joris van den Berg cello L. van Beethoven Variaties op

Nadere informatie

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ SEIZOEN 14// 15 vereniging Vrienden óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vriendentafels Muziekkenner Frank de Munnik neemt u mee langs bijzondere opnamen en verhalen uit de wereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. D Examens Piano. Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur

Nieuwsbrief. D Examens Piano. Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur JAARGANG 3, NUMMER 2 Nieuwsbrief JUNI 2018 D Examens Piano Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur 1 Op dinsdag 3 juli spelen Elles van t Geloof en Annet van de Woestijne een examenconcert

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Over Anja. Over ons. Over Peter

Over Anja. Over ons. Over Peter Over Anja Deze prachtige lyrische sopraan met haar veelzijdige sensuele stem weet echt de gevoelige snaar te raken. Haar warme heldere sopraanstem komt bijzonder tot zijn recht in verschillende stijlen

Nadere informatie

8 e Internationaal Euregio Rijn Waal Studentenmuziekfestival

8 e Internationaal Euregio Rijn Waal Studentenmuziekfestival 8 e Internationaal Euregio Rijn Waal Studentenmuziekfestival Eind juli en begin augustus 2018 vindt de internationale muziekzomer Campus Cleve voor de 11 e keer plaats. Dit evenement omvat naast masterclasses

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Bimlokaal Muziekacademie

Bimlokaal Muziekacademie Zaterdag 31 januari, 12.30 15.30 uur Samen spelen: Mozart s Eine kleine Nachtmusik Zaterdag 7 februari, 14.00 15.30 uur Het blokfluitconsort Dinsdag 24 februari, 13.00 15.30 uur / 19.30 22.00 uur Welk

Nadere informatie

Personalia Annelies Willemse

Personalia Annelies Willemse Concertcyclus Op zondag 8 juli om 16.00 uur musiceren in de St.Willibrorduskerk in Deurne Annelies Willemse op orgel, Carla Nies op dwarsfluit/panfluit en Rolf van Meurs op gitaar. In diverse combinaties

Nadere informatie

Italiaanse operaweken Haarlem

Italiaanse operaweken Haarlem Italiaanse operaweken Haarlem een avontuurlijk project 1 t/m 12 maart 2017 Is het je droom om actief deel uit te maken van een professionele operavoorstelling? Om te werken met een internationaal vermaarde

Nadere informatie

IN DEZE BIJLAGE VAN DE NIEUWSBRIEF:

IN DEZE BIJLAGE VAN DE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF Bijlage 29 oktober 2015 nr. 3A ------------------------------------------------------- Alle informatie die in deze bijlage staat is een weergave van activiteiten in uw woonomgeving. De Boomgaard

Nadere informatie

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek Wishful Music Education Meer in je mars met muziek Powered by Stichting Wishful Singing November 2014 SAM ENVATTING Wishful Singing wil een impuls geven aan beter klassikaal muziekonderwijs op basisscholen.

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2014. Stichting

JAAROVERZICHT 2014. Stichting JAAROVERZICHT 2014 Stichting In 2014 organiseerde Stichting Opera aan de Schie Vier maal de bootcamp La Mélodie Française o.l.v. Jean-Baptiste Milon Zes maal het Klassiek Open Podium Een tweedaagse workshop

Nadere informatie

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel WARME ROMANTIEK Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel - Gelieve uw gsm uit te schakelen! PROGRAMMA Trio opus 11

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Robert Kops

Curriculum Vitae van Robert Kops Curriculum Vitae van Robert Kops Personalia: Naam: Kops Voornaam: Robert Woonplaats: Hoogvliet Mobiel: 06-50283089 E-mail: rkops@live.nl Opleidingen: 1968-1974 Muziekschool Rotterdam Algemene muzikale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84. Orgelconcert Jaap de Wit

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84. Orgelconcert Jaap de Wit Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84 Orgelconcert Jaap de Wit Korte toelichting op het concert van 16 maart 2019 Jaap de Wit (geb. 1969) kreeg vanaf zijn 8 e jaar zijn eerste orgellessen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek

Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek Nieuwsbrief oktober 2017 Beste Muziekliefhebber, Het nieuwe concertseizoen in de Oude Kerk in Oosterbeek staat weer voor de deur. Peter van Praagh - onze programmeur

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Opgericht 25 februari 1917inklijk erkende zangvereniging Opgericht 25 februari 2017 Gregoriussingel 38 5216 GJ s-hertogenbosch tel 073-6146001 secretaris@vughtsmannenkoor.nl www.vughtsmannenkoor.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.)

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.) Nieuwsbrief november 2015 Na een goede start is het inmiddels bijna december en staan de feestdagen voor de deur. Tijd voor het winterconcert die qua sfeer weer zal aansluiten bij de sfeer van deze periode.

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur 25 sep - 23 okt - 20 nov - 18 dec 15 jan GHC 12 feb - 12 mrt www.abcoudeconcerten.nl 25 september 2016 - Domenica

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk Stichting Muziek in de Maartenskerk. Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk De Stichting Muziek in de Maartenskerk organiseert klassieke kamermuziekconcerten voor de liefhebbers van klassieke muziek

Nadere informatie

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS)

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Jaarverslag 2017 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Inhoudsopgave Voorwoord 3 Activiteiten in 2017 4 Behaalde successen 5 Visie op de toekomst 6 Organisatie 7 Financieel Verslag 8 Jaarverslag Rotterdam

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

Janine Pas Zangpedagoog

Janine Pas Zangpedagoog Janine Pas Zangpedagoog Nieuw in Haarlem! Zangschool InCanto. Drievoudig gediplomeerd zangpedagoog Janine Pas opent haar nieuwe zangpraktijk in Haarlem. Zangschool InCanto verzorgt uw: Privé- duo- en groepslessen

Nadere informatie

zangen van zoeken en zien

zangen van zoeken en zien NIEUWSBRIEF nr 10 - NAJAAR 2015 presentatie nieuwe oecumenische liedbundel Sportlaan 4-47 9728 PH Groningen T +31 (0)50 851 75 85 M +31 (0)6 53 79 96 35 E c.w.a.fictoor@gmail.com W www.chris-fictoor-foundation.nl

Nadere informatie

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Op 9 & 10 juni 2018 vond de tweede editie van het Paltz Kamermuziekfestival plaats. We

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2016 2017 Zwolle 29 december 2017 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom!

Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom! . Bartholomeus Zomerschool: van harte welkom! Het hele jaar door is er genoeg te doen. Misschien bent u lid van een club of vereniging, doet u vrijwilligerswerk of past u geregeld op de kleinkinderen.

Nadere informatie

ZomerZingZang zangweken in Laboule Docenten: Gerard Legeland, dirigent en stemcoach Harimada Kusuma, piano

ZomerZingZang zangweken in Laboule Docenten: Gerard Legeland, dirigent en stemcoach Harimada Kusuma, piano ZomerZingZang 2016 2 zangweken in Laboule Docenten: Gerard Legeland, dirigent en stemcoach Harimada Kusuma, piano Week A: zaterdag 23 juli (avond) tot en met zaterdag 30 juli (ochtend) Winterreise van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!!

NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!! NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!! In aansluiting op mijn reguliere series colleges Geschiedenis van de Klassieke Muziek, (voor lopende inschrijvingen zie website!!) heb ik een aantal nieuwe

Nadere informatie

Bimlokaal Muziekacademie

Bimlokaal Muziekacademie Bimlokaal Muziekacademie PROGRAMMA 2015-2016 Zaterdag 26 september 2015, 12.30 15.30 uur Acht zaterdagen in oktober en november 2015, 09.30 11.00 uur Basiscursus noten lezen Zaterdag 17 oktober 2015, 11.15

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN

DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN DIE SCHÖPFUNG van JOSEPH HAYDN Solisten: Clara de Vries Aart Mateboer Bert van de Wetering Orkest: Ensemble Conservatoire Dirigent: Wolfried Kaper VRIJDAG, 11 NOVEMBER 2011-20.00 uur - KONINGSKERK, LANDSHEERLAAN,

Nadere informatie

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013 concertserie concertgebouw 2012-2013 het bestaat in de basis uit een kleine groep internationale topstrijkers waaraan afhankelijk van het te spelen repertoire blazers wordt gevoegd. doel van het is om

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

Pieter Vis (1949-.) E. Hinders April 2016

Pieter Vis (1949-.) E. Hinders April 2016 128 Pieter Vis (1949-.) 1979-1997 E. Hinders April 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Aanwijzingen voor de gebruiker...3 Inventaris...4 Pag. 2 van 5 Inleiding Inleiding Pieter Vis is op 18 mei 1949 geboren

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Alltollia Adellita, geboren in Londen, studeerde aan de Royal. Kamerkoor Vocoza, opgericht in 1980, bestaat uit 24 zangers, zes

Alltollia Adellita, geboren in Londen, studeerde aan de Royal. Kamerkoor Vocoza, opgericht in 1980, bestaat uit 24 zangers, zes Alltollia Adellita, geboren in Londen, studeerde aan de Royal Academy of Music, en bij Shirley Verett an het Brereton Music Symposium. Ze treedt regelmatig op in zowel concerten als oratoria. Zo trad ze

Nadere informatie

Kijk naar omhoog! 25 kinderliederen. Tekst: Frits Deubel & Bert Noteboom jr. Muziek: Bert Noteboom jr. 2e druk 2006 Uitgave: Proza Musica, Veenendaal

Kijk naar omhoog! 25 kinderliederen. Tekst: Frits Deubel & Bert Noteboom jr. Muziek: Bert Noteboom jr. 2e druk 2006 Uitgave: Proza Musica, Veenendaal Kijk naar omhoog! 25 kinderliederen Tekst: Frits Deubel & Bert Noteboom jr Muziek: Bert Noteboom jr 2e druk 2006 Uitgave: Proza Musica, Veenendaal Meer informatie over dit boek of over andere uitgaven

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 11.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel Kinderen in de leeftijd 5 tot 11 jaar kunnen

Nadere informatie

MuziekgebouwEindhoven.nl. óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16. Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

MuziekgebouwEindhoven.nl. óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16. Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ MuziekgebouwEindhoven.nl óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16 Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vereniging Vrienden VAN MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN Achter de schermen van Muziekgebouw

Nadere informatie

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen Agenda: 12 & 14 okt Openbare danslessen. Familie en vrienden zijn van harte welkom! 17-21 okt Herfstvakantie. (Geen lessen) 26 &28 okt Jaarlijkse vrienden en vriendinnenlessen bij de dansafdeling. Alle

Nadere informatie

NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure. Inspraakreactie NJO

NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure. Inspraakreactie NJO NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure NJO, facts and figures 6-7 concerten in NJO Wintertournee 60-70 concerten in NJO Muziekzomer 25-30 activiteiten door

Nadere informatie

T O P O P L E I D I N G

T O P O P L E I D I N G T O P O P L E I D I N G Topopleiding Flauto Nuovo Instituut Flauto Nuovo kent 12 speelniveaus. Vanaf speelniveau 9 kunnen talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde leerlingen toegelaten worden tot Topopleiding

Nadere informatie

zangen van zoeken en zien

zangen van zoeken en zien presentatie nieue oecumenische liedbundel Sportlaan 4-47 9728 PH Groningen T +31 (0)50 851 75 85 M +31 (0)6 53 79 96 35 E c..a.fictoor@gmail.com W.chris-fictoor-foundation.nl W.fictoor.nl PRESENTATIE OECUMENISCHE

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Hoe dromen werkelijkheid worden

Hoe dromen werkelijkheid worden KLASSIEKE MUZIEK OP HET AMSTELVELD Hoe dromen werkelijkheid worden Tussen de meest gepassioneerde en rasechte hemelbestormers zal de Russische pianiste en pianodocente Tatiana Chevtchouk blijven opvallen.

Nadere informatie

Concert 12 juni 2014. Jaarlijkse donatie. Nieuwsbrief Mei 2014 STICHTING CATHEDRAL ORGAN LEIDEN

Concert 12 juni 2014. Jaarlijkse donatie. Nieuwsbrief Mei 2014 STICHTING CATHEDRAL ORGAN LEIDEN STICHTING CATHEDRAL ORGAN LEIDEN Nieuwsbrief Mei 2014 Concert 12 juni 2014 Een muzikale reis door het kerkelijk jaar met composities van Emma Brown Op donderdag 12 juni vindt in de Hooglandse kerk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Nicole De Paepe presenteert Duetten in concert

Nicole De Paepe presenteert Duetten in concert presenteert Duetten in concert Programma voor het opluisteren van een viering Programma Duetten eredienst Contactpersoon: pianiste organiste - componiste 03 664 85 50 0486 107 429 Samenstelling en keuze

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2015 2016 Zwolle 20 december 2016 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

Rienk Bakker Curriculum Vitae

Rienk Bakker Curriculum Vitae Rienk Bakker Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Hendrik Rian Bakker Adres: Meerkoetweide 25 3993 EB HOUTEN Mobiel: 0651231473 E-mail: rienk.bakker1@gmail.com Geboortedatum: 05-12-1986 Rijbewijs:

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Dit muziekproject van Markant is bestemd voor leerlingen van groep 3 en wordt door Cultuurwijzer aangeboden binnen het cultuurmenu muziek schooljaar

Nadere informatie

De Londense Expats THE PRIMARY SOURCES. Spelen muziek van... Met werken van. JC Bach KF Abel M Clementi WA Mozart FJ Haydn. The Primary Sources :

De Londense Expats THE PRIMARY SOURCES. Spelen muziek van... Met werken van. JC Bach KF Abel M Clementi WA Mozart FJ Haydn. The Primary Sources : THE PRIMARY SOURCES Spelen muziek van... De Londense Expats Met werken van JC Bach KF Abel M Clementi WA Mozart FJ Haydn The Primary Sources : Kristen Huebner, Traverso Gerda Marijs, Cello Lucie de Saint

Nadere informatie

KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN

KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN 2017-2018 Theo Driessen Instituut Willem Prinzenstraat 43, Helmond www.theodriesseninstituut.nl 1 KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN zondag 8 oktober 2017 om 15.30 uur DUTCH

Nadere informatie

Operette en Belcanto

Operette en Belcanto Operette en Belcanto programma aanbod Melodieën, Operette en Belcanto Wij bieden met dit programma een leuke namiddag of avond aan met in het eerste deel een greep uit verschillende belcanto en liedmelodieën

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

INFORMATIEMAP. Vocal4 p.a. Bart Vandekerkhove Kesseldallaan 97/ Kessel-Lo 0486/

INFORMATIEMAP. Vocal4 p.a. Bart Vandekerkhove Kesseldallaan 97/ Kessel-Lo 0486/ INFORMATIEMAP Vocal4 3 zangeressen en 1 zanger bundelen hun krachten met maar 1 doel: Hun opgedane ervaring met u delen en met overtuiging entertainen. Bent u op zoek naar een huwelijk met gospels- en

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

31 OKTOBER T/M 9 NOVEMBER 2008

31 OKTOBER T/M 9 NOVEMBER 2008 31 OKTOBER T/M 9 NOVEMBER 2008 gelderland zaterdag 1 nov Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen 20.15 uur www.keizerkarelpodia.nl / 024-3221100 28,00 pashouders 25,75 Rotterdams Kamerorkest Conrad van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016 A P R I L 2016 Terugblik Kloosterconcert 6 maart 2016 Terugblik Afrikaanse avond Kunstuitje Agenda 2016 Samen met Podium Oudewater hebben we op zondag 6 maart 2016 voor de 10 e keer het Kloosterconcert

Nadere informatie

Stichting Muziekkring Bathmen. Bathmen

Stichting Muziekkring Bathmen. Bathmen Bathmen Jaarbericht 2014 1 Inhoudsopgave blz. 1. Algemeen 3 1.1 De Stichting Muziekkring Bathmen 3 1.2 Het bestuur van de Stichting 3 1.3 Kort verslag van de activiteiten 3/4 1.4 Verwachtingen voor het

Nadere informatie

Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek

Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek Nieuwsbrief november 2017 Beste Muziekliefhebber, De wintertijd is weer ingegaan en de laatste dagen is ook de temperatuur flink lager geworden. En dus wordt het

Nadere informatie

editie 7 Jaarprogramma t/m de Kopermolen Centrum voor Kunst en Cultuur Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668

editie 7 Jaarprogramma t/m de Kopermolen Centrum voor Kunst en Cultuur Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668 editie 7 Jaarprogramma de Kopermolen t/m 4 5 1 0 01 2 i i2 n ju uar n a j Centrum voor Kunst en Cultuur de Kopermolen Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668 Jaarprogramma juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten April 2019 nr. 86. Golden Circle Ensemble - Johannes Passion

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten April 2019 nr. 86. Golden Circle Ensemble - Johannes Passion Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten April 2019 nr. 86 Golden Circle Ensemble - Johannes Passion Korte toelichting op het concert van 13 april maart 2019 Na het prachtige orgelconcert van Jaap de Wit

Nadere informatie

yellow sounds & other colours Contact:

yellow sounds & other colours Contact: Saxkartel brengt jazz- en moderne muziek in een wat minder gebruikelijk kader: als kamermuziek met slechts vier saxofoons zonder bas en drums. Deze groep kan je best vergelijken met een strijkkwartet.

Nadere informatie

Nicole De Paepe presenteert Operette en Belcanto

Nicole De Paepe presenteert Operette en Belcanto Nicole De Paepe presenteert Operette en Belcanto programma aanbod Piano, Opera en Belcanto Wij bieden met dit programma een leuke namiddag of avond aan met in het eerste deel Het verhaal van de legende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

PRACHTIGE KLASSIEKE MUZIEK OP UNIEKE LOCATIES IN ZUID-LIMBURG! AVONDCONCERTREEKS 20-30 AUGUSTUS 2015 INTERNATIONAAL KAMERMUZIEK FESTIVAL & CONCOURS

PRACHTIGE KLASSIEKE MUZIEK OP UNIEKE LOCATIES IN ZUID-LIMBURG! AVONDCONCERTREEKS 20-30 AUGUSTUS 2015 INTERNATIONAAL KAMERMUZIEK FESTIVAL & CONCOURS PRACHTIGE KLASSIEKE MUZIEK OP UNIEKE LOCATIES IN ZUID-LIMBURG! AVONDCONCERTREEKS 20-30 AUGUSTUS 2015 INTERNATIONAAL KAMERMUZIEK FESTIVAL & CONCOURS Henk Guittart Artistiek leider 20-30 AUGUSTUS 2015 Het

Nadere informatie

2de Biënnale & Concours

2de Biënnale & Concours 2de Biënnale & Concours 28-30 oktober & 11-13 november Kerkrade, Nederland WMC Kerkrade breathing the world! Een weekend lang samen verdiepen, leren en concerteren in de inspirerende omgeving van de Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire

Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire Aansluiting op de beroepspraktijk Koninklijk Conservatorium Professional Integration Statement Royal Conservatoire Aan het Koninklijk Conservatorium streven we er naar musici en dansers zo goed mogelijk

Nadere informatie

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn.

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn. www.fbach.nl FBach Koor en Orkest - een nieuwe weg naar de muziek Het begon allemaal eind 2010 met een oproep van dirigent Arjan van Baest op Facebook. Een simpele vraag wie doet mee met de Hohe Messe?

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 17 0 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt!

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee!

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 1.1. AANLEIDING... 3 1.2. DOELSTELLING... 4 2. ACHTERGRONDINFORMATIE... 6 2.1. STICHTING ALL FOR ONE... 6 2.2. INITIATIEFNEMERS...

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Muziek! Doen! Project voor groep 5/6 van een basisschool en de amateurmuziek. Marcus Wiebenga

Muziek! Doen! Project voor groep 5/6 van een basisschool en de amateurmuziek. Marcus Wiebenga Project voor groep 5/6 van een basisschool en de amateurmuziek Muziek! Doen! Marcus Wiebenga 1. Inleiding 2. Doel 3. Middel 4. Inhoud van het pakket 5. Kosten 6. Haalbaarheid 1. Inleiding Na veel ervaring

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Around the Clock trapt af op 17-8 met Clock Classic Concert

Around the Clock trapt af op 17-8 met Clock Classic Concert Around the Clock trapt af op 17-8 met Clock Classic Concert De aftrap van het feestweekend Around the Clock in Schinveld gebeurt op vrijdag 17 augustus met het Clock Classic Concert in de H. Eligiuskerk.

Nadere informatie