U hebt een neus voor kwaliteit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U hebt een neus voor kwaliteit."

Transcriptie

1 U hebt een neus voor kwaliteit. CATALOOG Passie is ons belangrijkste ingrediënt.

2 Voorstelling bedrijf Uw vakmanschap is onze passie, al meer dan 135 jaar! Beste bakker, Al meer dan 135 jaar zijn wij bij Dossche Mills gepassioneerd door uw vakmanschap: brood bakken. Het is onze missie om bakkers te ondersteunen als professionele partner. Dossche Mills is één van de grootste maalderijen van Europa en behoort bij de belangrijkste producenten en leveranciers van bakkerijgrondstoffen. Dit familiebedrijf is ontstaan in 1875 en werd steeds met puur vakmanschap en passie voor de bakkerijsector doorgegeven van generatie op generatie. Onze producten worden geproduceerd uit de beste graansoorten en andere hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Wij streven constant naar de hoogste kwaliteit en hanteren daarom de strikte HACCP- en BRC normen. Zo bent u als bakker altijd zeker van de kwaliteit. In deze cataloog vindt u alle informatie over ons gamma, weergegeven in 9 categorieën. In de inhoudstafel achteraan zijn alle producten van Dossche Mills opgesomd. U vindt vast en zeker wat u zoekt! Bent u echter gepassioneerd op zoek naar een innovatief product? Wij maken uw mix op maat!* *(Minimumhoeveelheden van toepassing) N.V. Dossche Mills S.A. Tweebruggenlaan 1, 9800 Deinze - Belgium T (0) F (0) info@dosschemills.com

3 Waarom Dossche Mills? Dossche Mills heeft het grootste assortiment Als all-in-one leverancier van bakkerijgrondstoffen bieden wij u een volledig afgewerkt gamma. Onder de meer dan tweehonderd verschillende bloem- brood- en banketmixen, vindt u zeker uw keuze. Wij voorzien bakkers en banketbakkers van een totaalpakket; een afgewerkt kwaliteitsassortiment voor de bakkerij. Dossche Mills neemt zijn verantwoordelijkheid Brood is één van de belangrijkste voedingsbronnen voor de mens. Wij nemen dan ook ten volle onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid en de kwaliteit van onze producten. In onze laboratoria testen we continu de kwaliteit van onze producten, zodat uw bakresultaten perfect zijn, elke dag opnieuw. Dossche Mills levert constante kwaliteit, dat garanderen we. Als u het gewenste bakresultaat niet bereikt, dan ruilen we onze producten voor nieuwe! Dossche Mills is er voor u! Dossche Mills weet wat uw klant lekker vindt. Dagelijks zijn wij druk bezig om vernieuwende producten & verkoopacties te ontwikkelen en nieuwe trends & smaken te onderzoeken. Wij komen graag bij u langs om u verder te ondersteunen in het bakproces en uw huidig assortiment te verbeteren. Onze proefbakkers staan dag en nacht klaar om u tijdens het bakken bij te staan. Wij dragen mee zorg voor het rendement van uw bakkerij zodat u met succes kunt bakken en verkopen. Bestel nu of contacteer uw vertegenwoordiger. Vanuit België: 0800/ en vanuit Nederland: 0800/ order@dosschemills.com N.V. Dossche Mills S.A. Tweebruggenlaan 1, 9800 Deinze - Belgium T (0) F (0) info@dosschemills.com

4 Index cataloog >> Tarwebloem >> Meel >> Graanvarianten >> Artipan >> Banketmixen >> Luxedegen >> Mixen voor gele room >> Brood- en procesverbeteraars >> Decor 56-61

5 wit brood stokbrood Tarwe boerenbrood bloem bladerdeeg ambachtelijk wafels pistolets biscuiterie universeel Bakkerijbloem >> p. 09 Pure bloem >> p. 12 (06) (07)

6 Tarwebloem Bakkerijbloem Tarwe bloem Bakkerijbloem Onze bakkerijbloem bevat steeds een dosis ascorbinezuur (vitamine C) eventueel aangevuld met mout, amylasen en/of gluten. De dosis van deze correctoren kan variëren van oogstjaar tot oogstjaar en wordt toegevoegd om de kwaliteit en de bakwaarde van de bloem jaar in jaar uit constant te houden. Het grootste deel van de productie bij Dossche Mills bestaat uit het vermalen van tarwe tot bloem. Onze witte bloem kan ongecorrigeerd (pure bloem) en gecorrigeerd (bakkerijbloem) zijn. Elke bloemsoort heeft zijn specifieke eigenschappen die bijdragen tot een uitgesproken en uniek eindproduct. Naast het eiwitgehalte is hier ook het vochtgehalte een bepalende kwaliteitsparameter. Bijvoorbeeld: gedroogde bloem zal een hoger rendement opleveren. Sommige soorten bevatten bovendien componenten die de vershouding van het brood in sterke mate verbeteren. (08) (09)

7 Tarwebloem Bakkerijbloem Alfa: algemene ambachtelijke bakkerijbloem. Apolo: ideale bloem voor de bereiding van pistolets, gerezen bladerdeeg en luxebroodsoorten (krachtige, soepele degen en een mooie witte kruimkleur). Baccara: de ideale bloem voor bereiding van pistolets, gerezen bladerdeeg en luxebroodsoorten. Elite: algemene bloem voor de bereiding van een breed assortiment wit brood, fijne bakwaren en kleingoed. Franca: Franse bloem met extra ascorbinezuur. King: allround-bloem voor in de bakkerij. Geschikt voor de productie van grootbrood en kleingoed. Mistral en Retras: standaard bakkerijbloem. Princesse: stokbroodbloem. Turbo: voor specifieke broodtoepassingen zoals pistolets en sandwiches. Zita: topbloem op vlak van vershouding (gedroogd tot 10.5% vocht). Zorba: specifieke voor de bereiding van Frans stokbrood. Belle Meunière: Franse stokbroodbloem met additieven en geroosterde tarwekiemen. Toepassingen: wit brood, boerenbrood, stokbrood, toastbrood, piccolo s, pistolets, pittabroodjes >> Vervolg: pg. 62 (10) (11)

8 >> Tarwebloem Pure bloem Pure bloem De pure bloem van Dossche Mills bevat geen enkele toevoeging van ascorbinezuur (vitamine C in de volksmond), mout, enzymen of andere additieven. De verschillende kwaliteiten zijn te herkennen in stijgend eiwitgehalte. Biflor: voor speculaas, droge koekjes, wafels en pannenkoeken. Bilux: zeer krachtige bloem geschikt voor patisserie en beschuit. Bired: ideaal voor de bereiding van speculaas, droge koekjes, wafels en pannenkoeken. Bisco: sterker dan Biflor, geschikt voor bladerdeeg. Bison: biscuiteriebloem met een laag eiwitgehalte. Crousti en Surbi: ideaal voor bladerdeeg, ook voor diepvriestoepassingen. Délicatine: traditionele Franse stokbroodbloem zonder additieven (geeft de kruim een specifieke crèmekleur). Camp Rémy: traditionele Franse stokbroodbloem zonder additieven, gemalen met de tarwe uit de Franse streek Camp Rémy. Tradition Française: traditionele Franse stokbroodbloem zonder additieven. Toepassingen: Biscuiterie, wafels, pannenkoeken, pizza, koekjes, bladerdegen, baguette Tradition Française (12) (13)

9 fijn volkoren intense kleur grof mout bruin Meel zemelen voedingsvezels kiemen vlokken mineralen Bruinmeel >> p. 17 Volkorenmeel >> p. 19 (14) (15)

10 >> Meel Bruinmeel Meel Bruinmeel Bruinmeel is geschikt voor bruin of gedeeltelijk volkoren brood. Het bestaat logischer wijze uit een mengeling van witte bloem en volkorenbloem of zemelen. Niet alleen de hoeveelheid volkorenbloem of zemelen bepaalt het uitzicht van het brood, maar ook de mate waarin het meel of de zemelen vermalen zijn (grof / fijn). Bovendien kan er aan deze soorten een natuurlijke kleurstof als gebrande mout toegevoegd worden om het kruim een intensere kleur te geven. Toepassingen: boerenbrood, busbrood, kleine tafelbroodjes, (16) (17)

11 MEEL Volkorenmeel Volkorenmeel Natural Extra: 51 % volgraantarwemeel, gemakkelijk te verwerken en geeft een mooi bakvolume. Natural Malta: 51 % volgraantarwemeel, toevoeging van extra aromatische mout. Natural Natuur: 25 % volgraantarwemeel, de lichtste soort. Volkorenmeel is meel dat verkregen wordt door de gehele graankorrel integraal te vermalen. Dit kan zowel heel grof als heel fijn zijn, of zelfs een mengeling van een grove en een fijne maling. Een tweede manier om volkorenmeel te maken is om aan witte bloem weer de oorspronkelijke hoeveelheid zemelen en kiemen toe te voegen. Het voordeel van deze tweede manier is dat er veel meer varianten in grofheid of fijnheid mogelijk zijn. Natural Polder: Natural Petrus: 25 % volgraantarwemeel. 51 % volgraantarwemeel. Natural Selecta: 75 % volgraantarwemeel, makkelijk verwerkbaar en geeft een luchtig volume. Vervolg: pg. 62 (18) (19)

12 MEEL Volkorenmeel Natural Fijn: Natural Grof: Natural Oranje: Natural Perfecta: Geplette tarwe: Gebroken tarwe: hoort bij de fijnste tarwemeeltypes waarbij minder glutenpoeder en geen voorweek nodig is. tarwe die grof gebroken werd door de cilinderrollen en waarbij amper bloem of gries vrijkomt. Het is noodzakelijk om dit meel te weken en een glutenverbeteraar toe te voegen. 100 % volkorenmeel afkomstig van de allersterkste tarwevariëteiten. Grote absorptie en gemakkelijk te gebruiken. 100 % volkorenmeel gemalen uit hoogwaardige Duitse tarwevariëteiten. Bevat geroosterde mout voor een mooie goudbruine kruim. 100 % integraal gemalen. De bloem is al gedeeltelijk vrijgemaakt wat een kortere inweek en kneedduur mogelijk maakt. Wordt ook gebruikt als decor. tarwe die grof gebroken werd door de cilinderrollen en waarbij amper bloem of gries vrijkomt. Voorweken en een ondersteunend glutenpoeder zijn nodig bij de verwerking. Wordt ook gebruikt als decor. Natural Grof Natural Supra Natural Fijn Vervolg: pg. 62 (20) (21)

13 vezels gezondheid vreemde graansoort spelt bloem Graan ancient grain meel varianten boekweit voedingswaarde rogge (22) (23)

14 >> GRAANVARIANTEN Graan varianten Spelt: Krachtige graansoort met een hoge voedingswaarde. Spelt bevat net als tarwe gluten maar deze zijn van een andere samenstelling. Spelt is licht verteerbaar en is een bron van vitamine E, B en mineralen zoals ijzer, magnesium en fosfor. Speltbloem bevat in vergelijking met tarwebloem een hoger gehalte aan voedingsstoffen en is oa. een bron van vezels. Speltbloem: geeft zeer soepele gluten en een rijker smaakprofiel dan tarwe. Speltvolkorenmeel: voor de bereiding van een rustiek en aromatisch speltbrood. Rogge: Zeer smaakvol graan dat minder gluten dan tarwe bevat. Roggemeel is rijk aan vezels. Door toevoeging van een vreemde graansoort zoals spelt, boekweit en rogge hebben de graanvarianten van Dossche Mills een extra nutritionele waarde en onderscheiden deze zich in het gamma van uw bakkerij. Rofa: Roggebloem: Roggemeel T170: Toepassingen: boerenbrood, busbrood, kleinbrood, pannenkoeken, hersamengesteld 100% volroggemeel. Na vermaling van de rogge worden alle bekomen maalproducten, zoals bloem en zemelen, terug bijeen gemengd in hun natuurlijke verhoudingen. pure, witte roggebloem. fijn, integraal gemalen roggemeel. Boekweit: Is geen graan en bevat bijgevolg geen gluten. Het is een goede bron van magnesium, kalium en fosfor. Boekweitmeel: Seilge Noir T130: pure roggebloem met een hoog asgehalte. Voor de bereiding van een donker en compact roggebrood. ideaal voor de bereiding van boekweitpannenkoeken. Vervolg: pg. 62 (24) (25)

15 tijdsbesparend volkoren donker wit bloem en meel 100% broodmix kwaliteit variatie Artipan premix gebruiksgemak onderscheidend krokant meergranen kant-en-klaar zaden 100% broodmixen >> p. 29 Premixen >> p. 33 (26) (27)

16 >> ARTIPAN 100% broodmixen Artipan 100% broodmixen Naast de traditionele witte bloem en meelsoorten, biedt Dossche Mills ook een volledig gamma aan gebruiksklare broodmixen onder de naam Artipan. Enkel de toevoeging van gist, water en zout (optioneel) volstaat. Deze categorie staat garant voor het gebruiksgemak in de bakkerij waardoor iedere bakker een rijk assortiment aan witte-, bruine-, meergranen- en speciale broden kan aanbieden. Binnen de categorie Artipan bundelen wij de 100 % broodmixen en premixen. Artipan maakt het u gemakkelijk Door het gebruik van deze mixen bespaart u tijd en voorziet u steeds een mooi, uitgebreid en kwaliteitsvol gamma in uw bakkerij. Zo kunt u als bakker inspelen op de huidige trends en de veelzijdige eisen van de consument. Bruin brood: Artipan Haverzemelen: Artipan Spelt: Artipan Rogge: 70% volkerenmengeling van tarwebloem met haverzemelen en tarwekiemen. voor een licht en luchtig bruin spelt- en tarwebrood. voor een licht en luchtig rogge- en tarwebrood met een zachte roggesmaak. Krokant brood: Artipan Croc: Artipan Ciabatta: Artipan Kaiser: Toepassingen: zeer sterke bloemsamenstelling geschikt voor alle soorten krokant gebak zoals pistolets, stokbrood en piccolo s. ideaal voor de bereiding van typische Italiaanse ciabatta s door de aanwezige zuurdesems in de mix. voor de bereiding van Duitse broodjes (Schnittbrötchen) en Kaiserbroodjes. baguette, brood, pistolets, ciabatta, toastbrood, Vervolg: pg. 62 (28) (29)

17 ARTIPAN 100% broodmixen Meergranenbrood: Themabrood: Artipan Fjord is een nieuwe 100% broodmix voor de bereiding van een intens en compact Scandinavisch meergranenbroodje. Het is een zeer unieke broodmix die zorgt voor extra smaak en een heerlijk aroma. Artipan Fjord is donker, stoer en bevat oa. zonnebloempitten, soya en lijnzaad. Door deze unieke samenstelling is het broodje: - vezelrijk (> 6g/100 g) - koolhydraatarmer - een bron van eiwitten. Florine No gluten: Artipan Flandrien: Artipan Koolhydraatarmer: Nieuw in het assortiment!! een glutenvrije mix die zich richt naar mensen die lijden aan glutenintolerantie of coeliakie. Het is een gluten- en lactosevrije bakmengeling met zout. voor de bereiding van een meergranenbroodje voor de sportieveling. Bevat brandnetelblaadjes en inuline. armer aan koolhydraten en rijk aan eiwitten en vezels. Bevat ± 40 % minder opneembare koolhydraten dan wit brood. Artipan Vezelrijk Wit: voor de bereiding van een wit brood dat evenveel vezels en mineralen bevat als een bruin volkorenbrood. Ideaal voor de allerkleinsten. Een ideale combinatie voor een overheerlijk broodje! Artipan Omega 3: mix voor een lekker en licht meerzadenbroodje. Het aanwezige bruin en geel lijnzaad is de plantaardige bron van omega 3 vetzuren. Artipan Carré: voor een donker en luchtig meergranenbrood in vierkante vorm gebakken. Deze vorm valt echt op in de winkel! Artipan Maya: bevat een overvloedige dosis aan zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad en sojavezels. Topproduct in elke bakkerij! Artipan Meergranen 6+4: voor een rijk gevuld meergranen en -zadenbroodje. Artipan Zwarte Woud: een zeer donkere en krachtige meergranenmengeling met gierst, lijnzaad en zonnebloempitten. (30) Vervolg: pg (31)

18 ARTIPAN Premixen Volkoren brood: Premixen Naast deze 100% mixen bieden wij ook nog een assortiment premixen aan: 30%, 33% en 50%. Hier moet nog bloem, water, gist en zout worden toegevoegd. Artipan Silhouet: voor een donker en compact volkorenbrood. Artipan Volkoren: meel voor een volkorenbrood met een volle smaak. Artipan Zemelen: deze mix bevat een zeer hoog gehalte aan zemelen (± 60 % extra zemelen dan in een volkorenbrood). Wit brood: Premix Graniplus 50 %: voor een karamelkleurig meegranenbrood met walnoten, lijnzaad, rogge, havervlokken en geroosterde mout. Premix Greca 30%: voor een luchtig en zonnig meergranenbrood met lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten. Premix Granada 50%: voor de bereiding van een licht meergranenbrood met zonnebloempitten, sesam, lijnzaad en soya. Artipan Campagnard: voor een aromatisch brood obv. tarwe- en roggebloem en zuurdesem. Artipan Grootmoeder: voor een rustiek boerenbrood met tarwe-, rogge- en speltbloem. Premix Mac-Korn 33%: voor een donker meergranenbrood vol granen en zaden. Premix Masai 33%: voor de bereiding van een zeer donker, gemout meergranenbrood met pompoenpitten die zorgen voor een krokante toets. Vervolg: pg. 63 (32) (33)

19 Banket specialiteit biscuit gebruiksgemak muffin fruit luchtig roulade drooggebak intens smaak mixen oliebollen cake aroma (34) (35)

20 >> BANKETMIXEN Banket mixen De banketmixen van Dossche Mills staan garant voor een hoge kwaliteit, de beste smaak en heerlijke aroma s. Biscona en Biscovit: mix met een hoog opklopvermogen in de kuip, een zeer fijne structuur met gelijkmatige korst die niet loslaat van de kruim. Wienercake: cakemix om op een eenvoudige en snelle manier een heerlijke cake/plaatcake te maken. Extra: toevoeging van fruit, gele room of frangipanevulling. Chocolate Muffin Mix: voor de bereiding van chocoladecake of -muffins met een zeer sappige kruim. Etna en Finessa: mix voor een klassieke boerencake en rijke fruitcakes Muffin Mix: complete mix om cake of muffins met zeer sappige kruim te bereiden. Oliebollenmix: uiterst gebruiksvriendelijke 100 % mix voor de bereiding van oliebollen en beignets Lemon Cake Mix: complete mix met fruitstukjes om citroencake,-muffins of -plaatcake te maken. Toepassingen: roulade, cake, taart, muffin, oliebollen, Frangipanemix: voor de bereiding van een heerlijke frangipanevulling (rijk aan amandelen). Vervolg: pg. 63 (36) (37)

21 boter suikerbrood rozijnenbrood brioche Luxe degen suiker beignet zacht sandwich luxebrood ontbijt croissant Gerezen bladerdeegmixen >> p. 41 Gerezen luxedegen >> p. 42 (38) (39)

22 >> Luxedegen Gerezen bladerdeegmixen Luxe degen Gerezen bladerdeegmixen De naam zegt het zelf; de luxedegen van Dossche Mills zorgen voor een stukje luxe binnenin uw assortiment. Deze categorie gebruiksklare mixen wordt opgedeeld tussen gerezen bladerdeegmixen en gerezen luxedegen Pacrovit: gebruiksklare mengeling voor de bereiding van gerezen bladerdeeg. Pacroplus: deze samenstelling is krachtig genoeg om een deegbewaring van 2 tot 3 weken in de diepvries te garanderen. Pacrobeurre: zeer rijke samenstelling voor de bereiding van luxedegen op basis van boter. Toepassingen: ontbijtkoeken, croissants, chocoladekoeken, rozijnenkoeken Vervolg: pg. 63 (40) (41)

23 >> Luxedegen Gerezen luxedegen Gerezen luxedegen Beignet: bereiding voor heerlijke beignets en Berlijnse bollen. Briofine: voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van eieren en boter. Berliner: mix voor het maken van typische Berlijnse bollen met een zeer malse kruim en een uitstekende vershouding. Luxivit: de ideale mix voor rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken en suikertaart. Mix op basis van eieren en boter. Briobeurre: zeer rijke samenstelling voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van eieren en boter. Vienna: topproduct voor de bereiding van zacht kleinbrood, toastbrood, melkbrood en baguette viennoise. Vienna is de zoete variant van het Franse stokbrood. Toepassingen: beignets, rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken Platina: voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van boter en bevat meer suiker. Het is een mengeling zonder ei en garandeert een zeer lange vershouding en malsheid. Briovit: voor de bereiding van een uitgebreid assortiment zoals brioches, rozijnenbrood en Berlijnse bollen. Bevat geen vetstof en geen ei, waardoor dat de bakker zelf kan bepalen hoe rijk het deeg wordt. Silver: voor de bereiding van luxedegen op basis van eieren en margarine (heeft een boteraroma). Ideaal voor rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken en suikertaart. Vervolg: pg. 63 (42) (43)

24 banketbakkersroom smeuïg smaak Mixen melk koud vulcrème bakvast voor aroma gele room warm diepvriesbestendig kleur (44) (45)

25 >> Mixen voor gele room Mixen voor gele room Warme mixen Crematex: instantmix, te bereiden met heet water. Crematradi: bereiding dmv. de traditionele kookmethode met melk. Koude mixen: al de koude mixen van Dossche Mills zijn bak- en diepvriesbestendig. Cremalux: Crepina: Mosaïc: Gele room of banketbakkersroom is de meeste gekende vulcrème in elke artisanale banketbakkerij. Dossche Mills biedt zowel koude en warme gele roommixen aan. Smaak, aroma en kleur zijn hier enorm belangrijk! topproduct voor de bereiding van gele room voor patisserie. Cremalux is de rijkste gele roommix van Dossche Mills. bevat magere ipv. volle melkpoeder en heeft een heel frisse smaak. de meest budgetvriendelijke versie van crepina. Cremador: Romivit: mix met vanillesmaak en een vleugje boter/karamelaroma. crème variërend tussen gele room en vers opgeklopte slagroom. Toepassingen: gerezen bladerdeeg, patisserie, viennoiserie (46) (47)

26 Brood- vruchtenbrood allround krokant en diepvries proces voorgebakken volume versheid perfectioneren verbeteraars kruim volkoren remrijs intens kleur malsheid pasta & poeder clean label korst (48) (49)

27 Brood- en procesverbeteraars Brood- en proces >> Poeder verbeteraars Classico Bruin: klassieke broodverbeteraar die een vlotte deegverwerking, perfecte vershouding en een extra volume geeft. Zowel manueel als op automatische lijnen. Verbeteraars perfectioneren het brood en leggen de laatste hand aan het bakproces. De verbeteraars van Dossche Mills, in poeder- en pastavorm, helpen u om meer tolerantie te realiseren in uw recepturen en procesverbetering. De verbeteraars van Dossche Mills zorgen voor een: > hoger volume > betere krokantheid > verbeterde kruimstructuur > langere vershouding in uw eindproducten. Rapido Bruin: zorgt voor een stevige deegontwikkeling, goed broodvolume, malsheid en vershouding. Deze poederverbeteraar leent zich met een intense kneding uitstekend voor een snelle verwerking via een kort voorproces. Uw klant geniet hierdoor langer en intenser! Tinto: poederverbeteraar gericht op wie authentieker wilt werken (bevat mout en zuurdesem). Tinto bezorgt het brood extra volume en vershouding. Bruin brood >> Pasta Zonder verbeteraar Met verbeteraar Fresca Bruin: pastaverbeteraar voor uitstekende vershouding en tolerantie. Fresca Bruin geeft een extra moutkleur aan het brood. Clean Label >> Poeder Zonder verbeteraar Met verbeteraar Key One: een clean-label verbeteraar. Key One is een geconcentreerde, multifunctionele verbeteraar op basis van ascorbinezuur en enzymen geschikt voor elke broodsoort. Brengt tolerantie, volume en vershouding. Vervolg: pg. 63 (50) (51)

28 Brood- en procesverbeteraars Gerezen bladerdeeg Luxe kleinbrood >> Pasta Frostilux: diepvriesverbeteraar voor de bereiding van gerezen bladerdeeg. Geeft extra volume en tolerantie. Aanbevolen voor diepvriestoepassingen. >> Poeder Panilux: complete verbeteraar die voldoende suiker en melkproducten bevat om zonder extra toevoegingen een heerlijk eindproduct te maken. Ook geschikt voor diepvriestoepassingen. >> Pasta Panex: topproduct voor Belgische sandwiches. Geeft een fijn boteraroma, mooie gele kruimkleur en extra malsheid. Ramses: geconcentreerder dan Panex. >> Poeder Krokant brood: >> Poeder Vlaaienpoeder: voor de bereiding van Limburgse Vlaaien van gerezen deeg. Lactivit: zorgt voor een zachte kruim en een extreme vershouding. Ideaal voor melkbrood. Friopan: de kampioen qua kracht en stand. Friopan wordt gebruikt als extra verbeteraar voor het diepvriezen van alle krokante producten gedurende langere periodes. Lecivit: ideaal voor de bereiding van stokbroden. Zorgt voor een typisch krokante korst. Clean label. Primax: topproduct voor Belgische sandwiches. Geeft een fijn boteraroma, mooie gele kruimkleur en extra malsheid. Luxus: verbeteraar voor alle zachte broodsoorten en kleinbrood. Geeft een bijzondere malsheid, een dagenlange vershouding en een witte,wollige kruim. Remrijs Magic: pistoletverbeteraars die een uitzonderlijk volume geeft. Mosaïc krokant: klassieke poederverbeteraar voor harde broodjes. Geeft een stevig volume en krokantheid. >> Poeder Facilit: procesverbeteraars die toegevoegd wordt bovenop de standaardreceptuur. Brengt meer flexibiliteit in de bakkerij en is geschikt voor remrijstoepassingen, diepvriesdegen en vooral 2-fasen bakken. Lecifroid: diepvries- en remrijsverbeteraar voor de bereiding van stokbroden. Tristar: ideaal voor de bereiding van viennoiserie. Vervolg: pg. 63 (52) (53)

29 Brood- en procesverbeteraars Volkorenbrood Witbrood >> Poeder Zonder verbeteraar Met verbeteraar >> Pasta Dano: pastaverbeteraar voor meer vershouding. Fresca Wit: geeft extra vershouding, volume en tolerantie. Mistro: voor extra vershouding, tolerantie en volume. Mosaïc broodpasta: geeft extra vershouding en een fijnere kruimstructuur. Squick: ideale pastaverbeteraar voor remrijs of diepvriestoepassingen. Zorgt voor extra tolerantie, vershouding en volume. >> Poeder Maltovine: een variant op glutea met zuurdesem en geroosterde mout. Maltovine geeft een extra moutkleur aan het brood. Zonder verbeteraar Zonder verbeteraar Met verbeteraar Met verbeteraar Actief Wit: zorgt voor een goed broodvolume, mals- en versheid. Ook inzetbaar voor remrijstoepassingen en luxedegen. Actief Wit zorgt voor een mooie, witte kruimkleur. Glutea: poederverbeteraar voor extra volume. Vruchtenbrood Zonder verbeteraar >> Poeder Met verbeteraar Favorit: krachtig bereidingsmiddel voor alle soorten gevuld groot- en kleinbrood en alle processen. Geeft een fijne, wollige kruimstructuur, een dagenlange vershouding en een citroengele kruimkleur. Classico Wit: bevat geen ascorbinezuur en leent zich ook voor een snelle verwerking zowel manueel als op automatische lijnen. Geeft een matig volume, goede vershouding en een mooie witte kruim. Zonder verbeteraar Boterstollenpoeder: verbeteraar voor typische Nederlandse boterstollen. Geeft extra vershouding en een specifiek aroma. Met verbeteraar Rapido Wit: leent zich met een intense kneding uitstekend voor een snelle verwerking via een kort voorproces. Geeft een goed volume, goede vershouding en een mooie witte kruim. (54) Vervolg: pg. 63 (55)

30 maanzaad afwerking havervlokken topping Decor zemelen extra smaak brood & banket zonnebloempitten uitstraling sesam tijgerpap (56) (57)

31 Decor Decor Dunst HTF Perfect te gebruiken als strooibloem en decoratie voor rustieke broden. De finishing touch van een product is zeer belangrijk. Tenslotte koopt de consument met het oog. Dossche Mills biedt een rijkelijk assortiment aan decoratieproducten voor brood en banket. U kunt gemakkelijk uw product upgraden door gebruik te maken van zonnebloempitten, blauw maanzaad, sesamzaden, havervlokken enz. Decoratie van de korst kan veel invloed hebben op de smaakbeleving van uw klant. Aan u om er zo creatief mee om te springen. Uw klant wil ook wel eens wat extra! Durumgries Kan gebruikt worden als ingrediënt in broden met een Zuiderse toets zoals pita of Turks brood en als decoratie. Durumgries is geler van kleur dan tarwegries. Uw creativiteit zal uw product belonen! Gebroken tarwe Zeer grof gemalen tarwestukjes die uiterst krokant blijven na het bakken. Gepelde sesam Deze pure sesam bestaat uit gepelde zaadjes. Deze hebben namelijk nog betere kleefeigenschappen dan ongepelde en zien er mooi glanzend uit. Blauw maanzaad Deze kleine zwartblauwe bolletjes hebben zeer goede kleefeigenschappen. Het broodaroma wordt geweldig opgewaardeerd. Geplette tarwe Deze tarwevlokken zijn de ideale decoratie voor alle soorten bruin- en volkorenbrood. (58) (59)

32 Decor Gesneden rogge De tarwekorrel is in fijne stukjes gesneden van gelijkmatige grootte en blijft zeer krokant na het bakken. Tarwegries De witte griesstukjes verkleuren zeer weinig bij het bakken. Door het bakproces worden ze aangenaam krokant en lekker. Gesneden tarwe De tarwekorrel is in fijne stukjes gesneden van gelijkmatige grootte en blijft zeer krokant na het bakken. Tijgerpap Tijgerpap brengt men direct na het opmaken op het deegstuk aan. Omdat het deegstuk nadien rijst en uitzet, krijgen we een gestreepte korst na het afbakken. Tijgerpap brengt men zowel op groot brood als op krokant kleinbrood aan. De bereiding is zeer eenvoudig: 100% tijgerpap en 175% lauw water (of bier voor bierbrood). Mengen en ongeveer een kwartier laten zwellen (zowel opgieten als met de hand opwrijven of opspuiten). Havervlokken Mooi geplette gezuiverde havervlokken voor de korstdecoratie van uw broden en kleine broodjes. Zadenmengeling Een mengsel van zonnebloempitten, lijnzaad, ongepelde sesam en gele gierstbolletjes zorgen voor een zeer gevarieerde decoratie. Maïsgries De grootte en het uitzicht is nagenoeg identiek aan tarwegries. De kleur is wel maïsgeel en valt dan ook goed op in de bakkerij. Zemelen Pure gezuiverde tarwezemelen. Als decor of als ingrediënt te gebruiken. Pompoenpitten Mooi glanzende en grote donkergroene pitten met een heel lekkere nootachtige smaak. Zonnebloempitten Wellicht de meest gebruikte pitten in de samenstelling van meergranenbroden. Ook als decoratie zijn ze zeer gewild omwille van hun zachte en zoete smaak en aroma. De pitten blijven knapperig. (60) (61)

33 Productgamma * Zie cataloog Epistar Tarwebloem BAKKERIJ BLOEM...p Alfa Americana Anno 87 Apolo Baccara Belle Meunière* Bianca Blanco Briljant Eko Wit BE-BIO 02 Elite Europ Franca Gebuild Tarwemeel 11/750 Gigant King Maestro Mistral Mosa Niagara Nostra Passaat Princesse Quatro Regina Retras Subliem Superior Superstar Supreme Turbo Victoria Virtuoso Zenna Zita Zorba PURE BLOEM...p Biflor Bilux Bired Bisco Bison Camp Rémy* Crousti Délicatine* Surbi Tradition Française* Meel BRUIN MEEL...p Farine De Meule T80* Natural B97 Natural Beluga Natural Dorada Natural Extra Natural Floca Natural Fluvia Natural Malta (enkel in Nederland) Natural Natuur Natural Petrus Natural Polder Natural Prima Natural Quora Natural Selecta Natural Vinta VOLKOREN MEEL...p Gebroken tarwe Geplette tarwe Gesneden tarwe Eko Meel BE-BIO 02 Natural 98 Natural Fijn Natural Grof Natural Gupa Natural Imperia Natural Java Natural Oranje Natural Perfecta Natural Supra Natural tarwebrokken Natural Top Natural Tuna Natural Volkoren Graanvarianten...p Boekweitmeel Natural Rofa Roggebloem Roggemeel Roggemeel T170 Seigle Noir T130 Speltbloem Speltvolkorenmeel Artipan BROODMIXEN...p BRUIN BROOD Artipan Abdij Artipan Haverzemelen Artipan Ovenbuur Artipan Rogge Artipan Spelt KROKANT BROOD Artipan Belle Croc Artipan Ciabatta Artipan Croc Artipan Kaiser Artipan Krokant Artipan Mauricette* Artipan Paricroc MEERGRANENBROOD Artipan 6-granen Artipan Antica* Artipan Axana Artipan Campus Artipan Carré Artipan Dubbeldonker Artipan Edelgraan Artipan Fjord Artipan Gerst Artipan Grana Artipan Jager Artipan Maltgrain Artipan Maltinut Artipan Maltosa Artipan Maya Artipan Multigranen 6+4 Artipan Nia Artipan Oatfloc Artipan Septem Artipan Sirocco Artipan Soja Artipan Solare Artipan Topform Artipan Zwarte Woud THEMABROOD Artipan Flandrien Artipan Glutenbrood Artipan Herbes de Provence Artipan Koolhydraatarmer mix Artipan Mais Artipan Omega-3 Artipan Physics Artipan Protection Artipan Vezelrijk Wit Artipan Vitalis Florine No Gluten VOLKORENBROOD Artipan Finesse Artipan Silhouet Artipan Volkoren Artipan Voltarwe Artipan Zemelen WIT BROOD Artipan Bignou* Artipan Campa* Artipan Campagnard Artipan Grootmoeder Artipan Otentica* Tic'Tone Pizza PREMIXEN...p.33 Fromenta 50% Granada 50% Graniplus 50% Greca 30% Mac-Korn 33% Masai 33% Schlossbröt 50% Sherpa 30% Tex Mex 33% Banketmixen...p Biscona Biscovit Chocolate muffin mix Etna Finessa Frangipanemix Lemon cake mix Muffin Mix Oliebollenmix Wienercake* Luxedegen GEREZEN BLADERDEEGMIXEN...p.41 Pacrobeurre* Pacroplus Pacrovit GEREZEN LUXEDEGEN...p Beignet* Berliner Briobeurre* Briofine Briovit Luxivit Platina Silver Vienna* Mixen voor gele room...p Koude mixen Cremador Cremalux* Crepina Mosaïc Romivit Warme mixen Crematex Crematradi* Verbeteraars...p BRUIN BROOD Pasta Fresca Bruin Poeder Classico Bruin Rapido Bruin Tinto CLEAN LABEL Poeder Key One GEREZEN BLADERDEEG Pasta Frostilux Poeder Panilux KROKANT BROOD Poeder Friopan Lecivit Magic Mosaïc krokant LUXE KLEINBROOD Pasta Panex Ramses Poeder Lactivit Luxus Primax Vlaaienpoeder REMRIJS Poeder Facilit Lecifroid Tristar VOLKOREN BROOD Poeder Glutea Maltovine Mosaïc Gluten VRUCHTENBROOD Poeder Boterstollenpoeder Favorit WIT BROOD Pasta Dano Fresca wit Mistro Mosaïc broodpasta Squick Poeder Actief Wit Classico Wit Rapido Wit Decor...p Blauw Maanzaad Dunst-HTF Durumgries Gebroken tarwe Gepelde sesam Geplette tarwe Gesneden rogge Gesneden tarwe Havervlokken Maïsgries Pompoenpitten Tarwegries Tijgerpap Zadenmengeling Zemelen Spec. Bakkerij Zonnebloempitten (62) (63)

34 Bestel nu of contacteer uw vertegenwoordiger. Vanuit België: 0800/ en vanuit Nederland: 0800/ order@dosschemills.com

35 Passie is ons belangrijkste ingrediënt. N.V. Dossche Mills S.A. Tweebruggenlaan 1, 9800 Deinze - Belgium T (0) F (0) info@dosschemills.com

Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK

Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK Authentiek en artisanaal DE WERELD VAN DE BESTE SMAAK 1. Pains classiques pag. 06-09 Authentiek en artisanaal volgens franse traditie. Epistar is het kwaliteitslabel van Dossche Mills en bevat een waaier

Nadere informatie

ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN

ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN WITTE BLOEM EN AANVERWANTEN VOLKOREN (MEEL) EN AANVERWANTEN WITTE BLOEM : Enkelvoudige tarwebloem De basis voor wit brood en gebak. PISTOLETBLOEM : Zeer krachtige witte

Nadere informatie

WATERWIT. Ongeknipt wit

WATERWIT. Ongeknipt wit WATERWIT Ongeknipt wit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout Geknipt wit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout Vloerwit plantaardige olie, emulgatoren, E471,E472e, gist,zout

Nadere informatie

Het broodboekje. Alles over ons assortiment en meer

Het broodboekje. Alles over ons assortiment en meer Het broodboekje Alles over ons assortiment en meer Al onze broodproducten in één boekje Op bestelling Ook al is er iets gewijzigd in ons broodassortiment, je hoeft jouw favoriete brood niet te missen.

Nadere informatie

BAKWORKSHOP. Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. Bakworkshop

BAKWORKSHOP. Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. Bakworkshop BAKWORKSHOP Lekker brood smaakt naar vroeger, niet naar gisteren. SOORTEN BLOEM EN MEEL Bloem Met bloem wordt wit meel aangeduid. Bij bloem worden de zemel en de kiem van de graankorrel voor het malen

Nadere informatie

2,75 2,75 OMEGA 3 2,75 3,75 TEGENGIF

2,75 2,75 OMEGA 3 2,75 3,75 TEGENGIF BIO BROOD DESEM WIT TARWEbloem, desem, gist, zeezout PUUR BROOD Wij voegen géén additieven (bewaarmiddelen, broodverbeteraars, ) toe aan ons puur brood! TRADITION ROND WIT TARWEbloem, levende desem, zonnebloemolie,

Nadere informatie

CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST

CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST CUVÉE VAN 4 MOUTEN NATUURLIJKE EN ARTISANALE PRODUCTIE TARWE ROGGE SPELT GERST CRAFT-MALZ - ARTISANAAL - ONCONVENTIONEEL - MET HART EN ZIEL Op de biermarkt is de trend naar craft-bier gedurende de afgelopen

Nadere informatie

PRODUCTEN VOOR BAKKERIJ & PATISSERIE

PRODUCTEN VOOR BAKKERIJ & PATISSERIE PRODUCTEN VOOR BAKKERIJ & PATISSERIE Wolfsakker 4-6 B-9160 Lokeren Belgium T +32(0)9 340 42 40 F +32(0)9 340 42 49 P R ODUC TEN V OOR DE BAKKERIJ GEBR UIK O M S C H R IJVING VER P AKKI N G W I T B R OOD

Nadere informatie

Sportbroodje. Fabrikant Resch&Frisch Holding GmbH Schloßstraße 15 A 4600 Wels Österreich. Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren

Sportbroodje. Fabrikant Resch&Frisch Holding GmbH Schloßstraße 15 A 4600 Wels Österreich. Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren Sportbroodje Volkorenbroodje met groente en noten, bevroren Artikelnr. 1011103 Gewicht per stuk 75 g Stuks per doos 30 2250 g "Ook zonder beleg de ideale snack voor onderweg. Volkorenmeel Erwten, wortelen

Nadere informatie

BÖCKER glutenvrije broodproducten

BÖCKER glutenvrije broodproducten BÖCKER glutenvrije broodproducten GLUTENVRIJ ZUURDESEMBROOD Glutenvrij: trend of noodzaak? - Coeliakie: 0,5 1,5% van de bevolking => glutenintolerantie = ontsteking dunne darm - Trend: glutenvrij wordt

Nadere informatie

Tarwebloem Farine de froment

Tarwebloem Farine de froment Tarwebloem Farine de froment Uno plus 10/680 (315) Een biscuiterie bloem. Farine de biscuiterie. Uno (30) Een bloem op basis van Belgische/duitse/franse tarwerassen, licht gecorrigeerd. Une farine à base

Nadere informatie

Vers. uit eigen. bakkerij

Vers. uit eigen. bakkerij Vers uit eigen bakkerij Deka Proef t Verschil De eigen bakkers van Deka zijn er s ochtends al vroeg bij. Voor dag en dauw bakken zij het lekkerste brood, dat daarna regelrecht naar uw eigen winkel gaat.

Nadere informatie

TARWEbloem,zout,gedesactiveerde gist,vitamine C, enzymen (TARWE), TARWEmoutbloem

TARWEbloem,zout,gedesactiveerde gist,vitamine C, enzymen (TARWE), TARWEmoutbloem Bloemlijst 2019 Ekkersputstraat 9 3520 Zonhoven maalderij.evers@skynet.be WIT ARTIPAN PIZZA BLANDINK BLOEM type 00 BLOEM voor SANDWICHEN BOERENWIT CAMPAGNARD CIABATTA GLUTENVRIJE BLOEM PATENTBLOEM (11,5/680)

Nadere informatie

Artikelnummer: S7133 EAN: BUFFETBROOD ASSORTI X 1

Artikelnummer: S7133 EAN: BUFFETBROOD ASSORTI X 1 DELIFRANCE TAFELBROOD - S7133 EAN: 3291810071336 (CE), 3291811015933 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam BUFFETBROOD ASSORTI BUFFETBROOD ASSORTI BUFFETBROOD ASSORTI Variant

Nadere informatie

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN UW BASIS VOOR ONDERSCHEIDEND AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP Om perfect op de wensen van de moderne bakker én consument

Nadere informatie

De Broodkaart. van Jan Linders. Ontdek het geheim achter. de broden van Jan Linders. Puur Korengoud

De Broodkaart. van Jan Linders. Ontdek het geheim achter. de broden van Jan Linders. Puur Korengoud De Broodkaart van Jan Linders Puur Korengoud Ontdek het geheim achter de broden van Jan Linders. Illustratie: Jo. Wijnhoven - 1995 De beste bakker, wie bepaalt dat? U! Onderzoeksbureau GfK vraagt elk jaar

Nadere informatie

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 Vijgen Amandelbrood BROODSPECIALIST SINDS 1899 3 ST 335 G Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor product en proces. Wij bakken iedere dag Bussing

Nadere informatie

PRI A Voor traditionele oven. en broodbakmachine

PRI A Voor traditionele oven. en broodbakmachine PRI A Voor traditionele oven en broodbakmachine Een prima brood met de Prima bloem en meelsoorten! De ambachtelijke Prima bloem en meelsoorten worden ontwikkeld met de grootste zorg en aandacht voor gezonde

Nadere informatie

Bak het brood gedurende 15 minuten af in een

Bak het brood gedurende 15 minuten af in een Alle broden in het Loustain assortiment worden bereid naar originele recepten. Dit betekent een bereiding met uitsluitend het beste meel, gist of desem, water en zout. De authentieke kwaliteit wordt voornamelijk

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

SYNERGIE geeft méér dan energie!

SYNERGIE geeft méér dan energie! SYNERGIE geeft méér dan energie! Een lekker brood is een dagelijkse bron van genot. Het speltgraan in combinatie met de pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad zorgt voor een goede verhouding tussen

Nadere informatie

Productlijst Bakkerij Franssen Epen

Productlijst Bakkerij Franssen Epen Productlijst Bakkerij Franssen Epen Broodjes Typisch Jos bol 60 gram Verschillende soorten zachte broodjes (Clean label, ontworpen door bakker Jos en meelhandel) Tomaten bol 130 gram (Met zongedroogde

Nadere informatie

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid

KOOPMANS MEERGRANEN. Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN Nog meer smaakvariatie en ambachtelijke vrijheid KOOPMANS MEERGRANEN UW BASIS VOOR ONDERSCHEIDEND AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP Om perfect op de wensen van de moderne bakker én consument

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Trotse bakkers sinds 1899 nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Concepten Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn nieuwe onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017

Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Catalogus 2017 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

Stokbrood gastro Bio Baguette gastro Bio. Half Stokbrood gastro Bio Demi-baguette gastro Bio. ref: 21500 90 x 55 g

Stokbrood gastro Bio Baguette gastro Bio. Half Stokbrood gastro Bio Demi-baguette gastro Bio. ref: 21500 90 x 55 g Bio Prestige Gamma GECONTROLEERD EN GECERTIFICEERD DOOR CERTISYS Proef de rijke smaak van lekker brood van toen: op steen gebakken, vervaardigd met biologische vloeibare gist, osmosewater en streng geselecteerde

Nadere informatie

* Werkwijze O-tentic Chef

* Werkwijze O-tentic Chef Wat is een desem? Desem is het resultaat van bloem en water die op natuurlijke wijze fermenteren. Tijdens de fermentatie ontstaan wilde gisten en melkzuurbacteriën, twee micro-organismen die bepalend zijn

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Trotse bakkers sinds 1899 nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Concepten De smaak van rijke historie Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn nieuwe onderscheidende broodconcepten

Nadere informatie

Dagvers niet-gesneden brood

Dagvers niet-gesneden brood Dagvers niet-gesneden brood Nieuw KWALITEIT VAN BIJ ONS VAN BIJ O DE CHEZ N QUALITÉ DE CHEZ NOUS DE C AUS UN QUALITÄT AUS UNSEREM LAND In uw Colruyt vindt u vanaf nu dagvers niet-gesneden brood. Elke dag,

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP U bent een vakman. U heeft alle kennis en kunde in huis. U bakt met passie en neemt alleen genoegen met het beste. Dat is ook de reden dat uw klanten zo graag bij

Nadere informatie

Assortimentslijst 2015

Assortimentslijst 2015 Assortimentslijst 2015 Artikel- Omschrijving Gewicht Groot brood Wit brood gesneden 1001 Witte pan 800 1101 Witte knip 800 1501 Boerenwit 800 1511 Boerenwit sesam 800 1521 Boerenwit maanzaad 800 1601 Witte

Nadere informatie

Brood. 100% tarwemeel. 80% tarwemeel. 85% tarwemeel. 65% tarwemeel. Meergranenmeel. Desem. 800 gr/500 gr

Brood. 100% tarwemeel. 80% tarwemeel. 85% tarwemeel. 65% tarwemeel. Meergranenmeel. Desem. 800 gr/500 gr Brood Desem 100% tarwemeel Naam Bio 100% tarwemeel (a) 100% tarwemeel*, 65% tarwemeel*,, desem*,, sojameel*, zeezout Bio 100% zonder zout (b) 100% tarwemeel*, 65% tarwebloeml*,, desem*,, sojameel* Gewicht

Nadere informatie

Lekker Bio Brood Wit. Lekker Bio Brood Mais. Lekker Bio Brood Pompoen. Lekker Bio Brood Volkoren. Lekker Bio Brood Meergranen

Lekker Bio Brood Wit. Lekker Bio Brood Mais. Lekker Bio Brood Pompoen. Lekker Bio Brood Volkoren. Lekker Bio Brood Meergranen Lekker Bio Brood Wit Biologisch tarwebloem (tarwe), water, biologische roggebloem (rogge), bakkerszout, biologische zuurdesempoeder (tarwe), biologische suiker, gist, biologische olie (plantaardig),biologisch

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899

Trotse bakkers. sinds 1899 Trotse bakkers sinds 1899 Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten verwachten. De smaak van rijke historie Wij bakken ons brood sinds 1899.

Nadere informatie

Hogervermelde marktdeelnemer heeft het recht om het merk Biogarantie te gebruiken voor de volgende producten :

Hogervermelde marktdeelnemer heeft het recht om het merk Biogarantie te gebruiken voor de volgende producten : Documentnummer: ATBG-1403880-nl pagina 1 van 9 Marktdeelnemer Nr : 20278 Naam en adres van de marktdeelnemer: VAJRA sprl Rue de Livourne, 111 1050 Ixelles Naam, adres van het controleorgaan CERTISYS bvba

Nadere informatie

Recept Farine fleur Inhoud

Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur Inhoud Recept Farine fleur... 1 Informatie voor de klant... 2 Authentiek Stokbrood... 3 Authentiek Vloerbrood... 4 Authentieke Bol met Roggebloem... 5 Frans Stokbrood... 6 Frans stokbrood

Nadere informatie

Art.nr. Groot brood gesneden

Art.nr. Groot brood gesneden Art.nr. Groot brood gesneden 100 Wit rond 1,85 101 Wit knip 1,85 102 Wit casino 1,85 103 Wit lampion 1,85 104 Halfje wit vloer 1,00 105 Wit vloer 1,85 106 Wit vloer sesam 1,85 107 Wit vloer maanzaad 1,85

Nadere informatie

Uw warme bakker. Brood Banket Bakkerij A. v/d Bunder

Uw warme bakker. Brood Banket Bakkerij A. v/d Bunder Brood Banket Bakkerij A. v/d Bunder Uw warme bakker BAKKERIJ A. v.d. BUNDER Hoofdstraat 65 4441 AB Ovezande Tel.: 0113-655363 Fax: 0113-655453 E-mail: info@bakkerijavdbunder.nl Web: bakkerijavdbunder.nl

Nadere informatie

Kwaliteit door ambachtelijkheid

Kwaliteit door ambachtelijkheid Kwaliteit door ambachtelijkheid Dorpstraat 71, 6095 AG Baexem, 0475-451217 Limburgse vlaaien Half kruimel pudding vlaai kruimel kersen vlaai kruimel abrikoos vlaai kruimel appel vlaai kersen vlaai abrikozen

Nadere informatie

Lijst Yggdrasil De Bruine Bakker augustus Zonnelied volkoren 800 g bus 2,65 tarwevolkorenmeel, gist, water, zeezout

Lijst Yggdrasil De Bruine Bakker augustus Zonnelied volkoren 800 g bus 2,65 tarwevolkorenmeel, gist, water, zeezout 1 Lijst Yggdrasil brood De Bruine Bakker augustus 2012 Eko = Nederlands biolabel Demeter = Bio-dynamisch label Lemairemeel: gebuild meel Gistbroden assortiment Zonnelied met Demeterlabel (biodynamisch)

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-KB 2004

Examenopgaven VMBO-KB 2004 Examenopgaven VMBO-KB 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei 13.30 15.30 uur CONSUMPTIEF-BAKKEN CSE KB Bij dit examen hoort een bijlage. Dit examen bestaat uit 60 vragen. Voor dit examen zijn maximaal 72 punten

Nadere informatie

Opstel Nederlands Brood

Opstel Nederlands Brood Opstel Nederlands Brood Opstel door een scholier 2165 woorden 18 april 2005 5,9 52 keer beoordeeld Vak Nederlands 1. Inleiding Ik houd mijn werkstuk over brood. In mijn werkstuk zal je heel veel informatie

Nadere informatie

Kwaliteit door ambachtelijkheid

Kwaliteit door ambachtelijkheid Kwaliteit door ambachtelijkheid Dorpstraat 71, 6095 AG Baexem, 0475-451217 Limburgse vlaaien Half kruimel pudding vlaai kruimel kersen vlaai kruimel abrikoos vlaai kruimel appel vlaai kersen vlaai abrikozen

Nadere informatie

Klassieke broodmengeling

Klassieke broodmengeling Klassieke broodmengeling Assortiment brood, bevroren Artikelnr. 1030006 5000 g Stuks per doos 8 Afwisseling is niet alleen meer een must bij gebak ook qua brood wensen de gasten steeds meer keuze te hebben.

Nadere informatie

Brood op de plank. Godenoffer

Brood op de plank. Godenoffer Brood op de plank Is er een oprechter genot dan het eten van vers brood dat goed gebakken is? En nochtans is brood nooit zo maar gewoon, hoewel het voor velen dagelijkse kost is. Het is rijk in zijn vele

Nadere informatie

WERKDOCUMENT: actualisatie Warenwetbesluit Meel en brood. t.b.v. ROW 19 juni 2015

WERKDOCUMENT: actualisatie Warenwetbesluit Meel en brood. t.b.v. ROW 19 juni 2015 WERKDOCUMENT: actualisatie Warenwetbesluit Meel en brood t.b.v. ROW 19 juni 2015 Doel van aanpassing Al het brood dat door de consument gezien wordt als brood moet onder de definitie brood vallen. (Dit

Nadere informatie

FoodBook 2013 Brood / Ambachtelijk brood

FoodBook 2013 Brood / Ambachtelijk brood Brood / Ambachtelijk brood Omschrijving Artikel. Nr. Prijs Artikel. Nr. Prijs Ambachtelijk brood 1/1 brood 1/2 brood 6 granen volkoren 631 2,67 632 1,32 Casino bruin 637 2,08 638 1,12 Casino wit 607 2,08

Nadere informatie

BROODSPECIALIST SINDS 1899

BROODSPECIALIST SINDS 1899 PUUR GENIETEN. BROODSPECIALIST SINDS 1899 Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de

Nadere informatie

Granenfolder. (Pseudo)granen en peulvruchten gemalen door Korenmolen de Zandhaas. Wat is het verschil tussen meel en bloem?

Granenfolder. (Pseudo)granen en peulvruchten gemalen door Korenmolen de Zandhaas. Wat is het verschil tussen meel en bloem? Wat is het verschil tussen meel en bloem? In de molen wordt de hele graankorrel op de wind- of motorstenen tot meel vermalen. Dit is de hele korrel, niets is eruit gehaald en alle delen van de korrel zitten

Nadere informatie

Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD

Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD Geef naast uw grootbrood ook uw kleinbrood een authentiek karakter FERMENSON LIJN IS WEGENS SUCCES UITGEBREID MET KLEIN- EN VRUCHTENBROOD FermenSon, hét gebruiksklare voordeeg De consument van dit moment

Nadere informatie

PROMOTIE. 1 kopen + 1 gratis* 10/2016. Promotie geldig van 01/10 tot en met 31/10 VIENNOISERIE

PROMOTIE. 1 kopen + 1 gratis* 10/2016. Promotie geldig van 01/10 tot en met 31/10 VIENNOISERIE PROMOTIE VIENNOISERIE 5001594 60 g 70 st/krt 56 krt/pal 5001593 MINI DUETTE COCO & HAZELNUT Ontdooien 22 C 30 Bakken 170 C 17 /19 Artisanale croissant met 23% fijne boter uit Frankrijk verrijkt met suiker

Nadere informatie

Koolhydraten en suikers in brood

Koolhydraten en suikers in brood Inhoudsopgave en 3 Verschil tussen koolhydraten en suikers 3 en suikers in het lichaam 4 en suikers op het etiket 5 in brood 5 Functie van 6 Beweringen over suikers 7 en brood in een gezond en gevarieerd

Nadere informatie

Mini handgemaakt bolletje

Mini handgemaakt bolletje Mini handgemaakt bolletje Tarwegebak, bevroren Artikelnr. 1020002 Gewicht per stuk 25 g 1500 g Stuks per doos 60 Perfect gevormd, combineren de mini handgemaakte bolletjes alle eigenschappen voor een perfect

Nadere informatie

De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden

De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden De Fria producten zijn verkrijgbaar in de diepvriesafdeling Glutenvrij brood Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Zweden Wit brood - het perfecte toastbrood Vita Een gezond wit gesneden

Nadere informatie

20% KORTING. Klaar om te serveren MINI SUGAR WAFFLE TREATS. Klaar om te serveren MINI BEIGNET CARAMEL. Afgebakken

20% KORTING. Klaar om te serveren MINI SUGAR WAFFLE TREATS. Klaar om te serveren MINI BEIGNET CARAMEL. Afgebakken 5001498 CARAMEL PROFITEROLE 5001501 MINI SUGAR WAFFLE TREATS - 20 g 190 st/krt 96 krt/pal Ontdooien 4 C 60 - - +/- 15 g 120 st/krt 100 krt/pal Ontdooien 22 C 60 Bakken 200 C 0 /3 Profiterole-soesje gevuld

Nadere informatie

BROODSPECIALIST SINDS 1899

BROODSPECIALIST SINDS 1899 PUUR GENIETEN. BROODSPECIALIST SINDS 1899 Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de

Nadere informatie

GD Vikorn bollen met deco 55gr #144

GD Vikorn bollen met deco 55gr #144 Grand Duet EAN: 8716997008388 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Diepgevroren deegstuk vikorn bollen met decoratie Vikorn bollen met decoratie Grand Duet Ingrediënteninformatie

Nadere informatie

Importeur voor Nederland

Importeur voor Nederland Importeur voor Nederland : de beste kwaliteit voor de professionele gebruikers Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt Bridor voor u en uw gasten een uitgebreid assortiment hoogwaardige viennoiserie, brood

Nadere informatie

ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN

ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN ZUIVERE EN NATUURLIJKE BAKPRODUKTEN WITTE BLOEM EN AANVERWANTEN GROOTMOEDER: Uitgelezen mengeling van tarwebloem en roggebloem voor een zacht witbrood met een fijn aroma. Basis voor rozijnen-, suiker-,

Nadere informatie

HERFST BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven

HERFST BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven HERFST BAKKER VAN DE VEN Uitgave 2 September 2012 Ruud en Anita van de Ven Herfst, een seizoen vol verrassingen! In de zomer zijn onze bakkers- en verkoopteams al volop bezig inspiratie op te doen voor

Nadere informatie

HOOFDSTUK 2 BROODDEEG MET GIST

HOOFDSTUK 2 BROODDEEG MET GIST 5 bakken. Naast recepturen heb ik vooral geprobeerd om je iets mee te geven over de techniek die eigenlijk nog belangrijker is om een brood te bakken waar je trots op kunt zijn. Ook heb ik geprobeerd om

Nadere informatie

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel

- Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel XAVIES GRANOVIE XAVIES GRANOVIE - Volle granen, noten, pitten en zaden, op smaak gebracht met agavesiroop, krokant gebakken - Vezelrijk, met trage suikers à lang verzadigd gevoel Zo start je de dag vol

Nadere informatie

Assortiment dieetproducten

Assortiment dieetproducten Art.NR 4501 MAISBROOD 900 GRAM Bakkerij De Haas Haps B.V.;Kalkhofseweg 41b; 5443 NB Haps;Tel:0485-316163 Fax: 317080 Maiszetmeel, water, plantaardig vet, waxymais, zout, honing, verdikkingsmiddel (E464,

Nadere informatie

BREEKBROOD MEERGRANEN X 1

BREEKBROOD MEERGRANEN X 1 DELIFRANCE TAFELBROOD - S1935 EAN: 3291810019352 (CE), 13291810019359 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam 14 ROSACES MULTICEREALES +/-420g, DIEPVRIES VOORGEBAKKEN Brood

Nadere informatie

ONTDEK HET PLANTAARDIGE EN (H)EERLIJKE ASSORTIMENT

ONTDEK HET PLANTAARDIGE EN (H)EERLIJKE ASSORTIMENT ONTDEK HET PLANTAARDIGE EN (H)EERLIJKE ASSORTIMENT CONSUMENTEN KIEZEN VOOR BIOLOGISCH OMDAT HET BETER IS VOOR HET MILIEU. ANDEREN OOK OMDAT ZE DE PRODUCTEN GEZONDER VINDEN OF HET PAST BIJ EEN LEVENSSTIJL

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: PAIN POLKA X 1

Artikelnummer: EAN: PAIN POLKA X 1 DELIFRANCE GROOTBROOD RUSTIEK - 75317 EAN: 3291810753171 (CE), 3291811207338 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk 7 PAINS POLKA CEREALES +/- 1,100KG voorgebakken diepgevroren

Nadere informatie

BURGERBR.RUST.MC.PSL.SOFT FB

BURGERBR.RUST.MC.PSL.SOFT FB DELIFRANCE FULLY BAKED - 76251 EAN: 8016199767688 (CE), 8016199467687 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk DELIFRANCE Het verhaal Burgerbroodje rustiek meergranen

Nadere informatie

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel... 1 Informatie voor de Klanten... 2 Speltvolkoren... 4 Speltvolkoren met Zonnepitten... 5 Speltvolkoren met Lijnzaad... 6 Speltvolkoren met Elfzaden...

Nadere informatie

Consequent biologisch Consequent lekker

Consequent biologisch Consequent lekker Consequent biologisch Consequent lekker DE-ÖKO-024 Ruth Sonntag algemeen directeur en eigenaar Edgar Grunder Hoofd verkoop en inkoop grondstoffen; leider landbouwprojecten Christian Bertelsbeck Meesterbakker

Nadere informatie

Hogervermelde marktdeelnemer heeft het recht om het merk Biogarantie te gebruiken voor de volgende producten :

Hogervermelde marktdeelnemer heeft het recht om het merk Biogarantie te gebruiken voor de volgende producten : Documentnummer: ATBG-1303558-nl pagina 1 van 8 Marktdeelnemer Nr : 20278 Naam en adres van de marktdeelnemer: VAJRA BVBA Rue de Livourne, 111 1050 Ixelles Naam, adres van het controleorgaan CERTISYS bvba

Nadere informatie

SUPERFOOD HALVE BAG. RODE BIET

SUPERFOOD HALVE BAG. RODE BIET DELIFRANCE KLASSIEK BROOD - BAGUETTES SPECIAAL - 76992 EAN: 3291810769929 (CE), 3291811232392 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk DELIFRANCE Het verhaal Superfood

Nadere informatie

SCH033 maïs spaghetti nestvormig. SCH023 canihua 6 x 500 g

SCH033 maïs spaghetti nestvormig. SCH023 canihua 6 x 500 g SCHNITZER Schnitzer werd in St.Georgen (Duistland) opgericht in 1968 door de tandarts Dr. Schnitzer. Sinds het prille begin is de hoofdfilosofie van het bedrijf het voorzien van een goede basis voor gezonde

Nadere informatie

CEMA-Antwerpen 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3

CEMA-Antwerpen 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3 2.1. TANDEN POETSEN... 3 2.2. MEDICATIE... 3 2.3. WAT BIJ DIARREE... 4 2.4. BIJ BRAKEN EN VOEDSEL WEIGERING: NOODREGIME AANGEPAST OP LEEFTIJD EN GEWICHT. 4

Nadere informatie

Aardappel- en graanproducten

Aardappel- en graanproducten Aardappel- en graanproducten Aardappel- en graanproducten Deze voedingsmiddelen staan in een groot vak van de voedingsdriehoek. Deze producten leveren vooral koolhydraten, plantaardige eiwitten, voedingsvezels,

Nadere informatie

Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten

Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten Over deze lijsten Deze lijsten zijn niet meer dan een richtlijn. Ofschoon Albert Heijn veel zorg besteedt aan een actuele beschrijving, kan het

Nadere informatie

Allergenenlijst. winkel of online

Allergenenlijst. winkel of online Allergenenlijst winkel of online Bakkerij Tartine ligt aan zee, het meest bezochte toeristische gebied van het land. Het grootste deel van onze klanten bestaat uit mensen die hier tijdelijk verblijven.

Nadere informatie

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA!

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Onze premium vetstoffen geprobeerd? Dan wil je niet meer terug! PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Als ervaren bakker maak

Nadere informatie

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,...

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,... Toepassingen van pompoenpitten Werkt mee aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed door zink Dragen bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting door zink Goed voor je blaas

Nadere informatie

CIABATTA RUSTIEK TOMAAT FULLY BAKED X 1

CIABATTA RUSTIEK TOMAAT FULLY BAKED X 1 DELIFRANCE PANITALY CIABATTA`S - 74430 EAN: 3291810744308 (CE), 8016199454502 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam CABATTINA AL POMODORO100g, met gedroogde tomaten DIEPVRIES

Nadere informatie

Party-assortiment van Molco

Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Mensen vieren graag feest en willen hun gasten meer en meer verwennen. Daarbij zijn ze op zoek naar iets anders om op tafel te kunnen zetten waarmee

Nadere informatie

BROODMIX. Broodeerlijke variaties met

BROODMIX. Broodeerlijke variaties met BROODMIX Broodeerlijke variaties met Brood & Gezonde voeding In de nieuwe Schijf van Vijf, van het Voedingscentrum, heeft volkorenbrood en bruinbrood een duidelijke rol. Brood is een belangrijke bron voor

Nadere informatie

Gamme pains de tradition

Gamme pains de tradition Gamma traditie broden De broden in dit gamma worden vervaardigd met het grootste respect op artisanale wijze. U kunt kiezen uit een hele reeks op steen gebakken broden, gemaakt met grondstoffen van de

Nadere informatie

FLOURPOWER - GASKLOKSTRAAT 5 B-9000 GENT ( BELGÏE )

FLOURPOWER - GASKLOKSTRAAT 5 B-9000 GENT ( BELGÏE ) . FLOURPOWER - GASKLOKSTRAAT 5 B-9000 GENT ( BELGÏE ) OVERZICHT RECEPTEN VERSIE 1.1. - 08/12/2010 VERSIE 1.1. - 08/12/2010 VERSIE 1.1. - 08/12/2010 VERSIE 1.1. - 08/12/2010 VERSIE 1.1. - 08/12/2010 VERSIE

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Multigrain Pyramide

Artikelnummer: EAN: Multigrain Pyramide PANESCOFOOD.COM Super voedzaam broodje van tarwe, rogge en gerst. Verrijkt met zonnebloem en extra gedecoreerd met boekweit, boekweit, lijnzaad, rogge, sesam en zonnebloempitten. EAN: 5412632136104 (CE)

Nadere informatie

Desem meergranen 6x900gr

Desem meergranen 6x900gr Desem En Zo EAN: 8718026410094 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Desem meergranen Meergranen brood, diepvries Functionele naam Variant Merk Desem En Zo Ingrediënteninformatie tarwebloem,

Nadere informatie

HÉRITAGE PAVÉ MINI ASSORTI X 1

HÉRITAGE PAVÉ MINI ASSORTI X 1 DELIFRANCE HÉRITAGE - MINI ASSORTI - S8926 EAN: 3291810089263 (CE), 13291810089260 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk ASSORTIMENT 105 PETITS PAINS "MAISON HERITAGE"

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 716010 Productnaam Kampioentje

Nadere informatie

Verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Scandinavië

Verkrijgbaar in de diepvriesafdeling. Glutenvrij brood. Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Scandinavië Verkrijgbaar in de diepvriesafdeling Glutenvrij brood Van de grootste gluten-, lactose- en melkvrije bakkerij in Scandinavië Wit brood - het perfecte toastbrood Vita Een gezond wit gesneden brood, perfect

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS 2012-2013

PRODUCTCATALOGUS 2012-2013 PRODUCTCATALOGUS 2012-2013 "Brood verdient aandacht" Bakker Bertram gelooft in de ambachtelijke productie van brood. Brood verdient tenslotte veel aandacht en de allerbeste grondstoffen. Deze combinatie

Nadere informatie

Inhoud Blz. Inleiding 1. Heel vroeger 2. Tarwe wordt een huisplant 3. De tarweplant 4. Van tarwe tot meel 5. Tarweproducten 6.

Inhoud Blz. Inleiding 1. Heel vroeger 2. Tarwe wordt een huisplant 3. De tarweplant 4. Van tarwe tot meel 5. Tarweproducten 6. Tarwe Inhoud Blz. Inleiding 3 1. Heel vroeger 4 2. Tarwe wordt een huisplant 5 3. De tarweplant 6 4. Van tarwe tot meel 8 5. Tarweproducten 10 6. Tarweweetjes 12 7. Filmpjes 15 Pluskaarten 16 Bronnen en

Nadere informatie

W O O R D E N B O E K V A N D E V L A A M S E D I A L E C T E N

W O O R D E N B O E K V A N D E V L A A M S E D I A L E C T E N W O O R D E N B O E K V A N D E V L A A M S E D I A L E C T E N UNIVERSITEIT GENT Vragenlijst 133 Vakgroep Nederlandse Taalkunde DECEMBER 2002 Blandijnberg 2 9000 Gent VOEDSEL 3 Dialect van :..................................................(stad,

Nadere informatie

Voorgebakken,diepgevroren driehoekig broodje met zaden en granen, klaar om verder af te bakken.

Voorgebakken,diepgevroren driehoekig broodje met zaden en granen, klaar om verder af te bakken. Voorgebakken,diepgevroren driehoekig broodje met zaden en granen, klaar om verder af te bakken. Molco Piramide waldkorn PO MB EAN: 05410003242225 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 9305569 Supplier ID: 26121 Aprecio cabern/sauv 75cl zilver Barcode: 8713655261215 Cabernet Sauvignon bevat sulfiet Lopez Morenas Spanje 11 (niet op verpakking vermeld) Energetische waarde Eiwitten

Nadere informatie

Pavé Garde Forestier 1900

Pavé Garde Forestier 1900 PANESCOFOOD.COM Groot artisanaal meergranen brood van tarwe, rogge en geroosterde malt en verrijkt met zonnebloempitten en sesam, bebloemd en op steen gebakken. EAN: 5412632509861 (CE) Basisgegevens Commerciële

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-GL 2003

Examenopgaven VMBO-GL 2003 Examenopgaven VMBO-GL 2003 tijdvak 1 maandag 19 mei 13.30 15.30 uur CONSUMPTIEF BAKKEN CSE GL Bij dit examen hoort een bijlage. Dit examen bestaat uit 50 vragen. Voor dit examen zijn maximaal 59 punten

Nadere informatie

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud

Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel Inhoud Recept Speltvolkorenmeel... 1 Informatie voor de Klanten... 2 Speltvolkoren... 4 Speltvolkoren met Zonnepitten... 5 Speltvolkoren met Lijnzaad... 6 Speltvolkoren met Elfzaden...

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 719703 Productnaam Demi baguette noir EAN 8718564133684

Nadere informatie

Ready. ReadySweet. Heerlijke desserten. Klaar om te serveren. Uw keuken, onze know-how. Ook zonder toegevoegde suikers

Ready. ReadySweet. Heerlijke desserten. Klaar om te serveren.   Uw keuken, onze know-how. Ook zonder toegevoegde suikers Ready ReadySweet Heerlijke desserten. Klaar om te serveren. Uw keuken, onze know-how Z O N D E R ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS T O E G E V O E G D E S U I K E R S Ook zonder toegevoegde suikers www.readychef.be

Nadere informatie

Biologische producten

Biologische producten Documentnummer: CEEB-1602955-nl pagina 1 / 8 Marktdeelnemer Nr : 22063 Naam en adres van de marktdeelnemer: Naam, adres en codenummer van de controlerende autoriteit/het controleorgaan BIOFRESH BELGIUM

Nadere informatie

[Rudin Bakkerij toepassingen]

[Rudin Bakkerij toepassingen] [Rudin Bakkerij toepassingen] [Rudin Bakkerij applicaties, onderscheiden u] Rudin biedt een breed assortiment aan applicaties voor de industriële bereiding van bakkerij producten. Een toegewijd team van

Nadere informatie