Food & Service. care catering gastronomie. we care - we taste - we serve

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Food & Service. care catering gastronomie. we care - we taste - we serve"

Transcriptie

1 Food & Service care catering gastronomie we care - we taste - we serve

2 Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... JOMO Foodservice is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen, bedrijfskantines en horecabedrijven. We richten ons op drie markten: Care, Catering en Gastronomie. In deze branches voelen wij ons thuis, van deze branches spreken we de taal, deze branches zetten we in beweging. Ons moederbedrijf is CHEFS CULINAR. Een Duitse groothandel met dochterondernemingen door heel Europa. Geen beursgenoteerde onderneming, maar een krachtig en zelfbewust familiebedrijf dat sinds 1923 ambitieus aan de weg timmert. Sinds 2011 is JOMO Foodservice actief in Nederland. Zorgzaamheid en dienstbaarheid zit in onze genen. JOMO Foodservice streeft naar langdurige samenwerking. Wij zijn geen leverancier die simpelweg een rolcontainer naar binnen duwt, maar we willen een betrouwbare partner zijn. Uw partner, die altijd klaar staat om u te helpen. Zodat u uw gasten kunt helpen.

3 Als totaalleverancier heeft JOMO Foodservice een naam hoog te houden. Wij leveren een kwalitatief en compleet assortiment bestaande uit A-merken en een private label. Uiteraard met behulp van de modernste opslagtechnieken, middels efficiënte logistiek en tegen gunstige prijzen. Een leverancier waarop u kunt bouwen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band. We bouwen graag aan stabiele relaties. Met onze afnemers, maar ook met onze medewerkers en de wereld om ons heen. In een branche die wij kennen als onze broekzak. Als leverancier beschouwen we het als onze taak om u te adviseren. We verkopen geen producten, maar oplossingen. Zoals u voor uw bewoners, patiënten of gasten zorgt, zorgen wij voor u. Gedegen, zorgzaam en betrokken. Vol overgave en overtuiging. En dat ervaart, proeft en voelt u. care catering gastronomie we care - we taste - we serve...en wat kunnen we voor u betekenen

4 Internationale ervaring Persoonlijk & Betrouwbaar Wat doen we... JOMO Foodservice voert een compleet assortiment, bestaande uit food en non-food artikelen. Of het nu gaat om diepvriesproducten, zuivelproducten of vers vlees, wij hebben het in huis. Vlees komt uit onze eigen slagerij, oftewel vers en van de beste kwaliteit. Bovendien hebben we een breed assortiment van non-food producten zoals reinigingsproducten, hygiëneproducten en keuken benodigdheden. Naast de bekende A-merken hebben we een private label assortiment van hoge kwaliteit. Al deze producten bezorgen wij in uw keuken. Zonder extra kosten. U heeft contact met één van onze accountmanagers die voor u een vast aanspreekpunt is. Hij kent de producten én de branche waarin u werkt, weet wat er leeft onder uw gasten en kan u ondersteunen en adviseren. Onze binnendienst bestaat uit koks en andere professionals met vak-, product- en mensenkennis. Voor hen bent u meer dan alleen een klantnummer. Mede hierdoor heeft Prospitalia, marktleider inkooporganisatie CHEFS CULINAR benoemd tot supplier of the year.

5 ... voor u We zien u niet als één van onze vele klanten, maar als een partner. Een partner die we innovatief ondersteunen in de bedrijfsvoering. Een partner waarmee we samen de wereld van Care, Catering en Gastronomie bedienen en naar een hoger plan tillen. De dienstverlening van JOMO Foodservice is exclusief en betrokken. Onze accountmanager komt graag bij u over de vloer om te zien wat er leeft in uw keuken en eventueel persoonlijk voor uw bestelling zorg te dragen. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze bestelsite, telefoon en fax om uw wensen door te geven. Vervolgens staan er tientallen vrachtwagens klaar om uw bestelling, waar ook in Nederland, te bezorgen. Uiteraard volgens de hiervoor geldende normen en richtlijnen. Bij levering van de goederen, pakt de chauffeur hoogstpersoonlijk de rolcontainer voor u uit. Kosteloos, gewoon omdat we vinden dat het hoort. care catering gastronomie We doen wat we beloven. Liefst nog een schepje meer, maar nooit minder.

6 Duurzaam Kwaliteit & Zekerheid Hoe we werken... JOMO Foodservice heeft decennialange, internationale ervaring. We kennen de markt en spreken de taal. We werken zoals u van een accuraat en succesvol familiebedrijf kunt verwachten: betrouwbaar, gedegen, kordaat en punctueel. Kwaliteit en zekerheid beschouwen we als twee belangrijke pijlers. Naast de algemene HACCP controles en normen hanteert JOMO Foodservice een eigen kwaliteitscontrolesysteem. Onze kwaliteitscontroleur heeft zijn eigen proefkeuken en gebruikt deze intensief. Zo weten we zeker dat we alleen producten afleveren waar we zelf vierkant achter staan. CHEFS CULINAR is bovendien als vleesverwerker volledig gecertificeerd volgens EG-normen. Duurzaamheid beschouwen we niet als marketingterm, maar loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering. We denken op lange termijn en willen dat de generaties na ons opgroeien in een wereld die wat te bieden heeft.

7 Onze werkwijze betekent voor u een heleboel. Of niets. Want goede levering gaat geruisloos. Producten komen aan, op de juiste tijd, met de juiste temperatuur, voorzien van de juiste registratie. Die betrouwbaarheid vinden we niet bijzonder, maar vanzelfsprekend. U gebruikt producten van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs en heeft contact met gedreven vakmensen die het verschil willen maken. Medewerkers met ambitie die nieuw licht schijnen op zakelijke en culinaire mogelijkheden.... en wat u daarvan merkt care catering gastronomie

8 Zorgen voor complete zorg U zorgt voor uw gasten, wij zorgen voor u. Op de eerste plaats met een compleet en kwalitatief food en non-food assortiment voor grootkeukens van zorginstellingen. JOMO Foodservice levert wat, wanneer en hoe u wilt. Voor gekoppeld en ontkoppeld koken. Als totaalleverancier of als leverancier van een deel van uw assortiment. Bovendien hechten we enorm veel waarde aan persoonlijk contact. Onze accountmanagers en chauffeurs nemen ruimschoots de tijd voor u. Zonder dit door te berekenen in onze prijzen. Dát verstaat JOMO Foodservice onder zorgen. Onze accountmanagers kennen de keuken van haver tot gort. Ze denken met u mee. Ze kennen de marges en weten hoe klein de persoonsgebonden budgetten zijn.

9 care Ze weten uit ervaring hoe lastig het kan zijn om menu s samen te stellen die exact aansluiten bij de behoefte. Ze beseffen dat een kok liever kookt dan tijd besteedt aan uitgebreide calculaties en voedingsschema s. Daarom willen we u adviseren en ondersteunen. Onze chauffeurs kennen de keuken. Simpelweg omdat levering van JOMO Foodservice niet ophoudt bij de deur. Uiteraard werken we volgens HACCP-voorschriften, we doen zelfs meer dan dat. Zo ontvangt u van ons een uitdraai die per product weergeeft onder welke condities vervoer en opslag hebben plaatsgevonden. Wij pakken de rolcontainer voor u uit om er zeker van te zijn dat uw producten in goede staat zijn en blijven. Ons hart ligt in de keuken. We zitten graag met de keukenleiding aan tafel om budgetten en richtlijnen te vertalen in praktische oplossingen. Het assortiment van JOMO Foodservice is compleet en past bij iedere keuken. JOMO Foodservice weet wat zorg betekent. care we care - we taste - we serve

10 Proef de smaak van kwaliteit in de catering In uw schoolkantine of bedrijfsrestaurant komt iedereen tegelijk en zij verwachten allemaal dezelfde kwaliteit en smaak. Terecht, maar niet altijd gemakkelijk. JOMO Foodservice biedt een assortiment boordevol gemak en kwaliteit. Niet alleen het assortiment van JOMO Foodservice bestaat uit gemak en kwaliteit. Ook onze dienstverlening kenmerkt zich door deze twee woorden. Omdat wij als geen ander weten dat u zelf ook als gast behandeld wilt worden. U moet pieken. In korte tijd wil iedereen lekker eten en drinken. Op zijn gemak, met een gastvrij gevoel, zonder een flauw benul te hebben van de hectiek waarmee u iedere dag werkt. JOMO Foodservice heeft dat besef wel. Ons assortiment voorziet in producten die gemakkelijk te serveren zijn, goed smaken en prijstechnisch interessant zijn.

11 catering JOMO Foodservice levert efficiënt en punctueel, op een manier die past in uw strakke planning. U heeft namelijk geen tijd te verliezen, dus leveranties gaan geruisloos en soepel. Waar en wanneer u wilt. Wij zien iedere afnemer als een individu met zijn eigen wensen en behoeften, voortkomend uit de wensen en behoeften van zijn gasten. naar binnen rijdt. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bouwen graag aan stabiele relaties. En dat merkt u. Onze accountmanager is uw aanspreekpunt voor praktische vragen, het plaatsen van bestellingen en een goed gesprek over uw bedrijfsvoering. Ook daarin proeft u de kwaliteit van JOMO Foodservice Partnership is onze doelstelling. JOMO Foodservice wil meer zijn dan een leverancier die eenvoudigweg rolcontainers we care - we taste - we serve

12 Ervaar vakmanschap in de gastronomie Koken is vakmanschap. Goed vakmanschap valt of staat met de juiste ingrediënten. Ingrediënten van constante kwaliteit, variërend per seizoen, authentiek en puur. Zodat u uw gasten kunt verrassen, verwennen en laten genieten. JOMO Foodservice biedt deze ingrediënten. En meer. Want JOMO Foodservice gaat verder in klantvriendelijkheid en service. Verder wanneer het gaat om kwaliteitsbewaking en verder op het gebied van vakkennis en ondersteuning. Een vakman doet graag zaken met een vakman. JOMO Foodservice is die vakman. Een ervaren leverancier met internationale ervaring, rijke historie, brede kennis en barstensvol ambitie. Onze kennis en kunde delen we met u, in het contact van alledag. Uw accountmanager kent de Nederlandse gastronomie en weet hoe kritisch uw gasten zijn.

13 Er zijn altijd koks bereikbaar die telefonisch kunnen adviseren over ingrediëntkeuze, smaakcombinaties, bereidingswijzen en kostprijscalculaties. En onze logistieke medewerkers en mensen op kantoor worden gesteund door een accuraat en punctueel moederbedrijf. Kortom: JOMO Foodservice biedt meer dan een compleet assortiment. JOMO Foodservice verwerkt haar eigen vlees. Uiteraard volgens de gangbare hygiëne-eisen en HACCP-normen. We weten dus exact waar ons vlees vandaan komt en kunnen de kwaliteit ervan voor de volle honderd procent garanderen. Dat geldt overigens ook voor de rest van ons assortiment. JOMO Foodservice levert alleen producten van de beste kwaliteit. We doen er alles aan om die kwaliteit ook tijdens het vervoer te behouden. Bovendien maken we het u graag gemakkelijk. Onze vrachtwagens bestaan vanzelfsprekend uit drie compartimenten om ieder product onder de juiste temperatuur te vervoeren. Onderweg worden de temperaturen voortdurend gecontroleerd. Bij levering pakken wij u uw bestelling uit en ontvangt u van ons een schriftelijke registratie en garantie. Ook dat is vakmanschap. gastronomie care we care - we taste - we serve

14 Care Catering Gastronomie Food & Service JOMO Foodservice is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen, bedrijfskantines en horecabedrijven. Wij leveren onder andere diepvries en zuivelproducten, kruidenierswaren, vers vlees, reinigingsen hygiëneproducten en keuken benodigdheden. Tijdig en tegen een scherpe prijs. Onze werkwijze is zeer persoonlijk. Als dochter van een krachtig familiebedrijf kunnen wij vertrouwen op jarenlange ervaring. We kennen de branche, spreken uw taal en ondersteunen u in uw bedrijfsvoering. JOMO Foodservice hecht waarde aan een stabiele relatie met afnemers, medewerkers en de wereld om ons heen. Bovenop de geldende HACCP richtlijnen en gangbare certificering, hanteren wij verdergaande standaards. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

15

16 Jomo Foodservice Postbus GA Nijmegen tel: fax: jomo foodservice is onderdeel van

Food & Service. care catering gastronomie

Food & Service. care catering gastronomie Food & Service care catering gastronomie Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... CHEFS CULINAR is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen,

Nadere informatie

Passion for Foodservice

Passion for Foodservice Passion for Foodservice CHEFS CULINAR een prachtig familiebedrijf met internationale allure Als marktleider van Duitsland heeft CHEFS CULINAR een decennialange ervaring in de foodservicebranche en met

Nadere informatie

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Het legt de basis voor de mooiste smaken.

Het legt de basis voor de mooiste smaken. Sa m en w er ki ng HUUSKES & VERSTEGEN Verstegen Spices & Sauces is een kwaliteitsleverancier gespecialiseerd in kruiden, specerijen en sauzen.voor Verstegen begint kiezen voor kwaliteit bij de oorsprong

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Coffee Fresh & Huuskes

Coffee Fresh & Huuskes Een krac htig e same nwer king : Coffee Fresh & Huuskes Coffee Fresh is een specialist in koffiesystemen (machines, ingrediënten en service). Coffee Fresh inventariseert, offreert en levert de hardware

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is

Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is Eindelijk een visitekaartje waar u écht iets aan heeft: Linde Gas Benelux, aangenaam! Linde Gas Benelux is onderdeel van

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

De Guijt. De basiswaarden:

De Guijt. De basiswaarden: Banquetingmap Merin 2 3 De Guijt Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je

Nadere informatie

Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst

Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst De ontwikkeling van het Streek & Smaak Verbond is een project van KBM Alliances. Vooraf Wanneer bent u voor het laatst uit

Nadere informatie

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1 VPB welkom bij Bidvest Deli XL Page 1 Agenda Over Bidvest Deli XL Onze markten Diensten Het logistieke netwerk Hoe gaan wij om met MVO Assortiment van Bidvest Deli XL Page 2 Over Bidvest Deli XL Bidvest

Nadere informatie

horecabezorging Een beleveringsvoorstel op maat Voor alles van Cash&Carry tot professionele bezorging

horecabezorging Een beleveringsvoorstel op maat Voor alles van Cash&Carry tot professionele bezorging horecabezorging Een beleveringsvoorstel op maat Voor alles van Cash&Carry tot professionele bezorging Makro Horeca Bezorging, voor onze klanten die kiezen voor nog meer efficiency Inkopen doen zoals dat

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a.

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Versterkt uw verkooppositie Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Horeca Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Veel jongeren gaan na het stappen nog even een fastservicezaak binnen om de maag te vullen met een broodje of een stuk pizza. Als er iets te

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen!

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen! Lekker in Control Lekker in Control Voor uw zorginstelling is het voedingsbudget waarschijnlijk altijd één grote uitdaging. Distrivers kan hierbij helpen. U wilt niet achteraf vaststellen of de kosten

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel Royal foods

Bedrijfsprofiel Royal foods Bedrijfsprofiel Royal foods Let food be thy medicine and medicine be thy food - Hippocrates Inhoud Over ons... 3 Uniek... 3 Kwaliteit... 4 Duurzaam... 4 Zorginstellingen... 5 Intramuraal... 5 Extramuraal...

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

De Handelshof maakt het verschil.

De Handelshof maakt het verschil. De Handelshof maakt het verschil. Beste kwaliteit, eerlijke prijzen en ruim 80.000 artikelen - Hartelijk welkom bij Handelshof, uw cash & carry groothandel met leveringsservice voor gastronomie, hotellerie,

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

HET MENU VOOR DE ZORG

HET MENU VOOR DE ZORG HET MENU VOOR DE ZORG Meals on wheels Winkelformule Flexibele maaltijdserveerwagen Inzetbaar in restaurant, grand café, woonkamer of kleinschalige 20 tot 2 maaltijden per maaltijdwagen Client kan zelf

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs Koop risicovrij Voor bedrijven die op zoek zijn naar eersteklas hef-en magazijntrucks, maar (nog) niet in nieuwe trucks

Nadere informatie

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet Keukenconsulent Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet u als geen ander. Bribus Keukens neemt u graag een aanzienlijk deel van

Nadere informatie

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg Samen maken we goede zorg beter betaalbaar Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg We hebben voor de zorg nog een wereld te winnen Bij uw zorgorganisatie telt elke euro, meer dan ooit. Er is u dan ook

Nadere informatie

Gazprom Energy Over ons

Gazprom Energy Over ons Gazprom Energy Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij Gazprom Energy zien we het als onze core business om uw energie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te leveren. Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig.

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen?

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen? Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen? In Het Ouden Huis woont u in uw eigen woning en leeft u uw eigen leven. Zoekt u hulp of gezelschap dan is dat dichtbij. De Zorgdrager, die in Het Ouden

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf!

Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf! 6010_S_16_NL_EH01EH16 14.11.2011 14:19 Uhr Seite S12 Uw voordelen in één oogopslag FRANCO levering v.a. 199,- excl. BTW showroom optimaal advies montageservice kwaliteitsgarantie buitendienst Service heeft

Nadere informatie

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Retourname Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

Technische vertaling: accuraat en compleet

Technische vertaling: accuraat en compleet Technische vertaling: accuraat en compleet Bouwbestekken, installatievoorschriften, productbeschrijvingen, handleidingen: de vertaling van uw technische documenten laat u het liefst uitvoeren door vertalers

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Holland Casino Nationale identificatie: 40505300 Postadres: Hoofdweg

Nadere informatie

Voedingsmanagementsysteem

Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement 02 Kwaliteit en efficiëntie Software ondersteund voedingsmanagement De moderne zorgmarkt heeft vandaag de dag meer dan ooit te maken met

Nadere informatie

Gazprom Energy Over ons

Gazprom Energy Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij Gazprom Energy zien we het als onze core business om uw energie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te leveren. Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij zien we

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Het goede gevoel van vakmanschap

Het goede gevoel van vakmanschap Het goede gevoel van vakmanschap 2... 9.12 uur, Drunen, Modelafdeling... 3 Vakmanschap in Nederland Het familiebedrijf Durea maakt in Drunen al 63 jaar comfortabele damesschoenen met een modieuze uitstraling

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

Eurest Hét teken van gastvrijheid

Eurest Hét teken van gastvrijheid Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis A member of Compass Group PLC Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis Pure professionaliteit,

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Over Willem Personeel Met Willem Personeel willen we telkens weer verwachtingen waarmaken en liefst overtreffen. Vanuit pure interesse leggen we contacten. Luisteren en

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen.

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle informatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen.

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF BEZOEK OOK ONZE MET ONS KUNT U BOUWEN! HOGEROP MET XTRA MATERIEEL U wilt hogerop? Xtra Materieel heeft de oplossing voor u. We bieden u een groot assortiment van hoogwerkers,

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI NATUURLIJK ALDI HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI WIJ Wij handelen in het belang van onze klanten. WIJ PAGINA 04 ALDI heeft discount uitgevonden I ALDI is een krachtige, succesvolle en internationale

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers De kracht van Mekano: - Een databank met ruim 1000 gekwalificeerde en gedreven ZZP ers - Landelijke dekking

Nadere informatie

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? Local Car Lease is een merkonafhankelijke en niet bankgebonden autoleasemaatschappij. Er is gekozen voor een samenwerking met Business Lease

Nadere informatie

Goed verzekeren is een uitdagende onderneming

Goed verzekeren is een uitdagende onderneming Goed verzekeren is een uitdagende onderneming Verzekeren vraagt om kennis van zaken. In elke denkbare betekenis van het woord. Om verstand van verzekeren, maar eerst en vooral om kennis van u. Daarom willen

Nadere informatie

de kortste weg naar de beste oplossing

de kortste weg naar de beste oplossing de kortste weg naar de beste oplossing We hebben honderden ervaren juristen die thuis zijn in vrijwel alle soorten geschillen en claims Uw baas wil u op straat zetten. De nieuwe parketvloer trekt helemaal

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

hypotheken verzekeringen pensioenen

hypotheken verzekeringen pensioenen Dienstverleningsdocument Spaak Assurantiën Wie zijn wij? Wij zijn Spaak Assurantiën, uw adviseur in verzekeren. Wij zijn gevestigd in Groningen sinds 1958. Het is van oudsher een familiebedrijf, en dat

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment

Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL Over Pro-Light Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merkonafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light. Pro-Light is opgericht in 2004

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Koffie. en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl

Koffie. en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl Nici folder beurs 12 pag 25-03-2008 17:41 Pagina 1 Koffie en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl Nici folder beurs 12

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl De kunst van dagvers... www.sushiq.nl Sushi-Q staat met het triple Q concept garant voor: 1. Q voor Quick Secuur in bereiding en razendsnel in levering 2. Q voor Quality Bereid met uitsluitend dagverse

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Recept 1: Wat is de smaak van onze organisatie?

Recept 1: Wat is de smaak van onze organisatie? Recept 1: Wat is de smaak van onze organisatie? Het gerecht Het resultaat: een Kwaliteitswijzer voor uw organisatie. Een model dat de basis vormt om uw kwaliteitszorg in samenhang opnieuw handen en voeten

Nadere informatie