ZITTING VAN 8 DECEMBER 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZITTING VAN 8 DECEMBER 2011"

Transcriptie

1 ZITTING VAN 8 DECEMBER 2011 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, leden; Carine COPPENS, secretaris AFWEZIG: Rudy CORIJN, afgevaardigde schepen; Lieven MEERT, lid VERONTSCHULDIGD: Lutgarde VAN DEN BRANDE, lid De Voorzitter opent de vergadering te 20 u. 00. Vervolgens gaat men over tot de behandeling van volgende punten van de agenda: OPENBAAR AGENDA: De notulen van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 17 november 2011 worden goedgekeurd met éénparigheid van stemmen. PERSONEEL 1. OPENVERKLARING VAN DE BETREKKING VAN HOOFD BEWONERSZORG/ KWALITEITSCOÖRDINATOR WOONZORGCENTRUM - VASTSTELLING AANWERVINGS- VOORWAARDEN OVEREENKOMSTIG DE RECHTSPOSITIEREGELING - GOEDKEURING AANLEG WERVINGSRESERVE GELDIG VOOR DRIE JAAR De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de beslissing van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 16 september 2010 houdende vaststelling van de personeelsformatie

2 gelet op het schrijven van 13 december 2010 van de heer Provinciegouverneur houdende kennisname van de raadsbeslissing van 16 september 2010 betreffende de nieuwe personeelsformatie; gelet op de beslissing van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 22 september 2011 betreffende de rechtspositieregeling van de personeelsgroepen vermeld in artikel 104 van het OCMW-decreet houdende de opdeling van de betrekkingen in gemeenschappelijke, specifieke graden en personeel in specifieke diensten ; gelet op de beslissing van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 22 september 2011 houdende vaststelling van de rechtspositieregeling van het voltallig OCMW personeel van de specifieke diensten; overwegende dat in de huidige personeelsformatie de betrekking van hoofd bewonerszorg/ kwaliteitscoördinator A1-3 in statutair dienstverband vacant is en dat deze voor de goede werking van het OCMW moet open verklaard worden: gelet op de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden, zoals vermeld onder de artikelen 5 en 6 van de rechtspositieregeling; gelet op de bijzondere aanwervingsvoorwaarden zoals vermeld in de bijlage IV van de rechtspositieregeling; gelet op het selectieprogramma zoals vermeld onder artikel 21 van de rechtspositieregeling; overwegende dat artikel 25 van de rechtspositieregeling voorziet dat er bij de vacant verklaring van een betrekking een werfreserve kan aangelegd worden die maximum vastgesteld kan worden op drie jaar, verlengbaar met één jaar; overwegende dat, teneinde niet steeds een examen te moeten inrichten om een vacante betrekking te laten begeven in de personeelsformatie het aangewezen is om een wervingsreserve aan te leggen geldig voor drie jaar, zoals vermeld onder artikel 25 van de rechtspositieregeling; overwegende dat in het meerjarenplan en budget de nodige kredieten voorzien zijn zodat de vacante functie kan open verklaard worden en het aanwervingsexamen kan georganiseerd worden ; overwegende dat alle betrekkingen in de nieuwe personeelsformatie voorzien zijn in voltijdse equivalenten maar dat ze wel halftijds kunnen bezet worden; op voorstel van de voorzitter; besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1 : 1 betrekking van hoofd bewonerszorg/kwaliteitscoördinator woonzorgcentrum A1-3 in statutair dienstverband wordt open verklaard bij aanwerving, overeenkomstig de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden zoals bepaald in de rechtspositieregeling onder artikelen 5 en 6. Art. 2 Voor de toelating tot de betrekking gelden volgende:

3 1/ algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden : Om in aanmerking te komen voor een functie moeten de kandidaten: - een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor ze solliciteren; - Ten minste de volle leeftijd van 18 jaar bereiken in het jaar van de aanwerving; - de burgerlijke en politieke rechten genieten; - medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van het personeelslid bij de uitvoering van hun werk. De medische geschiktheid van de kandidaat moet vaststaan op het ogenblik bepaald in de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers op het werk. Het passend gedrag vermeld in punt 1, wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan drie maanden. Als daarop een ongunstige vermelding voorkomt, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen. De medische geschiktheid van de kandidaat, vermeld in punt 4, moet in overeenstemming met artikel 27 van het koninklijk besluit van 28 mei 2003 betreffende het gezondheidstoezicht op het personeelslid vaststaan voor de effectieve tewerkstelling bij het OCMW. Voor de statutaire functies moeten de kandidaten onderdaan zijn van de EER (België, Cyprus, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, IJsland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk of Zweden) en de Zwitserse Bondsstaat. Om in aanmerking te komen voor aanwerving, moeten de kandidaten: - voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; slagen voor de selectieprocedure; - voldoen aan de diplomavereiste die geldt voor het niveau waarin de functie gesitueerd is en in voorkomend geval voldoen aan de diplomavereiste opgelegd krachtens een reglementering van de hogere overheid ; 2/ De bijzondere aanwervingsvoorwaarden zijn de volgende : in het bezit zijn van een masterdiploma in een medische of paramedische richting Art. 3 Het selectieprogramma wordt overeenkomstig artikel 21 van de rechtspositieregeling vastgesteld: Schriftelijk gedeelte 1. Grondige kennis van de functierelevante wetgeving: de regelgeving bejaardenvoorzieningen en RIZIV-reglementering (financieringsbesluit rustoorden, maatregelen eindeloopbaan arbeidsduurvermindering en financiering derde luik) en de regelgeving van de Vlaamse gemeenschap (woonzorgdecreet en kwaliteitsdecreet en de uitvoeringsbesluiten): De kandidaat moet een aantal vragen oplossen in verband met wetgeving die tijdens de uitoefening van de functie aan bod komt.

4 De kandidaat ontvangt vooraf een gedetailleerde lijst van de wetten, decreten en besluiten die relevant zijn. Bij het oplossen van de vragen zal de kandidaat de ter beschikking gestelde wetgevende teksten mogen raadplegen (openboeksysteem) Beoordeling op 20 punten 2. Functiegericht praktijkgeval: De kandidaat wordt geconfronteerd met een of meerdere situaties die zich tijdens de verdere uitoefening van de functie kunnen voordoen en die verband houden met de in het profiel vereiste relevante kennis inzake bejaardenvoorzieningen en kwaliteitszorg in de welzijnsvoorzieningen. De context van het probleem of de problemen wordt geschetst en aan de kandidaat wordt de opdracht gegeven een oplossing uit te werken. Beoordeling op 40 punten 3. Opstellen van brieven of teksten: aan de kandidaat wordt de opdracht gegeven om aan de hand van de gegeven instructies een brief of een beslissing op te stellen en/of aan de hand van de ter beschikking gestelde documentatie, reglementen of wetgeving een artikel voor een publicatie (bijvoorbeeld informatieblad, brochure, ) te schrijven. Beoordeling op 20 punten Om geslaagd te zijn voor het schriftelijk gedeelte dient de kandidaat 50% van het totaal te behalen. Mondeling gedeelte: Psychologisch onderzoek: 1. Het psychologisch onderzoek is opgebouwd uit een aantal psychoprofessionele testen, namelijk testen waarmee de intellectuele (cognitieve) capaciteiten en inzichten van de kandidaat gemeten worden. Daarnaast worden tijdens het onderzoek specifieke vaardigheden, competenties en gedragsattitudes onderzocht via persoonlijkheidstesten en vragenlijsten, eventueel aangevuld met simulatieoefeningen. Het psychologisch onderzoek omvat ook een competentiegericht interview via de star-interviewtechniek (situatie, taak, actie, resultaat). Het testprogramma is functie gerelateerd en afgestemd op het uitgeschreven profiel (competenties, vaardigheden, attitudes) van de functie. Het psychologisch onderzoek is adviserend voor de examencommissie, het managementteam en de aanstellende overheid. Een kandidaat die binnen een termijn van zes maanden opnieuw deelneemt aan selectieproeven voor dezelfde functie, behoudt het resultaat van het eerste psychologisch onderzoek voor de volgende selecties voor dezelfde functie. 2. Competentiegericht interview: in deze proef wordt nagegaan in welke mate het profiel van de kandidaat overeenstemt met het profiel van de functie en wordt gepeild naar de competenties voor het werkdomein. Beoordeling op 40 punten 3. Verdedigen van het functiegericht praktijkgeval met desgevallend powerpointpresentatie. Beoordeling op 40 punten Om geslaagd te zijn in de mondelinge proef dient de kandidaat 50% van het totaal te behalen.

5 Art. 4 De selectie wordt uitgevoerd door een selectiecommissie samengesteld conform de bepalingen van artikel 14 tot 16 van de rechtspositieregeling. Art. 5 Er zal een wervingsreserve aangelegd worden geldig voor drie jaar. Art. 6 De uiterste datum van indiening kandidaturen wordt vastgesteld op 1 februari 2012 en de open verklaarde betrekking te begeven bij aanwerving wordt gepubliceerd conform de bepalingen van artikel 9 van de rechtspositieregeling Art. 7 De proeftijd zal conform artikel 42 van de rechtspositieregeling twaalf maanden bedragen. Art. 8 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtslijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het College van Burgemeester en Schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet). 2. TWEEDE PENSIOENPIJLER: GOEDKEURING GROEPSVERZEKERINGSREGLEMENT De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op het huishoudelijk reglement van de beraadslagende organen van het OCMW, zoals goedgekeurd in zitting van 1 juli 2009; gelet op de wet van 28 april 2003 betreffende de aanvullende pensioenen en het belastingstelsel van die pensioenen en van sommige aanvullende voordelen inzake sociale zekerheid; gelet op het protocol 148/2 van 18 juli 2005 houdende het sectoraal akkoord voor de federaal gefinancierde gezondheidssectoren publieke sector, meer bepaald punt 9, waar voor de personeelsleden van de federaal gefinancierde gezondheidsinstellingen in specifieke plannen voor een tweede pensioenpijler voor contractuelen werd voorzien; gelet op het sectoraal akkoord voor het personeel van de lokale en provinciale besturen, afgesloten in het Vlaamse onderhandelingscomité Cl van 19 november 2008; gelet op het kaderreglement tweede pensioenpijler contractuelen en het model van raadsbesluit die werden goedgekeurd in het Vlaamse onderhandelingscomité Cl van 9 december 2009; gelet op de bespreking in het overlegcomité gemeente-ocmw van 18 mei 2010, met verslag in bijlage met toepassing van artikel 26 bis van de OCMW-wet; gelet op het protocol van akkoord afgesloten met de representatieve vakorganisaties in het bijzonder comité van 26 april 2010;

6 gelet op het raadsbesluit van 19 mei 2010 houdende de intentieverklaring om een aanvullend pensioen in te voeren en om de RSPPO aan te stellen als opdrachtencentrale; gelet op de toewijzing van 29 juli 2010 van de opdracht door de RSZPPO aan en samenwerking tussen DEXIA verzekeringen en ETHIAS in de vorm van een tijdelijke handelsvennootschap; gelet op het raadsbesluit van 16 september 2010 houdende de definitieve goedkeuring van het aanvullend pensioenstelsel voor de contractuele personeelsleden: goedkeuring kaderreglement en bestek RSZPPO; gelet op de beslissing van het Vast Bureau van 19 oktober 2010 houdende goedkeuring gunning en toewijzing aan pensioenverzekeraar door RSPPO namelijk de tijdelijke handelsvennootschap DEXIA INSURANCE BELGIUM-ETHIAS LOKALE CONTRACTANTEN; gelet op het schrijven van 30 mei 2011, ontvangen op 14 juni 2011, van DEXIA en ETHIAS verzekeringen waarbij zij ons de nog ontbrekende documenten in verband met het pensioenplan 2 pijler lokale contractanten bezorgden met name : a. het groepsverzekeringsreglement en de winstdelingsreglementen, met technische bijlage over de omzettingscoëfficiënten respectievelijk over het duurzaam beleggingsbeheer b. de protocolovereenkomst tussen enerzijds RSZPPO en anderzijds Dexia Verzekeringen en Ethias; deze wordt als bijlage gehecht aan het groepsverzekeringsreglement c. een nota met enkele verduidelijkingen bij het kaderreglement van 9 december 2009; overwegende dat het groepsverzekeringsreglement een overeenkomst is tussen het bestuur en medeverzekeraars DEXIA Verzekeringen en ETHIAS en dat het beschrijft hoe het pensioenreglement uitgevoerd wordt; overwegende dat de protocolovereenkomst de gegevensuitwisseling beschrijft tussen RSZPPO enerzijds en DEXIA Verzekeringen en ETHIAS anderzijds alsook de modaliteiten van inning van de pensioentoelagen door de RSZPPO; en dat zij dus wezenlijk onderdeel uitmaakt van de uitvoering van het pensioenreglement; overwegende dat deze documenten werden bekrachtigd door het toezichtscomité, opgericht in het kader van deze groepsverzekering en bestaande uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers; overwegende dat ETHIAS en DEXIA in hun brief het volgende vragen : het groepsverzekeringsreglement, de protocolovereenkomst en de nota met verduidelijkingen bij het kaderreglement te agenderen op het Basisoverlegcomité; elke pagina van het groepsverzekeringsreglement te paraferen en alle exemplaren terug te bezorgen aan ETHIAS waarbij na tegentekening door ETHIAS en DEXIA Verzekeringen zij ons één exemplaar terugbezorgen; gelet op het gunstig advies van het overlegcomité OCMW/gemeente van 6 december 2011; overwegende dat het punt geagendeerd is op het BOC van 15 december 2011; overwegende dat het ongerechtvaardigd en onbillijk is dat de contractuele personeelsleden een opmerkelijk lager pensioen hebben dan statutaire personeelsleden voor hetzelfde werk; op voorstel van de voorzitter; besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1. het groepsverzekeringsreglement goed te keuren.

7 Art. 2 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtlijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet) PATRIMONIUM 3. GOEDKEURING DEFINITIEVE AKTE DEXIA BANK NV BETREFFENDE FINANCIERING MET PROJECTBEHEER De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de wet van 10 januari 1824 op het recht van opstal; gelet op artikel 35 van de wet van 16 december 1851 op de voorrechten en hypotheken; gelet op artikel 2, 18 b van het Vlaams decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering; gelet op artikel 64 en 65 van het besluit van 14 december 2007 van de Vlaamse regering houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, afgekort Vlarebo; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 10 maart 2005 houdende vaststelling van de wijze van gunnen en de voorwaarden voor de financiering met projectbeheer voor de realisatie van het woon-en zorgcentrum; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 7 juli 2005 waarbij beslist werd om de opdracht met als voorwerp het aangaan van een financiering met projectbeheer te gunnen aan DEXIA bank NV; gelet op het schrijven van 15 november 2005 waarbij DEXIA BANK N.V. ons in verband met het verlijden van de akte, een ontwerp van akte financiering met projectbeheer bezorgde ; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 8 december 2005 houdende kennisname van het schrijven van 15 november 2005 van DEXIA BANK NV; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 9 maart 2006 houdende goedkeuring ontwerp en raming nieuw woon-en zorgcentrum; gelet op de beslissing van de gemeenteraad van 18 mei 2006 houdende princiepsbeslissing in verband met de ruil van gronden en gebouwen tussen de Stad Ninove en het OCMW Ninove verlenen van een recht op opstal in de Centrumlaan op gronden waarvan de Stad thans eigenaar is ;

8 gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 15 juni 2006 houdende kennisname van de princiepsbeslissing van de gemeenteraad in verband met de ruil van gronden en gebouwen tussen de Stad en het OCMW Ninove en het verlenen van het recht van opstal aan het OCMW. en waarbij tegelijk ook de ontwerpakte verlenen van het recht van opstal aan het OCMW Ninove en de ontwerpakte DEXIA BANK NV betreffende financiering met projectbeheer voor de oprichting van een woon en zorgcentrum goedgekeurd werd en waarbij ook beslist werd om in een bijkomend artikel de akte houdende verlenen recht van opstal toe te voegen aan de akte financiering met projectbeheer; gelet op de akte houdende verlenen recht van opstal door de stad aan het OCMW op de gronden gelegen Centrumlaan die verleden werd op 7 december 2007; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 3 september 2009 waarbij de ontwerpakte betreffende de financiering met projectbeheer voor de oprichting van het woon- en zorgcentrum goedgekeurd werd; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 15 oktober 2009 waarbij de definitieve akte van DEXIA BANK NV betreffende de financiering met projectbeheer voor de oprichting van een woon en zorgcentrum goedgekeurd werd; gelet op de beslissing van de OCMW-raad van 15 oktober 2009 houdende de definitieve beslissing ruil en goedkeuring ontwerpakte; overwegende dat DEXIA BANK NV ons de definitieve versie ter ondertekening bezorgde ; overwegende dat in het kader van de akte financiering met projectbeheer, het OCMW zonder enige vergoeding een recht van opstal verleent aan DEXIA; overwegende dat dit recht van opstal begint te lopen vanaf de ondertekening van de akte en eindigt op de dag waarop de schuld uit hoofde van deze verrichting volledig terugbetaald is; overwegende dat het vestigen van een opstalrecht een overdracht uitmaakt volgens artikel 2, 18 b van het Vlaams decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering; overwegende dat het besluit van 14 december 2007 van de Vlaamse regering houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming - afgekort Vlarebo - het volgende stelt : Artikel 64 Er hoeft geen nieuw oriënterend bodemonderzoek te worden uitgevoerd als voldaan is aan de twee volgende voorwaarden: 1 sedert de datum van ondertekening van het meest recente verslag van oriënterend bodemonderzoek is of was op de te onderzoeken grond geen risico- inrichting gevestigd; 2 de bestemming van de te onderzoeken grond conform de vigerende plannen van aanleg of ruimtelijke uitvoeringsplannen is sedert de datum van ondertekening van het meest recente verslag van oriënterend bodemonderzoek niet in die zin gewijzigd dat een bestemmingstype met een lagere bodemsaneringsnorm van toepassing is. Artikel 65 Als sedert de datum van ondertekening van het meest recente verslag van oriënterend bodemonderzoek op de te onderzoeken grond een risico-inrichting gevestigd is of was, hoeft geen nieuw oriënterend bodemonderzoek te worden uitgevoerd als voldaan is aan de twee volgende voorwaarden:

9 1 de ondertekening van het meest recente verslag van oriënterend bodemonderzoek dateert van minder dan een jaar voor de rechtshandeling of het rechtsfeit dat krachtens het Bodemdecreet de verplichting tot het uitvoeren van een oriënterend bodemonderzoek met zich meebrengt; 2 sedert de datum van ondertekening van het meest recente verslag van oriënterend bodemonderzoek heeft er zich geen schadegeval op de grond voorgedaan. overwegende dat er een keuze dient gemaakt te worden; gelet op het advies van 29 november 2011 van de milieudienst van de stad dat stelt dat artikel 64 van toepassing is; gelet op de van 8 december 2011 van DEXIA waaruit blijkt dat de akte momenteel nog niet kan goedgekeurd worden; op voorstel van de voorzitter; besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1 Er wordt voor artikel 64 gekozen van het besluit van 14 december 2007 van de Vlaamse regering houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, afgekort Vlarebo. Art. 2 De goedkeuring van de akte zal voorgelegd worden na aanpassing door DEXIA. Art.3 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtlijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet). Dhr. Voorzitter verzoekt om, bij hoogdringendheid, volgend punt aan de dagorde toe te voegen: " Patrimonium: Vlaamse Wooncode: beslissing tot al dan niet uitoefening voorkooprecht betreffende een woning gelegen te 9400 Ninove Pollarestraat 77. De hoogdringendheid wordt aanvaard met éénparigheid van stemmen. 3.B. VLAAMSE WOONCODE: BESLISSING TOT AL DAN NIET UITOEFENING VOORKOOP- RECHT BETREFFENDE EEN WONING GELEGEN TE 9400 NINOVE - POLLARESTRAAT 77 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008;

10 gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op het decreet van de Vlaamse Gemeenschap van 15 juli artikel 84 en 87 inhoudende de Vlaamse Wooncode ; gelet op het decreet van 16 juni 2006 houdende het oprichten van een Vlaamse Grondenbank en houdende wijziging van diverse bepalingen; gelet op de raadsbeslissing van 27 juni 2007 waarbij werd beslist om de overeenkomst met de Vlaamse Grondenbank betreffende het recht van voorkoop in het kader van de wooncode goed te keuren. overwegende dat de overeenkomst op 6 juli 2007 door het OCMW Ninove ondertekend werd; overwegende dat het OCMW Ninove op 1 december 2011 een mail ontving van de Vlaamse Grondenbank; overwegende dat de Vlaamse Grondenbank een aanbod van het recht van voorkoop betreffende een woning ontvangen heeft, waarvan het OCMW Ninove de begunstigde is; overwegende dat de Vlaamse Grondenbank verwijst naar het recht op voorkoop, zoals opgenomen in het decreet van de Vlaamse Gemeenschap van 15 juli 1997 inhoudende de Vlaamse Wooncode; overwegende dat door de Heer Van Asbroeck een eigendom uit de hand verkocht werd en dat de onderhandse verkoop-koopovereenkomst ondertekend werd door koper en verkoper; overwegende dat deze eigendom gelegen is te Ninove, Pollarestraat 77 gekadastreerd afdeling sectie B nr met een oppervlakte van 235 vierkante meter; overwegende dat de verkoopprijs ,00 EUR bedraagt; overwegende dat de beslissing van de Raad moet medegedeeld worden aan de aanbieder de Heer Pierre Vermeulen, notaris te Brussel; overwegende dat binnen de veertien dagen na het al dan niet uitoefenen van het recht van voorkoop, het OCMW ook de Vlaamse Grondenbank moet inlichten; gelet op de hoogdringendheid aangenomen met eenparigheid van stemmen op voorstel van de voorzitter; besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1 Het recht van voorkoop niet uit te oefenen op de eigendom gelegen te 9400 Ninove - Pollarestraat 77. Art. 2 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtlijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet)

11 Op voorstel van de voorzitter worden de agendapunten van de dienst economaat behandeld vóór de agendapunten van de dienst financiën. ECONOMAAT 6. OPDRACHT VOOR AANKOOP VAN EEN STADSWAGEN VOOR DE SOCIALE DIENST: GUNNING De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en op de Koninklijke besluiten van 08 januari 1996 en 26 september 1996; gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen; gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende openbaarheid van bestuur; gelet op de raadsbeslissing van 20 oktober 2011 houdende goedkeuring van het lastenboek en de keuze van onderhandelingsprocedure inzake de opdracht voor aankoop van een stadswagen voor de sociale dienst; gelet op het proces-verbaal van opening der offertes in zitting van het Bijzonder Comité voor Patrimonium en Financiën d.d. 15/11/2011 waarbij 6 garagehouders een offerte hebben ingediend, zijnde : 1. Garage De Kimpe BVBA Brakelsesteenweg Outer 2. Garage Marc BVBA Brakelsesteenweg Outer 3. Garage Bauwens BVBA Elisabethlaan Ninove 4. Garage Schokkaert BVBA Brakelsesteenweg Ninove 5. Garage De Geyndt BVBA Brakelsesteenweg Ninove 6. Garage Central BVBA Désiré De Bodtkaai Ninove overwegende dat na doorlichting blijkt dat slecht 3 aanbiedingen voldoen aan de gestelde voorwaarden van het lastenboek zijnde, Peugeot Garage Marc; Mitsubishi Colt Pure Garage Bauwens en Citroen C3 Garage De Geyndt en aldus in aanmerking kunnen genomen worden voor de toewijzing; overwegende dat op advies van het Bijzonder Comité voor Patrimonium en Financiën in zitting van 06 december 2011 geopteerd werd voor de stadswagen met de laagste CO2 uitstoot zijnde een Mitsubishi Colt Pure S aan de prijs van ,88 excl. btw; overwegende dat voor de aankoop van de stadswagen de nodige budgetten voorzien zijn op het investeringsbudget 2011; op voorstel van de voorzitter;

12 besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1 De opdracht voor aankoop van een stadswagen voor de sociale dienst wordt na onderhandelingsprocedure gegund aan Garage Bauwens, Elisabethlaan 47 te 9400 Ninove zijnde een Mitsubishi Colt Pure S wit - aan de prijs van 9.433,88 EUR om reden van: de laagste CO2 uitstoot. De leveringsdatum is voorzien binnen de 90 kalenderdagen na toewijzing van de opdracht. Art. 2 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtlijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet) 7. AANKOOP VAN EEN MINIBUS VOOR HET DAGVERZORGINGSCENTRUM: GUNNING Op voorstel van de heer voorzitter wordt de bespreking van dit agendapunt verdaagd teneinde eerst prijs te vragen voor de ombouw voor het vervoer. 8. OPDRACHT VOOR OMBOUWEN VAN MINIBUS VOOR VERVOER EN ROLSTOEL- VERVOER VAN RESIDENTEN VAN HET DAGVERZORGINGSCENTRUM: VASTSTELLING WIJZE VAN GUNNEN EN VOORWAARDEN De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, meer bepaald artikel a; gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen; gelet op het Koninklijk Besluit van 8 januari 1996 en latere wijzigingen betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies van openbare werken; gelet op het Koninklijk Besluit van 26 september 1996 en latere wijzigingen, tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken;

13 overwegende dat er aanleiding is om een opdracht te gunnen met als voorwerp ombouwen van een minibus voor vervoer en rolstoelvervoer van residenten van het dagverzorgingscentrum; overwegende dat de prijs van de opdracht geraamd wordt op EUR; overwegende dat de nodige budgetten zullen voorzien worden tijdens budgetwijziging 1 op het investeringsproject 2011/5/6 act.8341 art ; gelet op het visum van de heer ontvanger; gelet op het PV van opening der offertes in zitting van het Bijzonder Comite voor Patrimonium en Financiën d.d. 15/11/2011 waarbij 4 garagehouders een offerte voor een minibus hebben aangeboden zijnde 1. Garage Schokkaert - Hyundai H1 People 2. Garage De Geyndt - Citroen Jumper 3. Garage De Kimpe - Volkswagen transporter Combi 4. Garage Central - Opel Vivaro L1H1en Opel Vivaro L2H1, welke zullen worden voorgesteld aan een drietal firma welke vertrouwd zijn met de ombouw van voertuigen en zullen geraadpleegd worden, zijnde 1. Mees Mobility Center 2. Goossens 3. AGBD; overwegende dat na doorlichting van de modellen zal moeten blijken welke voorgestelde minibus in aanmerking komt voor de voorziene ombouw; gelet op het visum van de heer ontvanger; op voorstel van dhr. Voorzitter; na beraadslaging; besluit met éénparigheid van stemmen Artikel 1 Er zal een opdracht worden gegund met als voorwerp "ombouwen van een minibus voor vervoer en rolstoelvervoer van residenten van het dagverzorgingscentrum" waarvan volgende merken en modellen werden ingediend: 1. Garage Schokkaert - Hyundai H1 People 2. Garage De Geyndt - Citroen Jumper 3. Garage De Kimpe - Volkswagen transporter Combi 4. Garage Central - Opel Vivaro L1H1en Opel Vivaro L2H1, Art. 2 De geraamde prijs van de opdracht waarvan sprake in artikel 1 is vastgesteld op EUR. Art. 3 De opdracht waarvan sprake is in artikel 1 zal gegund worden na onderhandelingsprocedure en na raadpleging van drie firma s : 1. Mees Mobility Center, Bedrijvenlaan 3 te 9080 Lochristie 2. AGBD, Regina Woutersweg 1A te 8800 Roeselare 3. Goossens, Koeweidestraat 50 B te 1785 Merchtem

14 en waarvan de voorwaarden werden opgenomen in het bijzonder bestek Art. 4 De nodige budgetten zullen voorzien worden tijdens budgetwijziging 1 op het investeringsproject 2011/5/6 act.8341 art Art. 5 Dit besluit wordt meegedeeld op de toezichtlijst die binnen de 20 dagen na deze zitting wordt verzonden naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 254 van het ocmw-decreet). Dhr. Lieven MEERT raadslid vervoegt de zitting. FINANCIËN 4. VASTSTELLING BUDGETWIJZIGING 2011 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de besluit van 3 december 2008 van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn waarbij het meerjarenplan werd vastgesteld; gelet op het besluit van 18 december 2008 van de gemeenteraad van Ninove waarbij het meerjarenplan van het O.C.M.W. werd goedgekeurd; gelet op de besluit van 24 november 2010 van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn waarbij het budget 2011 werd vastgesteld; gelet op het besluit van 2 december 2010 van de gemeenteraad van Ninove waarbij het budget 2011 van het OCMW werd goedgekeurd; overwegende dat voor alle activiteitencentra het totale bedrag van het exploitatie- en investeringsbudget dient herzien te worden, maar geen verhoging impliceert van de gemeentelijke bijdrage; op voorstel van de voorzitter; besluit met NEGEN JA-stemmen en EEN NEEN-stem

15 Artikel 1 Het exploitatiebudget codes Budget voor wijziging Wijziging Budget na wijziging I. Werkingsopbrengsten en 70/ geproduceerde VA II. Werkingskosten 60/ III. Werkingsresultaat 70/ IV. Financiële opbrengsten V. Financiële kosten VI. Resultaat van de gewone 70/ activiteiten VII. Uitzonderlijke opbrengsten VIII. Uitzonderlijke kosten IX. Resultaat van het boekjaar 7/ Het investeringsbudget De investeringsenveloppen werden aangepast. De financiële stromen De gemeentelijke bijdrage blijft onveranderd. Deze bedraagt EUR. De correctie van de gemeentelijke bijdrage wordt met EUR positiever. Art. 2 Een kopie van dit besluit wordt binnen de 20 dagen na deze zitting gelijktijdig verstuurd naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 255 van het ocmw-decreet) Raadslid Lieven MEERT van de fractie Spa stemde neen. 5. VASTSTELLING BUDGET 2012 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn, gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere aanvullingen; gelet op het ocmw-decreet van 19 december 2008; gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008; gelet op de beslissing van 3 december 2008 van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn waarbij het meerjarenplan van het OCMW werd vastgesteld;

16 gelet op de beslissing van 18 december 2008 van de Gemeenteraad waarbij het meerjarenplan van het OCMW werd vastgesteld. overwegende dat de gemeentelijke bijdrage voor 2012 deze uit het meerjarenplan niet overschrijdt; gelet op het advies van het overlegcomité OCMW-gemeente van 6 december 2011; op voorstel van de voorzitter; besluit met ACHT JA-stemmen, EEN NEEN-stem en EEN ONTHOUDING Artikel 1 Het budget met beleidsnota 2012 vast te stellen. Art. 2 Het exploitatiebudget vast te stellen als volgt EURO Werkingskosten Financiële kosten Uitzonderlijke kosten 0 Werkingsopbrengsten Financiële opbrengsten Uitzonderlijke opbrengsten 0 Resultaat boekjaar Art. 3 Het investeringsbudget als volgt vast te stellen Omschrijving Bedrag AC Project Rekening Gebouw De Cooman Wagen / Woonzorgcentrum Heraanleg binnentuin / Uitrustingsgoederen WZC / Uitrustingsgoederen Centrale Keuken / / / / Informatica Informatica* / Informatica* / Informatica* / Onthaalmodule** / Meubilair Aankoop meubilair* / / / Noodstroomaggregaat WZC / Aanleg voetpaden WZC / Sociaal Huis / Assistentiewoningen / Art. 4

17 Op de gemeentelijke bijdrage werd er een correctie doorgevoerd van EUR t.o.v. het meerjarenplan, waardoor deze daalt van EUR naar EUR. Art. 5 Een kopie van dit besluit wordt binnen de 20 dagen na deze zitting gelijktijdig verstuurd naar het college van burgemeester en schepenen en naar de provinciegouverneur (art. 255 van het ocmw-decreet). Raadslid Lieven MEERT van de Spa-fractie stemde neen, raadslid Renaat RAES van de fractie Vlaams Belang heeft zich onthouden.

18

Gelet op de beslissing van de gemeenteraad van 10 september 2015 waarbij de laatste wijzigingen

Gelet op de beslissing van de gemeenteraad van 10 september 2015 waarbij de laatste wijzigingen GR20151126 Punt 21. Personeel - aanleg aanwervings- en bevorderingsreserve functie van sectorcoördinator ondersteunende diensten en burgerzaken (A4a-A4b) en sectorcoördinator technische uitvoering en ondersteuning

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 1 ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip DE SMEDT, Patrick

Nadere informatie

ZITTING VAN 14 NOVEMBER 2012

ZITTING VAN 14 NOVEMBER 2012 ZITTING VAN 14 NOVEMBER 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette

Nadere informatie

ZITTING VAN 30 JULI 2018

ZITTING VAN 30 JULI 2018 267 ZITTING VAN 30 JULI 2018 AANWEZIG: Lieven MEERT, voorzitter; Jan ARIJS, Gina FONTEYN, André VAN DEN STEEN, Jordy DE DOBBELEER, Bart MIGNON, Godelieve VAN EECKHOUT, Guy D'HAESELEER, Renaat RAES, Dirk

Nadere informatie

Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 8 september 2010 The Club (ontmoetingsruimte serviceflats) 19u

Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 8 september 2010 The Club (ontmoetingsruimte serviceflats) 19u OCMW Waasmunster RD 2010/8 Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 8 september 2010 The Club (ontmoetingsruimte serviceflats) 19u 1 OPENBARE ZITTING 10.0 Vergrijzing: impact en uitdaging

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2012

ZITTING VAN 23 MEI 2012 ZITTING VAN 23 MEI 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- ZITTING VAN 25 januari 2010 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN AANWEZIG: Voorzitter : Maria Elisabeth DEPRET Leden : Ingrid VANDEN BERGHE, Alphonse VAN

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 10 FEBRUARI 2010.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 10 FEBRUARI 2010. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 10 FEBRUARI 2010. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. NEIRINCK Rita, DE BRUYNE Patrick, BRAECKMAN Patricia, VERZELE

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Aan het College van Burgemeester en Schepenen. Geachte schepenen,

Aan het College van Burgemeester en Schepenen. Geachte schepenen, Aan het College van Burgemeester en Schepenen ons kenmerk [ons kenmerk] uw kenmerk [uw kenmerk] contact Katleen Janssens 02/211 55 35 en Marijke De Lange 02/211 55 34 datum 2 augustus 2010 bijlage(n) 2

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur

Aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur Aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur ons kenmerk [ons kenmerk] uw kenmerk [uw kenmerk] contact Katleen Janssens 02/211 55 35 en Marijke De Lange 02/211 55 34 datum 2 augustus 2010 bijlage(n) 2 onderwerp

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gegradueerd verpleegkundige graad BV1-BV2-BV3 voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

ZITTING VAN 19 MEI 2010

ZITTING VAN 19 MEI 2010 ZITTING VAN 19 MEI 2010 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Lieven MEERT, Bart MIGNON, Renaat RAES, Willy SCHOONJANS, Hubert SOENS, Annita SONCK, Alain TRIEST, Lutgarde

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke catering graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 APRIL 2010

ZITTING VAN 22 APRIL 2010 ZITTING VAN 22 APRIL 2010 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Lieven MEERT, Bart MIGNON, Renaat RAES, Willy SCHOONJANS, Hubert SOENS, Annita SONCK, Alain TRIEST, Lutgarde

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem gaat over

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering Ninove, 5 februari 2019 Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari 2019 Openbare vergadering 1. Secretariaat - OCMW raad 2019 - vaststellen data en uren

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Algemene info aangaande de functie

Algemene info aangaande de functie Algemene info aangaande de functie Functie Verantwoordelijke opvanggezinnen Statuut statutair Aantal voltijds equivalenten 0,5 Prestatieverhoudingen halftijds Loopbaanonderbreking / Duur wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve Ergotherapeut zorgcampus Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem legt een wervingsreserve van 3 jaar aan voor de functie van ergotherapeut (m/v) - graad B1-B3, voltijdse

Nadere informatie

NOTULEN RAAD 09/10/2012 GOEDKEURING VAN DE NOTULEN OPENBARE ZITTING. Ondersteunende afdelingen

NOTULEN RAAD 09/10/2012 GOEDKEURING VAN DE NOTULEN OPENBARE ZITTING. Ondersteunende afdelingen NOTULEN RAAD 09/10/2012 Aanvang: 20:00 uur Aanwezig: Marie-Rose Harnie: voorzitter; Roger Bontridder, Gilbert Bosmans, Bertrand Demiddeleer, Wim Demuylder, Jeroen Hofmans, Marie-Jeanne Herremans,Nicky

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling

1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling 1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling Artikel 5 Paragraaf 1 Om in aanmerking te komen voor aanwerving moeten de kandidaten: 1.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3 gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke financiën graad A1-A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03.

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 22 september 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------- Vaca wagenpark verantw - nieuwe oproep (3e) SC 2010 06 07.

----------------------------------------------------------------------------------- Vaca wagenpark verantw - nieuwe oproep (3e) SC 2010 06 07. Derde oproep: Het Gemeentebestuur Lubbeek werft aan voor een spoedige en tijdelijke vervanging van de VERANTWOORDELIJKE VOOR HET ONDERHOUD VAN HET MACHINE- EN WAGENPARK (M/V) niveau D Vacaturenr.: SC 06072010

Nadere informatie

Raad van 30 juli 2014

Raad van 30 juli 2014 Raad van 30 juli 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Henderickx S., Heirman K., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester 1 ZITTING VAN 27 JANUARI 2016 Aanwezig : Piet Baetens: voorzitter; mevrouwen: Hilde Nobels, Rita De Geest, Sabine Bracke, Anny Paelinck en Sandra De Smet; de heren: Daniel De Brauwer, Peter Raman en Philip

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 Toevoeging agendapunt. Volgend punt aan de huidige agenda van de openbare zitting toe te voegen: Opdrachten: Ontwerp en bouw van circa 30 assistentiewoningen

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015 OCMW OUDENAARDE Meerspoort 30 9700 Oudenaarde www.ocmwoudenaarde.be PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015 Aanwezig Stefaan VERCAMER, voorzitter Marnic

Nadere informatie

Coördinator Argos vzw (38/38)

Coördinator Argos vzw (38/38) 1. Publicatie Wil je in de toekomst van Ieper een cruciale rol spelen? Dat kan, het college van burgemeester en schepenen maakt bekend dat zal overgegaan worden tot de openstelling in contractueel verband

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd.

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd. Wichelen, 18/04/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Anne- Marie Van der Helst, Inge Van Steendam, Karlien

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 619 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Sint-Niklaas Gemeente Sint-Gillis-Waas OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van 22 december 2016 Aanwezig : De heer P. Buytaert, voorzitter

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: An Delen, Jacqueline Van Pamel, Marleen Claeys, Raf De Weggheleire, Anita Van Cronenburg, Willy Celie, Jan

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, OCMW-raad maandag 16 januari 2017 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn, Marie- Paule Somers,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 6 schepen J. Maes Dienst financiële dienst Volgnummer dossier Onderwerp Financiën. Aanpassing van het lokaal pensioenreglement.

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 116, 2;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 116, 2; Besluit van de Vlaamse Regering houdende regeling van de externe personeelsmobiliteit tussen sommige lokale en provinciale overheden onderling en tussen sommige lokale en provinciale overheden en de diensten

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3. STAD NINOVE OCMW NINOVE PERSONEELSDIENST Tel stad Ninove: 054 31 33 04 054 31 32 53 Tel OCMW Ninove: 054 51 53 77 VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 8 NOVEMBER 2011 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. dhr. Herman

Nadere informatie

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen Vergadering van dinsdag 17 juli 2018 - ontwerpnotulen Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens Carine, Schrooten

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-12-12 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Roevens Svenja, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia,

Nadere informatie