Herwijnen, Boutlaan 48

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Herwijnen, Boutlaan 48"

Transcriptie

1 Herwijnen, Boutlaan 48 Driekamer appartement op de zuidzijde Luxueus wonen met panoramisch uitzicht en privé parkeerplaats! Dit aantrekkelijke driekamer appartement met loggia is gelegen op de vierde verdieping van het prestigieuze appartementengebouw De Engelenhof, dat zich kenmerkt door haar uitstekende ligging en karakteristieke uitstraling. Het appartementengebouw met parkeergarage is gebouwd in 2011 en bevindt zich aan het einde van de opvallend brede en groen ingerichte Boutlaan. Het appartement heeft een woonoppervlak van 75 m² en wordt turn-key opgeleverd inclusief o.a. luxe keuken, sanitair, opbouwverlichting, vloer- en raamafwerking. Kortom dit appartement is direct te betrekken! U beschikt over een berging en privé parkeerplaats in het souterrain. Vraagprijs ,-- k.k.

2 Herwijnen Een schitterend stukje Nederland aan de rand van de Betuwe. Een gebied van kronkelige dijken omringd door fruitboomgaarden aan de altijd levendige rivier de Waal. De Waal stroomt door een luisterrijk landschap van uiterwaarden en natuurgebieden en passeert daarbij het typische dijkdorp Herwijnen. Herwijnen is gelegen in de gemeente Lingewaal en is de eerste landelijke gemeente na de randstad. Het is bovenal een gezellig dorp met een actief verenigingsleven met diverse sport-, cultuur-, historische- en jongerenverenigingen. Recent onderzoek van de Provincie Gelderland heeft uitgewezen; met Herwijnen is helemaal niets mis, en mag hierdoor zelfs gezien worden als een voorbeeld. In het centrum van Herwijnen vindt u daar ook gevestigd winkels voor uw dagelijkse voorzieningen, de peuterspeelzaal en de christelijke en openbare basisschool. De centrale ligging maakt het dorp tot een populaire woonplaats. De snelwegen A15, A2 en A27 bevinden zich binnen enkele minuten rijden, zodat u de steden Rotterdam, Utrecht, s- Hertogenbosch en Breda snel kunt bereiken.

3 TURN-KEY Het appartement wordt TURN KEY opgeleverd. Dat wil zeggen dat u het appartement vrijwel direct kunt betrekken. Inclusief: - Luxe keuken en badkamer - Quick-Step laminaat met extra lange vloerdelen - Mooi hoogpolig tapijt in de slaapkamers - Luxe raambekleding, o.a. duettes, vouwgordijnen en gordijnen inclusief design railroede - Elektrisch bedienbaar rolluik balkon - Elektrisch bedienbaar screen voor raam woonkamer - Horren slaapkamers, woonkamer en loggia - Accessoires badkamer en toilet - Verlichting hal, keuken, badkamer, toilet, kleine slaapkamer Indeling Aan de voorzijde van het complex vindt u de gemeenschappelijke entree, die toegang biedt tot het trappenhuis. Bij de entreedeur is een intercominstallatie (beeld en geluid) aanwezig, gecombineerd met een bellentableau en afgesloten briefkasten. Vanuit de centrale hal is het appartement zowel via het trappenhuis als per lift bereikbaar. Praktisch en vooral veilig detail is, dat er een tweede trappenhuis is naar het appartement. Dus mocht er één wegens omstandigheden buiten gebruik zijn, dan is er nog een Back-up in de vorm van een tweede trappenhuis.

4 Appartement De voordeur brengt u in de langgerekte hal van het appartement, dat toegang biedt tot alle vertrekken. Direct bij binnenkomst treft u aan uw linkerzijde in een nis de garderobe met kapstok. Aan de rechterzijde bevindt zich de moderne toiletruimte, die is uitgevoerd met een strakke wandtegel in een lichte tint, fraai gecombineerd met een antracietkleurige vloertegel. Er is een zwevend toilet, een fonteintje en de designvolle RVS accessoires zijn ook inclusief. Aangrenzend vindt u de praktische witgoedruimte, die geheel voorzien is van betegeling. U vindt hier de wasmachine-/drogeraansluiting, de CV opstelling en ruimte om een diepvries of kast bij te plaatsen. De badkamer kan omschreven worden als het toonbeeld van luxe en comfort. Men heeft ervoor gekozen dezelfde tegels toe te passen als in de toiletruimte, waardoor een mooie eenheid is ontstaan. De sanitaire uitrusting bestaat uit een glazen douchecabine met thermostaatkraan. Mooi detail is dat de badkamervloer naadloos doorloopt in de douchecabine. Het designvolle wastafelmeubel en de hoge kastruimte zijn uitgevoerd in een wengé houtmotief en zwevend gemonteerd. Boven het wastafelmeubel zijn een bijpassend planchet en een spiegel met verlichting aanwezig. De hoge kastruimte is uitgerust met een stopcontact. De RVS-accessoires zijn inclusief.

5 De keuken, de sanitaire ruimtes en de wasruimte zijn voorzien van mechanische ventilatie. De ouderslaapkamer is als royaal en sfeervol te typeren. De royale raampartij in de voorgevel biedt een panoramisch uitzicht over uw woonomgeving. Op de vloer ligt hoogpolig tapijt in een taupe-kleur en de wanden zijn voorzien van behang in een rustige grijstint met één contrasterende wand in een actueel bloemmotief. De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde en biedt hetzelfde schitterende uitzicht. Tapijt en wanden in beide slaapkamers zijn gelijk waardoor een eenheid is ontstaan. Aan het einde van de hal bereikt u de royale woonkamer met open keuken. Een magnifiek woonvertrek met een uitstekende zonligging. De loggia ligt op het zuiden en de raampartij in de zijgevel is gelegen op het westen. Kortom: U heeft de hele dag veel zon en licht in uw appartement!

6 De open keuken is uitgevoerd met een moderne en lichte keukenopstelling met strakke RVSgrepen, een antracietkleurig kunststof aanrechtblad en een moderne wandbetegeling. De uitrusting bestaat uit een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een RVS-afzuigschouw, een combimagnetron, een vaatwasmachine en een koelkast. Alle apparatuur is van het merk Whirlpool. De kasten van zowel het badkamermeubel als de keukenopstelling beschikken over het zogenaamde soft-close - systeem. In de woonkamer profiteert u als gevolg van de brede glaspui in de zuidgevel én de dakkapel in de westgevel van veel lichtinval en magnifiek uitzicht over uw woonomgeving en het polderlandschap. De ligging op de vierde verdieping heeft als voordeel dat uw uitzicht niet belemmerd wordt door daken of andere obstakels en hierdoor kijkt u schitterend over alles heen, waardoor u een maximaal panoramisch beeld heeft. De raampartij in de dakkapel is uitgevoerd met zonwering in de vorm van een elektrisch bedienbare screen. Op de vloer ligt een kwalitatieve laminaatvloer van Quick-Step in een actueel greywash eikenmotief. Deze is vanuit de hal naadloos doorgelegd in de woonkamer. De wanden zijn deels voorzien van behang en deels van spuitwerk. De brede glaspui met openslaande deuren biedt toegang tot de loggia (4.25 x 2.25 meter), dat door haar inpandige ligging een verlengstuk is van uw woonkamer. Deze beschutte en zonnige zitplek is bij uitstek geschikt om een heerlijke loungeset te plaatsen. Prettig is de aanwezigheid van een buitenstopcontact, een horsysteem en een elektrisch bedienbaar rolluik.

7 Berging en parkeergelegenheid In het souterrain van het complex beschikt u over een eigen berging en eigen parkeerplaats. De afsluitbare berging is praktisch ingericht met een kleine zolder en er zijn twee stopcontacten. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling. De parkeergarage is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners. Het hekwerk bij de ingang is via een afstandsbediening automatisch te openen. Er zijn twee afstandsbedieningen beschikbaar.

8 Algemeen Maandelijkse bijdrage VVE (servicekosten) 113,04 per maand, dit is inclusief opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten gezamenlijke ruimtes en voorschot groot onderhoud. De Stiwoga Garantie- en waarborgregeling 2009 is van toepassing op het appartement. De Pluspunten - Turn-key oplevering - Sublieme zonligging op de zuid-/westzijde - Magnifiek en panoramisch uitzicht over uw woonomgeving en het polderlandschap - Prettige indeling en royale leefruimtes - Optimale isolatievoorzieningen - Luxe keuken en sanitair - Eigen berging en parkeerplaats in het souterrain - Lift en dubbel trappenhuis (extra veilig) - Herwijnen is gunstig gelegen t.o.v. autosnelwegen A2, A15 en A27

9 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 75 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 3 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 9 m² Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk.

10 Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

11

12 Appartement 3D

13

14

15

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Boutlaan 20 Herwijnen, Boutlaan 20 3-kamerappartement op de zuidzijde Luxueus wonen met panoramisch uitzicht en privé parkeerplaats! Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement met groot balkon is gelegen op de tweede woonlaag

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Achterweg 31 a Herwijnen, Achterweg 31 a Winkelpand met bovenwoning en separate opslagruimte Middenin het centrum van Herwijnen staat dit royale winkel- c.q. kantoorpand met bovenwoning, separate opslagruimte en een

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 8

Herwijnen, Mijnliefflaan 8 Herwijnen, Mijnliefflaan 8 Vrije bouwkavel van 574 m² Bouw geheel naar eigen wens! Op een unieke locatie aan de rand van het dorp ligt deze aantrekkelijke bouwkavel van 574 m². De kans om uw droomhuis

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Herwijnen, Kromme Akkers 11

Herwijnen, Kromme Akkers 11 Herwijnen, Kromme Akkers 11 Ruim vrijstaand woonhuis Magnifiek wonen met vrij uitzicht! Op een uitstekende woonlocatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over de weilanden staat dit vrijstaande

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Haaften, Dreef 18a Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Dit tweekamerappartement is gelegen aan de voorzijde van appartementengebouw

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Herwijnen, Sluimerskamp 6 Herwijnen, Sluimerskamp 6 2/1-kapwoning met garage Up-to-date huis in een prettige woonomgeving! In een aantrekkelijke woonomgeving op loopafstand van de dorpskern en de school staat deze fraaie 2/1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Wolweg 19. Vraagprijs : 222.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Wolweg 19. Vraagprijs : 222.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Wolweg 19 Een strak, modern en instapklaar appartement in hartje centrum! Dit luxe 3-KAMERAPPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS en BERGING is gelegen op de 3e verdieping

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement! Haaften, Dreef 16 Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging Perfect gestileerd appartement! Magnifiek tweekamerappartement met balkon en panoramisch uitzicht op de prachtige Dreef.

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Stijlvolle 2/1-kapwoning met berging Modern wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM OSDORPER BAN 703 + PP AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Valleistraat 58 Aan de rand van het koopcentrum is dit jonge, luxe afgewerkte APPARTEMENT gelegen. Het app. ligt op de 3e verdieping van het moderne gebouw 'Silhouet'

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oude Aa 35 5701 PZ Helmond 195.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 195.000 k.k. Postcode 5701 PZ Ligging In centrum

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Een modern appartement met dakterras!

Een modern appartement met dakterras! Een modern appartement met dakterras! TE KOOP: Emmastraat 62 4811 AG Breda 169.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 169.000,- k.k. Servicekosten 160,18 Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL Op markante centrumlocatie gelegen modern afgewerkt 3-kamer penthouse appartement met twee zonnige balkons, berging en eigen parkeerplaats in afgesloten souterrain.

Nadere informatie

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement.

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement. Oude Aa 43 5701PZ Helmond 215.000 k.k. Galerijflat Dit perfect onderhouden 3-kamerappartement is gelegen in hartje centrum en geniet zeer veel lichtinval. Het appartement is voorzien van een moderne,

Nadere informatie

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Herwijnen, Wilgenlaan 19 Herwijnen, Wilgenlaan 19 Riante twee onder een kapwoning Heerlijk wonen met panoramisch uitzicht over de weilanden! Een riante twee onder een kapwoning met 500 m³ inhoud! Luisterrijk gelegen aan de westelijke

Nadere informatie

Appartement met berging.

Appartement met berging. Appartement met berging. TE KOOP: Klaverweide 36 4816 JV Breda 115.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 115.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oude Aa 43 5701 PZ Helmond 215.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 215.000 k.k. Postcode 5701 PZ Ligging In centrum

Nadere informatie

Herwijnen, Pieterswaard 6

Herwijnen, Pieterswaard 6 Herwijnen, Pieterswaard 6 Modern en luxueuze 2/1 kapwoning met inpandige garage Comfortabel wonen in luxe en modern design! Deze uiterst riante 2/1-kapwoning heeft maar liefst 544 m³ inhoud! Luisterrijk

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Burgemeester A. van Walsumlaan WH Vlaardingen. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Burgemeester A. van Walsumlaan WH Vlaardingen. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Burgemeester A. van Walsumlaan 217 3135 WH Vlaardingen Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Nieuwe 's-gravelandseweg 45 c Bussum Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwe 's-gravelandseweg 45 c Bussum Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Nieuwe 's-gravelandseweg 45 c Bussum Vraagprijs 399.500,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer Op zeer gunstige locatie in villawijk t Spiegel, aan de rand van het

Nadere informatie

Havenstraat 1F te Volendam

Havenstraat 1F te Volendam Havenstraat 1F te Volendam Vraagprijs 469.000 k.k. Omschrijving: Penthouse in hartje Volendam! Appartementen in het centrum van Volendam zijn vrij zeldzaam. Wij zijn daarom verheugd op een toplocatie in

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Vogelsangstraat 66, Leerdam

Vogelsangstraat 66, Leerdam Vogelsangstraat 66, Leerdam VOGELSANGSTRAAT 66 LEERDAM Bouwjaar Woonopp. Balkon Parkeerplaats Servicekosten VvE Energielabel Kadaster 2008 60 m² gesitueerd op het westen nummer 22 70,15 per maand Vereniging

Nadere informatie

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Luxe appartementencomplex gelegen op een mooie locatie aan het water. Het appartement heeft een fraai uitzicht en is gelegen in de

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62 GELDROP Zeer goed onderhouden en met degelijke materialen afgewerkt royaal 3-kamer hoekappartement op de eerste verdieping gelegen met zonnig balkon, berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Fraai appartement met berging.

Fraai appartement met berging. Fraai appartement met berging. TE KOOP: Hobokenstraat 537 4826 EJ Breda 139.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 139.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 2984 EJ Ridderkerk 399.500 k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 - Ridderkerk Vraagprijs: 399.500 k.k. Met vrij uitzicht gelegen 4-kamer HOEK-appartement met groot balkon en inpandige

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Ruim 4-kamer appartement met lift!

Ruim 4-kamer appartement met lift! Ruim 4-kamer appartement met lift! TE KOOP: Hobokenstraat 315 4826 EE Breda 142.500,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 142.500,- k.k. Servicekosten 164,28 Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Spinbolmolen 47 3352 TA Papendrecht Bieden vanaf: 225.000,00 k.k. Informatie Spinbolmolen 47-3352 TA Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Hoekwoning Bouwjaar : 1981 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 3 voorheen 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 2e verdieping van het

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ISABELLASTRAAT 32 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanaf deze locatie op de vierde verdieping kunt u genieten

Nadere informatie

ALBERT SCHWEITZERSINGEL 23 ZOETERMEER 275.000 k.k. www.albertschweitzersingel23.nl Albert Schweitzersingel 23, Zoetermeer Is het de ligging aan het water, het bijzonder royale terras op het westen of de

Nadere informatie

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL Vraagprijs: 164.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.9 Plattegrond.. 10 Algemeen. 11 Omschrijving In stadsdeel Woensel

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3051 NG Rotterdam Vraagprijs 239.500,- k.k. Omschrijving In een rustige straat in hartje Kleiwegkwartier gelegen, goed onderhouden en royaal opgezette 5-kamerbovenwoning

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Vraagprijs 445.000,- k.k. Omschrijving Een mooi, zeer ruim en goed verzorgd 4 kamer appartement, gelegen aan een van de meest aansprekende lanen van Arnhem, de Velperweg.

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEEGHTAKKER 52 A EINDHOVEN Zeer centraal aan de Kennedylaan gelegen modern 3-kamer appartement op de vierde verdieping met berging, balkon, eigen parkeerplaats in afsluitbare garage en prachtig

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift TE HUUR Huizen HUIZEN NABIJ HISTORISCH CENTRUM EN JACHTHAVEN Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift - Grote zonnige woonkamer met ruime eetkamer - Luxe ruime keuken in

Nadere informatie

M. Nijhoffstraat TT Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

M. Nijhoffstraat TT Weesp. Vraagprijs ,- k.k. M. Nijhoffstraat 132 1382 TT Weesp Vraagprijs 169.500,- k.k. M. Nijhoffstraat 132, 1382 TT Weesp Op de vierde en tevens bovenste woonlaag in kleinschalig en uitstekend verzorgd appartementengebouw gelegen

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Fraai appartement met berging.

Fraai appartement met berging. Fraai appartement met berging. TE KOOP: Planciusplein 2 B 4812 SG Breda 184.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 184.000,- k.k. Servicekosten 95,- Aanvaarding In overleg Eigendomsrechten

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

Scheepswerf 402 Nieuw-Beijerland

Scheepswerf 402 Nieuw-Beijerland Scheepswerf 402 Nieuw-Beijerland Riant wonen boven het water. Wilt u wonen in een goed en verzorgd 3-kamer appartement (145 m² woonoppervlak) met schitterend panoramisch uitzicht over de rivier Het Spui

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

JAFFASTRAAT 2 UTRECHT

JAFFASTRAAT 2 UTRECHT JAFFASTRAAT 2 UTRECHT 175.000 k.k. www.ja astraat2.nl Ja astraat 2, Utrecht ZEER SFEERVOL EN MODERN APPARTEMENT VAN 54 M2 EN EEN ZONNIG DAKTERRAS. In dit fraaie gebouw zijn in 2010 negen startersappartementen

Nadere informatie

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Zo n mooie instapklare woning kom je niet vaak tegen op de markt. Deze heerlijke 5- kamerwoning met een diepe zonnige tuin en op eigen grond gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: , k.k. Bijzonder ruime 5-kamer woning in Hartje Schiedam. Spinhuispad 30 Schiedam

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: , k.k. Bijzonder ruime 5-kamer woning in Hartje Schiedam. Spinhuispad 30 Schiedam Villex Wonen B.V. TE KOOP Spinhuispad 30 Schiedam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 185.000, k.k. Bijzonder ruime 5-kamer

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k.

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k. TE KOOP Kanaalboulevard 82 5705 KR Helmond 169.000 k.k. KENMERKEN Prijs 169.000 k.k. Postcode 5705 KR Ligging Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Galerijflat Garage Garage, Parkeerkelder Woonruimte

Nadere informatie

NieuweStijl Makelaardij Timmermans de Werf 87, 2411 RZ BODEGRAVEN Tel :

NieuweStijl Makelaardij Timmermans de Werf 87, 2411 RZ BODEGRAVEN Tel : TE KOOP Vraagprijs : 159.500,00 /totaal k.k. Let op deze woning wordt aangeboden met een vanafprijs van 159.500,-- k.k. In het centrum van Bodegraven vindt u dit fraaie complex waarin u levensloopbestendig

Nadere informatie

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 469.000 k.k. Aangeboden sinds 26-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Suiestraat 11 c ROTTERDAM Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Perfect onderhouden en gemoderniseerd 3 kamer appartement op de derde verdieping, met twee balkons en een grote berging in de onderbouw. Ligging

Nadere informatie

HAGELAND 114 AMSTERDAM

HAGELAND 114 AMSTERDAM HAGELAND 114 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K.

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. Omschrijving Ben je een starter of wilt u kleiner gaan wonen? Dan is een kijkje nemen in dit modern en royaal ingedeeld appartement met

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Laan van Leidschenveen 287 2493 CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2493 CW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype

Nadere informatie

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard In het centrum van Valkenswaard aan een doorgaande weg, op de tweede etage gelegen, een goed onderhouden 3-kamer appartement met een berging op de begane grond en een parkeerplaats op het buitenterrein.

Nadere informatie

Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM

Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM Vraagprijs: 169.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Grasbaan 144 VRAAGPRIJS: 245.000,- K.K. Mooi gelegen 3-kamer hoekappartement op de 4e verdieping met een ruim balkon op het westen en een prachtig

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

Uden, Rooijsestraat 28

Uden, Rooijsestraat 28 Uden, Rooijsestraat 28 Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Het appartement wordt volledig gemeubileerd

Nadere informatie

Karnsberg 196 4871JA Etten-leur 159.000,- k.k. Appartement Van het meest schitterende gedeelte in het appartementencomplex De Brandsehof in de woonwijk De Keen is dit zeer goed onderhouden appartement

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Venrayseweg 37 - Blerick

Venrayseweg 37 - Blerick Venrayseweg 37 - Blerick "Penthouse middels lift te bereiken en beschikt over een dakterras panoramisch uitzicht over de Maas en skyline van Venlo. Het penthouse beschikt tevens over een berging en overdekte

Nadere informatie

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Inleiding In het centrum van Rotterdam vindt u hier een kant en

Nadere informatie