De ERP specialist voor de voedingsindustrie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De ERP specialist voor de voedingsindustrie"

Transcriptie

1 De ERP specialist voor de voedingsindustrie

2 Microsoft Dynamics ERP Enterprise Resource Planning (ERP) software is essentieel voor bedrijven actief in de voedingsindustrie. Vaak heeft u te maken met complexe planning en deadlines omdat er gewerkt wordt met verse ingrediënten binnen een strikt regelgevend kader. ifacto biedt de voedingssector een specifieke ERP oplossing aan op basis van Microsoft Dynamics NAV. Deze oplossing focust op algemene eigenschappen zoals Financieel management gecombineerd met Inkoop, Verkoop, CRM, Productie en Logistiek. Om tegemoet te komen aan de eisen van de voedingsindustrie, wordt dit pakket aangevuld met een voedingsspecifieke add-on SI Foodware. Deze krachtige combinatie ondersteunt zowel uw primaire, secundaire als tertiaire processen in de voedingsindustrie en richt zich op productie- en handelsbedrijven binnen het dagvers-, korthoudbaar -en langhoudbaarsegment.

3 Microsoft Dynamics NAV Tijdens de voorbije 30 jaar voorzag Microsoft Dynamics NAV in de vereiste functionaliteit en het gebruiksgemak van meer dan bedrijven in meer dan 40 landen. Deze Business Management Software biedt allesomvattende functionaliteit voor uw bedrijfsvoering en is de fundamentele basis voor het verwerven van inzicht en controle doorheen uw bedrijfsprocessen. Meer controle Met Microsoft Dynamics NAV krijgt u meer geïntegreerd inzicht binnen alle geledingen van uw bedrijf. Hiermee verzekert u dat adequate beslissingen door de verantwoordelijke medewerkers binnen uw organisatie (kunnen) genomen worden. Verhoog uw marges Betere beslissingen resulteren in betere operationele marges en de inherente cash flow die hiermee samengaat. Microsoft Dynamics NAV helpt u om uw winstgevendheid te maximaliseren door effectieve en efficiëntere bedrijfsprocessen. Stimuleer groei Een oplossing die uw groei stuurt en ondersteunt is de basisvereiste om winstgevendheid om te zetten in nieuwe opportuniteiten. Microsoft s innovatie betekent dat u investeert in een platform waarmee u zich steeds in de voorhoede bevindt van wat technologie en automatisering kan bijdragen. Bovendien ondersteunt Microsoft Dynamics NAV zeer specifieke industrieën met krachtige en gerichte oplossingen, en is het volledig integreerbaar met uw overige Microsoftproducten.

4 SI Foodware SI Foodware is een bedrijfsbrede ERP oplossing die Microsoft Dynamics NAV aanvult met specifieke functionaliteit voor de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor bevinden alle functionaliteiten zich in één geïntegreerde en robuuste applicatie waardoor u beter inzicht krijgt in uw bedrijfsprocessen en ze beter op elkaar kunt laten aansluiten. Geïntegreerd en flexibel Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware zijn naadloos geïntegreerd waardoor het als gebruiker aanvoelt als één geïntegreerde oplossing. Bovendien is het systeem erg flexibel en beantwoordt het zo aan de inherente dynamiek van uw bedrijfsprocessen. Het gaat om een standaardoplossing, waarbij het mogelijk is om snel en makkelijk wijzigingen door te voeren. Zo voelt deze standaardoplossing aan als een op maat gemaakte oplossing. Weegartikelen- duale eenheden SI Foodware - Weegartikelen biedt een duaal eenhedenstelsel dat volledig met Microsoft Dynamics NAV en andere SI Foodware granules is geïntegreerd. Dit stelsel kan betrekking hebben op de berekening en vastlegging van kost-, inkoop- en verkoopprijzen. U kan controles laten plaatsvinden op maximale gewichtsafwijkingen bij alle logistieke transacties. Met de oplossing SI Foodware - Weegartikelen heeft u een mechanisme in handen om controle uit te oefenen op administratieve gewichtsverschillen. Geavanceerde productieplanning Voor correcte doorlooptijden op uw productieafdeling en een goede aansluiting tussen vraag en aanbod is een goede productieplanning van essentieel belang. Het maken van uitgebreide planningen die rekening houden met factoren als machinecapaciteit, arbeid en beschikbaarheid van kritieke materialen is een complexe aangelegenheid. SI Foodware - Productieplanning maakt een verkoop- en productieprognose gebaseerd op de verkoopgeschiedenis. Op basis van deze prognoses ontstaat inzicht in de vraag naar capaciteit van arbeid, machines en kritieke materialen.

5 Kwaliteit Afnemers en overheid stellen steeds strengere eisen aan kwaliteit en voedselveiligheid. U heeft te maken met verschillende kwaliteitssystemen (o.a. HACCP en European Foodlaw) waarbij veel registraties moeten worden uitgevoerd. Logistieke ketens moeten worden geïntegreerd om traceerbaarheid van producten mogelijk te maken en efficiënt te kunnen ingrijpen bij calamiteiten. Met behulp van SI Foodware Kwaliteitscontrole kan u aantoonbaar voldoen aan alle kwaliteitseisen van uw afnemers. Productspecificaties De registratie van kwaliteit en voedselveiligheid moet ook voldoen aan strenge eisen. Wetgeving verplicht u te vermelden uit welke ingrediënten een product bestaat en biedt richtlijnen voor het vermelden van voedingsstoffen. Het achterhalen van deze informatie en de concentraties waarin die aanwezig zijn per product, is complex en tijdrovend. Doordat u zelf geen berekeningen meer hoeft uit te voeren van voedingswaarden, ingrediënten en allergenen bespaart u aanzienlijk tijd. Bovendien heeft u onmiddellijk informatie met betrekking tot allergenen en ingrediënten, zowel voor interne rapportages als op etiketten, consumentenverpakkingen en productinformatie voor afnemers. Klachten Elke organisatie heeft weleens te maken met klachten. Zowel van klanten, als leveranciers als intern. Belangrijk is om correct met deze klachten om te gaan door het volgen van vaste procedures. Met SI Foodware Klachten worden alle klachten op een consistente en gestructureerde manier opgevolgd. U kan klachten vastleggen voor een artikel of lotnummer, maar ook voor een artikeleigenschap of partijnummer. Binnen SI Foodware kan u klachten niet alleen registreren, maar ook opvolgende acties definiëren zoals het plannen van retourontvangsten. Het daadwerkelijk aanmaken van de retourorder is vervolgens makkelijk te realiseren omdat alle benodigde gegevens reeds op de klachtenregistratie staan vermeld.

6 Transportmanagement Het vervoeren van goederen is een behoorlijke kost. Daarom is het belangrijk optimaal gebruik te maken van eigen of externe transportcapaciteit door een goede planning, correcte registratie van afspraken en tijdige informatievoorziening aan transporteurs. Om het overzicht te bewaren is het belangrijk om vanuit uw bedrijfsapplicatie het transportmanagement te voeren, zodat ook zaken als opvolgend transport foutloos kunnen worden gepland en vanuit diverse diensten in uw bedrijf aanstuurbaar zijn. SI Foodware verzorgt de complete transportmanagement van uw bedrijf. Partijadministratie Succesvol ondernemen in de turbulente dagversmarkt zoals bij AGF- en visbedrijven betekent dat u de uitdaging aangaat met tijd (snelheid en houdbaarheid), logistiek (transport en traceerbaarheid) en kwaliteit. Het optimaal afstemmen van vraag en aanbod is een uitdaging. Vaak worden geïmporteerde producten die nog onderweg zijn al verkocht en moet een bedrag aan een derde partij worden afgedragen. Het proces van de Partijadministratie begint met het afsluiten van een partijcontract met de telers. In het partijcontract worden gegevens vastgelegd zoals condities, producten en kostenbepalingen. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor ontvangst, handmatige kosten, koelkosten (per vestiging), transportkosten,... Na verhandeling van de goederen vindt de uitmelding plaats. De uitmelding is de opbrengst die met de leverancier (teler) wordt afgerekend op basis van één van de volgende afrekenmethodes: commissie, joint account of minimum garantie. In een uitmelding wordt voor een partij, per partijregel, een uitmeldaantal en uitmeldprijs automatisch berekend op basis van de aan de partijkaart gekoppelde transacties.vervolgens vindt de afrekening plaats. De afrekening is een verzameling van partijopbrengsten, partijkosten en een commissie, die met de leverancier kan worden afgerekend. Een overzicht van alle functionaliteiten in SI Foodware vindt u op de achterzijde van deze brochure.

7 ifacto ifacto is dé specialist in het adviseren en automatiseren van handels- en productiebedrijven in de voedingsindustrie. Met onze sectorspecifieke oplossing SI Foodware ondervangen wij alle bedrijfsprocessen in het voedingsmiddelenbedrijf waarbij wij rekening houden met de specifieke eisen en wensen eigen aan bedrijven actief in AGF, Brood en banket, Zuivel, Vlees, Vis of Zoetwaren. Onze klanten en opdrachtgevers zijn bedrijven met een klare kijk op de toekomst die van hun automatiseringspartner een actieve bijdrage verwachten in het realiseren van de bedrijfsvisie en de daarmee samenhangende groei. ifacto is een partner waar betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. ifacto werkt ook nauw samen met Microsoft en werd bekroond tot Microsoft Gold Partner in enterprise resource planning (ERP) solutions, het hoogste niveau van competentie en ervaring. Ook behaalde ifacto de President s Club Award. Deze erkenning komt wereldwijd slechts 5% van alle Dynamics Partners toe en wordt uitgereikt op basis van een hoge klantentevredenheid, technologische en functionele productkennis en innovatie. De titel Inner Circle plaatst ifacto in de elitegroep van de 50 (slechts 1%) meest strategische Dynamics partners wereldwijd. Referentie SI Foodware maakt als ERP oplossing van dag één deel uit van onze bedrijfsadministratie. Dankzij deze keuze hebben we het aanwerven van extra mankracht maximaal kunnen uitstellen. Het reduceert onze foutenmarge en we zijn commercieel voorbereid op alle marktvereisten. Marcel Schers, CEO, Sourz Food

8 ADMINISTRATIE PRODUCTIE Grootboek Crediteuren EDI BTW-overzichten Verkoop Leveranciers CRM Offertes Weegartikelen Debiteuren Creditnota s Telebankieren Inkoop Bonusreseveringen Klanten Artikelen Afroeporders Rapportage Productieplanning Operations control Assemblage Hardware koppelingen Grafisch planbord Receptuur MPS & MRP Registratie gondstoffen en materialen Bereking werklast en bezetting machines Output halffabrikaat en eindproduct KWALITEIT LOGISTIEK Productspecificaties Inspectie status Kwaliteitscontrole Klachten registratie - en afhandeling Wet- en regelgeving (o.a. HACCP en European Foodlaw) Lottracering Loten blokkeren Transport management Emballage FEFO gebaseerd picken RF scanning SSCC-labels Cycle counting Voorraadcorrecties Unieke palletnummers Containeradministratie EDI Weegschaalkoppeling BUSINESS INTELLIGENCE KPI rapportage via grafisch dashboard Food Management Dashboard ExSion reporting Kubussen Set standaard KPI s specifiek voor food sector Integratie met Microsoft SQL server Standaard rapportages Managementsrapportages PARTIJHANDEL Partijen & lotnummers Partijcontracten Commissies Joint accounts Minimum garanties Partijmaandafsluiting procedure Uitmelden partijen Partijopbrengsten en partijkosten Logistieke en financiële transacties op partijniveau SI Foodware ook in uw bedrijf? Vraag een demo aan: info@ifacto.be Contacteer ons: Bezoek onze website:

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Schouw Informatisering BV

Schouw Informatisering BV Presentatie Schouw Informatisering: Succes gegarandeerd Tracking & Tracing - ICT 7 en 9 december 2004 anketbroodvleesvisaardappelengroentefruitkaaszuivelverszoetwarendiervoedingconservenmosselenbanketbrooddiversenvleesvisa

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING

GEEF OOK UW ONDERNEMING part of Optimize Group GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG stukproductie :: serieproductie :: projectmatige productie TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK VOOR UW PRODUCTIEBEDRIJF MSOFT SOFTWARE & SERVICE M-SOFT-ERP

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Microsoft. De oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. De oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics NAV De oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics NAV - FOOD Het recept voor succesvolle automatisering Uw klanten en de overheid stellen steeds hogere eisen. De

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP MSOFT SOFTWARE & SERVICE GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP handel in staal :: handel in non-ferro :: handel in ijzerwaren :: staal service center :: trader TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen Brancheoplossing voor leveranciers in de gezondheidszorg Samen efficiënter werken Pasklare oplossingen leveren vanuit een integraal klantbeeld Als leverancier in de gezondheidszorg

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie Historie Royal Sens, opgericht in 1896, is werkzaam in de verpakking producerende sector en richt zich met name op de productie van papier- en kunststof etiketten, gesneden, gestanst én van de rol. De

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Brochure BX LMS. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX LMS. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX LMS Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Logistiek Management voor SAP Business One Logistiek Management voor SAP Business One vormt een ongeëvenaarde combinatie functionaliteiten voor

Nadere informatie

Lean Six-Sigma. HealthRatio Operational Excellence

Lean Six-Sigma. HealthRatio Operational Excellence Lean Six-Sigma HealthRatio Operational Excellence De zorg werkt in een roerige omgeving Veel veranderingen leggen extra druk op zorginstellingen om goedkoper, efficiënter en transparanter te kunnen werken.

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 2 Re-engineering en systemen voor Enterprise Resource Planning Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen De factoren

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Voorraadbeheer. Infor ERP Blending. Algemeen

Voorraadbeheer. Infor ERP Blending. Algemeen Voorraadbeheer Materiaalplanning per productielocatie Planning o.b.v. bestelpunten, levertijden, minimale- of maximale voorraad, verkoopplannen Intelligent magazijnbeheer Locaties, inclusief automatische

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PRODUCTIE Oplossingen gebaseerd op SAP Business One SAP Business One voor Productie Voor discrete en repetitieve productie zijn specifieke ERP functionaliteiten nodig. Een standaard ERP pakket

Nadere informatie

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven.

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract Company Profile Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract IT Opgericht in 2007 53 medewerkers (februari 2013) Ruim

Nadere informatie

Haal meer uit uw productie en logistiek

Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Efficiency Flexibility Traceability Quality Time-to-market Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Productievloer, magazijn en medewerkers... De Clercq Solutions

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de administratieve

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie v.01 Factview software innovatieve financiële rapportages Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie Planning Company is een innovatieve advies organisatie en leverancier van

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM

PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM Herimplementatie bedrijfsbrede software: missie geslaagd! Dit artikel verscheen ook in De kracht van innovatie - The full story II. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

ERP voor en door de food-retail

ERP voor en door de food-retail ERP voor en door de food-retail Met DistRetail ERP presteert u als nooit tevoren Maak kennis met dé totale procesoplossing voor de food-retail DistRetail Voor de retail en door de retail Met DistRetail

Nadere informatie

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling Implementatie eboard Nederlandse Board gebruikersdag Fred Elgers, Hoofd Controlling Agenda Introductie Aanleiding CPM Selectieproces Projectaanpak Resultaten Toekomst 2 Introductie Persoonlijk Fred Elgers

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit VRAAG: Hoe implementeer je betaalbare en uitvoerbare Real-time-business-optimized-flexibility in uw productiebedrijf?

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN Supporting Pharma for Future Proof Productivity TRANSFORMATIE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE Digitalisering, technologie en automatisering veranderen

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks Gestandaardiseerd maatwerk De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks afhankelijk van de logistiek die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer, in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION 2013 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 184 44 44 44 F +31 184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com Inhoudsopgave OpenAnalytics

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

De rol van WMS in internationale Supply Chains

De rol van WMS in internationale Supply Chains De rol van WMS in internationale Supply Chains s-hertogenbosch, 26 april 2012 9026X078/WD/ld v1.0 De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen en adviezen zijn gebaseerd op door de opdrachtgever

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

On-the-Road service. Verbeter uw planning en reactiesnelheid. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

On-the-Road service. Verbeter uw planning en reactiesnelheid. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. On-the-Road service Verbeter uw planning en reactiesnelheid Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Efficiënte serviceplanning en -uitvoering met On-the-Road Abecon On-the-Road is een mobiele oplossing

Nadere informatie

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 HET SUCCES VAN QLIKVIEW Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 UNIT4 BI SOLUTIONS Leon de Ridder UNIT4, beursgenoteerd, 24 landen Specialist in BI & Financial Management Sinds 1996 actief, > 800

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Omega-Pharma/Medgenix Benelux: sterke groei ondersteunen met SAP ERP

Omega-Pharma/Medgenix Benelux: sterke groei ondersteunen met SAP ERP SAP Customer Success Story Life Sciences / Pharmaceutical Omega-Pharma/Medgenix Benelux Omega-Pharma/Medgenix Benelux: sterke groei ondersteunen met SAP ERP Partner Omega-Pharma biedt verzorgings- en gezondheidsproducten

Nadere informatie

Voedingsmiddelenproductie. Produceren in een dynamische omgeving

Voedingsmiddelenproductie. Produceren in een dynamische omgeving Voedingsmiddelenproductie Produceren in een dynamische omgeving Koploper blijven in een snel veranderende markt Uw marges zijn in toenemende mate afhankelijk van hoe goed en hoe snel u uw productie kunt

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

HealthRatio Integrated Planning

HealthRatio Integrated Planning HealthRatio Integrated Planning HIP is de alles in één oplossing voor uw besturing: Begroten, plannen, prognosticeren en rapportage Financieel, Productie en Middelen (FTE, OK, Bedden) Geïntegreerde kostprijscalculatie

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Zorgdragen voor adequaat beheer en onderhoud van systemen en applicaties, voor tijdige en effectieve ondersteuning van en kennisontwikkeling

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Wie is leidend of lijdend?

Wie is leidend of lijdend? Organisatie Medische Technologie en ICT Wie is leidend of lijdend? Martijn Schasfoort Manager Zorg en Informatie Technologie Deze presentatie. Het betreft ervaringen uit Máxima Medisch Centrum Cultuur

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

KENSINGTON Business Intelligence

KENSINGTON Business Intelligence De formule voor vooruitgang... Kensington B.I. geeft de formule om uw bedrijf nog beter te besturen... De cockpitsoftware verschaft u alle informatie die u nodig heeft voor het besturen van uw bedrijf.

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf Groei in Productie Stroomlijn je productiebedrijf Even voorstellen Auke Hylarides Solution Marketing (Manufacturing, WMS, Service Management) Bart Vink Presales (Manufacturing, WMS en Service Management)

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. ZO WERKT EXACT VOOR GROOTHANDEL Rob Heijnen, 10 oktober 2018, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PROJECT SAP Business One voor Projectindustrie Projectmatig (of grotendeels projectmatig) werken vraagt om ERP software met specifieke functionaliteiten.

Nadere informatie

Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten.

Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten. Kennissessie/lunchbijeenkomst scherper sturen op details; besparen op (in) directe brandstofkosten. Machiel Bode Sector manager Transport & Logistiek ING Amsterdam Machiel.bode@ing.nl 1 Programma 11.00

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

Managementinformatie Onderhoudsbedrijven

Managementinformatie Onderhoudsbedrijven Managementinformatie Onderhoudsbedrijven Bas Terlingen en Guus van Schöll Themamiddag Kovon, 26-10-2005 1 Niveaus van managementinformatie Inzomen op detail informatie Gegevens verzamelen PM Strategisch

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie