september 2015 nr

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "september 2015 nr. 1 2015-2016"

Transcriptie

1 samenwijs september 2015 nr Een nieuwe directeur Beste ouders en andere betrokkenen bij Basisschool Franciscus Bunde. Sinds 1 augustus 2015 ben ik benoemd als directeur van jullie school. In deze eerste Samenwijs wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ron Winkens, 50 jaar, gehuwd met Jessica. Wij hebben twee prachtige dochters, Veerle en Merle. Samen wonen wij in een rijksmonument in Brunssum. Sinds 1986 ben ik in diverse functies werkzaam geweest in het onderwijs. Ik ben begonnen als leerkracht op basisschool de Wegwijzer in Zeswegen (1 jaar), daarna een combinatie van leerkracht, intern begeleider en adjunct-directeur op basisschool de Ganzerik in Heerlerheide (19 jaar), vervolgens als locatiedirecteur op de auti-afdeling van de Zonnewijzer in Heerlen (speciaal onderwijs) en tenslotte als directeur bij mijn eerste school in Zeswegen (6 jaar). Mijn hobby s zijn voetbal (kijken), boogschieten (actief) in Geverik bij Willem Tell 1885 en wekelijks darten met mijn drie broers. Daarnaast ben ik ook nog de nodige uurtjes te vinden in onze tuin. Vorige week heb ik kennisgemaakt met alle medewerkers van de school. In deze eerste dagen heb ik veel kinderen ontmoet en kort verteld wie ik ben tijdens een kennismakingsronde op maandagochtend. Enkele zaken die ik belangrijk vind zijn; duidelijkheid, rechtvaardigheid en transparantie. Ik ga ervan uit dat ik me heel snel thuis zal voelen op jullie school en mijn steentje kan bijdragen aan het onderwijs aan uw kind(eren). Tijdens de introductieavonden hoop ik u te mogen ontmoeten in de klas van uw kind(eren). Tot ziens. Alle introductieavonden (zie schoolkalender) beginnen om uur in de klas van uw kind.

2 NIEUW NIEUW SCHOOLKOOR. We lieten het al weten in de laatste Samenwijs van vorig schooljaar: in het nieuwe schooljaar krijgt MUZIEK op onze school extra aandacht. We maken als Vroege Vogel deel uit van het Masterplan Muziekonderwijs Limburg DOOR! dat gesubsidieerd wordt door de Provincie Limburg. Vanaf nu hebben we iedere maandag een vakleerkracht muziek in huis! Paul Lemmens gaat muzieklessen geven in alle groepen. Vanwege het grote aantal groepen, heeft helaas niet iedere groep wekelijks muziekles van Paul, maar in ieder geval wèl één keer per twee weken. We vinden het als school het belangrijkste dat de kinderen muziek gaan beleven als iets waar je plezier aan kunt hebben, je ontspanning in kunt zoeken, waar je naar kunt luisteren, waaraan je actief mee kunt doen, waarop je kunt bewegen; kortom iets is wat eigenlijk onmisbaar is in je ontwikkeling. Voor kinderen die het leuk vinden om te zingen, willen we er op maandag na school nog een vervolg aan geven. Vanaf 8 september wordt er iedere maandag om uur in het lege kleuterlokaal (waar vorig jaar instroomgroep zat) onder leiding van Paul nog een uurtje gezongen. Helemaal vrijblijvend, gewoon kijken/proberen wie het leuk vindt. We hopen natuurlijk dat we na een aantal weken een groepje vaste enthousiastelingen gevonden hebben, zodat we van een schoolkoortje kunnen gaan spreken, dat met leuke liedjes wekelijks gezellig een uurtje samen zingt. Lijkt het je iets??? Ben je nieuwsgierig??? Kom dat in ieder geval proberen!!! Tot 8 september! Opening nieuwe Schooljaar Vorig schooljaar was het jaar van de complimenten. Dit schooljaar gaan we extra kijken naar kwaliteiten van kinderen. We gaan onder andere dit schooljaar onze muziek-kwaliteiten verder ontwikkelen. Er werd gestart met de jel en het schoollied onder leiding van Paul Lemmens. Daarna moest onze nieuwe directeur Ron Winkens raden welke kwaliteiten de teamleden hebben. Hij kende iedereen al bij naam en had alle kwaliteiten goed geraden, met hulp van de kinderen. Daarom kreeg hij een cadeau aangeboden. Een confettidouche!

3 Thema DIEREN in groep 1 en 2. Vanaf 7 september start in de kleutergroepen het thema DIEREN voor 4 weken. We gaan dan ontdekken welke dieren er leven op de speelplaats en rondom de school. We leren ook dat er verschillende soorten dieren zijn, zoals huisdieren, insecten, wilde dieren, dieren die kunnen vliegen enz. En hoe moet je dieren eigenlijk verzorgen? We gaan natuurlijk ook dieren knutselen en tellen hoeveel poten ze hebben. Op de gang komt een heus (knuffel) dierenziekenhuis! Kom gerust, voor- of na school, eens kijken. Groep 1 en 2. Sponsoren Schoolkalender. Onze nieuwe schoolkalender is weer uitgedeeld. We zijn blij dat we hem weer gratis konden aanbieden. Dit mede dankzij onze 18 sponsoren, van wie u de logo s terug vindt in onze schoolkalender. Hierbij het lijstje van onze vrienden van de schoolkalender : Bloemenhuis HEBE Heemels Bessems drankenhandel Vrencken mondhygiënist Koelman Advocatuur Sjefke s Big Snack Bunde Ruijters Vastgoed Beheer Kapsalon t Kemke Bunde RO Groep Zuid Babette Kessels plantaardig ontwerp P. Sassen VOF Contrast Schilderwerken Wiertz Personeelsdiensten Stichting Overblijven Nedlin / Rentex R4pro.nl Rob Hanssen Claude Camp Design Aquanova NV Piereij Stucadoorsbedrijf John Daenen Sponsoren hartelijk dank en hopelijk volgend jaar weer of meer!

4 Albino kinderen Afrika De moeder van een van onze leerlingen wil zich graag inzetten voor albino kinderen in Afrika. Voor albino kinderen is het leven in Afrika heel moeilijk. Via onderstaande link vind je hier alle informatie over: Het is een kleine moeite voor ons om hier gehoor aan te geven. We hebben in de hal, naast de batterijen box, bij de prijzenkastjes een ton gezet. Daar kunnen de kinderen hun oude petten, zonnebrillen met uv-filter, kleding tegen uv-straling en eventueel ongeopende zonnebrand, factor +30 in kwijt. Alvast bedankt, ook namens Vera, de mama van Milan. Lege batterijen. Misschien overbodig te melden, maar lege batterijen horen niet bij de vuilnis. Uiteraard staat op school ook een verzamelbak. In de gang bij de administratie. Heb je lege batterijen liggen in huis, geef ze aan je kind mee, een leerzame gewoonte! Gevonden voorwerpen vorig schooljaar. Er ligt nog een kast en 2 dozen vol, maar eind van de week ruim ik alles op. Dus kijk snel of er iets van je kind bij is!! TIP: zwemrooster (en meer..) zie website! Luizencontrole a.s. vrijdag Beste ouders, Komende vrijdag is er weer een luizencontrole. U kunt ons helpen door uw kind vooraf aan de controle alvast zelf te controleren. Om het controleren op vrijdag makkelijker te maken is het prettig als de haren gewassen zijn en de kinderen geen ingewikkelde kapsels of veel gel in hun haar hebben. Als uw kind luizen of verse neten heeft, wordt u nog diezelfde dag gebeld door een leerkracht van school. Als uw kind oude neten heeft, ontvangt u een briefje. Het is dan belangrijk nog vaak te kammen met de luizenkam om de oude neten te verwijderen. Indien u nog vragen heeft over luizen of de behandeling hiervan kunt u kijken op de volgende link: Hier vindt u alle informatie. Mocht uw kind tussen de controles door luizen hebben, vragen we met klem dit te melden bij de leerkracht. We kunnen de ouders van de andere kinderen in de klas dan middels een brief waarschuwen dat er hoofdluis heerst. Zo kunnen we voorkomen we een luizenplaag krijgen. Wij bedanken u voor uw medewerking! Team luizenouders

5 Team BS Franciscus Bunde wie is wie. van boven naar beneden, van links naar rechts : Linda Kolijn, Jeanne Jacobs, Ron Winkens, Marieke Caelen, Onny van Rees. Katja Tilly, Paola Kerkhofs, Lilian Vleugels, Ellen Graus, Nicole Knapen, Rob Stevens. Mariëlle Bemelmans, Cobie Meesters, Martine Arnoldts, Jolande God, Desirée Vlaspoel, Henk Sporken, Sylvia de Ruyter, Tanja Urlings, Hetty van Veggel, Raymond Nijsten, Kitty Heijnen, Maria Lemmerling, Lisette Verbeek, Marij Heuvelmans, Wilma Gerets, Corry Thomassen, Jacqueline Vaissier. Eefke Jetten, Peter Cabo, Gabriëlle Engelen, Claudia Cuijpers.

6 ..nog wat foto s van de opening.

7 Marathon Meerssen Zondag 13 september vindt er de 8 e editie plaats van de Jeugdloop Meerssen. Een fantastisch evenement voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Dit jaar gaan we ons inzetten voor Unicef en dat maakt dat we er een educatief traject aan koppelen vóór en dóór kinderen. Onder het motto help een handje met je voeten gaan we ons inzetten om geld in te zamelen voor deze kinderrechtenorganisatie. Om de kinderen op een sportieve manier voor te bereiden bieden we GRATIS looptrainingen aan o.l.v. van deskundige begeleiding van Stef Kremers i.s.m. Jeugdcommissie van Marathon Meerssen. In het kader van duurzaam bewegen hebben we iedere laatste woensdag van de maand (m.u.v. schoolvakanties) een looptraining georganiseerd. De laatste training is: Woensdag 9 september van uur tot uur Locatie: Voetbalvelden van SV Meerssen Iedereen is welkom, ook al ben je (nog) niet ingeschreven voor de jeugdloop. Kom in beweging en doe mee! ( Laat uw kind meedoen!) Sportieve groet, Jeugdcommissie Marathon Meerssen Meer info: HALLO KIDS, DOE JIJ DIT JAAR OOK MEE MET DE JEUGDLOOP IN MEERSSEN OP ZONDAG 13 SEPTEMBER. Vorig jaar deden 90 kinderen van onze school mee en dit jaar hopen we dat er nog veel meer kinderen mee willen lopen. De school met de meeste deelnemers krijgt een geldbedrag van 250,00 waarmee je sportmaterialen voor de school kunt kopen. Dit jaar hebben ze een Rovisport-kadobon ter waarde van 100,- voor de snelste school per afstand. Haal ook zelf geld op bij familie en vrienden via het Unicef registratieformulier voor jouw sponsorloop. Deze sponsorenvelop kan je op school krijgen bij meester Peter of juf Lilian. Dus meld je aan via de site Daar vind je ook alle verdere informatie. Ook dit jaar rennen juf Katja, juf Sylvia en meester Rob weer mee. Om goed te presteren willen we met jullie op DINSDAG EN DONDERDAG in de pauze oefenen met een rondje om de school. (een rondje om de school is 300 meter) GROEP 3, 4 en 5 om 9.55 uur GROEP 6, 7 en 8 om uur We beginnen met oefenen op dinsdag 1 september en de laatste oefening zal zijn op donderdag 10 september. Zorg dat de wisselbeker dit jaar naar Bunde komt. MELD JE AAN EN DOE MEE AAN DE JEUGDLOOP!!!!!!!!!!!!!!! GROET, Juf Katja, juf Sylvia, meester Rob en meester Peter.

8 dierenkunstwedstrijd Zoals elk jaar kan iedereen weer vrijwillig deelnemen aan de dierenkunstwedstrijd. Maak een mooie tekening, een knutselwerk, gedicht, verhaal, lied, enz. van onderstaand dierenthema van je groep en lever ze in bij je leerkracht. Voor elk leerjaar is er één hoofdprijs en twee troostprijzen. Met deze kunstwerken krijgt onze school weer een verfrissende look. Er vindt een wissel plaats van de winnende kunstwerken van verleden jaar, te zien in de wissellijst naast ieder dieren schilderij. Verdeling thema dieren-kunstwedstrijd: Groep 1 en 2 vissen (A4 liggend) Groep 3 en 4 vlinders (A4 Liggend) Groep 5 en 6 pauw (A4 Liggend) Groep 7 giraffe (A4 staand) Groep 8 vogels (A4 staand) De dieren-kunstwedstrijd start 7 september en de inleverdatum is uiterlijk 25 september. De prijsuitreiking is op Dierendag, die dit jaar uitgebreid op school gevierd wordt op vrijdag 2 oktober. Ouders worden via mail op de hoogte gebracht en alles kunt u op de website en volgende samenwijs volgen. Werkgroep dierendag. *** ***

september 2014 nr. 2 2014-2015

september 2014 nr. 2 2014-2015 samenwijs september 2014 nr. 2 2014-2015 In de eerste Samenwijs van dit schooljaar heeft Fred Zelissen aangegeven dat het geven van complimenten dit schooljaar centraal staat. Het oudercomité wil hier

Nadere informatie

juli 2017 nr

juli 2017 nr samenwijs juli 2017 nr. 10 2016-2017 inhoud: afscheid van drie juffen afsluiting schooljaar opening schooljaar nieuwe leerkrachten introductieavonden lezen in de vakantie! vakanties en vrije dagen 2017-2018

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

september nummer 1 2013-2014

september nummer 1 2013-2014 samenwijs september nummer 1 2013-2014 Groep 7 en 8 in de ban van. Groep 7 en 8 zijn op vrijdag in de eerste week naar de Papierfabriek geweest in Weert. In het kader van Meerssen in de ban van.. waren

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Onze school is gezond

Onze school is gezond R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 631 HG MEERSSEN Telefoon 043 364813 info.hwagveld@innovo.nl 0 Dinsdag 4 feb. 015 Onze school is gezond Wij vinden de sociaal emotionele ontwikkeling

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

samenwijs augustus 2014 nr

samenwijs augustus 2014 nr samenwijs augustus 2014 nr. 1 2014-2015 De scholen zijn weer begonnen Op veel plaatsen kom je deze spandoeken weer tegen en inderdaad, ook in Bunde zijn we afgelopen week van start gegaan. En officieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

26 mei 2016 nr. 11 2015-2016. MUSICAL De Vuilnisboot

26 mei 2016 nr. 11 2015-2016. MUSICAL De Vuilnisboot samenwijs 26 mei 2016 nr. 11 2015-2016 inhoud: Musical de Vuilnisboot Plastic wegwerpflesjes Pestprotocol Lessen slagwerk DOOR Huiswerk via ISY Einde Zwemonderwijs Vervanging in de groepen Karaoke-set

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

HEB JE HUISWERK VANDAAG?

HEB JE HUISWERK VANDAAG? BLAD 1 HEB JE HUISWERK VANDAAG? Je kind moet thuis werken voor school. In de agenda kan je kijken wat je kind moet doen. Wat moet je doen? 1 Maak oefening 1 op blad 2: Wat doet je kind na de school? 2

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

samenwijs juni 2017 nr Voorzomerfeest 4 juli muziekdag

samenwijs juni 2017 nr Voorzomerfeest 4 juli muziekdag samenwijs juni 2017 nr. 10 2016-2017 Voorzomerfeest Voor de 5 de keer alweer, wordt voor de leerlingen en hun families het VOORZOMERFEEST georganiseerd op BS Franciscus Bunde. De organisatie is in handen

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 16-10-2015 Inhoud: IKC Glanerbrug Zuid Info VO Niet vergeten! Ter nagedachtenis Voorstellen Rabomuseum Kidsweek

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15 15 Oktober 15 Voorwoord Na een weekje herfstvakantie danken we voor de oogst, komt de schoolverpleegkundige weer op school en is er een speciale middag in de kerk in Dedemsvaart. Ook feliciteren we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

1 februari 2016 nr

1 februari 2016 nr samenwijs 1 februari 2016 nr. 7 2015-2016 inhoud: Hoog bezoek Nieuws vanuit de werkgroep gedrag/afspraak van februari. Wijzigingen organisatie m.i.v. 15-02-2016 Nogmaals: Carnaval Chinese gasten 3D printers

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015 Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015 Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, Op onze school wordt de zorg gewaarborgd door intern begeleiders. Wij; Daphne Goosen (groep 1-2). Marie-Christine Burgmans

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

9 januari 2015 2014-2015

9 januari 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 9 januari 2015 2014-2015 Interessante informatie: 12 t/m 16 jan. Toetsweek groep 8 13 jan.

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 27 maart 2015

Nieuwsbrief 14 27 maart 2015 Nieuwsbrief 14 27 maart 2015 Wie kiezen voor talent! Ramona Leemkuil zond mij deze brief toe en ik vond hem zo de moeite waard en zo goed passen bij onze visie, dat hij vandaag de inleiding is van deze

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie