Cuba 2 personen. Beknopt reisschema: Vluchten: Dag 1: Amsterdam Havana: 10:30 14:45u Dag 21: Havana Amsterdam: 16:50 08:15u (dag 22)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cuba 2 personen. Beknopt reisschema: Vluchten: Dag 1: Amsterdam Havana: 10:30 14:45u Dag 21: Havana Amsterdam: 16:50 08:15u (dag 22)"

Transcriptie

1 Cuba 2 personen Beknopt reisschema: Dag 1-4: Dag 4-7: Dag 7-10: Dag 10-12: Dag 12-14: Dag 14-17: Dag 17-20: Dag 20-21: Havana Vinales Maria la Gorda Las Terrazas Playa Larga Trinidad Cayo Santa Maria Santa Clara Vluchten: Dag 1: Amsterdam Havana: 10:30 14:45u Dag 21: Havana Amsterdam: 16:50 08:15u (dag 22)

2 Uitgebreid dag tot dag schema Dag 1 4: Havana Aankomst op de luchthaven van Havana Privé transfer naar oud-havana 3 nachten verblijf Havana: 3* Beltran hotel inclusief ontbijt Havana - Havana is een fantastische stad vol sfeervolle straten en pleintjes, musea en prachtige barokke architectuur. Het is volop genieten van de muziek, de grote boulevard en de prachtige oude barokke kathedralen. Het hedendaagse Havana bestaat uit drie verschillende delen: Oud Havana, Vedado, en de nieuwere buitenwijken. De stad is de zetel van de Cubaanse regering, met diverse ministeries en heeft ook veel bedrijvigheid. Oud Havana, met zijn smalle straatjes en overhangende balkons is niet alleen een woonwijk, maar ook het traditionele centrum van handel, industrie en entertainment. Verschillende stijlen en boeiende architectuur vindt je overal in Havana. Je ziet er allerlei soorten bouwwerken van kastelen uit de 16e eeuw tot moderne hedendaagse wolkenkrabbers. Beltran Hotel Het boektiek Hotel Beltran een voormalig herenhuis van een markies zou de perfecte setting zijn voor een film die zich in de 18 e of 19 e eeuw afspeelt. In plaats van zwart-wit of sepiatinten, zou deze film volledig in kleur zijn, het Beltran is dan ook een van de meest kleurrijke hotels van Old Havana Auto ophalen in het centrum van Havana op 10 augustus en inleveren op 27 augustus op de luchthaven van Havana. Puegeot 208 of gelijkwaardig exclusief All. Risk verzekering van CUC 10,= per dag, excl. extra bestuurder (CUC 30,=), excl. drop off kosten, excl. waarborg CUC 200,= per auto.

3 Dag 4 7: Vinales / Pinar del Rio Ophalen huurauto in centrum Havana Route Havana Vinales: ca. 2 uur rijden 3 nachten Vinales: hotel Los Jazmines inclusief ontbijt Huurauto: Ophalen in het centrum van Havana en de laatste dag inleveren op de luchthaven van Havana. Peugeot 208 inclusief ongelimiteerd aantal kilomters. Exclusief: -Verplicht All Risk verzekering CUC 10 per auto per dag. -Extra bestuurder CUC 30. -Drop off kosten CUC 10 per auto -Waarborgsom CUC 200 per auto (voorkeur per creditcard) Viñales - Dit stadje bestaat voornamelijk uit houten huisjes met veranda s. De vallei van Viñales is al 160 miljoen jaar oud en is een van de mooiste natuurgebieden van Cuba en staat op de wereld erfgoedlijst. Net buiten de stad kunt u één van de wereldberoemde tabakshuisjes bezoeken. Oude kalksteenformaties lijken willekeurig in de tabaksvelden te zijn geworpen en dit zorgt voor een bijna surrealistisch decor. Pinar del Rio - kleurrijk geschilderde huizen, tabaksplantages en hobbelige wegen. De idyllische provincie Pinar del Rio wordt ook wel de tuin van Cuba genoemd. Het omliggende landschap duidt erop dat het een van de beste teeltgebieden in Pinar del Rio is. Wandel door de straten van het plaatsje Pinar del Rio, langs goed bewaarde neoklassieke gebouwen en vrolijk beschilderde huizen. In de straat Calle Martí staat het Teatro Milanes wat de bewoners doet denken aan de romantische dichter en de uitvinder van de cha-cha-cha: Jose Jacinto. Een paar van zijn persoonlijke bezittingen zijn hier te bewonderen. Inclusief: Fietstour Vinales 2-uur durende fietstocht met gids Ontdek Viñales, het mooiste fietsgebied van Cuba. Laat je hier imponeren door het uitzicht op verrassend groene kalklandschappen met mogotes en tabaksvelden. Vinales: hotel Los Jazmines Een paar kilometer voor het dorp Viñales staat Hotel Los Jazmines in al zijn glorie. Het is een drie verdiepingen tellend roze gebouw met pannendak en kan doorgaan voor een villa op het Toscaanse platteland of voor mediterraan landhuis. De smeedijzeren details, Franse deuren en glas-in-lood details verhogen het elegante karakter. Naast het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad waar het tijdens de zomervakantie aardig vol kan zijn met dagtoerisme, toestromend om afkoeling te zoeken. Zestien cabañas (huisjes/junior-suites) lopen bergafwaarts vanaf het zwembad op een rij. Aan de andere kant van het zwembad bevinden zich de zogeheten tropische kamers toegankelijk via een pad verborgen onder een weelderige en lommerrijke pergola. Beide typen kamers hebben een prachtig uitzicht op de "mogotes" waarmee de vallei bezaaid is. De junior-suites kunnen als een pluspakket worden geboekt, met extra services. Naast de receptie bevindt zich een lobbybar en op de eerste verdieping is het restaurant "La Vega" met een Spaans interieur, waar ontbijt en diner worden geserveerd.

4 Dag 7 10: Maria la Gorda Route Vinales Maria la Gorda ca. 2.5 uur rijden 3 nachten: Villa Maria la Gorda op basis van volpension Maria la Gorda - In het uiterste westen van Cuba ligt het door de Unesco aangewezen Nationaal Park Guanahacabibes. Dit is een van de meest dunbevolkte gebieden van het eiland, je kunt hier echt van je rust genieten! Direct aan het 8 kilimeter lange witte palmenstrand ligt hotel Maria la Gorda, oftewel Dikke Maria. Dit is een perfecte locatie om te gaan duiken en snorkelen per boot of om gewoon te relaxen op het prachtige strand. Villa Maria la Gorda Villa Maria La Gorda bevindt zich in het meest westerse deel van cuba, in Guanahacabibes Peninsula, in de Cabo Corrientes natuur reservaat en is aangeraden als duik locatie. Het hotel bestaat uit 35 kamers, allen met airco, midden op het strand, met prive badkamers, waarvan de meeste uitzicht hebben op de zee, en 20 bungalows in de 2e rij van de strand, met badkamers, sateliet TV, Airco en plafond ventilator, mini-bar en telefoon. De faciliteiten van de hotel zijn onder andere een buffet restaurant en weer een ander gespecialiseerd in vis. verder vind je hier ook nog een bar, auto verhuur, post kantoor, winkel, 2 boten voor duikuitjes ( met de capaciteit voor 28 en de ander voor 12 duikers), ervaren instructeurs met de talen Engels, Frans, Russisch en Italiaans, en met moderne apparatuur voor duiklessen, gekeurd door SSI en CMAS. Dag 10-12: Las Terrazas Maria la Gorda Las Terrazas, ca. 3.5 uur rijden 2 nachten Las Terrazas: hotel La Moka inclusief ontbijt Las Terrazas is gelegen in de provincie Pinar. Samen met Soroa zijn dit de koffiedorpen. Ze liggen in de Sierra del Rosario heuvels waar oude koffieplantages, ruïnes van slavenbarakken en droogplaatsen van koffie de geur van het verleden doen beleven. Dankzij het milde klimaat, de hoge vochtigheidsgraad en de regelmatige regenval staat dit gebied bekend als de regenboog van Cuba. Het is weelderig groen en er groeien veel varens, orchideeën, begonia s en andere bloemen. Hotel La Moka Een gigantische boom staat stevig geworteld in de lobby en heeft inmiddels de hoogte van het dak overstegen. Een slim ontwerp waardoor buiten tegelijkertijd binnen is, bijzonder ook, waardoor Hotel Moka zich kan classificeren als één van de meest charmante en unieke accommodaties van heel Cuba. De woorden intiem, romantisch en gezellig omschrijven een verblijf in dit hotel.

5 Moka's ontwerp is gebaseerd op een eigentijdse interpretatie van de Spaanse koloniale architectuur. Het hotel beschikt over een prachtige atrium-lobby met meerdere niveaus, gebouwd rond een grote lime tree waar de takken op haast magische wijze door het dak verdwijnen. De twee verdiepingen van het hotel waar de gastenkamers zich bevinden, staan te midden van prachtige bomen, die soms zelfs door de balkons en het plafond heen groeien. De badkamers zijn spectaculair, de ligbaden grenzen aan een glazen wand, van de buitenwereld afgeschermd door planten. Complejo Turístico Las Terrazas ligt in een gebied van ongeveer hectare, ontwikkeld als een duurzaam project gebaseerd op het rationeel gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Een kleine gemeenschap van ongeveer 1200 mensen, velen van hen kunstenaars, integreert hier met het eco-toerisme. Evenals Hotel Moka zijn alle andere gebouwen in Las Terrazas ontworpen om in hun omgeving op te gaan. Activiteiten hier omvatten onder andere het verkennen van de nabijgelegen ruïnes van de 19e-eeuwse koffieplantages, ontspannen aan het meer, en het bezoeken van de lokale restaurants en kunstenaarsateliers. Actieve reizigers kunnen kiezen uit trekking, wandelen, birdwatching, Canopy (Zipline) en paardrijden. Doe het vooral onder begeleiding van een gids, ook als je geen fan bent van georganiseerde excursies, maar op deze manier kom je op plaatsen waar je anders niet altijd zelf komt. Dag 12-14: Playa Larga Las Terrazas Playa Larga, ca. 3 uur rijden 2 nachten Playa Larga hotel, verblijf in een cabana: hotel inclusief ontbijt Playa Larga - ligt vlakbij de Varkensbaai waar in 1961 de wereldberoemde mislukte invasie plaatsvond. Wat deze plek bijzonder maakt, is het natuurgebied Ciénaga de Zapata. Het heeft een omvang van 628 hectare van wortelboommoerassen, 150 verschillende vogelsoorten en 43 soorten reptielen, vissen en amfibieën. Deze bestemming biedt ook mooie duikmogelijkheden aangezien het een uitstekend koraalrif heeft. Vanaf Playa Larga tot aan Playa Girón zijn er 17 verschillende duikpunten waar je de prachtige onderwaterwereld kunt bewonderen. Hotel Playa Larga Dag 14-17: Trinidad Playa Larga Trinidad, ca. 3 uur rijden 3 nachten Trinidad: Casa particular inclusief ontbijt Trinidad - Trinidad is door UNESCO uitgeroepen tot Wereldmonument. De kleurige straten van het historisch centrum inrijdend snap je meteen waarom: klinkerstraten, lage huisjes met rode daken, oldtimers, ezels, kunsthandeltjes en barretjes. Rond de centrale Plaza Mayor liggen veel bezienswaardigheden, zoals het gele San Francisco klooster met klokkentoren dat als het symbool van de stad geldt en het Museo Romántico, wat het 'mooiste huis van Trinidad' wordt genoemd. Loop tegen de avond de trappen op van het Playa Mayor, richting de Casa de la Musica. Op de trappen zitten vaak mensen gezellig te kletsen, bandjes komen erbij staan, beginnen te spelen en iedereen begint spontaan te dansen. De Cubanen hebben muziek en dansen in hun bloed en hier maak je het mee zonder dat het 'georganiseerd' is.

6 Dag 17-20: Cayo Santa Maria Trinidad Cayo Santa Maria, ca. 3 uur 3 nachten hotel Memories Paraiso Azul op basis van All. Inclusive Cayo Santa Maria Vanaf het vaste land verbindt een lange weg over het water de verschillende eilandjes met elkaar. Onderweg heeft u de kans om flamingo s te zien. Het strand in Cayo Santa Maria is oogverblindend en het is een heerlijke plek om te genieten van de natuur of een mooie strandwandeling te maken. Hotel Memories Paraiso Azul Memories Paraíso Beach Resort werd geïnspireerd door de koloniale stad Remedios (de oudste stad gesticht door de Spanjaarden in de provincie Villa Clara). Het gebouw is gedecoreerd met elementen uit het koloniale tijdperk zoals glas in lood, meubels, het gebruik van kostbaar hout en een imitatie van de klassieke pannendaken. Memories Paraíso Beach Resort bestaat uit 666 kamers in verschillende categorieën. Elke kamer beschikt over: airconditioning, een kluisje, een eigen badkamer, haardroger, satelliettelevisie, cd/usbspeler, terras of balkon, een dagelijks gevulde minibar, koffiezetapparaat & waterkoker, strijkijzer en strijkplank. Dag 20-21: Santa Clara Route Cayo Santa Maria Santa Clara, ca. 2 uur rijden 1 nacht Santa Clara: Casa particular inclusief ontbijt Santa Clara - Che Guevara won hier in 1958 de slag tegen generaal Batista, waardoor het communisme definitief zegevierde. In het centrum vindt u zijn mausoleum, een museum met z'n kleding, geweren en een monument ter nagedachtenis aan de beroemde Che Guevara. Als je dichtbij bent hoor je zachte marsmuziek door de knisperende luidsprekers en komt een stukje geschiedenis tot leven. Het museum is op maandagen gesloten, maar dinsdagochtend kunt u een bezoek brengen alvorens door te rijden naar Trinidad. Uw mooie rondreis door Cuba zit er alweer op. U reist vanuit Santa Clara terug naar de luchthaven in Havana, levert daar uw auto in en vliegt vervolgens s nachts terug naar Amsterdam. Hier zal u de volgende ochtend arriveren.

7 Reissom Indicatieprijs augustus: 3500,- per persoon Inclusief: - Intercontinentale vluchten KLM - Genoemde hotelovernachtingen in 2-persoonskamers, inclusief ontbijt - Transfer bij aankomst naar hotel in Havana - Visum (ter waarde van 20,- per persoon) - Autohuur - Roadmap bij reispapieren Exclusief: - Vertrekbelasting 25 CUC - Persoonlijke uitgaven en fooien * Belangrijk: hotels in Cuba zijn qua kwaliteit niet vergelijkbaar met Europese standaarden. Van het aantal sterren moet er minimaal 1 afgehaald worden om richting Europese standaarden te komen. * Belangrijk 2: er kunnen op de routes nog wel eens obstakels voorkomen die voor vertragingen kunnen zorgen. Rijden in Cuba gaat niet zo soepel als rijden in Nederland. * Belangrijk 3: In een aantal plaatsen verblijft u in Homestays; bij Cubanen thuis. Dit biedt een unieke ervaring, maar de kwaliteit, comfort en faciliteiten is niet wat u van hotels gewend bent. Ook spreekt u gastgezin vaak enkel Spaans. U kunt er wel van uitgaan dat u een nette kamer krijgt met privé badkamer en airconditioning.

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Reisplan. Dag 1. Dag 2

Reisplan. Dag 1. Dag 2 Als het je leuk lijkt om negen provincies van Cuba te ontdekken en over de hele eilandengroep te reizen, dan is dit je kans. Je zult genieten van dit avontuur waarin we je meenemen naar de mooiste plekken

Nadere informatie

Kleurrijk CUBA. GEMAAKT DOOR Sabrina

Kleurrijk CUBA. GEMAAKT DOOR Sabrina Kleurrijk CUBA GEMAAKT DOOR Sabrina CUBA Cuba staat bekend om de Caribische sferen, het levendige karakter, oude nostalgische auto s, salsamuziek, kleurrijke huisjes, gebergten, Fidel Castro (voormalige

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, CUBA 1-9 JUNI 2017

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, CUBA 1-9 JUNI 2017 TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, CUBA 1-9 JUNI 2017 Denk je aan Cuba, dan zie je grote Amerikaanse jaren 50 auto s, sigaren en rum. Het land verandert snel nu het de grenzen steeds meer opent. Hoog tijd

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Cuba. 18 daagse rondreis, augustus Djoser BV Breestraat CM Leiden

Cuba. 18 daagse rondreis, augustus Djoser BV Breestraat CM Leiden Cuba 18 daagse rondreis, augustus 2007 Aeropuerto José Martí - Havana Direct na aankomst; ongeveer 19:00 uur Hotel Park View - Havana Vieja Het hotel in Havana Vieja; om de hoek het Museo de la Revolución

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Zaterdag 26 april 2014

Zaterdag 26 april 2014 CUBA 2014 Zaterdag 26 april 2014 10.30-14.30 KL723 Amsterdam - Havana Bij aankomst worden jullie opgewacht door de Nederlandstalige gids en transfer naar het hotel. 16.30 Verwachte aankomsttijd bij hotel

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza

Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Casona de Yaiza - (Spanje Lanzarote Yaiza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Fietsreis Cuba. Achter het stuur in een Amerikaanse Chrysler. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Fietsreis Cuba. Achter het stuur in een Amerikaanse Chrysler. Djoser BV Breestraat CM Leiden Fietsreis Cuba Achter het stuur in een Amerikaanse Chrysler dansen in Havana eerste lunch in Havana Fotomodel voor een peso Doorkijkje Havana eerste fiets etappe naar Soroa Alfredo onze gids geeft uitleg

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sant Joan de Binissaida - (Spanje Menorca Es Castell) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Thimonies Country Homes - (Griekenland Kreta Rethymnon) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Fiesole - /italie/toscane/fiesole/villa_fiesole.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Fiesole - (Italië Toscane

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia Villas Delight Griekenland Kreta Sitia 1. Algemene informatie Eliza was here - Villas Delight - /griekenland/kreta/sitia/villas_delight.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Delight - (Griekenland

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Impresiones de Cuba - 15-daagse rondreis Reissomindicatie 1.949,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

Impresiones de Cuba - 15-daagse rondreis Reissomindicatie 1.949,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Impresiones de Cuba - 15-daagse rondreis Reissomindicatie 1.949,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Wil je kennismaken met het (nu nog) authentieke Cuba? Dan is dit hét moment om het land

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Nostalgic Cuba Exclusieve 16 daagse rondreis door het Cuba van nu (nog)

Nostalgic Cuba Exclusieve 16 daagse rondreis door het Cuba van nu (nog) Nostalgic Cuba Exclusieve 16 daagse rondreis door het Cuba van nu (nog) 1 Nostalgic Cuba afreis op 04 November 2016 Exclusieve 16 daagse rondreis door het Cuba van nu (nog) Bezoek Cuba voor Cuba, Cuba

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Lustrumreis Klassiek Cuba 15 dagen 13 nachten

Lustrumreis Klassiek Cuba 15 dagen 13 nachten Lustrumreis Klassiek Cuba 15 dagen 13 nachten Tijdens deze lustrumreis, terug in de tijd, bezoeken jullie het Caribische Communistische duurzame paradijs Cuba. Zo lang Fidel nog leeft kan je er vrij zeker

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

7 november 2014 tot 19 november Cuba Rumba!

7 november 2014 tot 19 november Cuba Rumba! 7 november 2014 tot 19 november Cuba Rumba! Cuba! Het Caribische eiland van de rumba, antieke jarenvijftigauto s en de revolutionaire geest van Che Guevara en Fidel Castro! We nemen u mee op een reis om

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Fuster - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Fiesole - /italie/toscane/fiesole/villa_fiesole.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Fiesole - (Italië Toscane

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos

Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca las Rosas - La Tanquera - (Spanje Tenerife Los Realejos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cuba Oldtimers, salsa en sigaren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 1790 km

Cuba Oldtimers, salsa en sigaren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 1790 km Cuba Oldtimers, salsa en sigaren 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 1790 km Hoogtepunten van deze reis Uitgebreid verblijf in Havana Subtropisch Baracoa Bezoek aan

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cooking and Nature - (Portugal Costa de Lisboa Alvados) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cooking and Nature - (Portugal Costa de Lisboa Alvados) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie