5. FINANCIEN: JAARREKENING 2016: KENNISNAME GOEDKEURING GOUVERNEUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5. FINANCIEN: JAARREKENING 2016: KENNISNAME GOEDKEURING GOUVERNEUR"

Transcriptie

1 OverzichtsliJstvandeOCMW-Raad Zitting van donderdag 14 december 2017 Aanwezig: Francis Gallens/ Greet Vanhove/ Marie-Claire Decavel, Omer Willems, Stefaan Dobbels/ Wim Devolder/ OCMW-Raadsleden Luc Vullers/ Voorzitter Torn Vanpoucke/ Secretaris Verontschuldigd: Guido Demeyer/ Vanhee Machteld/ OCMW-Raadsleden. De zitting begint om uur en gaat door in de schepenzaal van de gemeente. AGENDA OPENBARE ZITTING l. GOEDKEURING NOTULEN VORIGE^ ZITTING, Het verslag van de voorgaande zitting dd wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd. 2. FINANCIËN: 8UDGETWUZIGING IMVESTERINGSBUDGET 2017 (11. De Raad gaat akkoord met de budgetwijzjging 2017 (l)/ zoals voorgelegd aan de raadsleden. Afschrift van onderhavige beslissing zal voor verder gevolg aan de bevoegde overheid worden toegestuurd. 3. FINANCIËN: AANPASSING MJP (4): VASTSTELLING. De Raad keurt de aanpassing aan het meerjarenplan (4) in zijn geheel goed. Afschrift van onderhavige beslissing zal voor verder gevolg aan de bevoegde overheid worden toegestuurd. 4. FINANCIËN: GOEDKEURING BUDGET 2018, De Raad keurt het budget 2018 in zijn geheel goed. 5. FINANCIEN: JAARREKENING 2016: KENNISNAME GOEDKEURING GOUVERNEUR De Raad neemt kennis van de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar 2016 verleent kwijting aan de Heer Wullaert Mathieu/ financieel beheerder van het OCMW Meulebeke.

2 6. PATRIMONIUIVt: VERKOOP GROND GELEGEN AAN DE OUDE GENTSTRAAT. 2E AFD. SECTIE C NR.300/A De Raad gaat akkoord met het bod van de firma Danneels Development nv, Sint- Baafskerkstraat l, 8200 Sint-Andries/ ten bedrage van ,00 euro (onder conditie van het verkrijgen van de verkavellngsvergunning binnen een maximale termijn van 24 maanden) voor het stuk grond gelegen Parochiehoek (tussen Karel van Manderstraat en Oude Gentstraat) 2 afdeling/ sectie C nr. 0300A/ bouwland, oppervlakte m2. De voorzitter en secretaris worden belast met het afhandelen van de verkoop. Afschrift wordt bezorgd aan de hogere overheid en het gemeentebestuur. 7. PATRIMONIUM: VERBOUWEN LOKAAL PC: GUNNING FASE 2: CAFETARIA: RUWBOUW. Goedkeuring wordt verleend aan het gunningsvoorstel/ opgesteld door GC Architecten/ Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Het verslag van nazicht van de offertes/ opgesteld door GC Architecten/ maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht "Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase 2/Cafetaria/Ruwbouw en afwerking" wordt gegund aan de economisch meest voordelige regelmatige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder/ zijnde BABO, Peter Benoitlaan 53 te 8200 Sint-Andries, tegen het nagerekende en verbeterde inschrijvingsbedragvan /56 excl. btw of /02 incl. btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bestek met nr Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 8. PATRIIVIONIUM: VERBOUWEN LOKAAL PC: GUNNING FASE 2: CAFETARIA: HVAC-SAN. Goedkeuring wordt verleend aan het gunmngsvoorstel/ opgesteld door GC Architecten. Het verslag van nazicht van de offertes maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht "Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase 2/Cafetaria/HVAC+SAN" wordt gegund aan de economisch meest voordelige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder/ zijnde ASD, Kouterweg 30 te 8890 Moorslede/ tegen het nagerekende inschrijvingsbedragvan /93 excl. btw of /58 incl. btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bestek het nr Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 9. PATRIMONIUM: VEB^ FASE 2: CAFETARIA: ELEKTRICITEIT. Goedkeuring wordt verleend aan het gunningsvoorstel/ opgesteld door GC Architecten, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Het verslag van nazicht van de offertes maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht "Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase 2/Cafetaria/Elektridteit" wordt gegund aan de economisch meest voordelige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder, zijnde Electro Vanden Berghe/ Forestierstraat 77 te 8530 Harelbeke/ tegen het nagerekende inschrijvingsbedragvan /89 excl. btw of /89 incl. btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bestek met nr ELEK. Deze investering wordt afgeschreven op 15 Jaar.

3 10, PATRIMONIUIVI: VERBOUWEN LOKAAL PC: GUNNING FASE 2: CAFETARIA: VAST MEUBILAIR. Goedkeuring wordt verleend aan het gunningsvoorstel/ opgesteld door GC Architecten/ Veldstraat 11/ 8760 Meulebeke. Het verslag van nazicht van de offertes maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht "Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase2/cafetaria/vast meubilair" wordt gegund aan de economisch meest voordelige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder/ zijnde VERHAEGHE TOM/ Vijf Eikenstraat 20 te 8780 Oostrozebeke/ tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van ,00 excl. btw of /19 incl. btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bestek met nr /vast meubilair. Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 11. PATRIMONIUM: VERBOUWEN LOKAAL PC: GUNNING FASE 2: CAFETARIA: TERRASOVERKAPPING. Goedkeuring wordt verleend aan het gunningsvoorstel, opgesteld door GC Architecten/ Veldstraat 11/ 8760 Meulebeke. Het verslag van nazicht van de offertes maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht "Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase 2/Cafetaria/Terrasoverkapping" wordt gegund aan de economisch meest voordelige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder/ zijnde Winsol NV, Roeselaarsestraat 542 te 8870 Izegem/ tegen het nagerekendeinschrijvingsbedrag van /00 excl. btw of /03 incl, btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd In het bestek met nr /terrasoverkapping. Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 12. PATRIMONIUM: VERBOUWEN LOKAAL PC: GUNNING FASE 2: CAFETARIA: BUITENAANLEG. Goedkeuring wordt verleend aan het gunningsvoorstel, opgesteld door GC Architecten/ Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Het verslag van nazicht van de offertes maakt integraal deel uit van deze beslissing. De opdracht 'Verbouwen lokaal dienstencentrum/fase2/cafetaria/buitenaanleg" wordt gegund aan de economisch meest voordelige (rekening houdend met de gunningscriteria) bieder/ zijnde Tuinen Eddy Lambert/ Randweg 2 te 8760 Meulebeke, tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van ,09 excl. btw of /95 incl. btw. De uitvoering moet gebeuren overeenkomstig de lastvoorwaarden vastgelegd in het bestek met nr /Buitenaanleg. Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 13. PATRIMONIUIVI: RENOVATIE ASSISTENTIEWONINGEN DEEVELAND: RUWBOUW EN AFWERKING - GOEDKEURING WIJZE VAN GUNNEN. LASTENVOORWAARDEN EN BESTEK. Goedkeuring wordt verleend aan het bestek met nr en de raming voor de opdracht "Renovatie Assistentiewoningen Deeveland - RUWBOUW en AFWERKING"/ opgesteld door de ontwerper/ GC-ARCHITECTEN/ Veldstraat 11 te 8760 Meulebeke. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten. De raming bedraagt /09 excl. btw of /01 incl. 21% btw.

4 Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de openbare procedure. De aankondiging van de opdracht wordt ingevuld en bekendgemaakt op nationaal niveau. Deze investering wordt afgeschreven op 15 jaar. 14, PATRIMONIUM: RENOVATIE ASSISTENTIEWONINGEN DEEVELAND: HVAC+SAN - GOEDKEURING WUZEVAN GUNNEN. LASTEN VOORWAARD E N EN BESTEK. Goedkeuring wordt verleend aan het bestek met nr en de raming voor de opdracht "Renovatie Assistentiewoningen Deeveland " HVACW/ opgesteld door de ontwerper, GC-ARCHITECTEN/ Veldstraat 11 te 8760 Meulebeke. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten. De raming bedraagt ,70 exd. btw of ,40 incl. 21% btw. Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de openbare procedure. De aankondiging van de opdracht wordt ingevuld en bekendgemaakt op nationaal niveau. Deze investering wordt afgeschreven op 15 Jaar. 15. PATRIIVIONIUM: RENOVATIE ASSISTENTIEWONINGEN DEEVELAND: ELEKTRICITEIT - GOEDKEURING WÜZEVAN GUNNEN. LASTEN VOORWAARD E N EN BESTEK. Goedkeuring wordt verleend aan het bestek met nr en de raming voor de opdracht "Renovatie Assistentiewoningen Deeveland - ELEKTRICITEIT"/ opgesteld door de ontwerper/ GC-ARCHITECTEN/ Veldstraat 11 te 8760 Meulebeke. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten. De raming bedraagt ,65 excl. btw of ,73 incl. 21% btw. Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de openbare procedure. De aankondiging van de opdracht wordt ingevuld en bekendgemaakt op nationaal niveau. Deze investering wordt afgeschreven op ISJaar. 16. PERSONEEL : VERVANGING FEESTDAGEN De Raad neemt akte en gaat akkoord met de regeling van BOC van 30 november Voor het contractueel en statutair personeel worden de feestdagen die in 2018 op een zaterdag of zondag vallen als volgt vervangen: Zaterdag 21 juli 2018 wordt vervangen door maandag 30 april 2018; Zondag 11 november 2018 wordt vervangen door vrijdag 11 mei Het personeel wordt op de hoogte gebracht van dit besluit. 17. WZC: VERZELFSTANDIGIMG EN SAMENWERKING VOOR OUDERENZORG IN MEULEBEKE: GOEDKEURING OPRICHTING PPS EN BIJHORENDE OVEREEN KOMSTEN - ADVIES AAN DE GEMEENTERAAD. De Raad geeft goedkeuring aan de oprichting van de VZW De Lappers in de zin van titel VIII/ hoofdstuk 4 van het OCMW-decreet en keurt de volgende onderliggende documenten goed: de statuten, het bestuursplan/ de samenwerkingsovereenkomst/ en de bijlagen personeef en 'inbreng'. De Raad neemt er verder akte van dat het vakbondsoverleg plaatsvindt op 15 december 2017 en stelt vast dat slechts tot de effectieve oprichting van de hierboven vermelde rechtspersoon kan worden overgegaan na de beslissing van de gemeenteraad en de Vlaamse regering in het licht van artikel 247/2 1 OCMW-decreet/ alsmede nadat het vakbondsoverleg heeft plaatsgevonden.

5 De Raad geeft gunstig advies aan de gemeenteraad in het licht van artikel 270 1/ 2 Gemeentedecreet wat de goedkeuring door de gemeenteraad betreft van de rechtspersoon zoals bedoeld in artikel l van dit besluit. De gemeenteraad zal kennis kunnen nemen van het vakbondsoverieg van 15 december 2017 zoals ook in dit artikel bedoeld. De OCMW-raad geeft mandaat aan respectievelijk het vast bureau en het college van burgemeester en schepenen om tekstwijzigingen opgelegd door ABB ook nog aan te brengen. Deze beslissing wordt conform artikel 247/2 OCMW-decreet en binnen de termijnen daarin voorzien overgemaakt aan de Vlaamse regering in het licht van het bijzonder toezicht dat de decreetgever heeft geïnstalleerd. De Vlaamse regering zal kennis kunnen nemen van het vakbondsoverleg van 15 december 2017 zoals in artikel l bedoeld. 18. PERSONEEL: ATTRACTIVITEITSPREMIE 2017: INDIVIDUELE TOEKENNING. Aan de in bijlage bij onderhavige beslissing vermelde personeelsleden wordt een attractiviteitspremie 2017 toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld volgens de na hun naam opgenomen berekening. Afschrift van onderhavige beslissing zal voor kennisgeving aan de bevoegde overheid worden gestuurd. 19. VARIA Toetreding aankoopcentrale VVSG voor raamcontract postdiensten. De Gemeente doet beroep op de aankoopcentrale van VVSG vzw voor de aanbesteding van een overheidsopdracht voor postdiensten via het raamcontract "Raamcontract voor de sluiting van individuele contracten inzake universele postdiensten voor Vlaamse lokale besturen" (Bestek nr. VVSGvzw-2017/09/18) Het college van burgemeester en schepenen wordt belast met de uitvoering Kennisname verslag Zoreinspectie / Zore en Gezondheid nav verbouwing GAW Residentie Deeveland en tijdelijke verhuis bewoners De OCMW-raad neemt kennis van de verslagen en reactienota van Zorg en Gezondheid / Zorginspectie n.a.v. het bezoek van Zorginspectie aan Meulebeke en het bezoek van de voorzitter en secretaris aan Zorg en Gezondheid in Brussel, die worden toegelicht door de voorzitter. Dit n.a.v. twee klachten omtrent de modaliteiten van de tijdelijke verhuis van de bewoners. De voorzitter geeft tevens een toelichting over en stand van zaken van de verhuis van de bewoners en de geleverde inspanningen. Gedaan te Meulebeke/ donderdag 14 december NAMENS DE OCMW-RAAD: De Voorzitter/ Torn Vanpoucke \ l Luc Vullers Besluiten van de Raad voor Maatschappelijk welzijn ter inzage >ij de Hr. Secretaris, na afspraak (051/ ).

6 Uittreksel uit de notulen van de OCMW-Raad van donderdag 14 december 2017 Aanwezig: Francis Gallens/ Greet Vanhove, Marie-Claire Decavel/ Omer Willems, Stefaan Dobbels, WJm Devolder/ OCMW-Raadsleden Luc Vulters/ Voorzitter Torn Vanpoucke/ Secretaris Verontschuldigd: Guido Demeyer, Machteld Vanhee/ OCMW-Raadsleden 2. FINANCIËN: BUDGETWUZIGING INVESTERINGSBUDGET2017 (l). De Raad/ Gelet op de Organieke wet van 8 juli 1976 en gelet op het Decreet van 16 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ het OCMW-Decreet; Gelet op het ontwerp budgetwijziging 2017 (l), zoals voorgelegd; Overwegende dat de voorgelegde budgetwijziging binnen het goedgekeurde meerjarenplan (4) blijft; Gelet op de toelichting van de voorzitteren financieel beheerder ivm de aanpassingen aan het budget; Gelet op het gunstig advies van het managementteam d.d ; Gelet op het gunstig advies van het College van Burgemeester en Schepenen d.d , zoals voorgelegd; Gelet op de BBC; Gelet op het visum van de financieel beheerder: GOEDGEKEURD; Overgaande tot de stemming; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel/ de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk

7 welzijn; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen/ en latere wijzigingen; Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ inzonderheid artikels 248 tot en met 264 betreffende het bestuurlijk toezicht; BESLUIT: met eenparigheid van stemmen Art.l. De Raad gaat akkoord met de budgetwijziging 2017 (l), zoals voorgelegd aan de raadsleden. Art.2. Afschrift van onderhavige beslissing zal voor verder gevolg aan de bevoegde overheid worden toegestuurd. Art. 3. Deze beslissing wordt vermeld op de overzichtslijst die krachtens art. 254 van het decreet van 16 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ verzonden dient te worden aan het College van Burgemeester en Schepenen en aan de Heer Provinciegouverneur. Gedaan te Meulebeke/ donderdag 14 december 2017 NAMENS DE OCMW-RAAD: De Secretaris De Voorzitter (g) Torn Vanpoucke,. (g) Luc Vullers Voor eensluidend afschrift:,. / /:: MetÜ beke^_ :. / ïe Secretaris ^^ De Voorzi^te^ ^ Torn Vanpoucke \,, LucVullers/

8 Uittreksel uit de notulen van de OCMW-Raad van donderdag 14 december 2017 Aanwezig: Francis Gallens/ Greet Vanhove, Marie-Ctaire Decavel/ Omer Willems, Stefaan Dobbels, Wim Devolder, OCMW-Raadsleden Luc Vullers, Voorzitter Torn Vanpoucke/ Secretaris Verontschuldigd: Guido Demeyer/ Machteld Vanhee/ OCMW-Raadsleden 3. FINANCIËN: AANPASSING MJP (41: VASTSTELUNG, De Raad, Gelet op de Organieke wet van 8 juli 1976 en gelet op het Decreet van 16 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ het OCMW-Decreet; Gelet op de BBC/ Gelet op het ontwerp aanpassing aan het meerjarenplan (4)/ zoals voorgelegd; Gelet op de toelichting door de Hr. Voorzitter en financieel beheerder; Gelet op het gunstig advies van het managementteam d.d ; Gelet op het gunstig advies van het College van Burgemeester en Schepenen d.d ; Gelet op het visum van de financieel beheerder: GOEDGEKEURD; Overgaande tot de stemming; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel/ de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen, en latere wijzigingen;

9 Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, inzonderheid artikels 248 tot en met 264 betreffende het bestuurlijk toezicht; BESLUIT: met eenparigheid van stemmen Art. l. De Raad keurt de aanpassing aan het meerjarenplan (4) in zijn geheel goed. Art.2. Afschrift van onderhavige beslissing zal voor verder gevolg aan de bevoegde overheid worden toegestuurd. Art.3. Deze beslissing wordt vermeld op de overzichtslijst die krachtens art. 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, verzonden dient te worden aan het College van Burgemeester en Schepenen en aan de Heer Provinciegouvemeur. Gedaan te Meulebeke/ donderdag 14 december 2017 NAMENS DE OCMW-RAAD: De Secretaris. De Voorzitter (g) Torn Vanpoucke..', / ' ' : '. : (g)lucvullers Voor eensluidend afschrift: Meulebeke, ïècretaris" Torn Vanpoucke

10 Uittreksel uit de notulen van de OCMW-Raad van donderdag 14 december 2017 Aanwezig: Francis Gallens, Greet Vanhove/ Marie-Claire Decavel/ Omer Willems/ Stefaan Dobbels/ Wim Devolder/ OCMW-Raadsleden Luc Vullers, Voorzitter Torn Vanpoucke, Secretaris Verontschuldigd: Guido Demeyer, Machteld Vanhee/ OCMW-Raadsleden 4. FINANCIËN: GOEDKEURING BUDGET De Raad/ Gelet op de Organieke wet van 8 juli 1976 en gelet op het Decreet van 16 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ het OCMW-Decreet; Gelet op de BBC; Gelet op het ontwerp van het budget 2018, zoals voorgelegd; Gelet op de toelichting door de voorzitter en de financieel beheerder; Gelet op het gunstig advies van het managementteam d.d , zoals voorgelegd; Gelet op het gunstig advies van het College van Burgemeester en Schepenen d.d ; Overwegende dat het budget 2018 past in het meerjarenplan; Gelet op het visum van de financieel beheerder: GOEDGEKEURD; Overgaande tot de stemming; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ inzonderheid artikels 51 en 52, betreffende de bevoegdheden van de raad voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de

11 openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel/ de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandellngen, en latere wijzigingen; Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ inzonderheid artikels 248 tot en met 264 betreffende het bestuurlijk toezicht; BESLUIT: met eenparigheid van stemmen Art.l. De Raad keurt het budget 2018 in zijn geheel goed. Art.2. Deze beslissing wordt vermeld op de overzichtslijst die krachtens art. 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ verzonden dient te worden aan het College van Burgemeester en Schepenen en aan de Heer Provinciegouverneur. Gedaan te Meulebeke, donderdag 14 december 2017 De Secretaris (g)tomvanpoucke NAMENS DE OCMW-RAAD: De Voorzitter (g) LucVullers Voor eensluidend afschrift: reu l e bel De Secretaris Torn Vanpoucke De Voor^tS LucVullers

12 h Uittreksel uit de notulen van de OCMW-Raad van donderdag 14 december 2017 Aanwezig: Francis Gallens, Greet Vanhove/ Marie-Claire Decavel/ Omer Willems/ Stefaan Dobbels, Wim Devolder/ OCMW-Raadsleden Luc Vullers, Voorzitter Torn Vanpoucke, Secretaris Verontschuldigd: Guido Demeyer, Machteld Vanhee/ OCMW-Raadsleden 6, PATRIMONIUM: VERKOOP GROND GELEGEN AAN DE OUDE GENTSTRAAT, 2E AFD. SECTIE C. NR.300/A De Raad/ Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, inzonderheid artikels 51 en 52, betreffende de bevoegdheden van de raad voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen/ en latere wijzigingen; Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn/ inzonderheid artikels 248 tot en met 264 betreffende het bestuurlijk toezicht; Overwegende de interesse van de firma Danneels tot aankoop van deze grond; Gelet op het schattingsverslag (PV van schatting 17S26401) (opgemaakt door GEOMEX bvba/ Kapelleriestraat 3/ 8840 Staden); Gelet op het besluit van de OCMW-raad van 12 oktober 2017:

13 Het OCMW van Meulebeke beschikt over een stuk grond gelegen Parochlehoek (tussen Karel van Manderstraat en Oude Gentstraat) 2 afdeling, sectie C nr. 0300A, bouwland, oppervlakte 7931, in woonuitbreidingsgebled (gewestplan Roeselare-Tielt 17/12/1979), vrij van gebruik. Het OCMW van Meulebeke heeft de intentie deze grond te verkopen. De verkoopsopbrengst dient geïnvesteerd te worden door het OCMW in haar zorginfrastructuur; Gelet op de melding op de website tot oproep aan geïnteresseerden vanaf 20 oktober 2017; Gelet op het schrijven van de firma Danneels Development nv/ Sint-Baafskerkstraat l/ 8200 Sint-Andries, met een bod van ,00 euro (onder conditie van het verkrijgen van de verkavelingsvergunning binnen een maximale termijn van 24 maanden)/ geldig gedurende een termijn van l maand vanaf 21 november 2017; Gelet op het goedgekeurd visum verleend door de financieel beheerder/ Hr. Wullaert Mathieu; BESLUIT: met eenparigheid van stemmen; Art. l De Raad gaat akkoord met het bod van de firma Danneels Development nv, Sint- Baafskerkstraat l/ 8200 Sint-Andries, ten bedrage van ,00 euro (onder conditie van het verkrijgen van de verkavelingsvergunning binnen een maximale termijn van 24 maanden) voor het stuk grond gelegen Parochiehoek (tussen Karel van Manderstraat en Oude Gentstraat) 2 afdeling, sectie C nr. 0300A/ bouwland, oppervlakte m2. Art. 2 De voorzitter en secretaris worden belast met het afhandelen van de verkoop. Art.3 Afschrift wordt bezorgd aan de hogere overheid en het gemeentebestuur. Gedaan te Meulebeke/ donderdag 14 december 2017 NAMENS DE OCMW-RAAD: De Secretaris De Voorzitter (g) Torn Vanpoucke (g) Luc Vullers Voor eensluidend afschrift: teirtebak^ De Secretaris \ De Voorzitter Torn Vanpoucke \ Luc Vullers

Overzichtslijst_yandeQCMW-Raad. Zitting van donderdag 14 september 2017

Overzichtslijst_yandeQCMW-Raad. Zitting van donderdag 14 september 2017 Overzichtslijst_yandeQCMW-Raad Zitting van donderdag 14 september 2017 Aanwezig: Luc Vullers/ Voorzitter Omer Willems, Greet Vanhove/ Marie-Claire Decavel/ Wim Devolder/ Francis Gallens, Guido Demeyer/

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 5 september 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens,

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

Raad van 26 februari 2014

Raad van 26 februari 2014 Raad van 26 februari 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Heirman K., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering.

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering. Zitting van 23 januari 2017 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, OCMW-raadsleden Koenraad

Nadere informatie

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 18 december 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING ZITTING van de RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van 6 juni 2017 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen 14-06-2016 verzendnummer contactpersoon contact via 2016/ Mevr. Melissa De Jaeger 052 432 467 melissa.dejaeger@ocmw-wichelen.be Beste De voorzitter van de

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012.

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita, VAN NUFFEL Albert,

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015.

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd.

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd. Wichelen, 17/10/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 3 oktober 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, OCMW-raad maandag 16 januari 2017 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn, Marie- Paule Somers,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015.

ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015. ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC)

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om 20.00 uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) (conform artikel 29 tot en met 33 van het decreet van 19 december 2008) Aanwezig Voorzitter:

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van de Voorde Liesbeth, Van der Helst Anne-Marie,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2009.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2009. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, MOORTGAT Liesbeth,

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester 1 ZITTING VAN 27 JANUARI 2016 Aanwezig : Piet Baetens: voorzitter; mevrouwen: Hilde Nobels, Rita De Geest, Sabine Bracke, Anny Paelinck en Sandra De Smet; de heren: Daniel De Brauwer, Peter Raman en Philip

Nadere informatie

Zitting van 27 juni 2016

Zitting van 27 juni 2016 Zitting van 27 juni 2016 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, Nicole Vercruysse, Annie

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Feyen Magda, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens

Nadere informatie

Raad van 30 juli 2014

Raad van 30 juli 2014 Raad van 30 juli 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Henderickx S., Heirman K., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011

VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011 VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011 VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 22 juni 2011 Aanwezig Depondt Geert, Allewaert Patrick,

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 03 januari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 MAART 2011.

ZITTING VAN 22 MAART 2011. ZITTING VAN 22 MAART 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, raadsleden PERSOONS Tom,

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14.

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 november 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Van Steendam Inge, Vereecken

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 27 april 2016

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 27 april 2016 Raad voor maatschappelijk welzijn 25 mei 2016 1/11 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 25 mei 2016 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, Raadslid;

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-12-12 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering 2. Meerjarenplan aanpassing 1 2014-2019 van de 6 Glabbeekse kerkfabrieken.

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van dinsdag 18 september 2018 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 18 JANUARI Openbare zitting

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 18 JANUARI Openbare zitting NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Cooreman Gunther, Voorzitter Lateir Marleen, Vande Meirssche

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER 2017 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Ann Pauwels, Gino Bertin,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Afwezig/Verontschuldigd : Toon Vancoillie, Burgemeester. 1. Goedkeuring Samenwerkingsovereenkomst TIME-OUT Houtland

Afwezig/Verontschuldigd : Toon Vancoillie, Burgemeester. 1. Goedkeuring Samenwerkingsovereenkomst TIME-OUT Houtland Zitting van 14 juli 2015 Aanwezig : Logghe Christine voorzitter De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandecappelle Magda, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Cuman Johan - Leden De

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark Zitting van 25 april 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

ZORG IZEGEM. OVERZICHT BESLUITEN ZITTING VAN DE RAAD VAN BESTUUR 24 april Algemene punten

ZORG IZEGEM. OVERZICHT BESLUITEN ZITTING VAN DE RAAD VAN BESTUUR 24 april Algemene punten ZORG IZEGEM OVERZICHT BESLUITEN ZITTING VAN DE RAAD VAN BESTUUR 24 april 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Van Essche Ann: voorzitter Christiaens Eveline, Depoorter Hein, Derumeaux Virginie, Hollevoet Justine,

Nadere informatie

Verslag van de publieke vergadering van 03 november 2014:

Verslag van de publieke vergadering van 03 november 2014: Verslag van de publieke vergadering van 03 november 2014: Aanwezig om 19.30 uur: Verelst Leo, voorzitter, Lemmens Stijn, Roevens Lutgarde, Nicole Daems, Van Dyck Wendy, Scheers Tom, Vandecruys Marita,

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 19 december 2017 (20 uur oud rusthuis).

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 19 december 2017 (20 uur oud rusthuis). Dagorde in openbare zitting: OCMW-raad Wachtebeke Verslag 19 december 2017 (20 uur oud rusthuis). Aanwezig: Rudy Van Cronenburg, Burgemeester, An Delen, Raf De Weggheleire, Marleen Claeys, Jacqueline Van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd.

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd. Wichelen, 18/04/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Anne- Marie Van der Helst, Inge Van Steendam, Karlien

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Aanwezig: Verbist Els, voorzitter Janssens Sonja, ondervoorzitter Frans Rik, burgemeester Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes Odette, Lietaer

Nadere informatie

Vergadering van 28.01.13

Vergadering van 28.01.13 Vergadering van 28.01.13 Aanwezig : Chris Loosvelt, voorzitter; Pieterjan Geldhof, Vicky Claeys, Anita Deprez, Wim Verlinde, Emmy Mispelaere, Joachim Naert, Suzan Joye, Hilde Martin, Veerle De Pauw, raadsleden;

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 23 mei 2017 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend.

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 23 mei 2017 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend. VERSLAG Verslag: raad Datum: donderdag 29 juni 2017 om 20 uur Plaats: raadzaal van het OCMW, Blokstraat 2 te 9170 Sint-Gillis-Waas Aanwezig: P. Buytaert, voorzitter De Keyzer E, Van Dorsselaere R, Van

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 27 augustus 2015 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine, Louis Debruyne,

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011.

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita,

Nadere informatie

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03.

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 22 september 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Provincie Antwerpen OCMW HERSELT Zitting van 7 augustus 2018 - Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten Aanwezig: Erik Valgaeren - Voorzitter

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009.

ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009. ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009. Aanwezig: VAN DER JEUGT Dirk, voorzitter dd VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, MOORTGAT Liesbeth,

Nadere informatie

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 4 APRIL 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. I. De Maegd, Mevr.

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 mei 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Luc Op de Beeck, voorzitter ; de heer Jan Boulliard; mevrouw Brigitte Malfait; de heer Lau

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OVERZICHT NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 15 DECEMBER 2016 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Ann De Ridder, Eddy De Cock, Ignace Blondeel, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 JANUARI 2012.

ZITTING VAN 24 JANUARI 2012. ZITTING VAN 24 JANUARI 2012. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita, VAN

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 februari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

NOTULEN OPENBARE VERGADERING

NOTULEN OPENBARE VERGADERING NOTULEN OPENBARE VERGADERING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Datum 12 februari 2014 Plaats Raadzaal Uur 18.30 uur Aanwezig Depondt Geert, voorzitter, Allewaert Patrick, Arteel Rina, Beyens Arne, Depoorter

Nadere informatie

Raad 25.08.2014. De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u 10.

Raad 25.08.2014. De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u 10. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 25 augustus 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C.

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C. NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 3 juli 2018 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert,

Nadere informatie

Verslag Raadszitting van 20 april 2017

Verslag Raadszitting van 20 april 2017 Verslag Raadszitting van 20 april 2017 Aanwezig: Paul Verschelden, Voorzitter Herman Vijt, Burgemeester Wesley Heirwegh, Bruno Pletinck, Jan Rosschaert, Annick Vehent, Kathleen De Bondt, Jurgen De Malsche,

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn dd. 5 januari 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn dd. 5 januari 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 02 februari 2016 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 08/11/2017 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Roevens Svenja, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia,

Nadere informatie

15. BEJAARDENWONINGEN EN SERVICEFLATS (AC 924 Zonder voorwerp

15. BEJAARDENWONINGEN EN SERVICEFLATS (AC 924 Zonder voorwerp OCMW Waasmunster RD 2011/6 Ontwerpnotulen en toelichting van de OCMW-Raad van 14 september 2010 Aanwezig: Michel Du Tré, Voorzitter, Marcel De Baere, Lutgarde Janssens, Liliane Laureys, Christiane Plas,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 OKTOBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 OKTOBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 25 OKTOBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 29 april 2014 om uur

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW BORGLOON VERSLAG VAN 29 april 2014 om uur Aanwezig Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie