Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en sociale uitsluiting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en sociale uitsluiting"

Transcriptie

1 Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en sociale uitsluiting Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Projectmedewerker/ervaringsdeskundige armoede, C1-C3. (PT) Doel van de functie Het verhogen van de ontwikkelingskansen van kinderen, door o.m.: Participatie van de doelgroep ondersteunen en verhogen. Het vertalen van de mogelijke drempels voor kansarme gezinnen binnen het bestaand dienst- en hulpverlenend aanbod. Dienstverleners ondersteunen, vormen en sensibiliseren in het omgaan met mensen in armoede. Samen met de doelgroep en dienstverleners zoeken naar drempelverlagende oplossingen van het aanbod. Plaats in de organisatie Rapporteert aan het diensthoofd Sociaal Huis welwel. Resultaatsgebieden 1. Optreden als vertrouwenspersoon voor ouders in kansarmoede om de link te vormen tussen de ouders en dienstverleners. Dat houdt onder meer in: (30%) Informeren over verloop dienstverlening Opbouwen van een vertrouwensband Tolken tussen de ouders en de dienstverleners 2. Begeleiden van ouders in kansarmoede en zoeken naar oplossingen zodat hun weerbaarheid vergroot wordt. Dat houdt onder meer in: (10%)

2 Mee voeren van individuele ondersteuningsgesprekken met leden van de doelgroep Activeren, motiveren en ondersteunen van de doelgroep (bv om iets aan hun situatie te veranderen) Toeleiden naar andere diensten Mee organiseren van ontmoetingsmomenten met en tussen ouders Afleggen van huisbezoeken bij kansarme gezinnen Informeren van ouders in armoede zodat zij zelf keuzes kunnen maken 3. Adviseren van het beleid van dienstverleners, opdat een beter begrip en verruimd inzicht bekomen wordt mbt kansarmoede: Dat houdt onder meer in: (40 %) Adviseren van het beleid door vanuit eigen armoede ervaring te duiden te duiden wat het betekent om in kansarmoede te leven (duiden van de leefwereld van de arme en de overlevingsstrategieën die ze ontwikkelen) Signaleren van situaties of beslissingen die geen of onvoldoende rekening houden met de leefwereld van kansarmen Bevragen van de doelgroep over hun wensen, verwachtingen, Geven van feedback over de werking van een organisatie Meewerken aan de ontwikkeling van brochures mbt het aanbod en de werking van de organisatie Nagaan op welke manier men het aanbod toegankelijker kan maken en beter kan doen aansluiten bij de noden en behoeften van mensen in kansarmoede. Signaleren van situaties of problemen van mensen in kansarmoede 4. Samenwerking en netwerkvorming met alle actoren binnen het beleid: Dat houdt onder meer in: (15%) Actief deelnemen aan overleg Samenwerken in duo zowel met de beleidsmedewerker kinderarmoede als met kernpartners project kinderarmoede als met beleidsmedewerkers van het Sociaal Huis. Delen van kennis en expertise,

3 Formuleren van suggesties of aanbrengen van verbeterinitiatieven die kunnen bijdragen tot een betere, klantgerichte dienstverlening ten aanzien van de doelgroep 5. Verzorgen van dienst- en teamondersteunende taken. Dat houdt onder meer in: (5%) Initiatief nemen en bijdragen tot een positieve en collegiale werksfeer en elkaar stimuleren (interne communicatie, samenwerken, elkaar ondersteunen, teambuilding, problemen oplossen, ) Actief meewerken aan een goeie werkorganisatie van de dienst op basis van een taakverdeling (afspraken m.b.t. uurroosters naleven, respect voor elkaars taken, problemen helpen oplossen, organisatorische taken opnemen (bv. telefoonpermanentie, economaat, balie enz.), correct overdracht en opvolging (bv. bij verlof, ziekte, kleine verschuivingen in het takenpakket, ) Actief meewerken aan de verdere uitbouw en ontwikkeling van de dienst (bv. gezamenlijke visie, externe communicatie, kwaliteit, klachten, enz.) Actieve deelname aan het werkoverleg Open samenwerking met de direct leidinggevende (overleg, coaching, gesprekken, briefing, signaleren, ) Initiatief nemen en samenwerken aan gemeenschappelijke taken, thema s of projecten zowel binnen de dienst als met andere diensten (binnen en buiten het Departement Burger en Welzijn) Actief meewerken aan een lerende dienst : binnenbrengen, uitwisselen, ontwikkelen en benutten van alle nieuwe informatie, ontwikkelingen, ervaringen en kennis met collega s (binnen de dienst én andere diensten).

4 Functiedoelstellingen Vaktechnische doelstellingen Zelf ervaring in de kansarmoede hebben Je kent en begrijpt de gevoeligheden van doelgroep. Je kan deze gevoeligheden kaderen. Je brengt in een open gesprek deze gevoeligheden over aan dienstverleners Je begrijpt de leefwereld van zowel de doelgroep als de dienstverleners Je slaat bruggen tussen de beide leefwerelden Basistoepassing van: Gangbare pc- en softwareprogramma s (Word, Access, Excel, Outlook, ); Kennis van de organisatie en de huisstijl.

5 COMPETENTIEPROFIEL WAARDEGEBONDEN COMPETENTIES VOORTDUREND VERBETEREN (niveau 2) U werkt continu aan het verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de ploeg/dienst/departement/organisatie. Uw bereidheid om te leren, mee te groeien met en mee te werken aan veranderingen werken dit in de hand. II. U denkt/werkt actief mee aan het verbeteren van de manier waarop wordt gewerkt (binnen de eigen functie, dienst, departement, organisatie). (actief) - Maakt zich vertrouwd met nieuwe materies die relevant zijn voor een goede werking (bv. nieuwe regelgeving, informaticatoepassingen, werkmethoden ). - Informeert zich over nieuwe ontwikkelingen (leest vakliteratuur, neemt deel aan congressen ). - Past nieuwe richtlijnen, kennis, informatie en inzichten toe in de praktijk. - Gaat na of en hoe nieuwe tendensen en ontwikkelingen kunnen worden ingezet. - Zoekt actief naar mogelijkheden om de uitvoering van het werk te verbeteren en werkt die mogelijkheden verder uit tot concrete voorstellen. KLANTGERICHTHEID (niveau 2) U onderkent de rechtmatige behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten en reageert er adequaat op. U anticipeert op de behoeften van klanten en realiseert een kwaliteitsvolle dienstverlening. II. Bij minder evidente vragen en problemen van klanten onderneemt u zelf acties om voor de meest geschikte oplossing te bieden. - Past binnen de bestaande procedures en planning de dienstverlening of het product aan om de klant verder te helpen. - Geeft de klant waar hij recht op heeft op de best mogelijke wijze. - Levert, rekening houdend met bestaande procedures, sneller of meer dan afgesproken is aan de klant (indien mogelijk). - Gaat expliciet na of de klant tevreden is met de aangeboden oplossing en dienstverlening (indien mogelijk). - Probeert zelf een antwoord te geven op een vraag of klacht. Verwijst zo nodig door of zoekt hulp. - Biedt een zo optimaal mogelijke oplossing voor de klant.

6 SAMENWERKEN (niveau 2) U levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van de ploeg/dienst/departement/organisatie, ook als dat niet onmiddellijk van persoonlijk belang is. II. U werkt op een constructieve manier samen met zijn collega s aan gezamenlijke opdrachten en pleegt overleg op gepaste momenten. - Steunt de voorstellen van anderen en bouwt daarop voort om tot een gezamenlijk resultaat te komen. - Stemt de eigen inbreng/prioriteiten/aanpak af op de behoeften van de groep. - Komt met ideeën om het gezamenlijke resultaat te verbeteren. - Vraagt spontaan en proactief de mening van anderen. BETROUWBAAR HANDELEN (niveau 2) U handelt integer, zorgvuldig, objectief, correct en transparant en vertrekt hierbij van sociale en ethische normen (diversiteit, milieuzorg, ). II. Naast de toepassing van de organisatorische regels, gaat u bredere sociale en ethische normen handhaven in de praktijk. - Neemt de verantwoordelijkheid op zich voor zijn eigen handelen (past geen paraplupolitiek toe). - Respecteert vertrouwelijke en persoonlijke informatie. - Komt uit voor eigen fouten, vergissingen en nalatigheden. - Leeft de deontologie na die eigen is aan de functie of het functieniveau. - Spreekt anderen erop aan als ze niet conform bestaande regels en afspraken handelen. - Handelt consequent: neemt in soortgelijke omstandigheden soortgelijke standpunten in of een soortgelijke houding aan. - Kan inschatten of informatie al dan niet verder kan of mag worden verspreid. INTERPERSOONLIJKE COMPETENTIES omgang met anderen COMMUNICEREN (niveau 2) U drukt zich met een duidelijke taal uit bij uw gesprekspartner of publiek en zorgt door actief luisteren dat u (non-)verbale boodschappen begrijpt en opneemt. II U zorgt voor een heldere communicatie in twee richtingen door niet alleen uw boodschap duidelijk te brengen, maar ook door op actieve wijze te luisteren en de nodige terugkoppelingen te maken om de gesprekspartner te begrijpen.

7 - Gaat regelmatig na of de eigen boodschap voor de andere duidelijk is. - Biedt zijn gesprekspartner(s) de mogelijkheid om vragen te stellen. - Geeft de gesprekspartner de ruimte om zich te uiten en onderbreekt hem niet - Schept een situatie die uitnodigt tot een gesprek (bv. stiltes laten) door o.a. via gedrag en houding blijk te geven van interesse voor wat de andere brengt. - Geeft tussendoor een correcte samenvatting van wat is gezegd om zo te toetsen of hij goed begrijpt wat de andere wil zeggen. - Vraagt opheldering, een reden of oorzaak als hij niet begrijpt wat de andere zegt of wanneer de gesprekspartner boodschappen niet afwerkt (vb. halve zinnen, aarzelingen). - Vraagt door op gegeven informatie en reageert inhoudelijk op wat de gesprekspartner zegt. - Integreert de inbreng van anderen in zijn eigen uiteenzetting. - Reageert (verbaal) op non-verbale signalen van zijn gesprekspartner. ASSERTIEF HANDELEN (niveau 2) U komt op voor de eigen mening (of het eigen belang) met respect voor anderen, zelfs als er vanuit de omgeving druk wordt uitgeoefend om dat niet te doen. II. U komt spontaan met eigen standpunten naar voor. - Komt op een respectvolle wijze op voor de eigen standpunten of de belangen van de ploeg/dienst/departement/organisatie. - Kiest eerder voor directe confrontatie en directe beïnvloeding dan voor manipulatieve of indirecte beïnvloedingstechnieken. - Brengt gevoelige of negatieve boodschappen op een duidelijke en directe manier. - Komt uit eigen beweging met standpunten naar voren die afwijken van de standpunten van zijn gesprekspartner. - Handhaaft bij de verdediging van eigen voorstellen voldoende openheid en flexibiliteit voor tegenargumenten, weerstand en kritiek. EMPATHIE TONEN (niveau 2) U bent in staat uitgesproken en onuitgesproken informatie op te pikken en daarop adequaat te reageren ten aanzien van medewerkers, collega s, klanten, hiërarchie, II. U reageert (via houding en handelen) gepast op door anderen geuite gedachten, gevoelens, behoeften en verwachtingen.

8 - Communiceert begrip voor de gevoelens, de behoeften en de belangen van de andere. - Toont begrip door het eigen non-verbale gedrag. - Houdt bij beleidsvoorbereiding rekening met de standpunten van relevante actoren. - Toont begrip voor de reacties van anderen in een bepaalde situatie. - Gaat adequaat in op persoonlijke of emotionele boodschappen. PERSOONSGEBONDEN COMPETENTIES ZICH FLEXIBEL OPSTELLEN (niveau 2) U kan de eigen gedragsstijl veranderen om een vooropgesteld doel te bereiken. In verschillende situaties of ten aanzien van verschillende personen kan u op een efficiënte wijze uw gedrag aanpassen.. II U past op eigen initiatief uw gedrag doelgericht aan om de gestelde doelstellingen beter (sneller, efficiënter) te kunnen bereiken (proactief). - Anticipeert: schat de mogelijke hindernissen vooraf in en past gedrag daaraan aan. - Evalueert kritisch en regelmatig het (te verwachten) resultaat, met als doel de gekozen aanpak tijdig te kunnen bijsturen. - Reageert alert op informatie die het bijsturen van een gekozen aanpak noodzakelijk maakt (merkt de informatie op, schat gevolgen in, overloopt alternatieven). - Formuleert meerdere concrete alternatieven om de doelstellingen beter en efficiënter te kunnen bereiken. - Signaleert problematische doelstellingen ruim op voorhand en onderneemt meteen actie om deze doelstelling alsnog te kunnen halen door het gedrag aan te passen. ONDERNEMENDE COMPETENTIES PLANNEN EN ORGANISEREN (niveau 1) Het vermogen om te overzien welke doelstellingen binnen de functie/dienst/ het departement behaald moeten worden en wat daarbij prioriteit heeft. Aangeven welke activiteiten, door wie en met welke middelen ondernomen moeten worden om deze doelstellingen te behalen en dit organiseren. I. U plant en/of organiseert het eigen werk.

9 - Stelt doelen en prioriteiten voor zichzelf en voor de werkzaamheden en houdt hierbij rekening met de nodige uitvoeringstijd. - Bespreekt planning van het eigen werk met anderen en stemt zo verder af met de planning van andere werkzaamheden. - Werkt ordelijk en systematisch volgens planning (maakt to do -lijst, houdt agenda bij) - Neemt tijd voor en treft goede voorbereidingen. - Zorgt ervoor de juiste middelen op het juiste moment ter beschikking te hebben om de vooropgestelde planning te kunnen volgen.

10

11

Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en de sociale uitsluiting (via aanwerving)

Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en de sociale uitsluiting (via aanwerving) Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker/ervaringsdeskundige in de armoede en de sociale uitsluiting (via aanwerving) sociale uitsluiting 1 Vanuit jouw eigen ervaringen in de armoede en sociale uitsluiting

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Medewerker dienst burgerzaken

Medewerker dienst burgerzaken Medewerker dienst burgerzaken Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Medewerker dienst burgerzaken, C1-C3. (front- en backoffice) Doel van de functie Professioneel uitvoeren van diverse administratieve

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever departement Informatie en Communicatie, C1-C3 Doel van de functie - Instaan voor een professionele grafische

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

Medewerker personeel & organisatie De Lochting

Medewerker personeel & organisatie De Lochting Medewerker personeel & organisatie De Lochting De Lochting VZW is een bloeiend biologisch tuinbouwbedrijf binnen de sociale economie. De activiteiten bestaan vooral uit biologische tuinbouw, groenonderhoud,

Nadere informatie

Brugfiguur kinderkansen

Brugfiguur kinderkansen Brugfiguur kinderkansen (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als brugfiguur kinderkansen begeleid en ondersteun je kwetsbare gezinnen / ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar, met als doelstelling het versterken

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend Graad: medewerker C1-C3 Versie: 21_08_2018 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur (ingenieur)-directeur afdelingshoofd teamleider/diensthoofd medewerker

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Technisch assistent technische dienst

Technisch assistent technische dienst Technisch assistent technische dienst Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegen en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende grondgebiedzaken technische

Nadere informatie

Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD Functiegegevens Functie: ASS/0116 assistent Periode van - tot: 01/04/2015 - Graad: D1 Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D2 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D3 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Nadere informatie

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg)

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert - aan de zorgmanager Situering in het organogram: Zorgmanager Bevoegd Begeleidend Personeel Stafmedewerker Gezinszorg Stafmedewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon* adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon*  adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek Screening van de individuele dienstverlener in de pijler advies / advies Internationaal ondernemen / strategisch advies in het kader van de maatregel kmo-portefeuille Sjabloon van het onderzoeksverslag

Nadere informatie

Juridisch stafmedewerker

Juridisch stafmedewerker Juridisch stafmedewerker (A1a-A3a) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. De voormalige werking van de sociale dienst OCMW wordt nu reeds ingekanteld

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) generiek profiel Doel van de functie: Als maatschappelijk werker in het Welzijnshuis Roeselare bied je psychosociale hulp en verleen je informatie, advies en concrete ondersteuning

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER

Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER 1 Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER 1. Situering van de functie Functietitel Schoonmaakster Dienst zie 2 Niveau Functionele loopbaan E E1 E2 E3 Evaluator Zie 2 procesbewaker 1. Positionering

Nadere informatie

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel.

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel. Functietitel: Projectbeheerder De projectbeheerder is verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van een hem/haar toegewezen project en oproep en is daarvoor aanspreekpunt voor

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer.

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING: Medewerker Kwaliteitszorg ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEBESCHRIJVING : Technisch Onderzoeksmedewerker Lucht ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 DOELGROEPENWERKER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 2. Plaats in de organisatie De doelgroepenwerker rapporteert aan zijn diensthoofd.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: CULTUUR - CULTUURCENTRUM DIEST (CCD) - TECHNISCH ASSISTENT - ZAALWACHTER

NAAM FUNCTIE: CULTUUR - CULTUURCENTRUM DIEST (CCD) - TECHNISCH ASSISTENT - ZAALWACHTER 1 FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: CULTUUR - CULTUURCENTRUM DIEST (CCD) - TECHNISCH ASSISTENT - ZAALWACHTER 1. Algemene informatie Dienst/afdeling: Cultuur - Cultuurcentrum

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

1. Operationeel leidinggeven: aansturen, opvolgen, motiveren en ondersteunen van de dienst Aankopen. Dit houdt onder meer in:

1. Operationeel leidinggeven: aansturen, opvolgen, motiveren en ondersteunen van de dienst Aankopen. Dit houdt onder meer in: Diensthoofd Aankopen (Niveau B4-B5) Doel van de functie: Als diensthoofd ben je verantwoordelijk voor de dienst Aankopen, die instaat voor het opvolgen van de wettelijke en administratieve procedures en

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE 1. Algemene informatie Dienst/afdeling: Thuisdiensten, cluster Leven en

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Projectmedewerker water

Projectmedewerker water Projectmedewerker water (B1-B3) Doel van de functie: Algemeen meewerken aan het bestrijden van wateroverlast binnen de stad. Concrete uitvoering van het actieplan water, opgesteld door de Provincie West-

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

Deskundige mobiliteit

Deskundige mobiliteit Deskundige mobiliteit (B1-B3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Binnen het departement realisaties openbaar domein (directie

Nadere informatie

1. Efficiënt, kwalitatief en kostenbewust beheer van de gebouwen. Dit houdt onder meer in:

1. Efficiënt, kwalitatief en kostenbewust beheer van de gebouwen. Dit houdt onder meer in: Gebouwenbeheerder (B1-B3) Doel van de functie: Als gebouwenbeheerder sta je in voor het efficiënt, kwalitatief en kostenbewust beheer van de gebouwen binnen het patrimonium van de stad Roeselare. Je zorgt

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Functiebeschrijving Verantwoordelijke cultuurparticipatie. Graad: consulent B1-B3

Functiebeschrijving Verantwoordelijke cultuurparticipatie. Graad: consulent B1-B3 Functiebeschrijving Verantwoordelijke cultuurparticipatie Graad: consulent B1-B3 Versie 2: 30_08_2018 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur directeur Cultuur afdelingshoofd 30CC verantwoordelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

Profielbeschrijving. Functietitel. Functiedoel. Resultaatgebieden. Taaladviseur ext dienstverl

Profielbeschrijving. Functietitel. Functiedoel. Resultaatgebieden. Taaladviseur ext dienstverl Profielbeschrijving Functietitel Taaladviseur ext dienstverl Functiedoel Aan de burgers professioneel taaladvies geven en taalkundige informatie over het Nederlands ter beschikking stellen teneinde de

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Straathoekwerker (B1-B3)

Straathoekwerker (B1-B3) Straathoekwerker (B1-B3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Binnen het departement individuele dienst- en hulpverlening

Nadere informatie

Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015. Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND.

Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015. Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. Functiegegevens Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015 Graad: D1 Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D2 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D3 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Diensthoofd Boekhouding

Diensthoofd Boekhouding Diensthoofd Boekhouding (Niveau B4-B5) Doel van de functie: Als diensthoofd ben je verantwoordelijk voor de dienst Boekhouding, die instaat voor de opmaak van het meerjarenplan, het budget (en budgetwijzigingen)

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Coach nachtopvang (B1-B3)

Coach nachtopvang (B1-B3) Coach nachtopvang (B1-B3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Binnen het departement individuele dienst- en hulpverlening

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

diensthoofd Catering, Zalen en Events

diensthoofd Catering, Zalen en Events Functiehouder Functie: Graad: Salarisschaal: Niveau: Functiecode: Departement: Hoofddepartement: DES/0014 B1 B1 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B2 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B3 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE Niveau

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) Sinds 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Het Welzijnshuis Roeselare, de centrale plaats waar de

Nadere informatie

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk.

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk. COMPETENTIEPROFIEL COACH BEGELEIDING MODULES PSYCHO-EDUCATIEPAKKET DEMENTIE EN NU De coach van Dementie en nu is hij/zij die de vormingssessies begeleidt voor een groep mantelzorgers van personen met dementie.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Mobiliteitsexpert (A1a-A3a)

Mobiliteitsexpert (A1a-A3a) Mobiliteitsexpert (A1a-A3a) Doel van de functie: Als mobiliteitsexpert sta je mee in voor de begeleiding en advisering van het multimodaal mobiliteitsbeleid van de stad zodat de mobiliteit en circulatieplanning

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool FUNCTIEDOEL Het coördineren van de werkgroep vorming en begeleiding om de kwaliteit van de brevetopleidingen en de voortgezette

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie Coach gezinsopvang B1-B2-B3 sociaal/paramedisch medewerker

Nadere informatie

Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding

Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding . Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding 2015-2019 Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding Pagina 1 van 7 Functienaam Functienaam: Aandachtsambtenaar armoedebestrijding Functiefamilie:

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos.

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Dagelijks beheerder Doel van de functie De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Plaats in de organisatie Afdeling vrije

Nadere informatie

Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare

Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare Functiebenaming: Medewerker grond- en pandenbeleid Barema: L1, PC 319.010, bij aanstelling Doel van de functie: De medewerker grond- en pandenbeleid

Nadere informatie

Publiekswerker Toerisme

Publiekswerker Toerisme Publiekswerker Toerisme (B1-B3) Doel van de functie: Ondersteunen van en advies verlenen aan het diensthoofd en de medewerkers van Toerisme vanuit het standpunt van de publiekswerking, waaronder de communicatie,

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Communicatiedeskundige

Communicatiedeskundige Communicatiedeskundige (B1-B3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Binnen het departement communicatie (directie ondersteuning)

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning Functie Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige planning B1 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Stafmedewerker preplanning en administratie, B1-B3. Doel van de functie Ondersteunt de organisatie van de prezone,

Nadere informatie

Diensthoofd Boekhouding

Diensthoofd Boekhouding Diensthoofd Boekhouding (Niveau B4-B5) Doel van de functie: Als diensthoofd ben je verantwoordelijk voor de dienst Boekhouding, die instaat voor de opmaak van het meerjarenplan, het budget (en budgetwijzigingen)

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een breed domein. Resultaatsgebieden

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER ALGEMEEN SOCIALE DIENST ALGEMENE INFO

MAATSCHAPPELIJK WERKER ALGEMEEN SOCIALE DIENST ALGEMENE INFO MAATSCHAPPELIJK WERKER ALGEMEEN SOCIALE DIENST ALGEMENE INFO 1 AANWERVINGSVOORWAARDEN 1.1. Functieprofiel Je bezit het diploma bachelor in het sociaal werk Je hebt een degelijke kennis van de wettelijke

Nadere informatie

Ploegbaas groen wegen

Ploegbaas groen wegen Ploegbaas groen wegen Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegenis en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst groen- en wegen Directe leidinggevende afdelingshoofd

Nadere informatie

Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep

Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep (versie mei 2012) FUNCTIONERINGSGESPREK leraar basisonderwijs (LA) Naam: Geboortedatum: Huidige school: Leidinggevende: Huidige functie: Datum vorig gesprek:

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEBESCHRIJVING : Toezichthouder Afvalwatersanering //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN Functiehouder Personeelsnummer: Functiegegevens Functie: BELEIDSMEDEWERKER ZORG EN WELZIJN Graad: B4-B5 Bevorderingsgraad niveau B Niveau: B Niveau B Dienst: ZORG EN WELZIJN Departement: SAMENLEVEN Hoofddepartement:

Nadere informatie

Deskundige omgevingsvergunning. Diensthoofd ruimtelijke ordening. Afdelingshoofd Ruimte

Deskundige omgevingsvergunning. Diensthoofd ruimtelijke ordening. Afdelingshoofd Ruimte Functiebeschrijving Deskundige ruimtelijke ordening Niveau B Niet-Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING RUIMTE DIENST OMGEVING FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL Deskundige SPECIFIEKE WERKTITEL Deskundige

Nadere informatie

Office manager vzw Kunststeden Vlaanderen. Graad: bachelor PC 329 B1A

Office manager vzw Kunststeden Vlaanderen. Graad: bachelor PC 329 B1A Office manager vzw Kunststeden Vlaanderen Graad: bachelor PC 329 B1A 1 Plaats in de organisatie Op de werkvloer word je aangestuurd door xx. Je rapporteert aan de directeurs van de kunststeden op het maandelijks

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE JUNI 2010 FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE 1.1. DOEL VAN DE FUNCTIE De verpleegkundige is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verpleegkundige taken en voor het ondersteunen van de totaalzorg

Nadere informatie

Diensthoofd burgerzaken

Diensthoofd burgerzaken Diensthoofd burgerzaken (Niveau C4-C5) Doel van de functie: Als diensthoofd burgerzaken coördineer je de verschillende projecten en processen van het team burgerlijke stand in functie van de dienstverlening

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker)

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker DIENST: Onderwijs en Welzijn

Nadere informatie

Maatschappelijk werker. Dienst: Sociale Dienst Functiebenaming: Maatschappelijk werk(st)er Administratieve graad: B1 B3

Maatschappelijk werker. Dienst: Sociale Dienst Functiebenaming: Maatschappelijk werk(st)er Administratieve graad: B1 B3 Maatschappelijk werker Dienst: Sociale Dienst Functiebenaming: Maatschappelijk werk(st)er Administratieve graad: B1 B3 1. Plaats in het organogram De maatschappelijk werker wordt tewerkgesteld in de algemene

Nadere informatie

Strategisch coördinator

Strategisch coördinator Strategisch coördinator Doel van de functie: Als Strategisch coördinator bent u enerzijds verantwoordelijk voor de aansturing van de strategische cel. Anderzijds neemt u zelf ook een aantal taken/projecten

Nadere informatie