De voorzitter van het Kampioenschap van het GO! is een lid van de Pedagogische Begeleidingsdienst.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorzitter van het Kampioenschap van het GO! is een lid van de Pedagogische Begeleidingsdienst."

Transcriptie

1 Wedstrijdreglement GO! knappe koppen Artikel 1: Doelgroep Aan het Kampioenschap Knappe Koppen van het GO! voor Haartooi en Schoonheidsverzorging kan deelgenomen worden door de leerlingen van derde graad BSO haartooi en TSO schoonheidsverzorging die regelmatig de lessen volgen aan een instelling van het GO! van het voltijdse type. Het aantal deelnemers per school, per proef is onbeperkt. De organisatie kan om organisatorische en praktische redenen een deelnemersstop invoeren. De volgorde van de inschrijving zal hier doorslaggevend zijn. Artikel 2: Jurering Elke school mag één pistecommissaris afvaardigen, elke deelnemende school is verplicht een pistecommissaris af te vaardigen. De naam van de pistecommissaris per categorie dient bij de inschrijvingen bekend gemaakt te worden. De pistecommissarissen zullen bij loting bepaald worden. De loting van de pistecommissarissen zal gebeuren door de voorzitter/ of zijn afgevaardigde in aanwezigheid van externen. De voorzitter van het Kampioenschap van het GO! is een lid van de Pedagogische Begeleidingsdienst. De pistecommissarissen dienen zich een kwartier voor de aanvang van de wedstrijd te melden bij de voorzitter /afgevaardigde in de jurykamer. Zij komen tijdens de jurering naar de jurykamer. Voor de evaluatie van de wedstrijden haartooi staan de juryleden van het UBK in en de leraren die voldoen aan de voorwaarden, zij quoteren de kandidaten als volgt: Herenkappen: Proef 1.1 Klassiek = 30 punten. Proef 1.2 Street-fashion = 30 punten. Dameskappen: Proef 2.1 Street-fashion = 30 punten. Proef 2.2 Prestige/Galakapsel = 30 punten. Voor de evaluatie wedstrijden schoonheidsverzorging staan de juryleden van BESKO in, zij quoteren de kandidaten als volgt: Proef 1: Fantasielakken = 30 punten. Proef 2: Avond- en fantasiemaquillage = 30 punten.

2 2 De pistecommissarissen controleren vóór de wedstrijd de haarlengte van het model. Tevens gaan ze na of de reglementering bij elke proef wordt nageleefd, (zie bijlage pistecommissarissen). Indien er onregelmatigheden worden vastgesteld past de wedstrijdleiding de te nemen sanctie(s) (min 1punt/max 3 punten per jurylid) toe. Tegen de genomen sanctie(s) is geen verhaal mogelijk. De pistecommissarissen melden eventuele onregelmatigheden aan de voorzitter en / of wedstrijdleiding. Artikel 3: Prijzen en onderscheidingen Voor elke proef wordt per leerjaar een individuele rangschikking opgemaakt. De winnaar van elke proef ontvangt een trofee en een diploma. Er zijn ook diploma s voor de tweede en derde plaats. Elke deelnemer krijgt een deelnemingsattest. Om mee te dingen naar de titel Beste leerling haartooi van het GO! dient men in het totaal deel te nemen aan 3 proeven, waarvan minstens 1 proef herenkappen en 1 proef dameskappen. Indien men aan twee proeven deelneemt van 1 discipline komt de hoogste score in aanmerking. De laureaat krijgt een trofee en een diploma. Om mee te dingen naar de titel Beste leerling Schoonheidszorgen van het GO! dient men aan beide proeven deel te nemen. De laureaat krijgt een trofee en een diploma. Eenmalig wordt er ter gelegenheid van het 20jarig bestaan van het GO! een speciale prijs uitgereikt voor het Prestige/Galakapsel dat op een creatieve manier deze boodschap uitdraagt. Artikel 4: Algemeen De deelnemers en juryleden worden geacht kennis genomen te hebben van het reglement en dienen het na te leven. De deelnemers moeten zelf instaan voor hun materiaal en materieel, waarbij de haardroger niet meer dan max W mag bedragen. De netspanning is 230V. Er mag maar 1 toestel tegelijkertijd, door een deelnemer, op de wedstrijdpiste worden ingeschakeld. Indien wenselijk kunnen de deelnemers het haar voor de wedstrijd dameskappen voorbereiden voor wat betreft het inrollen en drogen. Hiervoor zijn geen haardrogers voorzien door de organisatie. Andere personen dan kandidaten, modellen en schoolverantwoordelijken zijn in de voorbereidingsruimte niet toegelaten. De schoolverantwoordelijke (TAC/TA) dient zich bij aankomst te melden bij het onthaal om de nodige documenten af te halen. De schoolverantwoordelijken blijven ter beschikking, dit voor eventuele wijzigingen van het programma. Insignes of kentekens die de identiteit van model en deelnemer van de school laten vermoeden zijn niet toegelaten, dit om de neutraliteit van het beoordelen te waarborgen. De jury- en rekenkamer zijn enkel toegankelijk voor bevoegde personen.

3 3 Artikel 5: Inschrijvingen De inschrijvingen dienen te gebeuren op het daartoe bestemde formulier. Dit moet mede ondertekend worden door het instellingshoofd van de deelnemende school. Bij inschrijving dient de school een schoolverantwoordelijke, een begeleidende leerkracht en een pistecommissaris op te geven. Deze personen dienen aanwezig te zijn op de dag van de wedstrijd. De uiterste datum van de inschrijvingen is vrijdag 24 april 2009 (=is de dag van het toekomende bericht bij de organisatie). Vanaf 4 mei 2009 worden er onder geen enkel beding wijzigingen toegestaan. De overschrijvingen dienen te gebeuren op: rek.nr. van met de vermelding van: naam school, verantwoordelijke en vermelding van de proeven. De deelnameprijs per leerling bedraagt 10 per proef. Artikel 6: De toegang voor het publiek is gratis. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het materieel of materiaal van de deelnemers. Waardevol gerief niet onbeheerd achterlaten! Info: de coördinator van de wedstrijd is bereikbaar tijdens de schooluren (8u30-12u00 en 13u00-16u) op het nummer : tel fax: ktawesterlo@debeeltjens.be

4 4 Wedstrijd Knappe Koppen van het GO! 1 Herenkappen 1.1 Klassiek - aanvang 9.30u Een gelaagde coupe(klassieke snit) met een zacht geknipte contourlijn en opgeknipte nekpartij. Bros is eveneens toegelaten. Tijdens de proef voeren de deelnemers een snit en brushing uit op een model. De haren worden natgemaakt. Vooraf moet de haarlengte minstens 1 cm op het oor, minstens 4 cm bovenaan en minstens 2 cm in de nek bedragen. Schaar, moduleerschaar, effileerschaar en scheermes zijn toegelaten. Tondeuse is niet toegelaten. Werktijd: 45 min. 1.2 Street-fashion aanvang 13.10u Een actuele snit waarbij alle snit- kleur- en steuntechnieken zijn toegelaten. Artistieke kapsels zijn uitgesloten. Tijdens de proef voeren alle deelnemers een snit en brushing uit op een model. Vooraf moet de haarlengte minstens 2 cm op het oor, minstens 4 cm bovenaan en minstens 2 cm in de nek bedragen. De haren worden natgemaakt en een externe knipt één cm. weg op een in overleg met de jury te bepalen plaats.een harmonieuze kleurgradatie van 2 of meerdere tonen is aangewezen, 50% van de kleuring moet zichtbaar zijn. Alle producten voor het fixeren zijn toegelaten (gel, wax, lak). Kleursprays zijn niet toegelaten. De kledij moet beantwoorden aan de hedendaagse mode. Militaire uniformen of historische kleding zijn verboden. Werktijd: 40 minuten 2 Dameskappen 2.1 Street-fashion aanvang 11.10u Snit en brushing van een modekapsel volgens het modebeeld waarbij alle snit- kleur- en steuntechnieken zijn toegelaten. Tijdens de proef voeren de deelnemers een snit en brushing uit op een model. De haren worden natgemaakt en een externe knipt 2 cm. weg op een in overleg met de jury te bepalen plaats. Alle producten en materieel zijn toegelaten. Vooraleer zij de piste betreden worden de haren van de modellen natgemaakt en naar achter gekamd, zoniet zullen de pistecommissarissen de haren opnieuw nat maken. De kleding, maquillage en de accessoires moeten beantwoorden aan de hedendaagse mode. Werktijd: 50 minuten 2.2 Prestige/Galakapsel - aanvang 15u De modellen komen op het podium met losse haren, zonder EXTENTIONS. De deelnemers mogen de haren natmaken, vormen, brushen of kappen. Een externe controleert de haren en kamt ze plat naar achter. De deelnemers realiseren een modieus prestige/galakapsel in de geest van een "Total Look". Alle materialen, zoals haarstukken, linten, e.d. die aan het kapsel toegevoegd worden, moeten apart op het tafeltje geschikt worden. De haarstukken kunnen voorbereid meegebracht worden (rollen, klipsen, spelden), maar zijn niet op voorhand opgemaakt. Haarstukken: haarstukken moeten harmonieus geïntegreerd worden in de haren van het model. Volledige pruiken zijn niet toegelaten. Een maximum van drie stuks zijn toegelaten (max. diameter van 8 cm.) MAAR NIET VERPLICHT. In ieder geval mag bij het beëindigen van het kapsel slechts 40% van het hoofdoppervlak bedekt worden. Producten & materialen: alle producten en materialen zijn toegelaten, evenals crépons.

5 5 Kleuren: alle draagbare kleuren zijn toegelaten. Neonkleuren zijn niet toegelaten. Kleding: Kleding, make-up en accessoires moeten draagbaar en aangepast zijn volgens de beoogde Total-look. Versieringen: de versieringen moeten in evenwicht zijn met het kapsel. Extreme toepassingen zijn niet toegelaten. Versieringen uit haar, extentions of gelijkaardige zijn verboden. Surrealistische of alternatieve kapsels horen niet thuis in deze categorie Werktijd: 60 minuten Wedstrijd van het GO! schoonheidsverzorging 1 Fantasielakken aanvang 10.30u Voorafgaand aan deze proef wordt een verzorgde manicure toegepast. Gelnagels en kunstnagels zijn toegelaten. De modellen moeten bij de aanvang van de wedstrijd ongelakte, gave nagels hebben. Het fantasielakken geschiedt op beide handen van het model. Sjabloontechnieken en /of versieringen worden in combinatie met fantasielakken toegestaan, op voorwaarde dat deze niet meer dan 1/3 van de nagels bedekken. Werktijd: 90 minuten 2 Avond- en fantasiemaquillage aanvang 14u De modellen worden door de deelnemer meegebracht en dienen bij het begin van de wedstrijd ontschminkt te zijn. De haartooi mag vooraf in orde gebracht zijn. Kleding en accessoires zijn aangepast aan de gekozen maquillage. Werktijd: 90 minuten

6 6 Planning 08.30u deuren open 09.30u Herenkappen klassiek 45 min 10.30u Fantasielakken 90 min 11.10u Dameskappen - street fashion 50 min 13.10u. Herenkappen - street fashion 40 min 14.00u u u. Avond- en fantasiemaquillage 90 min Prestige/galakapsel 60 min Prijsuitreiking

7 7 Bijlage: pistecommissarissen De pistecommissarissen verbinden zich ertoe in eer en geweten te handelen en het reglement na te leven. De pistecommissarissen controleren de deelnemers op volgende punten. 1 Dat er op het moment zelf voldoende haren afgeknipt worden. 2 Dat de deelnemers niet geholpen worden door hun begeleiders die buiten de piste staan. 3 Dat verboden producten of materialen voor bepaalde proeven niet gebruikt worden. 4 Dat alle deelnemers de piste onmiddellijk verlaten na hun proef. 5 Dat het wedstrijdreglement bij alle proeven nageleefd wordt. 6 Tijdens de observatie geven de pistecommissarissen elke ernstige inbreuk door (spiegelnummer noteren) aan de door de voorzitters aangeduide verantwoordelijke van pistecommissarissen. Zij oordelen in samenspraak met de voorzitters en jury of de kandidaat al dan niet strafpunten toegekend krijgt. 7 Herenkappen klassiek: de pistecommissarissen controleren de deelnemers, en zien er op toe dat er voldoende geknipt wordt tijdens de proef. Belangrijk hierbij de ooromtrek en opgeknipte halspartij. 8 Herenkappen street fashion: de deelnemer knipt minimum één cm weg onder toezicht van de pistecommissaris op een in overleg met de jury te bepalen plaatsen. 9 Dameskappen street fashion: de deelnemer knipt minimum twee cm weg onder toezicht van de pistecommissarissen op een in overleg met de wedstrijdjury te bepalen plaatsen. 10 Controle van de gebruikte toestellen (haardroger 1 500W en 1 toestel tegelijkertijd)

Kampioenschap van België 2014

Kampioenschap van België 2014 Reglement Youngsters & Step-In Kampioenschap van België 2014 12.05.14 Brussels Expo, Paleis 3 www.coiffure.org wedstrijden@coiffure.org Beauty Selection Brussels Nationale wedstrijden tijdens vakbeurs

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016 Reglement Youngsters & Step-In FLASH - Hair: Hair by van Loenhout Creative Team - Make up: Eva Peeters - Photography: Giel Domen - Styling: Deborah Bloemen KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016 25.04.16 BRUSSELS

Nadere informatie

Kampioenschap van België 2014

Kampioenschap van België 2014 Reglement Masters & Bachelors Kampioenschap van België 2014 11.05.14 Brussels Expo, Paleis 3 www.coiffure.org wedstrijden@coiffure.org Beauty Selection Brussels Nationale wedstrijden tijdens vakbeurs BEAUTY

Nadere informatie

internationale kapperswedstrijd voor all kappers -(sters) en nationaliteiten grand prix of brussels 2014

internationale kapperswedstrijd voor all kappers -(sters) en nationaliteiten grand prix of brussels 2014 Uw visie over mode... in vier verschillende wedstrijden Trendy Total Look Men Trendy Total Look Ladies gala Style avant-garde no-limits internationale kapperswedstrijd voor all kappers -(sters) en nationaliteiten

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016 Reglement Masters & Bachelors FLASH - Hair: Hair by van Loenhout Creative Team - Make up: Eva Peeters - Photography: Giel Domen - Styling: Deborah Bloemen KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2016 24.04.16 BRUSSELS

Nadere informatie

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY info & reglementen YOUNG HAIRDRESSERS HAIR: COLOUR PROJECT 2017 PHOTOGRAPHY: JACK EAMES STYLIST: BERNARD CONNOLLY MAKE-UP: KERRY SADLER 18.03.2019 SAN MARCO VILLAGE - 1 - PRAKTISCH WANNEER Maandag 18 maart

Nadere informatie

REGLEMENTEN & INFO KAMPIOENSCHAP KAPPERSMEDEWERKER

REGLEMENTEN & INFO KAMPIOENSCHAP KAPPERSMEDEWERKER REGLEMENTEN & INFO m/v 2018 26.03.2018 Coach Antwerpen PRAKTISCH WANNEER Maandag 26 maart 2018 WAAR COACH ANTWERPEN: Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen van het ABO-jaar

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2017

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË 2017 Reglement Youngsters & Step-In Amazones by Christophe Gailet HAIR: Christophe Gaillet MAKE-UP: Izabela Szelagowska PHOTOGRAPHY: Weronika Kosinska PRODUCTS L Oréal Professionnel KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË

Nadere informatie

24.02.2014 San Marco Village

24.02.2014 San Marco Village 24.02.2014 San Marco Village praktisch Wanneer Maandag 24 februari 2014 Deuren open: 8u00 Prijsuitreiking: 18u00 Waar San Marco Village (Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle) Toegangsprijzen Niet-deelnemende

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY info & reglementen YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY HAIR KIERON JUSTIN FOWLES STYLING JIV D MAKE UP LANS LONDON PHOTOGRAPHER ANDREW O TOOLE 26.02.2018 SAN MARCO VILLAGE PRAKTISCH WANNEER Maandag 26 februari 2018

Nadere informatie

29.02.16 SAN MARCO VILLAGE

29.02.16 SAN MARCO VILLAGE 29.02.16 SAN MARCO VILLAGE Collection: Pop Icons Hair: Ilona van Hecke for Burny s the Netherlands Photography: Giel Domen Styling: Ashley Veraart Make-up: Kimberly van Hoorn FOR MEN & WOMEN FOR MEN &

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2017

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2017 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2017 27.03.2017 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 27 maart 2017 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009

BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009 1 BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement 10de editie, dat van kracht is sinds

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

Buitengewoon goed! Kampioenschap Coach Antwerpen. reglementen & info. kappersmedewerker m/v 2014

Buitengewoon goed! Kampioenschap Coach Antwerpen. reglementen & info. kappersmedewerker m/v 2014 reglementen & info kappersmedewerker m/v 2014 17.03.2014 Coach Antwerpen 1 praktisch wanneer Maandag 17 maart 2014 waar COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING

REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR PERCUSSIE-ENSEMBLES MARCHING Goedgekeurd door de raad van bestuur Vlamo 1. Deelname De wedstrijd staat open voor DRUMBANDS, TAMBOERKORPSEN, RITMISCHE PERCUSSIE- ENSEMBLES en MELODISCHE

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2014 Aan het FEI-reglement Uitgave 2014 Gereviseerd in Januari 2014

BELGISCHE AANPASSINGEN 2014 Aan het FEI-reglement Uitgave 2014 Gereviseerd in Januari 2014 1 BELGISCHE AANPASSINGEN 2014 Aan het FEI-reglement Uitgave 2014 Gereviseerd in Januari 2014 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 januari 2014, alsook

Nadere informatie

TEST PROJECT Preselecties Startech s Days 2018

TEST PROJECT Preselecties Startech s Days 2018 TEST PROJECT Preselecties Startech s Days 2018 Beroep : Coiffure Opgesteld door: Jef Vermeulen Organisme: Coiffure.org Aard proeven: niet-confidentieel Startech s Days 2018_TP_Coiffure_Preselectie BESCHRIJVING

Nadere informatie

Korenfestival Vlaanderen

Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen Algemene Organisatie Een organisatie van het kinder- en jeugdkoor Dainavimo (voorheen Konsinjoorkes), Kontich i.s.m. Koor&Stem vzw 1. Zowel kinderkoren, jeugdkoren als volwassenenkoren

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld

Nadere informatie

Kampioenschapsbepalingen

Kampioenschapsbepalingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsbepalingen KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 2010 ALGEMEEN 1. Het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden heeft als belangrijkste

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. ALGEMENE BEPALINGEN A.1. PROVINCIALE SELECTIEWEDSTRIJD A.1.1. Inschrijving en wedstrijdverloop

Nadere informatie

DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 )

DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 ) DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 ) Algemeen Als klanten met lang haar geen massieve snit hebben, is het meer dan waarschijnlijk dat zij lagen in het haar hebben en meestal toenemende lagen.

Nadere informatie

SPECIFIEK REGLEMENT VOOR TREKPAARDEN 2013

SPECIFIEK REGLEMENT VOOR TREKPAARDEN 2013 1 SPECIFIEK REGLEMENT VOOR TREKPAARDEN 2013 2 SPECIFIEK REGLEMENT VOOR TREKPAARDEN 2013 De trekpaarden mogen aansluiten in CAN 1, CAN 3 en CAN 4 wedstrijden voor trekpaarden, maar moeten aan de voorwaarden

Nadere informatie

VJF REGLEMENT KATA Tornooien.

VJF REGLEMENT KATA Tornooien. VJF REGLEMENT KATA Tornooien. Het reglement is gebaseerd op het reglement van de EJU voor katakampioenschappen. 1. Wedstrijdruimte. Tatami met gevarenzone. tori of uke START uke of tori jurylid 1 jurychef

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie 25 februari 2017 26 februari 2017 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour - Junioren Young Riders U25 - Zware Tour Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden 1- Inschrijvingen 1.1- De inschrijvingsformulieren staan op de website van BAPS-SBCA (www.arabianhorse.be). Ze moeten worden ingevuld en opgestuurd

Nadere informatie

Algemeen Reglement v.2013.01

Algemeen Reglement v.2013.01 Algemeen Reglement v.2013.01 1 Index 1 Index... 2 2 Algemeen:... 3 3 Wedstrijden en deelnemers:... 3 3.1 Wedstrijdlocatie... 3 3.2 Organisator... 3 3.3 Deelnemer... 3 4 Wedstrijdstructuur:... 4 4.1 Reeks

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Benelux Kampioenschap Airbrush 2014

WEDSTRIJDREGLEMENT. Benelux Kampioenschap Airbrush 2014 WEDSTRIJDREGLEMENT Benelux Kampioenschap Airbrush 2014 Op 16 maart 2014 wordt het Benelux Kampioenschap Airbrush georganiseerd door Beauty Media Group / Nail Design Magazine in samenwerking BESKO en IJV-IFAS

Nadere informatie

Reglement Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen. a. Organisatie De doelgroep Blaasmuziek van de landelijke muziekorganisatie KNMO.

Reglement Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen. a. Organisatie De doelgroep Blaasmuziek van de landelijke muziekorganisatie KNMO. Reglement Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. Organisatie De doelgroep Blaasmuziek van de landelijke muziekorganisatie KNMO. b. ONHK De

Nadere informatie

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden:

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden: De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in het reglement en programma aan te brengen. Ook moet zij een voorbehoud maken voor wijzigingen die kunnen plaats vinden en buiten haar competentie

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld in de volgende disciplines:

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 3-4 maart 2018 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte - Junioren Young Riders U25 - Zware Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel: 0577

Nadere informatie

TEST PROJECT. Preselecties Startech s Days 2019

TEST PROJECT. Preselecties Startech s Days 2019 TEST PROJECT Preselecties Startech s Days 2019 Beroep: Coiffure Opgesteld door: Jef Vermeulen Organisatie: Coiffure.org Aard proeven: niet-confidentieel Info & inschrijvingen: www.worldskillsbelgium.be

Nadere informatie

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Deze selectiewedstrijd wordt georganiseerd in het kader van het internationaal schoolsportkampioenschap te Nancy (Frankrijk) (24-06 tot 30-06).

Nadere informatie

Regionaal atletiekreglement. (versie 2015)

Regionaal atletiekreglement. (versie 2015) Regionaal atletiekreglement (versie 2015) Voorwoord Het regionaal atletiekreglement van KLJ Oost-Vlaanderen is vastgelegd door de regionale monitorenraad en bekrachtigd door het Regionaal Bestuur. Het

Nadere informatie

Algemeen Reglement VSBO

Algemeen Reglement VSBO Algemeen Reglement VSBO Talent Competition Curaçao Curaçao, augustus 2012 Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Curaçao kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven curaçao tel 840 2777 email info@kbbcuracao.com

Nadere informatie

Vraagprogramma KNHS-Indoorkampioenschappen 2019 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

Vraagprogramma KNHS-Indoorkampioenschappen 2019 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 2-3 maart 2019 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 - Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel:

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Jumping Brecht 5-6 - 7 augustus 2016 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Inschrijvingen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Algemeen:

WEDSTRIJDREGLEMENT. Algemeen: WEDSTRIJDREGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE NEDERLANDSE POLITIEHOND VERENIGING Algemeen: Jaarlijks worden door het hoofdbestuur van de KNPV de Nationale kampioenswedstrijden politiehond 1, politiehond 2, objectbewakingshond

Nadere informatie

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E 1 maart 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. Sport Vereent Utrecht Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

Reglement Subli Competitie 2017

Reglement Subli Competitie 2017 Reglement Subli Competitie 2017 ALGEMEEN 1. De Subli Competitie is een competitie voor vier en vijfjarige dressuurpaarden en staat open voor paarden van alle stamboeken. 2. De Subli Competitie bestaat

Nadere informatie

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE 1. Algemene bepalingen Obedience is een internationaal FCI wedstrijdprogramma, waarvoor in België volgende afkortingen

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL zwemmen 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes Junioren (1999

Nadere informatie

Reglement Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden 2019

Reglement Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden 2019 Reglement Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden 2019 ALGEMEEN 1. De Subli Competitie is een competitie voor vier en vijfjarige dressuurpaarden en staat open voor paarden van alle stamboeken. 2. De Subli

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones...

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... 1 Proeven Kampioenschappen 85-95 Zaterdag Zondag 1A Debutanten pony s 75 11 Training 50 CLR 1B Debutanten Paarden 75 12 Aspiranten

Nadere informatie

27 th International Body Painting Contest

27 th International Body Painting Contest 27 th International Body Painting Contest We hebben het genoegen u het 32 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 8 > 20/04/2014 www.bifff.net evenals de 27 th International Body

Nadere informatie

CLUBTEAM WEDSTRIJDEN REGIO MIDDEN NEDERLAND. DOO/K&V Utrecht

CLUBTEAM WEDSTRIJDEN REGIO MIDDEN NEDERLAND. DOO/K&V Utrecht CLUBTEAM WEDSTRIJDEN REGIO MIDDEN NEDERLAND 2 april 2016 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. DOO/K&V Utrecht Algemene wedstrijd gegevens Organisatie: Plaats wedstrijd: Technische

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

STUDIEGEBIED LICHAAMSVERZORGING

STUDIEGEBIED LICHAAMSVERZORGING STUDIEGEBIED LICHAAMSVERZORGING Modulaire opleiding Kappersmedewerker BO LV 201 Versie 1.0 BVR Pagina 1 van 15 Inhoud 1 Deel 1 Opleiding... 3 1.1 Korte beschrijving... 3 1.1.1 Relatie opleiding beroep...

Nadere informatie

HUSQVARNA ENDURO TROPHY

HUSQVARNA ENDURO TROPHY HUSQVARNA ENDURO TROPHY ARTIKEL 1 DEFINITIE In het kader van het Belgische enduro BMB kampioenschap organiseert Husqvarna een formule die luistert naar de naam HUSQVARNA Enduro Trophy. Voor de editie 2015,

Nadere informatie

Regiowedstrijd divisie N1 N2 N3 N4 GTV AMMERZODEN

Regiowedstrijd divisie N1 N2 N3 N4 GTV AMMERZODEN Regiowedstrijd divisie 1-2-3 N1 N2 N3 N4 11 januari 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. GTV AMMERZODEN Algemene wedstrijd gegevens Organisatie: Plaats wedstrijd: Technische commissie

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Belgisch Kampioenschap Nail Art 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT. Belgisch Kampioenschap Nail Art 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Belgisch Kampioenschap Nail Art 2015 Op 15 maart 2015 wordt het Belgisch Kampioenschap Nail Art georganiseerd door Beauty Media Group / Nail Design Magazine in samenwerking BESKO en

Nadere informatie

Debutanten.. Amazones Gentlemen..

Debutanten.. Amazones Gentlemen.. KAMPIOENSCHAPPEN 2018 Debutanten.. Amazones Gentlemen.. REGLEMENTEN 1 Kampioenschap Debutanten 2018 Debutanten Paarden en Debutanten Pony s rijden een gezamenlijk kampioenschap! Hoogte proeven selecties

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Reglement -11 en -13 ontmoetingen -11 en -13 ontmoetingen 1 Reglement -11 en -13 ontmoetingen Geachte judoka s, organisatoren

Nadere informatie

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 15 de AKTIVA CUP Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 15 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Kampioenschap Airbrush Nail Art Benelux 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT. Kampioenschap Airbrush Nail Art Benelux 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT Kampioenschap Airbrush Nail Art Benelux 2013 Het Kampioenschap Airbrush Nail Art Benelux 2013 wordt georganiseerd door Beauty Media Group BV (Nail Design Magazine/Beauty Wellness Magazine)

Nadere informatie

Nota betreffende Examens & Rapporten voor leerlingen en ouders.

Nota betreffende Examens & Rapporten voor leerlingen en ouders. Nota betreffende Examens & Rapporten voor leerlingen en ouders. 1. EXAMENS 1.1. Klasexamens: -Twee maal per jaar vinden er klasexamens plaats, met name op het einde van het eerste en het tweede semester.

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Reglementen 2015 Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Begripsbepalingen In deze reglementen wordt verstaan onder: a. Stichting FFF de organisatie De Stichting Frysk Fanfare Festival b. ONFK De Open

Nadere informatie

Reglement NSK Allround 2017

Reglement NSK Allround 2017 Reglement NSK Allround 2017 Artikel 1 Het recht om deel te nemen Artikel 2 Deelname buiten mededinging Artikel 3 Verlies van het recht om deel te nemen Artikel 4 Deelname aan de wedstrijd Artikel 5 Niet

Nadere informatie

Regiokampioenschap Zeeland Versie 21-1-2016

Regiokampioenschap Zeeland Versie 21-1-2016 KNHS-Regio: Zeeland www.knhszeeland.nl Dressuur Paarden/pony's B t/m ZZ licht Wedstrijdplaats: Nieuw- en Sint Joosland Wedstrijddatum: 29 t/m 31 januari 2016 Accommodatie: De Kroo Ruitersport Vereniging:

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian

Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian Editie 08-02-2013 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2 ALGEMENE VOORSCHRIFTEN... 3 DRESSUURPROEVEN... 3 WEDSTRIJDTERREIN... 3 WEDSTRIJDKLEDIJ... 3 OPTOMING... 3

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Nederlandse Kampioenschappen Nail Art 2016

Wedstrijdreglement Nederlandse Kampioenschappen Nail Art 2016 Wedstrijdreglement Nederlandse Kampioenschappen Nail Art 2016 Op zondag 24 januari 2016 tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem, wordt het Nederlandse Kampioenschap Nail Art georganiseerd

Nadere informatie

Draaiboek zwemloop 27/04/2014 te Wachtebeke

Draaiboek zwemloop 27/04/2014 te Wachtebeke Draaiboek zwemloop 27/04/2014 te Wachtebeke Overzicht De zwemloop maakt deel uit van het Vlaams zwemloop circuit voor jeugd en is ook het Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen Er wordt in een 50m bad

Nadere informatie

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be. een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Contactpersoon: Filip Coveliers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel T 02 545 57 05 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be FAQ vragen

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

[LASTENBOEK ZWEMLOPEN]

[LASTENBOEK ZWEMLOPEN] 2009 Vlaamse Triatlon en Duatlon Liga [LASTENBOEK ZWEMLOPEN] 1. INTRO ALLE EVENTS EN WEDSTRIJDEN DIE IN DE OFFICIËLE RANKING EN KALENDER VAN DE VLAAMSE TRIATLON EN DUATLON LIGA WILLEN OPGENOMEN WORDEN,

Nadere informatie

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 13 de AKTIVA CUP Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 13 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

kapper Campus Aarschot Schoolstraat AARSCHOT partnerschool van Pivot Point

kapper Campus Aarschot Schoolstraat AARSCHOT partnerschool van Pivot Point kapper Campus Aarschot Schoolstraat 1 3200 AARSCHOT 016553423 www.deoranjerie.be info@deoranjerie.be partnerschool van Pivot Point Inhoudsopgave 1. VOORWOORD... 3 2. OVER DE OPLEIDING ZELF... 4 2.1. WAAROM

Nadere informatie

azsv DOS Eck en Wiel

azsv DOS Eck en Wiel Districtsfinale divisie 3 + N3 & N4 11 mei 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. azsv DOS Eck en Wiel Turnen, Streetdance en Gymnastiek Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen

Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen K.B.R.S.F. Plaats: Datum: Organisator:... Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen Officiëlen: Voorzitter Beroepscommissie: Voorzitter van de Terrein Jury: Jurylid 1: Jurylid 2: Jurylid 3: Jurylid

Nadere informatie

Reglement. Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek

Reglement. Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek Reglement Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek Geldig vanaf 2018 KNMO Utrecht info@knmo.nl www.knmo.nl 1 Reglement Nederlands Kampioenschap voor solisten en ensembles blaasmuziek

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A 9240 Zele Reglement ontmoetingen U9, U11 en U13 Reglement U11 en U13 ontmoetingen 1 Reglement ontmoetingen U9, U11 en U13 1. LEEFTIJD

Nadere informatie

Paarden & pony s Amazones Gentlemen..

Paarden & pony s Amazones Gentlemen.. KAMPIOENSCHAPPEN 2019 Paarden & pony s Amazones Gentlemen.. REGLEMENTEN Kampioenschappen : enkel de online inschrijvingen via Equibel komen in aanmerking. 1 KAMPIOENSCHAP JUMPING 2019 PAARDEN EN PONY S

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie

VZW Vlaamse Judofederatie VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A 9240 Zele Reglement ontmoetingen U11 en U13 Reglement U11 en U13 ontmoetingen 1 Reglement ontmoetingen U11 en U13 1. LEEFTIJD : Het is

Nadere informatie

CH Echt 2014 Sint Joost

CH Echt 2014 Sint Joost SINT JOOST LR. DE PAARDEN VRIENDEN (V40254) 4-7-2014-6-7-2014 Audrey Boots VP0050516 0031648721247 Status: Goedgekeurd audrey.boots@ziggo.nl Datum goedgekeurd: 31-3-2014 www.psvpaardenvrienden.nl Outdoor

Nadere informatie

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen..

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen.. REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2017 Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen.. 1 Kampioenschap Debutanten 2017 Debutanten Paarden en Debutanten Pony s rijden een gezamenlijk kampioenschap! Hoogte

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian 2018

Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian 2018 Reglement Recreawedstrijden Para-Equestrian 2018 Editie 16-01-2018 1 1 Inhoudstafel 1 INHOUDSTAFEL... 2 2 ALGEMENE VOORSCHRIFTEN... 4 3 DRESSUURPROEVEN... 4 4 WEDSTRIJDTERREIN... 4 5 WEDSTRIJDKLEDIJ...

Nadere informatie

BESCHRIJVING REGLEMENT

BESCHRIJVING REGLEMENT BESCHRIJVING De 25 ste editie van het International Body Painting Contest zal doorgaan van 6 tot 15 april 2012 te Brussel Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Iedere avond zullen één of meerdere

Nadere informatie

Nationale Cyclus Jonge Paarden

Nationale Cyclus Jonge Paarden Nationale Cyclus Jonge Paarden 1. Ruiters K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2013 De Nationale Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J8, J13, J15 of J16.

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM 1. INLEIDENDE BEPALINGEN... 2 2. CATEGORIEËN/GROEPEN... 2 3. KALENDER EN ORGANISATIE WEDSTRIJDEN... 2 4. KLEDIJ EN MATERIAAL... 3 5. REGELS VOOR DEELNEMERS...

Nadere informatie