14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Even voorstellen! Sinterklaas Wijziging data studiedagen Leerlingenraad Opnames Man bijt Hond (groep 8) Personele zaken Ouderkamer Voetgangersgebied Oproep Minima zonder Marge Belangrijke data Di Ouderkamer gr. 1/2 Do MR- vergadering Do ! Sinterklaasfeest op school Vr Groep 1 t/m 4 om 12 uur uit! Nieuwsbrief -5 uit Wijziging studiedagen In de schoolkalender staat vermeld dat woensdag 4 maart 2015 en woensdag 17 juni 2015 studiedagen zijn gepland. Deze data komen te vervallen en is er gewoon school voor de kinderen. De data zijn gewijzigd naar: donderdag 12 maart 2015 en dinsdag 16 juni Op deze twee dagen zijn alle leerlingen vrij. Even voorstellen Beste ouders, verzorgers en kinderen, Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Mirjam Kane, de nieuwe onderbouwcoördinator. Met een aantal van jullie heb ik al kennis gemaakt. 22 Oktober jongstleden ben ik begonnen als juf naast juf Hildegard in groep 1/2 A. Op 18 november zal ik ook op dinsdag aan het werk gaan. Deze dag is ook de Ouderkamer. Ik zal mij daar persoonlijk voorstellen. Er zal dan ook gelegenheid zijn om na die tijd even persoonlijk kennis te maken. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan in onze school. Voorheen ben ik op verschillende scholen onderbouw leerkracht geweest. Ik vind het heerlijk om met kleuters te werken. Het ongeremde en het opgaan in verhalen en hun heerlijke fantasie. De spelende manier waarop de kinderen tot leren komen. Zelf ben ik ook moeder van twee kinderen, een zoon van 4 en een dochter van 2. Ik ben woonachtig in Amsterdam noord. Zijn er vragen, opmerkingen wat betrekking heeft op de onderbouw, schroom dan niet om mij aan te spreken of te mailen (jufmirjam@schreuderschool.nl).

2 2 Personele zaken Juf Mary; op donderdag 4 december eindigt het verlof van juf Mary. Zij zal dan gaan starten in groep 7. Ouderkamer 18 november! Bij deze willen we alle onderbouw en KDV ouders uitnodigen voor de Ouderkamer. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we er een leerzame en gezellige tijd van maken. Het thema is positief opvoeden. We hebben deze ochtend een gastspreker. Haar naam is Hanneke Dormunt. Waar: Instituut Schreuder, eerste verdieping in de ruimte van de BSO. Tijd: 9.00 uur uur Voor wie: Ouders en verzorgers van de onderbouw leerlingen en het KDV van Instituut Schreuder. Wat: De nieuwe onderbouwcoördinator zal zich voorstellen. Hanneke zal ons voorbeelden en tips geven over positief opvoeden. Kortom een hele nuttige en leerzame ochtend, hopelijk tot 18 november! Sinterklaas Morgen is het zover: Sinterklaas komt dan eindelijk aan in Nederland! Via het Sinterklaasjournaal kunnen we al helemaal volgen wat er op de boot van Sint gebeurt. Omdat Sinterklaas het op vrijdag 5 december al heel druk heeft, zal hij donderdag 4 december bij ons op bezoek komen. Dit jaar gaan we de aankomst van Sinterklaas en de Pieten anders aanpakken, want Sinterklaas zal die dag om 8.45 uur bij de deur staan om elke kind apart welkom te heten op school en hen een handje geven bij binnenkomst. De kinderen gaan daarna naar hun eigen klas, zodat Sinterklaas eerst een bezoekje kan brengen aan het kinderdagverblijf. De groepen 1 t/m 4 hebben later in de ochtend een gezellige bijeenkomst in de gymzaal met Sinterklaas en de Pieten. Daarna zal Sint met de Pieten een bezoek brengen in de groepen 5 t/m 8. De kinderen van groep 5 t/m 8 zullen maandag 17 november a.s. lootjes gaan trekken voor het maken van een surprise en een bijbehorend gedicht. De afspraak daarbij is om geen vieze surprise te maken (zoals met spaghetti, ontbijtkoek, enz.). Ieder koopt voor in/bij de surprise een cadeautje ter waarde van 5,00. De kinderen mogen de surprise al op woensdag 3 december inleveren. Graag de surprise verpakken in een grijze vuilniszak. Dan is de verrassing het grootst! Opnames voor tv-programma: Man bijt Hond Ik ben Daniël en ik zit in groep 8. We waren bezig met Cito en toen kwam juf Karin binnen met brieven in haar hand. Juf Nancy begon met vertellen en zei:''jongens en meisjes, Man Bijt Hond komt vrijdag langs. Het gaat over hoe slecht energiedrankjes voor je zijn. En daarom

3 3 hebben ze een groenten drankje gemaakt. Wie wil er mee doen? Iedereen stak z'n vinger op. Nou we kunnen gaan loten en tien kinderen mogen mee doen. En ik was daar een van. We moesten naar het speelleerlokaal en daar wachten todat er iemand zei dat je mocht komen. Toen was ik aan de beurt, ik was zo nerveus. Ik mocht een drankje proeven. En het was best wel lekker maar natuurlijk veel verschil. Toen mocht iedereen uit de klas proeven en gingen we weer terug naar de klas. Al met al een topdag. Na de kleine pauze kwam de camera ploeg van Man Bijt Hond. Het was spannend voor mij en andere kinderen uit de klas, want ze gingen filmen in de klas. Het onderwerp was energie drankjes. De meeste zijn niet gezond, maar dit waren groente energie drankjes. Ik zelf vond het niet zo lekker. De meeste niet echt, maar het was wel leuk om te doen. Er waren 10 kinderen die in de opname mochten proeven. 1 keer werd de hele klas gefilmd en daarna werden die 10 kinderen apart genomen. Er waren 4 soorten drankjes in grote potten. Ik had de donker rode en de groene. De oranje en licht rode had ik na de opnames nog gedronken en de lekkerste vond ik de oranje. Daar zat sinaasappel en wortel in. Lola Vrijdag 7 november kwam Man Bijt Hond bij ons langs. Het ging over dat kinderen onder de 13 geen energie drank meer moesten drinken. Eerst kwamen ze met een cameraman en geluidsman de klas in en gingen ze filmen en stelden ze ons allenmaal vragen. Van tevoren had de juf 10 kinderen gekozen om een drankje te drinken. Die gingen om de beurt een kamer in en moesten een drankje drinken. Het was een soort energie drank van groenten en fruit. Lekker was het niet maar het gaf wel veel energie. Sawardi Het was heel leuk. De camera en geluidsman waren er. Ook de regisseur [soort van] was er. Hij ging ons vragen stellen over wat we al wisten van Man Bijt Hond. Hij heeft ons ook uitgelegd waarom het Man Bijt Hond heet: het is bijvoorbeeld normaal als een hond een man bijt. Maar het is niet gewoon als een man een hond bijt. Ze maken het nieuws dus eigenlijk groter dan het is. Best wel grappig eigenlijk. We hadden geloot voor wie de gezonde energie drankjes mocht proeven. Er waren verschillende soorten kleuren en smaken; De smaken en kleuren waren oranje: wortel en sinaasappel, paars: bieten, groen: broccoli en rood: paprika en tomaat. Jacco *Helaas is nog niet bekend wanneer de opnames worden uitgezonden. Zodra dit bekend is, zullen we dit aan u melden.

4 4 Minima zonder Marge Afgelopen week heeft u via School en Wijk een mail ontvangen over de betaling van de ouderbijdrage. Niet alle ouders van Instituut Schreuder zijn in de mogelijkheid om dit bedrag in één keer te betalen of om het hele bedrag te betalen. De gemeente Amsterdam heeft voor deze laatste groep een regeling in het leven geroepen die het mogelijk maakt een deel van de bijdrage te kunnen betalen. De regeling heet: Minima zonder Marge. Deze regeling is zowel in te zetten voor het betalen van (een deel van) de ouderbijdrage als ook de TussenSchoolse Opvang (TSO). Hieronder leest u aan welke criteria moet worden voldaan. Voor de SCHOOLACTIVITEITEN waarvoor de ouderbijdrage wordt ingezet: De ouders/verzorgers ontvangen een vergoeding voor schoolactiviteiten als zij voldoen aan de volgende voorwaarden: de leerling is ingeschreven op een basisschool, sbo-school of so-school in het Stadsdeel Zuid. ouders / verzorgers ontvangen een inkomen op bijstandsniveau. voor gezinnen is de inkomensgrens gesteld op maximaal (bruto bedrag) en voor eenoudergezinnen op max (bruto bedrag). De ouders/verzorgers sturen met het aanvraagformulier de volgende documenten mee: O de opgave van het gezamenlijke inkomen d.m.v. een kopie van de laatste maandspecificatie van het inkomen uit 2014; O een kopie van de beschikking van de uitkerende instantie (indien van toepassing) Bij twijfel verzoekt de directie de ouders om een kopie van de definitieve aanslag inkomstenbelasting 2013 en een inkomstenverklaring IB-60. Voor het schooljaar 2014/2015 is het maximumbedrag per leerling vastgesteld op 23,00 Voor de regeling voor OVERBLIJFKOSTEN: De ouders/verzorgers ontvangen een vergoeding voor overblijfkosten als zij voldoen aan de volgende voorwaarden: ouders/verzorgers ontvangen een inkomen op bijstandsniveau. voor gezinnen is de inkomensgrens gesteld op maximaal (bruto bedrag) en voor eenoudergezinnen op maximaal (bruto bedrag). De ouders/verzorgers sturen met dit aanvraagformulier de volgende documenten mee: o de opgave van het gezamenlijke inkomen d.m.v. een kopie van de laatste maandspecificatie van het inkomen uit 2014; o een kopie van de beschikking van de uitkerende instantie (indien van toepassing) Bij twijfel verzoekt de directie de ouders om een kopie van de definitieve aanslag inkomstenbelasting 2013 en een inkomstenverklaring IB-60. Voor het schooljaar 2014/2015 is het maximumbedrag per leerling vastgesteld op 73,00. U kunt het aanvraagformulier voor de schoolactiviteiten en voor de overblijfkosten afhalen bij de administratie, bij Karin (ma.-di.-wo.-do. aanwezig op school). Leerlingenraad Een paar weken geleden is de nieuwe Leerlingenraad voor het eerst bijeen geweest. Uit alle groep 3 t/m 8 is één leerling als afvaardiging van hun groep gekozen door hun klasgenootjes.

5 5 Bij de eerste bijeenkomst hebben zij meteen kunnen aangeven wat zij belangrijk vinden op Schreuder: -een schone school -niet vechten - lessen niet te lang - lieve juffen - meer ruimte en variatie bij creatieve vakken - echt om uur uit zijn. Eind november zal de Leerlingenraad weer bij elkaar komen. Zij zullen dan een verslagje van dat overleg in de volgende Nieuwsbrief zetten. De volgende leerlingen hebben zitting in de Leerlingenraad: Groep 3A Yannick Pieters Groep 6A Adil Eldawoudy Groep 3B Tiger Kruijsen Groep 6B Ligino Forster Groep 4 Saloua Ait Tahra Groep 7 Luka Rakic Groep 5 Lieve Wijnveen Groep 8 Lola Molet Verkeersveiligheid Sinds het begin van dit schooljaar is de verkeersveiligheid rond Instituut Schreuder een groot aandachtspunt. Bij de eerste OR-vergadering is dit aan de orde gekomen. Met name de gevaarlijke oversteekpunten op: Van Baerlestraat naar Jan Luijkenstraat, Paulus Potterstraat naar Museumplein, de schoolzone op de Jan Luijkenstraat. Samen met de TSO-coördinator Lucia Westerlink en de wijkagent Henk Oldenbeuving wil de school de gevaren van deze oversteekpunten onder de aandacht brengen bij de gemeente, om met elkaar naar oplossingen te zoeken. Wij vragen ook de scholen Cornelis Vrij en Little Universe daarin te participeren. Voor Instituut Schreuder hebben we prioriteit gelegd bij het veilig oversteken naar het Museumplein tijdens het overblijven en het creëren van een veilig, afgebakend schoolplein voor het schoolgebouw. Voor een veilig voetgangersgebied voor de school vragen wij ook uw aandacht: -Wist u dat de Van de Veldestraat voetgangersgebied is? Dus ook niet fietsen! - Wij spreken toeristen en anderen erop aan. Spreekt u ook uw kind hierop aan? OPROEP Wie kent iemand die verstand heeft van de akoestiek in (school-)gebouwen? En vooral: hoe met minimale maatregelen de akoestiek te verbeteren is? Graag contact opnemen met Femmie van Brenk. Bestuursleden: Menno vd Horst: Voorzitter en ICT Cornelie Goede: Secretaris Jan-Chris Lefering: Penningmeester Bart van Tuinen: Juridische zaken Karen Morpurgo: P&O Carla van Lier: Communicatie en Marketing Tamara Meiling: P&O Anja van Andel: onderwijs MR ouderleden: Martijn Winnen: Voorzitter Wybe van Wijngaarden: Vicevoorzitter Mischa Rus: lid MR teamleden: Nancy van Geene (groep 8) Liesbeth Feilzer (groep 3) Yke te Wechel (groep 1/2 C) Ouderraad: Femke Giese- de Boer: voorzitter Alle klassenouders hebben zitting in de Ouderraad.

27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 19 december 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! 110 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Avondvierdaagse Trakteren op

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-6 18 december 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Personeel Kerstviering Naschools

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 6 februari 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 5 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-1 2 september 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Start/KOM-gesprekken

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-2 28 augustus 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data School schaken Schoolplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-12 24 juni 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Lustrumfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015 Nieuwsbrief-4 30 oktober 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Oudertevredenheidsenquête Personeel

Nadere informatie

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)--

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)-- Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Personeel Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Nieuwsbrief-9 1 april 2016 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Opa &

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling Nieuwsbrief-7 9 februari 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen KOM-gesprekken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Nieuwsbrief-1 1 september 2017 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Akoestiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Herfsttentoonstelling

Herfsttentoonstelling Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar)

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar) Nieuwsbrief-11 15 juni 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Bestuur nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief-3. 25 september 2015. In deze nieuwsbrief Belangrijke data. Belangrijke data. CREA-middagen

Nieuwsbrief-3. 25 september 2015. In deze nieuwsbrief Belangrijke data. Belangrijke data. CREA-middagen Nieuwsbrief-3 25 september 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Algemene Leden Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-13 8 juli 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Vakantierooster 2017-2018 Ouderkamer:

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief-2. 8 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. De Vreedzame School Naschoolse Activiteiten aanbod

Nieuwsbrief-2. 8 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. De Vreedzame School Naschoolse Activiteiten aanbod Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Start-KOM-gesprekken Personeel Schoolreis

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-4 2 december 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij!

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij! Nieuwsbrief-12 6 juli 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuur

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

17 Belangrijke data school

17 Belangrijke data school 12 mei 2014 nr. 17 Belangrijke data school Mei juni 2014 Ma. 12 mei Memo mee Wo. 14 mei Sportdag Prins Mauritsschool Do. 15 mei MR vergadering 20.00 uur Di. 20 mei Viering groep 1-2 Woe. 21 mei Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11 belangrijke data..... 6 februari 2015, nr. 11 Ma 16 feb t/m vrij 20 feb 10- Minutengesprekken groep 1 t/m 7 Ma 23 feb t/m vrij 27 feb Voorjaarsvakantie Ma 2 maart studiedag, alle leerlingen vrij Din 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Eén week meivakantie Marktverkenningsonderzoek bestuur Dag

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool 14 januari 20 15 Jaargang 6, nummer 4 Nieuws van de directie Inhoud Tanden poetsen 1 Lunchtips 1 Voorstelling 1 Website 1 Allereerst voor u allen de beste wensen

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015 NIEUWSBRIEF November 2015 Belangrijke data * Sinterklaasviering: vrijdag 4 december Opbrengst Jantje Beton: 486,46 * Studiedag: maandag 7 december * Schaatsen groep 6-7-8: maandag 14 december * Kerstviering:

Nadere informatie