Competitie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Competitie"

Transcriptie

1 Competitie Voor sommigen begon op 19 september de competitie, voor anderen op 20 september en voor weer anderen pas op 27 september maar nu zit iedereen er vol in. Het belooft weer een spannende strijd te gaan worden en we verheugen ons op de wedstrijden. Team 1, mocht het eerste competitieweekend nog even bijkomen en startte pas de 27 e september tegen BC t Roat. De eerste wedstrijden verliepen voor onze doorgewinterde dames (Kim, Cindy, Anouk en Danique) zonder problemen en de 8 0 overwinning tegen Echt was dan ook snel in de pocket en ook ècht verdiend. Een mooie start van de competitie! Team 2, wist tegen BC United een gelijkspel te behalen. BC t Roat was echter een maatje te groot maar toch is het hen gelukt om nog 1 winstpuntje binnen te slepen. Team 2 is een geheel nieuw team, met twee oude rotten Jesse en Isabel en drie hele nieuwe competitiespelers; Anne, Anna en Marieke. Ook voor de coaches Ben en Doreen is nog alles nieuw. Iedereen moet dus nog even zijn draai vinden, maar wacht maar eens tot we een paar weken verder zijn! Team 3, heeft in beide gespeelde wedstrijden 6 puntjes kunnen binnenhalen. Met deze 12 punten staan ze op een gedeelde eerste plek met BC Olympia. We zijn benieuwd wat onze mannen; Siem, Wouter, Bas, Mika en Niels nog voor ons in petto hebben dit seizoen. Team 4, Annalie, Isa en Dilara hebben de taak om nieuwkomer Famke in te wijden in het competitiegebeuren. Zij hebben al de nodige ervaring opgedaan vorig jaar. Na de eerste week nog even te mogen uitrusten, moesten ze in de tweede speelweek meteen flink aan de bak. Voor deze meiden waren de heren van BC t Roat véél en véél te sterk. Ook in dit team zien we nóg een nieuwkomer. Luc gaat dit team, samen met Ben en Doreen, en indien de nood aan de man is, ook nog met Pascal en Danielle coachen. Met zoveel coaches om hen heen, gaat het ook voor de meiden van team 4 helemaal goed komen. Helaas ziet het er naar uit dat teamgenoot Danee niet op tijd hersteld is van haar blessure om dit jaar mee te doen aan de competitie, maar we hopen natuurlijk wel dat ze haar team zo af en toe eens komt aanmoedigen. Team 5, is dit jaar weer een team onder 11. Vijf nieuwkomers; Sarah, Kirsten, Evy, Rens en Pim op het speelveld en naast het veld worden ze ondersteund door Christian en Patrick. De eerste week brachten ze 2 punten mee naar huis, de week erna scoorden ze er 3...ga zo door!

2 Nieuwe speeltijd senioren Door de enorme aanwas van jeugdleden, is het helaas niet meer mogelijk om de senioren recreanten al vanaf uur te laten starten. In overleg met de aanwezige leden is deze aanvangstijd nu veranderd naar uur. Uiteraard is de eindtijd hierdoor ook een half uur opgeschoven (naar uur) Nieuwe trainers We zijn verheugd te mogen melden dat, na onze oproep, een aantal mensen zich hebben aangemeld om mee te helpen bij de trainingen van de junioren. Harold gaat Simone op dinsdag en donderdag ondersteunen bij de training van team 2 t/m 5. Harold is hierin nog redelijk onervaren maar hij heeft er ontzettend veel zin in. Hij straalt rust en leiderschap uit en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Marc en Roger, gaan de dames van team 1 op dinsdagavond bezighouden. Marc heeft al de nodige ervaring op dit gebied en we verwachten dat Roger in deze rol ook snel zijn draai zal vinden. Frans gaat Remy op dinsdag ondersteunen bij de training van de junioren. Ook hij heeft al de nodige trainerservaring dus ook dat komt helemaal goed. Trainers en bestuur gaan proberen Harold, Marc, Roger en Frans in deze nieuwe carrière zo goed als mogelijk te begeleiden en we zijn ervan overtuigd dat zij een geweldige aanwinst zijn voor onze junioren. Voor de duidelijkheid, hier een volledig schema van trainingstijden en trainers: Dag Tijdstip Speelgroep Trainers Dinsdag uur Junioren (niet competitie) Remy en Frans uur Team Simone en Harold uur Team 1 Mark en Roger uur Recreanten Donderdag uur Junioren (niet competitie) Remy en Patrick uur Team Simone en Harold uur Team Harold, Remy en Patrick uur Team 1 Simone uur Recreanten We zijn ontzettend blij met deze hulp en we hopen dat zowel trainers als jeugd een gezellig, en ook leerzaam seizoen tegemoet gaan. Senioren recreanten training Vanaf 3 november start, onder leiding van Ton Verpoort, weer een verkorte techniekcursus voor de senioren recreanten. De training vindt plaats op 3 november, 10 november, 17 november, 24 november en 1 december van uur tot uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is geheel gratis en vrijblijvend. Voor meer vragen, kunnen jullie je wenden tot Ton. Rabobank Clubkas Campagne De Rabobank Clubkas campagne heeft dit jaar 71 stemmen opgeleverd, wat neerkomt op een bedrag van 269,80 euro! Onze dank gaat uit naar iedereen die op ons heeft gestemd.

3 Jan Linders Spaarmuntenactie De spaarmuntenactie kwam vrij plotseling op ons pad en in een korte tijd moest er een hoop georganiseerd worden. Gelukkig kregen we hierbij hulp van de familie Daemen. BCG Beek was als eerste aan de beurt om haar club te promoten bij Jan Linders en zo veel munten in de wacht te slepen. De opbrengst moet ten goede komen aan de jeugd en de jeugd heeft ook haar beste beentje voorgezet om de vereniging in de picture te zetten. Foto: Fam. Daemen De actie loopt nog, dus we kunnen nog niet zeggen hoeveel deze heeft opgeleverd. We willen wel al iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze spaaractie! Gestelde doelen behaald Bij de vorming van het huidige bestuur, hadden we ons tot doel gesteld de financiële positie te versterken en het ledenaantal te laten groeien. Met trots kunnen we melden dat we deze beide doelen behaald hebben. Het ledenaantal is inmiddels de 100 gepasseerd en hier zijn we heel erg trots op. Uiteraard blijven we ons inspannen om deze resultaten ook op de lange termijn te kunnen blijven behouden. Jeugdkamp BCG Beek Afgelopen dinsdag hebben we met z'n allen gekeken naar de aftermovie van het jeugdkamp Veel gelachen en veel leuke herinneringen opgehaald. Na een geslaagd eerste jeugdkamp, gaat de kampcommissie volgende week weer samenzitten om te starten met de voorbereidingen voor het tweede jeugdkamp in Zodra er een datum bekend is, zullen de inschrijfformulieren zo spoedig mogelijk volgen. Hopelijk kunnen we er volgend jaar weer een net zo'n succesvol weekend van maken! Algemene Ledenvergadering Op woensdag 18 november 2015 houden we weer onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. U bent vanaf van harte welkom in: De vergadering begint om uur. Café 't Auwt Patronaat Burg. Janssenstraat JB Beek Lb Het is mogelijk om agendapunten aan te dragen voor de ALV. Deze dienen uiterlijk op 10 november 2015 in het bezit te zijn van het bestuur, via bestuur@bcgbeek.nl Voorwaarde is wel dat diegene die het agendapunt aandraagt ook persoonlijk op de ALV aanwezig is. Tevens zoeken wij mensen die bereid zijn de kascontrole uit te voeren. Ook deze mensen kunnen zich via het bestuur aanmelden.

4 Nieuwe leden Eyad Aljabi Michelle Jacobs Maarten Cramer Hans Harthold Nieuwland Sofie Smeets Recreatief junioren Welkom, en heel veel sportief plezier bij BCG Beek. We missen jullie Helaas zijn er op het moment een behoorlijk aantal leden die we al een tijdje missen of die we de komende tijd zullen gaan missen. Blessures, ziekte, zieke huisgenoten, dit alles kan een reden zijn dat badmintonnen even niet gaat lukken. We wensen hen allen hierbij nogmaals heel veel kracht, beterschap en een spoedig herstel toe. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen tijdens onze speelavonden. Herfstvakantie In de herfstvakantie, op 27 en 29 oktober, is er géén training voor de jeugd. De speelavond voor de senioren recreanten zal wel gewoon doorgaan (vanaf uur). Een volledig overzicht van trainings/speeldagen is hier te vinden. Speculaasactie Nu de dagen korter worden, wordt het weer tijd voor een kop warme choco met een lekker stuk speculaas. Sint heeft ons laten weten dat hij en zijn Pieten ook dit jaar weer speculaas voor ons gaan bakken. De bestelformulieren zullen binnenkort worden uitgereikt. Toernooien seizoen Met ingang van vorig seizoen is de verplichting vervallen om, als competitiespeler, aan minimaal twee toernooien deel te nemen. Vooral voor de oudere competitiespelers is het vaak moeilijk om school en sport te combineren en wij willen als vereniging niet de oorzaak zijn van het achteruitgaan van leerprestaties omdat wij de verplichting stellen dat er aan toernooien moet worden deelgenomen. Echter, wij adviseren de spelers om, indien de schoolverplichtingen het toelaten, wel deel te nemen aan enkele toernooien. Er zullen weer een aantal toernooien worden uitgezocht waar we als vereniging aan zullen deelnemen en waarvan we uiteraard hopen dat we hier alle competitiespelers mogen verwelkomen. Onder voorbehoud zal dit zijn: JRC Toernooi BBC Bocholtz 19 en 20 december 2015 JRC Toernooi BC Victoria Hoensbroek 2 en 3 april 2016 JRC pinkerstertoernooi Roermond 14 en 15 mei 2016 Met de beginnende badmintonspelers gaan we naar de volgende toernooien: J 5 Opstap BC Victoria Hoensbroek 28 februari 2016 J 5 Opstap BBC Bocholtz Bocholtz 1 mei 2016 J 5 Opstap BC WIK Sittard 29 mei 2016 Daarnaast verwachten we natuurlijk ook iedereen te zien op onze eigen toernooien: BBO Toernooi 2015 Beek Zondag 11 oktober 2015 (aanmelden vóór 4 oktober, uur) Clubkampioenschappen 2016 Beek Zondag 20 maart 2016

5 Clubkampioenschappen De clubkampioenschappen zullen dit seizoen plaatsvinden op zondag 20 maart 2016, van tot uur. Voor de competitiespelers is dit een verplicht toernooi! Recreanten kunnen weer op vrijwillige basis inschrijven. Meer info volgt te zijner tijd. Kalender De volgende data zijn altijd onder voorbehoud: 11 oktober 2015 BBO toernooi, aanmelden vóór 4 okt uur 27 en 29 oktober 2015 Geen training voor de jeugd 18 november 2015 Algemene Ledenvergadering 19 en 20 december 2015 JRC Toernooi BBC 28 februari 2016 JR 5 Toernooi BC Victoria 20 maart Clubkampioenschappen 2 en 3 april 2016 JRC Toernooi BC Victoria 1 mei 2016 JR5 Toernooi BBC 77 Bocholtz 14 en 15 mei 2016 JRC pinkerstertoernooi 29 mei 2016 JR5 Toernooi BC WIK Een volledige kalender is te vinden op onze website. Voor nieuws en/of opmerkingen stuur een naar nieuws@bcgbeek.nl Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, is je adres gewijzigd of wil je je juist aanmelden voor de nieuwsbrief: stuur ook dan een berichtje naar nieuws@bcgbeek.nl Nieuwshuttle

Competitie Algemene Ledenvergadering

Competitie Algemene Ledenvergadering Competitie 2014-2015 Nog even en het zit er alweer op, de competitie 2014-2015. Met nog maar een paar weekjes te gaan, staat team 2 op een hele mooie eerste plaats. Zullen ze die kunnen vasthouden en de

Nadere informatie

Geslaagd! Remy, gefeliciteerd!

Geslaagd! Remy, gefeliciteerd! Geslaagd! Na weken hard werken, ploeteren, verslagen maken, trainingen opstellen, evalueren, zweten, typen, oefenen, organiseren en ga zo nog maar even door, mogen we met trots vermelden dat Remy Jacobs

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd Simone!

Van harte gefeliciteerd Simone! Wij feliciteren Op 21 februari jl. is Simone met vlag en wimpel geslaagd voor haar SL3 trainersexamen. Van harte gefeliciteerd Simone! Clubkampioenschappen Traditiegetrouw vinden, na het einde van het

Nadere informatie

BBO toernooi Alle foto s zijn te vinden op onze website!

BBO toernooi Alle foto s zijn te vinden op onze website! BBO toernooi 2014 Zondag 12 oktober was het dan eindelijk zover. De eerste twee edities vonden in het voorjaar plaats, maar dit jaar hadden we om diverse redenen gekozen om het pas in het najaar te laten

Nadere informatie

Na een hoop gekreun en gesteun, maar ook hard werken en sportief spelen kwamen we om uur tot de volgende einduitslag:

Na een hoop gekreun en gesteun, maar ook hard werken en sportief spelen kwamen we om uur tot de volgende einduitslag: Clubkampioenschappen 2014 Traditiegetrouw vinden aan het einde van het competitieseizoen de clubkampioenschappen plaats. Naast de competitiespelers, voor wie deelname verplicht is, hadden zich maar liefst

Nadere informatie

Jo Schneiders is 25 jaar lid. Gefeliciteerd en nog vele jaren speelplezier gewenst!

Jo Schneiders is 25 jaar lid. Gefeliciteerd en nog vele jaren speelplezier gewenst! Wij feliciteren Jo Schneiders is 25 jaar lid. Gefeliciteerd en nog vele jaren speelplezier gewenst! Competitienieuws Nog 1 speelweek te gaan en dan zit de competitie er weer op. Dit jaar geen kampioenstitel

Nadere informatie

In memoriam. We wensen de nabestaanden ontzettend veel sterkte toe. BCG Beek op kamp

In memoriam. We wensen de nabestaanden ontzettend veel sterkte toe. BCG Beek op kamp In memoriam Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat ons lid, Jan Boumans, op 59 jarige leeftijd is overleden. Hij was als gevolg van een operatieve ingreep een tijdje niet meer komen badmintonnen

Nadere informatie

Wie zoeken we, en wat hebben we te bieden?

Wie zoeken we, en wat hebben we te bieden? Perikelen website BCG Beek Waarschijnlijk zullen jullie allen gemerkt hebben dat er het laatste jaar veel problemen zijn geweest met de website en email. Vaak was dit door overmacht en schuld van derden

Nadere informatie

BCG op toernooi. Op zaterdag 17 december trokken de BCG diehards Charlotte, Kirsten, Bas, Pim en Wouter naar Bocholtz.

BCG op toernooi. Op zaterdag 17 december trokken de BCG diehards Charlotte, Kirsten, Bas, Pim en Wouter naar Bocholtz. BCG op toernooi Op zaterdag 17 december trokken de BCG diehards Charlotte, Kirsten, Bas, Pim en Wouter naar Bocholtz. Wouter speelde onder 13, de enkel, de dubbel met Bas en de gemengd dubbel met Ilana

Nadere informatie

Gebruik adressen BC Genhout

Gebruik  adressen BC Genhout Gebruik e-mailadressen BC Genhout Het is nu al een hele tijd geleden dat we een e-mailadres hebben vrijgemaakt voor het afmelden van de training. We bemerken dat heel veel leden zich via dit adres afmelden,

Nadere informatie

Het competitieseizoen is ten einde. Euforie en teleurstellingen hebben elkaar afgewisseld.

Het competitieseizoen is ten einde. Euforie en teleurstellingen hebben elkaar afgewisseld. Afscheid Patrick Helaas heeft Patrick zijn activiteiten als jeugdtrainer bij BCG Beek wegens privé omstandigheden moeten beëindigen. Werk, gezin en BCG Beek waren niet meer te combineren. We verliezen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Welkom bij BCG Beek.

Welkom bij BCG Beek. Welkom bij BCG Beek www.bcgbeek.nl info@bcgbeek.nl Verenigingsgegevens: BCG Beek is een badmintonclub waar iedereen welkom is. Jong of oud, valide of minder valide, ervaren of totaal onervaren, recreant

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Clubkampioene 2015 Danique. Team 1 Team 3 Recreanten jeugd

Clubkampioene 2015 Danique. Team 1 Team 3 Recreanten jeugd Clubkampioenschappen 2015 Op 1 maart vonden de clubkampioenschappen plaats. Verplicht voor de competitiespelers en vrijwillig voor alle andere leden van BCG Beek. Vooraf aan de grote dag waren alle recreanten,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Team Tijdstip Lokatie Begeleiders. Team Tijdstip Lokatie Begeleiders

Team Tijdstip Lokatie Begeleiders. Team Tijdstip Lokatie Begeleiders Einde van de vakantie! Start van het nieuwe badmintonseizoen. Helaas is, voor de meesten onder ons, de vakantie voorbij en zijn we allemaal weer braaf aan het werk of hebben we de schooltas al gepakt voor

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Wij feliciteren. 3 dames deze keer!

Wij feliciteren. 3 dames deze keer! Wij feliciteren 3 dames deze keer! Kirsten Bouwens, met het behalen van de 2 e plaats bij de meisjes U11 in de eindrangschikking van het jeugd ranglijstcircuit seizoen 2015-2016. Kim Limpens, met het behalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

Gefeliciteerd Zosja!

Gefeliciteerd Zosja! Springplanktoernooi BC Victoria Zondag 26 februari was een spannende dag voor Zosja Limpens. Als enige van BC Genhout zou ze gaan meedoen aan het springplanktoernooi van BC Victoria. Haar allereerste toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Anouk is geslaagd voor vmbo basis, sector zorg en welzijn gaat na haar welverdiende vakantie helpende zorg niveau 2 aan het Arcus college doen.

Anouk is geslaagd voor vmbo basis, sector zorg en welzijn gaat na haar welverdiende vakantie helpende zorg niveau 2 aan het Arcus college doen. Wij feliciteren onze geslaagden: Anouk is geslaagd voor vmbo basis, sector zorg en welzijn gaat na haar welverdiende vakantie helpende zorg niveau 2 aan het Arcus college doen. Cindy is geslaagd voor vmbo

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

1. Charlotte 2. Isa 3. Famke 4. Anne 5. Danée 6. Sarah

1. Charlotte 2. Isa 3. Famke 4. Anne 5. Danée 6. Sarah Hannie Bijen Bokaal seizoen 2017-2018 Ook dit jaar werd er tijdens de clubkampioenschappen de Hannie Bijen bokaal uitgereikt. Tot grote vreugde was Hannie Bijen weer in de gelegenheid om zelf de bokaal

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5 Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen 2011-2015... 2 1 Strategie... 2 1.1 Visie... 2 2 Organisatie... 4 2.1 Structuur van de verschillende organen... 5 3 Communicatie... 5 4 Contacten binnen de gemeente

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Editie maart 2016 BESTUURSNIEUWS

Editie maart 2016 BESTUURSNIEUWS BESTUURSNIEUWS Trots op T.C. Helios! 2015 was een dynamisch jaar waarin we enorm veel hebben gerealiseerd en waar we absoluut trots op mogen zijn. Trots omdat we onder andere door al deze inspanningen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd December 2016

Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Hallo Allemaal, Hier is de inmiddels vierde nieuwsbrief voor de jeugd. De afgelopen periode zijn er verschillende activiteiten geweest en gaan we aan de gang om de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9 Nieuwsbrief Mei 2016 Jaargang 9 Siem Verberkt Martin Timp Marij Hectors Leon Welten Chris Stoot Linda Hendriks Roel van Geffen 17 juni 18 juni 22 juni 23 juni 25 juni 25 juni 29 juni Geslaagd en gezellig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Simone: super gedaan, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Simone: super gedaan, nogmaals van harte gefeliciteerd! Simone geslaagd! Een beetje oud nieuws maar zeker geen nieuws om ongemerkt aan ons voorbij te laten gaan. Tijdens de Dutch Open in sportcentrum Almere heeft Simone haar diploma voor assistent trainer mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober Nieuwsbrief 26 17 oktober 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de eerste nieuwsbrief van het seizoen! De competitie is alweer even begonnen en het is voor de jongeren onder ons alweer bijna

Nadere informatie

De Babbeltjes. sepbember

De Babbeltjes. sepbember De Babbeltjes sepbember Voorbereiding selectie et seizoen staat op het punt om te beginnen. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld van et Tweede en ons vlaggenschip tegen respectievelijk Dalto 6

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie