45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje vrijdagochtend. Vrijdagochtend 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje vrijdagochtend. Vrijdagochtend 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden"

Transcriptie

1 45 e DUBBELZESKAMP Programmaboekje vrijdagochtend Vrijdagochtend 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden

2 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie Algemene spelregels en afspraken Spellen + uitleg Overzicht deelnemende teams Plattegronden Wedstrijdschema... 10

3 1. Algemene informatie De afdeling Sport en Recreatie van de gemeente Velsen organiseert alweer voor het 45 e jaar de Dubbel Zeskamp ter ondersteuning van het vakantieplezier voor de leerlingen van de basisscholen in Velsen tijdens de kerstvakantie. Het programma van de eerste dag, donderdag 27 december 2018 is bestemd voor de leerlingen uit groep 3, 4 en 5. De tweede dag, vrijdag 28 december 2018 zijn de spellen bestemd voor de leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Overigens lijkt het programma voor beide dagen op elkaar. Het programma wordt zowel s-morgens als s-middags aangeboden voor verschillende groepen van de verschillende basisscholen. Dit jaar organiseren de buurtsportcoaches van SportSupport voor het eerst dit evenement in opdracht van de gemeente. De bedoeling van de zeskamp is de leerlingen van de deelnemende basisscholen uit de gemeente Velsen een gezellige en sportieve vakantieverpozing te bieden door ze deze zeskamp aan te bieden. Aantal spellen: Soort spellen: Tijd: zes spellen. zes zeskamp-estafette-spelvormen. Vrijdag 28 december 2018 ochtendprogramma: uur Let op: Je team is ingedeeld in het ochtendprogramma! Ochtendprogramma: uur Sporthal open uur - Sporthal en kleedkamers zijn aan de zaal-kant open voor de teamleden (indeling hiervan volgt op de dag zelf) - Spelleiders nemen hun plaats in en controleren het spel/veld uur De begeleiders van de ochtendteams melden zich bij de wedstrijdleiding. De begeleider heeft het programmaboekje en een lijst met namen en (nood)gegevens van de teamleden uur Start openingspraatje + uitleg spellen uur De teams gaan naar hun eerste spel toe uur Start eerste ronde uur Einde laatste ronde ALLE kinderen blijven op het speelveld in afwachting van de prijsuitreiking. Teambegeleiders en spelbegeleiders zorgen ervoor dat e.e.a. rustig verloopt en dat er géén rommel gemaakt wordt! Ca uur De sporthal en kleedkamers worden voor de kinderen afgesloten Na de prijsuitreiking verlaten alle kinderen zo snel mogelijk de zaal en gaan naar huis. De tijden voor de prijsuitreiking zijn richttijden, het kan eerder of laten zijn!

4 2. Algemene spelregels en afspraken Algemene regels, die gelden bij de Dubbel Zeskamp De deelnemers moeten gemakkelijk zittende (sport)kleding dragen. Als je deelneemt aan de activiteiten, heb je je te houden aan de regels van de leiding. De leiding heeft de bevoegdheid bij niet luisteren of ongeregeldheden passende maatregelen te nemen. In het ergste geval kan een geheel team worden uitgesloten. Iedereen neemt deel aan de spelen op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor letsel, schade of diefstal van eigendommen. De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor de deelnemende kinderen. De gang-kant is afgesloten, dit moet ook zo blijven! Toeschouwers en andere bezoekers hebben geen toegang tot de kleedkamers en nemen plaats op de tribune. Alleen de deelnemende kinderen, begeleiding en de spelleiding zijn op de speelvloer. Aan de aanvoerders van de teams Bijgaand tref je het programma van de DUBBELZESKAMP en een korte spelbeschrijving aan van de spelen. De Dubbelzeskamp wordt in kerstvakantie, op vrijdag 28 december 2018, voor de groepen 6,7 en 8 in sporthal Zeewijk te IJmuiden. De teamindeling en het speelschema zijn bijgevoegd. Lees onderstaande punten goed door! 01. Alleen de begeleiders krijgen een programma, daarnaast wordt het ook naar de schoolleiding gezonden. De begeleiders moeten er voor zorgen, dat de teamleden geïnformeerd worden. 02. Zorg ervoor dat je vóór het begin van de eerste wedstrijd aanwezig bent. Fietsen horen in de fietsenstalling, dus zet jouw fiets daar ook bij. Vanwege de grote groep deelnemers is het aan te bevelen je thuis om te kleden. Laat geen geld en/of waardevolle spullen in je jas zitten! 05. Neem je gymschoenen in een tas mee naar de sporthal en trek ze daar pas aan. Schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan. 06. Het is niet toegestaan om met limonade, snoep, ijs ed. op de speelvloer te komen. 07. Neem geen waardevolle spullen (bv. mobiele telefoons) mee naar de sporthal - de organisatie & de gemeente zijn niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade. 08. De kantine van de sporthal is op beide dagen open. 09. Er zijn meerdere prijzen beschikbaar: voor het winnende team, het best verkleedde team, een fairplay prijs en een poedelprijs. Ook krijgt iedere deelnemer een aandenken mee naar huis. 10. De prijsuitreikingen vinden direct na afloop van de programma s. 11. Iedereen neemt deel aan de spelen op eigen risico. De gemeente en het Sportsupportsportteam zijn niet aansprakelijk te stellen voor letsel, schade of diefstal van eigendommen. 12 Wij wensen jullie allen een sportief en prettig toernooi en wij rekenen op ieders medewerking om alles vlot en netjes te laten verlopen. Supporters, ouders en grootouders zijn van harte welkom.

5 Wedstrijdleiding De wedstrijdleiding bezet het centrale punt en is het centrum van alle activiteiten. - aanvoerders melden zich voor de aanvang bij één van de wedstrijdleiding; - tijdbewaking; - houdt de dag organisatie in de gaten; - microfoon; - ophalen van scorekaarten van elke spelronde; - standenberekening; - bij eventuele problemen wordt er beslist door de wedstrijdleiding, deze uitspraak is bindend en daartegen kan door niemand worden geprotesteerd; - prijsuitreiking; - EHBO-post. Zaalwacht/sporthalbeheerders: Hij houdt toezicht op kleedkamers, zaal en tribune. Hij loopt rond om in voorkomende gevallen op te treden. Vragen over de organisatie e.d. moeten gesteld worden aan de wedstrijdleiding. Spelleiders Zij leiden het spel, geven het beginsignaal en nemen het aantal punten op. De spelleiders beoordelen of het spel goed wordt uitgevoerd. Iedere ronde duurt 20 minuten, let hierbij op het aantal teams in je poule! Zie wedstrijdschema. De score wordt door de spelbegeleider genoteerd. Na iedere ronde wordt de score opgehaald door iemand van de wedstrijdleiding. Teambegeleiders Iedere teambegeleider begeleidt één team. Tijdens een ronde is er één of twee teams dat met het spel bezig is, de andere teams wachten aan de kant op een dusdanige plaats dat de spelende teams niet gehinderd worden. Zorgt ervoor dat bij de wisseling van de teams dat jouw team dat aan de kant zit, zich opstelt voor het spel, daarna nemen de spelbegeleiders het spel over. Het team dat zojuist gespeeld heeft gaat langs het speelveld zitten. Bij het signaal van de toeter neem je de teams mee naar het volgende spel en zorg je er voor dat het ene team naar de spelleider gaat en het andere team weer langs de kant plaats neemt. Zorg er dus voor dat alle kinderen van je teams bij je blijven, ook als ze in de vrije ronde naar de kantine mogen. LET OP: Als er bij een spel geen ruimte is om er bij te zitten, dan ga je met je team op de tribune zitten vlakbij het spel. Beslissingen van de spelleiding en de puntentelling zijn bindend.

6 3. Spellen + uitleg KBS systeem Estafette spel waarbij de vloer=lava. Overbrug het parcours zonder de vloer te raken. Wanneer je de vloer raakt moet je opnieuw bij start beginnen. Mega ballen Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk 8-jes met de bal te maken. Op de bal is plaats voor 1 iemand, na ieder rondje moet er iemand anders op de bal en iedereen van het team moet op de bal. Draak Dit onderdeel moet op blote voeten gespeeld worden, leg je schoenen en sokken dus aan de zijkant van het spel. Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk (tennis)ballen naar de overkant te brengen. Je klimt via het touw in de mond van de draak en glijdt er aan de achterkant weer uit. Daarna ren je zo snel mogelijk terug naar de start, dit hoeft niet via de draak. Als je terug bent mag de volgende van je team. Interactief spel Probeer zoveel mogelijk pionnen uit te schakelen door op de bovenste knop te drukken wanneer deze oplicht. Letterpakken spel Dit spel is wellicht bekend van TV, iedereen krijgt een pak aan met zowel aan de voor- als aan de achterkant een letter, deze letters samen vormen verschillende woorden. Aan de hand van een vragenlijst die de spelleider heeft moeten de kinderen het woord vormen. Zoveel mogelijk woorden in een bepaalde tijd. Obstakelbaan Dit onderdeel moet op blote voeten gespeeld worden, leg je schoenen en sokken dus aan de zijkant van het spel. Probeer zoveel mogelijk teamleden over de obstakelbaan te laten gaan, één teamlid per keer, de eerstvolgende mag starten als de ander weer terug is.

7 4. Overzicht deelnemende teams nr. Teamnaam School Contactpersoon Begeleider school 1. Brederode Dalton 5 Brederode Dalton Kelly van Straten Michel van der Peet 2. Parnassia 8 Parnassia Frank Brakenhoff Hester Wiegand 3. Origon 1 Origon Jeannette Beck C. Plug 4. De Westbroek 2 De Westbroek Ebru Cakici Kasper ter Horst 5. Franciscus 2 Franciscus Maarten Molenaar Alexandra Schaap 6. Klipper groep 8 Klipper Astrid Zwanenburg Debbie Vroom 7. Origon 2 Origon Jeannette Beck M. Wolthuis 8. Pionier Pionier Karin Balm 9. Franciscus 3 Franciscus Maarten Molenaar Miranda Bakker 10. Beekvliet 7-8 Beekvliet Tom Glas Jessica van Egdom 11. Keep calm en wij gaan Vliegende Hollander Pieter Jan winnen 12. Beekvliet 1 Beekvliet Tom Glas Nathalie van Zuthem 13. Kompas 1 Kompas Kaan Ellen Schuit en Marianne Schreiner 14. Beekvliet 8 Beekvliet Tom Glas Sophie Bakkenes 15. Toermalijn 1 Toermalijn Martina Malikova J. Dunselman en B. van Zanten 16. Bosbeek 4 Bosbeek Gerry Eussen Lieke van Zuuk 17. Kompas 2 Kompas Kaan Ellen Schuit 18. Rozenbeek Rozenbeek Marijke Wolfs Karin Stui 19. Toermalijn 2 Toermalijn Martina Malikova D. van Limpt en B. Schipper 20. Last minute team Pleiaden Corina Post 21. De Bandana s SBO de Boekanier Harry van de Burg Marco vd Plas 22. Zefier (3) Zefier Marloes de Ruijter Thea Kistenmaker 23. The Chickies Pleiaden Corina Post Maaike Bakker 24. Bosbeukers Bosbeek Gerry Eussen Gerry Eussen

8 5. Plattegronden LET OP: de keuze en/of de volgorde van de spelen kan vanuit veiligheidsredenen of organisatorische redenen aangepast of vervangen worden

9

10 6. Wedstrijdschema

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje vrijdagmiddag. Vrijdagmiddag 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje vrijdagmiddag. Vrijdagmiddag 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden 45 e DUBBELZESKAMP Programmaboekje vrijdagmiddag Vrijdagmiddag 28 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Algemene spelregels en afspraken... 4 3. Spellen

Nadere informatie

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje donderdagmiddag. Donderdagmiddag 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje donderdagmiddag. Donderdagmiddag 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden 45 e DUBBELZESKAMP Programmaboekje donderdagmiddag Donderdagmiddag 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Algemene spelregels en afspraken... 4 3. Spellen

Nadere informatie

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje donderdagochtend. Donderdagochtend 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden

45 e DUBBELZESKAMP. Programmaboekje donderdagochtend. Donderdagochtend 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden 45 e DUBBELZESKAMP Programmaboekje donderdagochtend Donderdagochtend 27 december 2018 Sporthal Zeewijk, IJmuiden Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Algemene spelregels en afspraken... 4 3. Spellen

Nadere informatie

41 e DUBBELZESKAMP Programma MAANDAGOCHTEND

41 e DUBBELZESKAMP Programma MAANDAGOCHTEND 41 e DUBBELZESKAMP Programma MAANDAGOCHTEND MAANDAG 29 DECEMBER 2014 Sporthal Zeewijk - IJmuiden INHOUDSOPGAVE: 01 ALGEMENE INFORMATIE 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 03. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN

Nadere informatie

41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGMIDDAG

41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGMIDDAG 41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGMIDDAG DINSDAG 30 DECEMBER 2014 Sporthal Zeewijk - IJmuiden INHOUDSOPGAVE: 01 INFORMATIE OVER HET PROJECT 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 04. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN

Nadere informatie

41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGOCHTEND

41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGOCHTEND 41 e DUBBELZESKAMP Programma DINSDAGOCHTEND DINSDAG 30 DECEMBER 2014 Sporthal Zeewijk - IJmuiden INHOUDSOPGAVE: 01 ALGEMENE INFORMATIE 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 04. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN

Nadere informatie

44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmorgen

44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmorgen 44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmorgen DONDERDAG 28 DECEMBER 2017 Sporthal Zeewijk - IJmuiden Inhoudsopgave 1. INFORMATIE OVER HET PROJECT... 3 2. TAAKVERDELING EN ADRESSEN:... 3 3. ALGEMENE SPELREGELS

Nadere informatie

44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmiddag

44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmiddag 44 e DUBBELZESKAMP Programma donderdagmiddag DONDERDAG 28 DECEMBER 2017 Sporthal Zeewijk - IJmuiden Inhoudsopgave 1. INFORMATIE OVER HET PROJECT... 3 2. TAAKVERDELING EN ADRESSEN:... 3 3. ALGEMENE SPELREGELS

Nadere informatie

44 e DUBBELZESKAMP Programma vrijdag

44 e DUBBELZESKAMP Programma vrijdag 44 e DUBBELZESKAMP Programma vrijdag VRIJDAG 29 DECEMBER 2017 Sporthal Zeewijk - IJmuiden Inhoudsopgave 1. INFORMATIE OVER HET PROJECT... 3 2. TAAKVERDELING EN ADRESSEN:... 3 3. ALGEMENE SPELREGELS EN

Nadere informatie

42 e DUBBELZESKAMP Programma maandag

42 e DUBBELZESKAMP Programma maandag 42 e DUBBELZESKAMP Programma maandag MAANDAG 28 DECEMBER 2015 Sporthal Zeewijk - IJmuiden Inhoudsopgave 1. INFORMATIE OVER HET PROJECT... 3 2. TAAKVERDELING EN ADRESSEN:... 3 3. ALGEMENE SPELREGELS EN

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE: 01 INFORMATIE OVER HET PROJECT 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 04. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN 05 TEAMINDELINGEN *) EN SPELINDELING

INHOUDSOPGAVE: 01 INFORMATIE OVER HET PROJECT 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 04. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN 05 TEAMINDELINGEN *) EN SPELINDELING INHOUDSOPGAVE: 01 INFORMATIE OVER HET PROJECT 02. TAAKVERDELING EN ADRESSEN 04. ALGEMENE SPELREGELS EN AFSPRAKEN 05 TEAMINDELINGEN *) EN SPELINDELING 06. SPELBESCHRIJVINGEN 07. SPORTHALINDELING 08. WEDSTRIJDSCHEMA

Nadere informatie

42 e DUBBELZESKAMP Programma dinsdag

42 e DUBBELZESKAMP Programma dinsdag 42 e DUBBELZESKAMP Programma dinsdag DINSDAG 29 DECEMBER 2015 Sporthal Zeewijk - IJmuiden Inhoudsopgave 1. INFORMATIE OVER HET PROJECT... 3 2. TAAKVERDELING EN ADRESSEN:... 3 3. ALGEMENE SPELREGELS EN

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen

Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen 18 mrt 2019-18 apr 2019 bij V.V. IJmuiden bijgewerkt tot: 04 maart 2019 / 21:19 typefouten en wijzigingen behouden Heb je vragen aan de organisatie? Mail ze naar hennie@schoolvoetbalvelsen.nl

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur)

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Programmaboekje schoolvolleybal 2017 Basisscholen toernooi 2017 25 oktober 2017 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sporthal Midland Zangvogelweg 140 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt

Nadere informatie

Programma Schoolkorfbal 2017 Zaterdag 28 oktober 2017 Korfbalvereniging DKV IJmuiden

Programma Schoolkorfbal 2017 Zaterdag 28 oktober 2017 Korfbalvereniging DKV IJmuiden Programma Schoolkorfbal 2017 Zaterdag 28 oktober 2017 Korfbalvereniging DKV IJmuiden Beste leerkrachten, coaches en andere begeleiders, Leuk dat u dit jaar meedoet aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

schoolbasketbaltoernooi 2017!

schoolbasketbaltoernooi 2017! Organiseert het: schoolbasketbaltoernooi 2017! Deelnemende scholen: Coolsma - Dolfijn - De Kring - De Valkenheuvel - De Vuurvogel - De Zonheuvel Beste Deelnemers, Met trots organiseren wij het 6 e schoolbasketbaltoernooi

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi 2019

Schoolbasketbaltoernooi 2019 organiseert het: Schoolbasketbaltoernooi 2019 De Uilenburcht, Dolfijn, De Kring, De Valkenheuvel, De Vuurvogel, De Zonheuvel, Coolsma, De Ontdekkingsreis 1 Beste deelnemers, Met trots organiseren wij het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

afdeling ZUID Peanutstoernooi zaterdag 13 mei 2017 in Vlijmen Sporthal Die Heygrave

afdeling ZUID Peanutstoernooi zaterdag 13 mei 2017 in Vlijmen Sporthal Die Heygrave Peanutstoernooi zaterdag 13 mei 2017 in Vlijmen Sporthal Die Heygrave Inhoud Algemene informatie... 2 Start toernooi... 2 Ballen... 2 EHBO... 2 Inschrijfgeld... 2 Begeleiding... 2 Scheidsrechters/spelbegeleiders...

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Volleybaltoernooi 2019

Volleybaltoernooi 2019 Volleybaltoernooi 2019 Vrijdag 22 maart 2019 Sporthal de Hazelaar Adres: T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244 GD Rosmalen 11.30 14.00 uur Doelstelling: Na een lessenreeks van het spel volleybal komen de scholen

Nadere informatie

Puttense Sportmarathon

Puttense Sportmarathon Puttense Sportmarathon 23 juni 2017 Programma kinderen groep 3 t/m 8 24 uur sportplezier voor jong én oud 1 Welkom bij de 5 e Puttense Sportmarathon Beste sportieveling, Putten, juni 2017 Bij deze ontvangen

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi

Schoolkorfbal toernooi Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 2, 3 & 4 oktober 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD 24 mei 2015, middag Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 indeling 11 Toernooi regelement 12-2

Nadere informatie

Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018,

Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018, Beste deelnemers van het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi 2018, Op zaterdag 16 juni organiseert korfbalvereniging Rood-Wit het 36 e Rabobank Schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen uit Wezep en Hattemerbroek.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI WOENSDAG 12 OKTOBER 2016 WELKOM Tafeltennis Zwolle en SportService Zwolle zijn enthousiast dat uw school dit jaar deelneemt aan Table Stars - The Battle!, hét schooltafeltennistoernooi

Nadere informatie

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 VDL Sportlaan 1, 3141 XN Maassluis https://www.vdl-maassluis.nl/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd door alle

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse LUC TROS TOERNOOI C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse Programmaboekje 14 mei 2017 ZORBA DE GRIEK VOORWOORD 3 Het 2e LUC TROS DEM - TOERNOOI VOOR C-JUNIOREN Hartelijk welkom op ons sportcomplex tijdens het 2e

Nadere informatie

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016 Voorwoord Nu alvast wil de Commissie Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen eenieder welkom heten op het Peanutbaltoernooi, dat dit jaar voor de 30 e keer gehouden gaat worden op: Donderdag 26 mei en vrijdag

Nadere informatie

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur. Daar ben je bij!! Het gaat weer gebeuren in Noord-Holland: het grootste jeugd voetbaltoernooi voor de mini pupillen tot en met de jeugd onder 15 jaar. Zoals de voorgaande edities zijn de organisatoren,

Nadere informatie

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi weer gezamenlijk georganiseerd door alle Maassluisse

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 15, 16 & 17 mei 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO organiseert

Nadere informatie

Het schoolbasketbaltoernooi 2015!

Het schoolbasketbaltoernooi 2015! Organiseert: Het schoolbasketbaltoernooi 2015! De deelnemende scholen: Pagina 1 Beste Deelnemers, Met trots organiseren wij dit jaar het 4 e schoolbasketbaltoernooi voor de Driebergse basisscholen. Ook

Nadere informatie

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI 4x4 mini toernooi 2016 28 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD GRAAF Opgericht WILLEM : 10 maart 1912 II VAC TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD Zondag 14 mei 2017 E (JO11) Toernooi Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd-

Nadere informatie

Programmaboekje SEC Schoolsport Games

Programmaboekje SEC Schoolsport Games Programmaboekje SEC Schoolsport Games Woensdag 8 mei 2013 Beste sportfanaten, 1. Algemene informatie Bij deze heten wij u hartelijk welkom op het Schoolsport Games 2013 welke in een totaal nieuwe opzet

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen

Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen 27-28 oktober H.J. Brontshal Uithuizen, oktober 2008. Geacht contactpersoon, Hierbij ontvangt u het programma van het Buurten en Straten Volleybal Toernooi

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Groep 8 Woensdag 3 april 2019

Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep8 Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Maandag 28 maart, middag Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND 27 20 MEI 2017 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht

Nadere informatie

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk Reglementen Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Huishoudelijk reglement... 3 Toernooireglement... 4 Algemene opmerkingen voor leiders, begeleiders, spelers...

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Programmaboekje. C-juniorentoernooi 12 juni 2016

Programmaboekje. C-juniorentoernooi 12 juni 2016 Programmaboekje C-juniorentoernooi 12 juni 2016 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Reglementen 4 Kleedkamerindeling C junioren 5 Programma 6-7 SV Koedijk c-juniorentoernooi 2016-2 - Voorwoord Koedijk 2016 Beste

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019

KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019 KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019 MAANDAG 25 FEBRUARI 2019 10:00 TOT 15:45 SPORTHAL CLEIJN DUIN KATWIJK AAN ZEE LIVE ALLE UITSLAGEN EN STANDEN OP JE MOBIEL VIA https://www.tournify.nl/live/krokustoernooi2019

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon:

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: Het BFC toernooi Zondag 29 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016 28, 29 & 30 december 2016 WELKOM Namens FC Castricum heten wij iedereen van harte welkom in sporthal De Bloemen. Wederom zijn we er in geslaagd om voor de jeugd 3 dagen voetbalplezier te organiseren. Dat

Nadere informatie

Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen

Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen 16 mei 2018 bij V.V. IJmuiden bijgewerkt tot: 03 mei 2018 / 22:17 Let op! Elk team moet op 16 mei een volledig ingevuld KNVB teamregistratieformulier inleveren

Nadere informatie

Olympische Dag Haarlem 2018

Olympische Dag Haarlem 2018 Olympische Dag Haarlem 2018 Volleybal Versie: 14-05-2018 SportSupport olympischedaghaarlem@sportsupport.nl Poule-indelingen teams Kennemer Sportcenter (achterste sporthal) IJsbaanlaan 4a 2024 AV Haarlem

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 11 juni 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, juni 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 De toernooicommissie heet u hartelijk welkom op het Bakker Bart JO8 JO11 pupillen toernooi. In dit boekje vind u een aantal praktische zaken rondom het

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

Toernooireglement 2019

Toernooireglement 2019 Toernooireglement 2019 Tijdig aanwezig en melden - Teams dienen zich uiterlijk 30 minuten voor hun eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdbureau in de kantine. De wedstrijden beginnen 1 juni 2019

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

Nsecure JO9-Toernooi ochtend

Nsecure JO9-Toernooi ochtend Nsecure JO9-Toernooi ochtend 20 MEI 2017 Nsecure, even voorstellen Met innovatieve verbindingen van techniek, ict en menselijk toezicht ondersteunt Nsecure organisaties bij hun bedrijfsprocessen. Nsecure

Nadere informatie

WINTERZAALVOETBAL 2017

WINTERZAALVOETBAL 2017 WINTERZAALVOETBAL 2017 JO8/JO/JO10 & JO11 - PUPILLEN VANAF Zaterdag 07 JANUARI 2017 tot Zaterdag 28 JANUARI 2017 Elke zaterdag van 9.00 uur tot ±18.00 uur DEELNEMENDE VOETBALVERENIGINGEN: ALC DESS DWB

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi. Sport Expertise Centrum. Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014

Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi. Sport Expertise Centrum. Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014 Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi Sport Expertise Centrum Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014 Beste voetbalvrienden, Bij deze heten wij je hartelijk welkom op het Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS:

29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS: 29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS: 2 SV HUIZEN F-PUPILLEN TOERNOOI 29 mei 2014 SV Huizen f-pupillen toernooi 29 mei 2014 Hartelijk welkom op het F-pupillen toernooi van SV Huizen. We wensen

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

4x4 mini toernooi 2017

4x4 mini toernooi 2017 Welkom bij RKSV NEO 4x4 mini toernooi 2017 13 mei 2017 hoofdsponsor 14 3 Opgericht 11 mei 1919, koninklijk goedgekeurd 9 februari 1929 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 12 Inleiding 23

Nadere informatie

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi Jaargang 4 Programmaboekje jeugdtoernooi Premium Partner Hoofdsponsor VOORWOORD 1 We zijn enorm trots op alweer de 4e editie van het Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Het is voor ons als organisatie ook

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648.

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648. Het BFC D&C toernooi Zaterdag 16 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC D&C Toernooi, zaterdag 16 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden, Namens

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

Het BFC E-pupillen toernooi

Het BFC E-pupillen toernooi Het BFC E-pupillen toernooi Zondag 31 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC E-pupillen Toernooi, zondag 31 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje Informatieboekje Voorwoord Beste kinderen en begeleiders, Nog even en dan is het 19 juni en staat het schoolhandbal toernooi 2016 weer op de agenda. Dit jaar voor het eerst ook voor de groepen 1en 2.

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

Puttense Sportmarathon

Puttense Sportmarathon Puttense Sportmarathon 24 en 25 juni 2016 Programma kinderen groep 3 t/m 8 24 uur sportplezier voor jong én oud 1 Welkom bij de 4 e Puttense Sportmarathon Beste sportieveling, Putten, juni 2016 Bij deze

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 23 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648.

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 23 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648. Het BFC D&C toernooi Zaterdag 23 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC D&C Toernooi, zaterdag 23 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden, Namens

Nadere informatie

AVK junioren JO

AVK junioren JO AVK junioren JO17 2017 Sportpark Emiclear Hoolesteeg 6 Amersfoort Voorwoord Beste voetballiefhebber, Voor u ligt het programmaboekje van het Amersfoortse 2017 voor JO17 junioren, dat gehouden wordt op

Nadere informatie

Olympische Dag Haarlem 2018

Olympische Dag Haarlem 2018 Olympische Dag Haarlem 2018 Hockey (veld) Versie: 14-05-2018 SportSupport olympischedaghaarlem@sportsupport.nl Korfbalvelden HKC & Rapid (hockeytoernooi op korfbalveld van Rapid) 'T Hoenstraat 1 2023 KW

Nadere informatie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie The Flyers schoolhandbaltoernooi 41e editie 27 & 28 december 2018 Beste jongens, meisjes en begeleiders, Wij heten jullie allemaal van harte welkom op het 41 e Wijchense Schoolhandbaltoernooi! Dit jaar

Nadere informatie

C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016

C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016 C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016 De toernooicommissie heet u hartelijk welkom op het C-D pupillen toernooi van sv Huizen. Voor velen wellicht de eerste keer in onze nieuwe accommodatie waardoor

Nadere informatie

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel Hallo allemaal, Welkom bij het 29e jaarlijkse Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Ommen. Wij hopen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE DERBA SCHOLENTOERNOOI 2015

INFORMATIEBOEKJE DERBA SCHOLENTOERNOOI 2015 INFORMATIEBOEKJE DERBA SCHOLENTOERNOOI 2015 1 april 2015 Versie 1.0 Dag allemaal, Wat leuk dat je meedoet aan het scholentoernooi van basketbalvereniging DERBA in De Rijp. In dit informatieboekje lees

Nadere informatie

Schoolvolleybaltoernooi

Schoolvolleybaltoernooi Schoolvolleybaltoernooi 15 maart 2017 Hallo allemaal, Welkom bij het 27e jaarlijkse Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Ommen. Wij hopen dat iedereen weer veel plezier

Nadere informatie

36 e Rabobank Schoolhandbaltoernooi 2013 Georganiseerd door: Zaterdag 22 Juni 2013 aanvang 9.00 uur Sporthal Opperdam, Volendam HV KRAS/Volendam Bedrijfsbureau Joost Ooms Heideweg 4 1132 DB Volendam telefoon:

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooi

Programmaboekje jeugdtoernooi Programmaboekje jeugdtoernooi Jaargang 3 VOORWOORD 1 We zijn enorm trots op alweer de 2e editie van het Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi wordt gehouden op zaterdag 20 mei 2017, tussen

Nadere informatie