Zon, zee, strand bij de Looije Party in Hoek van Holland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zon, zee, strand bij de Looije Party in Hoek van Holland"

Transcriptie

1 26/9/2014 Zon, zee, strand bij de Looije Party in Hoek van Holland Door Ron van der Lugt Na een drukke en hectische periode in het bedrijf was het op zaterdag 13 september tijd voor ontspanning. Beachclub Zwoel in Hoek van Holland was decor voor de Looije Party Zo n 270 collega s kwamen op dit geweldige feest af. De DJ s zorgden als direct voor een feestelijke sfeer, waar zowel de Nederlandse en de Poolse hits werden afgewisseld. Ondertussen waren de koks druk in de weer om een smaakvol zes gangen walking diner te serveren, waarbij uiteraard onze smaakvolle tomaten in verwerkt waren. Een aantal culinaire hoogtepunten werden de gedurende de avond aan iedereen geserveerd. We willen iedereen bedanken voor de geweldige sfeer deze avond!

2 Proces in Beeld... Kwaliteitskeuringen Doordat Looije meerdere locaties heeft, zien we de ene collega vaker dan de andere. Looije collega s die in de verpakhal in Naaldwijk werken, zien Cynthia Boekestijn dagelijks. Cynthia werkt bij Looije als keurmeester. Een onderdeel van haar werkzaamheden als keurmeester zijn, kwaliteitscontroles over inkomend en uitgaand product, smaaktesten organiseren en het nodige contact met collega s over kwaliteitsproblemen, veranderingen in specificaties e.d. Via dit interview vertelt ze graag meer over haar baan. Hoi Cynthia, leuk dat je ons een kijkje in jouw wereld als keurmeester wil geven. Heb je altijd al gedacht keurmeester te worden? Heel eerlijk gezegd, niet. Ik ben bij Looije binnen gekomen in een periode dat ik zonder werk zat. Ik ben toen, zoals veel van de meiden op de verpakafdeling, als productiemedewerkster aan een kniptafel begonnen. Bij de functie keurmeester hoort ook het organiseren van smaaktesten. Kun je hier wat meer over vertellen? Hoe zijn deze bijvoorbeeld opgesteld? Smaaktesten houd ik het hele jaar rond. Het is van belang de smaak van ons product op peil te houden. Zo hebben nieuwe en oude oogsten en bepaalde jaargetijden bijvoorbeeld effect op de smaak van het product. Deze smaaktesten zijn uiteindelijk bepalend welk van onze teelten verwerkt mogen worden als Honingtomaten. Na 4 maanden kreeg ik de functie als keurmeester en uiteindelijk een contract bij Looije aangeboden en hier ging ik van start met keuringen. Ik leerde het bedrijf beter kennen, droeg een bepaalde verantwoordelijkheid en mocht cursussen volgen om mezelf te Ook houden we met onze smaaktest in de gaten of ons product lekkerder is dan die van andere producenten, ook niet onbelangrijk om te weten. verdiepen in deze functie. Inmiddels is deze functie uitgegroeid tot een team van vier (assistent)keurmeesters en ikzelf. Waar wordt jij als keurmeester gelukkig van? Toen ik deze vraag las, moest ik eigenlijk wel lachen. Natuurlijk word Waar let jij op als keurmeester? We stellen hoge eisen aan ons product en zijn dagelijks bezig met ik er blij van dat onze consumenten een lekker tomaatje te eten krijgen en een schaal met tomaten kopen die er goed uit ziet. het tevreden houden van onze consumenten. Als keurmeesters controleren we veel aspecten van de kwaliteit. Voldoet het product aan de klanteisen? Heeft het de uitstraling die we willen? Zijn de tomaten lekker genoeg voor, bijvoorbeeld, ons topproduct Honingtomaten? Het constant controleren van het product, van binnenkomst tot het met de vrachtwagens vertrekt om naar onze klanten te brengen. Maar één van de taken als keurmeester is het constateren van kwaliteitsproblemen voor, na en tijdens het proces. Hiermee sta je bepaalde collega s vaak in de weg en ontstaan er flinke discussies, waar soms niemand blij van wordt. (Maar uiteindelijk komen we hier ook wel weer uit, hoor ;)

3 Klassieke muziek en tomaten van Looije; een geslaagde combinatie! Door Ron van der Lugt weinig beeld bij de zaken die komen kijken bij de productie en verwerking hiervan. Dit evenement was voor ons een Op een zonnige (na)zomerdag werd op het Amstelveld in het hartje centrum van Amsterdam voor de tweede keer het festival Klassiek op het Amstelveld georganiseerd. Een evenement waar klassieke muziek centraal staat, zowel voor de jeugd als de volwassen liefhebber. Looije was hierbij goede kans om ons verhaal met de consument te delen. Hiervoor lieten we uiteraard tomaatjes proeven, verkochten we onze Looije Subliem tomaatjes en toonden we een demonstratiekast met hommels, welke heel populair was bij de jonge bezoekers. aanwezig om het verhaal van ons bedrijf te delen én de bezoekers gezond te laten genieten van onze producten. Deze dag werd er genoten van klassieke tonen en smaakvolle tomaten, een prima combinatie! Veel mensen genieten van tomaten, maar hebben vaak Honingtomaten sterrengerecht Tijdens het evenement Rotterdamse Kost had het twee sterrenrestaurant Fred een stand. Bij hun in de stand kon je heerlijke gerechten kopen. Ze gaven bezoekers de keus uit 3 verschillende gerechten. Één van die gerechten was met onze Honingtomaten. De koks van het restaurant zijn grote fan van de Honingtomaat en koken er graag mee. En nog belangrijker; de mensen aan wie ze de gerechten serveren vinden het heerlijk!

4 Op bezoek bij Looije: We hebben de afgelopen tijd weer heel wat bezoek gehad. De afgelopen 2 weken kwamen de Red Hat ladies, de Lions club, tulpen franchisers, en een vriendinnengroep van 30 vrouwen op bezoek. Erg leuk zulke verschillende type groepen op bezoek te krijgen. Iedere groep heeft weer zijn eigen kijk op ons bedrijf. Hierbij een aantal mooie foto s: De voorbereidingen op onze reis naar Kenia Door Ron van der Lugt producten. De structuren liggen hier volledig anders dan wij hier in Nederland gewend zijn. De komende reis zullen we gebruiken om Over 10 dagen start onze reis naar Kenia. De voorbereidingen hierop zijn door Michiel, Ramon en mij inmiddels gestart. De deze structuren te herkennen en de positie van de boeren hierin te verbeteren. formaliteiten, zoals inentingen, paspoorten en het verblijf zijn inmiddels in gang gezet. Ook is er nauw contact met de lokale organisatie over het programma van ons bezoek. In de voorbereiding zijn we momenteel bezig om de planning concreet te maken en de workshops voor te bereiden, we hebben er zin in! De focus van ons bezoek zal deze keer liggen op organisatie, afzet en marketing. Dit zal voor de boeren een nieuwe kant zijn. De vorige keren lag de nadruk meer op het technische aspect van de kweek van tomaten. De bezoeken waren voornamelijk op de velden en ook de workshops waren voornamelijk gericht op het bestrijden van plagen, keuzes van rassen en het verhogen van de productie. We zullen hier zeker nog aandacht aan schenken, maar proberen de boeren ook een stap verder te helpen. We zullen de nadruk van dit bezoek verleggen naar de afzet van de

5 Winnaar Rotterdams Kooktalent 2014 Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: de finale van Restaurant Allure in Rotterdam. Rotterdams Kooktalent 2014 ging van start. Deze spannende wedstrijd vond plaats in het Euromastpark in Rotterdam. De vier finalisten kregen een blackbox met daarin een aantal ingrediënten. Hierin zaten onder andere; bavette, octopus, inktvis, verschillende kruiden, en onze Droomtomaten! Ze moesten hun fantasie de vrije loop laten gaan en in anderhalf uur tijd een gerecht bereiden. Het gerecht moesten zij bereiden terwijl het publiek, de jury, en de journalisten er met hun neus bovenop stonden. Leuk om te weten: iedere kok heeft onze Droomtomaatjes verwerkt in hun (droom)gerecht. Na stevig overleg heeft de jury Frank van Rijsbergen (21 jaar) De jury, onder voorzitterschap van sterrenchef François Geurds, vond het gerecht dat Frank van Rijsbergen in anderhalf uur tijd bedacht en bereidde het meest overtuigend. Van Rijsbergen heeft onder meer een pannenset en een inspiratiereis naar Frankrijk gewonnen. Ook mag hij zijn winnende gerecht verkopen op het Rauwkostfestival. Dit festival wordt in oktober in Rotterdam gehouden. Én hij mag zich natuurlijk winnaar Rotterdams Kooktalent 2014 noemen. Ook wij feliciteren Frank van harte! De gerechtjes die we van hem geproefd hebben waren heerlijk! verkozen als Rotterdams Kooktalent Frank werkt bij Schaap in nood Mèèh, Mèèh was het geluid dat de Looije collega s in Naaldwijk deed omkijken. Waar kwam dat zielige geluid vandaan? Nadat er goed was rondgekeken viel het oog op een schaap die in de sloot was gevallen, en er niet meer uit kon. Laurens en Chakir twijfelde niet en liepen snel naar beneden om het schaap te redden. Gelukkig waren ze op tijd! Margriet heeft de eigenaar gebeld, hij was niet thuis maar waardeerde het heel erg dat het schaap gered was. Later kwam hij bij ons langs om plantjes aan de redders cadeau te geven.

6 BHV deel 2 Door Mary van Loon Vrijdagmiddag 12 september werd in Burgerveen het tweede deel van de Bedrijfshulpverlening cursus gegeven. In het eerste deel lag de nadruk op EHBO, dit keer kwamen communicatie, goed te weten hoe gevaarlijk brand eigenlijk is. Dus hoe ga je om met gevaarlijk stoffen en zorg je ervoor dat je goede brandblusmiddelen in huis hebt (denk aan een brandblusdeken). evacuatie en brand aan bod. We hebben gezien hoe een melding bij 112 wordt behandeld, hoe je een pand ontruimd bij een calamiteit en welke brandblusmiddelen er zijn en waarvoor je ze gebruikt. Het hoogtepunt lag aan het eind van de dag. We mochten op het parkeerterrein zelf brandjes blussen. Dat begon met de vlam in de pan en uiteindelijk werden behoorlijke grote brandjes geblust met een CO2 blusser. We kunnen terugkijken Zeker het onderdeel brand heeft op mij indruk gemaakt. Niet alleen in je werkomgeving, maar ook thuis is het op een leerzame cursus. Daarnaast is het prettig te weten dat er 9 BHV ers bij zijn in ons bedrijf.

7 VERJAARDAGEN Adam Paterkiewicz 25-9 Marek Sawicki 25-9 Malgorzata Tomiak 27-9 Marek Wieczorek 27-9 Marek Zubrzycki 28-9 Dion Sta 28-9 Katarzyna Kufel 1-10 Krzysztof Pekalski 1-10 Luc van der Lem 1-10 Andris Belkins 2-10 Sammy Koetsier 4-10 Ewa Grzyb 5-10 Maros Pompa 5-10 Hugo Dijt 7-10 Josef Weirauch 9-10 Malgorzata Siwiec 9-10 Wat houdt je bezig... Przemysław Otręba Hoi, ik heet Przemysław Otręba en ik ben 28 jaar oud. Ik kom orspronkelijk uit Iława en mijn huidige woonplaats is Rybnik. Sinds 5 maanden werk ik bij Looije als overtrekker in nachtdienst. niet alle wedstrijden zien omdat ik in nachtdienst werk, maar ik volg de resultaten via internet en onze wit-roden doen het uitstekend. Ik hoop dat ze op het hoogste podium eindigen!!... in je omgeving? In mijn omgeving, hmm... Ik ben geïnteresseerd in sport, met name het kijken naar sport, haha. Verder houd ik me ook bezig met computers en kleine reparaties. Soms lukt het mij om iets te repareren, soms om iets kapot te maken, haha. Nee hoor, ik maak maar een grapje, volgens mij kan ik het goed.... in je werk? Zoals ik al schreef, ik ben overtrekker in de nachtploeg. Mijn werk bestaat uit het vervangen van folie en sticker, en het instellen en voorbereiden van machines voor een bepaalde bestelling. Ook controleer ik de tomaten op de schaaltjes....in de wereld? Al een paar weken worden in Polen de wereldkampioenschappen volleybal gehouden. Ik kan helaas

Welkom bij Looije, Arja Hilberdink

Welkom bij Looije, Arja Hilberdink 27/3/2015 Welkom bij Looije, Arja Hilberdink Ons bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid. In 2014 is er door ieder keihard gewerkt om die groei te managen. Het gaat goed met ons bedrijf. Om te zorgen

Nadere informatie

Record Honingtomaten

Record Honingtomaten nieuwsbrief@looijetomaten.nl 25/4/2014 Record Honingtomaten Door: Radoslaw Gil De laatste weken verwerken we bijzonder veel van dergelijke bestellingen. In de nacht van zondag op maandag De meeste van

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Delft, 2009 Voorwoord Als studente Industrieel Ontwerpen heb ik

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

De Klant. HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? Hoe vind je de verborgen klantvraag? De (interne) klant centraal

De Klant. HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? Hoe vind je de verborgen klantvraag? De (interne) klant centraal Thema de klant Thema Hoe vind je de verborgen klantvraag? De Klant HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? De (interne) klant centraal Intro Feike Cats Beginnen in de top van de organisatie

Nadere informatie

In de wolken zijn met automatisering. 15 jaar IT Support Groep

In de wolken zijn met automatisering. 15 jaar IT Support Groep In de wolken zijn met automatisering 15 jaar IT Support Groep Inhoudsopgave 4 Persbericht 6 2000-2007 22 2008-2015 30 Kernwaarden 32 Marc Franken De beginjaren van IT Support Groep 20 Systeembeheerder

Nadere informatie

CARRIÈRESPECIAL: WELKE WEG SLA JIJ IN? Tributa Noviomagensis VERENIGINGSBLAD DER F.S.V. IN FISCALIBUS JAARGANG 3 NR. 2 MAART 2012

CARRIÈRESPECIAL: WELKE WEG SLA JIJ IN? Tributa Noviomagensis VERENIGINGSBLAD DER F.S.V. IN FISCALIBUS JAARGANG 3 NR. 2 MAART 2012 VERENIGINGSBLAD DER F.S.V. IN FISCALIBUS JAARGANG 3 NR. 2 MAART 2012 TN Tributa Noviomagensis CARRIÈRESPECIAL: WELKE WEG SLA JIJ IN? VERENIGING Kerstdiner Tentamentraining VPB Activiteitenkalender VERDIEPING

Nadere informatie

MAGAZINE. Jaar Beleving... Rabobank Hockey World Cup 2014. Philips Health Tech Root Cause Analysis. Emirates, beleving op grote hoogte. Nr.

MAGAZINE. Jaar Beleving... Rabobank Hockey World Cup 2014. Philips Health Tech Root Cause Analysis. Emirates, beleving op grote hoogte. Nr. Nr.7 MAGAZINE 14 Jaar Beleving... Rabobank Hockey World Cup 2014 Emirates, beleving op grote hoogte Philips Health Tech Root Cause Analysis FUTUREMAGAZINE NR7 2 Voorwoord Wij nemen inspirerende en toonaangevende

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Kerkdienst met prikkels. s Nachts op pad met de wijkzuster. De stamppot paksoi met perzik valt in de smaak

Kerkdienst met prikkels. s Nachts op pad met de wijkzuster. De stamppot paksoi met perzik valt in de smaak Kerkdienst met prikkels s Nachts op pad met de wijkzuster 6 12 JUNI 2014 Magazine van TriviumMeulenbeltZorg De stamppot paksoi met perzik valt in de smaak 16 Samen voor persoonlijke zorg Vitaal Ondernemend

Nadere informatie

Bemesting. Wekelijks worden er op maandag gift en drain watermonsters. genomen. Het gift monster is vooral ter controle of er

Bemesting. Wekelijks worden er op maandag gift en drain watermonsters. genomen. Het gift monster is vooral ter controle of er nieuwsbrief@looijetomaten.nl 10/10/2014 Bemesting Wekelijks worden er op maandag gift en drain watermonsters genomen. Het gift monster is vooral ter controle of er werkelijk datgene wordt gegeven dat overeenkomt

Nadere informatie

Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8

Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8 Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8 Luc Burggraaff 500654160 15-juni-2015 1 Voorwoord Dit rapport heb ik geschreven om aan te tonen dat ik klaar ben om te mogen afstuderen. Binnen dit

Nadere informatie

Ruim 250 bezoekers tijdens de Open Dag in Burgerveen

Ruim 250 bezoekers tijdens de Open Dag in Burgerveen nieuwsbrief@looijetomaten.nl 1 maart 2011 Ruim 250 bezoekers tijdens de Open Dag in Burgerveen Op zaterdag 18 februari hielden we bij Looije open huis. Zo n 250 bezoekers bezochten deze zaterdagmiddag

Nadere informatie

Van zorgen voor naar zorgen dat

Van zorgen voor naar zorgen dat edereen e e n b i j z o n d e r e u i t g a v e v a n I p s e d e B r u g g e n n r. 1 - f e b r u a r i 2 0 14 Van zorgen voor naar zorgen dat Het kan ècht en cliënten voelen zich er goed bij Redactioneel

Nadere informatie

De Lingot is een magazine van en voor de Nyrstar Budel medewerkers.

De Lingot is een magazine van en voor de Nyrstar Budel medewerkers. 01 December 2007 De Lingot is een magazine van en voor de Nyrstar Budel medewerkers. Colofon Redactie Eindredacteur Gerda van Doorne gerda.vandoorne@nyrstar.com Redactie Simon Pustjens Gerard Janssen René

Nadere informatie

Oss, het magazine najaar 2012. Is er leven na MSD?

Oss, het magazine najaar 2012. Is er leven na MSD? 6 Tekst: Gert-Jan Van Zoggel, Wilma Willemse, Roel Kuilder Fotografie: Frank Zwinkels Is er leven na MSD? Het bericht van MSD om haar vestiging in Oss grondig te reorganiseren, sloeg in de zomer van 2010

Nadere informatie

Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken

Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken De favorieten van Linda Engwerda 25 april 2014 jaargang 18 Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken In deze editie van het Klaverblad spreken wij Linda Engwerda, coördinator zorg van locatie Kempenhaeve.

Nadere informatie

Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week.

Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week. Verslag Workshopreis 10 tot 17 juni 2011 + 1 week. Wat er vooraf ging. Samen met Paul (Yetske is zwanger) en Belinda op 10 juni vertrokken, maar het verhaal begint al veel eerder. Het verhaal begint voor

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.).

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.). Voor de diepte-interviews is de volgende topiclijst gebruikt: 1. Persoongegevens. 2. Social media. 3. Behoefte. 4. Zoekgedrag. 5. Beleving vooraf. 6. Beleving achteraf. Formulier persoonsgegevens Naam

Nadere informatie

Voorwoord. Ik wens U veel leesplezier! Talitha Our Vision. Amsterdam, mei 2012. Interview Michiel - mei 2012 - Talitha 1 Onderzoek Poppodia

Voorwoord. Ik wens U veel leesplezier! Talitha Our Vision. Amsterdam, mei 2012. Interview Michiel - mei 2012 - Talitha 1 Onderzoek Poppodia Voorwoord In het kader van de minor Beeld en Meningsvorming, hebben wij (team) vanuit het lectoraat Media, Cultuur en Burgerschap, de opdracht gekregen om te onderzoeken hoe Poppodia De Kade optimaal gebruik

Nadere informatie

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Je leest op dit moment versie 3.0 van het Gratis Ebook: Zelfvertrouwen Vergroten Bij Kinderen Geschreven door Scott de Jong. Download de allernieuwste versie

Nadere informatie

Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig. Harald Wiggers Als schoolleider ben ik eigenlijk ook ondernemer

Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig. Harald Wiggers Als schoolleider ben ik eigenlijk ook ondernemer Magazine van Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers Achtste jaargang, december 2013 35 Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig Harald Wiggers Als schoolleider ben ik

Nadere informatie

Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book!

Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book! Van ambulance naar internet marketeer. Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book! Mijn naam is Jaap van Steen en ik wil je uitleggen waarom ik ben gestart met internet marketing en

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

Goed Toeven. Op bezoek bij Paal 17, Strandpaviljoen van het jaar. Pagina 2: Een Wonderlijk familierecept

Goed Toeven. Op bezoek bij Paal 17, Strandpaviljoen van het jaar. Pagina 2: Een Wonderlijk familierecept Goed Toeven INFORMATIEF EN POSITIEF BLAD VOOR DE HORECA- EN RECREATIEBRANCHE NR. 1 NAJAAR 2014 Pagina 2: Een Wonderlijk familierecept Achterpagina: Nieuw platform en boekingssite recreatiebranche Pagina

Nadere informatie

M(e)ER weten 11/09. Excelleren?! In deze nieuwsbrief o.a. p.4. p.7. p.8. p.11. p.12. p.15. p.16. inleiding. Studiereis naar Istanbul 2009

M(e)ER weten 11/09. Excelleren?! In deze nieuwsbrief o.a. p.4. p.7. p.8. p.11. p.12. p.15. p.16. inleiding. Studiereis naar Istanbul 2009 M(e)ER weten 11/09 nieuwsbrief voor studenten en alumni van de opleiding Management, Economie en Recht In deze nieuwsbrief o.a. inleiding Studiereis naar Istanbul 2009 Ontwerp je eigen droomstage p.4 Excelleren?!

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Van links naar rechts Robin Verhey Roderick Witjas Sammie Peters Maxim Sonnega Vincenzo Gomes Eva Kristel Michiel Piersma Coördinator

Nadere informatie

"We leggen de lat steeds hoger"

We leggen de lat steeds hoger DESLAGER 2 Februari Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 nr. Keurslager Arie Arisse "We leggen de lat steeds hoger" Locatiescan, een quick scan op bedrijfseconomisch niveau Toon Naber: "Samen vechten

Nadere informatie