Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België"

Transcriptie

1 Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Training Make-up

2

3 Inleiding 2017 een bijzonder jaar Ook dit jaar bieden we weer een programma met interessante en inspirerende trainingen aan. We voelen ons betrokken bij het groeiproces en het succes van Dr. Hauschka in uw winkel is een bijzonder jaar, niet alleen omdat Dr. Hauschka vijftig jaar bestaat maar ook omdat we dit jaar onze volledig vernieuwde make-up lijn introduceren. Wij zijn er trots op dat u uw klanten na het volgen van een training beter kunt adviseren over de unieke producten van Dr. Hauschka. Alle informatie betreffende de trainingen in 2017 vindt u in deze brochure, zodat u direct kunt zien wat voor u interessant is en een keuze kunt maken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen bij één of meerdere trainingen in 2017.

4 Producttrainingen Gezichtsverzorging Training Gezichtsverzorging Tijdens de training Gezichtsverzorging behandelen wij de alle producten van Dr. Hauschka gezichtsverzorging. Door te leren de diverse huidbeelden te herkennen nemen wij alle stappen van de dagelijkse verzorging met u door. Na het volgen van deze training kunt u uw klanten vakkundig adviseren over alle producten van de Dr. Hauschka gezichtsverzorging. Uiteraard komen ook eventuele nieuwe producten aan bod.

5 Inschrijfformulier Producttrainingen 2017: Gezichtsverzorging Tijden: tot uur. Ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training wordt er een broodje geserveerd. Producttraining Gezichtsverzorging - 20 maart in Zwolle Producttraining Gezichtsverzorging - 17 mei in Brussel (BE) Franstalig Producttraining Gezichtsverzorging - 30 mei in Maastricht Producttraining Gezichtsverzorging - 7 juni in Bergen op Zoom Voor- en achternaam van de deelnemers per training invullen Een week voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging met daarin de adresgegevens van de trainingslocatie Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/Fax: adres:

6 Inschrijfformulier Producttrainingen 2017: Gezichtsverzorging Tijden: tot uur. Ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training wordt er een broodje geserveerd. Producttraining Gezichtsverzorging - 27 juni in Rotterdam Producttraining Gezichtsverzorging - 03 oktober in Amsterdam Producttraining Gezichtsverzorging - 14 november in Gent (BE) Nederlandstalig Voor- en achternaam van de deelnemers per training invullen Een week voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging met daarin de adresgegevens van de trainingslocatie Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/Fax: adres:

7

8 Producttrainingen Lichaamsverzorging en Product-en Verkooptips Training Lichaamsverzorging Tijdens deze training behandelen we de Dr. Hauschka verzorgingsproducten voor het lichaam en veel voorkomende vragen van uw klanten over sport, moeder & kind en de overgang. Uiteraard vertellen we over de werking van de producten en laten we u zien welke producten elkaar aanvullen. Door middel van diverse verkooptips leren wij u hoe u de verkoop van de lichaamsverzorgings producten van Dr. Hauschka kunt stimuleren. Training Product- en Verkooptips Tijdens de training Product- en Verkooptips staan nieuwe producten en verkooptechnieken centraal. Wij geven u veel tips en verkoopadviezen, en adviezen voor de presentatie en communicatie in uw winkel. We laten u zien hoe producten op eenvoudige wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door het interactieve karakter van de training kunnen jullie onderling jullie ervaringen met de verkoop van Dr. Hauschka producten met elkaar gedeeld worden. Kortom een inspirerende training van twee uur waarin u veel nieuwe ideeën opdoet om de verkoop van Dr. Hauschka in uw winkel te stimuleren.

9 Inschrijfformulier Producttrainingen 2017: Product- en Verkooptips Tijden: tot uur. Ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training wordt er een broodje geserveerd. Training Product- en Verkooptips - 15 mei in Drachten Training Product- en Verkooptips - 20 juni in Amsterdam Training Product- en Verkooptips - 19 september in Zwolle Training Product- en Verkooptips - 28 november in Rotterdam Voor- en achternaam van de deelnemers per training invullen Een week voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging met daarin de adresgegevens van de trainingslocatie Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/Fax: adres:

10 Inschrijfformulier Producttrainingen 2017: Lichaamsverzorging Tijden: tot uur. Ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training wordt er een broodje geserveerd. Producttraining Lichaamsverzorging - 3 april in Eindhoven Producttraining Lichaamsverzorging - 18 april in Utrecht (De Bilt) Producttraining Lichaamsverzorging - 4 september in Gent (BE) Nederlandstalig Producttraining Lichaamsverzorging - 25 oktober in Brussel (BE) Franstalig Voor- en achternaam van de deelnemers per training invullen Een week voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging met daarin de adresgegevens van de trainingslocatie Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/Fax: adres:

11

12 Training Dr. Hauschka Make-up Met verbeterde formules, nieuwe kleuren en een nieuw design is met de Dr. Hauschka make-uplijn een prachtig juweel toegevoegd aan de kwaliteit van Dr. Hauschka. Het helpt jouw klant op een heel persoonlijke manier haar innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen. De verscheidenheid aan kleuren in de nieuwe make-uplijn van Dr. Hauschka is gebaseerd op minerale pigmenten uit de natuur, die samenvloeien met de huidtint van de gebruikster. Daardoor zien zelfs uitgesproken kleuren er altijd levendig uit, maar nooit kunstmatig. Wat de make-up van Dr. Hauschka verder zo uniek maakt, is dat het de natuurlijke balans van de huid herstelt. De formule met medicinale plantenextracten en plantaardige wassen en oliën, helpt de huid te verzorgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Tijdens deze training leer je hoe je verschillende looks, van natuurlijk tot extreem, kunt creëren.

13 Inschrijfformulier Producttrainingen 2017: Make-up Tijden: tot uur. Ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training wordt er een broodje geserveerd. Training Dr. Hauschka Make-up - 23 maart in Utrecht (De Bilt) Training Dr. Hauschka Make-up - 4 mei in Amsterdam Training Dr. Hauschka Make-up - 15 juni in Gent (BE) Training Dr. Hauschka Make-up - 26 september Eindhoven Training Dr. Hauschka Make-up - 12 oktober Rijswijk Voor- en achternaam van de deelnemers per training invullen Een week voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging met daarin de adresgegevens van de trainingslocatie Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/Fax: adres:

14

15 Algemene informatie Volgorde deelname trainingen Heeft u nog niet eerder een Dr. Hauschka training gevolgd? Begin dan met de producttraining Gezichtsverzorging en/of de producttraining Lichaamsverzorging. De andere trainingen kunt u naar eigen inzicht volgen. De trainingen vinden verspreid over Nederland en België plaats. Tijdsduur van de trainingen Van tot uur. De ontvangst is vanaf uur. Voor aanvang van de training serveren wij een broodje. Inschrijving Het inschrijfformulier vindt u achter de desbetreffende training. Wij vragen u deze zo volledig mogelijk in te vullen. U kunt uw inschrijving doorgeven via: opleidingen@wala-nederland.nl; fax: +31 (0) ; Per post, geen postzegel nodig: WALA Nederland B.V., t.a.v. Afdeling Opleidingen Antwoordnummer 10120, 2280 WB RIJSWIJK Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Wij verwerken alleen schriftelijke aanvragen. Een week voor aanvang van de training ontvangt u van ons het adres waar de training wordt gehouden en de routebeschrijving. Meldt u uiterlijk vier weken voor de aanvang van de training aan. Kosten We vinden het belangrijk dat u voldoende kennis hebt om uw klanten te kunnen adviseren en de producten te kunnen verkopen. Daarom kunt u als erkend verkooppunt gratis aan onze trainingen deelnemen. Annulering Bent u verhinderd, dan verzoeken wij u ons dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training door te geven via bovenstaande contactgegevens of via telefoonnummer +31 (0) De vrijgekomen plaats kunnen wij aan andere geïnteresseerden beschikbaar stellen.

16

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

De kunst van het aanraken

De kunst van het aanraken De kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2016 De kunst van het aanraken Graag bieden wij je de mogelijkheid om in 2016 de kwaliteit van aanraken te oefenen in interessante en

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

Inleiding. Het team Opleidingen Dr. Hauschka Cosmetica

Inleiding. Het team Opleidingen Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Therapeuten Trainingen 2014 Inleiding Graag bieden wij u de mogelijkheid om in 2014 interessante en inspirerende trainingen te volgen met betrekking tot Dr. Hauschka Cosmetica en uw werk

Nadere informatie

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Volledig praktijkgericht Regionale avondcursus op 15 locaties in Nederland Mei en juni 2010, 18.30-22.00 uur Interactieve nascholing met

Nadere informatie

Regionale avondcursus voor huisartsen 9 locaties november 2011

Regionale avondcursus voor huisartsen 9 locaties november 2011 Masterclass Urologie Komt een man bij de dokter De belangrijkste urologische problemen bij mannen Regionale avondcursus voor huisartsen 9 locaties november 2011 Casuïstiek uit alle levensfases Meest voorkomende

Nadere informatie

Deze handleiding geeft u tips voor de voorbereiding. Wat staat u te wachten en waar kunt u op letten?

Deze handleiding geeft u tips voor de voorbereiding. Wat staat u te wachten en waar kunt u op letten? Wat fijn dat u uw huis openstelt en een rondleiding wilt geven in uw woning in het kader van de thematours. Met uw deelname helpt u anderen op weg om hun huis duurzamer te maken en werkt u mee aan een

Nadere informatie

Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel

Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel U I T N O D I G I N G Informatiebijeenkomst Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel Dinsdagmorgen, 24 juni 2014 Congrescentrum Het Forum, Roermond Federatie van Gehandicaptenorganisaties in Limburg

Nadere informatie

GoedGebruik Carrousel dagen 2011

GoedGebruik Carrousel dagen 2011 LOCOmotion organiseert in het kader van Zorg voor Beter de GoedGebruik Carrousel dagen 2011 7 juni Utrecht 16 juni Sliedrecht 21 juni Zwolle Elke dag een serie interessante en praktische workshops over

Nadere informatie

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht.

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2019 Opfris trainingen Dr. Hauschka Opfristrainingen

Nadere informatie

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Ondergetekende: Achternaam Voorletters Voornaam Geboortedatum : man / vrouw* Adres Postcode/woonplaats Telefoon E- mail Vooropleiding Bij afwijkend

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Juni 2018 Waarderingsmenu 2018 Voor de inschrijving voor het Waarderingsmenu 2018 wordt nog hard gewerkt. De rede hiervan is dat we dit jaar een digitaal formulier willen. Dit geeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING NIEUWSBRIEF APRIL 2004 Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING We kunnen terugkijken op een goede ledenvergadering met zeer betrokken leden. In deze nieuwsbrief geven we een korte impressie van een aantal

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden open inschrijving

Leveringsvoorwaarden open inschrijving Leveringsvoorwaarden open inschrijving Door je in te schrijven voor een opleiding of training ga je een bindende overeenkomst met ons aan. Hieronder vind je alle leveringsvoorwaarden die betrekking hebben

Nadere informatie

Kwaliteit van aanraken

Kwaliteit van aanraken Kwaliteit van aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2017 Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kwaliteit van aanraken

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring Leveringsvoorwaarden Door je in te schrijven voor een opleiding of training ga je een bindende overeenkomst met ons aan. Hieronder vind je alle leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega s, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten,

Nadere informatie

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur Training Witteveen 2015 Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur - Toelichting uitstelmogelijkheid voor compensatieadvies - Alle

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging. Beste bestuursleden, Vrijwilligerspunt Goes van SMWO organiseert verschillende themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Goes. Evenals voorgaande jaren werken we samen

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Events met Registratieservice Handleiding

Events met Registratieservice Handleiding Events met Registratieservice Handleiding Wilt u veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call van KPN een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

Passie voor de praktijk

Passie voor de praktijk Uitnodiging Passie voor de praktijk UMC Utrecht Huisartsendag 2010 10 februari 2010, 12.30 uur UMC Utrecht, locatie AZU (hoofdingang) Passie voor de praktijk UMC Utrecht Huisartsendag 2010 Geachte collega,

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria?

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015 Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? 1. Het project zorgt voor een zichtbare verbetering van kwaliteit van de zorg. 2. Het

Nadere informatie

NASCHOLING ISTANBUL 2016

NASCHOLING ISTANBUL 2016 NASCHOLING ISTANBUL 2016 MEDISCHE DIVERSITEIT IN WONDERBAARLIJK ISTANBUL MAANDAG, 18 APRIL t/m ZONDAG, 24 APRIL 2016 Mathenesserlaan 540 3023 HL Rotterdam T. (010) 820 22 13 nascholing@sanitasinstituut.nl

Nadere informatie

Privacyverklaring Edunova

Privacyverklaring Edunova Privacyverklaring Edunova Edunova Winterswijk Via deze Privacyverklaring informeert Edunova je over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Edunova respecteert je

Nadere informatie

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com Handleiding Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND WORKSHOP FES Flower Essences 2005 F.E.S. CALIFORNIAN FLOWER ESSENCES WORKSHOP MET PATRICIA KAMINSKI OPRICHTER EN PRODUCENT VAN DE EERSTE REMEDIES NA Dr. BACH. 5 en 6 NOVEMBER

Nadere informatie

Kom ook naar de regionale ketendagen in april!

Kom ook naar de regionale ketendagen in april! Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Steunpunt Keten Samenwerking College van B&W, directeuren en hoofden sociale zaken Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat 4 Telefoon (070)

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018

Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018 Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018 Naam bijscholing Gezelschapsdansen voor MBvO danskader Inhoud en doelstelling bijscholing U leert nieuwe gezelschapsdansen waaronder eenvoudige

Nadere informatie

Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek!

Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek! Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek! Achternaam M/V Roepnaam Voorletters Geboortedatum Geboorteplaats Adres Postcode Woonplaats Telefoon en/of mobiel E-mailadres School / groep / klas BSN (sofi)nummer

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 NIEUWETIJDDAG BLOESEMTHERAPIE 3 DAAGSE GEZICHTSVERZORGING PRIMAVERA INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE

Nadere informatie

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 Stadhuis Botermarkt

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Coachend Leidinggeven. Zo werk je prettiger!

Coachend Leidinggeven. Zo werk je prettiger! Coachend Leidinggeven Zo werk je prettiger! Wensen voor een gezonde onderneming Directies grotere betrokkenheid medewerkers bij het bedrijf kwaliteiten van de mensen aan bod laten komen beter met klanten

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

Level I Personal Stylist Training

Level I Personal Stylist Training organiseert Level I Personal Stylist Training In het Nederlands 5-daagse Personal Stylist Training Level I Essential Color & Style training Trainers: Inga van Zalm en Riet de Vlieger Locatie: Alphen aan

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

Wonderkinderen Symposium en feest

Wonderkinderen Symposium en feest Muziekcoryfee, sporttalent of andere topper? Fontys antwoordt. the learning community Wonderkinderen Symposium en feest 25 maart 2006 10-jarig bestaan voltijd hbo-opleiding Pedagogiek De voltijd hbo-opleiding

Nadere informatie

Privacyverklaring Ben de Wild Productions B.V.

Privacyverklaring Ben de Wild Productions B.V. Privacyverklaring Ben de Wild Productions B.V. In dit document vindt u de privacyverklaring van Ben de Wild Productions B.V. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens, die door ons verzameld

Nadere informatie

Rehabilitatie in de praktijk

Rehabilitatie in de praktijk Rehabilitatie in de praktijk Voor jongvolwassenen met een psychotische stoornis Utrecht, 23 april 2008 Lectoraat Rehabilitatie Rehabilitatie in de praktijk Voor jongvolwassenen met een psychotische stoornis

Nadere informatie

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden Training Pensioen Update voor Ondernemingsraden Binnen een dag helemaal bijgepraat over pensioen Training door ervaren pensioenconsultants Mogelijkheid tot inbrengen van bedrijfseigen casuïstiek Geen voorkennis

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

Klachtenopvang. voor patiënten

Klachtenopvang. voor patiënten Klachtenopvang voor patiënten Inhoudsopgave Klachtenopvang in het Erasmus MC 3 Wat is een klacht 4 Klachtenopvang 4 Wie kunnen klagen 5 Bespreken op de afdeling: praten lucht op 5 Klachtenfunctionaris

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 100 minuten profielvak E&O CSPE BB onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 5 opdrachten.

Nadere informatie

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Symposium Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Nieuwe Achtergracht 17 1018 XV Amsterdam Telefoon (020) 5517700 Telefax (020) 5517799 E-mail: scholing@woonbond.nl www.woonbond.nl/symposia Symposium

Nadere informatie

Hoe maak je van je Business Card een uitgelezen marketinginstrument?

Hoe maak je van je Business Card een uitgelezen marketinginstrument? Hoe maak je van je Business Card een uitgelezen marketinginstrument? Business Cards zijn één van de meest krachtige en goedkoopste marketing middelen. De Networking Coach biedt je meer dan 30 tips om ze

Nadere informatie

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 RT Praktijk Hengelo Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 Voorwoord In deze brochure kunt u het trainingsaanbod van RT Praktijk Hengelo lezen. RT Praktijk Hengelo wil leerkrachten handvatten geven

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3)

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3) Opleiding Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3) Waar en wanneer? 20/11 & 27/11/2012 in het Maaltebruggekasteel te Gent In de basisopleiding (DAG 1) werden de meest

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bitcoin Cursussen bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van projecten en trainingen.

Algemene voorwaarden Bitcoin Cursussen bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van projecten en trainingen. Algemene voorwaarden Bitcoin Cursussen bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van projecten en trainingen. Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door Bitcoin Cursussen, gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent. Sluitplantraining basis 8. Sluitplantraining voor gevorderden 9

INHOUDSOPGAVE. Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent. Sluitplantraining basis 8. Sluitplantraining voor gevorderden 9 Trainingen 2015 INHOUDSOPGAVE Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent Sluitplantraining basis 8 Sluitplantraining voor gevorderden 9 Technische training 4 13,56 MHz Offline - Deel 1 Technische

Nadere informatie

S2 Workshop "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" motiveren en enthousiasmeren

S2 Workshop Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet motiveren en enthousiasmeren S2 Workshop "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" motiveren en enthousiasmeren Inleiding "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" Hoe kan ik als (meewerkend) leidinggevende, op een overtuigende

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 9 maart 2018 Module 2 9 april 2018, incl. overnachting Module 3 10 april 2018 Module 4

Nadere informatie

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes!

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! Haparko Cosmetics HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica,

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager

Nadere informatie

Verjaardagsservice Louwers & Partners

Verjaardagsservice Louwers & Partners Verjaardagsservice Louwers & Partners Inloginstructie online portal Verjaardagsservice Per email zullen wij een loginnaam en wachtwoord toesturen waarmee je in kan loggen op https://securewebregistrations.net/louwers/login

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... (ALG-004, uitgave juni 2010) Bent u niet tevreden? Wij, Raad van Bestuur, medewerkers en artsen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis willen graag dat u tevreden bent over uw medische

Nadere informatie

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE VOORWAARDEN ACTIVITEITEN

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE VOORWAARDEN ACTIVITEITEN BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE VOORWAARDEN ACTIVITEITEN Welkom bij Bounz Enschede! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze Algemene Voorwaarden Activiteiten

Nadere informatie

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN 7120 Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Dinsdag 21 september a.s.

Nadere informatie

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015. www.welzijn-rijswijk.nl

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015. www.welzijn-rijswijk.nl Beweeg mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015 www.welzijn-rijswijk.nl Geachte lezer In deze brochure bieden wij u een gevarieerd bewegingsprogramma aan. Er wordt op verschillende niveaus gymnastiekles

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding feitelijk leider pensioenen. Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen

Invulinstructie Aanmelding feitelijk leider pensioenen. Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkenen aanmelden

Nadere informatie

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik DUSTY Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de juiste plek te

Nadere informatie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie Workshop Risicomanagement in de procesindustrie Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Dijkgraaf-Reinders bestaat 125 jaar! Dat vieren wij graag met u!

Dijkgraaf-Reinders bestaat 125 jaar! Dat vieren wij graag met u! Dijkgraaf-Reinders bestaat 125 jaar! Dat vieren wij graag met u! 12 juni 2013 Dijkgraaf-Reinders 125 jaar! Dijkgraaf-Reinders bestaat 125 jaar en daar moet u bij zijn! Samen met uw gezin en/of collega

Nadere informatie

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008 Blz 1/6 EFFECTIEF MET EEN GROEP COMMUNICEREN Deel 1 Niet verbale communicatie 28 29 30 april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie 6 7 8 9 oktober 2008 Deze 8 daagse training richt zich in eerste instantie

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

Kaders in Veiligheid

Kaders in Veiligheid doorkiesnummer (070) 373 8262 onderwerp bijeenkomst voor raadsleden uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) programma / aanmeldformulier datum 3 1 oktober 2006 Geachte heer/mevrouw, De Vereniging van Nederlandse

Nadere informatie

Trainingskalender 2018 Beheerder Brandmeld-/Ontruimingsinstallaties 18 januari 15 februari 22 maart. 19 april 24 mei 14 juni

Trainingskalender 2018 Beheerder Brandmeld-/Ontruimingsinstallaties 18 januari 15 februari 22 maart. 19 april 24 mei 14 juni Training Beheerder Brandmeld-/Ontruimingsalarminstallaties 2018 Inhoud Middels de training Beheerder Brandmeld-/Ontruimingsinstallaties bent u helemaal op de hoogte van de taken van de beheerder en de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure Wij houden niet van kleine lettertjes. En jij waarschijnlijk ook niet. Toch zijn ze af en toe nodig. Omdat er regels zijn en afspraken die we met elkaar maken. Want wie zich inschrijft voor een van onze

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

Middag workshop Bee-building :

Middag workshop Bee-building : Middag workshop Bee-building : Naast voedsel voor bijen is het aanbieden van nestelgelegenheid voor bijen in tuinen en parken een belangrijk middel om bijen te helpen. En een bijenhotel heeft een educatieve

Nadere informatie

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden:

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden: Tweedaagse Pensioentraining raining DGA Advies Vragen die beantwoord worden: Hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn voor mijn klant? Wat zijn de civiele aandachtspunten bij een DGA advies? advies Hoe overtuig

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

YOUR TICKET TO THE FUTURE

YOUR TICKET TO THE FUTURE YOUR TICKET TO THE FUTURE UNIEKE OPLEIDINGEN ROND ACTUELE THEMA S ACADEMY CALEFFI ACADEMY In 2013 lanceerde Caleffi de eerste reeks opleidingen van Caleffi Academy. Dit om tegemoet te komen aan de groeiende

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

Trainingsregistratie RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015

Trainingsregistratie RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015 RELUX TRAININGSPROGRAMMA VOORJAAR 2015 Registratie per e-mail: relux@itsme.eu of per fax: +31 76 587 54 23 Relux Access Relux Interior I Raamsdonksveer, 22 januari 2015 Raamsdonksveer, 5 februari 2015

Nadere informatie

Workshop. Complexe Onderhandelingen

Workshop. Complexe Onderhandelingen Workshop Complexe Onderhandelingen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen of

Nadere informatie

Achternaam kind. Voorna(a)m(en) kind. Roepnaam kind. Adres. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer Geheim J/N* Geboortedatum Geboorteplaats

Achternaam kind. Voorna(a)m(en) kind. Roepnaam kind. Adres. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer Geheim J/N* Geboortedatum Geboorteplaats Inschrijfformulier Melkweg 42, 1251 PT Laren Telefoon: 035 533 43 55 Fax: 035 533 42 00 Email: info@obsdeploeg.nl Website: www.obsdeploeg.nl Contactgegevens Achternaam kind Voorna(a)m(en) kind Roepnaam

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking J.M. Mudde-van den Berg Papaverstraat 9 2821 VT Stolwijk (0182) 34 30 29 cvb.gasten.iw@vakantiewekenvbgg.nl Stolwijk, november 2015 Geachte deelnemer,

Nadere informatie

Informatie Brede School PIRAMIDE EN TRIMARAN

Informatie Brede School PIRAMIDE EN TRIMARAN Informatie Brede School PIRAMIDE EN TRIMARAN SCHOOLJAAR 2012 2013 Inhoud: Welkom Doelstellingen Algemene voorwaarden o.a. inschrijven. - algemeen - uitval van lessen - betaling - materialen - vervoer van

Nadere informatie

Multimove voor kinderen Formulier kandidaatstelling sportfederaties en sportclubs

Multimove voor kinderen Formulier kandidaatstelling sportfederaties en sportclubs Multimove voor kinderen Formulier kandidaatstelling sportfederaties en sportclubs De VSF biedt vanaf september 2013 aan ongeveer 50 sportclubs de kans om, in navolging van 24 reeds actieve sportclubs,

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

Prijs: 75,- inclusief koffie/thee/biologisch (vegetarisch) lunchbuffet (bij allergie, geef dit aan bij de aanmelding)

Prijs: 75,- inclusief koffie/thee/biologisch (vegetarisch) lunchbuffet (bij allergie, geef dit aan bij de aanmelding) Workshop Bee-kind : In deze workshop leer je hoe je jouw tuin bij-vriendelijker maakt door meer voedsel en nestelgelegenheid aan te bieden. Zowel voldoende en gevarieerd voedsel kun je aanbieden door de

Nadere informatie