Informatiegids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, High Tea ed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiegids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, High Tea ed."

Transcriptie

1 Informatiegids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, High Tea ed.

2 Geachte heer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw interesse in Fletcher Hotels en in het bijzonder Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin. Middels deze bijlagen hoop ik u in vogelvlucht te kunnen presenteren wat te bieden heeft om uw feest, jubileum, bruiloft, partij tot een succes te maken. Door de combinatie van de unieke ligging van het hotel midden in de duinen en de goede bereikbaarheid, is het hotel uitstekend geschikt voor u. Gelegen aan de rand van het dorp Wijk aan Zee, op slechts 50 meter van het strand, vindt u Hotel-Restaurant Zeeduin. De ligging draagt natuurlijk ook bij aan een goede sfeer. De bar en het restaurant bieden plaats aan circa 100 gasten. De bar is afsluitbaar en ook apart te huur voor een borrel of feestje tot ongeveer 50 gasten. Daarnaast is er in combinatie met onze Duinzaal veel mogelijk. Viert u uw feesten en partijen liever in de buitenlucht, dan staat ons ruime terras tot uw beschikking. Ideaal voor een uitgebreide barbecue met uw familie en/of vrienden. Wij kunnen feesten en partijen op maat voor u samenstellen. Mocht u nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer of per mail via Uiteraard verwelkom ik u of een van mijn collega s u graag voor een rondleiding. Met vriendelijke groet, Jeroen Jansen Hotel Manager

3 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 3 HIGH TEA... 4 BUFFETMOGELIJKHEDEN... 5 BRUNCH... 5 LUNCHBUFFET... 6 DINERBUFFETTEN... 7 DINERBUFFET STANDAARD... 7 DINERBUFFET DELUXE... 8 BARBECUE BUFFET... 9 TAFEL BARBECUE... 9 TAFEL BARBECUE DELUXE... 9 DESSERT MOGELIJKHEDEN OMELET SIBÉRIENNE GRAND DESSERT KAASPLATEAU ONTVANGST ARRANGEMENTEN BORRELARRANGEMENTEN HOLLANDS BORRELARRANGEMENT BORRELARRANGEMENT ZEEDUIN MEDITERIAANS BORRELARRANGEMENT MENU SUGGESTIES MENU WIJK AAN ZEE MENU ZEEDUIN CHEFS MENU... 14

4 High Tea High Tea is een typische Engelse traditie welke is over komen waaien naar Nederland. In willen wij u kennis laten maken met deze traditie en u laten genieten van al het lekkers wat u mag verwachten van een High Tea. De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen. Wij verzoeken u de reserveringen voor de High Tea een week van te voren te maken. Wanneer uw gezelschap groter is dan 20 personen presenteren wij de High Tea in buffet vorm. Tot 20 personen presenteren wij de High Tea op étagères. Het volgende mag u verwachten van onze High Tea : o Muffins o Mousse o Bonbons o Scones o Friandises o Quiches o Assortiment van sandwiches Gedurende uw High Tea voorzien wij u en uw gasten van onbeperkt thee. Overige consumpties zijn uiteraard ook te bestellen maar niet bij de prijs inbegrepen per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 7,25 per kind*. *vanaf 10 kinderen is er de mogelijkheid om cakejes te versieren.

5 Buffetmogelijkheden Brunch Brunch is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege lunch. Een brunch wordt soms op andere dagen van de week genuttigd maar bijna uitsluitend georganiseerd op een zondag. Een gezelschap van minimaal 20 personen is noodzakelijk om uw brunch de presentatie te geven welke wenselijk is. Van onze brunch mag u het volgende verwachten: We beginnen onze brunch met een welkomstdrankje bij ontvangst in onze bar brasserie. Vervolgens begeleiden wij u naar de tafel. Waar u onze huisgemaakte pomodorisoep met pestoroom wordt geserveerd. Het buffet wordt daarna geopend en hier kunt u de volgende gerechten op terug vinden: Koude items o Huisgemaakte penne pastasalade o Groene salade o Salade van de dag o Diverse broodsoorten zoals; knapperige broodjes (wit en meergranen), croissants, verse zachte broodjes, koffiebroodjes, krentenbrood en suikerbrood. o Mini muffins en pastries o Assortiment van diverse vleeswaren o Assortiment van diverse soorten kaas o Assortiment zoet beleg Warme items o Boerenomelet met spek en groentes. o Yakitori spiesjes met zoetzure groentes o Saté van de haas met pindasaus o Frites met mayonaise Gedurende uw brunch voorzien wij u en uw gasten van onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en diverse soorten vruchtensap. Overige consumpties zijn uiteraard ook te bestellen maar niet bij de prijs inbegrepen. 22,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 11,25 per kind.

6 Lunchbuffet Wij beschikken over een uitgebreide lunchkaart, deze verandert met de seizoenen mee. Wanneer u met een gezelschap van minimaal 10 personen een lunchbuffet wenst te nuttigen kunt u het volgende van ons verwachten : o Soep van de dag o Assortiment van vleeswaren o Assortiment van diverse soorten kaas o Salade van de dag o Groene salade o Warme snack o Verse fruitsalade o Assortiment fruit o Yoghurt en vruchtenyoghurt o Assortiment zoet beleg Gedurende uw lunch voorzien wij u en uw gasten van onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en diverse soorten vruchtensap. Overige consumpties zijn uiteraard ook te bestellen maar niet bij de prijs inbegrepen. 17,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 8,75 per kind.

7 Dinerbuffetten Dinerbuffet Standaard Een dinerbuffet kunt u reserveren vanaf 20 personen. Alvorens het buffet geopend wordt serveren we een huisgemaakte soep. U heeft keuze uit 3 verschillende soepen. Het buffet wordt daarna geopend en hier kunt u de volgende gerechten op terug vinden: o Stokbrood en mini broodjes met tapenade en kruidenboter o Penne pastasalade o Tonijnsalade o Groene salade o Vegetarische salade met gegrilde groentes en gemarineerde champignons o Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus o Yakitori spiesjes met sojasaus o Rijk gevulde vegetarische quiche o Zalmfilet met kruidenkorst o Seizoengroentes o Aardappelgarnituur o Pommes frites Consumpties gedurende het dinerbuffet worden op basis van nacalculatie geserveerd. 24,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 12,25 per kind.

8 Dinerbuffet Deluxe Een dinerbuffet kunt u reserveren vanaf 20 personen. Alvorens het buffet geopend wordt, serveren we een huisgemaakte soep. U heeft keuze uit 3 verschillende soepen. Het buffet wordt daarna geopend en hier kunt u de volgende gerechten op terug vinden: o Stokbrood en breekbrood met tapenade, kruidenboter en aioli o Rundercarpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten o Vegetarische salade met gegrilde groentes en gemarineerde champignons o Salade Zeeduin: salade met gerookte zalm en een mousse van makreel o Groene salade o Salade Caprese: tomaat, mozzarella en basilicum o Rouleaux van heilbot en zalm o Gebraden parelhoender met saus van rode port en tijm o Kalfslende met saus van roquefort o Vegetarische quiche o Aardappelgarnituur o Seizoengroentes o Vlaamse frites Consumpties gedurende het dinerbuffet worden op basis van nacalculatie geserveerd. 32,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 16,25 per kind.

9 Barbecue buffet Gedurende de warme maanden in het jaar kunt u met uw gezelschap genieten van een barbecue. Het is mogelijk om tot 10 personen te genieten van een tafelbarbecue. Bij gezelschappen groter dan 10 personen reserveren wij een grotere barbecue. De barbecue is te reserveren vanaf 2 personen. Wij verzoeken u de barbecue dagelijks voor uur te reserveren via. Wanneer u met meer dan 10 personen wenst te komen verzoeken wij u een week van te voren te reserveren. Wij heten u dan van harte welkom op ons terras. Tafelbarbecue U kunt het volgende verwachten van onze barbecue: o Stokbrood met tapenade en kruidenboter o Assortiment koude sauzen o Zomerse rauwkostsalade o Spiesje met kippendijensaté o Rundvleeshamburgers o Gemarineerde speklapjes o Braadworstjes o Drumsticks 17,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 8,75 per kind. Tafelbarbecue Deluxe De bovengenoemde items uitgebreid met het volgende: o Soep van de dag om de barbecue mee te beginnen o Aardappelsalade met bieslook en mosterd o Pastasalade met gedroogde tomaat, ui, olijven en pesto o Visspiesjes in limoenolie gemarineerd o In knoflookolie gemarineerde gamba spiesjes o Lamskoteletjes in plaats van de gemarineerde speklapjes o Frites 26,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 13,25 per kind.

10 Dessert mogelijkheden Wanneer u wenst is het mogelijk om uw brunch, lunch of diner spetterend af te sluiten met een feestelijk dessert. De volgende mogelijkheden bieden wij u aan: Omelet sibérienne Ook bekend als baked Alaska, is een ijsgerecht wat als dessert wordt gegeten. Het bestaat uit roomijs, cake en opgeklopt geflambeerd eiwit. 5,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 2,75 per kind. Grand dessert o Tiramisu o Vers fruit o Brownie o Parfait o Crème Brulee 9,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 4,75 per kind. Kaasplateau o Tete de moins o Munster o Camembert o Geitenkaas o Blauw schimmelkaas o Druiven o Notenbrood o Roggebrood 9,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 4,75 per kind.

11 Ontvangst Arrangementen Om uw gasten welkom te heten bij ons in het hotel hebben wij een aantal Ontvangst Arrangementen samengesteld: Ontvangst Arrangement 1 1x koffie/thee met een petit four 3,50 1x koffie/thee met een brownie 4,50 1x koffie/thee met appelgebak 4,75 Ontvangst Arrangement 2 2x koffie/thee met een petit four 5,00 2x koffie/thee met een brownie 6,00 2x koffie/thee met appelgebak 6,25

12 Borrelarrangementen In ons hotel bieden we alle mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken. Wij kunnen deze arrangementen reserveren vanaf 10 personen. In onze bar / brasserie en terras kunt u met een kleiner gezelschap dan 10 personen één van onze bittergarnituren bestellen. De volgende borrelarrangementen kunnen wij u aanbieden: Hollands borrelarrangement: o Nootjes en borrelnootjes op tafel o Bitterballen o Jong belegen kaasblokjes o Plakjes leverworst o Mini saucijzenhapjes ( Totaal 8 hapjes per persoon) 4,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 2,25 per kind. Borrelarrangement Zeeduin o Zoutjes, nootjes en olijven op tafel o Assortiment kaas en worst met mosterd o Gevarieerde bladerdeeg hapjes; mini saucijs, mini kaasbroodje en mini zalm o Gemengd warm bittergarnituur (Totaal 10 hapjes per persoon) 7,00 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 3,50 per kind. Mediterrane borrelarrangement o Huisgemarineerde olijven op tafel o Canapé met rundercarpaccio, pesto en Parmezaanse kaas o Canapé met parmaham en een truffeldressing o Canapé met brie o In tomatensaus gegaarde pittige gehaktballetjes o Gefrituurde inktvisringen en gamba staartjes ( Totaal 9 hapjes per persoon) 9,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 4,75 per kind.

13 Menu suggesties Om u op weg te helpen met het maken van een keuze hebben we een aantal menu suggesties voor u uitgewerkt. Deze dienen uiteraard van te voren gereserveerd te worden. Wanneer u zelf een menu wenst samen te stellen is dit mogelijk. Wij stellen dan aan de hand van uw menukeuze de prijs voor u samen. Menu Wijk aan Zee Huisgemaakte pomodorisoep met pestoroomkaas *** Hollandse biefstuk geserveerd met een saus van rozemarijn Of Zalmfilet met een kruidenkorst *** Vruchtenparfait met vers fruit 27,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 14,25 per kind. Menu Zeeduin Vitello Tonato, dungesneden kalfslende met kappertjes en tonijnspread *** Runder rib-eye van de grill en een saus van rode port Of Rouleaux van zalm en heilbot *** Chocolade Crème Brûlée met boerenroomijs 32,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 14,75 per kind.

14 Chefs menu Gerookte eendenborstfilet met groene salade met portdressing *** Geroosterde courgettesoep *** Kalfsoester met een saus van roquefort Of Zeewolffilet omwikkeld in katenspek met een saus van grove mosterd *** Grand dessert 42,50 per persoon Kinderen van 3 t/m 11 jaar kunnen meegenieten voor 21,25 per kind.

Informatie gids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, high tea ed.

Informatie gids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, high tea ed. Informatie gids voor feesten, bruiloften, jubilea, partijen, groepen, brunches, high tea ed. Geachte heer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw interesse in Fletcher Hotels en in het bijzonder Fletcher

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden!

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! De onderstaande informatie is standaardinformatie. Wij streven er echter zoveel

Nadere informatie

Buffetten. Koud warm buffet deluxe

Buffetten. Koud warm buffet deluxe Buffetten Lunch buffet o 2 soorten soep o Rauwkostsalade o Diverse soorten luxe broodjes o Diverse soorten vleeswaren o 2 soorten kaas o Roerei o Koffie, thee, jus d orange, melk en karnemelk o Fruit Salade

Nadere informatie

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner.

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Arrangementen 2015 Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Brasserie Zeelust Mogelijkheden Brasserie: 140 zitplaatsen Steenweg 15 Mogelijkheden Terras: 160 zitplaatsen 4328 RL Westenschouwen T: 0111-651508

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Feest vieren bij Al onze arrangementen hebben een tijdsduur van 4 uur en zijn inclusief alle drankjes. Onderstaande arrangementen zijn suggesties. Arrangement

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd!

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd! Gezellig buffetje 19,50 Boeren groentesoep Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham met mosterdsaus

Nadere informatie

Koninklijk Genieten! G r a n d C a f é S O E S T D I J K. V r e d e h o f s t r a a t 6 3 7 6 1 H B S o e s t

Koninklijk Genieten! G r a n d C a f é S O E S T D I J K. V r e d e h o f s t r a a t 6 3 7 6 1 H B S o e s t Koninklijk Genieten! Bij ons Grand Café bieden wij ruime mogelijkheden voor groepen. Ongeacht de gelegenheid kunt natuurlijk altijd vertrouwen op onze kwaliteit en service! Wij zien er naar uit u van dienst

Nadere informatie

Catering mogelijkheden. Plaats: Sevenum Locatie: Turfhoeve (Outdoor) Telefoon: 077-4677500. Koffie/vlaai, drankmunten, (Brood) lunch

Catering mogelijkheden. Plaats: Sevenum Locatie: Turfhoeve (Outdoor) Telefoon: 077-4677500. Koffie/vlaai, drankmunten, (Brood) lunch Catering mogelijkheden Plaats: Sevenum Locatie: Turfhoeve (Outdoor) Telefoon: 077-4677500 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5/6 Pagina 7 Pagina 8 Pagina 9-10 Pagina 11 Pagina 12 Pagina 13 Koffie/vlaai,

Nadere informatie

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl Cateringgids WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl 2 Koffie en thee In de ochtend of in de namiddag kunt u in informele sfeer in ons restaurant aan één van de grote tafels vergaderen

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

Postcode 3755 AR Tel

Postcode 3755 AR Tel High tea en Brunch Sfeervolle en gezellige locatie! Aan de rand van t Gooi in Eemnes op een steenworp afstand van knooppunt A1-A27 ligt het klassieke Grandcafé Eemland. Door haar centrale ligging leent

Nadere informatie

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem voor uw feestavond,

Nadere informatie

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl Feesten en Partijen Bij ons bent u aan het goede adres om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren met een groep gezellig te komen eten. Wat is er nu gezelliger om een borrel te drinken te eten met uw vrienden

Nadere informatie

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl Klarenbeekseweg 93 De zalen van bieden u de ideale mogelijkheid om uw feest op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u dat alles

Nadere informatie

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie.

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie. Buffet A: 23,50 Salades Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie Vis: Gerookte- en pepermakreel Gevulde komkommer met zalmmousse Zoute haring,

Nadere informatie

Borrelarrangement 7,00 Vanaf 10 personen Duur van het arrangement: 1 uur Kinderen van 4 t/m 11 jaar 5,50

Borrelarrangement 7,00 Vanaf 10 personen Duur van het arrangement: 1 uur Kinderen van 4 t/m 11 jaar 5,50 Arrangementen Molen de Ster Borrel- en feestarrangementen Prijs per persoon Borrelarrangement 7,00 Kinderen van 4 t/m 11 jaar 5,50 We schenken onbeperkt Bavaria bier, onze biologische huiswijnen, biologische

Nadere informatie

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant.

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. De Klomp Charme Hotel & Restaurant Vilsterseweg 10 7734 PD Vilsteren 0529-459000 receptie@herbergdeklomp.nl Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. Bent u van plan een ontspannen avond te plannen

Nadere informatie

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p.

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p. Overzicht aanbod pannenkoekenrestaurant Hagerhof 1. Boerderijbrunch Bij aanvang brunch serveren wij een heerlijk verse kop soep met ambachtelijk gebakken boerenbrood en kruidenboter gevolgd door een heerlijk

Nadere informatie

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk!

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Als u zeker wil weten dat uw feest, bijeenkomst of evenement slaagt...kom dan naar Restaurant The Beacon. Al uw prive,-en zakelijke feesten zijn bij ons in

Nadere informatie

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer)

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer) Menumogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 9,90 p.p. ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren wij kfie, thee, melk, karnemelk en jus d orange. Verwenontbijtbuffet

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw aanvraag betreffende feesten/ partijen/ reünie/ personeelsfeestje op recreatie De Zeehoeve ontvangt u hierbij informatie.

Naar aanleiding van uw aanvraag betreffende feesten/ partijen/ reünie/ personeelsfeestje op recreatie De Zeehoeve ontvangt u hierbij informatie. Geachte meneer/mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag betreffende feesten/ partijen/ reünie/ personeelsfeestje op recreatie De Zeehoeve ontvangt u hierbij informatie. Wij adviseren u graag over de invulling

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V.

Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V. Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V. De Bosbaan 4 Telefoon 020 404 48 69 Kamer van Koophandel 37090079 1182 AG Amstelveen Fax 020 404 48 94 Rabobank Amsterdam 31.07.32.204 debosbaan@planet.nl www.debosbaan.nl

Nadere informatie

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch Menu Mogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 13,50 p.p. (tot 11:00) U heeft de keuze uit diverse soorten brood, ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN. Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019

ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN. Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019 ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019 WELKOM GEACHTE GAST, Welkom bij Bistro VolDaan, waar de gast ten allen tijden centraal staat! Neem gerust een

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

Informatie. Arrangementen

Informatie. Arrangementen Informatie Arrangementen Zomaar een Borrel Zomaar een borrel in een van onze zalen, bars, terras of brasserie! Gezellig zomaar borrelen met collega s of relaties? Makkelijk en snel te regelen voor grote

Nadere informatie

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum Bezoekadres Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum Holle Poarte 10 8754 HC Makkum T +31 (0)515-238 222 E info@hotelvigilante.nl I www.strandhotelvigilante.nl I www.strandhuysmakkum.nl Strandhotel Vigilante

Nadere informatie

Groepenkaart Restaurant Cnossen

Groepenkaart Restaurant Cnossen Groepenkaart Restaurant Cnossen INHOUD: Keuzemenu Zulther buffet Zulther de luxe buffet Borrelhapjes Zulther lunchbuffet Restaurant Cnossen Leekstermeer Meerweg 13 9312 TC Nietap Tel: 0594-512073 info@cnossenleekstermeer.nl

Nadere informatie

Buffet vanaf 40 personen

Buffet vanaf 40 personen Hierbij treft u onze prijslijst aan betreffende buffetten, koffietafels, High tea, brunch, feesten en partijen. Ook kunnen wij een buffet of menu naar eigen keuze verzorgen. Heeft u vragen of andere wensen?

Nadere informatie

Luxe broodjeslunch 19,50

Luxe broodjeslunch 19,50 Luxe broodjeslunch 19,50 Een kop Ryckelijke soep Diverse ovenverse broodjes Etagères met: Luxe vleeswaren Kaassoorten uit het Groene Hart Gevulde wraps (maisrolletjes) Een warme snack; stukje vis of vlees

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ).

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). Arrangementen: Receptiearrangement: 4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). - Receptie van 2 uur. 12,50 p.p. - Per uur extra per persoon 4,00

Nadere informatie

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! Fitland Hotel. Veghel

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! Fitland Hotel. Veghel Feestavond Arrangementen Avondje uit! Fitland Hotel Veghel Feest(avond) Basis Arrangement Tijdsduur: 5 uur Minimaal 30* personen Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit fours en zoetigheden/taartenbuffet

Nadere informatie

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen.

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen. Welkom bij De Lichtboei in Harlingen. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties en live muziek. Of gewoon voor een drankje of een hapje eten in ons café... De keuken van de

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50

Gezellig buffetje 19,50 Gezellig buffetje 19,50 Glas Runderbouillon Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Visstoofpotje Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham

Nadere informatie

Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50

Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50 LUNCHKAART Soepen Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50 Geserveerd met een huisgemaakte soepstengel Salades Rundercarpaccio

Nadere informatie

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar)

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Licht gebonden Doesburgsche mosterdsoep met spekjes en prei Of Boeren groentesoep Zalm met bieslooksaus Boeren Ham in roggebrood, Varkenshaas in roomsaus Hollandse

Nadere informatie

Hapjes, borrel- en bittergarnituur

Hapjes, borrel- en bittergarnituur Hapjes, borrel- en bittergarnituur Nootjes en zoutjes 1,50 Koud bittergarnituur, bestaande uit olijven / kaas / worst 3,50 Luxe kaasplateaus van onze kaasspecialist (op één na beste van Nederland) 5,50

Nadere informatie

Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel

Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel 0522-240200 www.dedriekalkovens.nl maart 2017 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud Grillbuffet-kalkbrander (Vanaf 15 personen) - Huisgemaakte groentesoep

Nadere informatie

Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel

Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel Steenwijkerstraatweg 98, 7942 HR Meppel 0522-240200 www.dedriekalkovens.nl Oktober 2015 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud Grillbuffet-kalkbrander (Vanaf 15 personen) - Huisgemaakte groentesoep

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Bruiloft Prijs per persoon 24,50 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd (voor

Nadere informatie

Strandhotel Vigilante &

Strandhotel Vigilante & Bezoekadres Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum Holle Poarte 10 8754 HC Makkum T +31 (0)515-238 222 E info@hotelvigilante.nl I www.strandhotelvigilante.nl I www.strandhuysmakkum.nl Strandhotel Vigilante

Nadere informatie

Banquetingmap Restaurant Quisine

Banquetingmap Restaurant Quisine Banquetingmap Restaurant Quisine 2014/2015 Restaurant Quisine, locatie Respect Quintus Nectarinestraat 11 2552 LZ Den Haag (t) 070 391 54 00 (e) restaurantqs@respectzorggroep.nl Openingstijden: Maandag

Nadere informatie

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen Kegelarrangementen: Kegel arrangement nr.1: 2x koffie/thee met koek/cake met daarbij 3x bittergarnituur 8,50 p.p. Kegel arrangement nr.2: 2x koffie/thee met luxe gesorteerd gebak met daarbij 3x bittergarnituur

Nadere informatie

Hapjes, borrel- en bittergarnituur

Hapjes, borrel- en bittergarnituur Hapjes, borrel- en bittergarnituur Nootjes en zoutjes 1,50 Koud bittergarnituur, bestaande uit olijven / kaas / worst 3,75 Luxe kaasplateaus van onze kaasspecialist (op één na beste van Nederland) 5,75

Nadere informatie

3755 AR Tel Grandcafé Eemland beschikt over drie zalen, restaurant en twee terrassen.

3755 AR Tel Grandcafé Eemland beschikt over drie zalen, restaurant en twee terrassen. High tea en Brunch Sfeervolle en gezellige loca/e! Aan de rand van t Gooi in Eemnes op een steenworp afstand van knooppunt A1-A27 ligt het klassieke Grandcafé Eemland. Door haar centrale ligging leent

Nadere informatie

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids Een feest geven bij Brasserie Woods Informatiegids In deze informatiegids staan alle mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. Heeft u specifieke wensen die niet in deze gids vermeld staan,

Nadere informatie

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids Een feest geven bij Brasserie Woods Informatiegids In deze informatiegids staan alle mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. Heeft u specifieke wensen die niet in deze gids vermeld staan,

Nadere informatie

Buffet, diner & BBQ Keuze 1. Buffet De Herbergier

Buffet, diner & BBQ Keuze 1. Buffet De Herbergier Buffet, diner & BBQ 2019 Keuze 1 Buffet De Herbergier v Assortiment mini broodjes v Kruidenboter en aioli v Salade bar met romana sla, ruccola, tomaat, komkommer, rode ui, olijven, knoflook croutons, pasta,

Nadere informatie

Diner menu Grandcafé Eemland

Diner menu Grandcafé Eemland Diner menu Grandcafé Eemland Wilt u een groter gezelschap uitnodigen om bij Grandcafé Eemland te komen eten? Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst met het samenstellen van een buffet of maken graag

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

ONTVANGST ONTBIJT LUNCH

ONTVANGST ONTBIJT LUNCH ONTVANGST Koffie/thee Koffie/thee met cake Koffie/thee met krentenwegge 21,50 23,50 23,50 ONTBIJT Ontbijt buffet Gekookt ei, div. broodjes, div. kaassoorten, div. vleeswaren, roomboter, zoetwaren, beschuit,

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Diner kaart. Soep. Voorgerechten

Diner kaart. Soep. Voorgerechten Diner kaart Soep Bourgondische tomatensoep 5,5 Brood en roomboter Soepspecial wekelijks wisselende soep Kijk op onze krijtborden of vraag de bediening Voorgerechten Vers brood Met huisgemaakte smeersels

Nadere informatie

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding, kennismaking en/of het bespreken van uw wensen. U bent van harte welkom.

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding, kennismaking en/of het bespreken van uw wensen. U bent van harte welkom. Hotel Restaurant Klein Genot is gevestigd in het hartje van Sneek. Bij de meeste Sneekers wel bekend als Hotel/Restaurant Hanenburg aan de Wijde Noorderhorne 2. Vanaf 1 juni 2015 zijn Brian Wieringa en

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

De Oude Veiling. Marktstraat 19 1431 BD Aalsmeer Tel.: 0297 368378 Website: www.deoudeveiling.nl Mail: info@deoudeveiling.nl Eigenaar: Leo van Erp

De Oude Veiling. Marktstraat 19 1431 BD Aalsmeer Tel.: 0297 368378 Website: www.deoudeveiling.nl Mail: info@deoudeveiling.nl Eigenaar: Leo van Erp De Oude Veiling Marktstraat 19 1431 BD Aalsmeer Tel.: 0297 368378 Website: www.deoudeveiling.nl Mail: info@deoudeveiling.nl Eigenaar: Leo van Erp De Oude Veiling is geopend op: Maandag gesloten Dinsdag

Nadere informatie

Etagere tapas ETAGERE 1. Petit fours Belgische bonbons Diverse minitaartjes Koekjes ETAGERE 2

Etagere tapas ETAGERE 1. Petit fours Belgische bonbons Diverse minitaartjes Koekjes ETAGERE 2 Etagere tapas Met dit feestarrangement krijgt u tijdens de avond continu verschillende etagères op tafel geserveerd met overheerlijke hapjes zodat uw gasten de gehele avond iets te pikken hebben. ETAGERE

Nadere informatie

Menumogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch

Menumogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch Menumogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 13,00 p.p. (tot 11:00) ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren wij kfie, thee, melk en jus d orange.

Nadere informatie

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt.

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt. Dinerbuffet gezellig en lekker In de Watergraafsmeer op een steenworp afstand van de ringweg A10 ligt het klassieke grand café restaurant Frankendael. De accommodatie bestaat uit diverse zalen en zijn

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Brunches. * Deze brunch is te reserveren voor minimaal 15 personen en maximaal 40 personen

Brunches. * Deze brunch is te reserveren voor minimaal 15 personen en maximaal 40 personen Brunches Brunch I 15,00 p.p Koffie en thee Diverse broodjes en broodsoorten Beleg: oude en jonge kaas, gebraden ham, coburger rauwe ham en fricandeau Soepje: runderbouillon met dagverse groenten Lasagne

Nadere informatie

Buffet I p.p.

Buffet I p.p. Buffet I Diverse soorten brood en broodjes Kruidenboter Gevulde eieren Rundvleessalade Aardappelsalade met spekjes Pastasalade Farmersalade Paté Asperges ingerold in ham Fruit ananas, perzik 19.25 p.p.

Nadere informatie

Lunchpakketten. Bogey

Lunchpakketten. Bogey Ontvangsten Koffie of thee met een koekje 3,50 Koffie of thee met appelgebak en slagroom 6,25 Koffie of thee met oud Hollandse lekkernijen 4,95 Koffie of thee met seizoen cake 4,50 Koffie of thee met Veluws

Nadere informatie

*BORREL* High tea. Ontbijt Lunch Diner Borrel. 365 dagen geopend voor. Kaasstengels 6 stuks 6,50. Kalfsvleesbitterballen 6 stuks 4,-

*BORREL* High tea. Ontbijt Lunch Diner Borrel. 365 dagen geopend voor. Kaasstengels 6 stuks 6,50. Kalfsvleesbitterballen 6 stuks 4,- 365 dagen geopend voor Ontbijt Lunch Diner Borrel 1x per maand ons maandbuffet voor 7,50. (In onze zalen) *BORREL* KAART ONTBIJT LUNCH DINER BORREL Kalfsvleesbitterballen 6 stuks 4,- Kaasstengels 6 stuks

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

Brasserie Vink is een gezellige locatie als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega s. Speciaal daarvoor hebben wij naast onze kaart

Brasserie Vink is een gezellige locatie als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega s. Speciaal daarvoor hebben wij naast onze kaart Brasserie Vink is een gezellige locatie als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega s. Speciaal daarvoor hebben wij naast onze kaart een aantal arrangementen voor u samengesteld. In overleg

Nadere informatie

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel BUFFETTEN & ARRANGEMENTEN 2018 Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel. 0318-484241 www.dewormshoef.nl info@dewormshoef.nl INHOUDSOPGAVE Beste Gasten van ons Hotel & Eethuys,

Nadere informatie

Informatiemap Next restaurant 2018.

Informatiemap Next restaurant 2018. Informatiemap Next restaurant 2018. Bij Next restaurant kunt u altijd rekenen op een goede service in een ongedwongen sfeer, en U parkeert op onze eigen parkeergelegenheid voor de deur! Of het nu gaat

Nadere informatie

Buffet A 3 gangen buffet p.p.

Buffet A 3 gangen buffet p.p. Buffet A 3 gangen buffet 24.50 p.p. Voorgerecht Koude schotel Gevulde eieren Meloen en rauwe ham rauwkost salade Kruidenboter & Tapenade Hoofdgerecht Kippendij met stroganoff saus Vis stoofpot met hollandaise

Nadere informatie

Buffet Op z n akkers

Buffet Op z n akkers Menukaart 2015 Buffet Op z n akkers Vers afgebakken stokbrood Huisgemaakte kruidenboter Boerenrundvleessalade Tonijnsalade met kappertjes en rode ui Salade van tomaten uit de polder met mozzarella en vinaigrette

Nadere informatie

MENU S en ARRANGEMENTEN

MENU S en ARRANGEMENTEN MENU S en ARRANGEMENTEN Voor in formatie reserveringen: info@courzand.nl 010 429 70 90 Courzandseweg 40 3089 PE Rotterdam www.courzand.nl lunchmenu Courzand 17,50 p.p. Carpaccio met truffelmayonaise en

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL Voor elk type bijeenkomst - vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje of workshop - leent De Stal zich uitstekend door de

Nadere informatie

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco)

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) Feestarrangement A Prijs per persoon 25,00 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

DE LEURSE HOF. Landelijk genieten

DE LEURSE HOF. Landelijk genieten R E S T A U R A N T DE LEURSE HOF Landelijk genieten Zondagochtend brunch 11.00/13.00 In buffet vorm geserveerd Diverse soorten brood Croissants Chocolade broodjes Koffie broodjes Diverse mini broodjes

Nadere informatie

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Ontvangst met koffie en petitfours. Koffie, thee, tafelwater en een snack tijdens

Nadere informatie

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.)

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Onze Menukaart (Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Voor- en nagerechten Koud/warm buffetten Barbecue/Grill buffetten Pannenkoeken Snacks Lunch & Brunch Diverse hapjes Drankenlijst Verschillende

Nadere informatie

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids

Een feest geven bij. Brasserie Woods. Informatiegids Een feest geven bij Brasserie Woods Informatiegids In deze informatiegids staan alle mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. Heeft u specifieke wensen die niet in deze gids vermeld staan,

Nadere informatie

ONTVANGST ONTBIJT LUNCH

ONTVANGST ONTBIJT LUNCH ONTVANGST Koffie/thee Koffie/thee met cake Koffie/thee met krentenwegge 21,50 23,50 23,50 ONTBIJT Ontbijt buffet Gekookt ei, div. broodjes, div. kaassoorten, div. vleeswaren, roomboter, zoetwaren, beschuit,

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Feestavonden met uitzicht op zee

Feestavonden met uitzicht op zee Arrangementen our Seaside Strandrestaurant Adres: Strand Renesse Oost 2 Aan de Rampweg, strandopgang Kijkduin 4325 GX Renesse Tel.nr. 0111 462100 Fax: 0111 462105 Email: info@ourseaside.nl Website: www.ourseaside.nl

Nadere informatie

hapjes / hapjesbuffetten

hapjes / hapjesbuffetten hapjes / hapjesbuffetten Ook als u een feest thuis wenst te organiseren is het prettig een ervaren team en een contactpersoon naast uw zijde te hebben staan die met u meedenkt, mee adviseert en er alles

Nadere informatie

Feest! Graag tot snel!

Feest! Graag tot snel! Feest! Voor u ligt ons Feestboek. U kiest met In de Roos voor een bijzondere locatie, waar gewerkt wordt door bijzondere mensen; de juiste plaats dus als u iets te vieren heeft! Want behalve dat wij u

Nadere informatie

uitvaart catering arrangementen

uitvaart catering arrangementen uitvaart catering arrangementen voor een bijzonder afscheid voor een bijzonder afscheid Een afscheid bijzonder afsluiten? Maashorst Catering zorgt voor een passende culinaire beleving. 06 08 Ontbijt arrangementen

Nadere informatie

Buffetten. Brunchbuffet. Soep naar keuze Mosterd- of uiensoep

Buffetten. Brunchbuffet. Soep naar keuze Mosterd- of uiensoep Buffetten Brunchbuffet Soep naar keuze Mosterd- of uiensoep Koude gerechten Diverse broodsoorten; pompadour en batard wit en bruin Drie soorten luxe vleeswaren Huisgemaakte tonijnsalade Salade kippendij

Nadere informatie