- We raden iedereen aan om in uniform naar de Chiro te komen. Dit kan je vinden in de Banier in Brussel of Leuven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- We raden iedereen aan om in uniform naar de Chiro te komen. Dit kan je vinden in de Banier in Brussel of Leuven."

Transcriptie

1

2 Beste ouders en chiroleden, Een nieuw chirojaar is aangebroken en we zijn blij de oude leden terug te zien en de nieuwe leden te verwelkomen. De leiding is eindelijk uitgerust van het kamp en klaar om er opnieuw in te vliegen. Binnen de leidingsploeg zijn er wat dingen veranderd: Charlotte, Geert en Jan staan vanaf nu ook elke week klaar om er een toffe zondag van te maken. Bij deze willen we Wendy, Wim, Alix en Nele bedanken voor hun inzet tijdens de vorige chirojaren. Nele s taak als groepsleidster, die ze jarenlang uitstekend vervuld heeft, wordt vanaf nu overgenomen door Dennis. De inschrijving verloopt dit jaar wat anders dan gewoonlijk. De leiding zal in de loop van september langskomen om de kinderen in te schrijven. Wij proberen tijdig bij iedereen langs te gaan, maar mogen we vragen om als u wat verderaf woont of niet veel thuis te vinden bent, ons zelf even aan te spreken op zondag. Zoals altijd dient het inschrijvingsgeld voor de betaling van de verzekering en voor het verbruik van water, elektriciteit en dergelijke in onze gebouwen. Omdat het onderhoud van gebouwen, tenten en materiaal ook geld kost, organiseren wij op 18 oktober onze jaarlijkse spaghettiavond. We hopen jullie talrijk te kunnen ontvangen in Mater Dei om te komen smullen van onze overheerlijke spaghetti. Dit jaar is een feestjaar voor de Chiro in België. Chiro bestaat 75 jaar en dus staat het hele chirojaar in teken van feesten. En Chiro Stokkel feest natuurlijk mee. Meer info hierover in de volgende ambibladen. Nog wat praktische tips: - We raden iedereen aan om in uniform naar de Chiro te komen. Dit kan je vinden in de Banier in Brussel of Leuven. - Zijn er toch nog vragen, aarzel dan niet om iemand van de leiding of de vb s te contacteren. De contactgegevens staan wat verder in dit ambiblad. Aan iedereen een plezant chirojaar! Tot zondag, Griet en Arne.

3

4 SPEELCLUB: GEGEVENS LEIDING: Saartje De Borchgrave Jan Rongé Jan Brees Taymansstraat 27 Uilenstraat 58, Koningin Astridlaan Sterrebeek 1150 BRUSSEL 1950 Kraainem / RAKWI: Dennis Smeyers(groepsleider) Geert Vermeylen Charlotte Vansever Eekhoornlaan 10 Fr.desmedtstraat 25 Zilvervoslaan Wezembeek Oppem 1150 BRUSSEL 1950 Wezembeek-Oppem 02/ TITO: Dries De Borchgrave Bram Peters Taymansstraat 27 Alfons Lenaertsstraat Sterrebeek 1950 Kraainem KETI: Toon Cloetens Neal Decuyper Koningin Astridlaan 359 Rode Beukenlaan 1950 Kraainem 1950 Wezembeek Oppem / ASPI: Steve Sirjacques Bart Willems Fr.Desmedtstraat 25 guldendelle BRUSSEL Nossegem 02/ VB S: Arne De Keuster Griet Deveen Langestraat 107/2 Oppemlaan 54/ Kraainem, 1950 Kraainem

5 1 juli : Silke (keti) 12 juli : Pauline (spc) 17 juli : Chloe (tito) 25 juli : Vincent (spc) 28 juli : Jan (leiding) 5 augustus : Britt (keti) 6 augustus : Stacy (rakwi) 17 augustus : Mathieu (keti) 25 augustus : Charlotte (leiding) 27 augustus : Lise (rakwi) 7 : Arno (aspi) 8 : Silja en Seppe (rakwi) 14 : Axelle (spc) 22 : Sophie (aspi) en Steve (leiding) 23 : Yaël (keti) 24 : Arne (aspi) 2 : Bram (leiding) 11 : Quinten (spc) 19 : Maëlle (keti) 27 : Elisa (tito) 28 : Evi (keti) 30 : Olivier (rakwi) 7 : Elisabeth en Pierre (rakwi) 20 : Massimo (tito) 22 : Joran (aspi) 24 : Tessa (keti) 25 : Guido (spc) De Chiro wordt 75!

6 Kalender September Zondag 21 september : Chiro voor iedereen Zondag 28 september : Geen Chiro Oktober Zondag 5 oktober : Vriendjes en vriendinnetjesdag Neem allemaal vriendjes mee November Zondag 2 november : Chiro voor iedereen Zondag 9 november : Chiro voor iedereen Zondag 16 november : Chiro voor iedereen Zondag 23 november : Christus Koning Een hele dag Chiro Zondag 12 oktober : Chiro voor iedereen Vrijdag 17 oktober : Dag van de jeugdbeweging In uniform naar school Zaterdag 18 oktober : Spaghettiavond Info volgt Zondag 19 oktober : Geen Chiro Zondag 26 oktober : Geen Chiro Zondag 30 november : Geen Chiro juli : kamp Hou die periode dus vrij!

7 Beste Speelblubbers!! Ik weet nog goed vorig jaar Toen was Nele nog daar. Zij is nu weggegaan Maar plots kwam Jan eraan! Hoezo, we hadden toch al een Jan? Ja, Maar nu hebben we een tweede mosselman! Er kwam ook een varken met een grote snuit En toen was ons rijmpje uit Maar ons artikel nog niet! (zwarte piet) We hebben jullie nog heel wat te vertellen, want er staat nog een compleet nieuw jaar te wachten met minstens even veel leuke momenten als vorig jaar. Voor we het vergeten : het vorige kamp was supermegatastisch!! Maar we vonden het spijtig dat jullie er niet allemaal bij waren. Vraag dus zeker aan mama en papa om 11 tot 21 juli vrij te houden. Natuurlijk is er ook Christus Koning (een hele dag Chiro), de Spaghettiavond, het Groepsfeest en vriendjes en vriendinnetjesdag! Wat is dat allemaal? Wat jullie nu zeker al moeten kennen is de vriendjes en vriendinnetjesdag : op 5 oktober mag iedereen vriendjes meenemen naar de Chiro! Vriendjes van op school, van in de straat hoe meer hoe beter Dus niet vergeten: 5 oktober : neem al je vriendjes mee! 18 oktober: lekkere spaghetti komen eten! 23 november: een hele dag chiro! P = J & Spongebob = Jan & P = S juli: KAMP!!

8 Onze Rakwi s, die in de Patro zijn, geheiligd zijd u GROENE kleur. U elke zondag komen, U pret geschiedde in bos als in de prinsenput. Geef ons heden onze zondagse halve euro, En wij vergeven uwen honger en dorst, gelijk ook wij vergeven onze mega trendy coole spelen. Lijd ons niet in verveling, maar maak ons ook niet ten kwade, want van dit jaar zijn de pret en de lolligheid in eeuwigheid en heerlijkheid, AMEN. Speciaal voor jullie nog een tekening om in te kleuren wiepie! *Moeilijkheidsgraad: verbindt de tekening met de juiste leiding Kleurenregister 1 Donkergroen 2 Lichtgroen 3 Fluogroen 4 Appelblauwzeegroen 5 Olijfgroen 6 Grasgroen 7 Kakigroen GEGE DEDE CHACHA

9 kannibaal Verstandvreter Erfeniskwestie: een boer heeft 17 koeien. Wanneer de boer sterft, worden de koeien verdeeld onder zijn zonen. De oudste zoon kreeg ½ van het totaal aantal koeien. De tweede zoon kreeg 1/3 van het totaal aantal koeien en de derde zoon kreeg 1/9 van het totaal aantal koeien. Ze kregen allemaal hele koeien. Hoe lossen ze dit op Robeer om de taart op tafel te krijgen, maar pas op dat je de muren van het doolhof niet in brand steekt met de kaarsen Wat is de logica in de volgende cijferreeks (PS: het is niets wiskundig) Hoeveel cirkels zie je?

10 Geachte meneer en mevrouw Tito, Proficiat u bent de 100 ste lezer van dit artikel, bent u nieuwsgierig naar u prijs: Wel we melden julie met veel plezier en trots, dat wij, Bram en Dries, jullie leiding zullen zijn dit jaar. Jullie hebben dus een heel jaar met ons gewonnen. Joepieeee!!! U hebt gewonnen : een jaar tito lidmaatschap met inbegrepen: - Bram en Dries als jullie leiding - Een weekendje naar een mysterieuze bestemming - Een vriendjesdag Deze prijs 1 kan worden afgehaald tot en met de inschrijvingsdag in het patro. We beginnen het jaar met zen zessen (6), maar hopen het te eindigen met zen twintigen (20!!) je mag dus altijd vriendjes meenemen en die vriendjes mogen ook altijd meenemen en die etc. Per 2 leden die je meebrengt naar de chiro win je een extra prijs! Check regelmatig de chiro site, het nieuws, de tito-pagina om van alles op de hoogte te blijven en vergeet ook niet te stemmen op de poll! ( Kom zoveel mogelijk naar de chiro, want we zijn al met zo weinig en wij beloven jullie dat het superformidastisch wordt elke zondag opnieuw. Indien je toch niet kan komen laat je ons dan iets weten? Wie het eerste deze cijfercode aan ons kan komen zeggen, krijgt die zondag een GRATIS koekje!! Tot volgende week, het feestcomité, Bram en Dries 1 Copyright protected 2008 Zolang de voorraad strekt Niet voor verkoop

11 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!! zoals ge KunT MerKe kunnen WE wel heel VeeL Zever VeRkOpeN8 leven buiten chiro: FORMULE 1 RaCEpiloot afwisselend met Het astronaut Zijn en S avonds ook NoG MuseumBewakeR hobby s: parachuttebungeespringen, krokodillenvechter, golfen, COLA capsullekes VeRzAMeLen adres: nealdekupper@hotmail.com Verjaardag: 22 mei (ergens vanachter in mei dus!) Naam: laen leven BuiTEN chiro: FUlL Time dopper en full TImE zwart WERkEr hobby S: BMxeN met Een 1wieLer, ik VerzamEl cactussen en Nog andere bloempjes, al quadahvrijheidsstrijder bij Den osmama adres: tooncloetens@hotmail.com verjaardag: 10 maart (ergens int midden van maart Dus!) naam: Noot omdat we jullie NIeUWe leiding zijn zullen we OnS maar Wat KoRt voorstellen ZOdAt jullie WeTen WiE wij EigEliJk Zijn Hé!!! voila er staat jullie DUS veel TE wachten het KOmEnde jaar!8 WeEs er blij Om hehe8 - euhm, er ZijN nog ZovELe Dingen die we GePland HebBeN Om met jullie uit te spoken maar deze houden we LEKker VOOr ons!!! er staan DuS nog VelE speciallekes voor de deur, hou JULLIe maar KLAAr en WIJ HoudeN jullie op DE hoogte8 - WE gaan al zeker EN vast Op weekend gaan8 DA moet gewoon!!! HIEROver gaan we Het zeker nog Hebben en dan zullen jullie er op die MOMent wel Meer van horen! - OOK gaan WE zeker onze KAS moeten spijzen om vanalle leuke En Speciale dingen te doen!! als jullie hiervoor goede IdeeËN hebben deze zijn altijd welkom! - ZOALS jullie al eerder in dit ambiblad hebben gelezen is er BinNenkort al een VriEnDjes En VRieNDiNnEtjeS DaG namelijk op 5 oktober! op deze DAG IS Het Dus de BeDoeling dat JE SoWIeso een vriendje of vriendinnetje of beide meebrengt naart chrio!! Dit HoeFt Geen leeftijdsgenootje te Zijn! En deze VriendJeS EN vriendinntjes mogen uiteraard de andere zondagen Ook Komen!!! WAT zal er dit jaar zoal OP ons programma staan? hopelijk hebben jullie Een hele leuke vakantie achter de rug en zijn JulLIE helemaal uigerust om ER dit jaar weer helemaal in te VLIegen met ONS als JulliE MegA super kei leuke LEidIng! Wij Zijn er In ELK geval helemaal klaar voor EN zien HET meer dan 100% ZITTen! Dus HOU jullie maar goed vast! Lieve, beste, geweldige, kei leuke, toffe, plezante, (en ga zo maar door) KETI S!!!!!!

12

13

Ambiblad I You! Starteditie 2014-2015

Ambiblad I You! Starteditie 2014-2015 Ambiblad I You Starteditie 2014-2015 "#$%&' ( ) *$##+(, -. / % " #$%&' (&) ) *+ 22ste Spaghettiavond Chiro Stokkel, &- +. $*/ *%0- - %$. #*(1&&%&2. **23+*4$*%&5 06++$*7 **%(*) 622*2 6$(2&/ $8*2&3&24*&2/

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008 bambiblad + KAMPEDITIE 2008 Dag beste ouders, leden en chirovrienden, Welkom bij de kampeditie van het Ambiblad. Dit is een heel belangrijk Ambiblad, hou dit dus zeker goed bij! In deze editie vind je

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

KRABBELS MAART APRIL

KRABBELS MAART APRIL KRABBELS MAART APRIL Inhoudstafel Programma speelclub...08 Programma kwikjes...11 Programma rakkers...13 Programma tito...14 Programma keti...16 2 Gekrabbeld Haai chirowieten en ouders! Hier zijn we alweer

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be- 20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We kunnen ook dit jaar gebruik maken van onze prachtige

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

t Kletserke Mei 2015

t Kletserke Mei 2015 t Kletserke Mei 2015 Voorwoord Het leukste aan de maand mei is ongetwijfeld de vakantiedagen! Niks is immers zo leuk als een verlengd weekendje. Als er in dat weekend dan ook nog eens een chirozondag op

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE CHIRO JEUGDDROOM KratSKE INFORMATIE INSCHRIJVING EN LIDGELD De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Enkele weken later komt de leiding eventjes langs om het lidgeld

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Een nieuw chirojaar met nieuwe VB s

Een nieuw chirojaar met nieuwe VB s Een nieuw chirojaar met nieuwe VB s Het is weer september. En naast een heleboel andere dingen, betekent het einde van de zomervakantie ook de start van een nieuw chirojaar. Na jaren van inzet als lid,

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen.

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Evenementenblaadje Wow! We zijn al aanbeland bij de laatste maand van het Chirojaar! Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Vergeet

Nadere informatie

BIVAK INFOMOMENT

BIVAK INFOMOMENT BIVAK 2016 - INFOMOMENT WAT IS DAT? BIVAK? WAT IS BIVAK? WANNEER: donderdag 21 juli 2016 zondag 31 juli 2016 WAAR: Kampplaats t Heuvelken Heuvelken 15 3980 Tessenderlo WAT: De 10 beste dagen van het hele

Nadere informatie

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen. Sikamberke Januari Beste ouders, leden en chirosympathisanten, Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Het onze Vader. Naam:

Het onze Vader. Naam: Het onze Vader Naam: Onze Vader Onze Vader, Die in de hemelen zijt. Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood.

Nadere informatie

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober 1 2 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 3 Belangrijke

Nadere informatie

6 maart geen vergadering

6 maart geen vergadering Kapoenen eum Verkenners Sorry manne we hebben ons effe vergist, vergissen is menselijk hé. Bij den ene mens komt da al wa meer voor dan bij den andere en nog andere die doen niks anders. Maar nu zijn we

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

NOVEMBER - DECEMBER 1

NOVEMBER - DECEMBER 1 NOVEMBER - DECEMBER 1 Inhoud Voorwoord... 3 Overgang... 4 Avondchiro... 5 Facebook... 5 Kalender november en december... 5 Brief groepsweekend... 6 Programma s... 8 2 Voorwoord De chiro is nu al een kleine

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS WERFFUIF zaterdag 21/4 kinderfuif zondag 01/04 Pasen afgesloten. laatste zondag zondag 13/5

ALGEMEEN NIEUWS WERFFUIF zaterdag 21/4 kinderfuif zondag 01/04 Pasen afgesloten. laatste zondag zondag 13/5 APRIL ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen, Apeil staat voor de maand van hét feestje van het jaar: onze WERFFUIF. Deze zal doorgaan op zaterdag 21/4 aan de voetbalterreinen van Perk. Dit jaar zullen de tiptiens

Nadere informatie

De Kierewieter. Editie 1

De Kierewieter. Editie 1 De Kierewieter Editie 1 Beste Kierewieters, Wat is het toch fijn om weer naar school te kunnen gaan: Oude vriendjes terug zien, van alles bij leren en goede puntjes behalen. Alhoewel het niet altijd zo

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6.

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6. CHIROMANNEKESBLAD Februari 2011 Jaargang 30 Nr. 6 www.chiroviersel.be Woordje van de redactie Met de feestdagen achter de rug, alle overschotjes die op zijn en nu ook de kerstboom uit het huis is, kunnen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 2 2017-2018 Check zeker onze site en facebook pagina voor nieuwtjes! Beste ouders en leden Hier is ons tweede Patotterke

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

Als Pasen in augustus valt, zijn je hersenen goed verknald.

Als Pasen in augustus valt, zijn je hersenen goed verknald. Kraaiende kippen bijten niet. Tegenover een kip heeft een maïskorrel altijd ongelijk. Als Pasen in augustus valt, zijn je hersenen goed verknald. Wie kwam eerst: de kip of het ei? Het is ontegensprekelijk

Nadere informatie

300 AANDEEL 2011/020304-10/022

300 AANDEEL 2011/020304-10/022 startbedrag 300 AANDEEL 2011/020304-10/021 300 Je merkt dat er twee ribbels zijn die naar de Chiro moeten komen van hun ouders. Zij houden hun jas de hele dag aan en vragen voortdurend of het nog geen

Nadere informatie

Enthousiast oktober november

Enthousiast oktober november Enthousiast oktober november Ribbels: oktober en november Zaterdag 06 oktober Je kan lekkere spaghetti komen eten op de chiro om 17.30u of om 19u. Voor of na het eten kan je ook naar de foto s van het

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2015-2016 Vanaf dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, wanneer er speciale events plaatsvinden niet langer per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

-Www.chirozuienkerke.be20

-Www.chirozuienkerke.be20 -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We starten met de opening van onze gloednieuwe Chalet.

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Beste Chiroten en ouders, Het nieuwe chirojaar is alvast goed ingezet met de overgang, proficiat aan iedereen! En een

Nadere informatie

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes!

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! 2015-2016 Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! Inhoudsopgave Een foto zegt meer dan duizend woorden... 5 Afgelopen activiteiten... 8 Joyvalle

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 18 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

Voorwoord. Dag kletserlezers,

Voorwoord. Dag kletserlezers, Kletser mei Voorwoord Dag kletserlezers, Hier zijn we weer met enkele pagina s kletserplezier. Nu we uitgerust zijn van onze brunch en kubbtoernooi, zijn we weer helemaal klaar om terug aan een nieuwe

Nadere informatie

Krabbels. Oktober December 2016

Krabbels. Oktober December 2016 Krabbels Oktober 2016 - December 2016 Speelclub Beste ouders en speelclubbers, Jullie vinden hier het programma van de komende maanden. 2 oktober : Helaas, geen Chiro! We zien jullie volgende week! 9 oktober

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Lieveleden,mama senpapa s, Hetiszover,hetnieuwechirojaariseindelijkofficieelbegonnen!Wehebbenditjaaral goedingezetoponsovergangsweekend.maareennieuwjaarbetekentookdatwe afscheidmoetennemenvanenkeleleiding.natalie,loreenlunawegaanjulliemissen!

Nadere informatie

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij OKTOBER 2015 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie