Privacyverklaring van VERMEG voor de werving van personeel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacyverklaring van VERMEG voor de werving van personeel"

Transcriptie

1 Privacyverklaring van VERMEG voor de werving van personeel VERMEG Group NV (en haar dochtermaatschappijen, hierna VERMEG genoemd) is een internationale organisatie die in alle werelddelen actief is (zie ook VERMEG verbindt zich ertoe de privacy van interne en externe kandidaten te beschermen. Wanneer een kandidaat de website van VERMEG bezoekt, verzamelt VERMEG informatie (persoonsgegevens) over de kandidaat (bijvoorbeeld via online formulieren). De bescherming van het privéleven en de persoonsgegevens van kandidaten is van het grootste belang voor VERMEG en vormt een belangrijk aspect van de manier waarop VERMEG zijn wervingsactiviteiten ontwikkelt, organiseert en uitvoert. Wij verzoeken u deze privacyverklaring aandachtig te lezen. Hierin wordt uitgelegd waarom en hoe wij u betreffende gegevens verzamelen, hoe wij ze beschermen en hoe lang wij ze bewaren. Wij bewaren uw gegevens op de meest veilige manier en zo goed mogelijk beveiligd tegen verlies, openbaarmaking of ongeoorloofde inzage en wij verwerken uw persoonsgegevens met strikte inachtneming van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27 april 2016 ( AVG ). Deze verklaring is opgesteld in de vorm van vragen en antwoorden. 1. Wie gaat mijn persoonsgegevens verwerken? De verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens is de rechtspersoon van VERMEG Group, hierna Vermeg genoemd, die overgaat tot de werving: VERMEG BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1000 Brussel, Regentlaan en ondernemingsnummer ; VERMEG INTERNATIONAL NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1000 Brussel, Regentlaan en ondernemingsnummer ; VERMEG Luxembourg SA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1311 Luxemburg (Merl), boulevard Marcel Cahen 52 en ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister onder nummer B56277; SOLFIA SA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1311 Luxemburg (Merl), boulevard Marcel Cahen 52 en ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister onder nummer B161222;

2 VERMEG France SA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Parijs, rue du Quatre septembre 16 en ondernemingsnummer ; VERMEG SERVICES FOR INSURANCE SA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Parijs, rue du Quatre septembre 16 en ondernemingsnummer ; VERMEG SOFTWARE SPAIN S.L., met maatschappelijke zetel gevestigd te Madrid, calle Orense 85, Edificio Lexington en fiscaal identificatienummer (FIN) B ; VERMEG MEDIA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1053 Tunis, rue Lac Biwa, les Berges du Lac en ondernemingsnummer B Wat is het doel van de verwerking van mijn persoonsgegevens en op basis van welke rechtsgrond gebeurt dat? Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens is het registreren van uw sollicitatie voor een dienstverband bij onze onderneming en als die sollicitatie het begin van onze selectieprocedure inhoudt, stellen wij uw profiel vast. Dit betekent dat VERMEG alle gegevens verwerkt die voor ons noodzakelijk zijn om uw sollicitatie te kunnen beoordelen met het oog op een mogelijke werving. De verwerking van uw gegevens is dus noodzakelijk om maatregelen te kunnen nemen voordat een arbeidsovereenkomst wordt gesloten. Dat is in het gerechtvaardigde belang van VERMEG, namelijk het belang om uw professionele capaciteiten voor het vervullen van een dienstverband te beoordelen. Als de beoordeling positief is en besloten wordt om u in dienst te nemen, gebruiken wij uw persoonsgegevens ook om een arbeidsovereenkomst op te stellen. Omgekeerd bewaren wij uw persoonsgegevens gedurende een bepaalde termijn (zie punt 7) als uw sollicitatie wordt afgewezen om contact met u te kunnen opnemen als toekomstige vacatures bij uw profiel lijken te passen. Dat is ook in het gerechtvaardigde belang van VERMEG. 3. Welke categorieën van uw persoonsgegevens worden verwerkt?

3 De persoonsgegevens omvatten alle gegevens die u betreffen en op basis waarvan u geïdentificeerd kunt worden. Anonieme gegevens, die geen mogelijkheid bieden om u te identificeren, worden dus niet beschouwd als persoonsgegevens. VERMEG verwerkt uitsluitend toereikende en ter zake dienende persoonsgegevens die beperkt blijven tot wat voor het doel of de doelen van de verwerking noodzakelijk is. VERMEG verzamelt en verwerkt de (vereiste en optionele) gegevens die rechtstreeks door de kandidaat worden verstrekt via de formulieren en bijgevoegde cv s op de website VERMEG met het internetadres VERMEG verzamelt en verwerkt ook de gegevens van de kandidaat die via persoonlijke contacten, telefoongesprekken of s zijn verkregen. Om de bovengenoemde doelen te verwezenlijken, omvat de verwerking van persoonsgegevens het volgende: standaardgegevens over uw identiteit (achternaam, voornaam of -namen, adres enzovoort); persoonsgegevens (geboortedatum en -plaats, nationaliteit, geslacht, telefoonnummer, adres, hobby s en interesses enzovoort); uw foto, als u besluit ons een foto te verstrekken; informatie over uw beroepservaring (profiel, gegevens over vorige werkgevers, beëindiging van laatste dienstverbanden en verrichte werkzaamheden, bijzondere projecten enzovoort), waaronder het doen van navraag bij referenties als u die in uw cv hebt verstrekt (wat betekent dat u ons toestemming hebt gegeven om contact met die referenties op te nemen); informatie over uw opleiding (diploma s, certificaten, stages, bijzondere opleidingen enzovoort); talenkennis; in voorkomend geval, of u een werk- en/of verblijfsvergunning in de Europese Economische Ruimte (EER) bezit; andere persoonsgegevens die u naar aanleiding van uw sollicitatie aan ons verstrekt in verband met de uitoefening van de functie; digitale beoordeling via internet (aanwezigheid op sociale media), voor zover die aanwezigheid voor ons toegankelijk is; andere persoonsgegevens (dan hierboven genoemd) die op grond van de wet verwerkt moeten worden. VERMEG verzamelt of verwerkt geen gevoelige gegevens van de kandidaat, zoals gegevens die uw ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksuele gedrag openbaren. Als VERMEG wegens bijzondere omstandigheden gevoelige gegevens van kandidaten verzamelt, wordt de kandidaat van tevoren uitdrukkelijk om toestemming gevraagd.

4 Kandidaten die ongevraagd gevoelige gegevens aan VERMEG verstrekken, worden hiervoor gewaarschuwd. Als de betrokkene niet uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven om die gegevens voor wervingsdoelen te verwerken, worden ze binnen één maand verwijderd. 4. Wie krijgt toegang tot mijn persoonsgegevens? De personeelsfunctionarissen en uw beoogde hiërarchische meerdere(n) krijgen toegang tot uw persoonsgegevens op basis van strikte need-to-know om de bovengenoemde doelen te verwezenlijken. Wij geven deze gegevens niet aan andere derden door. Een uitzondering is echter mogelijk voor de beoordelingscentra of andere derden die relevant zijn voor de wervingsprocedure (bijvoorbeeld een derde aan wie wij gebonden zijn door een beding om geen werknemers weg te kopen). Voordat gegevens aan derden worden doorgegeven, vraagt VERMEG om uw toestemming. VERMEG verkoopt of verhandelt gegevens van kandidaten niet aan derden. VERMEG kan gedwongen zijn om bepaalde gegevens van kandidaten op grond van de toepasselijke wetgeving te openbaren aan derden, zoals overheidsinstanties. Het kan voor VERMEG ook noodzakelijk zijn om gegevens van kandidaten te openbaren om de rechten van VERMEG te waarborgen, opnieuw met inachtneming van het toepasselijke recht.

5 5. Worden mijn persoonsgegevens doorgezonden buiten het land waar ik woon? De site VERMEG ( biedt kandidaten de mogelijkheid om online te solliciteren (zowel open sollicitaties als actuele vacatures bij VERMEG). De kandidaten kunnen tijdens het online sollicitatieproces hun voorkeur voor een bepaald land aangeven. Als een kandidaat besluit te solliciteren buiten het land waar hij woont, worden de sollicitatiegegevens doorgegeven aan het land van de beoogde functie. De sollicitatiegegevens worden uitsluitend doorgegeven voor wervings- en selectiedoelen. Door deze privacyverklaring van VERMEG voor de werving van personeel te aanvaarden, stemmen de kandidaten ermee in dat de gegevens van hun sollicitatie worden doorgegeven en dat recruiters van VERMEG over de hele wereld hen in het kader van hun wervingsactiviteiten mogen benaderen. Om een kandidaat een internationale functie te laten vervullen en zijn loopbaan bij VERMEG te bevorderen, is het noodzakelijk om de gegevens van kandidaten te verwerken en door te geven in het kader van de internationale werkzaamheden van VERMEG. De gegevens van de kandidaat worden ingevoerd in een internationale database die voor de recruiters van VERMEG toegankelijk is vanuit de verschillende landen waar VERMEG is gevestigd. Het gebruik van deze database brengt met zich mee dat de gegevens van de kandidaat worden doorgegeven buiten het land waar hij woont. Door deze privacyverklaring van VERMEG voor de werving van personeel te aanvaarden, stemmen de kandidaten ermee in dat de gegevens van hun sollicitatie worden doorgegeven (ter verwerking door de recruiters van VERMEG over de hele wereld) aan de verschillende landen waar VERMEG is gevestigd, te weten België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Tunesië. VERMEG heeft passende waarborgen toegepast om te voldoen aan de AVG in het kader van de doorgifte en verwerking van de gegevens van de kandidaten aan de diverse landen waar VERMEG is gevestigd (mogelijk in een land dat zich buiten de Europese Economische Ruimte bevindt: Tunesië). VERMEG is meer bepaald van plan om, samen met alle betrokken onderdelen van VERMEG Group, de contractuele standaardbepalingen voor gegevensbescherming toe te passen die door de Europese Commissie zijn vastgesteld.

6 6. Gaat VERMEG gebruikmaken van een geautomatiseerd besluitvormingsproces? Geautomatiseerde beslissingen worden gedefinieerd als beslissingen over personen die uitsluitend op basis van geautomatiseerde gegevensverwerking genomen worden en waarmee rechtsgevolgen verbonden zijn of die de betrokkenen aanzienlijk beïnvloeden. VERMEG neemt principieel geen geautomatiseerde beslissingen zoals hierboven beschreven. De beslissing van VERMEG om u al dan niet in dienst te nemen, is niet uitsluitend gebaseerd op geautomatiseerde gegevensverwerking. 7. Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard? Wij bewaren uw persoonsgegevens uitsluitend zolang dat nodig is om de hierboven beschreven doelen te verwezenlijken. VERMEG bewaart de gegevens van de kandidaat na de werving en het selectieproces alleen als er een wettelijke verplichting bestaat (bijvoorbeeld eisen ten aanzien van gelijke kansen op grond van het nationale recht) of als de onderneming de behoefte heeft om de gegevens van de kandidaat te bewaren, bijvoorbeeld zijn cv bewaren totdat zich een passende vacature voordoet. Als de sollicitatie niet tot een arbeidsrelatie leidt, bewaren wij uw persoonsgegevens voor een termijn van maximaal twee jaar na het einde van de sollicitatieprocedure voor de doelen die in punt 2 hierboven zijn beschreven. 8. Beveiliging VERMEG neemt technische, fysieke en organisatorische beveiligingsmaatregelen om de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van de gegevens van de kandidaten te waarborgen. VERMEG heeft beveiligingstechnieken toegepast om de opgeslagen gegevens van de kandidaten te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, oneigenlijk gebruik, wijziging, onrechtmatige of toevallige vernietiging en toevallig verlies. De toegang tot de gegevens van de kandidaten is beperkt tot de medewerkers van VERMEG die betrokken zijn bij de

7 wervingsactiviteiten van VERMEG. De medewerkers van VERMEG die toegang tot de gegevens van de kandidaten hebben, zijn verplicht om de privacy van de kandidaten die de website van VERMEG bezoeken en de vertrouwelijkheid van de gegevens van de kandidaten te eerbiedigen. VERMEG waarborgt een toereikende beveiliging om de gegevens van de kandidaten handmatig en elektronisch te verwerken en om misbruik ervan te voorkomen, met inachtneming van de eisen die door lokaal geldende verplichtingen worden gesteld. VERMEG garandeert bovendien (contractueel) dat de derden en dochtermaatschappijen die gegevens van kandidaten in opdracht van VERMEG verwerken, zich aan vergelijkbare beveiligingsmaatregelen houden, opnieuw met inachtneming van de eisen die door lokaal geldende verplichtingen worden gesteld. 9. Wat zijn mijn rechten in verband met de verwerking van mijn persoonsgegevens door VERMEG en met wie kan ik contact opnemen? U kunt op elk moment contact met VERMEG opnemen als u behoefte aan ondersteuning hebt bij de indiening van uw sollicitatie of het beheer van uw persoonsgegevens. Daarnaast hebt u het recht om VERMEG op elk moment te benaderen voor de volgende verzoeken: inzage, rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens; beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens; intrekking van uw toestemming voor de verwerking of doorgifte van uw persoonsgegevens op basis van toestemming (dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van eerdere verwerkingsactiviteiten); ontvangst van uw gegevens om ze aan een andere verwerkingsverantwoordelijke te verstrekken ( recht op overdraagbaarheid ); recht van verzet: u kunt zich tegen de verwerking van uw persoonsgegevens verzetten wanneer uw persoonsgegevens worden verwerkt op grond van de behartiging van het gerechtvaardigde belang van VERMEG; indiening van een klacht bij de toezichthoudende autoriteit, als u meent dat VERMEG niet overeenkomstig de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft gehandeld. Wij verzoeken u om alle vragen, opmerkingen of problemen in verband met deze verklaring of de activiteiten ter verzameling of verwerking van gegevens van kandidaten aan de Data

8 Protection Officer van VERMEG voor te leggen door een en een kopie van uw identiteitskaart of paspoort naar het adres te sturen. Wij wijzen erop dat dit contactadres alleen gebruikt kan worden voor verzoeken in verband met de privacy. Verzoeken om informatie of andere vragen die geen verband houden met de privacy, worden niet beantwoord. 10. Wijzigingen Wij kunnen deze privacyverklaring op elk moment wijzigen om aan de wetgeving te voldoen of de ontwikkeling van het bedrijf te weerspiegelen. Wij houden ons in dat geval aan de beperkingen die door de toepasselijke regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming worden opgelegd en brengen u van alle wijzigingen op de hoogte. 11. Bevestiging Door mijn sollicitatie in te dienen, bevestig ik dat ik deze privacyverklaring heb gelezen, dat ik deze begrijp en dat ik instem met de inhoud ervan.

Privacykennisgeving in verband met rekrutering Brussel

Privacykennisgeving in verband met rekrutering Brussel Privacykennisgeving in verband met rekrutering Brussel Geactualiseerd: 12 juni 2018 Privacykennisgeving in verband met rekrutering Over het Kantoor en deze privacykennisgeving in verband met rekrutering

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT VOOR SOLLICITANTEN

PRIVACYREGLEMENT VOOR SOLLICITANTEN PRIVACYREGLEMENT VOOR SOLLICITANTEN Inhoud I. WETTELIJK KADER... 2 II. UW PRIVACY BESCHERMEN DOEN WE SAMEN... 2 1. AZ Delta waakt over uw privacy... 2 2. Met welk doel verwerkt AZ Delta uw persoonsgegevens?...

Nadere informatie

Privacyreglement voor sollicitanten

Privacyreglement voor sollicitanten 1 Privacyreglement voor sollicitanten Inhoud Wettelijk kader... 2 UW PRIVACY BESCHERMEN DOEN WE SAMEN... 2 Sint-Andriesziekenhuis waakt over uw privacy... 2 Met welk doel verwerkt Sint-Andriesziekenhuis

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. (Basic-Fit versie 2018)

PRIVACYVERKLARING. (Basic-Fit versie 2018) PRIVACYVERKLARING (Basic-Fit versie 2018) Dit is de privacyverklaring van Basic-Fit International B.V., Nederland, Wegalaan 60, 2132 JC Hoofddorp, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Privacyreglement voor sollicitanten

Privacyreglement voor sollicitanten Inhoud Privacyreglement voor sollicitanten Wettelijk kader... 2 Uw privacy beschermen doen we samen... 2 Het JYZ waakt over uw privacy... 2 Met welk doel verwerkt het JYZ uw persoonsgegevens?... 2 Welke

Nadere informatie

Privacyverklaring voor klanten en mogelijke klanten VAMIX NV- BU CROUSTICO- BELGIE (NL)

Privacyverklaring voor klanten en mogelijke klanten VAMIX NV- BU CROUSTICO- BELGIE (NL) Privacyverklaring voor klanten en mogelijke klanten VAMIX NV- BU CROUSTICO- BELGIE (NL) Uw privacy is belangrijk voor ons. Alle persoonsgegevens die wij verkrijgen in het kader van interactie met u als

Nadere informatie

Privacy policy. AGH (Administratie Groep Holland) Postbus CA Rijswijk ZH BIC ABNANL2A 1

Privacy policy. AGH (Administratie Groep Holland) Postbus CA Rijswijk ZH   BIC ABNANL2A 1 2018 2280 CA Rijswijk ZH IBAN NL24ABNA0424064049 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Definities... 4 3 Welke persoonsgegevens verwerken we van u?... 5 4 Voor welke doeleinden verwerken we uw persoonsgegevens?...

Nadere informatie

Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0)

Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0) Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0) Dit is de privacyverklaring van Tarlunt Consultancy Group BV (hierna Tarlunt of wij ). Tarlunt is gevestigd in Eindhoven aan Fellenoord

Nadere informatie

Privacyverklaring Klaus Schmitt & Partners

Privacyverklaring Klaus Schmitt & Partners Privacyverklaring Klaus Schmitt & Partners versie juli 2018 Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens van zowel kandidaten als contactpersonen van opdrachtgevers en andere zakelijke relaties,

Nadere informatie

Privacyverklaring voor sollicitanten

Privacyverklaring voor sollicitanten Deze Privacyverklaring voor Sollicitanten (hierna Privacyverklaring ) regelt de verwerking van uw Persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Agristo NV, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

TSG Belgium NV. Privacy Policy

TSG Belgium NV. Privacy Policy Privacy Policy Deze policy is bestemd voor personen die solliciteren naar een baan bij (hierna: de organisatie ). In het kader van de sollicitatieprocedure verwerkt 1 de organisatie persoonsgegevens 2.

Nadere informatie

Chodsky Pes Club Nederland

Chodsky Pes Club Nederland Chodsky Pes Club Nederland Inleiding Chodsky Pes Club Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy statement willen wij u een heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring Sollicitanten Versie d.d. 7 mei 2018

Privacyverklaring Sollicitanten Versie d.d. 7 mei 2018 PRIVACYVERKLARING SOLLICITANTEN Introductie Wij zien het als onze missie om onze belofte Van Mossel biedt meer dan u verwacht ook waar te maken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Dit

Nadere informatie

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking? Wie is de bevoorrechte DPO - contactpersoon? Wie is betrokken?

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking? Wie is de bevoorrechte DPO - contactpersoon? Wie is betrokken? Thalys 1 is bekommerd om het naleven van het respecteren van uw privéleven. We verbinden er ons ertoe, in alle openheid, om uw persoonsgegevens te beschermen en te verwerken in strikte naleving van de

Nadere informatie

Welke informatie Het Fonds verzamelt in het kader van haar werkzaamheden; Voor welke doeleinden Het Fonds deze gegevens gebruikt;

Welke informatie Het Fonds verzamelt in het kader van haar werkzaamheden; Voor welke doeleinden Het Fonds deze gegevens gebruikt; Bijlage 2: Privacyverklaring 1 Algemeen 1.1. Deze Privacyverklaring beschrijft hoe de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Kappersbedrijf (hierna: Het Fonds ) omgaat met persoonsgegevens van haar

Nadere informatie

Privacy Verklaring VVV Zuid-Limburg / Ticketshop Limburg

Privacy Verklaring VVV Zuid-Limburg / Ticketshop Limburg Privacy Verklaring VVV Zuid-Limburg / Ticketshop Limburg VVV Zuid Limburg respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED

PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED Bedankt voor uw interesse in de projecten en diensten van VAN ROEY VASTGOED, of één van haar verbonden ondernemingen. In deze privacyverklaring informeren wij u over

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT Inleiding Iedereen heeft recht op privacy. U heeft er dan ook recht op dat de Stichting Inkoopbureau West- Brabant (hierna te noemen: Inkoopbureau West-Brabant

Nadere informatie

Privacystatement. Je mag er zeker van zijn dat wanneer je solliciteert op de website van Het Poetsbureau, wij jouw privacy ter harte nemen.

Privacystatement. Je mag er zeker van zijn dat wanneer je solliciteert op de website van Het Poetsbureau, wij jouw privacy ter harte nemen. Privacystatement Hartelijk dank voor je interesse in onze online vacature als huishoudhulp of bediende! Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en een omgeving te creëren waarin jij je thuis

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding PRIVACYVERKLARING Publicatiedatum/laatste wijziging 24-05-2018 Inleiding Peijs Verpakkingen B.V. verwerkt dagelijks persoonsgegevens. Peijs Verpakkingen B.V. houdt zich daarbij aan de wet. Peijs Verpakkingen

Nadere informatie

Privacy statement MULDATA BV

Privacy statement MULDATA BV Privacy statement MULDATA BV Artikel 1. Definities 1.1. In deze privacy statement worden de volgende definities gebruikt: a. MULDATA: de gebruiker van deze privacy statement: MULDATA B.V. gevestigd aan

Nadere informatie

Privacyverklaring Versie: November 2018

Privacyverklaring Versie: November 2018 Privacyverklaring bvba B.ma.Six Samenvatting B.ma.Six bvba gevestigd te Raamstraat 71/00/02, 8000 Brugge is verantwoordelijke voor de verwerking van uw Persoonsgegevens, via haar website www.vormkijgers.com.

Nadere informatie

Privacyverklaring Personeel

Privacyverklaring Personeel Privacyverklaring Personeel 1. Wat is het doel van deze verklaring? In de Privacyverklaring Personeel wil Stichting MM Delacroix als werkgever heldere en transparante informatie geven over hoe de voorziening

Nadere informatie

Hoe gebruiken wij die informatie en op basis van welke wettelijke grondslag doen we dat?

Hoe gebruiken wij die informatie en op basis van welke wettelijke grondslag doen we dat? Privacyverklaring voor sollicitanten Wie is de verantwoordelijke voor de verwerking van mijn persoonsgegevens? Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie-instituut, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs

Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs 1. Wat is het doel van deze verklaring? In deze Privacyverklaring wil Stichting MM Delacroix op een heldere en transparante informatie geven over hoe de voorziening

Nadere informatie

Privacyverklaring. In het kort komt onze privacyverklaring erop neer dat we uw Persoonsgegevens:

Privacyverklaring. In het kort komt onze privacyverklaring erop neer dat we uw Persoonsgegevens: Privacyverklaring The Swan Hotel Collection, gevestigd te 8000 Brugge, Prinsenhof 8, vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Wij streven er dan ook naar om uw Persoonsgegevens op een wettelijke,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Onderneming:

PRIVACYVERKLARING. 1. Onderneming: PRIVACYVERKLARING 1. Onderneming: Ferrulex Advocaten (feitelijke vereniging), gevestigd te 2300 TURNHOUT (België), Steenweg op Zevendonk 60 met als ondernemingsnummer 0643.989.829. (hierna verder het Kantoor

Nadere informatie

MGH Privacy verklaring

MGH Privacy verklaring Pag1/5 Uw privacy is belangrijk voor ons. We willen uw persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we van

Nadere informatie

Bijlage Sollicitant. C&A Vestiging: C&A Buying Comm.V

Bijlage Sollicitant. C&A Vestiging: C&A Buying Comm.V Bijlage Sollicitant C&A Vestiging: C&A Buying Comm.V Inhoud 1 Algemene bepalingen... 3 2 Gegevenscategorieën en rechtsgrond... 3 3 Bronnen van persoonsgegevens... 5 4 Geautomatiseerde besluitvorming...

Nadere informatie

Van Boendalestraat 7, 2000 Antwerpen Tel:

Van Boendalestraat 7, 2000 Antwerpen Tel: LONELY ALIEN BVBA Privacyverklaring LONELY ALIEN BVBA KBO 0500.679.455 * Dit document mag slechts gelden als een voorbeeldmodel voor een privacyverklaring. In afwezigheid van nationaalrechtelijke initiatieven,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VOOR CAMPUS RECRUITMENT

PRIVACYVERKLARING VOOR CAMPUS RECRUITMENT PRIVACYVERKLARING VOOR CAMPUS RECRUITMENT F Laatste bewerking: December 2018 Bescherming van uw persoonsgegevens Cimenteries CBR Cementbedrijven ( wij, het bedrijf ) en onze groep (HeidelbergCement AG)

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1 Inleiding

Privacyverklaring. 1 Inleiding Privacyverklaring 1 Inleiding 1 Brinkhof is een in Amsterdam gevestigd internationaal georiënteerd specialistisch advocatenkantoor. De onderneming wordt gedreven in de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Nadere informatie

Privacyverklaring Vrijzinnig OntmoetingsCentrum

Privacyverklaring Vrijzinnig OntmoetingsCentrum Privacyverklaring Het (VOC) hecht veel belang aan uw privacy. In deze privacyverklaring geven wij u op een duidelijke en transparante manier informatie over welke persoonsgegevens het VOC verzamelt, bewaart

Nadere informatie

FACTSHEET VERWERKINGSREGISTER

FACTSHEET VERWERKINGSREGISTER Inleiding Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die persoonsgegevens verwerken voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR (EN)). Deze verordening brengt een aantal grote veranderingen

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK

PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK Serko Geveltechniek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 22064030. 1 Inhoud Inleiding... 3 DEEL A... 4 Persoonsgegevens die worden verwerkt in de

Nadere informatie

Informatie over gegevensbescherming

Informatie over gegevensbescherming Informatie over gegevensbescherming Informatie over gegevensverwerking in overeenstemming met artikels 13 en 14 van de General Data Protection Regulation (GDPR) De bescherming van uw persoonsgegevens is

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING SOLLICITANTEN

PRIVACYVERKLARING SOLLICITANTEN PRIVACYVERKLARING SOLLICITANTEN Inleiding In het kader van een wervingsprocedure verzamelt en verwerkt Carmignac Group (Carmignac, wij, ons) persoonsgegevens die betrekking hebben op sollicitanten. Deze

Nadere informatie

Aarweide Privacy verklaring 22 mei 2018

Aarweide Privacy verklaring 22 mei 2018 Aarweide Privacy verklaring 22 mei 2018 Verantwoordelijke Stichting tot behoud zwembad Aarweide (hierna: Aarweide) is de zogeheten verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy document. Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring. Opgesteld door: Edwin Klijn

Privacy document. Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring. Opgesteld door: Edwin Klijn Privacy document Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring Opgesteld door: Edwin Klijn 25-5-2018 Dit document bevat de beveiligingsmaatregelen en de privacyverklaring van Administratiekantoor Klijn

Nadere informatie

Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search

Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search Versie juni 2018 Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens van zowel kandidaten als zakelijke relaties, die

Nadere informatie

Privacy statement voor sollicitanten KiesZon

Privacy statement voor sollicitanten KiesZon Uitgave augustus 2018 Privacy statement voor sollicitanten KiesZon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Wanneer mag KiesZon jouw persoonsgegevens verwerken? 1.2 Van wie verwerkt KiesZon persoonsgegevens?

Nadere informatie

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks geïdentificeerd wordt of kan worden.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks geïdentificeerd wordt of kan worden. De privacy van de burger is erg belangrijk voor de gemeente Hoeselt. We willen zijn persoonsgegevens op een correcte, wettelijke manier verwerken en via deze privacyverklaring volledige duidelijkheid en

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten

Privacyverklaring Cliënten Privacyverklaring Cliënten 1. Wat is het doel van deze verklaring? Stichting MM Delacroix ondersteunt kinderen en volwassenen met een beperking bij het innemen van een volwaardige plaats in onze samenleving.

Nadere informatie

VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie )

VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie ) VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie 26-07-2018) 1 1. INTRODUCTIE De verwerking van persoonlijke gegevens is onderworpen aan de naleving van de wet, momenteel

Nadere informatie

PRIVACYBELEID BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

PRIVACYBELEID BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS PRIVACYBELEID BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS VERSIE 201810 - Ons beleid kan steeds herzien worden omwille van wetswijzigingen of andere factoren. WETGEVING De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Lees de onderstaande informatie, inclusief de algemene gebruiksvoorwaarden, voordat je jouw persoonsgegevens verstuurt.

Lees de onderstaande informatie, inclusief de algemene gebruiksvoorwaarden, voordat je jouw persoonsgegevens verstuurt. Hartelijk dank voor je interesse in onze online vacature! Wanneer je solliciteert op de website van Comfort Energy NV, dan verwerkt zij je persoonsgegevens ten behoeve van en op instructie van Hasco NV

Nadere informatie

Welkom op ons privacy beleid!

Welkom op ons privacy beleid! Welkom op ons privacy beleid! Wat mag je verwachten in ons privacy beleid? 1/ Inleiding en uitleg enkele privacy begrippen 2/ Wie zijn wij 3/ Welke gegevens kunnen wij van jou verwerken en waarom? 4/ Wie

Nadere informatie

Privacyverklaring Grand Café Food & Joy

Privacyverklaring Grand Café Food & Joy Privacyverklaring Grand Café Food & Joy Versie 24 mei 2018 In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Grand Café Food & Joy is een in

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE

PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE 1. Algemeen Gemeentebestuur en OCMW Herzele hechten veel belang aan jouw privacy. Daarom leggen wij in deze privacyverklaring uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search

Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search Privacyverklaring Van Bergen Search, Gasseling Search en Ten Doeschate Search Versie mei 2018 Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens van zowel kandidaten als zakelijke relaties, die

Nadere informatie

Vané respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website van haar (potentiële) klanten en relaties.

Vané respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website   van haar (potentiële) klanten en relaties. Dit is de privacyverklaring van Vané Infra & Verhuur (hierna Vané ) Vané is gevestigd in Wouw aan De Biezenstraat 27. Het Kamer van Koophandel nummer van Vané is: 20104053. Vané is de verantwoordelijke

Nadere informatie

Privacy Statement Werving & Selectieprocedure

Privacy Statement Werving & Selectieprocedure Privacy Statement Werving & Selectieprocedure Rabobank laat jou graag weten hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens die wij wereldwijd in het kader van de Werving- & Selectieprocedure Rabobank (hierna:

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. De vzw No Limit team Zwevegem is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

PRIVACYBELEID. De vzw No Limit team Zwevegem is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. PRIVACYBELEID TOEPASSINGSGEBIED Deze privacyverklaring is van toepassing op elke relatie tussen NLT en haar (potentiële) leden, trainers en personeel, leveranciers en dienstenverstrekkers en andere partners

Nadere informatie

VERKLARING DINOVE ADVOCATEN INGEVOLGE DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

VERKLARING DINOVE ADVOCATEN INGEVOLGE DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING VERKLARING DINOVE ADVOCATEN INGEVOLGE DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING Dinove Advocaten (zijnde een te Den Haag gevestigde Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen en/of natuurlijke

Nadere informatie

PRIVACY POLICY VOOR SOLLICITANTEN BIJ HET WERVINGSPROCES

PRIVACY POLICY VOOR SOLLICITANTEN BIJ HET WERVINGSPROCES PRIVACY POLICY VOOR SOLLICITANTEN BIJ HET WERVINGSPROCES OPTIMCO NV Boomsesteenweg 75 2610 Wilrijk (Antwerpen) Tel. 03.297.51.20 Fax 03.295.96.33 info@optimco.be www.optimco.be Verzekeringsonderneming

Nadere informatie

[vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING CLIËNTEN

[vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING CLIËNTEN [vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING CLIËNTEN 1. Wat is het doel van deze verklaring Vzw Rozemarijn ondersteunt volwassenen met een beperking bij het innemen van een volwaardige plaats in onze samenleving.

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE GEGEVENSVERWERKING

INFORMATIE OVER DE GEGEVENSVERWERKING INFORMATIE OVER DE GEGEVENSVERWERKING De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bepaalt het kader waarbinnen de verwerking van persoonsgegevens geoorloofd kan plaatsvinden. Kinderen Centraal hecht

Nadere informatie

1. Welke persoonsgegevens worden door ons verzameld en verwerkt?

1. Welke persoonsgegevens worden door ons verzameld en verwerkt? Privacy beleid Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens van zowel kandidaten als contactpersonen van opdrachtgevers en andere zakelijke relaties, die worden verzameld en/of gebruikt

Nadere informatie

Schola Europaea. Europese School van Mol

Schola Europaea. Europese School van Mol Schola Europaea Europese School van Mol Ref.: 2018-03-D-23-nl-3 Orig.: EN Privacyverklaring voor de aanwervings- en aanstellingsprocedures van lokaal gerekruteerd personeel: Administratief en Assisterend

Nadere informatie

Privacyverklaring sollicitanten en werknemers Modderkolk

Privacyverklaring sollicitanten en werknemers Modderkolk Privacyverklaring sollicitanten en werknemers Modderkolk Modderkolk Projects & Maintenance B.V. (hierna: Modderkolk of wij of we) verwerkt persoonsgegevens van sollicitanten en werknemers ten behoeve van

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN RECUTEX NV. RECUTEX NV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

PRIVACY VERKLARING VAN RECUTEX NV. RECUTEX NV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACY VERKLARING VAN RECUTEX NV RECUTEX NV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze Privacy policy (of privacy statement) willen we

Nadere informatie

Inleiding. Privacyreglement Rivas ledenorganisatie

Inleiding. Privacyreglement Rivas ledenorganisatie Privacyreglement Rivas ledenorganisatie Inleiding Rivas ledenorganisatie is onderdeel van Rivas Zorggroep. Rivas waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt, en stelt alles in het werk om uw privacy te

Nadere informatie

PRIVACY POLICY EXTERN

PRIVACY POLICY EXTERN PRIVACY POLICY EXTERN 1. Algemeen Staffable België NV verwerkt in het kader van haar activiteiten persoonsgegevens. Onder persoonsgegevens dient te worden verstaan alle informatie over een geïdentificeerde

Nadere informatie

Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

Het gaat om de volgende persoonsgegevens: Privacyverklaring JR Accountancy & Consultancy Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door het volgende bedrijf (hierna te noemen uw Studiegroep):

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door het volgende bedrijf (hierna te noemen uw Studiegroep): Algemene Privacyverklaring Algemeen Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door het volgende bedrijf (hierna te noemen uw Studiegroep): Studiegroep Neurorevalidatie/Keypoint,

Nadere informatie

Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). Privacyverklaring Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring Count & Cooper Consulting B.V.

Privacyverklaring Count & Cooper Consulting B.V. Privacyverklaring Count & Cooper Consulting B.V. Verwerkingsverantwoordelijke(n) Statutaire naam: Count & Cooper Consulting B.V. Handelsnaam: Count & Cooper Consulting B.V. KvK-nummer: 57114161 Adres:

Nadere informatie

Privacy beleid Garage Koeklenberg Bob:

Privacy beleid Garage Koeklenberg Bob: Privacy beleid Garage Koeklenberg Bob: Welkom op ons privacy beleid! Wat mag je verwachten in ons privacy beleid? 1/ Inleiding en uitleg enkele privacy begrippen 2/ Wie zijn wij 3/ Welke gegevens kunnen

Nadere informatie

, PRIVACY STATEMENT

, PRIVACY STATEMENT , PRIVACY STATEMENT www.paystaff.nl 013 5 4444 20 Privacy Statement Paystaff N.V. Dit is het privacy statement van Paystaff B.V. (hierna: Paystaff ) en is van toepassing op alle persoonsgegevens die Paystaff

Nadere informatie

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann?

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann? Privacy statement Laatste update: 24 mei 2018 Dit is de privacyverklaring van Autorijschool Wischmann die gevestigd in Landgraaf Europaweg Zuid 340. Het Kamer van Koophandelnummer van Autorijschool Wischmann

Nadere informatie

Als u vragen heeft, of als u gebruik wilt maken van een van uw individuele rechten, kunt u contact opnemen met onze contactpersoon:

Als u vragen heeft, of als u gebruik wilt maken van een van uw individuele rechten, kunt u contact opnemen met onze contactpersoon: PRIVACYVERKLARING TEN BEHOEVE VAN SOLLICITANTEN De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, hierna te noemen VGN, verwerkt als verwerkingsverantwoordelijke uw persoonsgegevens, omdat u bij onze organisatie

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden.

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden. TVR Metaal B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacy recht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan hoe TVR

Nadere informatie

TVDW ADMINISTRATIEVE BEGELEIDING. Privacy document. Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring. Twan van de Wiel B.V

TVDW ADMINISTRATIEVE BEGELEIDING. Privacy document. Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring. Twan van de Wiel B.V TVDW ADMINISTRATIEVE BEGELEIDING Privacy document Beveiligingsmaatregelen en privacyverklaring Twan van de Wiel B.V. 2-5-2018 Dit document bevat de beveiligingsmaatregelen en de privacyverklaring van TvdW

Nadere informatie

Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen

Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen Dit is de Privacyverklaring voor cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen van Stichting ORO, gevestigd te Helmond

Nadere informatie

Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). Privacyverklaring Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Loopbaanadvies & coaching. Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching

Loopbaanadvies & coaching. Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching Loopbaanadvies & coaching Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching Bij het verlenen van mijn diensten verwerk ik uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Met welk doel en op basis waarvan wij persoonsgegevens verwerken

Privacy Verklaring. Met welk doel en op basis waarvan wij persoonsgegevens verwerken Privacy Verklaring Mercurius Shipping Group, en alle hier onder hangende vennootschappen, gevestigd aan Ringdijk 466 C NL-3331 LK Zwijndrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Ploum Privacyverklaring Sollicitanten: wat wij doen met de persoonsgegevens van onze sollicitanten

Ploum Privacyverklaring Sollicitanten: wat wij doen met de persoonsgegevens van onze sollicitanten Ploum Privacyverklaring Sollicitanten: wat wij doen met de persoonsgegevens van onze sollicitanten Deze Privacyverklaring is bedoeld om sollicitanten te informeren over de wijze waarop Ploum de gegevens

Nadere informatie

Welke zaken worden in deze privacyverklaring nader toegelicht.

Welke zaken worden in deze privacyverklaring nader toegelicht. PRIVACY VERKLARING van RBIHF Opgemaakt 2-6-2018 Gewijzigd op 2-6-2018 RBIHF hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Deze privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens van:

Deze privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens van: Privacyverklaring Voorwoord Binnen SMO-Traverse (Traverse) worden diverse persoonsgegevens van cliënten verzameld en vastgelegd in het (elektronische) cliëntendossier. Deze gegevens zijn nodig om goede

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT HUMANTOTALCARE B.V. Versie 1.1 Classificatie: publiek

PRIVACYREGLEMENT HUMANTOTALCARE B.V. Versie 1.1 Classificatie: publiek PRIVACYREGLEMENT HUMANTOTALCARE B.V. Versie 1.1 Classificatie: publiek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 06082138 Inhoud Inleiding... 3 Verwerking van persoonsgegevens door HumanTotalCare...

Nadere informatie

De website (hierna: de Website ) wordt aangeboden door:

De website   (hierna: de Website ) wordt aangeboden door: PRIVACYBELEID De website www.osmunda.be (hierna: de Website ) wordt aangeboden door: Osmunda bvba (hierna Osmunda, Wij en Ons ) Ijzerwegstraat 1 3150 Tildonk België BTW BE 0452.790.456 E-mail: info@osmunda.be

Nadere informatie

[vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING PERSONEEL

[vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING PERSONEEL [vzw Rozemarijn] PRIVACYVERKLARING PERSONEEL 1. Wat is het doel van deze verklaring In de Privacyverklaring Personeel wil vzw Rozemarijn als werkgever heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Deze verklaring heeft betrekking op gegevens die wij verwerken van klanten en alle overige relaties van Droomlingerie.

Deze verklaring heeft betrekking op gegevens die wij verwerken van klanten en alle overige relaties van Droomlingerie. Privacy verklaring Dit is de privacyverklaring van Droomlingerie (hierna Droomlingerie of wij/we ). Droomlingerie is gevestigd in Markt 110 H, 6161 GN te Geleen. Het Kamer van Koophandel nummer van Droomlingerie

Nadere informatie

Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur

Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur 1. Algemeen Orduseven-Semerci Advocatuur (hierna: het kantoor ), gevestigd aan het Beursplein 37 te Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie De verwerking van persoonsgegevens Persoonsgegevens die verwerkt worden Doeleinden van de verwerking van uw persoonsgegevens Doeleinden niet voorzien in deze privacyverklaring

Nadere informatie

PRIVACY BELEID van AURES JOBS/LOOPBAAN COACHING VLAANDEREN

PRIVACY BELEID van AURES JOBS/LOOPBAAN COACHING VLAANDEREN Privacyverklaring PRIVACY BELEID van AURES JOBS/LOOPBAAN COACHING VLAANDEREN 1. Jouw privacy is belangrijk Jouw privacy is belangrijk voor ons. We willen jouw gegevens op een integere, wettelijke, correcte

Nadere informatie

AVG Algemeen PRIVACYREGLEMENT

AVG Algemeen PRIVACYREGLEMENT AVG Algemeen PRIVACYREGLEMENT Autoriteit Persoonsgegevens ( AP ): de toezichthoudende autoriteit. Betrokkene: degene op wie een persoonsgegeven betrekking heeft. In dit geval personeel-(sleden) Welzijn

Nadere informatie

Privacy statement Voorraadlease B.V.

Privacy statement Voorraadlease B.V. Privacy statement Voorraadlease B.V. Dit is de privacyverklaring van Voorraadlease B.V. (hierna Voorraadlease of wij ). Wij zijn gevestigd in Keldonk (Meijerijstad) aan de Kampweg 12. Het Kamer van Koophandelnummer

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wat is privacy? Het recht om met rust gelaten te worden. Het recht gegevens over jezelf te controleren

Privacyverklaring. Wat is privacy? Het recht om met rust gelaten te worden. Het recht gegevens over jezelf te controleren Privacyverklaring Waarom een privacyverklaring? Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving van toepassing. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt vanaf dat moment de Wet Bescherming

Nadere informatie

Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem

Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem Algemeen In deze privacyverklaring willen we als krachtbalclub Hoger Op Beitem heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Inleiding

Privacyverklaring. 1. Inleiding Privacyverklaring 1. Inleiding Pasklaar Wonen Méér dan een makelaar! (hierna: Pasklaar Wonen ) verwerkt dagelijks informatie over personen. Pasklaar Wonen houdt zich daarbij aan de wet. Pasklaar Wonen

Nadere informatie

Privacy statement. Kinderopvang Midas

Privacy statement. Kinderopvang Midas Privacy statement Kinderopvang Midas Definities In deze privacy statement worden de volgende definities gebruikt: Kinderopvang Midas: Kinderopvang Midas bestaat uit BSO Midas bv met KvK nummer 52883264

Nadere informatie

Privacyverklaring Tabor

Privacyverklaring Tabor Privacyverklaring Tabor Vzw Tabor is een transsectoraal netwerk van meer dan 60 organisaties in de sectoren welzijn, gezondheid en onderwijs. Wij streven naar een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat

Nadere informatie

Privacyverklaring Vrijwilligers en Stagiairs

Privacyverklaring Vrijwilligers en Stagiairs Privacyverklaring Vrijwilligers en Stagiairs 1. Wat is het doel van deze verklaring? In deze Privacyverklaring wil Stichting MM Delacroix op een heldere en transparante manier informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacyverklaring voor klanten/leveranciers van Cantaloupe Interim Management

Privacyverklaring voor klanten/leveranciers van Cantaloupe Interim Management Privacyverklaring voor klanten/leveranciers van Cantaloupe Interim Management Uw privacy is belangrijk voor ons! We willen uw persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING TEN BEHOEVE VAN SOLLICITANTEN

PRIVACYVERKLARING TEN BEHOEVE VAN SOLLICITANTEN PRIVACYVERKLARING TEN BEHOEVE VAN SOLLICITANTEN Yellowbrick BV, hierna te noemen YELLOWBRICK, verwerkt als verwerkingsverantwoordelijke uw persoonsgegevens, omdat u bij onze organisatie solliciteert, reageert

Nadere informatie

Privacyverklaring De Haan Facilitaire dienstengroep

Privacyverklaring De Haan Facilitaire dienstengroep Privacyverklaring De Haan Facilitaire dienstengroep 1 september 2018 Waarom heeft De Haan deze privacyverklaring? In deze privacyverklaring leggen wij zo helder mogelijk uit welke persoonsgegevens wij

Nadere informatie

Betrokkenen: Personen van wie de persoonsgegevens verwerkt worden.

Betrokkenen: Personen van wie de persoonsgegevens verwerkt worden. Privacy statement Dit is het privacy statement van Trainee.nl gevestigd te (1817 MS) Alkmaar aan de Comeniusstraat 8 die zich bezighoudt met diensten op het gebied van arbeid en arbeidsbemiddeling. Dit

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens Privacyverklaring 1. Persoonsgegevens Valuas verwerkt verschillende soorten persoonsgegevens, voor verschillende doeleinden. Hierna wordt toegelicht welke persoonsgegevens en doeleinden dat zijn. 2. Ontvangers

Nadere informatie